80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle ama hayatım, bizim oralarda öküüzün mü öldü denir

hadi 3 yedin 4 de hadi

8 tane ne buu (sigara böreinden biraz daha geniş)
nasıl gözüm dönmüşse artık, tam da iftara olsun diye fırından yeni çıkarmıştım çay demledim

keyfe bak bendeki

harikasın tatlım

iyi ki bizimlesin..

çabalar sonuç vberecek sabırlı ol.tartıda vermeye başladıkça daha da konsantre olacaksın..

dondurmaya çözüm biliyorum :eve dondurma almayacaksın.eğer annenler biz yiyeceğiz sen yeme istersen diyorlarsa sen odana geç onlar yesin sen de bir salatalık te.yada yoğurdun üzerine tarçın dk içine meyve doğra.inan sen kazanacaksın.

benim kadar dondurma manyağı olamaz.bi oturuşta tv karşısında 1,500 luk dondurmayı yerim.hala bi markanın etimek tatlılı dondurması,maraş usulu dondurması harika.hele bi de baklava yanına koy bi top.nilgün den ne istersen iste.

ama hayır bugüne kadar yediklerime sayıyorum.kılzra eşime koyuyorum ben koşu bandına çıkıyorum.yada bulaşık yıkıyorum.

ha gayret güzelim..

selam kızlar nasılsınız?

gece sahura uyanamadım bızım yaramaz yuzunden zor uyudum snrası saatde calmadı yada duymadım anlıyacagınız su bıle ıcemedım bısey yemek degılde su ıcıcektım olmadı neyse Allah yardım edıyor:) kalktım temızlıgımı yaptım ıslerım bıttı sıze bakayım dedım.. yarın aksam bıldırım yapacagız dımı? ya ıftar davetlerı basladı gıttıgımız yerde nasıl dayanıcaz bılmıyorum valla:)

allah kahretsin.o marifetli ellerinden sen suçlusun.yapma bu kadar lezzetli börek sen de

asıl sen harikasın tatlım yaa
ramazan oruç tutuyorum hakediyorum demiyorsun da
yemiycem diyorsun vallahi süper
ben diyet yaptığım sirede az tadımlık yiyordum gene ama ben kendimi frenleyebiliyorum
hani illaa dibini görmem lazım diyenlerden değilim allahtan

aynen devam et nilgünüm zafer bizim olacak

canım şimdi gidince yememek olmaz.yazık o kişi de oruçlu oruçlu yapıyor emek veriyor.gözünüzün içine bakacak acaba beğendiler mi diye..
senne yapacaksın hepsinden ye ama azar azar ye.ölçüyü kaçırma.özellkle yemek değil de tatlı da dikkat et..çocukla uğraş.daha az yersin.

sağol canım güzel sözlerin için.bütün kış benimle uğraştınız,destek oldunuz.size karşı mahcubum zaten.bu sefer elimden geleni yapıyorum tatlım.

hayatımda başıma gelen en güzel şeylerden biri bu topik.iyi ki varsınız.hepinizi çok seviyorum.

dondurmaya gelince önceki yediklerime sayıyorum izlemciğim.önce rezillik sonra vezirlik anlayacağın ,öyle dersiniz ya banuyla..

evet canım doğru zaten genelde cocugu bahane edıp KALKIVERIYORUM NAPAYIM:)

herkese mrblarr :) bende sahurda yediklerimi yazmak istedim.
dörtte birden az pide,1kibrit kutusu peynir,karpuz,domates,salatalık,kayısı ve çay:)
ben birde soğan suyu içmeye başladım.yalnız biraz midemi yaktı sankim:26:

CANIM elbiseye bayıldım tam benlik,güle güle giy..40 beden olayıda ayrı bi hoş geliyor kulağa ,inşallah görmezsin üstünü bi daha...
senin nezninde tüm destek olan tüm arkadaşlarıma(böcek,darkolive,wisper,elimhpia ve aklıma gelmeyen herkes) teşekkür ederim,vallahi kızlar çok çok çok teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki sizinleyim ben Allah ayırmaın burdan beni..Ben herkese kulak tıkıcam söz,çünkü diyetteyim dedikçe insanlar küçümsüyor,inanmıyor,dalga geçiyor sanki..onlar görürler, yıl başında çok başka bir gülay olucam ben çokkkk

bugün menemen nin pazarı kızlar,pazara çıktım bismillah!!
bir gençten adam(gıcık şey) bana bi kart verdi ,dağıtıyo böle elinde bi deste var ,neyse önümden 2 kadın geçiyo yanımdan biri yürüyo,gitti bana verdi bu baktım oda nesi ''YAZ GELMEDEN ZAYIFLAMAK ISTERMMISINIZ,ARAYIN 05......... Bı NO''dön dedi döv içimden biri ama ellemedim

insanlar uğraşıyolar benle gari evrene mesaj göndericem bol bol kimse benle uğraşmasın gari diye:27 saf şey bak adama çok kıl oldum ben

çok çok tebrik ediyorum ne kadar büyük bir basarı

simdi yediklerimi yazmam abesle istigal ama iste cumartesiden bu gun öğlene kadar yazdım
kilo bildirimimi de sabah yapabilirim
ancak isten giriyorum cunku nete
kendi degerlendirmelerimi de yazdım, cok biliyorum ya :)
off offf
tek umidim sizden utanıp
birseyler yapmaya calısmak
bu topik boyle liste gormemistir zannımca
lütfen listeye beni de ekleyin
belki bir umit listede yukarılara tırmanmaya calısabilirim
herkese sevgiler , selamlar, iyi aksamlar diliyorum

Cumartesi 88,7
sabah lapa
öğlen lapa
akşam lahmacun ve salata
değerlendirme aksam olayı cok kötü oldu
Pazar
sabah continental kahvaltı
öğlen-aksam köfte ve patates salata
aksam ustu meyveli yoğurt
değerlendirme sabah olayı cok kötü oldu
P.tesi
sabah omlet ve kahvaltılık
ara simit ve bisküvi
öğlen çorba 1 dilim kızarmıs ekmek ve 1 ıspanaklı börek
aksam 4 kaşık pilav + barbunya + tavuk + salata + çorba
değerlendirme regl den dolayı terazi sastı
Salı 88,0
sabah tost + domates + çay
ara sütlü kahve
öğlen fırın makarna + 2 adet patlıcan kızartma ve 2 adet haslanmıs tavuk but
aksam 2 parça tavuk + barbunya 3 kaşık + bol çoban salata + beyaz peynir yarım avuç içi kadar + kurumus pide o da yarım avuc ici kadar
değerlendirme öğlen ki fırın makarna kalori bombası oldu
Çarşamba
sabah 1 ufak börek + domates sal. 5 zeytin ve bir parça beyaz peynir sekersiz çay
ara activia kayısılı
öğlen suda bekletilmis tuzsuz peynir ve salata ile ıspanaklı graten
öğlen 2 dilim kızarmıs ekmek yanında 3 kaşık z. Barbunya
ara activia kayısılı
ara sütlü kahve (şekersiz)
aksam çorba + menemen + peynir + zeytin + 2 ince dilim pastırma ve 1 dilim ince uzun pide
değerlendirme aksam cok fazla oldu pide diger zamanlarıma gore yedigimin 1/5 i sayılır ama diyet yapmıs olmuyorum gene de
Perşembe
sabah 2 dilim börek (2 parmak kalınlığı ve boyunda) ve dom salatalık zeytin
ara activia kayısılı
ara sütlü kahve (şekersiz)
öğlen z.yağlı fasulye, patates püresi tavuk ve beyaz peynir ile 1 dilim ufacık kızarmıs ekmek
ara activia kayısılı

ortası benim ev toplanırız bizde ordan hayda istanbul turu yaz bitmeden toplanalım

aynı şey benim de başıma geldi canım ben de çok bozulmuştum ama artık hiç takmıyorum..ama ytıllar önce bir olay olmuştu hala aklıma geldiğinde çok gülerim...İzmirde Kahramanlar kapısı tarafındna yürüyorum dilenci şu fal bakan alan kiollu kadınlar var ya çingene öle birinin önündne geçtim..arkamdan biri sesleniyor..şiştt dedi pişttt dedi ben üztüme alınnmııyorum en sonunda bağırdı etrafta birsürü kişi var şişşt sana diyom şişman dedi ben şok..döndüm arkama baktım kadın bana bakıyor..beni bir gülme tuttu ama sonra eve glince ağlamıştım..ki o zaman 75 anca vardım

2 kilo verdim 15 günde cnm aslında dahada verrdm ama 1 hafta rahatsızdım pk dıyet yapamadım.
ama verdıkce daha istekli oluyoeum.
cnm cok tatlı cekınce dedıgınız gıbı yapıyorum yogrt uzerıne tarcın dokup yıyırom super oluyor ,
sımdıkı sorun ramazan olmaslı malum mısafırlıge gıdıyosun ısafr alıyorsun yemeden olmyur.dikkat etmeyecalısıyorum onceden 1 tabak dolusu pılav yerken sımdı enfazla 4 kasık pılavla yetınıyorum.yada onceden 3 dılım ekmek yerken sımdı enfazla 1 dılım ekmek yıyıorum onuda yememeye calısıyorum.spor dersen daha istekli yapıyorum.destegınızıde unutmamaklazım .herkese cok teskekur ederım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…