afiyet olsun canım.sana bir şey diyemiyoruz.o kadar dikkat ettin verdin kiloları,kaçamak hakkın.fazla üst üste gelmesin ama.sonra vermek için uğreş dur.
sen de onayladığına göre herkes iftar öncesi tartılsın..
yeni gelen arkadaşlara ve kendime motive açısından bi öncesi sonrası resmi ekliyim bari
doğumdan 1 ay sonra bu resmim
Eki Görüntüle 234759
bunlar daa 2 ay öncesinden
Eki Görüntüle 234758
Eki Görüntüle 234760
üzerine tıklayınca büyüyor...
annemde vucut dırencım dusmesın dıye yememı ıstıyor.ben cok cabuk hast oluyorum o yuzden.
ben yınede dıkkat etmye calısyıyorum.oda dıyet yapmamı ıstıyor ama az yememe kızıyor.dahada azaltcm ıns yedıklerımıkararlıyım zayıflacagım.
spor yapmama karsı cıkmıyr aslında az yemek pısoyr evdede işte bazen kacırıyorm.sıkı dıyetede gırmeıyorum bılıyorm sonra bıraktıgım anda fazlasını gerı alıyorm.
oyuzden cnmın ıstedıgını az da olsa ymeege calıyorum.hatta 2 haftadır eve normal cıkolata almıyorm.kflakesın dıyer 90 kalorılık cıkolatasını aldım onu yıyırum cok cekerse cnm.bır dondurmaya cozum bulamadım
öyle ama hayatım, bizim oralarda öküüzün mü öldü denir
hadi 3 yedin 4 de hadi
8 tane ne buu(sigara böreinden biraz daha geniş)
nasıl gözüm dönmüşse artık, tam da iftara olsun diye fırından yeni çıkarmıştım çay demledim
keyfe bak bendeki
harikasın tatlım
iyi ki bizimlesin..
çabalar sonuç vberecek sabırlı ol.tartıda vermeye başladıkça daha da konsantre olacaksın..
dondurmaya çözüm biliyorum :eve dondurma almayacaksın.eğer annenler biz yiyeceğiz sen yeme istersen diyorlarsa sen odana geç onlar yesin sen de bir salatalık te.yada yoğurdun üzerine tarçın dk içine meyve doğra.inan sen kazanacaksın.
benim kadar dondurma manyağı olamaz.bi oturuşta tv karşısında 1,500 luk dondurmayı yerim.hala bi markanın etimek tatlılı dondurması,maraş usulu dondurması harika.hele bi de baklava yanına koy bi top.nilgün den ne istersen iste.
ama hayır bugüne kadar yediklerime sayıyorum.kılzra eşime koyuyorum ben koşu bandına çıkıyorum.yada bulaşık yıkıyorum.
ha gayret güzelim..
selam kızlar nasılsınız?
gece sahura uyanamadım bızım yaramaz yuzunden zor uyudum snrası saatde calmadı yada duymadım anlıyacagınız su bıle ıcemedım bısey yemek degılde su ıcıcektım olmadı neyse Allah yardım edıyor:) kalktım temızlıgımı yaptım ıslerım bıttı sıze bakayım dedım.. yarın aksam bıldırım yapacagız dımı? ya ıftar davetlerı basladı gıttıgımız yerde nasıl dayanıcaz bılmıyorum valla:)
asıl sen harikasın tatlım yaa
ramazan oruç tutuyorum hakediyorum demiyorsun da
yemiycem diyorsun vallahi süper
ben diyet yaptığım sirede az tadımlık yiyordum gene ama ben kendimi frenleyebiliyorum
hani illaa dibini görmem lazım diyenlerden değilim allahtan
aynen devam et nilgünüm zafer bizim olacak
canım şimdi gidince yememek olmaz.yazık o kişi de oruçlu oruçlu yapıyor emek veriyor.gözünüzün içine bakacak acaba beğendiler mi diye..
senne yapacaksın hepsinden ye ama azar azar ye.ölçüyü kaçırma.özellkle yemek değil de tatlı da dikkat et..çocukla uğraş.daha az yersin.
yeni gelen arkadaşlara ve kendime motive açısından bi öncesi sonrası resmi ekliyim bari
Eki Görüntüle 234759
Eki Görüntüle 234758
Eki Görüntüle 234760
CANIM elbiseye bayıldım tam benlik,güle güle giy..40 beden olayıda ayrı bi hoş geliyor kulağa ,inşallah görmezsin üstünü bi daha...Selam Kizlar Nasilsiniz ....
Umarim Keyifler Yerindedir ..
Hepinizin Ramazani Hayirli Olsun ..
Sahur Ve Iftar Menüleriniz Cok Güzel Hepsini Nerdeyse Okudum ..
Böyle Giderse Ramazanda Bile Süper Kilolar Verilecege Benziyor
Bugün Cok Mutluyum
Tom Tailer'dan Kot Bir Elbise Aldim ,
Ben 42 Beden Aldim Zannediyordum Megersem 42 Degil 40 Bedenmi$
Kabinde Önce Giymek Istemedim Olmaz Diye Ama Annem Israr Etti , Vee Giydim Olduu
Spor Yaparak Baya Bi Incelme Elde Ettim Zannedersem .. Henüz 75.Kiloyum Ve 40.Giyorum ..
Gerci Almanyanin Bedenleri Biraz Farkli Türkiyedekinden Ama Olsun ..
Üzerinde 40. Yazmasi Önemli .. Hemde Elastik'de Degil Normal Kotlardan ..
En Cokta O Yüzden Sevindim Olduguna ..
Kasaya Bi Geldim Normalda 70.00 Euro'du 19.99'a Indirmi$ler
Mü$teri Özel Kartim Vardi Onu Bastilar 15.99 Dedi En Sonda Annemin Hediye Ceki Vardi Onu
Aldim Veeee 3.00 Euroyaa Mal Oldu Bana Elbise
$ans Bugün Benden Yanaydi Galiba
73 Kilo Olunca Resim Ekliyecegim .. En Son 78.Kiloyla Eklemi$tim ..
Bide 83.Kiloluk Halimle Önce Sonra Yapacigim Insallah :93: $imdiden Heycanliyim O Günleride Bi Görsemm
Buda Aldigim Kot Elbisem .. Bende Bukadar Mini Durmuyor Allahtan
senin nezninde tüm destek olan tüm arkadaşlarıma(böcek,darkolive,wisper,elimhpia ve aklıma gelmeyen herkes) teşekkür ederim,vallahi kızlar çok çok çok teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki sizinleyim ben Allah ayırmaın burdan beni..Ben herkese kulak tıkıcam söz,çünkü diyetteyim dedikçe insanlar küçümsüyor,inanmıyor,dalga geçiyor sanki..onlar görürler, yıl başında çok başka bir gülay olucam ben çokkkkcanım sakın, şeytana uyma zaman zaman hepimiz böyle gelgitler yaşıyoruz. ne olursa olsun kendimizi bırakmamamız gerekiyor, yolumuza taş koyanlara inat güçlü ve dimdik durmalıyız, kendimizi bırakırsak onlar kazanmış olurlar. böyle konuşan insanlara sinir oluyorum destek olmuyorsanız bile köstek olmayın. üzülme bir gün pişman olacaklar ve sende onlara hatırlatacaksın sana inanmadıkları için. oların sana güvenip güvenmemeleri önemsiz, önemli olan senin kendine inanmaan ve güvenmen. buna benzer şeyleri sigara bırakırken bende yaşadım iradem ve kendime inanmam başarıya ulaşmamı sağladı. sende inan ve birgün karşılarına incecik çıkacağını hayal et (ayrıca fotonu görmemiştim ve yorum yapamıyorum)
Eki Görüntüle 234759
Eki Görüntüle 234758
Eki Görüntüle 234760
evet canım hiiiiç kolay olmuyor.ama zamanla suçluluk duygusu başladı bende. ah keşke ymeseydim diye. oda iyimi oldu nedaha az yemeye başladım. börek yiyeceksem yarısını yedim yarısını ara öğüne kaydırdım. ama zamanla tabi.
menülerinle ilgili görüşlerim var benim. kk daki arkadaşlarım kadar neyle ne yenmeli ben çok bilmiyorum.
ama pztsi arada hem simit hem bisküvi var. ben öğrendimki 1 simit 4 dilim ekmek demek.düşün şimdi 4 ekmek bide bisküviii.en az 250 300 kalori eder. yani nerdeyse dolu dolu bir tabak sebze yemeği yanında yoğurt.sence hangisi daha doyurucu.yanında meyve götürüp aralarda meyve yemen bence daha iyi olur.sonra çorba ve börek yeseydin ama ekmeği almasaydın.akşamda çorba yarım kase pilav 2 kaşık olabilirdi. ben olsam barbunyadan 2 kaşık,salata tavuk 1 kaşık pilav 1 kaşık çorba alırdım.salı yağsız tostta sorun yok.gayet güzel domatesle. ama öğlen fırın makarna olmadı 2 çatalı geçmemelisin bence.akşamında güzel.bak bu sabah harika birde şunu biliyorum 5 siyah zeytin yada 7 yeşil zeytin 1 kaşık yağ demek.ben en çok 2 zeytin yerim. böyle devam et canım. yanında galeta ve meyve götür. iş yerinde dursun. sabah öğle arası 1 elma , ikindidede 2 galeta ye mesela. unutma 2 galeta 1 dilim ekme :96::96: kolay gelsin canım. başaracağız birlikte..
ya insallah bu hafta adapte olma sürecim olur devamını getirebilirim
cok yedim gercekten
aralarda activia kayısılı yoğurt yiyiorum
tüm tatlı ihityacımı giderip beni mutlu ediyor cok
ama kalorisi vardır mutlakta
Selam hanımlar.105 kilo ile başladığım diyet maratonunda 84'lere kadar geldim,inşallah hepimize en yakın zamanda sağlıkla 7'leri de görmek nasip olur.Ben sizlere ramazan için tasarladığım diyeti vermek istiyorum.Hem çok tok tutuyor,hem de çok güzel kilo attırıyor,sizlerle paylaşmak istedim.Kolay gelsin canlarım.
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
Eki Görüntüle 234759
Eki Görüntüle 234758
Eki Görüntüle 234760
ortası benim evtoplanırız bizde ordan hayda istanbul turu yaz bitmeden toplanalım
bugün menemen nin pazarı kızlar,pazara çıktım bismillah!!
bir gençten adam(gıcık şey)bana bi kart verdi ,dağıtıyo böle elinde bi deste var ,neyse önümden 2 kadın geçiyo yanımdan biri yürüyo,gitti bana verdi bu baktım oda nesi ''YAZ GELMEDEN ZAYIFLAMAK ISTERMMISINIZ,ARAYIN 05......... Bı NO''dön dedi döv içimden biri ama ellemedim
insanlar uğraşıyolar benle gari evrene mesaj göndericem bol bol kimse benle uğraşmasın gari diye:27 saf şey bak adama çok kıl oldum ben
harikasın tatlım
iyi ki bizimlesin..
çabalar sonuç vberecek sabırlı ol.tartıda vermeye başladıkça daha da konsantre olacaksın..
dondurmaya çözüm biliyorum :eve dondurma almayacaksın.eğer annenler biz yiyeceğiz sen yeme istersen diyorlarsa sen odana geç onlar yesin sen de bir salatalık te.yada yoğurdun üzerine tarçın dk içine meyve doğra.inan sen kazanacaksın.
benim kadar dondurma manyağı olamaz.bi oturuşta tv karşısında 1,500 luk dondurmayı yerim.hala bi markanın etimek tatlılı dondurması,maraş usulu dondurması harika.hele bi de baklava yanına koy bi top.nilgün den ne istersen iste.
ama hayır bugüne kadar yediklerime sayıyorum.kılzra eşime koyuyorum ben koşu bandına çıkıyorum.yada bulaşık yıkıyorum.
ha gayret güzelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?