80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oha be kadına ohaaaaaa çirkef kadın böylelerine ne denir ki çokl sinirlendim okurken ya

Deryaaaaaaam ortimmm napıyon kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ne face de varsın ne burda nereleri keşf ettin de bizi erteledin

şişt şişman oolan he çok güldüm hayır söyleyeni düşününce dahada komedi ama insanı bazen kendine mi getiriyor ne böyle densizler

bu arada ağlamaktan gözlerim şişti ''yaprak dökümü son bölümü ''oynuyordu az önce amannnn böyle bişi olamaz ,yani 5 yıl ağlattılar ,yine izledim yine ağladım şiştim vlla :2::2: bu arada yarın tartı günü ben 200 gram artıdayım ,bide buna ağlıyım bari bugün çeşmeleri açmışkene

canım menülerine baktığımda sanki diyette değil de biraz yediklerine dikkat eden birinin menüsü gibi geldi bana...börekleri pideleri biraz daha kilo verdikten sonra azcık yemeleisn bence..
ilk başta mideni küçültmek ve kendini disipline etmek için örnek menü..
sabahları 2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık maydanoz bol
peynir yiyebilirsin
ya da bir haşlanmış yumurta,peynir,domates salatalık ,1 dilim ekmek
ya da bir kase k fleks
2 saat sonra yeşil çay yanında 3 kuru kayısı
öğlen:ızgara et,salata,ayran ya da bir kase yoğurt
ya da çorba salata yoğurt
ya da sebze yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği,yoğurt ,salata
ya da kepek ekmekli tost ayran
arada bir şeftali ya da elma
akşam da yap bol yeşillikli salata
koy üstüne bir gün peynir bir gün tavuk bir gün ton balığı..
bir gün ızgara köfte,cacık,salata
bir gün önce kaçırdıysan akşam da k fleks yiyebilirsin
bir gün sebze ye yanında yoğurt
2 saat sonra meyve
yatmadan önce de bir bardak light süt
bunları yaptığında haftada 3 gün de en az yürüyüş yapabilirsen 1 saatlik ya da başka herhangi bir spor(ama kilo vermek için en iyisi yürüyüş ve yüzme)
kaçak da yapmazsan her hafta en az 1 kg verirsin canım garanti veriyorum..
bir de böyle dene istersen..

birazdan kaçıcam kızlar iki günlük menümü yazayım:
dün
sabah:mama
ara:2 grissini
öğle:kabak
ara:1 avuç k fleks
akşam:ton balıklı salata
aralarda soda ve yeşil çay
spor:45 dk
bugün:
sabah:mama
ara:1 şeftali
öğle:k fleks
ara:activia
ara:2 form mısır ve prinç patlağı
aralarda 1 yeşil çay bir tarçınlı çay
akşam:ton balıklı salata
ara:1 şeftali
spor.bugün nöbetçiydim işyerinde yok
akşam yürücem 1.5 saat işallah kayınvalidem yan çizmez çizerse de ben tek başıma gidicem..

canım ben bu pazar tartıldığımda 200 gr değil 2000 gr artıdaydım ama bu sabah baktığımda gitmişti..moral bozmak yok..çeşmeleri kapa bakayım küresel ısınma var

canım ben bu pazar tartıldığımda 200 gr değil 2000 gr artıdaydım ama bu sabah baktığımda gitmişti..moral bozmak yok..çeşmeleri kapa bakayım küresel ısınma var

2000gr diyosun
200 gram ne ki diyosun
senden gitti diyosun:64
benden de gider ozaman diyorum
çeşmeleri kapıyorum gevezeliğim tuttu bugün ...
bi insanın canı bu kadar mı sıkılır kalkıp yemek yapmak zor geliyır,süpürge tutmak zor geliyır,elayla oynamak zor geliyır,noluyır bana yaw ufffff

selam kizlar cok mutluyum bugün ,ramazandada gidebiliyormus kilocuklar bugün 59.8 kg ciktim sonunda kurtuldum 6 sayisindan darisi size insallah

güzel liste ama kalabalık değil mi?bi de soğan suyu olmaz sanırım ya.oruç tutuyorsun dğil mi?mahveder seni..

boşversene salağı..ne yapalım şu an kiloluyuz.aslında bu gerçeği sık sık hatırlaylım ki yediğimize,sporumuza dikkat edelim..bu açıdan bak olaya.yoksa çekilmez..

tatlım niye bu kadar arka arkaya yazdın.biz menüleri günlük yazıyoruz ve cuma da bildirim yapıyoruz.yanlız daha yeni olduğun için 2 hafta bekliyorsun liste için.kural bu.

menülerine bakınca kusura bakma çok umutlu konuşamayacağım.her şeyi yiyorsun sen be güzelim.nasıl zayıflayacaksın..su yazmamışsın?içmiyor musun yoksa?spor da belirtilmemiş.öğlen yemekelri şirkete mi geliyor.eğer öyleyse listeniz vardır.bakarsın bir gün öncedn.sana uymayan varsa alternatif evden getirirsin..

aman ne yapalım ya..yaşadıklarımızı yazsak roman olur.boşver biz bugüne bakalım..

evet çaban ortada.umarım rahatlıkla verirsin kiloları..

selam kizlar cok mutluyum bugün ,ramazandada gidebiliyormus kilocuklar bugün 59.8 kg ciktim sonunda kurtuldum 6 sayisindan darisi size insallah

tebrikler canım..

bugun ki menum

sabah:
2dılım domates
1salatalık
2 siyah zeytın
ceyrek dılım ekmk

araogun

5 cilek

ogle

2kasık pılav
salata(1 damla yaglı,limonsuz tuzsuz)

araogun

kflakes cıkolata

aksam
3tane sulu koftenın koftesı
salata(cok cok az yglı lımonlu tuzsuz)
ceyrk dılım ekmek.

araogun

kflakes cıkolata

spor:
sbh kahvalıdan sonra 30 dk lesli sensone
200 twist
100 yarım mekık

ogleden sonra ev temızlıgı
5dk twist
50 yarım mekık

belki yuruyebılırsemde aksam yuruyıs

buarada dun mısafır vardı bızde hanımlar benı gorunce kılo vermıssın sen dedılerbelımın yanlarında erıme olmus DD
farketılıyor kılo verdıgım dahada gaza geldım

bugünkü menüm:

sahur:
2 t.b ekmegi
1 üçgen peynir
1 kk peynir
domates
şekersiz çay

iftar:
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 kare fırın makarna
yarım kase cacık
2 gün kurusu

az sonrada bi meyva yerim​

merhaba arkadaşlarım
bugunkü menüm:
sahur : 1 küçük dilim börek
1dilim çav.ekmek
1 haş. yumurta
domates/salatalık
az peynir

iftar : 4 kaşık nohut yemegi
5 kaşık patlıcan salata
2kaşık yoğurt
1 çatal makarna
1 bardak kefir

arada 1meyve yada karpuz yerim. toplamda en az 3 lt su.2 akşamdır dışarıda yürüyorum 1 saat kadar. ama ben onu saymıyorum spor olarak o yüzden yazmıyorum.

dediğiniz gibi 6 7 arası kiloma bakıp kilo bildirimi yapıcam bende. yarın akşam yapıcaz dimi ? ben iftara davetliyim. ya gitmeden yada gece gelince yaparım. şimdilik 78,1 kg bi bakmışsınız yarına 77,9

canım çarşambaya kadarını hatırlıyorum. istersen sende günlük yaz listeni. çarşamba öğleni anlamadım canım. 2 menümü var? graten beşamel soslu değildir inşallah yada ekmek değildir yanındaki bence akşam gayet güzel öğle sorunlu. ama düşün bak başlangıcına göre çok iyi gidiyorsun.perşembede mesela patates püresi sadece 1 kaşık olabilirdi ekmek olmamalıydı bence. ama dediğim gibi harika gidiyorsun.

canım önce begendiler ama nasıl alıp yeriz gibi bi garip oldular.ben örnek olarak ilk aldım yedim.:44::44: tekrar teşekkürler hoş oldu. bende 1979 luyum. bizim ne eksiğimiz var 20 lerden. topu topu 3 5 yıl önceydi

tebrikler canım.çok güzel bir menü..

az sonra da spor yapsan diyorum tatlım?nerede su ve spor?

spordan say canım neden saymıyorsun ki..ne güzel kilo vermişsin ya..iftara gitmeden tartıl iç çamaşırlarınla bir yere not et.eve dönünce fazla çıkarsın.

menün de güzel.

ben de bugün iftar öncesi tartılayım dedim 81,5 çıktım.+ 600 yani.sinir oldum ya.o kadar uğraş didin sonuca bak.form çayı yaptım kendime.artık ne olursa olsun ya..karnımın şişliğinden öleceğim yani.

bugünki menüm

sahur : 1 tb ekmeği,yumurta,peynir,domates,salatalık
1 lt su

iftar: 1 küçük kase çorba
1 küçük kase k-flakes ve süt
3 çatal patlıcan salatası
2 hurma

ara : 1.5 lt su

1 saat tempolu yürüme
400 tane twist bel çevirme)

bu kadar istikrara ragmen demekki bedenin direniyor. bi ters köşe yapmak lazım bence şimdi. şoklama lazım bence. harika spor yapıyorsun ve çok az yiyorsun.
prensesinmi gelecek acaba ondanmı bu şişlik. acaba sendeki aşırı sporun şişliğimi? deneyimi olanlarda fikir versin mutlaka. ama ben 3 hafta 82 de takıldım
ve şokları denedim. o ara hergün spor yaptım senin gibi. bak ramazan başından beri sadece hafif yürüyüş yaptım 1 saat kadar ve kilo veriyorum. bence bedenini bi dinlendir 2 gün ara ver spora. mutlaka deneyimli arkadaşlarımda yorum yapsınlar. gidişatını değiştirmek lazım. sen sahurdan sonra uyuyorsan sadece çok az uykun var demektir. benimde toplamda 5 saat falan uykum. biliyorsun az uykuda şişlik ve ödem yapıyor.ondan olmasın sakın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…