aynı şey benim de başıma geldi canım ben de çok bozulmuştum ama artık hiç takmıyorum..ama ytıllar önce bir olay olmuştu hala aklıma geldiğinde çok gülerim...İzmirde Kahramanlar kapısı tarafındna yürüyorum dilenci şu fal bakan alan kiollu kadınlar var ya çingene öle birinin önündne geçtim..arkamdan biri sesleniyor..şiştt dedi pişttt dedi ben üztüme alınnmııyorum en sonunda bağırdı etrafta birsürü kişi var şişşt sana diyom şişman dedi ben şok..döndüm arkama baktım kadın bana bakıyor..beni bir gülme tuttu ama sonra eve glince ağlamıştım..ki o zaman 75 anca vardım
aynı şey benim de başıma geldi canım ben de çok bozulmuştum ama artık hiç takmıyorum..ama ytıllar önce bir olay olmuştu hala aklıma geldiğinde çok gülerim...İzmirde Kahramanlar kapısı tarafındna yürüyorum dilenci şu fal bakan alan kiollu kadınlar var ya çingene öle birinin önündne geçtim..arkamdan biri sesleniyor..şiştt dedi pişttt dedi ben üztüme alınnmııyorum en sonunda bağırdı etrafta birsürü kişi var şişşt sana diyom şişman dedi ben şok..döndüm arkama baktım kadın bana bakıyor..beni bir gülme tuttu ama sonra eve glince ağlamıştım..ki o zaman 75 anca vardım
simdi yediklerimi yazmam abesle istigal ama iste cumartesiden bu gun öğlene kadar yazdım
kilo bildirimimi de sabah yapabilirim
ancak isten giriyorum cunku nete
kendi degerlendirmelerimi de yazdım, cok biliyorum ya :)
off offf
tek umidim sizden utanıp
birseyler yapmaya calısmak
bu topik boyle liste gormemistir zannımca
lütfen listeye beni de ekleyin
belki bir umit listede yukarılara tırmanmaya calısabilirim
herkese sevgiler , selamlar, iyi aksamlar diliyorum
Cumartesi 88,7
sabah lapa
öğlen lapa
akşam lahmacun ve salata
değerlendirme aksam olayı cok kötü oldu
Pazar
sabah continental kahvaltı
öğlen-aksam köfte ve patates salata
aksam ustu meyveli yoğurt
değerlendirme sabah olayı cok kötü oldu
P.tesi
sabah omlet ve kahvaltılık
ara simit ve bisküvi
öğlen çorba 1 dilim kızarmıs ekmek ve 1 ıspanaklı börek
aksam 4 kaşık pilav + barbunya + tavuk + salata + çorba
değerlendirme regl den dolayı terazi sastı
Salı 88,0
sabah tost + domates + çay
ara sütlü kahve
öğlen fırın makarna + 2 adet patlıcan kızartma ve 2 adet haslanmıs tavuk but
aksam 2 parça tavuk + barbunya 3 kaşık + bol çoban salata + beyaz peynir yarım avuç içi kadar + kurumus pide o da yarım avuc ici kadar
değerlendirme öğlen ki fırın makarna kalori bombası oldu
Çarşamba
sabah 1 ufak börek + domates sal. 5 zeytin ve bir parça beyaz peynir sekersiz çay
ara activia kayısılı
öğlen suda bekletilmis tuzsuz peynir ve salata ile ıspanaklı graten
öğlen 2 dilim kızarmıs ekmek yanında 3 kaşık z. Barbunya
ara activia kayısılı
ara sütlü kahve (şekersiz)
aksam çorba + menemen + peynir + zeytin + 2 ince dilim pastırma ve 1 dilim ince uzun pide
değerlendirme aksam cok fazla oldu pide diger zamanlarıma gore yedigimin 1/5 i sayılır ama diyet yapmıs olmuyorum gene de
Perşembe
sabah 2 dilim börek (2 parmak kalınlığı ve boyunda) ve dom salatalık zeytin
ara activia kayısılı
öğlen z.yağlı fasulye, patates püresi tavuk ve beyaz peynir ile 1 dilim ufacık kızarmıs ekmek
ara activia kayısılı
şişt şişman oolan heçok güldüm hayır söyleyeni düşününce dahada komedi ama insanı bazen kendine mi getiriyor ne böyle densizler
bu arada ağlamaktan gözlerim şişti ''yaprak dökümü son bölümü ''oynuyordu az önce amannnn böyle bişi olamaz ,yani 5 yıl ağlattılar ,yine izledim yine ağladım şiştim vlla :2::2: bu arada yarın tartı günü ben 200 gram artıdayım ,bide buna ağlıyım bari bugün çeşmeleri açmışkene
canım ben bu pazar tartıldığımda 200 gr değil 2000 gr artıdaydım ama bu sabah baktığımda gitmişti..moral bozmak yok..çeşmeleri kapa bakayım küresel ısınma var
aaa olmaz ama..kendine gel sen kendine kendine gel...sonrasını düşün canım..
şimdi yediğin lokma 2 dk ağzında ,
20 dk yemek borunda,
2 saat midende,
20 sene de poponda kalacak unutmaaaaaa
herkese mrblarr :) bende sahurda yediklerimi yazmak istedim.
dörtte birden az pide,1kibrit kutusu peynir,karpuz,domates,salatalık,kayısı ve çay:)
ben birde soğan suyu içmeye başladım.yalnız biraz midemi yaktı sankim:26:
bugün menemen nin pazarı kızlar,pazara çıktım bismillah!!
bir gençten adam(gıcık şey)bana bi kart verdi ,dağıtıyo böle elinde bi deste var ,neyse önümden 2 kadın geçiyo yanımdan biri yürüyo,gitti bana verdi bu baktım oda nesi ''YAZ GELMEDEN ZAYIFLAMAK ISTERMMISINIZ,ARAYIN 05......... Bı NO''dön dedi döv içimden biri ama ellemedim
insanlar uğraşıyolar benle gari evrene mesaj göndericem bol bol kimse benle uğraşmasın gari diye:27 saf şey bak adama çok kıl oldum ben
simdi yediklerimi yazmam abesle istigal ama iste cumartesiden bu gun öğlene kadar yazdım
off offf
tek umidim sizden utanıp
Cumartesi 88,7
sabah lapa
öğlen lapa
akşam lahmacun ve salata
Pazar
P.tesi
ara simit ve bisküvi
Salı 88,0
ara sütlü kahve
aksam 2 parça tavuk + barbunya 3 kaşık + bol çoban salata + beyaz peynir yarım avuç içi kadar + kurumus pide o da yarım avuc ici kadar
Çarşamba
sabah 1 ufak börek + domates sal. 5 zeytin ve bir parça beyaz peynir sekersiz çay
ara activia kayısılı
ara activia kayısılı
aksam çorba + menemen + peynir + zeytin + 2 ince dilim pastırma ve 1 dilim ince uzun pide
değerlendirme aksam cok fazla oldu pide diger zamanlarıma gore yedigimin 1/5 i sayılır ama diyet yapmıs olmuyorum gene de
Perşembe
ara activia kayısılı
öğlen z.yağlı fasulye, patates püresi tavuk ve beyaz peynir ile 1 dilim ufacık kızarmıs ekmek
ara activia kayısılı
2 kilo verdim 15 günde cnm aslında dahada verrdm ama 1 hafta rahatsızdım pk dıyet yapamadım.
ama verdıkce daha istekli oluyoeum.
cnm cok tatlı cekınce dedıgınız gıbı yapıyorum yogrt uzerıne tarcın dokup yıyırom super oluyor,
sımdıkı sorun ramazan olmaslı malum mısafırlıge gıdıyosun ısafr alıyorsun yemeden olmyur.dikkat etmeyecalısıyorum onceden 1 tabak dolusu pılav yerken sımdı enfazla 4 kasık pılavla yetınıyorum.yada onceden 3 dılım ekmek yerken sımdı enfazla 1 dılım ekmek yıyıorum onuda yememeye calısıyorum.spor dersen daha istekli yapıyorum.destegınızıde unutmamaklazım .herkese cok teskekur ederım
selam kizlar cok mutluyum bugün ,ramazandada gidebiliyormus kilocuklar bugün 59.8 kg ciktim sonunda kurtuldum 6 sayisindan darisi size insallah
ya insallah bu hafta adapte olma sürecim olur devamını getirebilirim
cok yedim gercekten
aralarda activia kayısılı yoğurt yiyiorum
tüm tatlı ihityacımı giderip beni mutlu ediyor cok
ama kalorisi vardır mutlakta
canım bildiğim kadarıyla meyvelisi 100 kalori sadeside 70 kalori civarı onların. ben bi dönem bağırsaklar için yemiştim ama bıraktım artık yemiyorum.
ara öğün olarak olabilir bendece.tabi 1 tane.yada dediğim gibi galeta/ kuru kayısı/1 avuç leblebi / 1 elma falan.tatlı ihtiyacın içinde suyunun içine kabuk tarçın at bir tane. ve gün boyu o sudan iç. yada yoğurduna sütüne yada meyvenin üzerine toz tarçın serp. şeker ihtiyacını dengeleyecek gör bak
off offf
tek umidim sizden utanıp
Cumartesi 88,7
sabah lapa
öğlen lapa
akşam lahmacun ve salata
Pazar
P.tesi
ara simit ve bisküvi
Salı 88,0
ara sütlü kahve
Çarşamba
ara activia kayısılı
ara activia kayısılı
Perşembe
ara activia kayısılı
ara activia kayısılı
yeni gelen arkadaşlara ve kendime motive açısından bi öncesi sonrası resmi ekliyim bari
üzerine tıklayınca büyüyor...
ya ne güzel..bayılmıştır misafirlerin değil mi=oh sefamız oldun havamızı da atalım.biz araştırmacı topiğiz zaten.ay canım istedi ne lezzetli.akşam olsa da yesek :))))
bu arada topiği 23 yaşındakiler bastı ve ben 33 yaşla kendimi yaşlı hissediyorum ama ya
lafı gelmişken keşke 23 yaşındayken sizin kadar aklım başımda olsaydı.şimdiye çıtır bi hatun olurdum.aferin size...
..
bugun ki menum
sabah:
2dılım domates
1salatalık
2 siyah zeytın
ceyrek dılım ekmk
araogun
5 cilek
ogle
2kasık pılav
salata(1 damla yaglı,limonsuz tuzsuz)
araogun
kflakes cıkolata
aksam
3tane sulu koftenın koftesı
salata(cok cok az yglı lımonlu tuzsuz)
ceyrk dılım ekmek.
araogun
kflakes cıkolata
spor:
sbh kahvalıdan sonra 30 dk lesli sensone
200 twist
100 yarım mekık
ogleden sonra ev temızlıgı
5dk twist
50 yarım mekık
belki yuruyebılırsemde aksam yuruyıs
buarada dun mısafır vardı bızde hanımlar benı gorunce kılo vermıssın sen dedılerbelımın yanlarında erıme olmusDD
farketılıyor kılo verdıgım dahada gaza geldım
bugünkü menüm:
sahur:
2 t.b ekmegi
1 üçgen peynir
1 kk peynir
domates
şekersiz çay
iftar:
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 kare fırın makarna
yarım kase cacık
2 gün kurusu
az sonrada bi meyva yerim
merhaba arkadaşlarım
bugunkü menüm:
sahur : 1 küçük dilim börek
1dilim çav.ekmek
1 haş. yumurta
domates/salatalık
az peynir
iftar : 4 kaşık nohut yemegi
5 kaşık patlıcan salata
2kaşık yoğurt
1 çatal makarna
1 bardak kefir
arada 1meyve yada karpuz yerim. toplamda en az 3 lt su.2 akşamdır dışarıda yürüyorum 1 saat kadar. ama ben onu saymıyorum spor olarak o yüzden yazmıyorum.
dediğiniz gibi 6 7 arası kiloma bakıp kilo bildirimi yapıcam bende. yarın akşam yapıcaz dimi ? ben iftara davetliyim. ya gitmeden yada gece gelince yaparım. şimdilik 78,1 kgbi bakmışsınız yarına 77,9
tebrikler canım.çok güzel bir menü..
az sonra da spor yapsan diyorum tatlım?nerede su ve spor?
spordan say canım neden saymıyorsun ki..ne güzel kilo vermişsin ya..iftara gitmeden tartıl iç çamaşırlarınla bir yere not et.eve dönünce fazla çıkarsın.
menün de güzel.
ben de bugün iftar öncesi tartılayım dedim 81,5 çıktım.+ 600 yani.sinir oldum ya.o kadar uğraş didin sonuca bak.form çayı yaptım kendime.artık ne olursa olsun ya..karnımın şişliğinden öleceğim yani.
bugünki menüm
sahur : 1 tb ekmeği,yumurta,peynir,domates,salatalık
1 lt su
iftar: 1 küçük kase çorba
1 küçük kase k-flakes ve süt
3 çatal patlıcan salatası
2 hurma
ara : 1.5 lt su
1 saat tempolu yürüme
400 tane twist bel çevirme)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?