canım bende yeni başladım. sanırım her milde hareket hızı deyişiyor ben 2 mil yaptım 3 mile bi ara baktımda miller arası hareketler deyişiyorkızlar ben leslie ile ilgili soyle bi acıklamaya ulaştım. ancak anlayamadım. şimdi 1 den 5 mile kadar diye biliyordum. ayrı ayrı 1 miller 2 miller.... mi varki. acıklamada hepsinin isimleri farklı cunku. 1 den 4 mile kadar 2 program var mesela. ayrı isimle ayrılmış ve anladıgım kadarıylada burdaki miller farklı. okuyunca kafam karışıtı bilen varsa bi aydınlatıversin beni.
ayrıca yapanlar neye göre yapıyorlar.
ayşecim hoşgeldin canım. bakıyorumda zorlukları aşıp gelmişsinselamlar güzeller nihayet mersine gelebldim ve direk köye geldim aslında size ulaşmam hiç te kolay olmadı eşim okulundan laptop getirdi ve wınn aldık sırf sizle görüşebilmek için
canım bende yeni başladım. sanırım her milde hareket hızı deyişiyor ben 2 mil yaptım 3 mile bi ara baktımda miller arası hareketler deyişiyor
ayşecim hoşgeldin canım. bakıyorumda zorlukları aşıp gelmişsinburda olmana sevindim
seher ne güzel olurdu ya..kızları da alırdım verirdik çocukları derya ya ,o onlarla keyifli vakit geçiriken biz de sohbet eder derya ya laf atardık..
hayali bile güzel, inşallah diyelim..
Deryaaaaaaam ortimmm napıyon kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ne face de varsın ne burda nereleri keşf ettin de bizi erteledin
güzel liste ama kalabalık değil mi?bi de soğan suyu olmaz sanırım ya.oruç tutuyorsun dğil mi?mahveder seni..
boşversene salağı..ne yapalım şu an kiloluyuz.aslında bu gerçeği sık sık hatırlaylım ki yediğimize,sporumuza dikkat edelim..bu açıdan bak olaya.yoksa çekilmez..
tatlım niye bu kadar arka arkaya yazdın.biz menüleri günlük yazıyoruz ve cuma da bildirim yapıyoruz.yanlız daha yeni olduğun için 2 hafta bekliyorsun liste için.kural bu.
menülerine bakınca kusura bakma çok umutlu konuşamayacağım.her şeyi yiyorsun sen be güzelim.nasıl zayıflayacaksın..su yazmamışsın?içmiyor musun yoksa?spor da belirtilmemiş.öğlen yemekelri şirkete mi geliyor.eğer öyleyse listeniz vardır.bakarsın bir gün öncedn.sana uymayan varsa alternatif evden getirirsin..
aman ne yapalım ya..yaşadıklarımızı yazsak roman olur.boşver biz bugüne bakalım..
evet çaban ortada.umarım rahatlıkla verirsin kiloları..
tebrikler canım..
sadece ve sadece KIS - KAN - DIMMMM
çoook güzel olmuşsun canım darısı benim başıma bak böyle görünce gaza geliyorum ben yaaaa... akşam olsada spor yapsam...
nekadar büyük bir değişim.gerçekten tebriklerr
bişiy sormak istiyodum ne kadar sürede verdiniz kilo?
ya inanılmazsınız
masallah
2. bir kisi cıkmıs içeriden
benim fotoğrafım işte sizin aynı ilk resminiz gibi
birebir aynıdır
selam kizlar cok mutluyum bugün ,ramazandada gidebiliyormus kilocuklar bugün 59.8 kg ciktim sonunda kurtuldum 6 sayisindan darisi size insallah
çok çoook tebrik ederim .darısı başımıza inşallah.
kızlar ben leslie ile ilgili soyle bi acıklamaya ulaştım. ancak anlayamadım. şimdi 1 den 5 mile kadar diye biliyordum. ayrı ayrı 1 miller 2 miller.... mi varki. acıklamada hepsinin isimleri farklı cunku. 1 den 4 mile kadar 2 program var mesela. ayrı isimle ayrılmış ve anladıgım kadarıylada burdaki miller farklı. okuyunca kafam karışıtı bilen varsa bi aydınlatıversin beni.
ayrıca yapanlar neye göre yapıyorlar.
açıklama şu şekilde:
fast mile serisi (ilk koyduğum1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.
ben 3 mil olanı yapıyorum her sabah vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz
expres seri 1 den 4 mile kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor
4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek)
walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor
walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.
3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.
5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.
5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.
5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.
1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.
Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş
Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.
Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş
Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor
leslie sansone shortcuts and abs üst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.
walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...
leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.
Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.
yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar ,vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp bikaç gün yapın sonrasında 2 mile gecin zamanla milleri arttırın..
mrb cnm ben 69-60 topiğinden misafir geldim size.
baktım leslie ile ilgili bi soru olunca cevaplayayım dedim.
canım ben 8 kilo fazlamı kışın 2 ayda leslie yaparak verdim.fazlaıklarımı veridkten sonrada bırakmadım yağ oranım azalsın kas oranım artsın die elimden geldiğince devam ettim.
havalar ısındığından beride parkta yürüyüş yapıorum . leslie ye gelince cnm leslie nin pek çok çeşitli videoları var internette senin açıklamalarında anlatıldığı gibi yok advanced yok slow down vs.
bende ki en son çekim olan 5 millik olanı. 70 dk sürüo.
her mili yaptıkça sölüo zaten ister 3 mil yap ister 4. sana kalmış.
1.mil ısınmayla başlıo ortasından itibaren adımlar ve hareketler biraz hızlanarak değişio.
2.mil dahada hzılanıo ve pilates bantları ile kolları da çalışmaya başlıo benm üstlerde pek sorun olmadığı için çok fazla üst çalışmadım zira kollarım çok ince.
3.mil de hızlı ve tempolu değişik hareketler var ilk başlarda yakalamak zor.
4. mil ve 5.mil de de farklı hareketler devam edio(4 ve 5 i hiç yapmadım ama izledim)
5.milin sonunda ise yavaş yavaş soğuma hareketleri var.
ben hep 3 mil yaptım yaklaşık 45 dk. sürüo.
3 mil yapıp videoyu sonuna kaydırıp sondaki soğuma ahreketlerini yaptım birazda.
5 mil çok fazla bence. nedenine gelince ömrümüz boyunca 70 dklık bi spor programı uygulayamayabilirz. ve şimdi yapıp yapıp bırakırsak sporu bırakan sporcuların aldığı kilolar gibi kilolarımız bize dönebilir.
hepimiz biliyoruzki en ideal spor uzmanlara göre de haftada 3-4 gün( birer gün ara ile)
en az 45 dk. en fazla 1 saat yapılan spordur. yani ben çok spor yapayımda çok yağ yakıyım die bişi yok.önemli olan çok spor yapmak deil düzenli sitkrarlı yapmak.
bunları kafadan sallamıorum çok araştrma yaptım kızlar beslenme ve spor konusunda. ömrüm boyunca 64 kilonun sütüne hiç çıkmadım ama hiçde öle zayıf olmadım hep kilo vermek istedim hep hüsranla sonuçlanmıştı şimdi başardım şükürler olsun.
amacımız ve programımız sağlıklı beslenme ve sporu yaşam tarzı haline getirmek olsun inşallah. bu demek deildriki hiç tatlı yemiycez hamur işi yamiycez elbette yicez ama ölçü önemli. neyse sizler benden daha iyi bilrsiniz nasıl beslenmeniz gerektiğini.
lesli nin en ideali dediğim gibi 3 mil yapmak ve sonunda soğumak. youtube da da pek çok eski çekim videolar var kadınların taytların üzerlerine giymiş oldukları serpil çakmaklı tarzı mayolardan analayabilriz bunuama en güzeli 5 millik yeni çekim videosu.mesela ondaki kola çalışmalrı fln lastik yok tabi ozmanlar yaylarla fln yapılıo.görüntü kaliteside pek iyi deildi benm bulduklarımın.herkese kolay gelsin.
hepinize bol kilo vermeli sağlıklı günler diliyorum hayrlı ramazanlar.
mrb cnm ben 69-60 topiğinden misafir geldim size.
baktım leslie ile ilgili bi soru olunca cevaplayayım dedim.
canım ben 8 kilo fazlamı kışın 2 ayda leslie yaparak verdim.fazlaıklarımı veridkten sonrada bırakmadım yağ oranım azalsın kas oranım artsın die elimden geldiğince devam ettim.
havalar ısındığından beride parkta yürüyüş yapıorum . leslie ye gelince cnm leslie nin pek çok çeşitli videoları var internette senin açıklamalarında anlatıldığı gibi yok advanced yok slow down vs.
bende ki en son çekim olan 5 millik olanı. 70 dk sürüo.
her mili yaptıkça sölüo zaten ister 3 mil yap ister 4. sana kalmış.
1.mil ısınmayla başlıo ortasından itibaren adımlar ve hareketler biraz hızlanarak değişio.
2.mil dahada hzılanıo ve pilates bantları ile kolları da çalışmaya başlıo benm üstlerde pek sorun olmadığı için çok fazla üst çalışmadım zira kollarım çok ince.
3.mil de hızlı ve tempolu değişik hareketler var ilk başlarda yakalamak zor.
4. mil ve 5.mil de de farklı hareketler devam edio(4 ve 5 i hiç yapmadım ama izledim)
5.milin sonunda ise yavaş yavaş soğuma hareketleri var.
ben hep 3 mil yaptım yaklaşık 45 dk. sürüo.
3 mil yapıp videoyu sonuna kaydırıp sondaki soğuma ahreketlerini yaptım birazda.
5 mil çok fazla bence. nedenine gelince ömrümüz boyunca 70 dklık bi spor programı uygulayamayabilirz. ve şimdi yapıp yapıp bırakırsak sporu bırakan sporcuların aldığı kilolar gibi kilolarımız bize dönebilir.
hepimiz biliyoruzki en ideal spor uzmanlara göre de haftada 3-4 gün( birer gün ara ile)
en az 45 dk. en fazla 1 saat yapılan spordur. yani ben çok spor yapayımda çok yağ yakıyım die bişi yok.önemli olan çok spor yapmak deil düzenli sitkrarlı yapmak.
bunları kafadan sallamıorum çok araştrma yaptım kızlar beslenme ve spor konusunda. ömrüm boyunca 64 kilonun sütüne hiç çıkmadım ama hiçde öle zayıf olmadım hep kilo vermek istedim hep hüsranla sonuçlanmıştı şimdi başardım şükürler olsun.
amacımız ve programımız sağlıklı beslenme ve sporu yaşam tarzı haline getirmek olsun inşallah. bu demek deildriki hiç tatlı yemiycez hamur işi yamiycez elbette yicez ama ölçü önemli. neyse sizler benden daha iyi bilrsiniz nasıl beslenmeniz gerektiğini.
lesli nin en ideali dediğim gibi 3 mil yapmak ve sonunda soğumak. youtube da da pek çok eski çekim videolar var kadınların taytların üzerlerine giymiş oldukları serpil çakmaklı tarzı mayolardan analayabilriz bunuama en güzeli 5 millik yeni çekim videosu.mesela ondaki kola çalışmalrı fln lastik yok tabi ozmanlar yaylarla fln yapılıo.görüntü kaliteside pek iyi deildi benm bulduklarımın.herkese kolay gelsin.
hepinize bol kilo vermeli sağlıklı günler diliyorum hayrlı ramazanlar.
çok çok tşkr ederim canım acıklaman için. ben kosu bandından sıkıldıgım için leslie yi denemek istemiştim. arastırıkende bu yazıyı bulmustum kafam karışmıştı. ama güzel anlatımın sayesinde karışıklık gitti. ancak hala karsızım kosu bandında yurumeye devammı etsem yoksa degişiklik olsun diye bunamı baslasam. benimde üst taraf var aslında. en iyisi dönüşümlü ikisini bir yapmak böylece sıkılmamda. sanada hayırlı razamazanlar canım
yazının sonunu görmeden sen en iyisi ikisinide yap diyecektim ki sen de yazmışsın
rica ederim darkolive cim:)
hoşgeldin canım
ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık
çok çok tşkr ederim canım acıklaman için. ben kosu bandından sıkıldıgım için leslie yi denemek istemiştim. arastırıkende bu yazıyı bulmustum kafam karışmıştı. ama güzel anlatımın sayesinde karışıklık gitti. ancak hala karsızım kosu bandında yurumeye devammı etsem yoksa degişiklik olsun diye bunamı baslasam. benimde üst taraf var aslında. en iyisi dönüşümlü ikisini bir yapmak böylece sıkılmamda. sanada hayırlı razamazanlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?