80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ramazan bana yaramiyor

yiyorum, yiyorum ve hala migdem bulaniyor...

ilk isim buz dolabina, abur cuburlarin oldugu cekmeceye elleme sisko diye not yapistirmak

hayirli sahurlar...

arkadasım
uygulamaya calısacağım ins
iste yemeklere duskunum ben diyorum ya
oyle cikolata biskuvi cips kola hic yemem aramam da ama sofram senlikli tabagım mis gibi yemeklerle dolu olsun
kalabalık yemek sofralarına alısıgım oyle olunca da yeniyor ama tum ailemizde esim ve ben haric kilolu kimse yok o ayrı mesele
asagı yukarı yukarıda yazdıgım yeme sekliyle 5kilo ve 600g verdim
pek bir marifetmis gibi heryer de yazıyorum bende
naapiiim 6 yıldan sonra ilk kez kilo verebildiğim için cok mutluyum
bu sabah yediklerim bu listedeki sabaha uyuyor
2 dilim tam buğday ekmek
bu arada baska bir arkadas ta bana zeytin cok yeme demisti sabah o aklıma geldi 4 zeytin koydum sadece tabagıma ki ben normalde 7-8-10 falan yerim
bu arada arkadaslar
is yerimden giriyorum
bir kere de hepsini okuyorum bana kim ne yazmıs aklımda tutamıyorum
beni affedin o yuzden
menülerime yorum yazan arkadaslara cok tesekkur ediyorum
ama fark ettiyseniz bir kez giriyorum elimdne geldigince herseye bakıp cıkıyorum bu arada da bir seyler yazmaya calısıyorum

insallah yavas yavas bende siz uyabilirim
listeleriniz oyle sade ki, be nutanıyorum cok yedim diyenler bile benim yanımda kıtlık rejiminde falanlar
allah nasip ederse
haftasonu 2 gün niyetli olacağım insallah bunyemde bu iki gunde alısır
ve pazartesi isyerinde oruclu olacagım
hedefim iste aksam yemeklerinde az yiyip ve hic ekmek ve pide yememek
cunku bunyemde sunu farkediyorum
ne yersen yiyiyim eger yanında bir beyaz unlu bir sey tuketirsem hersey midem de cokup duruyor ve tum gece rahatsız oluyorum
o yuzden ekmeksiz ve pidesiz iftar
omletli de sahur yapacagım insallah
su bes kilo altıyuz gramı on kilo ya tamamlayabilsem
yani su ramazanda kalan 3 haftad a 5 kilo kadar daah verebilsem
ben cok guzel bir insan olacagım :)

bildirimimm

başlangıç 90.8
geçen hafta 83.6
bu hafta 82
giden 1600 gram
toplamda giden 8.8
hedef65
boy164
beden 44-46
spor yok..

günaydın canım marifet tabikiii 5600 kolaymı veriliyor. tebrikler. ben hani zeytinci varya oyum :13::13: sabah sadece zeytin ve ekmek yediysen çok az. bence peynri domates ve salatalıkta ekle. zeytinide önce 3 e sonra 2 ye düşür canım. akşamlarıda ekmek yemezsen tamamdır bu iş

günaydın herkeşe
uyandım kahveciğimi içiyorum az önce tartıldım ama çok kötü sonuçlar,birazdan yine tartılcam wc ye gidiyim bi bakalım...

cuma-c.tesi-pazar kaçamaklarım sayesinde artılardayım..yemiceksin kızım eğer diyettesen yemiceksin,olmuyo kaçamaklarla,bak okadar dikkat ediyoruz 2 gün etmiyosun böyle oluyo

bekliyorum ben 1 saate yaxzarım bildirimi,inşallah bol eksili bi gün olur

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,5kg
bu hafta 76.8 kg
gelen 300 GR.
toplamda giden 5.2 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 0 dak

neden imkansız olsun seneye mi diyorsun yani bıraz uzak oldu ama .. bu arada kilon zaten boyuna oranla gayet güzel okadar sıkıntı yapmana gerek yok bilinçlendiğin iiçin kısa sürede zaten verirsin

bildirimim

başlangıç 86.5
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.9
giden 900 gram
toplamda giden 14.6
hedef 65
boy 167
beden 44
spor 60 dak.

Hepinize kocaman kocaman günaydın. gününüz aydın, gönlünüz şen olsun. yüzünüzden gülücük yüreğinizden sevgi eksik olmasın. kıskananlar çatlasın patlasın sevenler çıtır olsun inşallahhh!!! sanırım bende kilo bildiriminde bulunamıyorum. haftaya kalıyor değilmi benimde ??

Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyoum özellikle oruç tutarak kilo verenleri....o kadar saat açlık ve susuzluktan sonra abarmadan yemek yiyenleri...kilo veremeyenler bayramdan önce biraz kilo vermek şart kaçamaksız haftalar diliyorum.

nilgün canım benim işleri sormuşsun çok karışık bazen diyorum ki gözlerimi kapatıp uyusam uyandığımda nerde olmam gerekiyorsa hayta oradan devam etsem bu bilinmezlik beni çok yoruyor.eşim iş için ev taşımaya karşı hatta burada çalışmamı istemiyor.hiç beklemediğim anda bir arkadaşım aradı sohbet ederken çalıştığım işyerinin sonhalini şartlarını sordu (çok kısa bir dönem benimle çalışmıştı)sonra ii bir iş var görüşmeye git dedi ve benim için pazartesi gününe randevu aldı.herşey o görüşme sonucuna bağlı ilerleyecek hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun.içimde tuhaf bir korku tereddüt var.daha önce farklı hiçbiryerde çalışmadım.99'dan itibaren burdayım ilk işim.Acaba gittiğim yere uyum sağlıyabilecek miyim,başarılı olacak mıyım,beni aralarına alacaklar mı,hata yapacak mıyım?satışlarım ii olcak mı?satış üzerine ama şuana kadar çalıştığım sektörden farklı?hiç iş görüşmesine gitmedim,nasıl davranmalıyım?aklımda birsürü soru ya olmazsa evi taşıyamazsam 2 araçlık mesafe 1,5-2 saatimi alır nasıl gider gelirim.yol parası vermezse oda bende çıkacak daha da zorlanacağım.evi taşımaya ikna etsen nakliye ücreti ev arama,eşyaları kolileme yeni eve badana off yani çok bunaldım.üstüne üstelik teşhirde %50 isk.satışlar başladı gerekli gereksiz herkes burada alacakta bakacakta soruyor çok yoruluyorum ve hatta bazen ters cevap veriyorum tahamülüm kalmadı.bu bekleyiş beni çok sıktı...kuzum da babannede 1'er gün arayla gidiyoruz insanın evinin rahatlığı hiç biryerde olmuyor.uyku saati geliyor küçük kaynım gece 4 lere kadar dolanıyor tıkır tıkır içeri girme dedim bizim yattığız yerden geçiyor.kv sürekli kendini övüyor kuzeye şunu yedirdim şunu içirdim yıkadım 5 kere altını değiştirdim vs.kb tuhafkanallarda türkü dinliyor,eltim sürekli şikayet modunda bu saat oldu hala yemek yemedik 2 öğünle duruyorlar sebze pişirmiyorlar(kendisi hamile düşük riski var diye hiç bir işe dokunmuyor kendi evim olsa azar azar yaparım burada kalmak istemiyorum bir iş yapmıyorum dio)eşim ve kaynım araba,film,belgesel birde sigara molası...çok konuştum ama çevremde anlatacak kimseyi bulamıyorum yine size sızlanıyorum kızlar....

ben geçen hafta tatildeydim kılzar..ondan önceki haftaya göre bildirimim:

başlangıç:95.6
son bildirim:87.9
bu hafta:86.9
giden 1 kg
hedef:79
spor:135 dk

Not:dün bir arkadaşa tatilde 2 kg aldım yazmışım o 200 gr lı bişi yazınca karıştı sanırım ben tatilden dönüşte 1.5 kg almıştım üstüne de 1 kg daha verdim ooo aferin bana süper hissediyorum..hadi 79 gel artık ya dur ya sen ne geliyon benn koşuyom sanaaaaaa

başlangıç:83
geçen hafta:67,8
bu hafta:67,5
giden:0,3
toplam giden:15,5
hedef:55
boy:1,62
beden:40,42
spor:yok

kızlar daha 12,5 kilo var ve ben çok yavaş ilerliyorum.bayrama kadar 62,63 olsam o bile ii olacak ama nerde?

kilo bildiirminde bulunuyorsun canım listeye alınmıyorsun sadece..

başlangıc 90

gecen hafta 87

bu hafta84900

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şaka yapıyorsunnnnnnnnn selmaaa ortim süpersinnnn ay nasıl sevindim...
selma gülüm biz bu zincirleri kırmaya başladık mıdır nedir ha ne dersinvalla çok sevindim yaaaa kocaman aferin sana..
gerçi arayı bayağı bir açtın ama napalım...yakalarız ne işimiz..sen arayı aç yeter ki bne arkandan koşmaya hazırım valla

nihalcim sende süpersin canım gercekten bu kez başaracagız ikimizde ha gayret şu 79999 bir görsek kendimize olan inancımız dahada artar in verecegiz canım süperiz yola devam bu kışı süper gecirecegiz allahın izniyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…