canım menülerine baktığımda sanki diyette değil de biraz yediklerine dikkat eden birinin menüsü gibi geldi bana...börekleri pideleri biraz daha kilo verdikten sonra azcık yemeleisn bence..
ilk başta mideni küçültmek ve kendini disipline etmek için örnek menü..
sabahları 2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık maydanoz bol
peynir yiyebilirsin
ya da bir haşlanmış yumurta,peynir,domates salatalık ,1 dilim ekmek
ya da bir kase k fleks
2 saat sonra yeşil çay yanında 3 kuru kayısı
öğlen:ızgara et,salata,ayran ya da bir kase yoğurt
ya da çorba salata yoğurt
ya da sebze yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği,yoğurt ,salata
ya da kepek ekmekli tost ayran
arada bir şeftali ya da elma
akşam da yap bol yeşillikli salata
koy üstüne bir gün peynir bir gün tavuk bir gün ton balığı..
bir gün ızgara köfte,cacık,salata
bir gün önce kaçırdıysan akşam da k fleks yiyebilirsin
bir gün sebze ye yanında yoğurt
2 saat sonra meyve
yatmadan önce de bir bardak light süt
bunları yaptığında haftada 3 gün de en az yürüyüş yapabilirsen 1 saatlik ya da başka herhangi bir spor(ama kilo vermek için en iyisi yürüyüş ve yüzme)
kaçak da yapmazsan her hafta en az 1 kg verirsin canım garanti veriyorum..
bir de böyle dene istersen..
tatlım niye bu kadar arka arkaya yazdın.biz menüleri günlük yazıyoruz ve cuma da bildirim yapıyoruz.yanlız daha yeni olduğun için 2 hafta bekliyorsun liste için.kural bu.
menülerine bakınca kusura bakma çok umutlu konuşamayacağım.her şeyi yiyorsun sen be güzelim.nasıl zayıflayacaksın..su yazmamışsın?içmiyor musun yoksa?spor da belirtilmemiş.öğlen yemekelri şirkete mi geliyor.eğer öyleyse listeniz vardır.bakarsın bir gün öncedn.sana uymayan varsa alternatif evden getirirsin..
su içiyorum min 2 lite sise ile ama extra icitigim bardaklarda var yani cok rahat 2,5 litre tuketiyorum
spora gelince haziran ayı boyunca haftada 4 aksam sahilde yuruyus yapıyorduk
tatilde de bol bol yuruduk
ama dondugumuzden beri iftarın cok gec olması iftar sonrası minik kurabiyemi uyutmaya calısmanın min. 45 dk alması onun ardından benin dogrudan kendi yatagıma gidip yatmam sabah 3 te sahur icin uyanmam sonra da 6 da tekrar ise gitmek icin kalkmam sebebiyle
henuz yuruyuse fırsat bulamadık
ama is den gelince da evde oluyorum hemen kızımı alıp bahceye cıkıyoruz ve 1 saat kadar dısarıda kalıyoruz ama bu sure de o cogunlukla salıncakta salanmak istiyoruz yani tek aktivitem temiz hava almak gibi bir sey maalesef
Acaba
yalnız mekik ceksem ise yarar mı cunku karın bolgersinde ciddi bir sarkmam var
beni listeye almıyorsunuz yani
peki
neyse
bendeniz 200gr cık verebilmisim
ona da sevindim bu sabah tartıda 87,8 cıktım
aslında soyle
baslangıc
23 Mayıs 93,6 başlangıç
20 Haziran 90,6
25 Temmuz 88,2
29 Temmuz 88,7
5 Ağustos 87,8
2,5 ayda 5 kilo 800 gr hadi 6 diyelim
10 haftada 6 kilo
hafta basına asagı yukarı yarım kilo vermis oluyorum
bu topige degilde dunyanın en yavas zayıflama yarısı topigine girmem hem kendim hem de diger arkadaslarım ici ndaha faydalı
arkadasım
uygulamaya calısacağım ins
iste yemeklere duskunum ben diyorum ya
oyle cikolata biskuvi cips kola hic yemem aramam da ama sofram senlikli tabagım mis gibi yemeklerle dolu olsun
kalabalık yemek sofralarına alısıgım oyle olunca da yeniyor ama tum ailemizde esim ve ben haric kilolu kimse yok o ayrı mesele
asagı yukarı yukarıda yazdıgım yeme sekliyle 5kilo ve 600g verdim
pek bir marifetmis gibi heryer de yazıyorum bende
naapiiim 6 yıldan sonra ilk kez kilo verebildiğim için cok mutluyum
bu sabah yediklerim bu listedeki sabaha uyuyor
2 dilim tam buğday ekmek
bu arada baska bir arkadas ta bana zeytin cok yeme demisti sabah o aklıma geldi 4 zeytin koydum sadece tabagıma ki ben normalde 7-8-10 falan yerim
bu arada arkadaslar
is yerimden giriyorum
bir kere de hepsini okuyorum bana kim ne yazmıs aklımda tutamıyorum
beni affedin o yuzden
menülerime yorum yazan arkadaslara cok tesekkur ediyorum
ama fark ettiyseniz bir kez giriyorum elimdne geldigince herseye bakıp cıkıyorum bu arada da bir seyler yazmaya calısıyorum
insallah yavas yavas bende siz uyabilirim
listeleriniz oyle sade ki, be nutanıyorum cok yedim diyenler bile benim yanımda kıtlık rejiminde falanlar
allah nasip ederse
haftasonu 2 gün niyetli olacağım insallah bunyemde bu iki gunde alısır
ve pazartesi isyerinde oruclu olacagım
hedefim iste aksam yemeklerinde az yiyip ve hic ekmek ve pide yememek
cunku bunyemde sunu farkediyorum
ne yersen yiyiyim eger yanında bir beyaz unlu bir sey tuketirsem hersey midem de cokup duruyor ve tum gece rahatsız oluyorum
o yuzden ekmeksiz ve pidesiz iftar
omletli de sahur yapacagım insallah
su bes kilo altıyuz gramı on kilo ya tamamlayabilsem
yani su ramazanda kalan 3 haftad a 5 kilo kadar daah verebilsem
ben cok guzel bir insan olacagım :)
Gün gelir o da olur, imkansız değil ya, seneye istanbul yolcusuyum zaten, belki bir organizasyon yaparız, senin bu tatlı dilini çok seviyorum
Ortim facebook açık oluyor genelde ama yazdığın saat itibariyle evde oluyorum genelde :)
Yavrum yazdıklarınızı okuyorum yarım yamalak ama yazmak gelmiyor içimden, bu halde yazmak saçma geliyor açıkçası..Platesimi bırakmadım her gün yapıyorum ama bu kadar yiyince bir anlamı kalıyor mu bilmiyorum..Bu sabah tartıda 75'i gördüm 2 aydan sonra ilk defa..Daha fazla ağlanmadan kısa keseyim yüksek müsadenizle listeden almak istiyorum kendimi, belki ramazandan sonra toparlanırsam tekrar girerim
tatlım niye bu kadar arka arkaya yazdın.biz menüleri günlük yazıyoruz ve cuma da bildirim yapıyoruz.yanlız daha yeni olduğun için 2 hafta bekliyorsun liste için.kural bu.
menülerine bakınca kusura bakma çok umutlu konuşamayacağım.her şeyi yiyorsun sen be güzelim.nasıl zayıflayacaksın..su yazmamışsın?içmiyor musun yoksa?spor da belirtilmemiş.öğlen yemekelri şirkete mi geliyor.eğer öyleyse listeniz vardır.bakarsın bir gün öncedn.sana uymayan varsa alternatif evden getirirsin..
su içiyorum min 2 lite sise ile ama extra icitigim bardaklarda var yani cok rahat 2,5 litre tuketiyorum
spora gelince haziran ayı boyunca haftada 4 aksam sahilde yuruyus yapıyorduk
tatilde de bol bol yuruduk
ama dondugumuzden beri iftarın cok gec olması iftar sonrası minik kurabiyemi uyutmaya calısmanın min. 45 dk alması onun ardından benin dogrudan kendi yatagıma gidip yatmam sabah 3 te sahur icin uyanmam sonra da 6 da tekrar ise gitmek icin kalkmam sebebiyle
henuz yuruyuse fırsat bulamadık
ama is den gelince da evde oluyorum hemen kızımı alıp bahceye cıkıyoruz ve 1 saat kadar dısarıda kalıyoruz ama bu sure de o cogunlukla salıncakta salanmak istiyoruz yani tek aktivitem temiz hava almak gibi bir sey maalesef
Acaba
yalnız mekik ceksem ise yarar mı cunku karın bolgersinde ciddi bir sarkmam var
beni listeye almıyorsunuz yani
peki
neyse
bendeniz 200gr cık verebilmisim
ona da sevindim bu sabah tartıda 87,8 cıktım
aslında soyle
baslangıc
23 Mayıs 93,6 başlangıç
20 Haziran 90,6
25 Temmuz 88,2
29 Temmuz 88,7
5 Ağustos 87,8
2,5 ayda 5 kilo 800 gr hadi 6 diyelim
10 haftada 6 kilo
hafta basına asagı yukarı yarım kilo vermis oluyorum
bu topige degilde dunyanın en yavas zayıflama yarısı topigine girmem hem kendim hem de diger arkadaslarım ici ndaha faydalı
canım önemli olan kg vermek..ne kadar sürede verdiğin tabi ki önemli ama sonuçta verdin ve daha da vereceksin..5 kiloluk su damacanasını al taşı bakalım ne kadar süre hiç dinlenmeden taşıyabileceksin bak o bitti gitti..ona baklırsa ben de nisanda başladım verdim aldım verdim aldım derken 4 ayda 8 kg anca verebildim ama artık biliyorum bana neyin yarayıp neyin yaramadığını..kendimi çok sıkmadığım için şu anda hala diyete devam etme enerjim var şimdi daha disiplinli devam etmeye çalışıyorum..artık kullandığım ilacı kestim spor yapmaya başladım biliyorum ki bundan sonra daha hızlı gidecek..ama çok hızlı vermek de iyi birşey dğeil ki ben 2 haftada 8 kg verdiğimi de bilirim eee noldu bak üstüne üstüne aldım..kendine haksızlık etme..bu konuyu beyninde büyütme...yemeğine dikkat et sporunu yap..bak strss de kilo vermeyi engelleyen bir unsur..yavaş kiloya geince bak ben senden de yavaş verdim ama gayet memnunum hayatımdan..takmıyorum napalım önceden vermem gereken 30 kg vardı şimdi 22 kaldı..22 ,30 dan iyidir diyorum..şu anda 4 ayda da olsa o 8 kg yu da vermemiş olabilirdim..böyle düşün canım..zorlama kendini..
Listeye alınma da topiğin genel kuralı canım..devamlılığa bakılıyor..Ondan..Sana özel değil.. Ben 1 seneye yakın topiğe ara vermiştim yeniden geldim ama bne de 2 hafta bekledim..Sen hevesini kırma..
Hepinize kocaman kocaman günaydın. gününüz aydın, gönlünüz şen olsun. yüzünüzden gülücük yüreğinizden sevgi eksik olmasın. kıskananlar çatlasın patlasın sevenler çıtır olsun inşallahhh!!! sanırım bende kilo bildiriminde bulunamıyorum. haftaya kalıyor değilmi benimde ??
başlangıc 90
gecen hafta 87
bu hafta84900
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şaka yapıyorsunnnnnnnnn selmaaa ortim süpersinnnn ay nasıl sevindim...
selma gülüm biz bu zincirleri kırmaya başladık mıdır nedir ha ne dersinvalla çok sevindim yaaaa kocaman aferin sana..
gerçi arayı bayağı bir açtın ama napalım...yakalarız ne işimiz..sen arayı aç yeter ki bne arkandan koşmaya hazırım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?