başlangıç:83
geçen hafta:67,8
bu hafta:67,5
giden:0,3
toplam giden:15,5
hedef:55
boy:1,62
beden:40,42
spor:yok
kızlar daha 12,5 kilo var ve ben çok yavaş ilerliyorum.bayrama kadar 62,63 olsam o bile ii olacak ama nerde?
günaydın canım marifet tabikiii 5600 kolaymı veriliyor. tebrikler. ben hani zeytinci varya oyum :13::13: sabah sadece zeytin ve ekmek yediysen çok az. bence peynri domates ve salatalıkta ekle. zeytinide önce 3 e sonra 2 ye düşür canım. akşamlarıda ekmek yemezsen tamamdır bu iş
filizcim oruç tutarken 300 gr bile gayet iyi be tatlım sıkma canını..bu arad anlattıklarını okuyunca ayy dedim filiz kay gülüm kay ben de yanına yatıcam ay yoruldum be okurken Allah kolaylık versin..Herkesin kendi düzeni öncelikle o konuda çok haklısın..iş konusunda da Allah hakkında hayırlısını versin canım belki de Allah bu işi karşına çıkarmak için işyerini taşıdı..Sen başka türlü aynı mevcut düzende devam edip yeni şeylere cesaret de edeeyecektin düzenini de bozmak istemeyecektin..Sen temiz kalplisi canım Allah gönlüne göre verir hiiç canını sıkma..yeni iş konusunda da kendine güven kfanda çok kurma..bakarsın orda daha da mutlu olursun..İyi haberlerini bekliyorum canım..
nihalcim sende süpersin canım gercekten bu kez başaracagız ikimizde ha gayret şu 79999 bir görsek kendimize olan inancımız dahada artar in verecegiz canım süperiz yola devam bu kışı süper gecirecegiz allahın izniyle inş
nihalcim sende süpersin canım gercekten bu kez başaracagız ikimizde ha gayret şu 79999 bir görsek kendimize olan inancımız dahada artar in verecegiz canım süperiz yola devam bu kışı süper gecirecegiz allahın izniyle inş
haklısın 40 yıl geçse ben iş değiştirmeyi düşünmezdim şimdiye kadar bekardım ve hangi mağazada bana gereklilik duyuluyorsa orada çalıştım yol parası gözetmeden saat önemli değildi eve geç gitsemde yemeğim hazır olurdu bazen yemeden yatardım fakat evlenince birde bebek olunca herşey değişiyor geç kalsam eşimin suratı düşüyor oğlumun uyku saati erken vs.dükkan taşınmasa yine iş değiştirmek fikri aklımda yoktu belkide sebep oldu dediğin gibi hayırlısı canım gelişmelerden haberdar edeim.diyete gelince insanın kendi düzeni derken yemek saatlerini kastediyorum.kv çok geç ve diyete uymayan şeyler yeniliyor.regl olduğum için oruç tutamadım.oruçtan dolayı değil kv yemek yediğim için az az gidiyor buaralar iş yerinde sabahları müsli yiyorum öğlen ızgara köfte yada tavuk şiş 2 dilim ekmek ama akşam herşey altüst oluyor.bu akşam yarın bildirim yapacağım diye nilgünün bahanelerini kullandım hava çok sıcak iştahım yok canım istemiyor falan :)diyeti duydukça ye bişey olmaz verdin yeter diyorlar....
Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyoum özellikle oruç tutarak kilo verenleri....o kadar saat açlık ve susuzluktan sonra abarmadan yemek yiyenleri...kilo veremeyenler bayramdan önce biraz kilo vermek şart kaçamaksız haftalar diliyorum.
nilgün canım benim işleri sormuşsun çok karışık bazen diyorum ki gözlerimi kapatıp uyusam uyandığımda nerde olmam gerekiyorsa hayta oradan devam etsem bu bilinmezlik beni çok yoruyor.eşim iş için ev taşımaya karşı hatta burada çalışmamı istemiyor.hiç beklemediğim anda bir arkadaşım aradı sohbet ederken çalıştığım işyerinin sonhalini şartlarını sordu (çok kısa bir dönem benimle çalışmıştı)sonra ii bir iş var görüşmeye git dedi ve benim için pazartesi gününe randevu aldı.herşey o görüşme sonucuna bağlı ilerleyecek hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun.içimde tuhaf bir korku tereddüt var.daha önce farklı hiçbiryerde çalışmadım.99'dan itibaren burdayım ilk işim.Acaba gittiğim yere uyum sağlıyabilecek miyim,başarılı olacak mıyım,beni aralarına alacaklar mı,hata yapacak mıyım?satışlarım ii olcak mı?satış üzerine ama şuana kadar çalıştığım sektörden farklı?hiç iş görüşmesine gitmedim,nasıl davranmalıyım?aklımda birsürü soru ya olmazsa evi taşıyamazsam 2 araçlık mesafe 1,5-2 saatimi alır nasıl gider gelirim.yol parası vermezse oda bende çıkacak daha da zorlanacağım.evi taşımaya ikna etsen nakliye ücreti ev arama,eşyaları kolileme yeni eve badana off yani çok bunaldım.üstüne üstelik teşhirde P isk.satışlar başladı gerekli gereksiz herkes burada alacakta bakacakta soruyor çok yoruluyorum ve hatta bazen ters cevap veriyorum tahamülüm kalmadı.bu bekleyiş beni çok sıktı...kuzum da babannede 1'er gün arayla gidiyoruz insanın evinin rahatlığı hiç biryerde olmuyor.uyku saati geliyor küçük kaynım gece 4 lere kadar dolanıyor tıkır tıkır içeri girme dedim bizim yattığız yerden geçiyor.kv sürekli kendini övüyor kuzeye şunu yedirdim şunu içirdim yıkadım 5 kere altını değiştirdim vs.kb tuhafkanallarda türkü dinliyor,eltim sürekli şikayet modunda bu saat oldu hala yemek yemedik 2 öğünle duruyorlar sebze pişirmiyorlar(kendisi hamile düşük riski var diye hiç bir işe dokunmuyor kendi evim olsa azar azar yaparım burada kalmak istemiyorum bir iş yapmıyorum dio)eşim ve kaynım araba,film,belgesel birde sigara molası...çok konuştum ama çevremde anlatacak kimseyi bulamıyorum yine size sızlanıyorum kızlar....
başlangıc 90
gecen hafta 87
bu hafta84900
haklısın 40 yıl geçse ben iş değiştirmeyi düşünmezdim şimdiye kadar bekardım ve hangi mağazada bana gereklilik duyuluyorsa orada çalıştım yol parası gözetmeden saat önemli değildi eve geç gitsemde yemeğim hazır olurdu bazen yemeden yatardım fakat evlenince birde bebek olunca herşey değişiyor geç kalsam eşimin suratı düşüyor oğlumun uyku saati erken vs.dükkan taşınmasa yine iş değiştirmek fikri aklımda yoktu belkide sebep oldu dediğin gibi hayırlısı canım gelişmelerden haberdar edeim.diyete gelince insanın kendi düzeni derken yemek saatlerini kastediyorum.kv çok geç ve diyete uymayan şeyler yeniliyor.regl olduğum için oruç tutamadım.oruçtan dolayı değil kv yemek yediğim için az az gidiyor buaralar iş yerinde sabahları müsli yiyorum öğlen ızgara köfte yada tavuk şiş 2 dilim ekmek ama akşam herşey altüst oluyor.bu akşam yarın bildirim yapacağım diye nilgünün bahanelerini kullandım hava çok sıcak iştahım yok canım istemiyor falan :)diyeti duydukça ye bişey olmaz verdin yeter diyorlar....
cokkkkkkkk teşekkürlercoookkkk tebbriklerrrr
sagol canım benimkızlar hepinizi tebrik ediyorum ,
selma abla, nihal ve nuran
sizlerin adına sevindim, selma abla gözlerime inanamadım, sırrını bizede söyle nasıl kendini tutuyon
kilo veren vermeyen herkezi kutluyorum, veremeyenlerde üzülmesin, inşallah haftaya
gönül gülüm bozma moralini seni çok iyi anlıyorum. yaşananlar aynı olmasa da ruh halimiz aynı. sadece sabır dile ve gönlündeki minik kuşun kanat seslerini dinle o seni iş için doğru yere yönlendirecektir. Ve evladını düşün onun gözlerine bak yanağından bir buse al derdin tasan kalmaz inan bana yüreğine o anhuzur dolar. Bu mübarek günde yüreğinin ferahlaması için dua edeceğim can kardeşim.
nasıl verdin bakem sen bu kiloyu?bize anlatmadığın bişey mi var yoksa sırrın ne bacım ? bak aradaki farkı görünce aynen göyle oldum
bunlarrdaa gececekkkkkk
kuzey biraz daha buyusun dogru krese
bence kres babanesinin yanından daha sağlıklı bir ortam gibi gozukuyor gozume
tabii ki bilemem asla ama bir his sadece
is degistirmek o kadar guzel bir sey ki
her konuda kendine guvenin artar
belki maasın daha iyi olur
evini tasırsın
biraz kv lerden uzaga gidersin
cocugu krese verirsin
hersey daha guzel olur
kul
sıkısmayınca hızır yetismezmis
bence senin hızırın arkadasın
ama icinde suphelerle ve azıcık ısteksizlikle gorusmeye gidersen
ve aklındaki soru isaretlerini sıralarsan gorusme basarılı sonuclanmaz
insallah hayırlı bir yerdir
ama sen kendine guven
sizin ise hic mi yeni biri baslamıyor
baslayanlara kotu mu davranıyorsunuz
sanmam....
tebdili mekanda ferahlık vardır
madem su anda degistiremedigin bir cok sey var
senin elinde olmayan
elindekileri yoluna koymayı calıs
bak ne guzel kilolar vermis sık bir hanımefendiye donusmussun
bu bile is gorusmesinde artı puan
kendine inan
giyin suslen
en mutlu yuz ifadenle
git gorusmene
icimden bir ses her sey daha guzel olacak diyor
biraz zaman birazcık daha..........
gönül gülüm bozma moralini seni çok iyi anlıyorum. yaşananlar aynı olmasa da ruh halimiz aynı. sadece sabır dile ve gönlündeki minik kuşun kanat seslerini dinle o seni iş için doğru yere yönlendirecektir. Ve evladını düşün onun gözlerine bak yanağından bir buse al derdin tasan kalmaz inan bana yüreğine o anhuzur dolar. Bu mübarek günde yüreğinin ferahlaması için dua edeceğim can kardeşim.
sesi çok teşekkür edrim.hakkımızda hayırlısı olsuniinş. bu mübarek günlerde güzel şeylere adım atarız....
nasıl verdin bakem sen bu kiloyu?bize anlatmadığın bişey mi var yoksa sırrın ne bacım ? bak aradaki farkı görünce aynen göyle oldum
canım çok teşekkür ederim yazıların içimi rahatlattı.daha tanışmadık yenisin sanırım 1-2 okumuştum.hoş geldin umarım seninde herşey gönlüne göre olur.oğluma doğdudoğalı annem bakıyor babam vefat ettği için kv. göre dah a uygun çünkü yanımızda kalıp bakıyor.11 ayda evine 2 kere gidebilmişti. çok bunaldı şimdi 2 haftadır evinde bu sürede kv.bakıyor annem olmadığında yoksa sürekli değil... kreş zamanı gelince kreşi bizde düşünüyoruz daha 11 aylık çok küçük.
yaa tamam o zaman :)
basın sagolsun oncelikle
demek ki hep annen yanında olacak
ama o zaman sunu soylemem gerek
2 haftadır nedir ki sık dısını insanlar ne kahırlar cekiyorlar
ben yeni oldugum icin zannediyorum ki bu kronik bir sorun
hic de oyle degilmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?