80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cizelgemide degiştirdim hemencecikten

kızlar kendime minik minik hedefler koyuyorum şimdiki hedefimde 83 olmak bayrama kadar olsam yater ayın 19 diyetisyen randevum var o zamana kadar biraz versem cok iyi olacak

Son düzenleme:

filizcim oruç tutarken 300 gr bile gayet iyi be tatlım sıkma canını..bu arad anlattıklarını okuyunca ayy dedim filiz kay gülüm kay ben de yanına yatıcam ay yoruldum be okurken Allah kolaylık versin..Herkesin kendi düzeni öncelikle o konuda çok haklısın..iş konusunda da Allah hakkında hayırlısını versin canım belki de Allah bu işi karşına çıkarmak için işyerini taşıdı..Sen başka türlü aynı mevcut düzende devam edip yeni şeylere cesaret de edeeyecektin düzenini de bozmak istemeyecektin..Sen temiz kalplisi canım Allah gönlüne göre verir hiiç canını sıkma..yeni iş konusunda da kendine güven kfanda çok kurma..bakarsın orda daha da mutlu olursun..İyi haberlerini bekliyorum canım..

Günaydın Herkesee

Dün Gece Sahurda Tartıldım Onu Bildiriyorum Bende :93:
İftara Kadar Geçen Sürede Belki Bildiremem

Kilo Bildirimi

Başlangıç : 100
Geçen Hafta : 78.8
Bu Hafta : 77.9
Giden : 900 gr
Toplamda Giden : 22.1
Hedef : 70
Boy : 1.76
Beden : 42
Spor : Yokk

aaa tülincimmm
ya hakkaten alzheimer oldum ben
ne olacak halim

evet evet sendin :)
senin cizelgen benim hayal cizelgem
gene baktım gene cok hosuma gitti

basaracagım insallah burası ve sizler bana da azim veriyor
tekrar yemekleri biraz biraz azaltmaya basladım
bakalım insallah

haklısın 40 yıl geçse ben iş değiştirmeyi düşünmezdim şimdiye kadar bekardım ve hangi mağazada bana gereklilik duyuluyorsa orada çalıştım yol parası gözetmeden saat önemli değildi eve geç gitsemde yemeğim hazır olurdu bazen yemeden yatardım fakat evlenince birde bebek olunca herşey değişiyor geç kalsam eşimin suratı düşüyor oğlumun uyku saati erken vs.dükkan taşınmasa yine iş değiştirmek fikri aklımda yoktu belkide sebep oldu dediğin gibi hayırlısı canım gelişmelerden haberdar edeim.diyete gelince insanın kendi düzeni derken yemek saatlerini kastediyorum.kv çok geç ve diyete uymayan şeyler yeniliyor.regl olduğum için oruç tutamadım.oruçtan dolayı değil kv yemek yediğim için az az gidiyor buaralar iş yerinde sabahları müsli yiyorum öğlen ızgara köfte yada tavuk şiş 2 dilim ekmek ama akşam herşey altüst oluyor.bu akşam yarın bildirim yapacağım diye nilgünün bahanelerini kullandım hava çok sıcak iştahım yok canım istemiyor falan :)diyeti duydukça ye bişey olmaz verdin yeter diyorlar....

kim tutar biziii ortim..bu sefer başarcaz..başarı hikayerimizi yazıcaz işallah biz de..ben de ilk hedefim 79..en son hatırlarsa geçen sene mi 80.5 a kadar düşmtüm onun altına inemiyorum yıllardır..ama ben çok inceldim..bir de şu sporu daha da artırdım mıydı old bu iş..yazın da etkisi var iştah diye bişi kalmadı bende..

Dün İftardan Önce Tam 77 yi Görmüştüm
Ama Çok Su Kaybettiği İçin Olmalı Vücut
Bende Sahurda Tartıldım 77.9 Çıktı
Bana 77.9 Daha Dogru Çıkan Sonuç Gibi Geldi
Bayrama İnşallah 74.5 Olcamm
Zaten Bişey Yiyemiyorumki
İftarda Çorba Yiyip Doyuyorum
Salatayla Birlikte Başkada Bişey Yemeye Yer Kalmıyor
Su İçmekten Zaten Gecede İlk Defa Dün Kaçırdım
Oda Sıcacık Börek Var Diye 2 Dilim Yedim :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
bildirim:
başlıngıç: 85
geçen hafta: 73.5
bu hafta: 72.9
giden: 600
toplam giden: 12.1
hedef: 65
beden: 44

spor: 40 dk. plates, 60 dk. leslie

Günaydin Kizlaaar

Kilo Bildirimi :

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 75
Bu Hafta: 74.500
Giden: 500 gr. :86:
Toplam Giden: 13.5 :87:
Boy: 1.68
Beden: 40
Spor: 180 dk :93:

Azicik Ucundanda Olsa 74'ümüde Gördüm Sonunda
Ha Giden 100 gr. Ha Giden 500gr. Her$eye Raziyim Artik ..
Yeterki Minik Minikte Olsa Rakamlar Kücülüyor ..

Bide Tam Prensesin Gelecege Haftadayim .. Ona Ragmen Hobidi Gitlaklik Yapmadim Ve Sonuctan Memnunum

Verenleri Tebrik Ediyorum Veremeyenler Haftaya Insallah Verirler

bunlarrdaa gececekkkkkk
kuzey biraz daha buyusun dogru krese
bence kres babanesinin yanından daha sağlıklı bir ortam gibi gozukuyor gozume
tabii ki bilemem asla ama bir his sadece
is degistirmek o kadar guzel bir sey ki
her konuda kendine guvenin artar
belki maasın daha iyi olur
evini tasırsın
biraz kv lerden uzaga gidersin
cocugu krese verirsin
hersey daha guzel olur
kul
sıkısmayınca hızır yetismezmis
bence senin hızırın arkadasın
ama icinde suphelerle ve azıcık ısteksizlikle gorusmeye gidersen
ve aklındaki soru isaretlerini sıralarsan gorusme basarılı sonuclanmaz
insallah hayırlı bir yerdir
ama sen kendine guven
sizin ise hic mi yeni biri baslamıyor
baslayanlara kotu mu davranıyorsunuz
sanmam....
tebdili mekanda ferahlık vardır
madem su anda degistiremedigin bir cok sey var
senin elinde olmayan
elindekileri yoluna koymayı calıs
bak ne guzel kilolar vermis sık bir hanımefendiye donusmussun
bu bile is gorusmesinde artı puan
kendine inan
giyin suslen
en mutlu yuz ifadenle
git gorusmene

icimden bir ses her sey daha guzel olacak diyor
biraz zaman birazcık daha..........

arkadaşlar merhaba 83-84 arası kilodayım bu konuyu yeni gördüm. ben de zayıflamak istiyorum. 1 sene önce doğum yaptım 60 dan 83 e çıktım. çıkış o çıkış hiç inmedim. Nolur ilk başta neler yapmalıyım bana da yol gösterir misiniz?

kızlar hepinizi tebrik ediyorum ,
selma abla, nihal ve nuran
sizlerin adına sevindim, selma abla gözlerime inanamadım , sırrını bizede söyle nasıl kendini tutuyon
kilo veren vermeyen herkezi kutluyorum, veremeyenlerde üzülmesin, inşallah haftaya

gönül gülüm bozma moralini seni çok iyi anlıyorum. yaşananlar aynı olmasa da ruh halimiz aynı. sadece sabır dile ve gönlündeki minik kuşun kanat seslerini dinle o seni iş için doğru yere yönlendirecektir. Ve evladını düşün onun gözlerine bak yanağından bir buse al derdin tasan kalmaz inan bana yüreğine o anhuzur dolar. Bu mübarek günde yüreğinin ferahlaması için dua edeceğim can kardeşim.

başlangıc 90

gecen hafta 87

bu hafta84900

nasıl verdin bakem sen bu kiloyu? bize anlatmadığın bişey mi var yoksa sırrın ne bacım ? bak aradaki farkı görünce aynen göyle oldum

canım bu pazardan beri bende de kayıncvalidemler var valla neler neler yiyorlar..kv dem mahmut yesin diye sevdiği şeyleri yapıyor tatlılarını da ben yaptım bir akşam da misafirlerimiz vardı dondurmalar tatlılar havada uçtu bana ye işte ben gidince düzenine devam edersin falan dedi..olmaz anne sonra en az 2 hafta geriye gidiyorum dedim..onlar yemek yerken ben alıyorum salatayı salona geçiyorum..ya da hafta başında k felskimi onlar yemek yemedne önce yiyordum ..bu akşam da dışarda yemeğe gidiyoruz kebaplarımı önüme götürcekler ben salata ızgara yicem birazcık..şu anda Allahtan iştahım yok da canım istemiyor yoksa ben de akşamları kaçırabilirdim valla insna kalablıkta anlamıyor gerçekten bu p.tesi gidecekler ama senin durumun şimdilik sürekli o nedenle Allah kolaylık versin canım sana..

coookkkk tebbriklerrrr
cokkkkkkkk teşekkürler
sagol canım benim

ayyyyy keşke bir sırrım olsaydı keşke ama yok malesef

canım çok teşekkür ederim yazıların içimi rahatlattı.daha tanışmadık yenisin sanırım 1-2 okumuştum.hoş geldin umarım seninde herşey gönlüne göre olur.oğluma doğdudoğalı annem bakıyor babam vefat ettği için kv. göre dah a uygun çünkü yanımızda kalıp bakıyor.11 ayda evine 2 kere gidebilmişti. çok bunaldı şimdi 2 haftadır evinde bu sürede kv.bakıyor annem olmadığında yoksa sürekli değil... kreş zamanı gelince kreşi bizde düşünüyoruz daha 11 aylık çok küçük.

yaa tamam o zaman :)
basın sagolsun oncelikle
demek ki hep annen yanında olacak
ama o zaman sunu soylemem gerek
2 haftadır nedir ki sık dısını insanlar ne kahırlar cekiyorlar
ben yeni oldugum icin zannediyorum ki bu kronik bir sorun
hic de oyle degilmis :)

tamamen gecici bir durum
sevindim cok oyle olduguna

hıc sıkma canını
ama is yeri ile ilgil ifikirlerim hala aynı
onlarda bir degisiklik yok

bu arada oğlunun ismi cok tatlı kuzey
bayıldım
benim kızım defne o da 17 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…