Dün İftardan Önce Tam 77 yi Görmüştüm
Ama Çok Su Kaybettiği İçin Olmalı Vücut
Bende Sahurda Tartıldım 77.9 Çıktı
Bana 77.9 Daha Dogru Çıkan Sonuç Gibi Geldi
Bayrama İnşallah 74.5 Olcamm
Zaten Bişey Yiyemiyorumki
İftarda Çorba Yiyip Doyuyorum
Salatayla Birlikte Başkada Bişey Yemeye Yer Kalmıyor
Su İçmekten Zaten Gecede İlk Defa Dün Kaçırdım
Oda Sıcacık Börek Var Diye 2 Dilim Yedim :18:
tamamen gecici bir durum
sevindim cok oyle olduguna
hıc sıkma canını
ama is yeri ile ilgil ifikirlerim hala aynı
onlarda bir degisiklik yok
bu arada oğlunun ismi cok tatlı kuzey
bayıldım
benim kızım defne o da 17 aylık
arkadaşlar merhaba 83-84 arası kilodayım bu konuyu yeni gördüm. ben de zayıflamak istiyorum. 1 sene önce doğum yaptım 60 dan 83 e çıktım. çıkış o çıkış hiç inmedim. Nolur ilk başta neler yapmalıyım bana da yol gösterir misiniz?
arkadaşlar merhaba 83-84 arası kilodayım bu konuyu yeni gördüm. ben de zayıflamak istiyorum. 1 sene önce doğum yaptım 60 dan 83 e çıktım. çıkış o çıkış hiç inmedim. Nolur ilk başta neler yapmalıyım bana da yol gösterir misiniz?
neden imkansız olsun seneye mi diyorsun yani bıraz uzak oldu ama ..bu arada kilon zaten boyuna oranla gayet güzel okadar sıkıntı yapmana gerek yok bilinçlendiğin iiçin kısa sürede zaten verirsin
Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyoum özellikle oruç tutarak kilo verenleri....o kadar saat açlık ve susuzluktan sonra abarmadan yemek yiyenleri...kilo veremeyenler bayramdan önce biraz kilo vermek şart kaçamaksız haftalar diliyorum.
nilgün canım benim işleri sormuşsun çok karışık bazen diyorum ki gözlerimi kapatıp uyusam uyandığımda nerde olmam gerekiyorsa hayta oradan devam etsem bu bilinmezlik beni çok yoruyor.eşim iş için ev taşımaya karşı hatta burada çalışmamı istemiyor.hiç beklemediğim anda bir arkadaşım aradı sohbet ederken çalıştığım işyerinin sonhalini şartlarını sordu (çok kısa bir dönem benimle çalışmıştı)sonra ii bir iş var görüşmeye git dedi ve benim için pazartesi gününe randevu aldı.herşey o görüşme sonucuna bağlı ilerleyecek hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun.içimde tuhaf bir korku tereddüt var.daha önce farklı hiçbiryerde çalışmadım.99'dan itibaren burdayım ilk işim.Acaba gittiğim yere uyum sağlıyabilecek miyim,başarılı olacak mıyım,beni aralarına alacaklar mı,hata yapacak mıyım?satışlarım ii olcak mı?satış üzerine ama şuana kadar çalıştığım sektörden farklı?hiç iş görüşmesine gitmedim,nasıl davranmalıyım?aklımda birsürü soru ya olmazsa evi taşıyamazsam 2 araçlık mesafe 1,5-2 saatimi alır nasıl gider gelirim.yol parası vermezse oda bende çıkacak daha da zorlanacağım.evi taşımaya ikna etsen nakliye ücreti ev arama,eşyaları kolileme yeni eve badana off yani çok bunaldım.üstüne üstelik teşhirde P isk.satışlar başladı gerekli gereksiz herkes burada alacakta bakacakta soruyor çok yoruluyorum ve hatta bazen ters cevap veriyorum tahamülüm kalmadı.bu bekleyiş beni çok sıktı...kuzum da babannede 1'er gün arayla gidiyoruz insanın evinin rahatlığı hiç biryerde olmuyor.uyku saati geliyor küçük kaynım gece 4 lere kadar dolanıyor tıkır tıkır içeri girme dedim bizim yattığız yerden geçiyor.kv sürekli kendini övüyor kuzeye şunu yedirdim şunu içirdim yıkadım 5 kere altını değiştirdim vs.kb tuhafkanallarda türkü dinliyor,eltim sürekli şikayet modunda bu saat oldu hala yemek yemedik 2 öğünle duruyorlar sebze pişirmiyorlar(kendisi hamile düşük riski var diye hiç bir işe dokunmuyor kendi evim olsa azar azar yaparım burada kalmak istemiyorum bir iş yapmıyorum dio)eşim ve kaynım araba,film,belgesel birde sigara molası...çok konuştum ama çevremde anlatacak kimseyi bulamıyorum yine size sızlanıyorum kızlar....
kızlar hepinizi tebrik ediyorum ,
selma abla, nihal ve nuran
sizlerin adına sevindim, selma abla gözlerime inanamadım, sırrını bizede söyle nasıl kendini tutuyon
kilo veren vermeyen herkezi kutluyorum, veremeyenlerde üzülmesin, inşallah haftaya
maşallah defne adıda çok güzel allah bağışlasın.nerede oturuyorsun.ben Ankara'da dikmen'deyim.
maşallah defne adıda çok güzel allah bağışlasın.nerede oturuyorsun.ben Ankara'da dikmen'deyim.
bu kadar istikrara ragmen demekki bedenin direniyor. bi ters köşe yapmak lazım bence şimdi. şoklama lazım bence. harika spor yapıyorsun ve çok az yiyorsun.
prensesinmi gelecek acaba ondanmı bu şişlik. acaba sendeki aşırı sporun şişliğimi? deneyimi olanlarda fikir versin mutlaka. ama ben 3 hafta 82 de takıldım
ve şokları denedim. o ara hergün spor yaptım senin gibi. bak ramazan başından beri sadece hafif yürüyüş yaptım 1 saat kadar ve kilo veriyorum. bence bedenini bi dinlendir 2 gün ara ver spora. mutlaka deneyimli arkadaşlarımda yorum yapsınlar. gidişatını değiştirmek lazım. sen sahurdan sonra uyuyorsan sadece çok az uykun var demektir. benimde toplamda 5 saat falan uykum. biliyorsun az uykuda şişlik ve ödem yapıyor.ondan olmasın sakın?
nilgüüünnn ben suyu yazmayı unutuyorum hep. ben cok su içenlerdenim ya şişe şie su bitiriyorum akşamları.
amaaaa iş spora gelince yok. ben baslarda bi hırsla baya bi yaptım sporu. hergun 1 saat yurudum kosu bandında ve beni okadar sıktıkı sonradan bıraktım. sözde iftardan sonra yarım saat hızlı yürüyüş yapıcaktım ama oturup kalıyorum ya. aslında boyle karar alıp yapamayınca da huzursuz oluyorum. şimdi sende dedin ya iyi dank etti kafama.
birde form çay iç ben ramazan basından beri içiyorum ve hiç bi ters etki yapmadı. çunku ramaznda kabızlık sikayetlerim hep artar. normalde hergun 1 tane mestten içince fazlasıyla etki eder midemi rahatsız bile ederdi. şimdi ise banamısın demiyor. 2 gündur vc yok mesela. içtigim halde daha fazlasından da korkuyorum ama bunye alışır zamanla oruca ozamn duzelir inş
sağol canım çok iyisin.bir tek ben değil ama herkesin maşallahı var ,sayfaları dolduruyoruz.kendini de unutma lütfen...bu arada kızlar huzurlarınızda nilgüne tşk etmek istiyorum sağolsun topiği hiç boş bırakmıyor alıntılarıyla ilgisiyle Filizle yarışıyor valla..sakın bırakma burayı Nilgüncüm..
veee Nihal kaçar..
Ha kızlar bişi sorcam aranızda kutu,mukavva,hediyelik kutu,çikolata kutusu falan konusunda eşi dostu tanıdığı olan var mı?
menüm
sabah:
2 di. tam.ta.ekmeğe, 2 di. peynirden tost,
3 zeytin, salatalık, domatez, şekersiz çay
ara:1 nektarin
öğlen:
2 ka. havuçlu patatez yemeği,
domatez, salatalık, ayran
ara: 1 fruttare hindistan cevizli(95 ka.)
ve 2 top normal dondurma(tatlı krizim tutunca dayanamadım)
akşam:
1 kepçe. çorba, 1 ka. bulgur mercimekli,
1 ka. bezelye yemeği, salata, ayran
uyumadan belki 1 bar. süt içerim
3 lt. su
2 yeşil, 1 form çay
2 mil leslie yaptım dondurma yedikten sonrada
40 dk. plates yaptım (kendime ceza verdim)
kızlar ben leslie ile ilgili soyle bi acıklamaya ulaştım. ancak anlayamadım. şimdi 1 den 5 mile kadar diye biliyordum. ayrı ayrı 1 miller 2 miller.... mi varki. acıklamada hepsinin isimleri farklı cunku. 1 den 4 mile kadar 2 program var mesela. ayrı isimle ayrılmış ve anladıgım kadarıylada burdaki miller farklı. okuyunca kafam karışıtı bilen varsa bi aydınlatıversin beni.
ayrıca yapanlar neye göre yapıyorlar.
açıklama şu şekilde:
fast mile serisi (ilk koyduğum1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.
ben 3 mil olanı yapıyorum her sabah vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz
expres seri 1 den 4 mile kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor
4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek)
walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor
walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.
3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.
5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.
5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.
5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.
1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.
Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş
Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.
Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş
Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor
leslie sansone shortcuts and abs üst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.
walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...
leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.
Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.
yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar ,vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp bikaç gün yapın sonrasında 2 mile gecin zamanla milleri arttırın..
selamlar güzeller nihayet mersine gelebldim ve direk köye geldim aslında size ulaşmam hiç te kolay olmadı eşim okulundan laptop getirdi ve wınn aldık sırf sizle görüşebilmek için
akadaşlar bana ne oldu bilemiyorum, kendimi frenleyemiyorum
dayanamayıp tekrar dondurma yedim
napıcam ben şimdi ve halen yemek istiyorum içimdeki canavarı durduramıyoruuummm :95::95::95:
Gün gelir o da olur, imkansız değil ya, seneye istanbul yolcusuyum zaten, belki bir organizasyon yaparız, senin bu tatlı dilini çok seviyorum
Ortim facebook açık oluyor genelde ama yazdığın saat itibariyle evde oluyorum genelde :)
Yavrum yazdıklarınızı okuyorum yarım yamalak ama yazmak gelmiyor içimden, bu halde yazmak saçma geliyor açıkçası..Platesimi bırakmadım her gün yapıyorum ama bu kadar yiyince bir anlamı kalıyor mu bilmiyorum..Bu sabah tartıda 75'i gördüm 2 aydan sonra ilk defa..Daha fazla ağlanmadan kısa keseyim yüksek müsadenizle listeden almak istiyorum kendimi, belki ramazandan sonra toparlanırsam tekrar girerim
evt menüm biraz meyve yönünden kalabalık ama hepsi nerdeyse çok az kalorili şeyler.susuzluğa dayanabilmek için bol sulu şeler yiorum ondan bunları seçtim:) karpuz susuzluğa birebir.ama soğan suyu midemi yaktı koca gün.içmiycem.elma sirkeli su içmeyi düşünüyorm.
ramazan bana yaramiyor
yiyorum, yiyorum ve hala migdem bulaniyor...
ilk isim buz dolabina, abur cuburlarin oldugu cekmeceye elleme sisko diye not yapistirmak
hayirli sahurlar...
günaydın herkeşe
uyandım kahveciğimi içiyorumaz önce tartıldım ama çok kötü sonuçlar,birazdan yine tartılcam wc ye gidiyim bi bakalım...
cuma-c.tesi-pazar kaçamaklarım sayesinde artılardayım..yemiceksin kızım eğer diyettesen yemiceksin,olmuyo kaçamaklarla,bak okadar dikkat ediyoruz 2 gün etmiyosun böyle oluyo
bekliyorum ben 1 saate yaxzarım bildirimi,inşallah bol eksili bi gün olur
Hepinize kocaman kocaman günaydın. gününüz aydın, gönlünüz şen olsun. yüzünüzden gülücük yüreğinizden sevgi eksik olmasın. kıskananlar çatlasın patlasın sevenler çıtır olsun inşallahhh!!! sanırım bende kilo bildiriminde bulunamıyorum. haftaya kalıyor değilmi benimde ??
ayy çok güldüm kendime yaaa şimdi msj ında su içmekten zaten gecede ilk defa dün kaçırdım deyince altına kaçırdın sandım..sadece o cümleyi okuyunca
hosgeldın aramıza
Deneyımlı arkadaslar sana daha ıyı fıkır verır ama bende benım tecrubelerımden paylasayım senle.
Öncelıkle diyet yapmayı ve zayıflamayı ıste ve karar ver.Sonra gunluk ne yedıysen yaz.Biraz kızabılırlar ama bu senın yararına.Ben ne yedıysem yazıyorum banada kızıyorlar ama ınan bır sure sonra elını yasak bırseye uzattıgında aklında foruma yazacagın ve sana kızılacagı aklına gelıyor ve uzak duruyrsun ondan.Bu da senın yararnıa oluyor.
Düzenli spor uap mutlaka.yok spor yapmaya vaktım yok dersen leslı sensone var evde yuruyus yaptırıyor sıkılmadan yapıyosun onuda yapabılrsın.
aklında takılan bırsey olursa burada sor.Burdakıler cok yardım sever.İnan ben onların destegı olmasa bukadar dayanamazdım.
3 haftada 2,5 kılo verrdım.Zevkle spor yapıyorm ve ınan daha az yıyorum.
Önceden koca tabak pılav yıyen ben sımdı 4 kasık fılan yıyorum kı bunuda azaldacagım.
cıkolata yemeyen ben cıkolata yemıyorum cok canm cekerse kflakeslerın 90 kalorılık cıkolatasından yıyoru.ekmek dersen oo cok azlattım gunde 2 dılımden fazlasını yemıyorum kı cogu zaman 2 dılımden az yıyourum.
cok canın tatlı cekerse yogurta tarcın dok ye super bırsey.acayıp tatlı ve tatlı ıstegını kesıyor
burda cok sey ogrendım.snde zamanla ogrenır ve uygularsın cnm
Hos geldın aramıza tekrardan
Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyoum özellikle oruç tutarak kilo verenleri....o kadar saat açlık ve susuzluktan sonra abarmadan yemek yiyenleri...kilo veremeyenler bayramdan önce biraz kilo vermek şart kaçamaksız haftalar diliyorum.
....
aaa tülincimmm
ya hakkaten alzheimer oldum ben
ne olacak halim
evet evet sendin :)
senin cizelgen benim hayal cizelgem
gene baktım gene cok hosuma gitti
basaracagım insallah burası ve sizler bana da azim veriyor
tekrar yemekleri biraz biraz azaltmaya basladım
bakalım insallah
müsade verilmemiştir canım.ben tam bir sen 85 olarak yazıldım listede.kaç kez çıkartın dedim kabul etmedin listede ismin olsun sen kilo verince düzeltiriz diye.sen zaten ramazan da ben yerim diyordun.ee ne üzüyorsun canını.ye bacım.nasıl olsa rmazan sonrası vereceksin biz seni gaza getiririz.
kızlar oruçlu arakadaşlar iftardan öncemi tarılıp yazacaklar sabah mı neye karar verildi geçmişe baktım biraz ama anlayamadım.ben 04:00 e kadar sahur yapıyorum işe gelmeden saat 08:00 tartılıyorum arada az bi zaman var açlık kilom olmuyor iftardan önce tam açlık kilom oluyor.deryacım nezaman tartılıp yazacagım canım ona göre bildirim yapayım tatlım
Kilo Bildirimi :
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 80.9
Bu Hafta: 81.400
Gelen: 500 gr.
Toplam Giden: 6,600 gr
Boy: 1.65
Beden: 44
Spor: 490 dk
evet az uyuyorum ama sporu ramazan öncesine göre daha az yapıyorum.öncede ilk 5 kiloyu verdiğimde sabah akşam toplam 2 saat yürüyordum.leslie 5 mile var bende de onu mu yapsam ki..belki de yaptığım sporu değiştirmeliyim..çok canım sıkıldı ya..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?