80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy çok güldüm kendime yaaa şimdi msj ında su içmekten zaten gecede ilk defa dün kaçırdım deyince altına kaçırdın sandım..sadece o cümleyi okuyunca

maşallah defne adıda çok güzel allah bağışlasın.nerede oturuyorsun.ben Ankara'da dikmen'deyim.

hosgeldın aramıza
Deneyımlı arkadaslar sana daha ıyı fıkır verır ama bende benım tecrubelerımden paylasayım senle.

Öncelıkle diyet yapmayı ve zayıflamayı ıste ve karar ver.Sonra gunluk ne yedıysen yaz.Biraz kızabılırlar ama bu senın yararına.Ben ne yedıysem yazıyorum banada kızıyorlar ama ınan bır sure sonra elını yasak bırseye uzattıgında aklında foruma yazacagın ve sana kızılacagı aklına gelıyor ve uzak duruyrsun ondan.Bu da senın yararnıa oluyor.
Düzenli spor uap mutlaka.yok spor yapmaya vaktım yok dersen leslı sensone var evde yuruyus yaptırıyor sıkılmadan yapıyosun onuda yapabılrsın.

aklında takılan bırsey olursa burada sor.Burdakıler cok yardım sever.İnan ben onların destegı olmasa bukadar dayanamazdım.
3 haftada 2,5 kılo verrdım.Zevkle spor yapıyorm ve ınan daha az yıyorum.
Önceden koca tabak pılav yıyen ben sımdı 4 kasık fılan yıyorum kı bunuda azaldacagım.
cıkolata yemeyen ben cıkolata yemıyorum cok canm cekerse kflakeslerın 90 kalorılık cıkolatasından yıyoru.ekmek dersen oo cok azlattım gunde 2 dılımden fazlasını yemıyorum kı cogu zaman 2 dılımden az yıyourum.

cok canın tatlı cekerse yogurta tarcın dok ye super bırsey.acayıp tatlı ve tatlı ıstegını kesıyor

burda cok sey ogrendım.snde zamanla ogrenır ve uygularsın cnm
Hos geldın aramıza tekrardan

canım hoşgeldin aramıza..
öncelikle bebişini güle güle büyüt..
bence ilk başta başarı hkayelerini okuyarak başlayabilirsin..orda herşey ayrıntılı yazıyor..bu topikten darkolie in başarı öyküsü ve banu arkadaşımın pko inadına diye başlayan öyküleri var...fotolar da var gaza gelirsin..
ama özetle:
2 kupa yeşil çay aralarda
az sık yemek
çok su içmek
bol hareket etmek spor yapmak
ve daima azimli olmak diyebilirim..

neden imkansız olsun seneye mi diyorsun yani bıraz uzak oldu ama .. bu arada kilon zaten boyuna oranla gayet güzel okadar sıkıntı yapmana gerek yok bilinçlendiğin iiçin kısa sürede zaten verirsin

Vallahi ortim bu seneki tatil hakkımı doldurdum artık
Olsun bak görürsün nasıl çabuk zaman geçer, yeter ki biz toplanabilelim..
Bir de bakıyorsun ben önümüzdeki yaza gene 92 oluyormuşum, daha 74 lük halimi göremeden 92 yi görüyormuşsun direk

okurken yoruldum sen anlat canım açılırsın. içinde bulunduğun durum hiçte kolay deyil, allah sana sabır ve dayanma gücü versin. iş konusundada neden böyle korktunki sen güçlü bi kadınsın herşeyin üstesinden gelebilrsin, görüşmede kendinden emin, kendine güvenen olrak gitmelisin, korktuğunu belli etmemelisin, ayrıca hangi konuda olursa olsun deyişiklik iyidir. yeni çevre, yeni arkadaşlıklar ve farklı deneyimler kazanmış olursun. farkında deyiliz ama bazen karşımıza çıkan şeyler hakkımızda daha hayırlı olabiliyor. inşallah senin içinde en hayırlısı budur ve herşey gönlünce olur, sen içini ferah tut canım. gelişmeleri bildir

saol cnm benim. hep beraber kurtulalım bu kilolardan inş:13::13::13::13:

Kilo Bildirimi :

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 80.9
Bu Hafta: 81.400
Gelen: 500 gr.
Toplam Giden: 6,600 gr
Boy: 1.65
Beden: 44
Spor: 490 dk

evet az uyuyorum ama sporu ramazan öncesine göre daha az yapıyorum.öncede ilk 5 kiloyu verdiğimde sabah akşam toplam 2 saat yürüyordum.leslie 5 mile var bende de onu mu yapsam ki..belki de yaptığım sporu değiştirmeliyim..çok canım sıkıldı ya..

su içmene sevindim.ne güzel bol bol içiyormuşsun.koşu bandını sevmiyor musun canım ya?evde yeri neresi*benimki salondaki kapalı balkonda.kimse rahatsız olmasın diye kapıyı örtüyorum tv sesi de kısıyorum sadce görüntülere bakıyorum.eğer eşim izliyorsa tv a bakamıyorum çünkü kndine çeviriyor.ben de radyoyu açıyorum.10 şarkı olana kadar bakmıyorum göstergeye.ortalama 3 dk sürse bir şarkı-ki fazla bile sürüyor bazen- 10 şarkı = 30 dk. bu sefer bi 10 şarkı daha sayıyorum.şarkılara eşlik ediyorum.öyle öyle zaman geçiyor.

gerçi bir de orman videom var.hani annemelrdeyken ormanda yürüyordum ya onu videoya aldım ben 20 dk lık bir bölümü onu açıyorum sanki ormandaymışım gibi hissediyrum kendimi.bi dene bakalım.bak ben kış boyu yapmadım şimdi 1-2 başladım her akşam koşu bandında buluyorum kendimi..

sağol canım çok iyisin.bir tek ben değil ama herkesin maşallahı var ,sayfaları dolduruyoruz.kendini de unutma lütfen...

keşke olmasaymış ama çok güzel spor yapmışsın telafi etmişsin.daha ne olsun?yiyip yiyip yatmamışsın ki filizciğim.sıkma canını..

tatlım öncelikle harika bir paylaşım olmuş.kopyaladım bir yere hemen.kafanın karışmasına gerek yok.eğer sadece yürüyüş olsun dersen seçenek var,yok ben lastik de kullanacağım dersen seçenek var.sen açıklamaları oku ve karar ver.ona göre google dan ara indir programı.

ben de 5 mile yağ yakımı var.süper bir şey.hatta başka bir zayıflama sitesinde bir bayan diyetle 5 ayda 20 kilo vermişti.neden çünkü bu 5 mile kardio dediğimiz egzersiz.her yer çalışıyor ve yağ yakıyorsun.ben bir ara 10 kilo verdiğimde 5 mile yapıyordum üzerine call yapıyordum.çok rahat vermiştim.

evet 60 kusur dakika.ve hayatımızda bu kadar spor yapamayabiliriz ama bir de nefes istiyor 5 mile.ben daha önceden de spor yaptığım için ilk denemede de 5 mile rahatlıkla yapmıştım.ama sen vücut alışana kadar gelebildiğin mile kadar gelirsin.5 mile yapınca ortalama 8 km yürümüş kadar da kalori yakıyorsun.bu da önemli bir ayrıntı.
benim şu an koşu bandı olayım gibi belki de tülin de söyledi vücudum alıştı tepki vermiyor.sen de bazı günler leslie yaparsın bazı günlwer koşu bandı yaparsın.üstelik koşu bandın varsa sabahın köründe kalkman falan da gerekmiyor.tabikji dışarda yürümek paha biçilmez ama saat konforu sağlayan bir aletin var evde ve kullanmıyorsun.lütfen hatırım için haftada 3 kez 1 saat yürü bari..

selamlar güzeller nihayet mersine gelebldim ve direk köye geldim aslında size ulaşmam hiç te kolay olmadı eşim okulundan laptop getirdi ve wınn aldık sırf sizle görüşebilmek için

canım sohbetinizi özledik ya..listenin yarısından fazlası yok .inşallah tatilleriniz bitsin de sohbete katılın..

akadaşlar bana ne oldu bilemiyorum, kendimi frenleyemiyorum
dayanamayıp tekrar dondurma yedim
napıcam ben şimdi ve halen yemek istiyorum içimdeki canavarı durduramıyoruuummm :95::95::95:

zaman zaman hepimize oluyor.sen yemiyorsun diye esirgeme milleti.servisi eşin yapsın yada sen yap onlara ver buzdolabının raflarını sil biraz bulaşık falan yoksa..ya da duşa gir yani oyalan canım.yada aslanlar gibi yürekli ol,al eline bir bardakl su onlar yesin sen de su iç..benim gibi :26::26:

müsade verilmemiştir canım.ben tam bir sen 85 olarak yazıldım listede.kaç kez çıkartın dedim kabul etmedin listede ismin olsun sen kilo verince düzeltiriz diye.sen zaten ramazan da ben yerim diyordun.ee ne üzüyorsun canını.ye bacım.nasıl olsa rmazan sonrası vereceksin biz seni gaza getiririz.

ay o daha fena.güzel arkadaşım elma sirkesinin bir faydası yokmuş.ha evde kendim mayalayıp yaparım diyorsan o da şifa niyetine içiliyor.dr un biri margarinin üzerine elma sirkesini dökmüş bakın eriyor mu dmiş.sedece midenizi mahvedersiniz diyor.istersen içme karar senin yine de.ama sağlığın bizim için önemli..

ramazan bana yaramiyor

yiyorum, yiyorum ve hala migdem bulaniyor...

ilk isim buz dolabina, abur cuburlarin oldugu cekmeceye elleme sisko diye not yapistirmak

hayirli sahurlar...

tatlım abur cubur çekmecesini boşalt koy bi torbaya etraftaki çocuklara dağıt sevabına.eve bunları almazsak yemeyiz.lütfen ramazan diye çozutmayalım ya..ne oldu ban örnek olan bu bünyelere..nazara mı geldiniz?

sacre tatlım 200 gr vermişsin.tabrik ederim.bak ben sana cak cak konuşuyorum ama artıdayım.kim başarılı burada sen tabiki.kendine haksızlık etme.kilo vermede bu sıkıntılar normal.aşacağız beraber.bebeğini unutmuştum bi de iş de var.bakma bende şu an evdeyim diye bu kadar düzenli yiyorum ve spor yapıyorum.ama eylüğl de okullar başlayınca gör bakalım ne kadar istikrarlı olacağım.o yüzden evde olanla işte çalışanı biraz ayırmak lazım.işte çalışanların işi daha zor.spor için evet yoruluyorsun ama sporsuz da olmuyor.ya işe gidip gelirken yürüyeceksin (servisle mi gidiyorsun yada arabanla mı bilmiyorum) yada erken uyanıp yapacaksın.yarım saat de olsa yapabilsen keşke.neyse en iyisini sen bilirisin.eşim keşke ilgilenebilse çocukla o zman yapavbilsn..

gülaycığım bu hafta bizden bir şey çıkmadı inşallah önümüzdeki hafta vermiş oluruz..

hayır canım bulunuyorsun.ama listede adını 2 hafta sonra görüyorsun.

merhaba canım ben nilgün hoş geldin..

ayy çok güldüm kendime yaaa şimdi msj ında su içmekten zaten gecede ilk defa dün kaçırdım deyince altına kaçırdın sandım..sadece o cümleyi okuyunca

ben de öyle zannettim biliyor musun..sonra anladım.allahım bakar körmüyüm ya :)))))

adın neydi canım.kelebek diyeyim şimdi sana.arkadaşa çok güzel anlatmışsın.sana kzıanlardan biri benim.kusura bakma ama iyiliğimiz için.yanlış anlama lütfen.biraz da mesleki alışkanlık.ben öğretmenim de hemen bilmiş bilmiş konuşuyorum.amacım sen de öğren ve zayıfla diye.

yıorumlarımızın işe yaramasına sevindim.ben de düzenli menü paylaşınca kk yı düşünüyorum.bunu nasıl yazarım diye..yemekten vazgeçiyorum hemen..

filizciğim her şerde bir hayır vardır.kv öncelikle seni ancak kuzeyle sinir edebiliyor.yani gençsin,güzelsin.terbiyelisin ,zayıflıyorsun.ancak kuzey konusunda hassassın hepimiz gibi.sanki sen baksan kuzey onları yemeyecek..hiç i,ste.bırak gariban mutlu olsun bunlarla.yine de ona bırakabilmen şans.benim kendi annem dahil asla böyle bir fırsatım olmadı.olsa da baktıramam güvenemem..ikisi de biz bakamayız deyip çekildiler kenara.bu açıdan hakkı ödenmez.gerçi oğlumun oğlu diye bakıyordur sanki oğlu tek başına yaptı ama boşver bu açıdan bakalım olaya.

iş dersen hayırlısı olsun.arkadaşlar o kadar güzel yorumlar yazmış ki ben onlar kadar güzel yazabilecekmiyim bilmiyorum..arkadaşının bahsettiği iş bir fırsat olabilir,görüşmeye gitmeden bilemezsin sana uyup uymayacağını..sen presentable bir bayansın.11 senelik iş tecrüben var.bir işte çalışsan ne olr,11 senelik tecrübe sana yapacağın iş görüşmesinde avantaj sağlayacak.cümlelerin,ifadelerin daha net olacak.işi ortamı bildiğini yani pazarlama sektörünü bildiğini her cümle göstereceksin onlara.sanki adamlar anlamayacak..yani yüreğini ferah tut canım.olumlu düşün olumlu şeyler olsun.hayırlısı olsun diyelim.

hle bir görüş bakalım belki sana yeni bir kapı açılacaktır..güzel haberlerini bekliyorum canım..

selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bu beşamel soslu tavuk ve pilav yemekle bu kilolar nasıl gidiyor bacım?

sırrını bize de anlat ya..baksana bana +500 üm...

merhaba kızlar kusura bakmayın bu hafta buraya hiç ugrayamadım.çok mahcubum size karşı.geçen hafta 4 günlük tatilin bu hafta acısı çıktı.işlere adapte olma ,regli stresi ,tatilden dönüşteki alışveriş çamaşır bide derken geldiğimizden beri eşimlede sürekli didişiyoruz.pazartesiden sonra tam 3 gün başagrısından kurtulamadım.1 aydır vücudumda lekeler vardı geçmek yerine heryerime yayıldılar bugün cildiyeden randevu aldım bakalım ne çıkacak herşeye ragmen çok huzurluyum elhamdülillah bugün orucumada başladım.Rabbim herkesin orucunu kabul etsin inşallah ramazanımızı layıkıyla yaşayabiliriz

kızlar oruçlu arakadaşlar iftardan öncemi tarılıp yazacaklar sabah mı neye karar verildi geçmişe baktım biraz ama anlayamadım.ben 04:00 e kadar sahur yapıyorum işe gelmeden saat 08:00 tartılıyorum arada az bi zaman var açlık kilom olmuyor iftardan önce tam açlık kilom oluyor.deryacım nezaman tartılıp yazacagım canım ona göre bildirim yapayım tatlım

canım Allah yardımcın olsun. Anneciğin gelir yakında inşallah heryeş yoluna girer. yeni bir işin olabilir diye umudun var bak. neden daha iyi olmasınki şimdikinden. sen ve ailen sağlıklı olun gerisi gelir. sen yeterki sinirlerini yıpratma. yeme düzeninde düzelir hayatında. sen sağlığına ve psikolojine bak. bide benim gibi işsizleri düşün. umudunun olması bile güzel arkadaşım.yaşadıkların çok zor ama atlatacaksın eminim.

aman Allah korusun olma canım. bende karışıtırıyorum isimleri hala. başaracaksın tabiki hep beraber yapacağız. 79 lardan 69 lara hayalim var benimde

Nilgünüm
Sözlerin öyle iyi geliyor ki inan şunu duymaya çok ihtiyacım var..Çünkü sıktıkça daha beter oluyor, tamam bu son dedikçe iyice saçmalıyorum..O yüzden bende ramazan sonrasına erteledim her şeyi..Bir alıp bir vererek 73-74 sınırında geziyorum, öyle de kalacak inşallah ramazan bitene kadar, sonra da 67'ye düşme planım var inşallah..Ama şu dönemde olmuyor işte olmuyor...O yüzden izin ver listeden çıkayım bir artı bir eksi görmek istemiyorum kendimi öyle azimsiz :93:

Ama tekrar tekrar söyleyeyim, kilo aldığım halde göbeğimin duruşu filan plates sayesinde hala aynı..Bir kilo alsam bile kendini salan göbeğim çok çok iyi durumda..Karşılığını hakkıyla en çok aldığım spor sanırım plates..

Denizcim kızlar sahur öncesi tartılma kararı aldılar sanırım, tam bilmiyorum ama mantıklısı da o olur herhalde..

bence 2 gün dinlendir canım bedenini. sen benden daha iyi biliyorsun sporları. leslie olabilir ama bi uykunu al ve dinlen 2 gün sonra başla olmazmı. kilo bildirimi yapmışsınız bende bi tartılıp geleyim. zaten şimdi tartılmak daha mantıklı bencede. akşama kadar su gidiyor sadece. sahur 4 gibi bitse 8 saat saysak 12 1 gibi normal tartı zamanımız bencede. birazdan bende yazayım.

deryacım zaten iftar öncesi vücut çok su kaybettiğinden tam dogru bi sonuç olmazdı bende işten eve gidince saat 18:00 de tartılmayı düşünüyordum ama madem sahur öncesi dendi bende öyle yaparım bildirimimi.Allahtan sahur öncesi tartılmıştım

kilo bildirimim

başlangıç kilo :86.100

geçen hafta :65.400

bu hafta :64.700

giden :700 gr.

toplam giden :21.400

spor :2 saat

beden :40-42

boy:1.65

çok şükür tatil fazlalıklarımı attım bayrama 62 li bi rakam görmeyi diliyorum Rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…