konuyu bulandırmak istemiyorum ama sahur öncesinde tartılma konusunda sıkıntı olmayacakmı arkadaşlar.ben gece yarımdan 1 den önce yatmıyorum iftardan 20:45 de kalksam birdaha bişey yemesem bile gece yatana kadar günboyu kaybettiğim suyu telefi için bişeyler içeceğim ve gece 03:30 gibi sahura kalktıgımda tartıldıgımda karnımdaki o suların agırlıgı gerçek rakamı vermez ki.ben sahurda tartılacagım diye saat 22:00 gibi sıvı içmeyi bırakmak istemiyorum zaten günler uzun ve sıcak .eger herkes kabul ederse tam iftar önceside gerçek rakamı vermeyeceği için 18:00 gibi falan tartıldıgım rakamı yazmak isterim haftaya yapacagım bildirimde eger tabi bi sakıncası yoksa .öteki türlü sahur öncesi tartılacaım diye sıvı alımımı kısıtlayacagım teleşını yaşamak istemiyorum
konuyu bulandırmak istemiyorum ama sahur öncesinde tartılma konusunda sıkıntı olmayacakmı arkadaşlar.ben gece yarımdan 1 den önce yatmıyorum iftardan 20:45 de kalksam birdaha bişey yemesem bile gece yatana kadar günboyu kaybettiğim suyu telefi için bişeyler içeceğim ve gece 03:30 gibi sahura kalktıgımda tartıldıgımda karnımdaki o suların agırlıgı gerçek rakamı vermez ki.ben sahurda tartılacagım diye saat 22:00 gibi sıvı içmeyi bırakmak istemiyorum zaten günler uzun ve sıcak .eger herkes kabul ederse tam iftar önceside gerçek rakamı vermeyeceği için 18:00 gibi falan tartıldıgım rakamı yazmak isterim haftaya yapacagım bildirimde eger tabi bi sakıncası yoksa .öteki türlü sahur öncesi tartılacaım diye sıvı alımımı kısıtlayacagım teleşını yaşamak istemiyorum
merhaba bende şöyle düşündüm. sahurdan önce hiiiç mantıklı değil. sabahta sahurun ağırlıgı var. normal bir günde gece 12 1 gibi yattığımızı düşünsek 7 8 saatlik uykudan sonra tartılıyoruz uyanınca. sahur 4 gibi bitse 7 8 saat sonra yani öğlen 12 1 gibi bence en doğruya yakın sonuç olacak. tabi çalışanlar için o saat mümkün olmaz eve geldiklerinde hemen tartılıp yazmak olabilir bence. iftar öncesindede çok su gittiği için doğru olmayacak yine. ben az önce tartıldım ve yazdım 78.1di. ama eminimki iftar öncesi 77.8 civarı olurum. bence en mantıklı saat öglen 2 3. siz ne dersiniz arkadaşlar?
Herkese kocaman günaydın. uzun zamandır bu topike katılmayı düşünüp ama bir türlü katılamıyordum. şahsım kilo vermeyi çok arzulayan bu konuda neredeyse diyetisyene hadsizlik yapacak kadar bilgisi olan(kk dan öğrendik ne varsa evvelallah) lakin hiçbirzaman iradesini yenemeyen biri. normalde kafama koyduğumu yapan biriyim. iş ve ev yaşantımda kendime göre disiplinli yaşayan biriyim ama gelgelelim iş diyet olunca olmuyor. nefsime hakim olamıyorum. yemek değil benim derdim atıştırma ve aburcubur. Başka problem yok. Çikolata dondurma ve patoslar benim için yaradılmış sanki. onları yerken yüzümde ifadeyi görmeniz gerek o kadar mutlu ve dinginimki. sinirlerim alınmış yüzümde komik bir sırıtma ifadesi ve ağzımda o muhteşem tatlar.... o küçük lokmaların herbiri ayrı bir haz bir keyif enim için. İşte ben böyleyim arakadaşlar. oldum olası yemek yemeyi seven yedikçe mutlu olan biriyim. şu an 87 kiloyum. koca bir yürüyen yağ deposuyum. geçmişim zayıf aslında. sonradan çok kilo alanlardanım.
Kilo geçmişimde şöyle benim;
79 doğumluyum boy 172 cm
2002 ye kadar 48 ile 52 arasında gidip geldim.( bu günlerim ne güzeldi alımlıydım havalıydım... saçlarım dümdüz uzun belime kadar fiziğim düzgündü öyle sıska çöp değildim kıvrımlı geliyordu belim ince ve uzundu ve hep yüksek topuklu giyinirdim ahhh ahhh afet-i devran zamanlarımdı.)
2004 te 60 kilo
2005 te 65 kilo
2006 58 kilo
2007 nin sonlarına doğru 75 kilo (bademcik ameliyatı oldum çünkü )
2008 68 - 70 arası
2009 76 oldum ve ağustosta hamile kaldım
2010 da 93 le doğuma gittim.
2011 başı 81 e kadar indim ama mayısta kocam askerden geldi ve ben 87 oldum...
bu kiloları neden bu kadar iyi hatırlıyorum derseniz sürekli tartılan biriyim tanita da ve çıktıları da hep saklamıştım. ve sağolsun eşiminde payı büyüktür üstümde. kendisi çıtır hatun hastası ve biz tanıştığımızda ben 60 tım. kendisi 55 olmam için habire baskı yaptı. hatta dediği "ayda 100 gr versen çoktan zayıflardın." ve dahada vahim olanı hamileyken bile dediği bu kiloları doğumdan hemen sonra vereceksin değil mi? Kayınvalidemde sever zayıf gelin bakımlı gelin hatta küçük gelinimizde öyle. ben olamıyorum işte çok zor bir durum. çok moral bozucu bir durum. Kadıncağız sağolsun benim iyiliğim için söylüyor ama işte takıntılı olunca bazen alınabiliyorsunuz işte. kendimiz gaza getirmek için habire küçük kıyafetler yüksek topuklu ayakkabılar aldım. şimdi giyinemiyorum çünkü kilodan dolayı. ama zayıflayacağım ve yine eski kilomda olacağım.(inşallah)
Neyse çok sıktım canınızı beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. motivasyonu çabuk yiten biriyim. ekimde nişan var kayınbirderimin o zama kadar 15 ya da 20 kilo vermek istiyorum.
Merhaba Kızlar nasılsınız...Hayırlı ramazanlar...
yeni gelen arkadaşlar çoğaldı herkes hoşgeldi umarım istediğiniz kilolara bizlerle kavuşursunuz.oruç tutan arkadaşlar menülerinizi okuyorum tebrikler ii duruyorsunuz, bu şekilde kilo bile veririsiniz.allah kabul ettisin.
filiz tekrar aramıza dönmüş biara pc açamıyacağım aranıza katılamam diyordu.hoşgeldin.hala tarçınlı bala devam:)
ayşecim ii yolculuklar ve keyifli huzurlu kalorisiz tatiller...
izlem ramazan öncesi resimlerine bayıldım.süpersin neşen daim olsun canım...
deryacım erdek resimlerin harika kısada olsa insan eğlenceli zaman geçiriyorsa 1 haftaya değer...
banu sanırım çorumda 1 haftalığına gideceğini söylüyordu.
nilgün canım seni iradenden dolayı tebrik ederim canım.bu şekil devam et asla geri adım atma eşinle ilişkinizin düzelmesine ayrıca sevindim.inş.herşey daha da ii olur.
sehercim senin menülerinde çok güzel ve 2 haftadır ii kilo veriyorsun aldığın artıdan çabuk kurtulacaksın inş.
zekiye canım bence menülerin gayet ii tartıda artı çıkman belki beslenme şeklini değiştirmendendir.bu menüleri daha da kısmayı düşünme bence yerinde daha azıyla oruç senin için çok güç olur.
nihalcim hoş geldin.resimlerin çok güzel bizde her yıl fethiye'ye gideriz ve mutlaka saklıkente uğrarız bazen saatlerce yürürüz.patara plajınada bayılırım allahım o kadar güzel dibi net gözküen biryer olabilir mi:)valla çok şanlıyız türkiyemin heryeri cennet...aldığın kiloları çabucak verirsin bende 2 lokmalıkla başlayıp 20 yılla biten yazına çok güldüm.kısa ve net anlatmışsın...
fundacım dükkanı kapatmışsın hakkında hayırlısı olsun.inş.daha ii şartlarda gönlüne göre biryer tekrar açarsın...mide endoskopisi yapıldı mı?
burcucum tebrikler ii kilo verdim lapa ile bakalım bu hafta nasıl olacak...
senacım teşekkürler...sanada hayırlı ramazanlar...ramazan davetlerinde fazla kaçırma:)daha bayramı var...baklavalar,dolmalar...
arzucum hoşgeldin.annene yardım edip sevap kazandın ne güzel...hemde i şyaptığın için kilo almadın...yavaş yavaş ama emn adımlarla ilerliyorsun...
gülçincim pek gözükmüyorsun,nerelerdesin?
sevda canım tatilden döndün 2 gün yazdın sonra yoksun?ramazan davetleri başladımı yoksa?
nurancım kilo verimmi nasıl gidiyor.nişana kadar istediğin kiloya ulaşabilecek gibi misin?
gülaycım eşlerin zayıf istemelerini ısrarla kilo ver demelerini hiç anlamıyorum.zaten kimse kilolu olmak istemez.evlenmeden önce bir arkadaşım vardı beline sarılsam ellerim kavuşmazdı ben 58 kiloydun zayıfla derdi sürekli salak gibi diyet yapıp 53 kiloya kadar düşmüştüm.o ise kiloluydu.yanında zayıf çıtır isterler kendilerine bakmazlar...bence insan kendi için zayıflamalı ve mutlu olduğu kiloda kalmalı karşı taraf istediği için değil...
semaveela,iclal,ipek,mavikelebek,tülin mrb...
aklımda kalanlar,unuttuklarım kusura bakmasın.kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi....
merhaba canım annen nasıl oldu?iyidir inşallah..
yemek olayına sevindim daha rahat verirsin.bence sabah sahur ağırlığı olur iftar öncesi daha mantıklı değil mi?bazı arkadaşlar sahur öncesi tartılalım dediler ama iftar ve sonrasındaki yediğimiz içtiğimiz her şey zaten hazmedilmemiş oluyor daha ağır çıkmazmıyız?
ben iftar öncesi yani akşam 6-7 gibi tartılalım diyorum..
BENIM SEVKIMI KIRMASINLAR YAAAAA !!!!
bugün eşime b-fit konusunu açtım ok dedi ,kardeşimde yeni bi işe girdi 3 ay oldu çok ünlü bir otele barman olarak ve iyi para alıyor şakadan takıldım ablanı gönderirsin spora diye ,-''yine mi gidicen geçen defa 3 ayda 3 kilo verdin zaten olmuyo gitme abla boşver dedi ,30 una geldin otur evinde dedi '' bana(( okadar siir oldum ki aşağı anneme indim oda duyunca aaa yine mi gidicen dedi sonra dayım aynı tepkiyi verdi,zaten eşim gönderiyo ama kırmamak için beni yani hiç ümit yok gözüyle bakıyor herkes ,neden böyle yapıyorlar bana sanki obezmişim gibi,fotomu görenler olmuştur çokmuyum Allah aşkına,sadece ben takıntılarım yüzünden vermek istiyorum evlendiğim kiloma dönmek istiyorum 44 bedenden 40 lara 38 lere girmek idstiyorum ama artık herkesde güvensizlik var ,hal böyle olunca bende çöküyorum ...
nolur siz söyleyin ben şimdi napayım...böyle söylüyorlar ya şeytan gir mutfağa çatlayana kadar ye diyor ...ama ben SEYTANA UYMUYORUM
Selam Kizlar Nasilsiniz ....
Umarim Keyifler Yerindedir ..
Hepinizin Ramazani Hayirli Olsun ..
Sahur Ve Iftar Menüleriniz Cok Güzel Hepsini Nerdeyse Okudum ..
Böyle Giderse Ramazanda Bile Süper Kilolar Verilecege Benziyor
Bugün Cok Mutluyum
Tom Tailer'dan Kot Bir Elbise Aldim ,
Ben 42 Beden Aldim Zannediyordum Megersem 42 Degil 40 Bedenmi$
Kabinde Önce Giymek Istemedim Olmaz Diye Ama Annem Israr Etti , Vee Giydim Olduu
Spor Yaparak Baya Bi Incelme Elde Ettim Zannedersem .. Henüz 75.Kiloyum Ve 40.Giyorum ..
Gerci Almanyanin Bedenleri Biraz Farkli Türkiyedekinden Ama Olsun ..
Üzerinde 40. Yazmasi Önemli .. Hemde Elastik'de Degil Normal Kotlardan ..
En Cokta O Yüzden Sevindim Olduguna ..
Kasaya Bi Geldim Normalda 70.00 Euro'du 19.99'a Indirmi$ler
Mü$teri Özel Kartim Vardi Onu Bastilar 15.99 Dedi En Sonda Annemin Hediye Ceki Vardi Onu
Aldim Veeee 3.00 Euroyaa Mal Oldu Bana Elbise
$ans Bugün Benden Yanaydi Galiba
73 Kilo Olunca Resim Ekliyecegim .. En Son 78.Kiloyla Eklemi$tim ..
Bide 83.Kiloluk Halimle Önce Sonra Yapacigim Insallah :93: $imdiden Heycanliyim O Günleride Bi Görsemm
Buda Aldigim Kot Elbisem .. Bende Bukadar Mini Durmuyor Allahtan
Mrb.lar.bende 23 yaşında ve 80li kilolarla diyete başlayanlardanım.bu zamana kadar öyle çok kilo verdim ama maalesef koruyamadığım için fazlasıyla geri aldım.enson geçen yıl üniversite mezuniyet balosu için ideal kilom olan 67 ye (77kgdan) düşmüştüm.iş arama stresidir,ardından yüksek lisansa başlamam derslerin zorluğu derken abur cubur ve öğrencilik hayatının bir parçası olan fast food yiyecekler sayesinde önce 15 kg aldım ardından 5 kg yine verdim ama diyete dewam edemdiğim için 10kg daha aldım yani toplam 15 kg verip 20kg aldım:S öyle rahatsızımki bu durumdan kendimi resmen hantal hissediyorumve artık buna bir dur deme zamanı geldi
selamlar... benide alın aranıza. su an 82 kiloyum ve sadece 23 yasımdayım, bekarım. benım hıkayemde unıversıtede basladı 50 kılo gıttıgım okuldan 70 kılo olarak mezun oldum. hemen arkasındanda annem babam bosandı, okul bıttı ıs bulamadım, sevgılım terkettı benı aldıgım kılolar yuzunden. veee boylelıkle 85 ı gordum.tam 4 ay evden dısarı cıkmadım cıddı bı depresyon geçirdim. internette gezinirken kk yı buldum. bır aydır takılıyorum. burda ınsanların ne sorunlar yasadıgını okuyunca halıme sukrettım. silkelendim...
bir haftadır diyet ve spor yapıyorum. 3 kilo vermişim... yanlız ben cok sık tartılmıyorum hatada bir gün sadece. ve 10 sene aktif voleybol oynadım. kondisyonum şimdilik iyi gibi. gunluk kalori alımını 500 kaloriye cektim. yediklerimi kalori olarak hesaplıyorum. ve bir saat sabah bir saat aksam cok hızlı tempolu yürüyorum... şu an buhran geçiriyorum ve bunları yazdıkca bi miktar rahatladım. şimdilik bu kadar
selamlar güzeller nihayet mersine gelebldim ve direk köye geldim aslında size ulaşmam hiç te kolay olmadı eşim okulundan laptop getirdi ve wınn aldık sırf sizle görüşebilmek için
kızlar oruçlu arakadaşlar iftardan öncemi tarılıp yazacaklar sabah mı neye karar verildi geçmişe baktım biraz ama anlayamadım.ben 04:00 e kadar sahur yapıyorum işe gelmeden saat 08:00 tartılıyorum arada az bi zaman var açlık kilom olmuyor iftardan önce tam açlık kilom oluyor.deryacım nezaman tartılıp yazacagım canım ona göre bildirim yapayım tatlım
konuyu bulandırmak istemiyorum ama sahur öncesinde tartılma konusunda sıkıntı olmayacakmı arkadaşlar.ben gece yarımdan 1 den önce yatmıyorum iftardan 20:45 de kalksam birdaha bişey yemesem bile gece yatana kadar günboyu kaybettiğim suyu telefi için bişeyler içeceğim ve gece 03:30 gibi sahura kalktıgımda tartıldıgımda karnımdaki o suların agırlıgı gerçek rakamı vermez ki.ben sahurda tartılacagım diye saat 22:00 gibi sıvı içmeyi bırakmak istemiyorum zaten günler uzun ve sıcak .eger herkes kabul ederse tam iftar önceside gerçek rakamı vermeyeceği için 18:00 gibi falan tartıldıgım rakamı yazmak isterim haftaya yapacagım bildirimde eger tabi bi sakıncası yoksa .öteki türlü sahur öncesi tartılacaım diye sıvı alımımı kısıtlayacagım telaşını yaşamak istemiyorum
merhaba kızlar kusura bakmayın bu hafta buraya hiç ugrayamadım.çok mahcubum size karşı.geçen hafta 4 günlük tatilin bu hafta acısı çıktı.işlere adapte olma ,regli stresi ,tatilden dönüşteki alışveriş çamaşır bide derken geldiğimizden beri eşimlede sürekli didişiyoruz.pazartesiden sonra tam 3 gün başagrısından kurtulamadım.1 aydır vücudumda lekeler vardı geçmek yerine heryerime yayıldılar bugün cildiyeden randevu aldım bakalım ne çıkacak herşeye ragmen çok huzurluyum elhamdülillah bugün orucumada başladım.Rabbim herkesin orucunu kabul etsin inşallah ramazanımızı layıkıyla yaşayabiliriz
Nilgünüm
Sözlerin öyle iyi geliyor ki inan şunu duymaya çok ihtiyacım var..Çünkü sıktıkça daha beter oluyor, tamam bu son dedikçe iyice saçmalıyorum..O yüzden bende ramazan sonrasına erteledim her şeyi..Bir alıp bir vererek 73-74 sınırında geziyorum, öyle de kalacak inşallah ramazan bitene kadar, sonra da 67'ye düşme planım var inşallah..Ama şu dönemde olmuyor işte olmuyor...O yüzden izin ver listeden çıkayım bir artı bir eksi görmek istemiyorum kendimi öyle azimsiz :93:
Ama tekrar tekrar söyleyeyim, kilo aldığım halde göbeğimin duruşu filan plates sayesinde hala aynı..Bir kilo alsam bile kendini salan göbeğim çok çok iyi durumda..Karşılığını hakkıyla en çok aldığım spor sanırım plates..
Denizcim kızlar sahur öncesi tartılma kararı aldılar sanırım, tam bilmiyorum ama mantıklısı da o olur herhalde..
konuyu bulandırmak istemiyorum ama sahur öncesinde tartılma konusunda sıkıntı olmayacakmı arkadaşlar.ben gece yarımdan 1 den önce yatmıyorum iftardan 20:45 de kalksam birdaha bişey yemesem bile gece yatana kadar günboyu kaybettiğim suyu telefi için bişeyler içeceğim ve gece 03:30 gibi sahura kalktıgımda tartıldıgımda karnımdaki o suların agırlıgı gerçek rakamı vermez ki.ben sahurda tartılacagım diye saat 22:00 gibi sıvı içmeyi bırakmak istemiyorum zaten günler uzun ve sıcak .eger herkes kabul ederse tam iftar önceside gerçek rakamı vermeyeceği için 18:00 gibi falan tartıldıgım rakamı yazmak isterim haftaya yapacagım bildirimde eger tabi bi sakıncası yoksa .öteki türlü sahur öncesi tartılacaım diye sıvı alımımı kısıtlayacagım telaşını yaşamak istemiyorum
Vallahi ortim bu seneki tatil hakkımı doldurdum artık
Olsun bak görürsün nasıl çabuk zaman geçer, yeter ki biz toplanabilelim..
Bir de bakıyorsun ben önümüzdeki yaza gene 92 oluyormuşum, daha 74 lük halimi göremeden 92 yi görüyormuşsun direk
bende aynini düsünüyorum iftardan sahura kadar ayakdaydim birdaha kalkamam diye 1,5 lt su ictim simdi bunun üstüne tartilsam hem iftar menüsü karnimda hemde su deposu yaninda
Bir de bakıyorsun ben önümüzdeki yaza gene 92 oluyormuşum, daha 74 lük halimi göremeden 92 yi görüyormuşsun direk
bende aynini düsünüyorum iftardan sahura kadar ayakdaydim birdaha kalkamam diye 1,5 lt su ictim simdi bunun üstüne tartilsam hem iftar menüsü karnimda hemde su deposu yaninda
slm
85 kiloyum bende
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bu beşamel soslu tavuk ve pilav yemekle bu kilolar nasıl gidiyor bacım?
sırrını bize de anlat ya..baksana bana +500 üm...
bu konuda son karar iftardan önceydikızlar oruçlu arakadaşlar iftardan öncemi tarılıp yazacaklar sabah mı neye karar verildi geçmişe baktım biraz ama anlayamadım.ben 04:00 e kadar sahur yapıyorum işe gelmeden saat 08:00 tartılıyorum arada az bi zaman var açlık kilom olmuyor iftardan önce tam açlık kilom oluyor.deryacım nezaman tartılıp yazacagım canım ona göre bildirim yapayım tatlım
canım yeni de olsan regl de olsan tatılıyorsun.şimdi bildirim yapmazsan bildirim yaptıktan 2 hafta sonra alınırsın listeye.boş ver yaz ne olacak?merhaba kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum.ben yeni olduğum ve regl dönemim olduğu için tartılmıyorum.haftaya inşallah kilo bildirimi yaparım.bir şey sorcam bende iftardan öncede sonra da baş ağrısı ve halsiz devam ediyor sizdede böyle bir etki yapıyormu oruç..
heeee dabi dabiŞaka bir yana allah korusunnnnnn bilinçlendik canım biz okadar ipin ucunu kaptırmayız evelallah sabah 71.9 u görmüştüm az önce 71.40 ü gördüm ay nasıl sevindim nasıl sevindim ama gevşeyip hafta sonu kaçamak yapmayacağım malum benim çok yolum var en çokta plates heyecanım var az daha versemde plateslik olsam toparlanacak çok bölgem var
evet yaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84: sen nasıl artılandın onuda anlamadım
bu konuda son karar iftardan önceydi
canım yeni de olsan regl de olsan tatılıyorsun.şimdi bildirim yapmazsan bildirim yaptıktan 2 hafta sonra alınırsın listeye.boş ver yaz ne olacak?
ben de hafif halsizlik oluyor ama baş ağrısı olmadı.eşim de oldu o.sigarayı bıraktı ama dr arkadaşı oruç çok uzun.sigarayı bırakmak için iyi bir zaman değil demiş.yani senin de sigara olayın varsa bundan kaynaklanabilir.
yada içtiğin su azdır.bu da baş ağrısı yapar.iftar sahur arası daha çok su iç lütfen..
sorma seher ya.çok canım sıkkın.form çayı içtim etkilemedi bil.ben de dün ne yaptım?dünkü iftarda k-flakes yedim ya az da patlıcan salatası sahurda da k-flakes yedim.azcık daha rahatım.eskisi gibi şiş hissetmiyorum kendimi.
şimdi şöyle yapsam diyorum ne dersiniz:
bugün için
iftara : tavuklu salata ,ayran,1 hurma
22.30: k-flakes+süt (spor yapacağım ya enerji versin)
sahur: k-flakes
Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyoum özellikle oruç tutarak kilo verenleri....o kadar saat açlık ve susuzluktan sonra abarmadan yemek yiyenleri...kilo veremeyenler bayramdan önce biraz kilo vermek şart kaçamaksız haftalar diliyorum.
nilgün canım benim işleri sormuşsun çok karışık bazen diyorum ki gözlerimi kapatıp uyusam uyandığımda nerde olmam gerekiyorsa hayta oradan devam etsem bu bilinmezlik beni çok yoruyor.eşim iş için ev taşımaya karşı hatta burada çalışmamı istemiyor.hiç beklemediğim anda bir arkadaşım aradı sohbet ederken çalıştığım işyerinin sonhalini şartlarını sordu (çok kısa bir dönem benimle çalışmıştı)sonra ii bir iş var görüşmeye git dedi ve benim için pazartesi gününe randevu aldı.herşey o görüşme sonucuna bağlı ilerleyecek hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun.içimde tuhaf bir korku tereddüt var.daha önce farklı hiçbiryerde çalışmadım.99'dan itibaren burdayım ilk işim.Acaba gittiğim yere uyum sağlıyabilecek miyim,başarılı olacak mıyım,beni aralarına alacaklar mı,hata yapacak mıyım?satışlarım ii olcak mı?satış üzerine ama şuana kadar çalıştığım sektörden farklı?hiç iş görüşmesine gitmedim,nasıl davranmalıyım?aklımda birsürü soru ya olmazsa evi taşıyamazsam 2 araçlık mesafe 1,5-2 saatimi alır nasıl gider gelirim.yol parası vermezse oda bende çıkacak daha da zorlanacağım.evi taşımaya ikna etsen nakliye ücreti ev arama,eşyaları kolileme yeni eve badana off yani çok bunaldım.üstüne üstelik teşhirde %50 isk.satışlar başladı gerekli gereksiz herkes burada alacakta bakacakta soruyor çok yoruluyorum ve hatta bazen ters cevap veriyorum tahamülüm kalmadı.bu bekleyiş beni çok sıktı...kuzum da babannede 1'er gün arayla gidiyoruz insanın evinin rahatlığı hiç biryerde olmuyor.uyku saati geliyor küçük kaynım gece 4 lere kadar dolanıyor tıkır tıkır içeri girme dedim bizim yattığız yerden geçiyor.kv sürekli kendini övüyor kuzeye şunu yedirdim şunu içirdim yıkadım 5 kere altını değiştirdim vs.kb tuhafkanallarda türkü dinliyor,eltim sürekli şikayet modunda bu saat oldu hala yemek yemedik 2 öğünle duruyorlar sebze pişirmiyorlar(kendisi hamile düşük riski var diye hiç bir işe dokunmuyor kendi evim olsa azar azar yaparım burada kalmak istemiyorum bir iş yapmıyorum dio)eşim ve kaynım araba,film,belgesel birde sigara molası...çok konuştum ama çevremde anlatacak kimseyi bulamıyorum yine size sızlanıyorum kızlar....
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bu beşamel soslu tavuk ve pilav yemekle bu kilolar nasıl gidiyor bacım?
sırrını bize de anlat ya..baksana bana +500 üm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?