80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimim

başlangıç : 93

geçen hafta : 79.3

bu hafta : 78.1

giden : 1200gr iftar öncesinde 77.8 falan olurum herhalde

toplamda giden 14.9

hedef : 55
boy : 168
beden alt 40-42 üst 42

konuyu bulandırmak istemiyorum ama sahur öncesinde tartılma konusunda sıkıntı olmayacakmı arkadaşlar.ben gece yarımdan 1 den önce yatmıyorum iftardan 20:45 de kalksam birdaha bişey yemesem bile gece yatana kadar günboyu kaybettiğim suyu telefi için bişeyler içeceğim ve gece 03:30 gibi sahura kalktıgımda tartıldıgımda karnımdaki o suların agırlıgı gerçek rakamı vermez ki.ben sahurda tartılacagım diye saat 22:00 gibi sıvı içmeyi bırakmak istemiyorum zaten günler uzun ve sıcak .eger herkes kabul ederse tam iftar önceside gerçek rakamı vermeyeceği için 18:00 gibi falan tartıldıgım rakamı yazmak isterim haftaya yapacagım bildirimde eger tabi bi sakıncası yoksa .öteki türlü sahur öncesi tartılacaım diye sıvı alımımı kısıtlayacagım telaşını yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:
hayirli cumalar!!!

kilo veren arkadaslari tebrik ederim özellikle selma abla

bende sahurdan önce tartilmadim, iftardan önce tartilirim... iftar 9 dan sonra burada

birde aksama en ge yarina regl olacagim onunda sisligi var yine cok moralim bozulacak

bende aynini düsünüyorum iftardan sahura kadar ayakdaydim birdaha kalkamam diye 1,5 lt su ictim simdi bunun üstüne tartilsam hem iftar menüsü karnimda hemde su deposu yaninda

merhaba bende şöyle düşündüm. sahurdan önce hiiiç mantıklı değil. sabahta sahurun ağırlıgı var. normal bir günde gece 12 1 gibi yattığımızı düşünsek 7 8 saatlik uykudan sonra tartılıyoruz uyanınca. sahur 4 gibi bitse 7 8 saat sonra yani öğlen 12 1 gibi bence en doğruya yakın sonuç olacak. tabi çalışanlar için o saat mümkün olmaz eve geldiklerinde hemen tartılıp yazmak olabilir bence. iftar öncesindede çok su gittiği için doğru olmayacak yine. ben az önce tartıldım ve yazdım 78.1di. ama eminimki iftar öncesi 77.8 civarı olurum. bence en mantıklı saat öglen 2 3. siz ne dersiniz arkadaşlar?

öglen herkesin tartilma imkani olmayabilir ama iftarda en gec herkes evinde olacaktir veya öncesi evine ugrar, mantikli

hoşgeldin arkadaşım, aldığın o güzel kıyafetleri biran önce giyersin inşallah, ekime kadar 15-20 kilo çok fazla olur canım. sabırlı ve kararlı olduktan sonra ekime kadar da mutlaka güzel bir kiloya ulaşırsın. buradan ayrılma

yavaş yavaş gidiyor bakalım. bu sıralar sadece su ve meyve yiyiyorum. daha ramazan pidesinin tadına bakmadım, tatlı da ısrarlar üzerine bir iki çatal alıyorum.
geçmişe daha bakamadım, iş yerinin mesafesi değişti sanırım. pazartesi günü görüşmen varmış. 11 yıllık bir tecrübe... cv de bunu görmeleri bile önemli bence. kendine güvenin tam olsun filizcim. inşallah kısa sürede feraha kavuşursun

bence de en uygunu nilgüncüm. ben sahura kadar yatmıyorum zaten. bol bol su içiyorum.

kimsenin şevkini kırmasına izin verme canım. sen git sporuna. sen kilo verdikçe onlar mahçup olsunlar söylediklerine.

güle güle giy burcucum. yazın elbise kadar rahat birşey yok

hoşgeldin arkadaşım

hoşgeldin, 500 kalorilik diyetler her yönden yıpratır seni, yavaş ve emin adımlarla ilerlemeni öneririm

selamlar güzeller nihayet mersine gelebldim ve direk köye geldim aslında size ulaşmam hiç te kolay olmadı eşim okulundan laptop getirdi ve wınn aldık sırf sizle görüşebilmek için

dilediğin gibi bir tatil geçirirsin inşallah, ben de sürekli k.k dan bahsedip durdum afyonda kk olmasa bu kadar kilo veremez kesin geri alırdım

iftardan önce 6-7 gibi konuşuldu canım

deryacım umarım iyisindir, güzel ve kısa bir tatil geçirmişsin erdekte, listeden çıkma derim, ama kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım

ozaman kızlar önümüzdeki hafta kilo bildirimimizi perşembe günü iftardan önce 18:00 gibi tartılıp cuma sabahı kilomuzu bildiririz bu şekilde cuma sabahı herkes kilosunu bildirmiş olur ne dersiniz

aslında iftar öncesi diye karar alınmıştı. baktım şimdi herkes bildirim yapmış şaşırdım.aslında önemli olan bi zamn belirlemek ve her hafta aynı zamanı baz almak. bende iftar öncesi saat 6 gibi olsun diye düşünüyorum ve her hafta buna göre bildirimimi yapacagım

merhaba kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum.ben yeni olduğum ve regl dönemim olduğu için tartılmıyorum.haftaya inşallah kilo bildirimi yaparım.bir şey sorcam bende iftardan öncede sonra da baş ağrısı ve halsiz devam ediyor sizdede böyle bir etki yapıyormu oruç..

geçmiş olsun canım.kilo da vermişsin tebrik ederim.

hayır hayır hayır

bak ne güzel pilatese devam ediyormuşsun.bi de bir şey yapmıyorum dedin.altı üstü yediklerine biraz dikkat etmemişsin.boş ver tatlım.ben senin ismini tartıda görmekten mutluluk duyuyorum.hatırım için ismini silme.

silme diyorum tamam mı

canım konuyu bulnadırma değil.biz zaten karar almıştık ama vaktin olmadığı için geçmişi okuyamamışsın.sahurda olur mu hiç ne kadar mantıksız.iftardan sahura kadar illaki bir şey yenilip içiliyor.yenmese de fazla deli gibi su içiyoruz.kimse zaten demedi sahur öncesi olsun diye.

hatta izleme bıraktık kararı.tabiki iftar öncesi dendi.sonra 6-7 gibi herkes yazsın dedik.ama ben bugün kristal kelebeğin yazısını okuyunca iftara kadar bekleyemem çünkü iftar öncesinde de su kaybı fazla oluyor .sonuç doğru olmayabilir dedi.e mantıklı geldi.ben de merak ettim tartıldım ve yazdım.sonra da arkadaşlar yazdı.yani düzeni biraz ben bozdum.

sonuçta evde olanlar öğlen 1-2 gibi,işte olanlar iftar öncesi tartılsınlar tamam mı?herekse onaylarsa öyle olsun.

sen de haklısın.sıvıyı kısıtlayamayız.nasıl susuyoruz değil mi bu sıcaklarda?Allah kabuletsin inşallah oruçlarımızı.yemek değil de susuzluk zorluyor beni.ama sahura kadarda sahur dahil 3,5 lt içiyorum suyumu.

Son düzenleme:

bende aynini düsünüyorum iftardan sahura kadar ayakdaydim birdaha kalkamam diye 1,5 lt su ictim simdi bunun üstüne tartilsam hem iftar menüsü karnimda hemde su deposu yaninda

zaten genel olarak böyle karar alınmıştı ben öyle anlamıştım kızlar tutmuyorum ama en mantıklısı iftardan 2 saat önce mi ne demişlerdi..

zaten genel olarak böyle karar alınmıştı ben öyle anlamıştım kızlar tutmuyorum ama en mantıklısı iftardan 2 saat önce mi ne demişlerdi..

heeee dabi dabi Şaka bir yana allah korusunnnnnn bilinçlendik canım biz okadar ipin ucunu kaptırmayız evelallah sabah 71.9 u görmüştüm az önce 71.40 ü gördüm ay nasıl sevindim nasıl sevindim ama gevşeyip hafta sonu kaçamak yapmayacağım malum benim çok yolum var en çokta plates heyecanım var az daha versemde plateslik olsam toparlanacak çok bölgem var
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bu beşamel soslu tavuk ve pilav yemekle bu kilolar nasıl gidiyor bacım?

sırrını bize de anlat ya..baksana bana +500 üm...

evet yaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84: sen nasıl artılandın onuda anlamadım

bu konuda son karar iftardan önceydi

canım yeni de olsan regl de olsan tatılıyorsun.şimdi bildirim yapmazsan bildirim yaptıktan 2 hafta sonra alınırsın listeye.boş ver yaz ne olacak?

ben de hafif halsizlik oluyor ama baş ağrısı olmadı.eşim de oldu o.sigarayı bıraktı ama dr arkadaşı oruç çok uzun.sigarayı bırakmak için iyi bir zaman değil demiş.yani senin de sigara olayın varsa bundan kaynaklanabilir.

yada içtiğin su azdır.bu da baş ağrısı yapar.iftar sahur arası daha çok su iç lütfen..

sorma seher ya.çok canım sıkkın.form çayı içtim etkilemedi bil.ben de dün ne yaptım?dünkü iftarda k-flakes yedim ya az da patlıcan salatası sahurda da k-flakes yedim.azcık daha rahatım.eskisi gibi şiş hissetmiyorum kendimi.

şimdi şöyle yapsam diyorum ne dersiniz:

bugün için
iftara : tavuklu salata ,ayran,1 hurma

22.30: k-flakes+süt (spor yapacağım ya enerji versin)

sahur: k-flakes

Merteri alt üst ettim geldim hiç birşey alamadım derken sonunda bir elbise aldım sade ama çok rahat 44 bedenden kurtulmak istiyorum herşey cık kadar

çok az canım ya sahuru zengin tutsan daha iyi olmaz mı kan şekerin düşer fenalaşırsın senin öyle bir kaçamağınıda hatırlamıyorum okadar sporda cabası üzülme bence baskül yarın kendine gelecek sakın moral bozma
Metobolizmamı yaman bizmiii kaç hafta yerimde saydığımı biliyorum sabırlı olalım
aceba wc yemi çıkamadın ? 5 i biryerde içiyormusun günde 1 kez mutlaka içmeni öneririm yeşilçay içiyrosundur ? anlamadım valla :44:

allahım kabus gibi
canım, neden yeni iş hakkında öyle şeyler düşünüyorsun, daha benim deneyimim var deyip başın yukarda
kendinden emin bir şekilde gideceksin ki karşındakii, işten anlayan biri var karşımda desin
allah gönlüne göre versin...

sakın karamsarlığa düşme, oğlunun elinde tutup onu gezdirdiğini güzel güzel vakit geçirdiğini düşün lütfen...

selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bu beşamel soslu tavuk ve pilav yemekle bu kilolar nasıl gidiyor bacım?

sırrını bize de anlat ya..baksana bana +500 üm...

bakıyorum da selma ablanın beşamelli tavuğu aklında yer etmiş nilgünümm

ee zaten iftar öncesi tartılmak için karar almıştık
değişti mi kiii :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…