80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sigara içmiyorum.ama su içmediğimden olabilir

başlangıç kilom 85.5
bugün 84.9
600 gr vermişim yuppi:))))))
çok şaşırdım regl dönemimde hep 1 kilo fazla çıkarım halbuki ayyy çok güzel bir motive etti beni

Merteri alt üst ettim geldim hiç birşey alamadım derken sonunda bir elbise aldım sade ama çok rahat 44 bedenden kurtulmak istiyorum herşey cık kadar

güle güle giy canım, rahat ettiğin bir elbise alman iyi olmuş
kurtulursun tabi yaa
yeterki azimin bitmesin tatlım...

KIlzar bugün çok yoğunum ya yazamadım pek kusura bakmayın son saatlerde başamı alamıyorum işlerden..
Nilgüncüm bu kadar dikkat ve spora artı çıkman ya wc problemidir ya da fazla spor nedeniyle ödem sorunudur sakın canını skma sonra sapır sapır döküleceksin..bence sahur için çok az..Sonra akşama kadar nasıl dayanacaksın canım..bence Ramazanda k fleks falan değil adam gibi et salata çorba falan yemelisiniz..Beden bir güçten düştü mü sonra çok zor toparlanıyor benim beden anca toparlandı şimdi bana yanıt veriyor canım..

nilgüncüm, iftara kadar uzun bir süre var, sadece k- flakes acıktırır bence

Merteri alt üst ettim geldim hiç birşey alamadım derken sonunda bir elbise aldım sade ama çok rahat 44 bedenden kurtulmak istiyorum herşey cık kadar

güle güle giy sehercim

nihalin alıntısında gördüm

nilgünnnnnnnnnnnn sen sahurda k-fleks mi yedin sadece
kızım sen delimisin, sağlığından olursan bunu nasıl telafii edeceksin

inşallah iyisindir şu anda offf bi fena oldum

ben tıka basa yediğim halde 4 gibi midem kazınıyor, sen nasıl dayandın

benim mesai b,razdan bitecek kızlar haftasonu girmem zor zaten pazar tüm gün eğitimdeyim ağlıycam ya bıktım eğitimden artık ya p.tesi işe yorgun geliyorum:18:
bugünkü menüm:
sabah :mama
ara:2 fom mısır patlağı
öğle:kabak
ara:2 mısır patlağı
akşam:ızgara köfte,salata,ayran..
spor:45 dk (öğle arasında)
öğle kabakın yanında yoğurt alacaktım unutmuşum yerimdne kalkamadım..
2 sade soda ,2 yeşilçay
2.5 lt su..
yarın kayınvalidemlerle boğaz turuna çıkıcaz çok heyecanlıyım...öptüm hepinizi

he ya allah korusun sağlıktan ötesi varmı kızın bağırın

başlangıç kilo:92
geçen hafta:81
bu hafta:79,8
verilen:1.200gram
toplamda verilen:12,200gram
hedef:68
boy:1,71
beden:44
spor:yok
sonunda görebildim 7li rakamları

hayırlı olsun canım.güle güle giy.

bitki çayı içmiyorum.5 i 1 yerde falan da.içsem mi ki acaba iftardan sonra..evde var bugün bir içeyim o zaman.
ya tartı öyle olunca sinirlendim işte.dikkat edeyim o zaman..

B]
bakıyorum da selma ablanın beşamelli tavuğu aklında yer etmiş nilgünümm
[/B]

ee zaten iftar öncesi tartılmak için karar almıştık
değişti mi kiii :26::26::26:

unutmak mümkün mü bayılırım tavuğa...

evet nihal wc problemi kesin.aslında özellkle spor sonrası çıkıyorum wc ye ama bilemedim işte.inan 1 kez tatlı yemiştim onun dışında karpuz bile yemeye korkuyorum o kadar dikkat etim yani..

nilgüncüm, iftara kadar uzun bir süre var, sadece k- flakes acıktırır bence

kızlar haklısınız az ama ne bileyim yukarda sehere de yazdım.şişkiğim insin diye yaptım.aslında bitkinlik ve başağrısı yok ama tüm gün açlık hissettim doğru.yalan söylemeyeyim şimdi.o halde sahurumu yine tb ekmeği,yumurta ve domatesle yapayım bi de peynir,iftarda çorba salata ,k-flakes i de spor öncesi yiyeyim.hem tatlı niyetine olur.

bu sefer oldu mu?

he ya allah korusun sağlıktan ötesi varmı kızın bağırın

anladık be ne kızıyorsun küçücük çocuğa

KİLO BİLDİRİMİM

başlangıç kilo :86 kg

geçen hafta :79 kg

bu hafta :77 kg

giden :2 kg

toplam giden : 9 kg

spor :yok

beden :42-44

boy:1.70

dayanamadım tartıldım:) gecen hafta reglı sıslıgı vardı fark sanırım ondan 2 kg. cook mutluyum
:):):)

selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bu beşamel soslu tavuk ve pilav yemekle bu kilolar nasıl gidiyor bacım?

sırrını bize de anlat ya..baksana bana +500 üm...

nilgüncüm sır mır yok ortada ben normalde günde ıkı ekmek yiyen gece birde ıkıde kocaman köy ekmeginden tost yapıp ylyen biri pldugum için bunlar yani beşammelli tavuk benim vucuduma girince bir etki yapmıyor demeki

ha bu arda beşammeli tavuguda tavsiye ederim süper oluyor

kızlar bu arada farkındaysanız gece yamek yemiyorum giden kilolarım ondan olabilirmi ne dersiniz belki gercek degildir ya gitmemiş olabilir ayın 19 belli olr artık dr

of olmaz mı tatlım evde sık sık yaparım brokoli karnıbaharı da yaparım beşamelle.harika olur bilirsin belki..

bende bu topıge yazmıstım kımse ılgılenmemısbenımle . şimdi nasıl oluyoo burda işler ne zaman liko bildirimi oluyoo bi bilgi alabilrisem

nasılsınızzzzz canlarım?
ramazan ayınız hayırlı ugurlu bereketli olsun inşşşş.
uzun zamandır kayıplardayım çok özledim sizleri bugün bildirim yapıyım bari diye bi giriyim dedim kısmet olmadı
bu arada tartımda bi sıkıntı oldugunu düşünüyodum ya hani dedim ya 42 beden pantalonlarımın hiçbiri olmuyo artık tatil dönüşü felaket kilo aldım muhtemelen diye sonra çıktım tartıya 800 gr mı ne fazla yani bir bi tuhaflık eşim her gün çıkıyo hergün zayıflamış gözüküyo bakıyorum adam aynı adam zayıflamış falan degil yani uzun lafın kısası götürdüm geri garantiye degiştiricekler arzum bi tartı var evde onuda yedek gibi falan kullanıyodum pili bitmişti normal pil degil yuvarlak bi gidip almadım. neyse bugünn aldım pili taktım çıktım tartıya bide ne göriyimmm
78 kilo olmuşum
depresyondayım yaniii zaten geldimi hepsi üst üste geliyooo
neyse canlar bildirim yapıp çıkıyım ben hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…