sigara içmiyorum.ama su içmediğimden olabilircanım yeni de olsan regl de olsan tatılıyorsun.şimdi bildirim yapmazsan bildirim yaptıktan 2 hafta sonra alınırsın listeye.boş ver yaz ne olacak?
ben de hafif halsizlik oluyor ama baş ağrısı olmadı.eşim de oldu o.sigarayı bıraktı ama dr arkadaşı oruç çok uzun.sigarayı bırakmak için iyi bir zaman değil demiş.yani senin de sigara olayın varsa bundan kaynaklanabilir.
yada içtiğin su azdır.bu da baş ağrısı yapar.iftar sahur arası daha çok su iç lütfen..
Merteri alt üst ettim geldim hiç birşey alamadım derken sonunda bir elbise aldım sade ama çok rahat 44 bedenden kurtulmak istiyorum herşey cık kadar
Vallahi ortim bu seneki tatil hakkımı doldurdum artık
Olsun bak görürsün nasıl çabuk zaman geçer, yeter ki biz toplanabilelim..
Bir de bakıyorsun ben önümüzdeki yaza gene 92 oluyormuşum, daha 74 lük halimi göremeden 92 yi görüyormuşsun direk
canım yeni de olsan regl de olsan tatılıyorsun.şimdi bildirim yapmazsan bildirim yaptıktan 2 hafta sonra alınırsın listeye.boş ver yaz ne olacak?
ben de hafif halsizlik oluyor ama baş ağrısı olmadı.eşim de oldu o.sigarayı bıraktı ama dr arkadaşı oruç çok uzun.sigarayı bırakmak için iyi bir zaman değil demiş.yani senin de sigara olayın varsa bundan kaynaklanabilir.
yada içtiğin su azdır.bu da baş ağrısı yapar.iftar sahur arası daha çok su iç lütfen..
sorma seher ya.çok canım sıkkın.form çayı içtim etkilemedi bil.ben de dün ne yaptım?dünkü iftarda k-flakes yedim ya az da patlıcan salatası sahurda da k-flakes yedim.azcık daha rahatım.eskisi gibi şiş hissetmiyorum kendimi.
şimdi şöyle yapsam diyorum ne dersiniz:
bugün için
iftara : tavuklu salata ,ayran,1 hurma
22.30: k-flakes+süt (spor yapacağım ya enerji versin)
sahur: k-flakes
canım yeni de olsan regl de olsan tatılıyorsun.şimdi bildirim yapmazsan bildirim yaptıktan 2 hafta sonra alınırsın listeye.boş ver yaz ne olacak?
sorma seher ya.çok canım sıkkın.form çayı içtim etkilemedi bil.ben de dün ne yaptım?dünkü iftarda k-flakes yedim ya az da patlıcan salatası sahurda da k-flakes yedim.azcık daha rahatım.eskisi gibi şiş hissetmiyorum kendimi.
şimdi şöyle yapsam diyorum ne dersiniz:
bugün için
iftara : tavuklu salata ,ayran,1 hurma
22.30: k-flakes+süt (spor yapacağım ya enerji versin)
sahur: k-flakes
Merteri alt üst ettim geldim hiç birşey alamadım derken sonunda bir elbise aldım sade ama çok rahat 44 bedenden kurtulmak istiyorum herşey cık kadar
nihalin alıntısında gördüm
nilgünnnnnnnnnnnn sen sahurda k-fleks mi yedin sadece
kızım sen delimisin, sağlığından olursan bunu nasıl telafii edeceksin
inşallah iyisindir şu anda offf bi fena oldum
ben tıka basa yediğim halde 4 gibi midem kazınıyor, sen nasıl dayandın
başlangıç kilo:92
geçen hafta:81
bu hafta:79,8
verilen:1.200gram
toplamda verilen:12,200gram
hedef:68
boy:1,71
beden:44
spor:yok
sonunda görebildim 7li rakamları
çok az canım ya sahuru zengin tutsan daha iyi olmaz mı kan şekerin düşer fenalaşırsın senin öyle bir kaçamağınıda hatırlamıyorum okadar sporda cabası üzülme bence baskül yarın kendine gelecek sakın moral bozma
Metobolizmamı yaman bizmiii kaç hafta yerimde saydığımı biliyorum sabırlı olalım
aceba wc yemi çıkamadın ? 5 i biryerde içiyormusun günde 1 kez mutlaka içmeni öneririm yeşilçay içiyrosundur ? anlamadım valla :44:
B]
bakıyorum da selma ablanın beşamelli tavuğu aklında yer etmiş nilgünümm
[/B]
ee zaten iftar öncesi tartılmak için karar almıştık
değişti mi kiii :26::26::26:
KIlzar bugün çok yoğunum ya yazamadım pek kusura bakmayın son saatlerde başamı alamıyorum işlerden..
Nilgüncüm bu kadar dikkat ve spora artı çıkman ya wc problemidir ya da fazla spor nedeniyle ödem sorunudur sakın canını skma sonra sapır sapır döküleceksin..bence sahur için çok az..Sonra akşama kadar nasıl dayanacaksın canım..bence Ramazanda k fleks falan değil adam gibi et salata çorba falan yemelisiniz..Beden bir güçten düştü mü sonra çok zor toparlanıyor benim beden anca toparlandı şimdi bana yanıt veriyor canım..
nilgüncüm, iftara kadar uzun bir süre var, sadece k- flakes acıktırır bence
nihalin alıntısında gördüm
nilgünnnnnnnnnnnn sen sahurda k-fleks mi yedin sadece
kızım sen delimisin, sağlığından olursan bunu nasıl telafii edeceksin
inşallah iyisindir şu anda offf bi fena oldum
ben tıka basa yediğim halde 4 gibi midem kazınıyor, sen nasıl dayandın
he ya allah korusun sağlıktan ötesi varmı kızın bağırın
başlangıç kilo:92
geçen hafta:81
bu hafta:79,8
verilen:1.200gram
toplamda verilen:12,200gram
hedef:68
boy:1,71
beden:44
spor:yok
sonunda görebildim 7li rakamları
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bu beşamel soslu tavuk ve pilav yemekle bu kilolar nasıl gidiyor bacım?
sırrını bize de anlat ya..baksana bana +500 üm...
KİLO BİLDİRİMİM
başlangıç kilo :86 kg
geçen hafta :79 kg
bu hafta :77 kg
giden :2 kg
toplam giden : 9 kg
spor :yok
beden :42-44
boy:1.70
dayanamadım tartıldım:) gecen hafta reglı sıslıgı vardı fark sanırım ondan 2 kg. cook mutluyum :):):)
nilgüncüm sır mır yok ortada ben normalde günde ıkı ekmek yiyen gece birde ıkıde kocaman köy ekmeginden tost yapıp ylyen biri pldugum için bunlar yani beşammelli tavuk benim vucuduma girince bir etki yapmıyor demeki
ha bu arda beşammeli tavuguda tavsiye ederim süper oluyor
of olmaz mı tatlım evde sık sık yaparım brokoli karnıbaharı da yaparım beşamelle.harika olur bilirsin belki..
bende bu topıge yazmıstım kımse ılgılenmemısbenımle. şimdi nasıl oluyoo burda işler ne zaman liko bildirimi oluyoo bi bilgi alabilrisem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?