hoşgeldn cnm
canım nasılsın? ne anlatıyım güzelim tatile gittim geldim evdi işti çocuklardı derken bu aralar bazı sıkıntılarım vardı.sevdaaaa nerdesin kızım sen merak ediyoruz. anlat hele bi çıkma hemen. özledim sohbetini valla.
canım nasılsın? ne anlatıyım güzelim tatile gittim geldim evdi işti çocuklardı derken bu aralar bazı sıkıntılarım vardı.
o yüzden elimi etegimi çektim herseyden ama bu tartının hatası mahvetti beni
ben yedim yedim yedim baktım hep aynıyım yada zayıflamışım madem böylede zayıflıyorum niye ac kalıyım dedim
tam bir gerizekalıyım ben hiç mi kafan basmıyo be kadın bi insan her istedigini yerde kilo almaz mı
börekler,magnumlar zartlar zurtlar işte saymıyım şimdi bide öyle işte güzelimm
hosbulduk. bana anlatırmısın.nasıl oluyor burda ısler motıvasyona ıhtıyacım var
veririz canım birlikte. dert etme sakın. bende 1,5 aydır iler geri gidiyorum. bi hafta artıdaym bi hafta veriyorum böle böle gidicek canım ya. özlüyoruz seni bak. uğra buralara. burdan uzaklaşmak yaramıyo bize. sen azimlisin cnm halledersin
önceliklehergün yediklerini yazıcaksın canım. birgün boyunca yeidklerini o günün akşamında yazarsın. içtiğin suyu,yeşil çayı vs. herşeyi yazıyorsun. sonra her cuma bildirim günü. kilo bildirimini iki hafta yapınca listeye giriyorsun. listede güzel bi yerde olmak motive edici oluyor ve hergün yediklerini yazacağın içinde aman bunu yemiyim çok gözükmesin gibi düşünceler oluşuyor. burdaki daha tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olur.aklına takılanları sor. biri mutlaka cevap verir.
hergün 2-2,5 litre su içmeye çalış canım.
başlarda 3 ana,3 ara öğün yap
aralarda beyaz leblebi,,3-4 kayısı gibi şeyler yersen tok tutar
mutlaka yeşil çay iç. sevmesen bile alışmaya çalış.mesela ben zorla alıştırdım kendimi.
bi anda vermeyi hayal etme. bi anda verilen kilo bi anda alınır. yavaş yavaş sağlıklı kilo vermeler diliyorum
ve başarı öykülerini oku bol bol. orda uzun uzun anlatıyor arkadaşlar neler yaptıklarını. bunlar benim nacizane tavsiyelerim.nuran ben bu arad
bende bu topıge yazmıstım kımse ılgılenmemısbenımle. şimdi nasıl oluyoo burda işler ne zaman liko bildirimi oluyoo bi bilgi alabilrisem
nasılsınızzzzz canlarım?
ramazan ayınız hayırlı ugurlu bereketli olsun inşşşş.
uzun zamandır kayıplardayım çok özledim sizleri bugün bildirim yapıyım bari diye bi giriyim dedim kısmet olmadı
bu arada tartımda bi sıkıntı oldugunu düşünüyodum ya hani dedim ya 42 beden pantalonlarımın hiçbiri olmuyo artık tatil dönüşü felaket kilo aldım muhtemelen diye sonra çıktım tartıya 800 gr mı ne fazla yani bir bi tuhaflık eşim her gün çıkıyo hergün zayıflamış gözüküyo bakıyorum adam aynı adam zayıflamış falan degil yani uzun lafın kısası götürdüm geri garantiye degiştiricekler arzum bi tartı var evde onuda yedek gibi falan kullanıyodum pili bitmişti normal pil degil yuvarlak bi gidip almadım. neyse bugünn aldım pili taktım çıktım tartıya bide ne göriyimmm
78 kilo olmuşum
depresyondayım yaniii zaten geldimi hepsi üst üste geliyooo
neyse canlar bildirim yapıp çıkıyım ben hoşçakalın
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:73.700 ( yani en son iki hafta önce bildirim yaptıgımda listede yazan kilom,yani en son listede yazan kilomda bu.)
BU HAFTA:78 kg
GELEN: 4.300
TOPLAMDA GİDEN:8 kg
BOY:1.60
BEDEN:44
SPOR:YOK
HOŞÇAKALINN
canım benim vericez inşş. ama yoruldum artık
evet canım burdan uzak kalmak yaramıyo bana hemde hiç yaramıyo
saglık olsun hayırlısı inşş.
inşş. devamm dicem ama ramazanda olmuyo gece ye ye yat
her ramazan çok kilo alırım ben
allah korusun bide 86 yı geri görürsem yıkılırım artık her şeyi sayıyla yicem napıyım 4 kaşık 1 dilim bir parça derken belki veremesemde almaktan kurtulurum.
çok tebrik ediyorum canım
hayırlı olsun canım.güle güle giy.
bitki çayı içmiyorum.5 i 1 yerde falan da.içsem mi ki acaba iftardan sonra..evde var bugün bir içeyim o zaman.
ya tartı öyle olunca sinirlendim işte.dikkat edeyim o zaman..
unutmak mümkün mü bayılırım tavuğa...
evet nihal wc problemi kesin.aslında özellkle spor sonrası çıkıyorum wc ye ama bilemedim işte.inan 1 kez tatlı yemiştim onun dışında karpuz bile yemeye korkuyorum o kadar dikkat etim yani..
kızlar haklısınız az ama ne bileyim yukarda sehere de yazdım.şişkiğim insin diye yaptım.aslında bitkinlik ve başağrısı yok ama tüm gün açlık hissettim doğru.yalan söylemeyeyim şimdi.o halde sahurumu yine tb ekmeği,yumurta ve domatesle yapayım bi de peynir,iftarda çorba salata ,k-flakes i de spor öncesi yiyeyim.hem tatlı niyetine olur.
bu sefer oldu mu?
anladık be ne kızıyorsun küçücük çocuğa
harikasın canım tebrikler
KİLO BİLDİRİMİM
başlangıç kilo :86 kg
geçen hafta :79 kg
bu hafta :77 kg
giden :2 kg
toplam giden : 9 kg
spor :yok
beden :42-44
boy:1.70
dayanamadım tartıldım:) gecen hafta reglı sıslıgı vardı fark sanırım ondan 2 kg. cook mutluyum :):):)
bende bu topıge yazmıstım kımse ılgılenmemısbenımle. şimdi nasıl oluyoo burda işler ne zaman liko bildirimi oluyoo bi bilgi alabilrisem
nasılsınızzzzz canlarım?
ramazan ayınız hayırlı ugurlu bereketli olsun inşşşş.
uzun zamandır kayıplardayım çok özledim sizleri bugün bildirim yapıyım bari diye bi giriyim dedim kısmet olmadı
bu arada tartımda bi sıkıntı oldugunu düşünüyodum ya hani dedim ya 42 beden pantalonlarımın hiçbiri olmuyo artık tatil dönüşü felaket kilo aldım muhtemelen diye sonra çıktım tartıya 800 gr mı ne fazla yani bir bi tuhaflık eşim her gün çıkıyo hergün zayıflamış gözüküyo bakıyorum adam aynı adam zayıflamış falan degil yani uzun lafın kısası götürdüm geri garantiye degiştiricekler arzum bi tartı var evde onuda yedek gibi falan kullanıyodum pili bitmişti normal pil degil yuvarlak bi gidip almadım. neyse bugünn aldım pili taktım çıktım tartıya bide ne göriyimmm
78 kilo olmuşum
depresyondayım yaniii zaten geldimi hepsi üst üste geliyooo
neyse canlar bildirim yapıp çıkıyım ben hoşçakalın
biri benimle ilgilensin nolurrr
deryacım umarım iyisindir, güzel ve kısa bir tatil geçirmişsin erdekte, listeden çıkma derim, ama kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım
hayır hayır hayır
bak ne güzel pilatese devam ediyormuşsun.bi de bir şey yapmıyorum dedin.altı üstü yediklerine biraz dikkat etmemişsin.boş ver tatlım.ben senin ismini tartıda görmekten mutluluk duyuyorum.hatırım için ismini silme.
silme diyorum tamam mı
canım nasılsın? ne anlatıyım güzelim tatile gittim geldim evdi işti çocuklardı derken bu aralar bazı sıkıntılarım vardı.
o yüzden elimi etegimi çektim herseyden ama bu tartının hatası mahvetti beni
ben yedim yedim yedim baktım hep aynıyım yada zayıflamışım madem böylede zayıflıyorum niye ac kalıyım dedim
tam bir gerizekalıyım ben hiç mi kafan basmıyo be kadın bi insan her istedigini yerde kilo almaz mı
börekler,magnumlar zartlar zurtlar işte saymıyım şimdi bide öyle işte güzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?