80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:73.700 ( yani en son iki hafta önce bildirim yaptıgımda listede yazan kilom,yani en son listede yazan kilomda bu.)
BU HAFTA:78 kg
GELEN: 4.300
TOPLAMDA GİDEN:8 kg
BOY:1.60
BEDEN:44
SPOR:YOK
HOŞÇAKALINN

sevdaaaa nerdesin kızım sen merak ediyoruz. anlat hele bi çıkma hemen. özledim sohbetini valla.

sevdaaaa nerdesin kızım sen merak ediyoruz. anlat hele bi çıkma hemen. özledim sohbetini valla.
canım nasılsın? ne anlatıyım güzelim tatile gittim geldim evdi işti çocuklardı derken bu aralar bazı sıkıntılarım vardı.
o yüzden elimi etegimi çektim herseyden ama bu tartının hatası mahvetti beni
ben yedim yedim yedim baktım hep aynıyım yada zayıflamışım madem böylede zayıflıyorum niye ac kalıyım dedim
tam bir gerizekalıyım ben hiç mi kafan basmıyo be kadın bi insan her istedigini yerde kilo almaz mı
börekler,magnumlar zartlar zurtlar işte saymıyım şimdi bide öyle işte güzelimm

veririz canım birlikte. dert etme sakın. bende 1,5 aydır iler geri gidiyorum. bi hafta artıdaym bi hafta veriyorum böle böle gidicek canım ya. özlüyoruz seni bak. uğra buralara. burdan uzaklaşmak yaramıyo bize. sen azimlisin cnm halledersin

Son düzenleme:
hosbulduk. bana anlatırmısın.nasıl oluyor burda ısler motıvasyona ıhtıyacım var

önceliklehergün yediklerini yazıcaksın canım. birgün boyunca yeidklerini o günün akşamında yazarsın. içtiğin suyu,yeşil çayı vs. herşeyi yazıyorsun. sonra her cuma bildirim günü. kilo bildirimini iki hafta yapınca listeye giriyorsun. listede güzel bi yerde olmak motive edici oluyor ve hergün yediklerini yazacağın içinde aman bunu yemiyim çok gözükmesin gibi düşünceler oluşuyor. burdaki daha tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olur.aklına takılanları sor. biri mutlaka cevap verir.

hergün 2-2,5 litre su içmeye çalış canım.
başlarda 3 ana,3 ara öğün yap
aralarda beyaz leblebi,,3-4 kayısı gibi şeyler yersen tok tutar
mutlaka yeşil çay iç. sevmesen bile alışmaya çalış.mesela ben zorla alıştırdım kendimi.
bi anda vermeyi hayal etme. bi anda verilen kilo bi anda alınır. yavaş yavaş sağlıklı kilo vermeler diliyorum

ve başarı öykülerini oku bol bol. orda uzun uzun anlatıyor arkadaşlar neler yaptıklarını. bunlar benim nacizane tavsiyelerim.nuran ben bu arad

canım benim vericez inşş. ama yoruldum artık
evet canım burdan uzak kalmak yaramıyo bana hemde hiç yaramıyo
saglık olsun hayırlısı inşş.
inşş. devamm dicem ama ramazanda olmuyo gece ye ye yat
her ramazan çok kilo alırım ben
allah korusun bide 86 yı geri görürsem yıkılırım artık her şeyi sayıyla yicem napıyım 4 kaşık 1 dilim bir parça derken belki veremesemde almaktan kurtulurum.

tşk ederim.ii geldi. ben zaten salıklı bı lısteyle basladım bu işe günde iki saat tempolu yürüyorumu ıkı haftadır, ve haftada üç gün sağuna ve fitnııs çalışıyorum bakalım yarından ıtıbaren baslarım yedıklerımı yazmaya. m.o bende melike...

bende bu topıge yazmıstım kımse ılgılenmemısbenımle . şimdi nasıl oluyoo burda işler ne zaman liko bildirimi oluyoo bi bilgi alabilrisem

tatlım hoş geldin diye yazdık ama sen de bir şeyler yazki sohbet dönsün.bak ne güzel şeyler yapıyormuşsun.hani menü falan da paylaşmadın?böcek yani nuran ne güzel yazmış.onları uygula.her yediğini yaz ama parça parça değil akşam topluca yaz.biz de yorumlayalım.kural olarak 2 hafta boyunca her gün menülerini yazacaksın ve 2 kez de cuma günleri bildirimde buluncaksın.2 hafta sonra listedesin.sana özgü değil yani kural bu...

sevdacığım canım nereelrdesin?nasıl tartıya kanmışsın kuzum ya?siz beni ortiliğe almadınız mı?beni motive etmediniz mi*hani nerede benim örnek aldığım ortilerim..üüzlme artık sonradan aldığın kiloları hemen verirsin.ama rmazan falan dinlemem lütfen löp löp götürme.pideden uzak dur.tatlı yarım ye.akşamları yürü spor yap.suyunu iç.ay inanamıyorum bunları siz bana söylerdiniz.rolleri değiştik ha..

yemeklerin yanına bol salata ye...

yarından itibaren buradasın bir şeyleri bahane etme lütfen.her akşam da yediğini yaz.aaaaaa sopayı alacağım artık ama ha.amma nazlı çıktınız.

ramazan da kilo alırmış.bak şimdi milleti oku.bizler ramazanda da kilo verilebildiğini kanıtlamaya çalışıyoruz.biz de yemeyi biliriz börekleri,pideleri,dondurmaları..bugüne kadar yedik de ne oldu?ağzına bi lokma atarken bi daha düşün.ramazan da bitecek.o zaman bahanen ne olacak.haydi dön başa..tatildeki fotolarını hatırlıyor musun?işncelmiştin harika görünüyordun.bi ramazana kurban etme bebeğim ya emeklerini..sen akıllı kadınsın aklını başına topla..üzme kendini ve bizi..

bugünkü menüm

sahur: k-flakes ve süt (az oldu biliyorum,bugünkü sqhurda yanına takviye edeceğim) (ayrıca tavsiye etmiyorum acıktırıyor)

iftar: ton balıklı salata (bol yeşillik,domates,acur) ve ayran
2 tane cevizli hurma
1 lt su

1 saat spor
4oo twist

suya devam..

bu arada öğlen 81.400 diye bildirdiğim kilom akşam 7 de 81 olmuştu.
demek ki su kaybı iftara yakın çok oluyor.
bu demek ki arkadaşlar doğru ölçüm için öğlen 1-2 ideal.

çok tebrik ediyorum canım

teşekkürler canım

bir iki iporsiyon meyve de ye nilgüncüm

harikasın canım tebrikler

sağol canım

tebrik ederim

bende bu topıge yazmıstım kımse ılgılenmemısbenımle . şimdi nasıl oluyoo burda işler ne zaman liko bildirimi oluyoo bi bilgi alabilrisem

yazacaktım ama nuran anlatmış, hoşgeldin.geçmiş sayfalara bakarak ta bilgi sahibi olabilirsin

kötü olmuş sevdacım, ama çabuk aldığın için çabuk toparlarsın canım. yeter ki pes edip yiyeceklere daha da saldırma

deryacım umarım iyisindir, güzel ve kısa bir tatil geçirmişsin erdekte, listeden çıkma derim, ama kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım

Teşekkür ederim arzucum, iyiyim çok şükür umarım sende iyisindir
Yok nilgün bırakmadı zaten

Sen beni hiç kırmadın, ben de seni kırmayacağım tabi ki
Yarın sabah tartılırım nilgünüm, bu sabah hiç çıkmadım çünkü..Oruç tutmuyorum ya yarın sabah aç karna en doğru sonuç olur.

bu akşam iftara davetliydik. bi kocamaaannn aferini hakettim bence
önce menümü yazayım.
sahur : 1 dilim penirli börek / 1 bardak ayran 1 lt yakın su

iftar misafirlikteydim) 1 hurma /1 kepçe çorba
2 kaşık taze fasülye
1 parça tavuk (yanındaki patatesleri eşime verdim)
1 kaşık pilav
salata/ 4 bardak su

arada: çay / 2 çatal kadayıf tatlısı

şimdi aferinime geleyim
ben ayıp olur diye önüme ne gelse yerdim . aman ev sahibi uğraşmış ayıp falan diye bi dünya bahane uydururdum kendime. gitmeden doldurdum kendimi. aynı hataları yapmamak için. çorbamın yarısını rica ile geri verdim. fasülyemide aynı yarısını geri. tabağıma konan pilavı ve patatesleri eşime aktardım. oda sevmez böyle şeyleri ama ses çıkaramadı. çok samimi olmadıgımız bir aile oldugu için kızcağız ardından kocamaaan bir dondurma kasesi getirdi. ben almıyorum oğlumla tadına bakarım dedim almadım. hepsini oğluma yedirdim sadece yarım çay kaşığı kadar ağzıma aldım. ev sahibi bey pide için ısrar etti.2 kez reddettim. en sonunda bir dilim aldım kenarından 1 lokmadan az koparıp yedim onlar yokken hooop eşime verdim ev hanımı sanırım bana gıcık oldu yemedim diye. ama yazdıgım üzre heepsinin tadına baktım daha ne yapayım ama dimi. haketmedimmi kocaman aferimi :90::90::90:

bide iftara 2 saat kala benim prenses geldi bari orucumu bitirseydim dedim ama yarım lt su içtim. bide 1 incir 1 kayısı attım ağzıma. şimdilik sanırım 2,5 lt oldu günlük suyum.

kızlar ii geceler köydeyim ve int çok kötü bağlanmıoooooo yazım kopuoooo
tam 3 gündür wc yok ve sabah ev iki oda misafir vardı tartılmam için bi oda yoktu bende kıyafetlerimle tartıldım napiimm ve yer de çok düzgün değildi halının üstünde tartıldım baktım 62 olmuşummmm
tabi düz bi yer bulmaya çalıştım ve 80.7 en son 1 ay önce listede 78.5 idi ama hem wc yok hemde kıyafet faktörü etkiledi
form çayı içtim sabah ama işe yaramadı
burası çok soğuk suda içilmior pekkkk

KİLO BİLDİRİMİM

başlangıç kilo :93 kg

geçen hafta :78.5 kg

bu hafta :80 kg die geçelim çünkü anca bu kadardır die tahmin ediom wc yok kıyafet vardı

gelen :1.5 kg

toplam giden :13 kg

spor :yok

beden :42-
boy:1.67

canım merhaba benimde tartı bozulunca saçmaladım yaaa şimdi geldi ama köydeyiz mersinde ve galiba anca okul açılınca düzene sokabileceğim ben bu işi.....

nilgünnnn deryaaaa juuuu unuttunuzmu kızlarrr beni bişi deyin zar zor yazıom kopuoooo sürekliii yeme diyin olcak bu iş diyinnn ben tekrar 8 lileri görmek istemiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…