80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımsın ya çok sağol.varlığınız güç veriyoır bana.insan dostlarından ayrı kalmak istemiyor.

harikasın harikasın.ne diyeyim süpersin ya..canım insan oruç olunca hop diye yiyemiyor her şeyi..bir gün bi arkadaşa gitmiştik.bi de amirin eşi gelmişti.neyse akşam çayına gitmiştik.evsahibi arkadaş döktürmüş tabiki.çaylarımız da geldi.kadın ne dese beğenirsin?kusura bakmayın elinize sağlık ama ben 7 den sonra bir şey yemiyorum.evsahibi okadar ısrar etti ama kadın kusura bakmayın sizin için bile kurallarımdan ödün veremem ama çayınızı içerim dedi.ben zınk tabiki.kadın da 40 küsür yaşlarında ve 36-38 beden.düşünün polis çaylarına mini şort ve topuklularla geliyor.

yani anlayacağın bir şeylere dur demezsek,hatır gönül yersek(benim kışın yaptığım salaklık) zayıflamayı unutalım.

sen de kararında yemişsin.tebrik ederim.

bu arada oruçta regl gelince oruca devam edilmezmiş hemen su içip bozmak gerekirmiş.doğru değil mi arkadaşlar yanlış değil yani..

canım şartların böyle ne olacak.evinde olsan tozumuzu attırırsın.yap güzelce tatilini ,dön evine ,o zaman dikkat edersin yine kendine...

valla tülinciğim sana ne desem az ben olsam kesin dayanamazdım ,alkışlıyorum seni valla biravoooooo.....bu arada o hanım arkadaş sana kesin kıl olmuştur,samimide değilsiniz ya ay ne uyuz falan demiştir ki ben olsam kesin derdim
bu arada herkeşeee iyi gecelerrrrrg

sen kaşındın zümrem..sevdaya yazdıklarımı sana da yazayım..yani ona yazdıklarımı kopyalıyorum.lütfen üzerine alın bebeğim....

sevdacığım canım nereelrdesin?nasıl tartıya kanmışsın kuzum ya?siz beni ortiliğe almadınız mı?beni motive etmediniz mi*hani nerede benim örnek aldığım ortilerim..üüzlme artık sonradan aldığın kiloları hemen verirsin.ama rmazan falan dinlemem lütfen löp löp götürme.pideden uzak dur.tatlı yarım ye.akşamları yürü spor yap.suyunu iç.ay inanamıyorum bunları siz bana söylerdiniz.rolleri değiştik ha..

yemeklerin yanına bol salata ye...

yarından itibaren buradasın bir şeyleri bahane etme lütfen.her akşam da yediğini yaz.aaaaaa sopayı alacağım artık ama ha.amma nazlı çıktınız.

ramazan da kilo alırmış.bak şimdi milleti oku.bizler ramazanda da kilo verilebildiğini kanıtlamaya çalışıyoruz.biz de yemeyi biliriz börekleri,pideleri,dondurmaları..bugüne kadar yedik de ne oldu?ağzına bi lokma atarken bi daha düşün.ramazan da bitecek.o zaman bahanen ne olacak.haydi dön başa..tatildeki fotolarını hatırlıyor musun?işncelmiştin harika görünüyordun.bi ramazana kurban etme bebeğim ya emeklerini..sen akıllı kadınsın aklını başına topla..üzme kendini ve bizi
..[/QUOTE]

kızlar çok alakasız ama çalgı çengi diye türk sineması var hiç duymamıştım reklamı güzel yapılmamış olsa gerek bir güldüm sormayın bıraz argo ama bayıldım
birde çooooooooook yedim bu akşam menü yazmıyacağım 71.4 ü görünce gene vidalarım gevşedi

dostlarım çıkıyorum mecburen.kızlar yatacak artık.yarın sabah görüşeceğiz.

ayşe dikkatli ye, ifadeni alacağım nasıl olsa .yerken beni düşün

iyi geceler öpüldünüz..

[/QUOTE]

canım herşey aklımda söz yarın daha dikkatli olacağım ii gecelerrr şarjım bitioo sizi seviyorummmmm

nilgünnnn deryaaaa juuuu unuttunuzmu kızlarrr beni bişi deyin zar zor yazıom kopuoooo sürekliii yeme diyin olcak bu iş diyinnn ben tekrar 8 lileri görmek istemiyorummmmmm

Ayşecim bana laf düşer mi bilmiyorum ama, en azından normal kilosuna dönmüş ve seni seven biri olarak düştüğünü düşünüyorum

İnsan umutsuzluğa düşebiliyor tabi ki ama sakın ama sakın inancına darbe aldırma yavrum, bana şu an 6'lı rakamlar imkansız geliyor ama bak aylardır hedefimi 67 yapmayı düşünüyordum, bunu sizle paylaşamıyordum cesaret edip. Çünkü vazgeçersem mahçup olmak istemiyordum, ama geçen gün bir cesaretle söyledim. Ben bunu başarabildiysem sen de başarırsın, daha verilecek kilolarım var seninle beraber
Ben iyi polisi oynadım kötü polis rolünü nilgüne bırakıyorum

aramıza hoşgeldin ben filiz, bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah. başlıngıç olarak başarı öykülerini oku, vakit buldukça geçmişi oku faydalı olacaktır. 2-3 lt. su, yeşilçayı, sebze yemeği, salata ve ara öğünleri mutlaka yapmalısın, tabi bide sabır ve azim gerekli.

nilgün üzülme canım kendinde yazmışsın biliyorsunki az uykuda iyi deyil kalori yakımı için düzenli uyku şart. sanırım bedenine çok fazla yüklendin ve şimdi sana direnç gösteriyor, dikkat ederek kendini biraz rahat bırakırsan iyi olur bedenin dinlenmiş olur. sporda bile en ideali haftada 2 gün ara vermektir

evet canımya sorunda orda sporu yaptıktan sonra gece dondurma yedim baktım olmicak
1 çay ka. tarçın yedim 15 da. sonra tekrar 2 mil leslie yaptım

deniz hoşgeldin, geçmiş olsun canım..

slm

85 kiloyum bende

hoşgeldin canım ben filiz

başlangıç kilo:92
geçen hafta:81
bu hafta:79,8
verilen:1.200gram
toplamda verilen:12,200gram
hedef:68
boy:1,71
beden:44
spor:yok
sonunda görebildim 7li rakamları
tebrikler canım

tebrikler senide kutlarım canım

sevdaaa... ortim hoşgeldin. nerelerdeydin canım yaa seni çok merak etmiştim. arkadaşlara sordum ama işlere giriştiğini söylediler. baak burdan uzaklaşman nelere mal oldu, sevdacım yoksa sıkıntılardanmı yemeğe sarıldın, burda bizle paylaşsaydın yaa, ama üzme tatlı canını dikkat edersen çok hızlı verirsin aldıkların yerlşmedi henüz, hemen kendine gel bakiim bidahada burdan uzklaşma bizlerle paylaş olurmu

ayşecim yanlışta olsa 62 yi görmüşsün canım darısı gerçeğine olur inşallah
su içemiyorsan yeşilçayı arttır....

Kilo Bildirimi :

Ba$langic: 81
Gecen Hafta: 77.1
Bu Hafta: 76.9
giden: 200 gr.
Toplam Giden: 4.1
Boy: 1.67
Beden: 44
Spor:yok

iftara 2 saat kala tartıldım kızlar
iftardan snra ve sahura yakın 78 i buluyor kilom

acil bildirim yapip cikiyorum, hesapda yokken disariya ciktik yeni geldim...

baslangic 84 kg
son tartilmam (2 hafta önce) 73.3 kg
bu gün 74.0 kg

gelen 700 gr

hedef 68

boy 171 cm
beden 40
yas 24

canım merhaba benimde tartı bozulunca saçmaladım yaaa şimdi geldi ama köydeyiz mersinde ve galiba anca okul açılınca düzene sokabileceğim ben bu işi.....
ayşeee sen şimdi okulumu bekliceksin
daha önümüzde bayram var ne düşünerek bu kararı aldın
önümüzde çok vakit var bu süreyi boşlarsan eski kilona dönersin tüm çabaların boşamı gitsin istiyorsun, tek yapman gereken sadece biraz dikkat, çok fazla kilo vermen gerekmiyor fakat gram gramda olsa gitmek zorunda bunu yapabilirsin. hadii göreyim seni ortimm...
nilgünnnn deryaaaa juuuu unuttunuzmu kızlarrr beni bişi deyin zar zor yazıom kopuoooo sürekliii yeme diyin olcak bu iş diyinnn ben tekrar 8 lileri görmek istemiyorummmmmm
ayşecim 8 lileri görmemek istiyorsan, çaba göster derim.
böyle giderse sana çok taş gelir

herkese iyi geceler geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ediyorum roza denilen bi cilt hastalıgıymış doktor roza diyince aklıma brezilya dizileri geldi roza rozalindalar falan vardıyaa herneyse neye canın sıkıldı bukadar dedi ilaç igne falan verdi 3 haftaya geçmezse tekrar gideceğim

deryacım ben geçmişte görememiştim iftar öncesimi değilmi diye sende sahur öncesi galiba dediğin için sahur öncesi kilomu yazmıştım ama arkadaşlar ve izlem iftar öncesine anlaşmıştık deniz sen geçmişi okumadın galiba diye yazınca iftar öncesi tartıldım eger kabul edersen kilo bildirimimi değiştireceğim canım eger sana zahmet olmazsa ama listeyi yaptıysan hiç değiştirme aynen kalsın

iftardan önce saat 18:30 tartıldım

başlangıç kilom :86.100

geçen hafta :65.400

bu hafta :63.700

giden kilo :1.700

toplam giden :22.400

spor : 2 saat

beden :40-42

boy:1.65

bende malesef 1 kilo artıdayım

geçen hafta 60.1
bu hafta 61.1
hedef 57

çok kaçıyor yaa, azar azar yiyim diyorum, bi bakmışım midem patlıycak...
bu hafta oruc alışma haftası olsun bari ne diyeyim

çizelgemide düzelteyim off offf

5leri haa gördüm haa görücem derken daha da uzaklaştım

sagol izlemcim bende çok mutlu oldum sonuca aslında pazartesi tatil dönüşü 66.400 ü görmüştüm baskülde pazartesiden buyana 2.700 vermişim valla ben bile hayretler içerisindeyim sen bu hafta ne kadar verdin canım ne kaldıki neyi vereceksin çıtır oldun maşallah

ayşecim sana tavsiyem hayatım
ağzına bir sakız al çiğne, yemek yaparken, evde bişiyler yaparken atıştırmanı engeller
oruç tutuyorsan eğer, su şişesi yanında olsun hep
sürekli 1-2 yudum al kii, miden şişsin bişiy yeme isteğin gitsin...

bak okulların açılmasına az kaldı, herkesi ortasından çaaatt diye çatlatt

milleti güldürcen mi kendine, diyetin yalan olmuş diyee

olmaaazz

deryamm senin içinde bikaç şey söylemek istiyorum
listeden çıkma
istersen bir ay süresinde tartılma, bir ara vermiş gibi
hem kendine gelirsin şu diyet psikolojisinden biraz uzaklaşırsın
kaldır tartını bi yere
gene form çayını iç, bool suya devamm

aman kızlar ne oluyor bizee

valla cok güzel atlatmissin iftari bravo

ben niye böyle basarili olamiyorum! birde okadar israrcilarki ya anlatamam rahatsiz oluyorum diyorum anlamiyorlar özellikle kayin validem ve görümcem, en son yemekten geldikden sonra zaten nerdeyse kusuyordum, ki zaten yarisini geri cevirdim...

benim prensesde sagolsun öglen vakti geldi bosuna susuz kalmadim hihi

kendini sakin birakma, yapabilecegin en kötü sey bu olur!

unutma cabuk alinan kilo cabuk verilir yani o kilolar yerine oturmadan evve kendine ceki düzen ver, eger bayram sonrasina ertelersen dikkat etmeyi inan simdi 5 günde verecegin kilo ozaman en az iki haftani alir.

neyi yanlis yaptin bir düsün ordan düzeltmeye basla, bende böyle yapacagim insallah

deryacım son zamanlarda paylaşımlar genel olarak azaldı ramazandı yazdı tatillerdi derken topic durgunlaştı buda motivasyonu düşürüyor biraz ara ver ama listeden çıkma tatlım bende izlem gibi düşünüyorum inşallah enkısa zamanda herşey yoluna girer tatlım

nilgün sıkma tatlım canını biz ne artılar gördük ne kaçamaklar yaptık ama bi şekilde mutlu sona yaklaştık.bazılarımız çoktan hedefine ulaştı bunlar seni yıldırmasın tatlım senin istediğinde neler başardıgını hepimiz gördük haftaya eminimki bu haftanında acısını çıkarır ve fazlasıyla verirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…