- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
merhaba kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum.ben yeni olduğum ve regl dönemim olduğu için tartılmıyorum.haftaya inşallah kilo bildirimi yaparım.bir şey sorcam bende iftardan öncede sonra da baş ağrısı ve halsiz devam ediyor sizdede böyle bir etki yapıyormu oruç..
canım bu hafta izleminde dediği gibi oruca alışma haftası olsun. bundan sonra dikkat et. fıstık gibi olcan unutma koyvermede. gel derdini sıkıntını bize anlat. bişi yapmasakta dinleriz biz seni.canım benim vericez inşş. ama yoruldum artık
evet canım burdan uzak kalmak yaramıyo bana hemde hiç yaramıyo
saglık olsun hayırlısı inşş.
inşş. devamm dicem ama ramazanda olmuyo gece ye ye yat
her ramazan çok kilo alırım ben
allah korusun bide 86 yı geri görürsem yıkılırım artık her şeyi sayıyla yicem napıyım 4 kaşık 1 dilim bir parça derken belki veremesemde almaktan kurtulurum.
bende memnun oldum melike. arkadaşlarda yardımcı olmuş saana bak. geçmişleri okuyabilirsin. bu ara ramazan ve yaz diye paylaşımlar az ama normalde çok renkli oluyor. sen zaten işin spor kısmını halletmişsin bundan sonra yedikleini yazıp kilo bildirimlerini yaparsın. bu arada haftada ne kadar spor yaptığınıda dakika bazında kaydet bildirimde onuda yazarsıntşk ederim.ii geldi. ben zaten salıklı bı lısteyle basladım bu işe günde iki saat tempolu yürüyorumu ıkı haftadır, ve haftada üç gün sağuna ve fitnııs çalışıyorum bakalım yarından ıtıbaren baslarım yedıklerımı yazmaya. m.o bende melike...
ortim napıosun. tartıda yanlış gördüğün rakam inş bi gün doğrusu olucak canım. koyverme kendini. okulda fıstık gibi olcaksın bak unutma bunu.nilgünnnn deryaaaa juuuu unuttunuzmu kızlarrr beni bişi deyin zar zor yazıom kopuoooo sürekliii yeme diyin olcak bu iş diyinnn ben tekrar 8 lileri görmek istemiyorummmmmm
merhabalar
aranızam bende katılayımm dedimm
yeni doğum yaptım sayılır ( 8 martta)
72 ile hamile kaldım vee taaaam 18 kilo alarak 90 la doğuma girdim.
çıktığımda 85 kalmıştım , snra emzirerek 81 e indim vee sütüm azalır korkusu ile yedim yedim tekrar 86 ya çıktım
şuan emzirmiyorum, oğlum eemmeyi bıraktı ve yeni diyete başladım bi hafta oldu. bugün tartıldım 85.2 yim.
e ramazanda var oruç tutuyorum bi dengesizlik oluyor bakalım verebilecekmiyim kiloları
boyum 171. bedenimde 44
deryacım ben geçmişte görememiştim iftar öncesimi değilmi diye sende sahur öncesi galiba dediğin için sahur öncesi kilomu yazmıştım ama arkadaşlar ve izlem iftar öncesine anlaşmıştık deniz sen geçmişi okumadın galiba diye yazınca iftar öncesi tartıldım eger kabul edersen kilo bildirimimi değiştireceğim canım eger sana zahmet olmazsa ama listeyi yaptıysan hiç değiştirme aynen kalsın
iftardan önce saat 18:30 tartıldım
başlangıç kilom :86.100
geçen hafta :65.400
bu hafta :63.700
giden kilo :1.700
toplam giden :22.400
spor : 2 saat
beden :40-42
boy:1.65
deryamm senin içinde bikaç şey söylemek istiyorum
listeden çıkma
istersen bir ay süresinde tartılma, bir ara vermiş gibi
hem kendine gelirsin şu diyet psikolojisinden biraz uzaklaşırsın
kaldır tartını bi yere
gene form çayını iç, bool suya devamm
aman kızlar ne oluyor bizee
deryacım son zamanlarda paylaşımlar genel olarak azaldı ramazandı yazdı tatillerdi derken topic durgunlaştı buda motivasyonu düşürüyor biraz ara ver ama listeden çıkma tatlım bende izlem gibi düşünüyorum inşallah enkısa zamanda herşey yoluna girer tatlım
merhabalar
çıktığımda 85 kalmıştım , snra emzirerek 81 e indim vee sütüm azalır korkusu ile yedim yedim tekrar 86 ya çıktım
şuan emzirmiyorum, oğlum eemmeyi bıraktı ve yeni diyete başladım bi hafta oldu. bugün tartıldım 85.2 yim.
e ramazanda var oruç tutuyorum bi dengesizlik oluyor bakalım verebilecekmiyim kiloları
boyum 171. bedenimde 44
canım hoşgeldin bebeğini sağlıkla, sıhhatle büyüt. burayı takip ederek paylaşımda bulunarak kilondan kurtulacağına inan, ben filizmerhabalar
boyum 171. bedenimde 44
derya yazılarını okudum, cevap yazmadım seni etkilememk için arkadaşların dediği gibi listeden çıkma. gördüğüm kadarıyla çok yorulmuşsun, 1-2 hafta diyet modundan (düşünce olarak) çıksan senin için faydalı olur diye düşünüyorum. yanlız kendini salmamak şartıylaDenizcim kusura bakma, ben pek detaylı geçmişe bakmıyorum ya o yüzden kızların kararlarını da görmüyorum bazen, aklımda öyle kalmış, neyse ki sen doğru şekilde tartılmışsın, oruçlu olanlar için en doğrusu iftar öncesi tabi..
Tebrik ederim harikasın
İzlemcim siz bu kadar dağıtmadınız ama bana neler oluyor gerçekten anlamıyorum..Şu sıcakta bütün gün aç gezen, oruç tutan eşim benden az yiyor yahu
Neyse dediğin gibi yapacağım, zaten kendimi sabit tutmaya çalışacağım en azından bugünden sonra..
Denizcim sağol, vallahi oruç tuttuğu halde verenleri gördükçe utanmamak elde değil..
derya yazılarını okudum, cevap yazmadım seni etkilememk için arkadaşların dediği gibi listeden çıkma. gördüğüm kadarıyla çok yorulmuşsun, 1-2 hafta diyet modundan (düşünce olarak) çıksan senin için faydalı olur diye düşünüyorum. yanlız kendini salmamak şartıylatabi sen bilirsin
kızlar üstümüzdeki kötü enerjiyi atmak için bişeylermi yapsak, napsak baculaar....
tünaydın kızlar dün kilo bildirimi yapamadım oğluşum hasta öksürüyo onu doktora götürdüm doktor şurup verdi.
başlangıç 87.5
geçen hafta 79.4
bu hafta 78.6
giden 800 gram
hedef68
boy 1 68
beden 42-44
spor yok...
Kilo Bildirimi :
adın neydi canım.kelebek diyeyim şimdi sana.arkadaşa çok güzel anlatmışsın.sana kzıanlardan biri benim.kusura bakma ama iyiliğimiz için.yanlış anlama lütfen.biraz da mesleki alışkanlık.ben öğretmenim de hemen bilmiş bilmiş konuşuyorum.amacım sen de öğren ve zayıfla diye.
yıorumlarımızın işe yaramasına sevindim.ben de düzenli menü paylaşınca kk yı düşünüyorum.bunu nasıl yazarım diye..yemekten vazgeçiyorum hemen..
..
sanırım sıcak ve oruç kimsede enerji bırakmamış :97:Enerjisi bol olanlar bize enerji yollasın oralardan
Ya da biz hayallerimizi sahiplenelim artık
selmm geçmiş olsun canım, tebrikler iyi vermişsintünaydın kızlar dün kilo bildirimi yapamadım oğluşum hasta öksürüyo onu doktora götürdüm doktor şurup verdi.
başlangıç 87.5
geçen hafta 79.4
bu hafta 78.6
giden 800 gram
hedef68
boy 1 68
beden 42-44
spor yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?