80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[SUP][/SUP]

çok teşekkürler canım. evet ısrar en kötüsü zaten. ama ne olursa olsun alıştırmalıyız herkesi az yediğimize. biz kesin olursak onlarda bize öyle davranmaya alışacaklardır eminim. bak yazık değilmi kuscak hale gelmişsin.

hoşgeldin ben tülin. hepimize başarılar.

dünkü menüm

sahurda 2 dilim ekmek
peynir---2 zeytin
domates salatalık

ara 1 şeftali
öğlen biraz üzüm

iftarda 4 kaşık erişte
4 kaşık menemen
1 kase cacık
kavun

ara yarım şeftali--2 kayısı
gün boyu 1 litre su

su içmeyi sevmiyorum daha doğrusu ihtiyaç duymuyorum.zorlayarak 1 litre içiyorum.antalyada yaşıyorum 45 derece sicaklıkta 3 litre içmem lazım yapamıyorum.çaylada pek aram yok.sıvı tüketimim az.

canım simit 4 dilim ekmek demekmiş biliyorsundur. umarım az simit yemişsindir. bide ara öğün olması sıkıntı.tereyağı yemiyormusun. tabi ekmeküstü yemede :)) ama az az yemek yeseydin ekmek yemeseydinde olurdu.

canım anne babanın durmuna üzüldüm. ama sende bazı şeyleri daha iyi farkına varıp kendini toplamışsındır eminim. kimse mutlu huzurlu bir evliliği bitirmek istemez. Allah yardımcın olsun birlikte atlatırız. o sevgilince doğrubiri olsaydı 4 yıldan spnra hemde kilo yüzünden terketmezdi seni.şimdi hem bedenen hemde ruhen en güzel halimize gelip hayata yeniden başlayacağız dimi....geçmişi sil unut artık yeniler var hayatımızda. menünde bence öğle çorbanın yanına yoğurt yada salata yemeliydin. akşama kadarda açıkacağın kesin. arada bir kase tarçınlı yoğurt yada 1 galeta ayran yada 1 meyve yada 3 4 kuru kayısı /incir yemelisin canım.

canım hoş geldin, üzüldüm ama belkide hayırlısı buymuş, biarada olupta hergün birbirlerini yemeleri dahamı iyi olurdu. sebep her ne olursa olsun birliktelik mutsuzluk oluyorsa yollrı ayırmak daha iyi. önemli olan şuanki mutlulukları. tabiki senin için kolay deyil ama kaç yaşındasın bilmiyorum, çocuklar içinde evlilik sürmez be güzelim.
sevgilinden ayrılmışsın hiiçç üzülme deymezz... kaybeden kendisi olmuş, dönüp arkana bile bakma
başlangıç için yediklerini çok az tutma akşamda 1 meyva, veya 1bar.süt içebilirsin. mutlaka ara öğün yapmaya çalış. günde 2-3 lt. su iç, yeşil çay içebilirsin aralarda. başarı öykülerini oku, geçmiş sayfalara gözat. kendinide strese sokma rahat ol

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız...umarım hepiniz iyisinizdir...ben çok yoqunum iftara sürekli misafirlerim var.. hatta akşam iftara gelen misafirlerim bizde kaldılar öqleden sonra gittiler..bu akşamda biz gidiyoruz...yarın ve pazartesi yine misafirlerim var..bu yoqunluktan dolayı siteye giremiyorum..günde 2 dafe mukabele okuyorum ve akşamda iftar ve teravih olunca vaktim olmuyor..geçmişten bikaç sayfa okuyup bıraktım..kendi topiqime girip geçmişi okumam ve haftalık listemizi yapmam gerekiyor..bu arada iftarlar beni yedi bitirdi bakalım ramazanı artı kaç kiloyla bitiricem...

derya
belki 1-2 hafta daha yada bayram sonrasına kadar bildirim yapamıyabilirim..bilqin olsun...sabit geçersen sevinirim...

canım geçmiş olsun, umarım ciddi deyildir. kolay gelsin sena bu sıcaklarda çekilir gibi deyil bense şimdiden susuzluktan dilim damağıma yapıştı bakalım nasıl dayanacam akşama :18:

canım işlerim bitmesine bittide bu seferde misafirler bastırdı..nefes alamıyorum...menüleri çok zengin tutuyorum ve hepsinden yiyorum..bayramdada annemlerin yanına gidicez ve annem yine yedirecek..60lı rakamlar ne çok sevdi beni bitürlü kurtulamadaım..yada 50li rakamlar nekadarda nazlıymış
walla canım eski moduma dönmek için sanırım bayram sonrasını beklemek zorundayım...yada iftar gelip gitmelerin biran önce bitmesi lazım..yoksa halim yaman
rmazanda yedikçe yiyorum kızlar imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
bendeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:

evet canım haklısın hemde çok...evde kendi kendimize iftar yaparken çok fazla kaçırmıyorumda biri geldiqinde yada biz gittiqimizde olan oluyor..dediqin gibi bide bayram var...:44:

bak bak bak...arkamdan iş çevirmek ha..evet buyrun kötü polis benim..

deryacığım yaşadık böyle şeyleri..sen çok güzel kilolar verdin.o kiloları verende sendin.sadece ramazan faktörü var.gerçi daha öncesinden kaçamakların başladı ama ramazan da tuzu biberi oldu.bi bitsin ramazan yine başlarız canım.işin yoğun.sahura kadar açıksınız.haliyle çok yoruluyorsun.bu durumda yemek düzenin bozulması ve fazla yemek normal.eşine ne bakıyorsun sen..insan oruç olunca mide biraz küsüyor yemeye.onun yediğine bakıp da kendine kızma lütfen.

ben de bir şey istiyorum.hani 81,400 çıkmıştım ya.sonra tartıldığımda 81 idim.yani + 100.benim de bu mesajımı dikkate alsana ya..moralim tavan yapsın azcık.yok olmaz dersen de no problem...

hoş geldin ben nilgün..başarı hikayelerini oku lütfen.bir de son 20 sayfayı oku lütfen bilgilenirsin nasıl yediğimiz hakkında..

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 74.7
Gelen 1800
Toplamda Giden 12.3
Hedef 67
Toplam Spor 200 dk plates
Boy 1.77
Beden 44

hiç canını sıkmıyorsun.geçmişi geride bırakıyoruz ve geleceğe bakıyoruz.izlemin dediği gibi bol su iç,spor zaten yapıyorsun.istediğini de ye canım ama ölçülü ye.

pilatesi ne kadardır yapıyorsun resim eklesene son halini..pilatesin etkilerini görebilecekmiyiz bakalım..

tebrikler canım.oğluna da Allah şifa versin.geçmiş olsun..

e biz sana yazdık be tatlım.hatırladım şimdi.sana tavsiyem günde 2 öğün special k yemen.şu ana kadar gayet güzel.ama çorbanın yanına bir dilim ekmek yiyebilirsin.sıkma kendini bu kadar...

tebrikler ama menüye.fakat su olayına el atman lazım.zayıflarken vücuttan yağı ancak su ile atabiliyoruz.sen su içmezsen bir fayda göremezsin yaptığın diyetten.bari her öğünden önce 2 bardak su iç zorla kendini canım.zehir mi içiyon mübarek...

içtikçe içesin gelecek arkadaşım..

tebrikler ama menüye.fakat su olayına el atman lazım.zayıflarken vücuttan yağı ancak su ile atabiliyoruz.sen su içmezsen bir fayda göremezsin yaptığın diyetten.bari her öğünden önce 2 bardak su iç zorla kendini canım.zehir mi içiyon mübarek...

içtikçe içesin gelecek arkadaşım..[/QUOT

tavsiyen için saol nilgüncüm. bundan sonrasöz çok su içecem öğretmenimmmmmmmmmm

--------------------

telkinlerin ve ince yaklaşımın için teşekkür ederim. ben normal sartlarda cok yemek yiyen biri degilim.az yiyecek yetiyoo bana. benım derdım moral sadece. ki 50 kilodan 82 ye cıktım. cok cabukda verıyorum sporu cok tutuyorum cunku. bugun bir ara ogun atladım evet hakılsıın soledıklerını dıkkate alacagım. normalde 6 ogun yemeye cok cok dıkkat edıyorum aslında.... gorusuruz

deryooşşşş kız insan 1-2 kilo artıda olunca
kendini 100 kilo gibi hissediyor dimi
azıcık göbek çıksa hemen rahatsız oluyorum ben kendi adıma...

bende biraz düzene sokmalıyım
suyu biraz arttırmalıyım

---------------------
hoşbulduk...objektif telkinlerin için teşeşkkür ederim... eşşek kadarım 23 e girdim....:) ben harıc herkez cok mutlu ...
o sevgili işini ve gördüğüm nankörlüğü gercekten hiççç düşünemk istemiyorum artık. son bir kac hafatadır iyiyim. 10 gunduryavas yavas yemegı kestım yavas yavas yürüyüşü artırdım. 7 yıl voleybol oynadım kondısyonum ii şimdilik. ve mulaka 6 ogun yemeye calsıyorum suyuda ıcıyorum uc lıtre ama yeşil cay dedinmi allah canımı alıyoo hiç içemiyorum....

kızlar ramazan boyunca atv de saat 15.00 de Dr. Gürkan Kubilay ın programı var.izlemenizi tavsiye ederim.kilo vermeyle ilgili güzel bilgiler veriyor ve hergün zayıflamış bir hastasını konuk ediyor.izledikçe motive olucaksınız.programın adı Bu Akşam Ne Yiyoruz?

kızlar bu haftada çok güzel kilolar verilmiş.
sevda canım hiç üzülme o artılar cabuk gider. eminimki sen üstesinden gelirsin hemen.

aysecigim sende üzülme. şimdi tatildesin evinde degilsin hersey istedigin gibi olmuyor ama elinden geldigince dikkat et. hani okullar acılınca herkesi şaşırtacaktın.

nilgün senin artıda olduguna inanmıyorum. bence sporun etkisi. veya veya wc sorunu. buyuzden hiç moral bozma. haftaya birden gittini görüceksin inş.

deryacım hedefe yaklaşınca insan biraz bırakıyor degilmi. bu cok nnormal birde sıkılıyoruz ister istemez. ara vermek istiyorsan biraz ara ver kendini dinlendir. yada tam tersi bi son atakla işi bitir. nerde benim azimli kararlı boydasım. biliyorumki sen gercekten istedinmi yaparsın

kızlar dün sahura kadar vişne ve erik temizleyip dolaba koydum. reçel komposto yaptım falan baya yorulmuşum. bugunde öglen kalktım. 1 saattirde gecmişi okuyorum. ben yokken kaynatırsınzı siz zaten

neyse dunku yediklerimide yazamadım onları yazayım

dünkü menüm:

sahur:
2 tb ekmegi
1 üçgen peynir
1 beyaz peynir
domates
2 kasık recel

iftar:
1 kepçe tarhana çorbası
yarım porsiyon piliç begendi
salata

ara:
1 dilim karpuz

suyun yararları ile ilgili bir sitede gezinirken bu mesajı gördüm
kısa ve öz
kışın özellikle çok rahat uygulayabilirsiniz hem erken kararıyor hava 6da akşam yemeği yenebilir yani

işte bu kadar basit...
slm ben günde 2.5 - 3 litreye yakın su içtim akşam 6 dan sonra bişey yemedim ve 5 i 1 arada çayı içtim ve 95 kilodan 70 kilo ya düştüm şimdi 10 kilom daha var herkez denesin

Formda olmak için tüyolar
l Yeme içmenin bol olacağı aktiviteleri yaşamınızdan azaltın.
l Sabah-akşam en az 20 dakika tempolu yürüyüşler yapın.
l Yüzme, tenis, aerobik, dans gibi sporları yaşamınıza katın.
l Vücut analizi ile bedeninizin ideal yapısının ne olması gerektiğini öğrenin.
l Hangi gıdaların metabolizmanızı olumsuz etkilediğini test ettirin.
l Klinik yardım talep ediyorsanız size özel zayıflama programı hazırlatın.
l Çevrenizdekilerin kullandıkları zayıflama yöntemlerini kullanmaya kalkmayın.
l Bu konuda profesyonel destek alabileceğiniz hekiminize danışın.
l Kendi isteklerinize göre tedavi metotlarınızı belirlemeye çalışmayın.
l Yemek dışında sizi mutlu eden etkinlikleri artırın.
l Mümkünse haftada bir vücut masajları yaptırın.
l Hobilerinizi geliştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…