harikasın harikasın.ne diyeyim süpersin ya..canım insan oruç olunca hop diye yiyemiyor her şeyi..bir gün bi arkadaşa gitmiştik.bi de amirin eşi gelmişti.neyse akşam çayına gitmiştik.evsahibi arkadaş döktürmüş tabiki.çaylarımız da geldi.kadın ne dese beğenirsin?kusura bakmayın elinize sağlık ama ben 7 den sonra bir şey yemiyorum.evsahibi okadar ısrar etti ama kadın kusura bakmayın sizin için bile kurallarımdan ödün veremem ama çayınızı içerim dedi.ben zınk tabiki.kadın da 40 küsür yaşlarında ve 36-38 beden.düşünün polis çaylarına mini şort ve topuklularla geliyor.
yani anlayacağın bir şeylere dur demezsek,hatır gönül yersek(benim kışın yaptığım salaklık) zayıflamayı unutalım.
sen de kararında yemişsin.tebrik ederim.
bu arada oruçta regl gelince oruca devam edilmezmiş hemen su içip bozmak gerekirmiş.doğru değil mi arkadaşlar yanlış değil yani..
QUOTE]
çoook teşekkür ederimmmmmm
valla tülinciğim sana ne desem az ben olsam kesin dayanamazdım ,alkışlıyorum seni valla biravoooooo.....bu arada o hanım arkadaş sana kesin kıl olmuştur,samimide değilsiniz ya ay ne uyuz falan demiştir ki ben olsam kesin derdim
bu arada herkeşeee iyi gecelerrrrrg
çokkkk teşekkür ederim.
msjımı beğenen herkesede teşekkürler. yorumlarınız için saolunnnn. dur demeyi öğrendiğimiz gibi keşke ısrar etme huyumuzdanda vazgeçebilsek. buna bende dahilim tabi.benimde oturmalarım günlerim bitmezdi. diyetime başladığımdan beri ya bahane uydurup gitmedim yada çooook az yedim. ama tabi çok zor oldu. ben evimdede sürekli pasta börek yaparım. değişik salatalar ekmek üstüler uydururum. ev boş kalmazdı yani. en çok kim yiyordu - tabiki tülin hanım:))) aman kalmasın yazık dökülmesin, bir lokma ne olcakki. şimdi misafirim geldiğinde hem az yapıyorum hemde kalanları komşularıma dağıtıyorum. oh oldu bana .
nilgüncüm çaydaki hanım haklı kurallarından dışarı çıkmıyor. ama o konumdaki bi insanın en azından bunu dile getirip hatırınız için sadece bir tanesinin tadına bakarım demesinide beklerdim. belliki mutlaka bir hazırlık olacak. belkide benim düşüncem yanlıştır. birde reglde görüldüğünde bozulması gerekli biliyorum bende. hemen su içip 1 kayısı attım ağzıma bende.tekrar teşekkürler.
gülaycım saol. sende yaparsın arkadaşım , dayanırdın mutlaka.bide az kıl olmuştur. o servis yaparken ben pide pilav ve patatesi eşimin tabağına yolladım onları görmedi zaten. aman olursa olsun napiyimmm. bende olsam bende gıcık yesene derdim ona. ama o zaten çok zayıf maşallah. ben adama gıcık oldum pide diye tutturunca :)))teşekkür ederim tekrar
valla cok güzel atlatmissin iftari bravo
ben niye böyle basarili olamiyorum! birde okadar israrcilarki ya anlatamam rahatsiz oluyorum diyorum anlamiyorlar özellikle kayin validem ve görümcem, en son yemekten geldikden sonra zaten nerdeyse kusuyordum, ki zaten yarisini geri cevirdim...
benim prensesde sagolsun öglen vakti geldi bosuna susuz kalmadim hihi
---------------------------------------------------
Derya Ablacım Listeden Çıkmanı Bende İstemiyorum
Artılarındanda 1 2 Haftada Kurtulursun
Bu Seni 67 Kilo Olma Yolundan Yıldıramaz Dimi
merhabalar
aranızam bende katılayımm dedimm
yeni doğum yaptım sayılır ( 8 martta)
72 ile hamile kaldım vee taaaam 18 kilo alarak 90 la doğuma girdim.
çıktığımda 85 kalmıştım , snra emzirerek 81 e indim vee sütüm azalır korkusu ile yedim yedim tekrar 86 ya çıktım
şuan emzirmiyorum, oğlum eemmeyi bıraktı ve yeni diyete başladım bi hafta oldu. bugün tartıldım 85.2 yim.
e ramazanda var oruç tutuyorum bi dengesizlik oluyor bakalım verebilecekmiyim kiloları
boyum 171. bedenimde 44
canım simit 4 dilim ekmek demekmiş biliyorsundur. umarım az simit yemişsindir. bide ara öğün olması sıkıntı.tereyağı yemiyormusun. tabi ekmeküstü yemede :)) ama az az yemek yeseydin ekmek yemeseydinde olurdu.selam hanımlar
ee buhaftanın lıstesı yayınlandımı bulamadım.Merak adıyorum lısteye gırebıldım mı
dünki menum
sabah
ceyrek ekmekden az ekmek
2 zeytın
ara
4 cılek
ogle
mercımek corbası
salata(cok az yaglı lımonsuz tuzsuz)
ara
(dısardaydım oyuızden)
smıt ayran
aksam
(malesef yemekteydıuk ve yemekler tereyaglı oldugu ıcın yıyecek bırsey yoktu)
2,5 dılım ekmek
salata
1bardak fanta
spor:
carsıda 1,5 saat gezmek (spor sayarız herhalde bunuda)
neysekı adetım bıttı oruc tutmaya baslayabılecegım.
inş.oruc tutarken yedıklerıme dıkkat etmeye calıscam.Sorun sahurda yemek olucak.
Sanırım biraz hamurısı seyler yıyebılırım ama eskısı gıbı olmayacak.
Sporada devam edicem
gecmıs olsun cnm.
selamlar... bende dün biraz bilgi aldıktan sonra 82 kilo ile aranıza katıldım. ben yiyeceklerimi onceden belirledigim için, cok erken kalktıgım için ve oruc tutmadıgım için şimdiden yazabilirim. aksam 6 dan sonra hiçbirşey yemıyorum. sabah ve aksam saat 7 de birer saat tempolu yürüyorum.
annemle babamın bosanmasını ardından depresyon gecirdim ve bu kiloları aldım 4 yıllık sevgilim tarafından terkedildim. banada destek olun ne olur
sabah:bir kase specek k
ara: bir seftali
ögle: bir kase mercimek corbası şimdiye kadar bunları yedim aksamda tonbalıklı salata yiyecegim ve bu kadar...
selamlar... bende dün biraz bilgi aldıktan sonra 82 kilo ile aranıza katıldım. ben yiyeceklerimi onceden belirledigim için, cok erken kalktıgım için ve oruc tutmadıgım için şimdiden yazabilirim. aksam 6 dan sonra hiçbirşey yemıyorum. sabah ve aksam saat 7 de birer saat tempolu yürüyorum.
annemle babamın bosanmasını ardından depresyon gecirdim ve bu kiloları aldım 4 yıllık sevgilim tarafından terkedildim. banada destek olun ne olur
ögle: bir kase mercimek corbası şimdiye kadar bunları yedim aksamda tonbalıklı salata yiyecegim ve bu kadar...
gecmıs olsun cnm.
canım geçmiş olsun, umarım ciddi deyildir. kolay gelsin sena bu sıcaklarda çekilir gibi deyilbense şimdiden susuzluktan dilim damağıma yapıştı bakalım nasıl dayanacam akşama :18:
walla canım eski moduma dönmek için sanırım bayram sonrasını beklemek zorundayım...yada iftar gelip gitmelerin biran önce bitmesi lazım..yoksa halim yaman
çizelgem 53 ama maaalesefff bende artı olduğum için 55.5 tim buğün canımmmmm...ama dediğin gibi bu artılar yerleşmemiş kilo olduğu için hemencecik gidiyorr.bende 52.8 in altına inemedim en son 52.8 i gördümm sonrada azıttımmm...bende tekrardan başladım buğün iştee...senin gibi azimli karııı 53 ede iner tatlım sen hiç sıkılmaaa...sil sil camlarııı haydinn benimde leşim çıktı sabah saat 7 den temizlik yapıyom daha oturamadımmm...öpüyomm seniiiiiiiiiiiiiii
bendeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:rmazanda yedikçe yiyorum kızlar imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Merhaba Kızlar nasılsınız...Hayırlı ramazanlar...
yeni gelen arkadaşlar çoğaldı herkes hoşgeldi umarım istediğiniz kilolara bizlerle kavuşursunuz.oruç tutan arkadaşlar menülerinizi okuyorum tebrikler ii duruyorsunuz, bu şekilde kilo bile veririsiniz.allah kabul ettisin.
filiz tekrar aramıza dönmüş biara pc açamıyacağım aranıza katılamam diyordu.hoşgeldin.hala tarçınlı bala devam:)
ayşecim ii yolculuklar ve keyifli huzurlu kalorisiz tatiller...
izlem ramazan öncesi resimlerine bayıldım.süpersin neşen daim olsun canım...
deryacım erdek resimlerin harika kısada olsa insan eğlenceli zaman geçiriyorsa 1 haftaya değer...
banu sanırım çorumda 1 haftalığına gideceğini söylüyordu.
nilgün canım seni iradenden dolayı tebrik ederim canım.bu şekil devam et asla geri adım atma eşinle ilişkinizin düzelmesine ayrıca sevindim.inş.herşey daha da ii olur.
sehercim senin menülerinde çok güzel ve 2 haftadır ii kilo veriyorsun aldığın artıdan çabuk kurtulacaksın inş.
zekiye canım bence menülerin gayet ii tartıda artı çıkman belki beslenme şeklini değiştirmendendir.bu menüleri daha da kısmayı düşünme bence yerinde daha azıyla oruç senin için çok güç olur.
nihalcim hoş geldin.resimlerin çok güzel bizde her yıl fethiye'ye gideriz ve mutlaka saklıkente uğrarız bazen saatlerce yürürüz.patara plajınada bayılırım allahım o kadar güzel dibi net gözküen biryer olabilir mi:)valla çok şanlıyız türkiyemin heryeri cennet...aldığın kiloları çabucak verirsin bende 2 lokmalıkla başlayıp 20 yılla biten yazına çok güldüm.kısa ve net anlatmışsın...
fundacım dükkanı kapatmışsın hakkında hayırlısı olsun.inş.daha ii şartlarda gönlüne göre biryer tekrar açarsın...mide endoskopisi yapıldı mı?
burcucum tebrikler ii kilo verdim lapa ile bakalım bu hafta nasıl olacak...
senacım teşekkürler...sanada hayırlı ramazanlar...ramazan davetlerinde fazla kaçırma:)daha bayramı var...baklavalar,dolmalar...
arzucum hoşgeldin.annene yardım edip sevap kazandın ne güzel...hemde i şyaptığın için kilo almadın...yavaş yavaş ama emn adımlarla ilerliyorsun...
gülçincim pek gözükmüyorsun,nerelerdesin?
sevda canım tatilden döndün 2 gün yazdın sonra yoksun?ramazan davetleri başladımı yoksa?
nurancım kilo verimmi nasıl gidiyor.nişana kadar istediğin kiloya ulaşabilecek gibi misin?
gülaycım eşlerin zayıf istemelerini ısrarla kilo ver demelerini hiç anlamıyorum.zaten kimse kilolu olmak istemez.evlenmeden önce bir arkadaşım vardı beline sarılsam ellerim kavuşmazdı ben 58 kiloydun zayıfla derdi sürekli salak gibi diyet yapıp 53 kiloya kadar düşmüştüm.o ise kiloluydu.yanında zayıf çıtır isterler kendilerine bakmazlar...bence insan kendi için zayıflamalı ve mutlu olduğu kiloda kalmalı karşı taraf istediği için değil...
semaveela,iclal,ipek,mavikelebek,tülin mrb...
aklımda kalanlar,unuttuklarım kusura bakmasın.kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi....
Ayşecim bana laf düşer mi bilmiyorum ama, en azından normal kilosuna dönmüş ve seni seven biri olarak düştüğünü düşünüyorum
İnsan umutsuzluğa düşebiliyor tabi ki ama sakın ama sakın inancına darbe aldırma yavrum, bana şu an 6'lı rakamlar imkansız geliyor ama bak aylardır hedefimi 67 yapmayı düşünüyordum, bunu sizle paylaşamıyordum cesaret edip. Çünkü vazgeçersem mahçup olmak istemiyordum, ama geçen gün bir cesaretle söyledim. Ben bunu başarabildiysem sen de başarırsın, daha verilecek kilolarım var seninle beraber
Ben iyi polisi oynadım kötü polis rolünü nilgüne bırakıyorum
merhabalar
aranızam bende katılayımm dedimm
yeni doğum yaptım sayılır ( 8 martta)
72 ile hamile kaldım vee taaaam 18 kilo alarak 90 la doğuma girdim.
çıktığımda 85 kalmıştım , snra emzirerek 81 e indim vee sütüm azalır korkusu ile yedim yedim tekrar 86 ya çıktım
şuan emzirmiyorum, oğlum eemmeyi bıraktı ve yeni diyete başladım bi hafta oldu. bugün tartıldım 85.2 yim.
e ramazanda var oruç tutuyorum bi dengesizlik oluyor bakalım verebilecekmiyim kiloları
boyum 171. bedenimde 44
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 74.7
Gelen 1800
Toplamda Giden 12.3
Hedef 67
Toplam Spor 200 dk plates
Boy 1.77
Beden 44
tünaydın kızlar dün kilo bildirimi yapamadım oğluşum hasta öksürüyo onu doktora götürdüm doktor şurup verdi.
başlangıç 87.5
geçen hafta 79.4
bu hafta 78.6
giden 800 gram
hedef68
boy 1 68
beden 42-44
spor yok...
dünkü menüm
sahurda 2 dilim ekmek
peynir---2 zeytin
domates salatalık
ara 1 şeftali
öğlen biraz üzüm
iftarda 4 kaşık erişte
4 kaşık menemen
1 kase cacık
kavun
ara yarım şeftali--2 kayısı
gün boyu 1 litre su
su içmeyi sevmiyorum daha doğrusu ihtiyaç duymuyorum.zorlayarak 1 litre içiyorum.antalyada yaşıyorum 45 derece sicaklıkta 3 litre içmem lazım yapamıyorum.çaylada pek aram yok.sıvı tüketimim az.
canım anne babanın durmuna üzüldüm. ama sende bazı şeyleri daha iyi farkına varıp kendini toplamışsındır eminim. kimse mutlu huzurlu bir evliliği bitirmek istemez. Allah yardımcın olsun birlikte atlatırız. o sevgilince doğrubiri olsaydı 4 yıldan spnra hemde kilo yüzünden terketmezdi seni.şimdi hem bedenen hemde ruhen en güzel halimize gelip hayata yeniden başlayacağız dimi....geçmişi sil unut artık yeniler var hayatımızda. menünde bence öğle çorbanın yanına yoğurt yada salata yemeliydin. akşama kadarda açıkacağın kesin. arada bir kase tarçınlı yoğurt yada 1 galeta ayran yada 1 meyve yada 3 4 kuru kayısı /incir yemelisin canım.
canım hoş geldin, üzüldüm ama belkide hayırlısı buymuş, biarada olupta hergün birbirlerini yemeleri dahamı iyi olurdu. sebep her ne olursa olsun birliktelik mutsuzluk oluyorsa yollrı ayırmak daha iyi. önemli olan şuanki mutlulukları. tabiki senin için kolay deyil ama kaç yaşındasın bilmiyorum, çocuklar içinde evlilik sürmez be güzelim.
sevgilinden ayrılmışsın hiiçç üzülme deymezz... kaybeden kendisi olmuş, dönüp arkana bile bakma
başlangıç için yediklerini çok az tutma akşamda 1 meyva, veya 1bar.süt içebilirsin. mutlaka ara öğün yapmaya çalış. günde 2-3 lt. su iç, yeşil çay içebilirsin aralarda. başarı öykülerini oku, geçmiş sayfalara gözat. kendinide strese sokma rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?