80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

atv deki menepoz testini yaptım

48 çıktı, bakalım menepozu rahatmı geçiricem

sonucu açıklıycak az sonra

canım şimdi iyi olmana sevindim, yeşilçayınıda limonlu içebilirsin tadı ve kokusu daha iyi oluyor

bugün yeşilmercimek köftesi yapıcam kızlar
güzel olursa tarifi veririm değişiklik olur
izlem, deyişikliklere açığız canım birde menepozu rahat geçireceğine sevindim
ben testi kaçırdım :97:

Son düzenleme:
dün sahura kadar yatmadım sabahta kuaför için erken kalıkınca çok uykusuz kaldım yine.hala uyukluyorum.

kendime gelip yemek yapmam lazım.sizler nasılsınız?

tereyagını hıc yemıyorum.terayaglı yemegıde yemıyorum.
sımıtın yanbında ayran ıcınce susamın yagını azlatıgını soylemıslerdı oyuzden ayran ıcıyorum hep yanında.
salata dısında menude yıyebılecegım bır yemek yoktu.Salata yerken bıran yedım ekmegı :2::2::2::84: yedıkden sonra vıcdn azabı cektım .

buarada carsıda gezmeyıde spordan sayabılrz dımı?
hafıf tempo yuruyus yerıne?

kapanışı çok güzel yapmışsın canım :54:
hoşgeldin canım

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 74.7
Gelen 1800
Toplamda Giden 12.3
Hedef 67
Toplam Spor 200 dk plates
Boy 1.77
Beden 44
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa noluyo ya noluyo ipin ucu nere gidiyor dur bakıym artık ver demiyorum ya aynı kiloda kal

bugün yeşilmercimek köftesi yapıcam kızlar
güzel olursa tarifi veririm değişiklik olur

ver ver ver yeşilmercimek çok faydalı bende çorbasını yaptım bugün :90:
Ramazan benim için yarın başlıyor reglim bitti sonunda bakalım ben neler yapacağım

dün sahura kadar yatmadım sabahta kuaför için erken kalıkınca çok uykusuz kaldım yine.hala uyukluyorum.

kendime gelip yemek yapmam lazım.sizler nasılsınız?

canım benim kıyamam sana ,benimde dünden misafirim vardı bide yatılı kaldılar sabah kahvaltı falan 2 gibi gittiler bende onlarla çıktım daha şindi geldim Bereket yemeğim hazırdı hemen salladım fırına ama onlarla biraz kaçırdım mesela akşam 1 dilim kıymalı lazanya yedim ama bugün aynı devam yani....bu arada akşama dolma var biber,kabak falan amma ben yemicem canım istemiyo valla hiç ısrar etmeyin

bu arada pazartesi b-fit başlıyoreeeee ölçülerim baştan alıncak size yazarım....bakalım 1 aydır ara vermiştim kalınlaşma olmuşmu ki hiç sanmıyorum ...yarın pazar eşim evde oruçlu olur herhalde dışarda oluruz büyük ihtimal ve ben pazartesiye kadar giremem,size iyi tatillerrrrr

ah canım ya hiçmi bi zeytinyağlı yada başka yemek yapmamışlar. iyi yapmışsın ozmn. çarşıda gezme eğer 10 metre yürüyüp durup bakıp , oyalanıp sonra başka mağzaya şeklindeyse spor olmaz bence. ben oğlumu parka götürüyorum.peşinde dolanıyorum 1saat falan geçiyor. ama ben onu spordan saymıyorum. uzmanların dediğine göre aynı tempodaki yürüyüş spor olarak sayılıyor. eğer sen en az 30 dak. durmadan yavaş yavaş aynı tempoda bile olsa yürüdüysen olur elbette. 20 dak. sonra yağ yakımı başlıyor çünkü.

yok cnm ya nerde hersey tereyaglıydı
bende tereyaglı yemek yedıgımde kotu oluyorum.yememk en ıyısıydı.Hiçde yemeden olmazdı.bende ayıp olmasın ve ac kalmamk ıcın salata yıyım dedım bırde baktım yemısım ekmegı :2:
ara ara magazalarada baktıgımız oluyorda hanı ben magazdada pek sabıt kalmadım bır oraya bır buraya gıttım sırf durmamak ıcın..30dk yurudugumuzde oldu vıtrınlere bakarak.
Neyse spordan saymasakda az da olsa bır faydası olmustur .10 kalorı 10 kalorıdır

buarada kac kalorı yakarsak 1 kilo yapıyor.
1000 kalorı 1kilo dıyebılırmıyız?yoksa farklımı?

bfit nedir?ne ozellıgı var?spor merkezımı?

canım elbette faydası olmuştur olmazmı. bak sana bir sitede buldugum bi kaç bilgi canım.

Besin maddelerinin vücuda kazandırdığı enerji değerleri protein ve karbonhidratlarda 1 gramları için 4 kalori iken yağlarda 9 kaloridir . 1 kilo verebilmek için 7700 kalorilik ekstra harcama yapmak gerekir, çünkü vücut yağı anlamında 1 kg 7716,17 kaloridir.Zayıflamak için, günlük kalori ihtiyacınız olan 2000 kalori enerjiyi 600 kalori azaltırsanız, egzersiz yapmadan haftada yarım kilo ve ayda yaklaşık 2 kilo sağlıklı ve dengeli olarak verirsiniz
ALINTIDIR

Çoğumuzun merak ettiği bir konudur, 1 saat yürüyüş kaç kalori yaktırır? Aslında bu sorunun cevabını değiştirebilecek birçok bileşen vardır. Örneğin kilonuz, metabolizma hızınız, harcadığınız efor, vb. Fakat yinede ortalama olarak listeden bakarak bir fikir sahibi olabilirsiniz

Kalori/saat hesabına göre:

Pazar Alışverişi 180

Ev Temizliği 250

Pinpon Oynamak 270

Yüzmek 290

Evde Elektrikli Süpürge 220

Voleybol 260

Yürüyüş 200

Yürüyüş (acele) 240

Yürüyüş (hızlı) 300
ALINTIDIR

çooook güzel bir haber. hemen yorumlarını bekliyoruz. sanada iyi tatiller canımm.

teskkurler cnm aydınlatıcı oldu bu

teskkurler cnm aydınlatıcı oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…