---------------------
hoşbulduk...objektif telkinlerin için teşeşkkür ederim... eşşek kadarım 23 e girdim....:)ben harıc herkez cok mutlu ...
o sevgili işini ve gördüğüm nankörlüğü gercekten hiççç düşünemk istemiyorum artık. son bir kac hafatadır iyiyim. 10 gunduryavas yavas yemegı kestım yavas yavas yürüyüşü artırdım. 7 yıl voleybol oynadım kondısyonum ii şimdilik. ve mulaka 6 ogun yemeye calsıyorum suyuda ıcıyorum uc lıtre ama yeşil cay dedinmi allah canımı alıyoohiç içemiyorum....
izlem, deyişikliklere açığız canımbugün yeşilmercimek köftesi yapıcam kızlar
güzel olursa tarifi veririm değişiklik olur
bugün yeşilmercimek köftesi yapıcam kızlar
canım simit 4 dilim ekmek demekmiş biliyorsundur. umarım az simit yemişsindir. bide ara öğün olması sıkıntı.tereyağı yemiyormusun. tabi ekmeküstü yemede :)) ama az az yemek yeseydin ekmek yemeseydinde olurdu.
kapanışı çok güzel yapmışsın canım :54:
hoşgeldin canımmerhabalar
aranızam bende katılayımm dedimm
yeni doğum yaptım sayılır ( 8 martta)
72 ile hamile kaldım vee taaaam 18 kilo alarak 90 la doğuma girdim.
çıktığımda 85 kalmıştım , snra emzirerek 81 e indim vee sütüm azalır korkusu ile yedim yedim tekrar 86 ya çıktım
şuan emzirmiyorum, oğlum eemmeyi bıraktı ve yeni diyete başladım bi hafta oldu. bugün tartıldım 85.2 yim.
e ramazanda var oruç tutuyorum bi dengesizlik oluyor bakalım verebilecekmiyim kiloları
boyum 171. bedenimde 44
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa noluyo ya noluyo ipin ucu nere gidiyor dur bakıym artık ver demiyorum ya aynı kiloda kalBildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 74.7
Gelen 1800
Toplamda Giden 12.3
Hedef 67
Toplam Spor 200 dk plates
Boy 1.77
Beden 44
bugün yeşilmercimek köftesi yapıcam kızlar
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
AMİNNNNNNNNNah canım ya Allah kabul etsin sabret ki ahirette susuzluk nedir bilmeyeceğiz inş
dün sahura kadar yatmadım sabahta kuaför için erken kalıkınca çok uykusuz kaldım yine.hala uyukluyorum.
kendime gelip yemek yapmam lazım.sizler nasılsınız?
tereyagını hıc yemıyorum.terayaglı yemegıde yemıyorum.
sımıtın yanbında ayran ıcınce susamın yagını azlatıgını soylemıslerdı oyuzden ayran ıcıyorum hep yanında.
salata dısında menude yıyebılecegım bır yemek yoktu.Salata yerken bıran yedım ekmegı:2::2::2::84: yedıkden sonra vıcdn azabı cektım .
buarada carsıda gezmeyıde spordan sayabılrz dımı?
hafıf tempo yuruyus yerıne?
ah canım ya hiçmi bi zeytinyağlı yada başka yemek yapmamışlar. iyi yapmışsın ozmn. çarşıda gezme eğer 10 metre yürüyüp durup bakıp , oyalanıp sonra başka mağzaya şeklindeyse spor olmaz bence. ben oğlumu parka götürüyorum.peşinde dolanıyorum 1saat falan geçiyor. ama ben onu spordan saymıyorum. uzmanların dediğine göre aynı tempodaki yürüyüş spor olarak sayılıyor. eğer sen en az 30 dak. durmadan yavaş yavaş aynı tempoda bile olsa yürüdüysen olur elbette. 20 dak. sonra yağ yakımı başlıyor çünkü.
bu arada pazartesi b-fit başlıyoreeeeeölçülerim baştan alıncak size yazarım....bakalım 1 aydır ara vermiştim kalınlaşma olmuşmu ki hiç sanmıyorum ...yarın pazar eşim evde oruçlu olur herhalde dışarda oluruz büyük ihtimal ve ben pazartesiye kadar giremem,size iyi tatillerrrrr
yok cnm ya nerde hersey tereyaglıydı
bende tereyaglı yemek yedıgımde kotu oluyorum.yememk en ıyısıydı.Hiçde yemeden olmazdı.bende ayıp olmasın ve ac kalmamk ıcın salata yıyım dedım bırde baktım yemısım ekmegı:2:
ara ara magazalarada baktıgımız oluyorda hanı ben magazdada pek sabıt kalmadım bır oraya bır buraya gıttım sırf durmamak ıcın..30dk yurudugumuzde oldu vıtrınlere bakarak.
Neyse spordan saymasakda az da olsa bır faydası olmustur .10 kalorı 10 kalorıdır
buarada kac kalorı yakarsak 1 kilo yapıyor.
1000 kalorı 1kilo dıyebılırmıyız?yoksa farklımı?
bu arada pazartesi b-fit başlıyoreeeeeölçülerim baştan alıncak size yazarım....bakalım 1 aydır ara vermiştim kalınlaşma olmuşmu ki hiç sanmıyorum ...yarın pazar eşim evde oruçlu olur herhalde dışarda oluruz büyük ihtimal ve ben pazartesiye kadar giremem,size iyi tatillerrrrr
canım elbette faydası olmuştur olmazmı. bak sana bir sitede buldugum bi kaç bilgi canım.
Besin maddelerinin vücuda kazandırdığı enerji değerleri protein ve karbonhidratlarda 1 gramları için 4 kalori iken yağlarda 9 kaloridir . 1 kilo verebilmek için 7700 kalorilik ekstra harcama yapmak gerekir, çünkü vücut yağı anlamında 1 kg 7716,17 kaloridir.Zayıflamak için, günlük kalori ihtiyacınız olan 2000 kalori enerjiyi 600 kalori azaltırsanız, egzersiz yapmadan haftada yarım kilo ve ayda yaklaşık 2 kilo sağlıklı ve dengeli olarak verirsiniz
ALINTIDIR
Çoğumuzun merak ettiği bir konudur, 1 saat yürüyüş kaç kalori yaktırır? Aslında bu sorunun cevabını değiştirebilecek birçok bileşen vardır. Örneğin kilonuz, metabolizma hızınız, harcadığınız efor, vb. Fakat yinede ortalama olarak listeden bakarak bir fikir sahibi olabilirsiniz
Kalori/saat hesabına göre:
Pazar Alışverişi 180
Ev Temizliği 250
Pinpon Oynamak 270
Yüzmek 290
Evde Elektrikli Süpürge 220
Voleybol 260
Yürüyüş 200
Yürüyüş (acele) 240
Yürüyüş (hızlı) 300 ALINTIDIR
canım elbette faydası olmuştur olmazmı. bak sana bir sitede buldugum bi kaç bilgi canım.
Besin maddelerinin vücuda kazandırdığı enerji değerleri protein ve karbonhidratlarda 1 gramları için 4 kalori iken yağlarda 9 kaloridir . 1 kilo verebilmek için 7700 kalorilik ekstra harcama yapmak gerekir, çünkü vücut yağı anlamında 1 kg 7716,17 kaloridir.Zayıflamak için, günlük kalori ihtiyacınız olan 2000 kalori enerjiyi 600 kalori azaltırsanız, egzersiz yapmadan haftada yarım kilo ve ayda yaklaşık 2 kilo sağlıklı ve dengeli olarak verirsiniz
ALINTIDIR
Çoğumuzun merak ettiği bir konudur, 1 saat yürüyüş kaç kalori yaktırır? Aslında bu sorunun cevabını değiştirebilecek birçok bileşen vardır. Örneğin kilonuz, metabolizma hızınız, harcadığınız efor, vb. Fakat yinede ortalama olarak listeden bakarak bir fikir sahibi olabilirsiniz
Kalori/saat hesabına göre:
Pazar Alışverişi 180
Ev Temizliği 250
Pinpon Oynamak 270
Yüzmek 290
Evde Elektrikli Süpürge 220
Voleybol 260
Yürüyüş 200
Yürüyüş (acele) 240
Yürüyüş (hızlı) 300 ALINTIDIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?