ben hiç beceremiyorum şu leslie yi indirmeyi ya. biri yardım etse iyi olacak.leslie yı tek lınk olarak ındrdıgımız sıe vardı oradan 4 mılı ındırcektım ındıremıyorum sımdı :S
ındırebılecegım baska yer varmı
meraba kızlaaaaaaar bende aranıza katılmak istiorum 89 klo ile girmistm kk ya sora bi werdn bi aldım derken 2 hafta öncesine kadar 94 ü gördüm tartıda bugünb iftar öncesnde tartıldım we 90.1 cıktım sdc 1.1 kg fazlam oldugu icin 90 üstü gruba deil de buraya katılmak istedm hedefm 79 kilo olmak ama ilk hedefm 89 olmak beni de aranıza alır mısınız
hoşgeldin aramıza. kapımız herkese açık cnm. bende 90.8 le başladığımda buraya başlamıştım. ve iykide bu topiğe başlamışım. burdaki ortamı seviyorum.inş sende seversin
leslie yı tek lınk olarak ındrdıgımız sıe vardı oradan 4 mılı ındırcektım ındıremıyorum sımdı :S
ındırebılecegım baska yer varmı
meraba kızlaaaaaaar bende aranıza katılmak istiorum 89 klo ile girmistm kk ya sora bi werdn bi aldım derken 2 hafta öncesine kadar 94 ü gördüm tartıda bugünb iftar öncesnde tartıldım we 90.1 cıktım sdc 1.1 kg fazlam oldugu icin 90 üstü gruba deil de buraya katılmak istedm hedefm 79 kilo olmak ama ilk hedefm 89 olmak beni de aranıza alır mısınız
sıcaklıgın icin cok teskkür edermm tatlmmmm :) ben de senin gibi 82 leri göürür myüm yaa :) ne kadar zamanda werdn canmm düzenli mi yaptınn yoksa ara were were mi
canım şekerparelere kadar çok iyi geldi bana menün. onlarırda eritirsin zaten yarında sporunu yaparsan dert etme. ama insan az yemeye başlayınca farklı yediği küçük bişi bile çok geliyor gözüne dimi.herkese laf yetiştirirken benim içime de öküz kaçtı afedersiniz.şunu anladım ki uykusuz olunca vücut daha çok enerjiye ihtiyaç oluyor ve daha çok yiyorsun.toplasan 4 saat uyumadım.bi daha asla sahura kadar oturmayacağım.2 saat yatarımn ama yatarım kalkarım aslanlar gibi sahuruma.
bugünkü menüm
sahur:2 dilim tb ekmeği,peynir,yumurta,domates,salatalık
iftar: 3 çatal yoğurtlu patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmeği,kaşar loru,domates,peynir
(eşime pirinçli kabak yemeği yaptı. ama ben sevmediğim için yemedim)
1 küçük kase çorba
ara: 2 tane şekerpare
1 saat spor
400 tane twist
1 fincan 5 i 1 yerde çay
1 fincan form çayı
canım tarifi verirsen tabiki isteriz sormana bile gerek yok sen yeterki yazbugünkü menüm:
sahur:
1 gözleme
1 domates
şekersiz çay
iftar:
2 kepce kesme çorbası (süper olmuş kızlar yapak isteyen olursa tarifi verebilirim)
3,4 çatal tavuk begendi
salata
1 küçük kare irmik tatlısı (yarım saat sonra)
az sonra bi meyva yerim.
şimdi beşibiyerde mi içiyorum
ilerleyen vakitlerdede 1 form çay içeçegim
wc sorunum devam ediyor hala
nurancım leslie sansone küçültülmüş tek linkler diye yazarsan, ilk çıkanı tıkla ordan rahatlıkla indirebilirsin, yanlız aralarda uzun zaman beklemen gerekiyor.ben hiç beceremiyorum şu leslie yi indirmeyi ya. biri yardım etse iyi olacak.
merhaba canım hoşgeldin, azmin daim olsun...meraba kızlaaaaaaar bende aranıza katılmak istiorum 89 klo ile girmistm kk ya sora bi werdn bi aldım derken 2 hafta öncesine kadar 94 ü gördüm tartıda bugünb iftar öncesnde tartıldım we 90.1 cıktım sdc 1.1 kg fazlam oldugu icin 90 üstü gruba deil de buraya katılmak istedm hedefm 79 kilo olmak ama ilk hedefm 89 olmak beni de aranıza alır mısınız
hosbulduk cnmm melike bendee memnun oldum :)hoş geldin.ben nilgün..
ewet cnmm bende hızlı ööle belli olcak bi kilo wermek istiorum yani 5 kilo flan sora kalıcı dewam edicemm inşş hep birlikte wercezne demek efendim:13: görürsün tabi. daha iyi rakalmlarda görürsün. ben çok iyi bir örnek miyim bilmiyorum 23nisanda başlamıştım ben. temmuzda senelik izne çıkınca biraz aldım tekar geri verdim falan. böyle bi ileri bi geri veriyorum yavaş yavaş. ama ben hızlı vermek istemiyorum. çünkü kilo vermem bitip,yemeye başladığımda tümünü geri almak istemiyorum. daha hızlıda verebilirdim ama ben yavaş vermeyi seçtim. inş hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan.
sporda eritirsn cnmm :) bende ilk günler spor yapmıodum oruc olunca cok midem flan bulanıoherkese laf yetiştirirken benim içime de öküz kaçtı afedersiniz.şunu anladım ki uykusuz olunca vücut daha çok enerjiye ihtiyaç oluyor ve daha çok yiyorsun.toplasan 4 saat uyumadım.bi daha asla sahura kadar oturmayacağım.2 saat yatarımn ama yatarım kalkarım aslanlar gibi sahuruma.
bugünkü menüm
1 küçük kase çorba
1 saat spor
400 tane twist
1 fincan 5 i 1 yerde çay
1 fincan form çayı
canım tarifi verirsen tabiki isteriz sormana bile gerek yok sen yeterki yaz
nurancım leslie sansone küçültülmüş tek linkler diye yazarsan, ilk çıkanı tıkla ordan rahatlıkla indirebilirsin, yanlız aralarda uzun zaman beklemen gerekiyor.
merhaba canım hoşgeldin, azmin daim olsun...
nilgün menün abartılı deyil gayet güzel gitmişsin şekerpareye kadar, olsun canım sporla yakarsın aldığın kaloriyiherkese laf yetiştirirken benim içime de öküz kaçtı afedersiniz.şunu anladım ki uykusuz olunca vücut daha çok enerjiye ihtiyaç oluyor ve daha çok yiyorsun.toplasan 4 saat uyumadım.bi daha asla sahura kadar oturmayacağım.2 saat yatarımn ama yatarım kalkarım aslanlar gibi sahuruma.
bugünkü menüm
1 küçük kase çorba
1 saat spor
400 tane twist
1 fincan 5 i 1 yerde çay
1 fincan form çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?