80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hanımlar benide aranıza alırmısınız 155 boy 84 kiloyum bu sene tam 14 kilo aldım ve acil olarak vermem lazım
canım hoşgeldin ben filiz, kilo vermede istekli olman güzel fakat acil demişsin acil verirsen aynı hızlada geri alırsın. en iyisi yavaş ama emin adımlarla ilerlemen

kızlar sahurda tam bugday ekmegini 3 dilim yiyordum bu haftan itibaren 2 dilime düşürüyorum. buraya yazammki 3 dilime elim gitmesin

selamlar herkese :) 2 sene once degisim ogrencisiydim ve gittigim ulkede 10 ayda 10 kilo aldim. Bu subat ayinda diyetisyene gittim ve 86.5 kilodan 79 a dusmeyi basardim iki ayda, fakat su anda tam sinirdayim 80 kiloyum. Aralik ayiina kadar en az 70 kilo olmak istiyorum fakat tek baisna kilo vermek inanilmaz zor bir sey. Ben de hemen buraya geldim =)

hoşgeldin,iyi ettin

canım şekerparelere kadar çok iyi geldi bana menün. onlarırda eritirsin zaten yarında sporunu yaparsan dert etme. ama insan az yemeye başlayınca farklı yediği küçük bişi bile çok geliyor gözüne dimi.

haklısın canım ama sporla yaktım bi kısmını..elime sağlık çok da güzel yapmışım ya..allah kahretsin :))))

selam hanımlar benide aranıza alırmısınız 155 boy 84 kiloyum bu sene tam 14 kilo aldım ve acil olarak vermem lazım

selamlar hoş geldiniz ben nilgün..

Nilgünüm teşekkür ederim inan sen böyle deyince kendimden nefret etmiyorum o kadar
Tabi ki ikinci bildirimini alırım çünkü zaten pazar akşamına kadar süre var bildirim yapmak için
Canım platese başlarken foto çekmedim ama ölçülerimi aldım, 2 hafta olmuş ama geçen gün ölçtüm aynıydı sanırım kilo aldığım için..Çünkü başlarken 72-73 tüm..Ben direk göbek- basenden alıyorum
Asıl sonuç 22 ağustosta..O zaman tam bir ay olacak, o yüzden o güne kadar yine 72 filan olsam en azından doğru sonuçları alabilirim..
Bir de yazmıştım ama tekrar yazayım incelme olmasa bile göbeğim salık durmuyor öyle, yani göbeğim olsa bile sıkı duruyor ki bu bile harika bir şey..

Ayyyynen öyle izlemcim, abartısız kendimi başa dönmüş gibi hissediyorum, bir de direk o bölgeden aldığım için hemen farkediyor ve çoook rahatsız oluyorum..

Zekiyecim şu an biraz rahat bıraktım, en azından bu son bildirimden itibaren almamaya çalışacağım..
Artık yolun sonu filan değil benim için, hedefimi 67 yaptım o yüzden daha verilecek 7,5 kilom var, sizden biriyim artık, sizin kadar sorumluyum kendime karşı

slm ben günde 2.5 - 3 litreye yakın su içtim akşam 6 dan sonra bişey yemedim ve 5 i 1 arada çayı içtim ve 95 kilodan 70 kilo ya düştüm şimdi 10 kilom daha var herkez denesin

İzlemim şu formül kilo vermenin temeli bence, kilo hakkında ne zaman konuşulsa ilk söyleyeceğim formül bu olur..Her ne kadar akşam 6 da akşam yemeğini olayını yapamasamda..

ver canım ver. bende kesme corbasını deniyecegim bugun. yesil mercimekli erişteli. yogurtlusunu hiç denememiştim bakalım nasıl olacak

Çoook severim o çorbayı
Ama sadece bir kere kendim yaptım o da hazır erişteyle, hep hazır yapıp yedim
Hiç gelemiyorum zorlu yemeklere, zaten sevmiyorum mutfağa girmeyi

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa noluyo ya noluyo ipin ucu nere gidiyor dur bakıym artık ver demiyorum ya aynı kiloda kal

Ne desen haklısın, hem de ne desen....

Sanırım benim sabahları aşırı iştahım da bu yüzden :44:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiğimize

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin ben filiz, istediğin kiloya ulaşman dileğiyle :80:

zekiye hamur açmadın demi kuu
hazır erişteyle çok pratik oluyor, çok yaparım bende, kışın özellikle

kızlar benim az önce iyice canım sıkıldı bari size anlatıyım. pazartesi günü epey ateşim çıkmıştı gece nöbetçiyken. neyse bi şekilde indi falan. ondan sonra ellerimde küçük kırmızı kırmızı noktalar çıktı sonra dudağımda 4-5 tane bi arada olmak üzere kocaman bi uçuk çıktı. deminde göz kapağımda arpacık çıktı. şaşırdım kaldım. yüzümün şekli değişti resmen ve gözkapağımda şu anda hala şişmekte. ay ben kesin bişi yaptım bilmeden buda cezam diyorum.napsam bilemedim. şu andada hastanedeyim nöbetçiyim. doktora göstermiştm elimdeki kırmızılıkları oda ateşten sonra olur dedi.böle işte.. neyse içim sıkılmıştı size anlatıyım dedim...

1 saatte zor girdim iki sayfayı zor okudum mesajlarınızı aldım kızlar pes etmek yok bu kötü enerji bitecek gidecek inşallahhh

iyiki varsınız hepinizi öpüomyarın akşam mersin merkeze gideceğiz bol bol yazarım artık kızım öksürüyor arkasından kusuyor bi doktora gideceğiz kib aeo

durumumu anlamanızı istiyorum inanın sabit düz zemin tartılacak yer bile yok evime gideyim tam gaz devam emin olun salmıyorum ama herşey farklı yenilen içilen herşey bunlar bahane değil ama zorlanıyorum işte....plates bantlarımı getirdim en azından kol çalışayım die ama zaman ve ortam müsait değil ev iki oda kalabalık kızımın arkasından koşuom bol bol malum köy evi düşmesin şaşmasın die ..
evimi istiom anlayacağınız
ii gecelerrrrr
sizi seviommmmmm

kızlar bir baktım ama çıkacam ya kızımlauğraşıyorum hala ayakta

menümü yazıym
sabah
çavdar ek
yeşilçay
peynir

öğle
yeşil mercimek çorbası

akşam
yeşil mercimek çorbası
fırında tavuk kanat (4 parça)
2 çatal kavun

ara
üzüm

evet ramazan benim için bu gece başlıyor umarım diyetime zeval gelmeden kurtarırım
yeni gelenler hoş geldiniz
ortim üzülme ve yemeeeeee
nilgün ellerine sağlık yemedin kilo aldın bakarsın tatlı sana kilo verdirir
iyi geceler

anlıyoruz canım seni biz. bizde seni seviyoruz bu arada...
dönünce halledersin herşeyi sıkma canını sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…