canım hoşgeldin ben filiz, kilo vermede istekli olman güzel fakat acil demişsin acil verirsen aynı hızlada geri alırsın. en iyisi yavaş ama emin adımlarla ilerlemenselam hanımlar benide aranıza alırmısınız 155 boy 84 kiloyum bu sene tam 14 kilo aldım ve acil olarak vermem lazım
selam hanımlar benide aranıza alırmısınız 155 boy 84 kiloyum bu sene tam 14 kilo aldım ve acil olarak vermem lazım
hoşgeldin aramıza. umarım sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsın.
çok teşekkür ederim bence hep beraber zayıflamak çok güzel bir fikir umarım hep beraber hedefimize ulaşırız.:)
selamlar herkese :) 2 sene once degisim ogrencisiydim ve gittigim ulkede 10 ayda 10 kilo aldim. Bu subat ayinda diyetisyene gittim ve 86.5 kilodan 79 a dusmeyi basardim iki ayda, fakat su anda tam sinirdayim 80 kiloyum. Aralik ayiina kadar en az 70 kilo olmak istiyorum fakat tek baisna kilo vermek inanilmaz zor bir sey. Ben de hemen buraya geldim =)
tesekkurler, hosbulduk =)
canım şekerparelere kadar çok iyi geldi bana menün. onlarırda eritirsin zaten yarında sporunu yaparsan dert etme. ama insan az yemeye başlayınca farklı yediği küçük bişi bile çok geliyor gözüne dimi.
selam hanımlar benide aranıza alırmısınız 155 boy 84 kiloyum bu sene tam 14 kilo aldım ve acil olarak vermem lazım
selamlar herkese :) 2 sene once degisim ogrencisiydim ve gittigim ulkede 10 ayda 10 kilo aldim. Bu subat ayinda diyetisyene gittim ve 86.5 kilodan 79 a dusmeyi basardim iki ayda, fakat su anda tam sinirdayim 80 kiloyum. Aralik ayiina kadar en az 70 kilo olmak istiyorum fakat tek baisna kilo vermek inanilmaz zor bir sey. Ben de hemen buraya geldim =)
bak bak bak...arkamdan iş çevirmek ha..evet buyrun kötü polis benim..
deryacığım yaşadık böyle şeyleri..sen çok güzel kilolar verdin.o kiloları verende sendin.sadece ramazan faktörü var.gerçi daha öncesinden kaçamakların başladı ama ramazan da tuzu biberi oldu.bi bitsin ramazan yine başlarız canım.işin yoğun.sahura kadar açıksınız.haliyle çok yoruluyorsun.bu durumda yemek düzenin bozulması ve fazla yemek normal.eşine ne bakıyorsun sen..insan oruç olunca mide biraz küsüyor yemeye.onun yediğine bakıp da kendine kızma lütfen.
ben de bir şey istiyorum.hani 81,400 çıkmıştım ya.sonra tartıldığımda 81 idim.yani + 100.benim de bu mesajımı dikkate alsana ya..moralim tavan yapsın azcık.yok olmaz dersen de no problem...
pilatesi ne kadardır yapıyorsun resim eklesene son halini..pilatesin etkilerini görebilecekmiyiz bakalım..
deryooşşşş kız insan 1-2 kilo artıda olunca
kendini 100 kilo gibi hissediyor dimi
azıcık göbek çıksa hemen rahatsız oluyorum ben kendi adıma...
bende biraz düzene sokmalıyım
suyu biraz arttırmalıyım
deryacım hedefe yaklaşınca insan biraz bırakıyor degilmi. bu cok nnormal birde sıkılıyoruz ister istemez. ara vermek istiyorsan biraz ara ver kendini dinlendir. yada tam tersi bi son atakla işi bitir. nerde benim azimli kararlı boydasım. biliyorumki sen gercekten istedinmi yaparsın
slm ben günde 2.5 - 3 litreye yakın su içtim akşam 6 dan sonra bişey yemedim ve 5 i 1 arada çayı içtim ve 95 kilodan 70 kilo ya düştüm şimdi 10 kilom daha var herkez denesin
ver canım ver. bende kesme corbasını deniyecegim bugun. yesil mercimekli erişteli. yogurtlusunu hiç denememiştim bakalım nasıl olacak
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa noluyo ya noluyo ipin ucu nere gidiyor dur bakıym artık ver demiyorum ya aynı kiloda kal
herkese laf yetiştirirken benim içime de öküz kaçtı afedersiniz.şunu anladım ki uykusuz olunca vücut daha çok enerjiye ihtiyaç oluyor ve daha çok yiyorsun.toplasan 4 saat uyumadım.bi daha asla sahura kadar oturmayacağım.2 saat yatarımn ama yatarım kalkarım aslanlar gibi sahuruma.
aramıza hoşgeldin ben filiz, istediğin kiloya ulaşman dileğiyle :80:selamlar herkese :) 2 sene once degisim ogrencisiydim ve gittigim ulkede 10 ayda 10 kilo aldim. Bu subat ayinda diyetisyene gittim ve 86.5 kilodan 79 a dusmeyi basardim iki ayda, fakat su anda tam sinirdayim 80 kiloyum. Aralik ayiina kadar en az 70 kilo olmak istiyorum fakat tek baisna kilo vermek inanilmaz zor bir sey. Ben de hemen buraya geldim =)
AMİNNNNNNNNN
hayatımda bu kadar susadıgımı bilmiyorum eşime telefon actım ne kadar market varsa hepsindeki içecekleri topla diye o kadar yani
anlıyoruz canım seni biz. bizde seni seviyoruz bu arada...1 saatte zor girdim iki sayfayı zor okudum mesajlarınızı aldım kızlar pes etmek yok bu kötü enerji bitecek gidecek inşallahhh
iyiki varsınız hepinizi öpüomyarın akşam mersin merkeze gideceğiz bol bol yazarım artık kızım öksürüyor arkasından kusuyor bi doktora gideceğiz kib aeo
durumumu anlamanızı istiyorum inanın sabit düz zemin tartılacak yer bile yok evime gideyim tam gaz devam emin olun salmıyorum ama herşey farklı yenilen içilen herşey bunlar bahane değil ama zorlanıyorum işte....plates bantlarımı getirdim en azından kol çalışayım die ama zaman ve ortam müsait değil ev iki oda kalabalık kızımın arkasından koşuom bol bol malum köy evi düşmesin şaşmasın die ..
evimi istiom anlayacağınız
ii gecelerrrrr
sizi seviommmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?