80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zekiye hamur açmadın demi kuu
hazır erişteyle çok pratik oluyor, çok yaparım bende, kışın özellikle

yok izlem açmadım hamur nerde o marifet bende. ama 1 ay öncesi k.v açmış hazırlamış bende kesmiştim. yani ellerimle kestigim erişteyi kullandım her yıl boyle hazırlar kuruturuz çok iyi oluyor. hazırlarda iyi ama ev yapımı bi başka

canım ateslendigin gün ateş cok sıkıntı yaptıysa sende ondan dolayıdır bunlar. cunku ucukta arpacıkta sıkıntıdan cıkar diye biliyorum. ama tekrar görün bi doktora istersen.

canım ateslendigin gün ateş cok sıkıntı yaptıysa sende ondan dolayıdır bunlar. cunku ucukta arpacıkta sıkıntıdan cıkar diye biliyorum. ama tekrar görün bi doktora istersen.

öyledir umarım canım. o günüm çok kötü geçmişti. sabahı zor edip nöbette, kendimi eve zor atmıştım. umarım geçer bi an önce

yeşil mercimek köftesini yaptım, içine hazır köfte harcı filanda koydum
az yağlı tavada ızgara yaptım
güzel oldu ama, aşırı fazla oldu, yarısından fazlasını dipfrize koydum

bi dahaki yapmaya hazır olucak harcım, inşallah iyi olur dolaptan çıkıncada

ölçü 2 su bardağı yeşil mercimek
1 su bardağı köftelik ince bulgur

düdüklüde yaptım ben üzerini geçecek kadar su koyun mercimekleri haşlayın
haşladığınız suyu dökmeden bulguru koyun ateşi kapatın bi 20 dakika ağzı kapalı kalsın

sonra derin bir kaba dökün az soluklansın
bu arada maydonoz dereotu taze soğan varsa kıyın ince ince 2 diş sarımsak kıyın
hepsini karıştırın, köfte harcı koymayacaksanız sevdiğiniz baharatları ekleyin

normal köfte büyüklüğünde yuvarlayıp az kızartın, yada yağlı kağıda koyup fırında kızartın...

et yemeyenler için, yada değşiklik olsun diyenler için alternatif
isterseniz ölçüyü yarı yarıya indirin...

yada bir seferde çok harcınız olup, uğraşmassınız elinizin altında hazır olur

üstüne tıklarsanız büyür...
deneyin kızlar hem sağlıklı hem lezzetli, suyu fazla kaçırmayın ama

menüm

sahur
1 dilim fırın makarna
domates çay
bool su

iftar
3 tane mercimek köftesi
1 kepçe çorba
az salata

3 dilim karpuz

cok tesekkurler hepinize, hosbulduk :)

cizelge yapmayi deniyicem, sagol bocekk. gecmis olsun bu arada

ellerine saglık izlem gerçekten güzel görünüyor. ayrıca tşkr ederim bizle paylaştıgın için yarın iftara anneme davetliyim. yapıp götüreyimmiki diye düşünüyorum

günaydııınnnnnn....

hoşgeldin canım ben tülin...kolay gelsin..

canım benim. uyu bencede mutlaka. 1 saat bile olsa uyu. vucut artık yeter diyo. bide bak çoğu arkadaşım aşırı sporda şişlik olabilir demiş. 1 gün bari ara ver lütfen.dinlendr kendini. şekerpareyede bayılırımmmmm. 2 tanecik bişey olmaz okadar spora:)))

selam hanımlar benide aranıza alırmısınız 155 boy 84 kiloyum bu sene tam 14 kilo aldım ve acil olarak vermem lazım

hoşgeldin canım ben tülin...acil olarak vermeye başlayalım ama sağlıkla uzun vadede olurmu :))

hoşgeldin canım ben tülin.. aralığa kadar kesin verirsin 10 kiloyu kolay gelsin..

geçmiş olsun canım. yinede görün bir doktora merhem falan verir belki rahatlatır seni..

canım çok geçmiş olsun. gidilen yerlerde spor yapılamıyor üzme kendini. yürüyüş belki yapılır. tartıda önemli değil bence. evine dönünce yazarsın asıl kilonu. sen kızına ve kendine iyi bak yeter..

ooohh çok güzel görünüyor. hemen alıyorum tarifi. ben bayılırım yeşil mercimeğe. oğlumda eşimde yemez. bi yarım ölçü deniycem bugün belki anlamazda yerler:))) ellerine sağlık bayıldım bayıldıııımmmm

Canım göstersene doktora tekrar, ateşten bunlar da olur mu de..Belki başka bir şeydir :26:

İzlemcim çok güzel görünüyor, deneyeceğim mutlaka ama dediğin gibi suyu iyi ayarlamak lazım
Ben de düdüklü korkusu var, hep elim biraz fazla koyar suyu, zaten patlamasından korkuyorum bari dibi tutmasın diye

hepinize günaydın

canım geçmiş olsun, tekrar dr. görünsen iyi olur.

ayşecim hoşgeldin canım, bizde seni çok seviyoruz çok geçmiş olsun, seni tabiki anlıyoruz misafirlikte, ne diyet, nede spor oluyor malesef. sen üzülme evine dönünce bi düzene oturtursun. şimde tatilinin tadını çıkar, bizden istediğin için üstüne geldik ama fazla oldu sanırım kendine iyi bak

Son düzenleme:
izlem, zekiye canım ellerinize sağlık, tariflerinizi aldım

benimde bugün misafirlerim olcak kaçıyorum, görüşürüz

Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür göklerdeyim aslında diyet muhabbetinden hiç bahsedemedim..Cuma günü şu hayatta dostum dediğim tek insan geldi yanıma istanbuldan. Ve yarın gidecek maalesef

Kaç gündür bizden mutlusu yok kudurup duruyoruz
Arkadaşım 21 yaşında çok ama çok berbat bir ailesi var, kıza yapmadıkları eziyet kalmadı, o da artık karar verdi gelip burada yaşayacak...Aylardır ikna etmeye çalışıyordum ama o kadar iyi bir kız ki onu düşünmeyen ailesini o düşünüyor ve ya babamın kalbi tutarsa diyordu

Artık son yaptıklarından sonra aklı başına geliyor nihayet...Ve öyle saf ki biri canım dese canını veriyor, nerede birini sevse itin teki çıkıyor çünkü bilmiyor seçmeyi

İnşallah tüm bunlardan kurtaracağım onu kısa zamanda
Bugün tüm bunları boşverip bol bol gezeceğiz son günümüzde
Öyle özlemişim ki onu

tşk ederm memnunn oldummm
inş. zayıflıcammm

hosgeldın bende 2010 ekımde dogum yaptım 68 le hamıle kalıp 90 lara cıkmıstım burdayım 2 aydır sonuc ortada :)

selamlar..

sahurda genelde bırsey yıyemıyorum kızlar mıgdem almıyor sadece su ıcın uyanıyorum .. dungece zorla yarım dılım borek yedım mıgdem cok kotu..

ıftar dun:

1 kase ezogelın corba
1 bıber dolması
1 dl fırın makarna
1.5 lıtre su lımonlu maden suyu

mısafırlerım var gelemıyorum sık sık herkes ıyıdır ıns:)

Allah yardımcısı olsun canım. ne mutluki senin gibi bir dostu var herzaman yanında olan. umarım herşey daha iyi olur onun için. size güzeeelll bir gün diliyorum

geçmiş olsun canım. yinede görün bir doktora merhem falan verir belki rahatlatır seni..

Canım göstersene doktora tekrar, ateşten bunlar da olur mu de..Belki başka bir şeydir :26:

canım geçmiş olsun, tekrar dr. görünsen iyi olur.
sağolun kızlar. dün gece sahurda hemşire arkdaşım bi enjeksiyon yaptı gözüm indi bugün. yarında işe gidince doktora göstericem artık. geçen bikaç kan tahlili yaptık bişi çıkmadı inş. gene çıkmaz..

geçmiş olsun canım.bugün nasılsın?

seher benimkiler de yatmıyor ya...küçük 1 de ,büyüğü 2 de yattı.dışarı parka da çıkıyorlar ama,günler de uzun ya,enerjilerini atamıyorlar sanırım...

menün için tebrik ederim canım.aynı çorbayı ben de dün yapmıştım.kızlar 2 şer kase yediler.aman tatlıyı yedim de ne oldu..pişman oluyorum sonra ya..ama çok lezzetliler ne yapacağım bu akşam ben (((

eline sağlık canım.nefis görünüyo..

insan bazen yeni başlangıçlar yapmaya cesaret edemiyor.sadece çekiyor.işte o zaman ona uzanan bir dost eli resmen onun hayatını kurtarıyor.aileden kopacak noktaya geldiyse mutlaka bıçak kemiğe dayanmıştır.herhalde nerede kalacak,işte çalışacak mı ayarlanmıştır ha..

Allah yolunu açık etsin.kimseye muhtaç etmesin..

sanırım yatağımızı değiştirmenin vakti geldi.her sabah sırtımda ağrılarla uyanıyorum ya.dayak yemiş gibiyim..

sağol canım iyiyim

tebrik ederim tatlım her zaman geri çevirmesek te elimizden geldiğince dur demeliyiz, böyle şeyler bizi iyi motive ediyor çünkü

ayşecim elinden geldiğince dikkat edeceğine inanıyorum, hiçbir yer evin kadar rahat olmuyor gerçekten. 62 rakamını da gerçekten göreceğine inanıyorum

geçmiş olsun canım, ilaçlarını kullan mutlaka, ayrıca çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim

geçmişte senin azim dolu yazıların okudukça kendime geliyorum ben. 5 leri tekrar görürsün inşallah canım, aslında görmesen bile iyisin bu halinle de

hoşgeldin canım, bebeğini sağlık içinde büyüt, burayı ne kadar çok takip edebilirsen o kadar faydalı oluyor.

elinden geldiğince çoğalt suyu canım. ben kendime büyük bir kupa aldım, suyu çoğaltmak için, sen de bu tür şeyler yapabilirsin

hoşgeldin ben de 92 yle bu grupta başladım ve iyiki buradayım

selam hanımlar benide aranıza alırmısınız 155 boy 84 kiloyum bu sene tam 14 kilo aldım ve acil olarak vermem lazım

hoşgeldin acil verilen kilolar çabucak alınıyor. sağlık içinde kalıcı kilolar veririrz inşallah

hoşgeldin arkadaşım burası kilo vermende gerçekten etkili olacak. paylaşımda bulun mutlaka

ellerine sağlık izlemcim, yeşil mercimekle olan herşeyi severim, mercimeği düdüklüde kaç dakika pişiriyosun canım

iyi eğlenceler canım, arkadaşın yeni yaşamında aradığı huzuru ve mutluluğu bulur inşallah

ellerine sağlık canım, deniycem inşallah

nurancım alıntı yaptım sanıyorum ama yapmamışım, geçmiş olsun canım, gözün inmiş uçukların ve kızarıklıklaroın da geçer inşallah. doktara bir kez daha göster

filizcim geçmiş yeni yeni okuyorum, sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun canım, inşallah dilediğin gibi bir evin ve işin olur canım. biz de ev çok istiyoruz. bir ara aldık hatta ama eşyalar sığmayacağı için vazgeçtik. kayınvalidem çıldırdı ama. daha yeni evliymişiz. girdiğimz evin boyası bile kirlenmemiş. ben daha yeni gelmişim ankaraya onlardan uzak bir semtte ne yaparmışım...... aman bir sürü saçmalık işte

kızlar banu ve semayı merak ediyordum. izlem banunun iyi olduğunu söyledi sevindim. semadan haberi olan var mı:26::26:

Son düzenleme:

demek ondan yoktun görünürlerdee

canım bu çok ciddi bir sorumluluk, 21 yaşında ne kadar olgun olursa olsun
nasıl tek başına yaşayacak, ekonomik boyutu bir yana, istanbulda yaşayan biri nasıl adapte olucak
çok iyi düşünün canım, allah yardımcısı olsun, bazıları doğuştan şanslı bazıları da olmuyor aile konusunda

allah yardımcınız olsun, bu hayırlı günlerde kolaylık getirsin size inşallah...
ayrıca senin gibi yol gösterici bir dostunun olması da süper bişiy...

yeşil mercimek köftesini deneyin kızlar
rica ederim, resmini çekiyorum, eşim sen ne yapıyorsun diyor kızlara kolaylık diyorum bende

baharat seviyorsanız elinizi korkak alıştırmayın, bol baharatlı daha güzel oluyor...
oruçlu olduğum için tadına bakamadım, tuzu eksik olmuş benimkinin ama içindeki dereotu ve maydonozun tadı
çok güzel geliyor ağıza boll karabiber ve kimyonu da unutmayın tabiki

çocuklara hamburger ekmeğinin arasına filan koyup yedirebilirsiniz, herzaman o yağlı köfteleri yememiş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…