izlemcim yeşil mercimeği düdüklüde kaç dakika pişiriyorsun:26::26:
haa tatlım onu yazacaktım sana iyiki sordun tekrar unutmuşum :18:
dakika tutmadım, zaten çok haşlanmaları gerekiyor
ıslatmıştım ben, sanırım 10dk haşlanmıştır :26::26::26::26:
istersen bi 10-15 dk sonra aç kontrol et canım
owwwwwwwwwwwww darkolive ne güzel kilo wermssn ya süüüüpeeeeerrrrrrrrrrrr hayran kaaldım we coooook özendmmmmmmm :) tebrk edermmmmmmmmmmmmmbugün eşim evde o da niyetlii
film izliycez vakit geçsin, kötü kötü bakmaya başladı sinirlenmeden kaçimm
görüşürüz kızlar..
vizyona girmemiş bir film izliycez, kaptan amerika MARVEL
Seeeelaaaammmmmm Hatunlar
Cok ara verdim nerdeyse 3 hafta kadar biliyorum hatami, ama bir türlü düzlüge cikamadim.
Nete girmeye bile zamanim yada dermanim kalmio cogu zaman.
Hep cepden Face'e giriyorum o kadar..
Hepinizi cok özledim hatunlar
Kizmayin bana
yeşil mercimek köftesini deneyin kızlar
rica ederim, resmini çekiyorum, eşim sen ne yapıyorsun diyorkızlara kolaylık diyorum bende
baharat seviyorsanız elinizi korkak alıştırmayın, bol baharatlı daha güzel oluyor...
oruçlu olduğum için tadına bakamadım, tuzu eksik olmuş benimkinin ama içindeki dereotu ve maydonozun tadı
çok güzel geliyor ağıza boll karabiber ve kimyonu da unutmayın tabiki
çocuklara hamburger ekmeğinin arasına filan koyup yedirebilirsiniz, herzaman o yağlı köfteleri yememiş olurlar
Vücut Kitle Endeksi nasıl hesaplanır?
Vücut kitle endeksi, vücut ağırlığınızın boy uzunluğunuzun karesine bölünmesi ile elde edilir. Sonuç olarak elde edilen değer yani beden kitle endeksi aşağıdaki aralıklarda değerlendirilir.
20.0-24.9: Zayıf
25.0-29.9: Hafif şişman
30.0-34.9: Normal
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez
benim 21.4 normal kiloda çıktı
kendinizi bir ölçün bakalım kızlar
Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
senin gibi bir dostu olduğu için çok sanslı çok büyük sorumluluk ayrıca ah ahh hayırlısı olsun inş .Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür göklerdeyim aslında diyet muhabbetinden hiç bahsedemedim..Cuma günü şu hayatta dostum dediğim tek insan geldi yanıma istanbuldan. Ve yarın gidecek maalesef
Kaç gündür bizden mutlusu yok kudurup duruyoruz
Arkadaşım 21 yaşında çok ama çok berbat bir ailesi var, kıza yapmadıkları eziyet kalmadı, o da artık karar verdi gelip burada yaşayacak...Aylardır ikna etmeye çalışıyordum ama o kadar iyi bir kız ki onu düşünmeyen ailesini o düşünüyor ve ya babamın kalbi tutarsa diyordu
Artık son yaptıklarından sonra aklı başına geliyor nihayet...Ve öyle saf ki biri canım dese canını veriyor, nerede birini sevse itin teki çıkıyor çünkü bilmiyor seçmeyi
İnşallah tüm bunlardan kurtaracağım onu kısa zamanda
Bugün tüm bunları boşverip bol bol gezeceğiz son günümüzde
Öyle özlemişim ki onu
tarifini ekledim defterime canım güzel gözüküyor film için tavsiye arıyordum bende izledikten sonra yorumunu bekliyorumbugün eşim evde o da niyetlii
film izliycez vakit geçsin, kötü kötü bakmaya başladı sinirlenmeden kaçimm
görüşürüz kızlar..
vizyona girmemiş bir film izliycez, kaptan amerika MARVEL
selam hanımlar benide aranıza alırmısınız 155 boy 84 kiloyum bu sene tam 14 kilo aldım ve acil olarak vermem lazım[/QUOTEbunlar tekrarla
--------
hoşgeldin aynı sayılırız bende yenılerdenım. 160 a 82. dahada 23 yasımdayım. burası moıve edıyoo ınsanı.
sende benım gıbı yabancıysan konuya anlaayım. her gun yedıklerını yazıyomussun her cumada kılo bıldırımı yapıyosun ıkı hata tekrarlayınca lısteye alınıyomussun...
acele etme en azından 6 ay ver kendıne
selamlar...
bugunku yedıklerımı yazmadan once anlatmak ıstedıklerım var. benıgecıdıgım depresyon ve aldıgım kılolar yuzunde terkeden yıllık sevgılım bugun kapıma gelmısciddi ciddi...
bende sabah 7 ye dogru uyanıyorum yuruyuse gıttım 8 gıbı eve glmıstım kardesımle bı derın temıslıge basladıkkı ogleden sonraya ancak bıttı
tam ayagımızı uzatıp oturacaz derden kapı bı andım aynen bole kaldım
nese dısarı cıktık affetmedım ama sürünecek cok...
bugun ara emıslıktı eskı sevgılıydı derken ara ogun yok
sabah: bir kase specel
öğle: iki tane şeftali
akşam 6 da bir büyük kase tavuklu salata dısarda yeyınce ne uygun bu sekıldeydı. aksamkı yuruyusumde aksadı dümbelek yüznüden ama en az 4 saat avm de dolandık.
öpüldünüzzz
leslie indiremşyorum :S
tek tek lınklerın oldugu sıteden grdrım rapıden ındrıme secenegı cıkmadı :S delırcem yaa
4 mılı idndirecfktım((
elınde olan bırı var?
4 mil ( 100 mb) rapıde yukleyıp lınkını verse bıze?
selam hanımlar bugunkı menum
sahur
ceyrek ekmekden daha az ekmek
6 kasıkpilav(ilk oruclu gunumdu ve yola gıdıcem dıye )
1zeytın
1 domates
2 bıber
ıftar
2kasık kesme corba
1 kase kflakes
3 kofte
ceyrek dılım ekmek
ara ogun
1 tane kadayıf tatlısı
ay bna neoıldu bılmıyorum adet donemımde tatlı cnm cekmemıstı adetım bıttı cnm tatlı ısterdı yedım :2:
bu menu cok mu fazla sızce hanımlar ramazan ıcın ?
spor
yoldaydım bır spor yapamadım sımdı yapmayı denıycem.eger annmler gelırse yuruyus gelmezse leslı yapıcam inş.
olmadı 17 basamkalı merdıvenı ıner cıkarım artık bol bol
Vücut Kitle Endeksi nasıl hesaplanır?
Vücut kitle endeksi, vücut ağırlığınızın boy uzunluğunuzun karesine bölünmesi ile elde edilir. Sonuç olarak elde edilen değer yani beden kitle endeksi aşağıdaki aralıklarda değerlendirilir.
20.0-24.9: Zayıf
25.0-29.9: Hafif şişman
30.0-34.9: Normal
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez
benim 21.4 normal kiloda çıktı
kendinizi bir ölçün bakalım kızlar
Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?