80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vücut Kitle Endeksi nasıl hesaplanır?
Vücut kitle endeksi, vücut ağırlığınızın boy uzunluğunuzun karesine bölünmesi ile elde edilir. Sonuç olarak elde edilen değer yani beden kitle endeksi aşağıdaki aralıklarda değerlendirilir.

20.0-24.9: Zayıf
25.0-29.9: Hafif şişman
30.0-34.9: Normal
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez

benim 21.4 normal kiloda çıktı

kendinizi bir ölçün bakalım kızlar

Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET

izlemcim yeşil mercimeği düdüklüde kaç dakika pişiriyorsun:26::26:

haa tatlım onu yazacaktım sana iyiki sordun tekrar unutmuşum :18:

dakika tutmadım, zaten çok haşlanmaları gerekiyor
ıslatmıştım ben, sanırım 10dk haşlanmıştır :26::26::26::26:

istersen bi 10-15 dk sonra aç kontrol et canım

bugün eşim evde o da niyetlii

film izliycez vakit geçsin, kötü kötü bakmaya başladı sinirlenmeden kaçimm
görüşürüz kızlar..

vizyona girmemiş bir film izliycez, kaptan amerika MARVEL

olsun canım ben de kaçırıyorum gözden bazen.
daha pratik olur eminim deniycem sağol

görüşürüz kızlar..

owwwwwwwwwwwww darkolive ne güzel kilo wermssn ya süüüüpeeeeerrrrrrrrrrrr hayran kaaldım we coooook özendmmmmmmm :) tebrk edermmmmmmmmmmmmm

Seeeelaaaammmmmm Hatunlar

Cok ara verdim nerdeyse 3 hafta kadar biliyorum hatami, ama bir türlü düzlüge cikamadim.
Nete girmeye bile zamanim yada dermanim kalmio cogu zaman.
Hep cepden Face'e giriyorum o kadar..

Hepinizi cok özledim hatunlar
Kizmayin bana

Bu arada diyete halen devam,
Istahim ramazandan ötürü 0 derecesinde..
Canim hic birsey yemek istemiyor
Zorluyorum mideme bi kase corba, azicik sebze ve salata girsin die.
Ama bi kase corbada tikaniyorum.
61 kg'yum suan Rabbimmee cok sükürler olsun

hoşgeldin canım bizde seni özledik. yogunluk gecmedimi daha kuzum ya. esin nasıl oldu.

Bana destek olan destek çıkan herkese çokk teşekkür ediyorumm iyiki varsınız Bugünden itibaren daha dikkatli olmaya çalışıcam. Dün regl oldum zaten oruç falanda tutmicama göre daha dikkat etmem gerek
Bugünkü menüm :
Sabah: 1 tane armut, yarım çay bardagı süt
kahvaltı : Bir kase dolusu çikolatalı k-flakes+light süt
ara: Bir tane yeşil elma
öglen: Bir avuç kadar haşlanmış nohut
ara:1 tane armut
akşam(18:00) : 3 dilim kaşarlı pide, bir tabak salata
bir tabak roka, 1 bardak ayran
:87::87::87::87::87::87:
Nolur beni yanlız bırakmayın kızlar tekrar başa dönmek istemiyorum

bugunn hemen denedim canım.çooook teşekkür ederim harika bir lezzet. ben düdüklüde değil normal tencerede haşladım. 1 bardaktan yaptım. bizimkilere maydanoz dereotu koymadım.benimkileri ayırıp sonradan ekledim. yeşil soğan yoktu kuru saoğan ekledim. ızfara köfte harcı vardı onunla harika bi tat oldu. birde ben yumurta kırdım bir tane. az yağda ızgara tavada pişirdim. dayanamadım sıcakken 5 tanecik yiyiverdim yoğurtla :)))ama yaramaz oğlum ağzından çıkardı... bakalım eşim iftarda ne tepki vericek. ben bayıldım. senden sonra netteki tariflere baktım. ama bence en güzeli senin tarifin. defterime İzlemin yeşil mercimeklisi olarak kaydedicem teşekkür ederim. iftar olsada bida yesem :)))))

hemen baktım

Yağsız Vücut Ağırlığınız: 54 kg
İdeal Kilonuz: 60 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 27.7 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
yani hafif şişmanımmmm.. ama 30dan sonrasına normal demiş. yanlış yazdı sanırım. ideal kilom 60 mışşşşş..

senin gibi bir dostu olduğu için çok sanslı çok büyük sorumluluk ayrıca ah ahh hayırlısı olsun inş .

görüşürüz kızlar..

tarifini ekledim defterime canım güzel gözüküyor film için tavsiye arıyordum bende izledikten sonra yorumunu bekliyorum
bu arada vücut kitle endeksimi hesapladım ideal kilom 59 muş ooooooooooooooooooooooooo çok var yaa:84: hafif şişmanmışım iftar öncesi güzel bi motive oldu benim için pc dende şişman denmesi

selamlar...
bugunku yedıklerımı yazmadan once anlatmak ıstedıklerım var. benıgecıdıgım depresyon ve aldıgım kılolar yuzunde terkeden yıllık sevgılım bugun kapıma gelmıs ciddi ciddi...
bende sabah 7 ye dogru uyanıyorum yuruyuse gıttım 8 gıbı eve glmıstım kardesımle bı derın temıslıge basladıkkı ogleden sonraya ancak bıttı
tam ayagımızı uzatıp oturacaz derden kapı bı andım aynen bole kaldım
nese dısarı cıktık affetmedım ama sürünecek cok...
bugun ara emıslıktı eskı sevgılıydı derken ara ogun yok

sabah: bir kase specel
öğle: iki tane şeftali
akşam 6 da bir büyük kase tavuklu salata dısarda yeyınce ne uygun bu sekıldeydı. aksamkı yuruyusumde aksadı dümbelek yüznüden ama en az 4 saat avm de dolandık.
öpüldünüzzz

selam hanımlar bugunkı menum

sahur
ceyrek ekmekden daha az ekmek
6 kasıkpilav(ilk oruclu gunumdu ve yola gıdıcem dıye )
1zeytın
1 domates
2 bıber

ıftar
2kasık kesme corba
1 kase kflakes
3 kofte
ceyrek dılım ekmek

ara ogun
1 tane kadayıf tatlısı

ay bna neoıldu bılmıyorum adet donemımde tatlı cnm cekmemıstı adetım bıttı cnm tatlı ısterdı yedım :2:

bu menu cok mu fazla sızce hanımlar ramazan ıcın ?

spor
yoldaydım bır spor yapamadım sımdı yapmayı denıycem.eger annmler gelırse yuruyus gelmezse leslı yapıcam inş.
olmadı 17 basamkalı merdıvenı ıner cıkarım artık bol bol

Son düzenleme:
leslie indiremşyorum :S
tek tek lınklerın oldugu sıteden grdrım rapıden ındrıme secenegı cıkmadı :S delırcem yaa
4 mılı idndirecfktım ((
elınde olan bırı var?
4 mil ( 100 mb) rapıde yukleyıp lınkını verse bıze?

menün ve hareketli olman çok güzel..diğer konuya gelince hemen yelkenleri suya indirme.bir kez yapan bir daha yapabilir.seni bu sfer gerçekten kazanması lazım.hayırlısı olsun diyelim.

tatlım ben de leslie 5 mile var ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum..kızlar yazarsa elimden geleni yaparım..

hotfıle a gırıp oradan gozatan dosyayı secıp sonra kuralları okudugunu kabul edıp upload deyıp yukleyebılırmısın?sonra sana lınk verıyor olması lazım.o linkı senden alabılırmıyım?yada baska sıte ye yukleyebılırmısın?yada msnden fılan da alabılırım senden uygun gorursen.

45 dk ev temızlıgı yaptım unutmadan

ideal kilom 60,

29,4 hafıf sısmanmısım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…