80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sözlerime başlamadan önce wispercım yazdıklarını okuyan herkes gibi ben de seni çok sevdim çok yardımseversin tanımasam da pozitif enerjinden faydalandığımı söylemek isterim
merhabalar kızlar benim adım özlem dört ay önce bir kızımız oldu daha önce de bahsetmiştim emzirdiğim içindiyet yapamıyorum ama sürekli kilo alıyorum sizimle takıldığımdan beridir bir kilo vermişim 88-89lardayım şimdi. herkese çok teşekkürler yarıdmlarından dolayı. kızımla benden başka ilgilenecek kimse olmadığı için sayfaları takip edemiyorum ne yazıkki şimdi benle ilgili yazdıklarınızı nasıl okuyacağım bunun bir kolay yolu var mı?
bu arada evlendiğimizde ben 66 kiloydum eşimse 85 şimdi ben 89 eşim 105 nne yazıkki ama ramazanda eşim 101e düştü sahurda kflex iftarda bol salata ayran çorbası(ayran buğday mısır nohut ve taze nane tavsiye ederim) ve az yiyerek kilo veriyor maşallah
gelgelelim benim vahim durumuma.. kuzu doğduktan sonra çalışmayı bıraktım ve evde bebişle meşgulüm evde oturmaya alışkın olmayınca vegörüşebileceğim yakınlarda tanıdık biri olmayınca canım sıkıldıkça tatlı krizim tutuyor kahvaltı yapacak zamanım da olmuyor bu sorunu sabah kflex yiyerek çözdüm bu hafta..

neyse şimdi bugün yediklerime geleyim
sabah kkpeynir bir dilim ekmek bi saat sonra yarım kase kflex biraz kuru üzümle birlikte
öğle tavuklu şehriye çorbası ve ayran çorbası
ara meyveli pasta bunun olmaması gerekirdi tabi
akşam patlıcan ve köfte yarım kaşık yağla kızarnmış patatesten 8-10tane
ara karpuz ve ufak ufak çeşitli meyvelerden yedim yatmadan rezene anason çayı içeceğim ve inşallah sahura kalkacağım görüşmek üzere kızlar iyi geceler herkese

iyi geceler bugunkü menüm
sabah: 1,5 dilim çav. ekmek
domates / salatalık /peynir

ara : kefir

öğle: izlemin mercimek köftesi 5 adet / 3 kaşık yoğurt

ara : 2 lokma pide

akşam: 3 kaşık yoğurt çorbası
izlem köfte 5 6 yemişimdir
bol salata
3 4 adet kızarmış patates

ara: 1top dondurma //oğlumu parka götürürken zorla yedirdiler baba oğul

şaka gibi canım. demek geldi. pişman oldu demekki. bak canım biten bitmiştir denir. ama karar senin. hemen geri dönme iyi düşün. seni zor anında bırakandan ne hayır gelir diye. hakkınızda hayırlısı olsun. belkide gerçekten pişmandır. ara öğün yok ama olsun. bigünde böyle geçsin.

canım sahurda pilav yada ekmek yemeseydin. yada canın çok çektiyse 1 kaşık alsaydın iyi olurdu. iftardada k fleks yerine salata olsaydı bence. sanki daha iyi olurdu

birlikte veriririz canım. ben tülin kolay gelsin.

özlemcim ben tülin. bebeğin sağlıklı büyüsün maşallah. eşin ne güzel ramazanda diyet yapabiliyor. aslında şanslısın oda diyette oldugu için pilav makarna yok nasılsa menünde güzel bence. dediğin gibi meyveli pasta olmasa daha iyi olurdu. ama canın çekiyor tabi.1 2 çatal al fazlasını yeme. içtiğin suyun içine kabuk tarçın at. bide aralarda yoğurduna toz tarçın ekle. tatlı isteğini çok azaltacak emin ol. kahvaltıyı atlama lütfen. klfeks güzel. kolay gelsin canım

cnm aslında fazla bırsey yemıyecektım ama hem ilk gunum oructa hemde yola gıdıcem dedım kotu olurum fılan dıye okdar yedım.
ama artık yavas yavas daha azaltacam yedıklerımı.domatese fılan onlara agırlık verıcem.yemegı ben yapsam pılav fılan yapmazdım cnmda annem yapıyor.oda ac kalmamam vıtamınsız kalmam ıcın yapıyor.

buarada hanımlar kflakesı yogurtla yıyorum kabız yaparmı?kabız oluyorum ben :S:26:

canım sağol güzel sözlerin için.herkes gibi yardımcı olmaya çalışıyorum.

şimdi ,bak eşin yediğine dikkat ediyor.bu senin için bulunmaz bir nimet.ben eşim tatlı seviyor diye yapıyorum ne bilim yemek yapıyorum.ama o da diyette olsa ton balıklı/tavuklu slaatala,çorba-ki bahsettiğin çorbaya bayılırım-falan yerim.ama eşime yapınca ben de bazen kaçırabiliyorum.lütfen bu durumu lehine kullan.mesela meyveli pasta olmamalıydı diyorsun ,peki neden evde vardı?bi misafir geldi de o mu getirdi?

emziediğin için zaten için kazınacak.biz de emzirdik biliriz.işte bu durumlarda elinin altında kalorisiz şeyler olmalı.mesela su şişenin içine kabuk tarçın at demiştim.yaptın mı?inan onu içtiğinde tatlılara çok düşkün olmuyorsun.kan şekerini dengeliyor çünkü..

bi de kahvaltının daha çok yap.en öenemli,en çok yediğin öğün sabah olsun.ekmeğin tam buğday olsun.bim den alışveriş yapıyorsan oradaki köy ekmeği tam buğday ekmeği.ye 3 dilim,yap güzelce kahvaltını.o zaman daha enerjik olursun.kahvaltıda az yersen koca günü geçirecek enerjiyi nerede bulacaksın?

mesela k-flakes i akşam ye.önce çorba iç.sonra salata ye.hem yeşillik bol süt yapar.sonra da tatlı niyetine k-flakes ye.salata kolay olsun diye müsait vaktinde hepsini yıka kurut sobnra doğra.koy bi kapaklı kaba.mis gibi.ben öyle yapıyorum.alıyorum 2 avuç marul-maydonoz karışımını kaptan(kabın altına üstüne havlu peçete koymayı unutma),üzerine 2 dk da domates,salatalık doğra.aç bi kutu ton balığı konservesi mis gibi valla.yada şöyle yap.ben 4 tane tavuk göğsünü aldım.bi güzel tuzla haşladım.ikiye böldüm.her birini strece sardım.doğru buzluğa.salata mı yapacağım.çıkartıyorum onu çözülüyor,tavada az yağla kekik,pul biber çaviriyorum.sonra slatanın üzerine döküyorum.yada çiğden kesip koy bi porsiyonluk çözülünce doğra at tavaya çabucak pişer yine.

aklıma gelenler bunlar canım.umarım işe yarar.ha bi de kızartmayı da fırında yap artık.eşin de memnun olacaktır madem kilo vermek istiyor.kızartacağın malzemeleri doğra üzerine az yağ gezdir,tuz koy.harmanla.fırın tepsisine yağlı kağıdın üzerine koy.fırında pişir.yağlı kağıt olmasa da olur.dök üzerine yoğurt ve domates sosu mis gibi.

bebişini öp benim için...

şu an olmaz müsait değilim,yarın yaparım canım...

ay ne güzel 15 kilo fazlan.benim 20 vermem lazım.hatta 25 bile olur.bak ne kadar şanslısın.daha kötü durumda olanlar var..

ben nilgün hoş geldin..

ben hep sütle yiyorum.bir şey diyemeyeceğim..

moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler

derya iyi vakit geçirmene senin adına sevindim, arkadaşın senin gibi bi dosta sahip olduğu için şanslı. arkadşınada allah kolaylık versin böyle bi sorumlulukta almak zor inşallah hayırlısı olur

sevdacım sende iyiki varsın canım, kendini toparlamana sevindim, senin sohbetini özledim sık sık gel olurmu, yokluğun belli oluyo.
bakıyorum iyi bi giriş yaptın hadi bakalım bayramaa kadar iyi bi sonuç alırsın

Son düzenleme:
bugün yine fazla kaçırdım

menüm
sabah:1 di. çav. ekmeği, 3 zeytin,
peynir, salatalık, domatez, şekersiz çay

ara: 1 di. baklava

öğlen: bezelye yemeği ve ayran

ara:6 fındık

akşam:1 kepçe ayran aşı çorba(unsuz)
1 lahmacun salata, ayran

ara: 1 küçük di. tavuk göğsü(tatlı)

2 yeşilçay
3 lt. su

canım eskilere girmemeni dilerim 4 saat avm de gezdinizde hiç birşey ısmarlamadı hemi üstüne birde pintimi şaka bir yana seni çok zor durumda terk etmiş süründürmek yerine hiç muhatap olmazdım
menüne gelince çok az geldi bana daha azaltman gerekince ne yapacaksın ?

benim canım neler istiyor ama susturuyorum onu sahurda ki pilav olmasa akşamki k yerine güzel bir salata olsa ekmeğide daha azaltıp sebzeye ağırlık versen harika olacak yinedeee akşam menün hafif olmuş ramazan olunca insan korkuyor ilk günü atlattın devamı daha güzel olacak inş

Eşinin diyette olması çok büyük bir avantaj evine yasak gıdalardan sokma tatlı krizi için tarçın çayı öneriyorlar canım ikinizede sağlıklı diyetler
moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler

Dost acı söyler kilolu iken olduğumuzdan büyük duruyoruz sert şekilde söyleselerde senin iyiliğin için söylemişler bu seni dahada azimlendirsin canım

menümüde yazıym iftara misafirlerim olacakhemde 15 kişi çocuklar hariç zor uğrarım
sahur
melemen
çavdar ek
peynir
çay

iftar
çorba
2 köfte
2 kaşık türlü
bolca salata
tam tahıllı ekmek 1 dil
çoooooook su
limonata
yeşilçay

ara 2 fındık

canım oruc tutarken ilk günler kabızlık oluyor. ben 1 hafta cektim bu aralar rahatladım ama. form çay iç bu dönemlerde. benim sürekli oldugu için hergun 1 tane içiyorum

bende o eski fotolara baktıkca kendime diyorum aynı şeyleri. ama onlara bakmak dahada motive edici oluyor canım. onlarda bilerek diyolardır eminimki seni dahada cok azimlendirebilmek için

merhabalar kızlar bugün mersindeyim merkezde
sabah acı bir haberle uyandık görümcemin kızı kazada vefat etmiş sabah 6.30 da haber geldi hemen geldik mersine ve tüm gün ordaydık galiba 3-5 gün de onlarda olurus devamlı...
canım daha 22 yaşındaydı ve erkek arkadaşıyla arabada aşırı süratten orta refüje ordan palmiye ağacını devirmişler ordan da beton elektrik direğini....
nasıl hayat doluydu anlatamam... ama herşey bitti allahım günahlarını affetsin mekanı cennet olsun...
annesini görmeniz lazımdı tüm gün ciğeri yandı yazık...
aman arkadaşlar özellikle kız anneleri yavrulara sahip çıkalım allaha emanet tabikiii.
allahım kimseyi evladıyla denemesinnn
ben anca akşamları girerim çünkü akşama kadar ordayız kib
aeo
sevdiklerimizin kıymetini bilelimmm..........

dünkü meniü

sahur 1 tabak patates salatası
biraz yoğurt

ara 2 kayısı

iftarda 1 kase corba
2 parça tavuk
5 çatal fırında sebze

2 litre su
yarım şeftali
1 armut

ve canım çok tatlı çekti 1 tatlı kaşığı nutelle çikolata yedim

canım herşey aklımda söz yarın daha dikkatli olacağım ii gecelerrr şarjım bitioo sizi seviyorummmmm[/QUOTE]

Yaa cnm tam 7 li kilolardayken noolur tekrar 8 lere dönme
lütfen
en kötüsü bu
bak 7 lerin aşağısında olup yukarılara cıksan daha anlasılabilir olabilir ama lütfen tekrar 7 li segmente dönme
bende tam 2 hafta evden uzakta kayınvalidem muhtesem otesi yemekler yapar ve gene dokturmustu borekler mi istersin
sucuklar mı sitersin envai çesit salata zeytinyağlı mı istersin ee sonra bir de tatil ultra hersey dahil yemekler de cok guzeldi
ama kendi kendimle ovundum en azından almadım
ama ne oldu
donuste zemberigi koparıp 800 g aldım 1 haftada evde
ama onuda heme nverdmek icin caba gosterdim

ama koy yeri biliyorum lezzetli hamur isleri , ev ekmekleri , uzun kahvaltılar
aksam cayları toplu yemekler acık hava ohh mis gibi
ne yap yap
ekmek türevlerinden uzak dur senin kurtarıcın bu olacak
mis gibi fasulyeni turlunu ye kısırını ye ama ekmek pide yeme börek 1 dilim ye tatlıdan uzak dur arada bir dondurma o da algida olmasın lütfen

sen benim idollerimdensin 93 ten ki benim baslangıc kilom kendisi 78 lere gelmissin bırakma kendini lutfen
cok cok opuyor
iyi tatiller diliyorum
kendine dikkat et lutfen
maalesef tatilde yemeye baslanılıp istah bir kabardımı ev de de oyle hemen kesilemiyor en azından ben oyleyim

canım herşey aklımda söz yarın daha dikkatli olacağım ii gecelerrr şarjım bitioo sizi seviyorummmmm

Yaa cnm tam 7 li kilolardayken noolur tekrar 8 lere dönme
lütfen
en kötüsü bu
bak 7 lerin aşağısında olup yukarılara cıksan daha anlasılabilir olabilir ama lütfen tekrar 7 li segmente dönme
bende tam 2 hafta evden uzakta kayınvalidem muhtesem otesi yemekler yapar ve gene dokturmustu borekler mi istersin
sucuklar mı sitersin envai çesit salata zeytinyağlı mı istersin ee sonra bir de tatil ultra hersey dahil yemekler de cok guzeldi
ama kendi kendimle ovundum en azından almadım
ama ne oldu
donuste zemberigi koparıp 800 g aldım 1 haftada evde
ama onuda heme nverdmek icin caba gosterdim

ama koy yeri biliyorum lezzetli hamur isleri , ev ekmekleri , uzun kahvaltılar
aksam cayları toplu yemekler acık hava ohh mis gibi
ne yap yap
ekmek türevlerinden uzak dur senin kurtarıcın bu olacak
mis gibi fasulyeni turlunu ye kısırını ye ama ekmek pide yeme börek 1 dilim ye tatlıdan uzak dur arada bir dondurma o da algida olmasın lütfen

sen benim idollerimdensin 93 ten ki benim baslangıc kilom kendisi 78 lere gelmissin bırakma kendini lutfen
cok cok opuyor
iyi tatiller diliyorum
kendine dikkat et lutfen
maalesef tatilde yemeye baslanılıp istah bir kabardımı ev de de oyle hemen kesilemiyor en azından ben oyleyim[/QUOTE]

AYCAN 33 bu yazı sana :)

2 gündür evde yoktum ve yazamadım.
1. gün :
sahur 2 tost yağsız
bir bardak meyve suyu
bol su

iftar:
1 kepçe arpa şehriye çorba
4 köfte fırında
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık semizotu
1.5 dilim ekmek
1 dilim karpuz

2. gün
sahur: 2 tost
2 kaşık erişte

iftar:
1 kepçe arpa ş. çorba
3 kaşık köfteli patates yemeği
3 kaşık bezelye
2 kaşık pilav
1 dilim ekmek

ben bunları yedim
daha tamamen diyete girmedim size göre.
ama bana göre büyük adım attım
çünkü çok yiyen biriyim gerçekten.
şuan alıştırma dönemi diyeyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…