ideal kilom 60,
29,4 hafıf sısmanmısım.
selamlar...
bugunku yedıklerımı yazmadan once anlatmak ıstedıklerım var. benıgecıdıgım depresyon ve aldıgım kılolar yuzunde terkeden yıllık sevgılım bugun kapıma gelmısciddi ciddi...
bende sabah 7 ye dogru uyanıyorum yuruyuse gıttım 8 gıbı eve glmıstım kardesımle bı derın temıslıge basladıkkı ogleden sonraya ancak bıttı
tam ayagımızı uzatıp oturacaz derden kapı bı andım aynen bole kaldım
nese dısarı cıktık affetmedım ama sürünecek cok...
bugun ara emıslıktı eskı sevgılıydı derken ara ogun yok
sabah: bir kase specel
öğle: iki tane şeftali
akşam 6 da bir büyük kase tavuklu salata dısarda yeyınce ne uygun bu sekıldeydı. aksamkı yuruyusumde aksadı dümbelek yüznüden ama en az 4 saat avm de dolandık.
öpüldünüzzz
selam hanımlar bugunkı menum
sahur
ceyrek ekmekden daha az ekmek
6 kasıkpilav(ilk oruclu gunumdu ve yola gıdıcem dıye )
1zeytın
1 domates
2 bıber
ıftar
2kasık kesme corba
1 kase kflakes
3 kofte
ceyrek dılım ekmek
ara ogun
1 tane kadayıf tatlısı
benim 31.2 çıktı ah bi diyet yapabilsem bi türlü olmuyo yaş oldu 30 bundan sonra nasıl vericem bu kiloları bilmem gerçi bebekliğimden beri hep tombuldum halada pek farklı sayılmaz 2 çocuk oldu evlendiğimden 15 kilo fazlam var
özlemcim ben tülin. bebeğin sağlıklı büyüsün maşallah. eşin ne güzel ramazanda diyet yapabiliyor. aslında şanslısın oda diyette oldugu için pilav makarna yok nasılsasözlerime başlamadan önce wispercım yazdıklarını okuyan herkes gibi ben de seni çok sevdim çok yardımseversin tanımasam da pozitif enerjinden faydalandığımı söylemek isterim
merhabalar kızlar benim adım özlem dört ay önce bir kızımız oldu daha önce de bahsetmiştim emzirdiğim içindiyet yapamıyorum ama sürekli kilo alıyorum sizimle takıldığımdan beridir bir kilo vermişim 88-89lardayım şimdi. herkese çok teşekkürler yarıdmlarından dolayı. kızımla benden başka ilgilenecek kimse olmadığı için sayfaları takip edemiyorum ne yazıkki şimdi benle ilgili yazdıklarınızı nasıl okuyacağım bunun bir kolay yolu var mı?
bu arada evlendiğimizde ben 66 kiloydum eşimse 85 şimdi ben 89 eşim 105 nne yazıkki ama ramazanda eşim 101e düştü sahurda kflex iftarda bol salata ayran çorbası(ayran buğday mısır nohut ve taze nane tavsiye ederim) ve az yiyerek kilo veriyor maşallah
gelgelelim benim vahim durumuma.. kuzu doğduktan sonra çalışmayı bıraktım ve evde bebişle meşgulüm evde oturmaya alışkın olmayınca vegörüşebileceğim yakınlarda tanıdık biri olmayınca canım sıkıldıkça tatlı krizim tutuyor kahvaltı yapacak zamanım da olmuyor bu sorunu sabah kflex yiyerek çözdüm bu hafta..
neyse şimdi bugün yediklerime geleyim
sabah kkpeynir bir dilim ekmek bi saat sonra yarım kase kflex biraz kuru üzümle birlikte
öğle tavuklu şehriye çorbası ve ayran çorbası
ara meyveli pasta bunun olmaması gerekirdi tabi
akşam patlıcan ve köfte yarım kaşık yağla kızarnmış patatesten 8-10tane
ara karpuz ve ufak ufak çeşitli meyvelerden yedim yatmadan rezene anason çayı içeceğim ve inşallah sahura kalkacağım görüşmek üzere kızlar iyi geceler herkese
sözlerime başlamadan önce wispercım yazdıklarını okuyan herkes gibi ben de seni çok sevdim çok yardımseversin tanımasam da pozitif enerjinden faydalandığımı söylemek isterim
merhabalar kızlar benim adım özlem dört ay önce bir kızımız oldu daha önce de bahsetmiştim emzirdiğim içindiyet yapamıyorum ama sürekli kilo alıyorum sizimle takıldığımdan beridir bir kilo vermişim 88-89lardayım şimdi. herkese çok teşekkürler yarıdmlarından dolayı. kızımla benden başka ilgilenecek kimse olmadığı için sayfaları takip edemiyorum ne yazıkki şimdi benle ilgili yazdıklarınızı nasıl okuyacağım bunun bir kolay yolu var mı?
bu arada evlendiğimizde ben 66 kiloydum eşimse 85 şimdi ben 89 eşim 105 nne yazıkki ama ramazanda eşim 101e düştü sahurda kflex iftarda bol salata ayran çorbası(ayran buğday mısır nohut ve taze nane tavsiye ederim) ve az yiyerek kilo veriyor maşallah
gelgelelim benim vahim durumuma.. kuzu doğduktan sonra çalışmayı bıraktım ve evde bebişle meşgulüm evde oturmaya alışkın olmayınca vegörüşebileceğim yakınlarda tanıdık biri olmayınca canım sıkıldıkça tatlı krizim tutuyor kahvaltı yapacak zamanım da olmuyor bu sorunu sabah kflex yiyerek çözdüm bu hafta..
sabah kkpeynir bir dilim ekmek bi saat sonra yarım kase kflex biraz kuru üzümle birlikte
ara karpuz ve ufak ufak çeşitli meyvelerden yedim yatmadan rezene anason çayı içeceğim ve inşallah sahura kalkacağım görüşmek üzere kızlar iyi geceler herkese
hotfıle a gırıp oradan gozatan dosyayı secıp sonra kuralları okudugunu kabul edıp upload deyıp yukleyebılırmısın?sonra sana lınk verıyor olması lazım.o linkı senden alabılırmıyım?yada baska sıte ye yukleyebılırmısın?yada msnden fılan da alabılırım senden uygun gorursen.
benim 31.2 çıktı ah bi diyet yapabilsem bi türlü olmuyo yaş oldu 30 bundan sonra nasıl vericem bu kiloları bilmem gerçi bebekliğimden beri hep tombuldum halada pek farklı sayılmaz 2 çocuk oldu evlendiğimden 15 kilo fazlam var
cnm aslında fazla bırsey yemıyecektım ama hem ilk gunum oructa hemde yola gıdıcem dedım kotu olurum fılan dıye okdar yedım.
ama artık yavas yavas daha azaltacam yedıklerımı.domatese fılan onlara agırlık verıcem.yemegı ben yapsam pılav fılan yapmazdım cnmda annem yapıyor.oda ac kalmamam vıtamınsız kalmam ıcın yapıyor.
buarada hanımlar kflakesı yogurtla yıyorum kabız yaparmı?kabız oluyorum ben :S:26:
derya iyi vakit geçirmene senin adına sevindim, arkadaşın senin gibi bi dosta sahip olduğu için şanslı. arkadşınada allah kolaylık versin böyle bi sorumlulukta almak zor inşallah hayırlısı olurGünaydın kızlar..
Bir kaç gündür göklerdeyim aslında diyet muhabbetinden hiç bahsedemedim..Cuma günü şu hayatta dostum dediğim tek insan geldi yanıma istanbuldan. Ve yarın gidecek maalesef
Kaç gündür bizden mutlusu yok kudurup duruyoruz
Arkadaşım 21 yaşında çok ama çok berbat bir ailesi var, kıza yapmadıkları eziyet kalmadı, o da artık karar verdi gelip burada yaşayacak...Aylardır ikna etmeye çalışıyordum ama o kadar iyi bir kız ki onu düşünmeyen ailesini o düşünüyor ve ya babamın kalbi tutarsa diyordu
Artık son yaptıklarından sonra aklı başına geliyor nihayet...Ve öyle saf ki biri canım dese canını veriyor, nerede birini sevse itin teki çıkıyor çünkü bilmiyor seçmeyi
İnşallah tüm bunlardan kurtaracağım onu kısa zamanda
Bugün tüm bunları boşverip bol bol gezeceğiz son günümüzde
Öyle özlemişim ki onu
sevdacım sende iyiki varsın canım, kendini toparlamana sevindim, senin sohbetini özledimBana destek olan destek çıkan herkese çokk teşekkür ediyorumm iyiki varsınızBugünden itibaren daha dikkatli olmaya çalışıcam. Dün regl oldum zaten oruç falanda tutmicama göre daha dikkat etmem gerek
Bugünkü menüm :
Sabah: 1 tane armut, yarım çay bardagı süt
kahvaltı : Bir kase dolusu çikolatalı k-flakes+light süt
ara: Bir tane yeşil elma
öglen: Bir avuç kadar haşlanmış nohut
ara:1 tane armut
akşam(18:00) : 3 dilim kaşarlı pide, bir tabak salata
bir tabak roka, 1 bardak ayran
:87::87::87::87::87::87:
Nolur beni yanlız bırakmayın kızlar tekrar başa dönmek istemiyorum
selamlar...
bugunku yedıklerımı yazmadan once anlatmak ıstedıklerım var. benıgecıdıgım depresyon ve aldıgım kılolar yuzunde terkeden yıllık sevgılım bugun kapıma gelmısciddi ciddi...
bende sabah 7 ye dogru uyanıyorum yuruyuse gıttım 8 gıbı eve glmıstım kardesımle bı derın temıslıge basladıkkı ogleden sonraya ancak bıttı
tam ayagımızı uzatıp oturacaz derden kapı bı andım aynen bole kaldım
nese dısarı cıktık affetmedım ama sürünecek cok...
bugun ara emıslıktı eskı sevgılıydı derken ara ogun yok
sabah: bir kase specel
öğle: iki tane şeftali
akşam 6 da bir büyük kase tavuklu salata dısarda yeyınce ne uygun bu sekıldeydı. aksamkı yuruyusumde aksadı dümbelek yüznüden ama en az 4 saat avm de dolandık.
öpüldünüzzz
benim canım neler istiyor ama susturuyorum onu sahurda ki pilav olmasa akşamki k yerine güzel bir salata olsa ekmeğide daha azaltıp sebzeye ağırlık versen harika olacak yinedeee akşam menün hafif olmuş ramazan olunca insan korkuyor ilk günü atlattın devamı daha güzel olacak inşselam hanımlar bugunkı menum
sahur
ceyrek ekmekden daha az ekmek
6 kasıkpilav(ilk oruclu gunumdu ve yola gıdıcem dıye )
1zeytın
1 domates
2 bıber
ıftar
2kasık kesme corba
1 kase kflakes
3 kofte
ceyrek dılım ekmek
ara ogun
1 tane kadayıf tatlısı
ay bna neoıldu bılmıyorum adet donemımde tatlı cnm cekmemıstı adetım bıttı cnm tatlı ısterdı yedım :2:
bu menu cok mu fazla sızce hanımlar ramazan ıcın ?
spor
yoldaydım bır spor yapamadım sımdı yapmayı denıycem.eger annmler gelırse yuruyus gelmezse leslı yapıcam inş.
olmadı 17 basamkalı merdıvenı ıner cıkarım artık bol bol
Eşinin diyette olması çok büyük bir avantaj evine yasak gıdalardan sokma tatlı krizi için tarçın çayı öneriyorlar canım ikinizede sağlıklı diyetlersözlerime başlamadan önce wispercım yazdıklarını okuyan herkes gibi ben de seni çok sevdim çok yardımseversin tanımasam da pozitif enerjinden faydalandığımı söylemek isterim
moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler
cnm aslında fazla bırsey yemıyecektım ama hem ilk gunum oructa hemde yola gıdıcem dedım kotu olurum fılan dıye okdar yedım.
ama artık yavas yavas daha azaltacam yedıklerımı.domatese fılan onlara agırlık verıcem.yemegı ben yapsam pılav fılan yapmazdım cnmda annem yapıyor.oda ac kalmamam vıtamınsız kalmam ıcın yapıyor.
buarada hanımlar kflakesı yogurtla yıyorum kabız yaparmı?kabız oluyorum ben :S:26:
moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler
canım herşey aklımda söz yarın daha dikkatli olacağım ii gecelerrr şarjım bitioo sizi seviyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?