80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başınız saolsun Allah mekanını cennet eylesin

Aysecigimm
ahh ahh genc ölümü hicbir seye benzemez biz de benzer bir kazada bir aksam vakti yegenimi kaybetmistik ah ahhhh analtamam
insanın icindeki yasam sevinci oluyor
birdaha o icten kahkahalarını atamıyorsun gencecik fidan gibi ciciek gibi gidince birseyler senden de bir parca kopuyor
hayata farklı bakıyorsun ben artık yasını basını almıs olenlere hic ama hic uzulemiyorum
o kadar normal ve dogal geliyor ki ne guzel iste yasamıslar daha ne istiyorlar diyorum
hayatının baharında solan cicekleri gorunce
rabbim kimseyi ve beni de evlat acısıyla sınamasın
herseye dayanılır ona ASLAAAA

Arkadaslar merhaba
cuma aksamından beri yazılanları okumak oldukca vaktimi aldım ama gene herkes burada cok guzel umut verici seyler yazmıslar
kimileri uzgun sevgili peri ornegin hersey gonlunce olsun guzelim
gencsin guzelsin
eger seni bırakmıssa o kilodan degildir vardır aklında baska bir fikir proje o olmayınca da donmustur kurkcu dukkanına
guzel ve degerli vakitlerini kendine ayır
oyle 4 saat AVM bence hic olmamıs
10 dk ayırıp isim var diyip yuz usut bırakıp gidecektin
4 saat AVM de gezmekle onu surundurmus olmuyorsun
karsılıklı birbirinizin vaktin iolduruyorsunuz
hadi onun kini bilemem de bence senin vaktin kendin icin cok cok degerli

simdi kısaca kendimden bahsediyim
Cuma
iftar: 3 dilim patatesli pide ve 1 bardak ayran
Cumartesi
sahur: 2 dilim kusbasılı ve 1 dilim kasarlı pide
1 lt su ve çay
iftar: 1 parça mantarlı tavuk -imambayıldı -salata-peynir
ardından maalesef 4 top dondurma mado
2 lt su
sahur: kalkamadım maalesef uyuya kaldım
Pazar
İftar: Pastırmalı yumurta + peynir + zeytin + 1 avuc ici pide
Sahur: 2 şeftali
totalde 2 lt su

tamam cok kalorili bir menu biliyorum ama iste tok ve mutlu oldugumu soyleyebilirim

gelelim garipliklere
5 Ağustos cuma sabah tartıldığımda 87,8
6 Ağustos cumartesi öğlen tartıldığımda 86,6
7 Ağustos pazar öğlen tartıldığımda 86,0
yani boyle bir sey olabilir mi
gecen hafta reglim cuma gunu bitti tartıldıgımda son gunuydu:18: ve o gun oruclu degildim
ama haftasonu rakamlara inanamadım ama sevinemedim bile hatta
cunku inandırıcı gelmedi bana olabilir mi boyle bir sey
bu aksam eve gidip tartılmayı dort gozle bekliyorum
gercek olmasa bile bakalım ne cıkacak
tartı hep durdugu yerde duruyor
bir kac kez yeri oynadı ama dijital tartı bozulmus olabilir mi

bu arada orucum cok guzel gidiyor ama cok guzel rabbime sukurler olsun bir de yanıan bir namaz falan bir sey katabilsem
okadar mutlu ve huzurlu olacagım ki
insallah oruclarımız kabul olur
yoksa tum gun ac kalmak mesele degil

bu arada orucum cok guzel gidiyor ama cok guzel rabbime sukurler olsun bir de yanıan bir namaz falan bir sey katabilsem
okadar mutlu ve huzurlu olacagım ki
insallah oruclarımız kabul olur
yoksa tum gun ac kalmak mesele degil

Allah cümlemizin tuttukları orucları kabul etsin

Günaydın Kızlar

Maalesef geçmişi okumaya vaktim yok.bekleyen çizimlerim var sadece alıntı yapıldığı için ayşenin görümcesinin kız mı 22 yaşında trafik kazasında vefat etmiş.Allah ailesine dayanma gücü sabrı versin çok zor.allah kimseye evlat acısı göstermesin.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

ben kv kaldım haftasonu,kuaföre gittim saçlarımı dipleri karamel ve platin balyaj attırdım.tabi uzun süredir röfle yaptırmadığım için biraz uclar yıprandı.tam istediğim gibi olmadı küçük sırlar dizisindeki su'yun şuan ki şaçı çok hoşuma gidiyor aralarda kahve tonları var benim tamamen platin gibi bişey olsu sadece dipler karamel...kuaför dönüşü biranda kv rahatsızlandı (böbreklerinden)eşim ve kaynım hastaneye götürdü.idrar,kan tahlili temiz çıktı.röntgen temiz çıktı fakan ağrım var dediği için doktor serum ağrı kesici taktı.ürolojiye gözük demiş.kontrollerim 2-3 hafta sürer dedi.kuzey'e bakamıyacak.annemi aradım dönmesi için.belki annem dönene kadar kv kalabilirim.

Bugün öğleden sonra gideceğim İş görüşmesi 2-3 ay ertelendi.hamile olan bayan 3 aylıkmış" biraz daha çalışabilir onun gitmsine 15 gün kala çağralım görüşelim şuan gelse oturacağı masa yok" demiş.hakkımda kayırlısı olsun...kısmette varsa olur...%90 oldu gözüyle bakmıştım.ama kısmet gelin ata binmiş ya murat demiş.burda devam mecburen erkenden yollara dökülüp istanbulyolu mağazaya gidip geleceğim.bizim için en zoru arabasızlık olacak.şahsi arabamız gibi mazotunu alıp kullanıyorduk.

reglim biti.kısmetse bu gece niyetlenmek istiyorum.ilk etapta susuzluğa nasıl dayanacağım galiba sahurda bol bol çay içersem rahat tutarım gibi.birde oruç tutup kilo veren arkadaşların menülerine baktım.sanırım iftarda az yenildiği için kilo veriliyor.sahurla iftar arası ara yazılmış baızlarında saat kaçta ara yapıyorsunuz.walla biz 3'de kalkıp3,5-4 gibi geri yatıyoruz.

Allah yardımcısı olsun canım. ne mutluki senin gibi bir dostu var herzaman yanında olan. umarım herşey daha iyi olur onun için. size güzeeelll bir gün diliyorum

Teşekkür ederim, bana da ne mutlu ki o var hayatımda.. Ben senin adını bilmiyorum ama :26:

Nilgünüm aynen öyle, bazen kaçıp gitmek istesede insan yapacak gücü olmuyor, ve o da bile bile çekiyor işte dediğin gibi
Canı sıkılana kadar yanımda kalsın, başımın üstünde yeri var, mesut abiside aynı benim gibi biliyor bunu...Bir odayı yaparım ona olur biter ne olacak..Ha isterse, ben artık ayrı ev istiyorum derse onu da yaparız uygun fiyatlı bir ev bulur yerleştiririz zor şeyler değil bunlar..
Ben de zamanında bana destek olacak birini çok aradım ama bulamadım nilgünüm, o yüzden bunun değerini çok iyi bilirim.

Haklısın izlemcim çok büyük sorumluluk ama biliyorum ki rolleri değişseydik aynı şeyi o da benim için yapardı adım gibi eminim buna..
Onunla saatlerce konuştum, istanbuldan sonra burada yaşamanın zorluklarını, benim 2 sene boyunca ne bunalımlar atlattığımı anlattım..Karacabeyi gezdirdim gösterdim, çevreden dolayı istanbul kadar rahat olamayacağını yani kısaca her detayı anlattım..
İnan o kadar huzursuz ki o sadece huzur arıyor artık, aynı bir zamanlar benim aradığım gibi....
Herşey biraz fedakarlıkla daha güzel olacak eminim..

Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 23.9 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
İdeal Kilonuz: 68 kg

75 ile hesapladım, 67 tammış demek ki düşündüğüm gibi

Gülçinim kızmak ne kelime, sadece seni burada görmeyi özlüyorum artık
Umarım o en kısa zamanda ferahlarsın...Başka bir şey diyemiyoruym, sadece eski gülçini istiyorum ben...

Neeee
Vallahi yerin dibine giriyorum okudukça gülçin :84::84:
Başında hastalık var, sıkıntı var, oruç var ve sen hala bozmayıp vermeye devam ediyorsun..İzlemi seni ve banuyu çok benzetiyorum bu irade konusunda..Benim gibi ağlanmadan sızlanmadan tıkır tıkır veriyorsunuz ya nasıl özeniyorum
Severek yapıyorsunuz resmen ne güzel bir şey bu..Allahım azmimi bana geri ver yalvarırım
Tebrik ederim gülçinim, artık sen başımızdaki kıdemlilerden birisin

senin gibi bir dostu olduğu için çok sanslı çok büyük sorumluluk ayrıca ah ahh hayırlısı olsun inş . [/COLOR]

[/COLOR][/B]

İnşallah ortim

Son düzenleme:
hiç yalnız bırakırmıyız sevdacım.sen burayı bizi bırakma hep beraber hallederiz sorunları,kiloları. başa dönmicez inş unut böle düşünceleri.

moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler
bu seni dahada azimlendirsin canım. gene öyle olucağını düşünüreke motive olabilirsin.

başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun inşallah. her ölüm acı,genç ölümü başka acı tabi. Allah kimsenin başına vermesin.

Günayydıınn merhabalar herkese

günaydınnnnn

hepinize günaydın arkadaşlar
az kalorili, bol enerjili, hayırlı bi hafta diliyorum herkeze

günaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarr ben geldim
nasılsınız bakalımmm geçmişi okumaya zamanım yokkkk herşey yolu8ndadır umarım
ben artılarlaa döndüm tabikiiii

güzel bir hafta geçirdim çorum amasyaaa gezdim geldim

kızlar ya rabbimin gücüne gitmesin orucluyken hic canm spor yapmak istemio cok midem bulanıo tüm gün yatıorum wla ftardan sora hareket ediorum ama tüm günüm bosa gidiyor ama kolumu kaldırmaya halim yok neden bööle

Hayırlısı olur inşallah canım, teşekkür ederim..

Ayşecim başınız sağolsun, allah yakınlarına sabır versin..
Genç ölümlerin ardından gençliğine doyamadı demek kolay, ama o kadar hız yapılıyorken hiç mi düşünmüyorlar gençliklerini
Daha kaç hayat sönecek bu şekilde, bunun önüne bilinçlendirilmekten başka ne ile geçilebilir bilmiyorum..Burada öyle şöförler var ki kaç kere eziliyordum..Allah böylelerine akıl fikir, yaktığı canların ailelerine de sabır versin...
Ama böyle giderse daha çok can yanar....

Günaydın kaptanımm
Hoşgeldin banucum, iyi ki gitmişsin bak ne kadar iyi geldiği yazılarından belli..

Yağmurcini merhaba, yapan var mı bilmiyorum ama oruçluyken spor yapmak çok yanlış bence :44:
Boş mideyi hem zorlarsın, hem su isteğin artar, bence kendine eziyettir o halde :26:
Şöyle iftardan 2 saat sonra filan harika olur..

hoşgeldin banucum özledik valla. ne güzel gezmişsin. kafanı dağıtmışsındır umarım.
artılarını sen zaten azminle hmeen halledersin
hepinize günaydın arkadaşlar[/IMG]
günaydın canım:80:

selam canlarım günaydınnnnnn
yaşadıqım atmosfere iananmıyorum
cuma akşamı iftara misafirlerim vardı iftar sonrası ani bir kararla bizde kalmaya karar verdiler tam 5 kişi 4 biz etti 9:44: ertesi gün öqleden sonra gittiler hatta 1 tanesi akşama kaldı..
akşam memleketten dayım geldi cumartesi geceside dayım yatıya kaldı..
pazar günüde eşimin dayısının gelini ve kızı iftara geldiler.. onlarda kalacaklardı ama son anda bi işleri çıktı gece geç saatte eşim bıraktı evlerine kadar..giderkende bidahaki sefere kalmaya gelicez dediler
bu akşamda 4 kişi misafirim var iftara..neyseki onların kalma ihtimali sıfır
bugün dışarda çok işim var üstüne birde pazarımız var..akşamada misafirler gelecek..yoqun bigün beni bekler...
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın..bugünden sonra inşallah rahatlıcam ve daha sık giricem..görüşürüz canlarr....

günaydın kızlar hepimiz için çok güzel bir hafta olsun inşallah

öncelikle oruçlu olup kilo bildirimlerini iftardan önce tartılıp acaba dogru rakam mı yoksa çok mu su kaybettimde bu rakam bukadar eksik diye benim gibi endişelenen arkadaşlara müjde vermek istiyorum pazar gecesi sahura kalkamadım akşam yemeği yani iftarı saat 20:45 gibi bitirdim ve gece 2ye kadar içtigim sularla uyumuş kalmışım sabah uyandıgımda ramazandan önceki herzamanki tartıldıgım saatte tartıldım ve rakam iftradan önce tartıldıgımdan 300 gr eksikti bile .ozaman gerçekten içim rahatladı kızlar.sizinde içiniz rahatlasın diye yazmak istedim inşallah herkes bayrama dilediği rakama ulaşmış bi şekilde kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…