- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
merhabalar kızlar bugün mersindeyim merkezde
sabah acı bir haberle uyandık görümcemin kızı kazada vefat etmiş sabah 6.30 da haber geldi hemen geldik mersine ve tüm gün ordaydık galiba 3-5 gün de onlarda olurus devamlı...
canım daha 22 yaşındaydı ve erkek arkadaşıyla arabada aşırı süratten orta refüje ordan palmiye ağacını devirmişler ordan da beton elektrik direğini....
nasıl hayat doluydu anlatamam... ama herşey bitti allahım günahlarını affetsin mekanı cennet olsun...
annesini görmeniz lazımdı tüm gün ciğeri yandı yazık...
aman arkadaşlar özellikle kız anneleri yavrulara sahip çıkalım allaha emanet tabikiii.
allahım kimseyi evladıyla denemesinnn
ben anca akşamları girerim çünkü akşama kadar ordayız kib
aeo
sevdiklerimizin kıymetini bilelimmm..........
sabah acı bir haberle uyandık görümcemin kızı kazada vefat etmiş sabah 6.30 da haber geldi hemen geldik mersine ve tüm gün ordaydık galiba 3-5 gün de onlarda olurus devamlı...
canım daha 22 yaşındaydı ve erkek arkadaşıyla arabada aşırı süratten orta refüje ordan palmiye ağacını devirmişler ordan da beton elektrik direğini....
nasıl hayat doluydu anlatamam... ama herşey bitti allahım günahlarını affetsin mekanı cennet olsun...
aman arkadaşlar özellikle kız anneleri yavrulara sahip çıkalım allaha emanet tabikiii.
aeo
herkese kocaman günaydın kızlar...
Arkadaslar merhaba
cuma aksamından beri yazılanları okumak oldukca vaktimi aldım ama gene herkes burada cok guzel umut verici seyler yazmıslar
kimileri uzgun sevgili peri ornegin hersey gonlunce olsun guzelim
gencsin guzelsin
eger seni bırakmıssa o kilodan degildir vardır aklında baska bir fikir proje o olmayınca da donmustur kurkcu dukkanına
guzel ve degerli vakitlerini kendine ayır
oyle 4 saat AVM bence hic olmamıs
10 dk ayırıp isim var diyip yuz usut bırakıp gidecektin
4 saat AVM de gezmekle onu surundurmus olmuyorsun
karsılıklı birbirinizin vaktin iolduruyorsunuz
hadi onun kini bilemem de bence senin vaktin kendin icin cok cok degerli
simdi kısaca kendimden bahsediyim
Cuma
iftar: 3 dilim patatesli pide ve 1 bardak ayran
Cumartesi
sahur: 2 dilim kusbasılı ve 1 dilim kasarlı pide
1 lt su ve çay
iftar: 1 parça mantarlı tavuk -imambayıldı -salata-peynir
ardından maalesef 4 top dondurma mado
2 lt su
sahur: kalkamadım maalesef uyuya kaldım
Pazar
İftar: Pastırmalı yumurta + peynir + zeytin + 1 avuc ici pide
Sahur: 2 şeftali
totalde 2 lt su
tamam cok kalorili bir menu biliyorum ama iste tok ve mutlu oldugumu soyleyebilirim
gelelim garipliklere
5 Ağustos cuma sabah tartıldığımda 87,8
6 Ağustos cumartesi öğlen tartıldığımda 86,6
7 Ağustos pazar öğlen tartıldığımda 86,0
yani boyle bir sey olabilir mi
gecen hafta reglim cuma gunu bitti tartıldıgımda son gunuydu:18: ve o gun oruclu degildim
ama haftasonu rakamlara inanamadım ama sevinemedim bile hatta
cunku inandırıcı gelmedi bana olabilir mi boyle bir sey
bu aksam eve gidip tartılmayı dort gozle bekliyorum
gercek olmasa bile bakalım ne cıkacak
tartı hep durdugu yerde duruyor
bir kac kez yeri oynadı ama dijital tartı bozulmus olabilir mi
bu arada orucum cok guzel gidiyor ama cok guzel rabbime sukurler olsun bir de yanıan bir namaz falan bir sey katabilsem
okadar mutlu ve huzurlu olacagım ki
insallah oruclarımız kabul olur
yoksa tum gun ac kalmak mesele degil
Allah yardımcısı olsun canım. ne mutluki senin gibi bir dostu var herzaman yanında olan. umarım herşey daha iyi olur onun için. size güzeeelll bir gün diliyorum
insan bazen yeni başlangıçlar yapmaya cesaret edemiyor.sadece çekiyor.işte o zaman ona uzanan bir dost eli resmen onun hayatını kurtarıyor.aileden kopacak noktaya geldiyse mutlaka bıçak kemiğe dayanmıştır.herhalde nerede kalacak,işte çalışacak mı ayarlanmıştır ha..
demek ondan yoktun görünürlerdee
canım bu çok ciddi bir sorumluluk, 21 yaşında ne kadar olgun olursa olsun
nasıl tek başına yaşayacak, ekonomik boyutu bir yana, istanbulda yaşayan biri nasıl adapte olucak
çok iyi düşünün canım, allah yardımcısı olsun, bazıları doğuştan şanslı bazıları da olmuyor aile konusunda
allah yardımcınız olsun, bu hayırlı günlerde kolaylık getirsin size inşallah...
ayrıca senin gibi yol gösterici bir dostunun olması da süper bişiy...
Vücut Kitle Endeksi nasıl hesaplanır?
Vücut kitle endeksi, vücut ağırlığınızın boy uzunluğunuzun karesine bölünmesi ile elde edilir. Sonuç olarak elde edilen değer yani beden kitle endeksi aşağıdaki aralıklarda değerlendirilir.
20.0-24.9: Zayıf
25.0-29.9: Hafif şişman
30.0-34.9: Normal
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez
benim 21.4 normal kiloda çıktı
kendinizi bir ölçün bakalım kızlar
Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Seeeelaaaammmmmm Hatunlar
Cok ara verdim nerdeyse 3 hafta kadar biliyorum hatami, ama bir türlü düzlüge cikamadim.
Nete girmeye bile zamanim yada dermanim kalmio cogu zaman.
Hep cepden Face'e giriyorum o kadar..
Hepinizi cok özledim hatunlar
Kizmayin bana
Bu arada diyete halen devam,
Istahim ramazandan ötürü 0 derecesinde..
Canim hic birsey yemek istemiyor
Zorluyorum mideme bi kase corba, azicik sebze ve salata girsin die.
Ama bi kase corbada tikaniyorum.
61 kg'yum suan Rabbimmee cok sükürler olsun
senin gibi bir dostu olduğu için çok sanslı çok büyük sorumluluk ayrıca ah ahh hayırlısı olsun inş . [/COLOR]
[/COLOR][/B]
hiç yalnız bırakırmıyız sevdacım.sen burayı bizi bırakma hep beraber hallederiz sorunları,kiloları. başa dönmicez inş unut böle düşünceleri.Bana destek olan destek çıkan herkese çokk teşekkür ediyorumm iyiki varsınızBugünden itibaren daha dikkatli olmaya çalışıcam. Dün regl oldum zaten oruç falanda tutmicama göre daha dikkat etmem gerek
Nolur beni yanlız bırakmayın kızlar tekrar başa dönmek istemiyorum
bu seni dahada azimlendirsin canım. gene öyle olucağını düşünüreke motive olabilirsin.moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler
başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun inşallah. her ölüm acı,genç ölümü başka acı tabi. Allah kimsenin başına vermesin.merhabalar kızlar bugün mersindeyim merkezde
aeo
Günayydıınn merhabalar herkese
derya iyi vakit geçirmene senin adına sevindim, arkadaşın senin gibi bi dosta sahip olduğu için şanslı. arkadşınada allah kolaylık versin böyle bi sorumlulukta almak zor inşallah hayırlısı olur
[/B]
aeo
günaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarr ben geldim
nasılsınız bakalımmm geçmişi okumaya zamanım yokkkk herşey yolu8ndadır umarım
ben artılarlaa döndüm tabikiiii
güzel bir hafta geçirdim çorum amasyaaa gezdim geldim
kızlar ya rabbimin gücüne gitmesin orucluyken hic canm spor yapmak istemio cok midem bulanıo tüm gün yatıorum wla ftardan sora hareket ediorum ama tüm günüm bosa gidiyor ama kolumu kaldırmaya halim yok neden bööle
hoşgeldin banucum özledik valla. ne güzel gezmişsin. kafanı dağıtmışsındır umarım.günaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarr ben geldim
nasılsınız bakalımmm geçmişi okumaya zamanım yokkkk herşey yolu8ndadır umarım
ben artılarlaa döndüm tabikiiii
güzel bir hafta geçirdim çorum amasyaaa gezdim geldim
günaydın canım:80:hepinize günaydın arkadaşlar[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?