80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşecim başınız sagolsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.çok üzüldüm yaa Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.günahlarını affetsin.genç ve ani ölüm çok zor Allah o anneye babaya dayanma gücü versin inşallah

günaydın kızlar herkese iyi haftalar..
haftasonum çok yoğun geçti..
c.tesi sabah kalkıp acıbademe gittim epilasyona
ordan kadıköyde çikolata kursundna bir arkadaşla buluştum
ordan pasta malzmelerimi aldım oo bir dolu şey aldım..
ordan eve geldim kayınvalidemlere dolaba koymalık şeyler sipariş etmiştim
hadii başla 10 kg domates 3 kg biber 3 kg fasulyeyi ayıkla doğra koy..menemenlik ayrı yemeklik ayrı falan işte..
sonra kurabiye malzemelerini aldım ya aklımda kalmasın hemen deneyim diye arkadaşın annesine iyi yolculuklar kurabiyesi yaptım
ordan arkadaşa gittik güle güle oturmasına...
eve geldiğmizde ben yıkılıyordum artık..
sabah 06.45 de kalkıp eğitime gittim..
ölüyorum özetle..geçmişe bakayım..

ayşeciğim çok üzüldüm, başınız sağolsun allah ailesinede sabır versin canım, genç ölümü gerçekten çok acı bide böyle bi acıyla çok daha zor. allah kimse yaşatmasın bu acıyı

filizciğim sizede geçmiş olsun, işe gelinde demekki şimdi kısmet deyilmiş hayırlısı olsun canım..

banu hoşgeldin
ne güzel bi enerji,
artık son bi atakla hedefine ulaşırsın
canım

Son düzenleme:
banu hoşgeldin tatlım yoklugun nasılda belliydi izlem çorumda diyince rahatladım çocukların hastalıgı yeniden mi nüksetti diye düşündüm bende. tatilinin güzel geçmesine çok sevindim son zamanlarda çocukların hastalıgı falan derken çok yıpranmıştın hiç üzülme sen bu moralle hemen atarsın o fazlalıkları

Hoşgeldin Banucum oo Allah içine sindirsin gez toz tabi..Atmışı havanı oaralarda aldık haberlerini..iyi yapmışsın ohh canına değsin..artıları da takma kafana..
ben de geçen cumadan beri 1.5 kg artda görnüyorum öğün dışında hiç kaçak yapmadım sadec ebir akşam yemeğinde 3 dolma yedim yoğurtla..sinir oldum tartıyı öğle görünce...regl mi olcam napcam nasıl şiştim sabah alyansımı zor taktım

allah rahmet eylesin başınız sagolsun ayşecim anneyede sabır versin rabbim

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun inşallah

kızlar maaşları hesaplamam puantaj yapmam lazım işlerimden nefes alınca yine ugrarım gürüşmek üzereee

hoşbulduk kızlarrr
evet tatil çok ii geldiii kendimii ii hissediyorumm
her anlamdaaa

artılar gelinc3e 66.3 çıktım sabah ama hiç su içmedim orada
vee wc ye çıkmadım 2 gündürrr yolculuk vs ödemdir belkiii
degilsede napalımmmm

nihalll hava attım hee kıız ama bi yere oturmaya gittim evin kızının
bana tepkisi aynenn şuu
aaaaaa bu ne yaaa banu biraz kalçan olsunn hiç kalça yok sendee
biraz kalçaaa yappppp
hayır milletin eritmek istediig yeri ben niye çıkartıyımm
yanlakrım ve göbek için dese ok diycemdee
tabi bunu diyen hatunnnn bol kalçalııı

ben geçen yıl bayramda gitmiştimm 73 kilo idim 10 kilo farkla gittimm tebii güsel tepkilerde aldımm

Son düzenleme:
selmm, sena maşallah canım
allah kolaylık versin sana

kızlar bu arada ben regli oldumoradaa 3 gün erken geldii
ve tatile giderken geciktirici kullanmak durumunda kalcam
varmı aranızda kullanann

ayşeee çok üzüldüm canım ya genç ölüm çok zor Allah sabır versin anasına babasına ya ...Çok acı çok..

filizcim orucunu Allah kabul etsin..İş için de hayırlısı olsun..KV de geçmiş olsun kızlar yoğunum yine şimdilik bunlara bakabildim..görüşürüz sonra..

herkese merhaba,
ayşecim başınsağolsun Allah geride kalanlara sabır versin. Annesi ne haldedir şimdi . çok üzüldüm, yeri cennet olsun inşallah.
kızlar haftasonu bir cozuttum bir cozuttum ki sormayın. o yüzden yazmadım yediklerimi yazsam beni atarsanız buradan... ama kilo da almadım yani onuda belirteyim. bugün adam akıllı başladım akşam toplu halde yazarım size. geçmişi anca okuyabildim haftasonu giremedim evdi temizlikti eşti çocuktu derken sabahı zor ettim valla. sizleri çok seviyorum.yazdılarınızı okudukça iyi ki katılmışım diyorum. bende kilo vereceğim inşallah. yıl sonunda 55 olucam bir aksilik çıkmazsa :)) hedef o. Ama Ekim e 75 ile girmeye karar verdim. biliyorum çok fazla ama ne kadarını verirsem işte... hedefim bu ona yaklaşmak için çabalayacağım. yine bugün kendimi motive ettim gencim güzelim alımlıyım havalıyım zayıflayacağım diye :)) ve artık kendimi içten içe de motive ediyorum her gün gr gr eriyorum her dak. her san. vucudum beynim tüm organlarım bu yağları eritmek için çalışıyor diyorum vucuduma bu yağların birer düşman olduğunu bunları barındırmamak gerektiği telkinlerini veriyorum kendime... çünkü kilo vermek beyinle ve düşünce gücüyle de destekleniyor biliyorsunuz. ben bir ara o kadar düzgün diyet ve sporda yaptığım halde kilo veremiyordum doktorumuz işin beyinde bittiğini beynen ve ruhen kendimi kitlediğimi söylüyordu. hani deriz ya su içsem yarıyor yada ne yesem kilo alamıyorum bunlar beynimizi çok çok etkiliyormuş ve bu da kilo almamıza ya da almamıza etkenmiş. umarım doğru aktarabilmişimdir. o yüzden bende ne yesem kilo almayacağım aksine zayıflayacağım diyorum. sizler benden daha iyi biliyorsunuzdur ama ben yine de anlatayım dedim. halen daha kalori hesaplaması yapmadım. bir an önce yapayım öğle arasında da bileyim ne yi ne kadar yapacağımı. şimdilik benden bu kadar hepinizi çok öptüm görüşürüz şekerler...

bfit nedir?ne ozellıgı var?spor merkezımı?
canım şimdi bu b-fit sadece kadınlara özel bir spor salonu ,aletleri ilk zamanlarda amerikada kalp haastalarına kardiyo egsersizi için kullanılırmış sonra kilo da verdirdiği gözlenince tüm dünyada yayılıyor..amaç incelmek,sıkılaşmak..ben 3 ay gittim sadece göbekten:10 belden 8 inceldim düşün .bana iyi geldi şimdi 3 ay yine yazıldım bakalım.hayırlısı....
ya canım çok kalorili diyosunda kedi kadar yemişsin be canım tabi böle rakamlar görürsün bence normal..tüm gün açsın sonra 2 dilim pide yemişsin okadar ne bileyim koca bir kase salata,yanında zeytinyaplı bi yemek falan desem ekmeksiz anlıcamda onca açlığa bu kadarcık yemek az bence....ama sonuçda dayanıyosun ve kilo veriyosun ...umarım rahatsızlanmazsın dikkat et canım

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun inşallah

kızlar maaşları hesaplamam puantaj yapmam lazım işlerimden nefes alınca yine ugrarım gürüşmek üzereee
ay eskiden bende yapardım puantaj maaş hesaplama falan çok özlediğimi hatırladım ben yaaa çalışmak istiyorummmm

banummmm !!!hoş geldin canım artılarını bian önce gönderirsin inşallah...bu arada ben kullandım geciktirici içtim işte gelmemesi gerektiği gün boyunca bırakınca geldi hemen hiç bi sorun olmadı yani...tatile gitcektim bayramda 4 gün kaldık hatta ben 3 gün içtim sonuncu gün gelirse gelsin dedim ama 2 gün sonra geldi bırakıca kullan bi sorun olmaxz inşallah bende olmadı çünkü...

karakedi ve baharg hoşgeldiniz kızlar

böcekcim geçmiş olsun kuzum bugün doktora gidicektik soucu bildir canım merak ettim seni.

acapella soul ,insanın senin gibi dostlarının olması çok güzel .Allah arkadaşının yardımcısı olsun..:26:

Yağmurcini ne demek çirkinleşmişsin,olurmu öyle sana gaz vermek için demiştir annenler,ver kilocukları görsünler

Aycan ,canım Allah sabrını versin okuyunca kahroldum gencecik bir kız ,nasıl bir acı....anneciğine dayanma gücü versin ALlah'ım

Sena canım bu nasıl bir hızdır,valla Allah kolaylık versin .Ama sevilen insanın misafiri olur,Allah aratmasın,zor ama güzel

ve ben Gülay ku'nuz,şimdi kaçıyorum 1 buçuk sattir geçmişi okudum kızım yanlız kaldı içerde onla ilgileniyim biraz evi toplayıp,doğpru spora gelince açarım yine ..akşam üstü görüşüzzzzzzzz

hoşgeldınnn DD

Aşyecim basınız sagolsun.Allah aılesıne ve kalanlara sabır versın

moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler

azim vermek isteyen insan daha olumlu konuşur.derki a bu resimlerde ne kadar güzelsin.sen de bu kilolar olmasa daha güzel olacağını anlarsın.ama ne demek şimdi çok kilolusun çirkinleştin..bu nasıl bir saygısızlıktır.anne abla bile olsa kimsenin böyle konuşmaya hakkı yok.ayıp etmişler sana.bu sözler bizi üzmekten başka işe yaramıyor.halbuki sana motive edici konuşsalar daha dört elle sarılırız.üzmemeye çalış kendini.

filiz ya ben de kaçırıyorum.bunda sanırım orucun çok etkisi var.16 saat aç olunca insan ister istemez yiyor.nefsi kontrolde zorlanıyoruz.ama mazeret yok.tutacağı kendimizi.

ayşeciğim başınız sağolsun.allah mekanını cennet etsin..arabayı kullanan o değil arkadaşıymış.acaba karşı çıkmadı mı bu hızda araba kullanmasına ama.vefat etti gitti işte.olan geride kalan ailesine oldu.yazık çok yazık..

sna göre bir iyi bir adımsa güzel.peki ekmeğin beyaz ekmek mi?tam buğday ekmeği olsun bari..bi de sürekli pilav artı ekmek var canım.bunlar da inşallah azalır zamanla..

valla bu kadar pideye dondurmaya rağman yine de vermişsin az az.ne diyeyim süper valla...ynlız ne güzel hem yiyorum hem veriyorum diye fazla kaçırma şekerim.senin adına sevindim..

kv ne geçmiş olsun canım.allah şifa versin.iş için de hayırlısı olsun.kısmet değilmiş.ama yollarad perişan olacaksın ya.kıyamam.Allah sana maddi manevi güç versin canım.Allah yardımcın olsun.

saçını da merak ettim.koysana bir foto görelim bizde.güle güle kullan..

arayı ben 10 gibi yapıyorum canım.3.30 da da sahur yapıyorum.

hoş geldin kaptan.iyi vakit geçirmene sevindim.ben hiç geciktirici kullanmadım.bu konuda yazamayacağım.

tatile de az kaldı ne güzel..ne zman çıkıyorsunuz?

zaten yapma.su kaybın olur ,tansiyonun düşer.iftar sonrası yap daha iyi..

dolu dolu maşalahh..yorucu evet ama ne güzel vakit geçiriyorsun.ben evde hep aynı şeyyler..keşke böyle teleşlarımız olsa..bu açıdan bak hayatım..ne kadar marifetlisin maşallah..buzluğa yiyecek atılmış,kurabiyeler yapılmış.süpersin..

dünkü menüm..

sahur: 2 dilim tb ekmeği,peynir,domates,salatalık,1 yumurta

iftar: tavuklu salata
3 tane fındıklı hurma
ayran

ara: karpuz,1 tane şekerpare (nasıl yediğimi anlamadan oldu valla.ben sadece buzdolabına bir şey koymuştur..)

3 lt su
spor yok bu sefer (belim ağrıyordu,cereyanda kalmışım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…