- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
ayşeciğim çok üzüldüm, başınız sağolsun allah ailesinede sabır versin canım, genç ölümü gerçekten çok acı bide böyle bi acıyla çok daha zor. allah kimse yaşatmasın bu acıyımerhabalar kızlar bugün mersindeyim merkezde
sabah acı bir haberle uyandık görümcemin kızı kazada vefat etmiş sabah 6.30 da haber geldi hemen geldik mersine ve tüm gün ordaydık galiba 3-5 gün de onlarda olurus devamlı...
canım daha 22 yaşındaydı ve erkek arkadaşıyla arabada aşırı süratten orta refüje ordan palmiye ağacını devirmişler ordan da beton elektrik direğini....
nasıl hayat doluydu anlatamam... ama herşey bitti allahım günahlarını affetsin mekanı cennet olsun...
annesini görmeniz lazımdı tüm gün ciğeri yandı yazık...
aman arkadaşlar özellikle kız anneleri yavrulara sahip çıkalım allaha emanet tabikiii.
allahım kimseyi evladıyla denemesinnn
ben anca akşamları girerim çünkü akşama kadar ordayız kib
aeo
sevdiklerimizin kıymetini bilelimmm..........
filizciğim sizede geçmiş olsun, işe gelinde demekki şimdi kısmet deyilmiş hayırlısı olsun canım..Günaydın Kızlar
Maalesef geçmişi okumaya vaktim yok.bekleyen çizimlerim var sadece alıntı yapıldığı için ayşenin görümcesinin kız mı 22 yaşında trafik kazasında vefat etmiş.Allah ailesine dayanma gücü sabrı versin çok zor.allah kimseye evlat acısı göstermesin.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
ben kv kaldım haftasonu,kuaföre gittim saçlarımı dipleri karamel ve platin balyaj attırdım.tabi uzun süredir röfle yaptırmadığım için biraz uclar yıprandı.tam istediğim gibi olmadı küçük sırlar dizisindeki su'yun şuan ki şaçı çok hoşuma gidiyor aralarda kahve tonları var benim tamamen platin gibi bişey olsu sadece dipler karamel...kuaför dönüşü biranda kv rahatsızlandı (böbreklerinden)eşim ve kaynım hastaneye götürdü.idrar,kan tahlili temiz çıktı.röntgen temiz çıktı fakan ağrım var dediği için doktor serum ağrı kesici taktı.ürolojiye gözük demiş.kontrollerim 2-3 hafta sürer dedi.kuzey'e bakamıyacak.annemi aradım dönmesi için.belki annem dönene kadar kv kalabilirim.
Bugün öğleden sonra gideceğim İş görüşmesi 2-3 ay ertelendi.hamile olan bayan 3 aylıkmış" biraz daha çalışabilir onun gitmsine 15 gün kala çağralım görüşelim şuan gelse oturacağı masa yok" demiş.hakkımda kayırlısı olsun...kısmette varsa olur...%90 oldu gözüyle bakmıştım.ama kısmet gelin ata binmiş ya murat demiş.burda devam mecburen erkenden yollara dökülüp istanbulyolu mağazaya gidip geleceğim.bizim için en zoru arabasızlık olacak.şahsi arabamız gibi mazotunu alıp kullanıyorduk.
reglim biti.kısmetse bu gece niyetlenmek istiyorum.ilk etapta susuzluğa nasıl dayanacağım galiba sahurda bol bol çay içersem rahat tutarım gibi.birde oruç tutup kilo veren arkadaşların menülerine baktım.sanırım iftarda az yenildiği için kilo veriliyor.sahurla iftar arası ara yazılmış baızlarında saat kaçta ara yapıyorsunuz.walla biz 3'de kalkıp3,5-4 gibi geri yatıyoruz.
banu hoşgeldingünaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarr ben geldim
nasılsınız bakalımmm geçmişi okumaya zamanım yokkkk herşey yolu8ndadır umarım
ben artılarlaa döndüm tabikiiii
güzel bir hafta geçirdim çorum amasyaaa gezdim geldim
günaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarr ben geldim
merhabalar kızlar bugün mersindeyim merkezde
sabah acı bir haberle uyandık görümcemin kızı kazada vefat etmiş sabah 6.30 da haber geldi hemen geldik mersine ve tüm gün ordaydık galiba 3-5 gün de onlarda olurus devamlı...
canım daha 22 yaşındaydı ve erkek arkadaşıyla arabada aşırı süratten orta refüje ordan palmiye ağacını devirmişler ordan da beton elektrik direğini....
nasıl hayat doluydu anlatamam... ama herşey bitti allahım günahlarını affetsin mekanı cennet olsun...
aman arkadaşlar özellikle kız anneleri yavrulara sahip çıkalım allaha emanet tabikiii.
aeo
selmm,selam canlarım günaydınnnnnn
yaşadıqım atmosfere iananmıyorum
cuma akşamı iftara misafirlerim vardı iftar sonrası ani bir kararla bizde kalmaya karar verdiler tam 5 kişi4 biz etti 9:44: ertesi gün öqleden sonra gittiler hatta 1 tanesi akşama kaldı..
akşam memleketten dayım geldi cumartesi geceside dayım yatıya kaldı..
pazar günüde eşimin dayısının gelini ve kızı iftara geldiler.. onlarda kalacaklardı ama son anda bi işleri çıktı gece geç saatte eşim bıraktı evlerine kadar..giderkende bidahaki sefere kalmaya gelicez dediler
bu akşamda 4 kişi misafirim var iftara..neyseki onların kalma ihtimali sıfır
bugün dışarda çok işim var üstüne birde pazarımız var..akşamada misafirler gelecek..yoqun bigün beni bekler...
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın..bugünden sonra inşallah rahatlıcam ve daha sık giricem..görüşürüz canlarr....
canım şimdi bu b-fit sadece kadınlara özel bir spor salonu ,aletleri ilk zamanlarda amerikada kalp haastalarına kardiyo egsersizi için kullanılırmış sonra kilo da verdirdiği gözlenince tüm dünyada yayılıyor..amaç incelmek,sıkılaşmak..ben 3 ay gittim sadece göbekten:10 belden 8 inceldim düşün .bana iyi geldi şimdi 3 ay yine yazıldım bakalım.hayırlısı....bfit nedir?ne ozellıgı var?spor merkezımı?
ya canım çok kalorili diyosunda kedi kadar yemişsin be canım tabi böle rakamlar görürsün bence normal..tüm gün açsın sonra 2 dilim pide yemişsin okadar ne bileyim koca bir kase salata,yanında zeytinyaplı bi yemek falan desem ekmeksiz anlıcamda onca açlığa bu kadarcık yemek az bence....ama sonuçda dayanıyosun ve kilo veriyosun ...umarım rahatsızlanmazsın dikkat et canımArkadaslar merhaba
cuma aksamından beri yazılanları okumak oldukca vaktimi aldım ama gene herkes burada cok guzel umut verici seyler yazmıslar
kimileri uzgun sevgili peri ornegin hersey gonlunce olsun guzelim
gencsin guzelsin
eger seni bırakmıssa o kilodan degildir vardır aklında baska bir fikir proje o olmayınca da donmustur kurkcu dukkanına
guzel ve degerli vakitlerini kendine ayır
oyle 4 saat AVM bence hic olmamıs
10 dk ayırıp isim var diyip yuz usut bırakıp gidecektin
4 saat AVM de gezmekle onu surundurmus olmuyorsun
karsılıklı birbirinizin vaktin iolduruyorsunuz
hadi onun kini bilemem de bence senin vaktin kendin icin cok cok degerli
simdi kısaca kendimden bahsediyim
Cuma
iftar: 3 dilim patatesli pide ve 1 bardak ayran
Cumartesi
sahur: 2 dilim kusbasılı ve 1 dilim kasarlı pide
1 lt su ve çay
iftar: 1 parça mantarlı tavuk -imambayıldı -salata-peynir
ardından maalesef 4 top dondurma mado
2 lt su
sahur: kalkamadım maalesef uyuya kaldım
Pazar
İftar: Pastırmalı yumurta + peynir + zeytin + 1 avuc ici pide
Sahur: 2 şeftali
totalde 2 lt su
tamam cok kalorili bir menu biliyorum ama iste tok ve mutlu oldugumu soyleyebilirim
gelelim garipliklere
5 Ağustos cuma sabah tartıldığımda 87,8
6 Ağustos cumartesi öğlen tartıldığımda 86,6
7 Ağustos pazar öğlen tartıldığımda 86,0
yani boyle bir sey olabilir mi
gecen hafta reglim cuma gunu bitti tartıldıgımda son gunuydu:18: ve o gun oruclu degildim
ama haftasonu rakamlara inanamadım ama sevinemedim bile hatta
cunku inandırıcı gelmedi bana olabilir mi boyle bir sey
bu aksam eve gidip tartılmayı dort gozle bekliyorum
gercek olmasa bile bakalım ne cıkacak
tartı hep durdugu yerde duruyor
bir kac kez yeri oynadı ama dijital tartı bozulmus olabilir mi
ay eskiden bende yapardım puantaj maaş hesaplama falanyeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun inşallah
kızlar maaşları hesaplamam puantaj yapmam lazım işlerimden nefes alınca yine ugrarım gürüşmek üzereee
hoşbulduk kızlarrr
evet tatil çok ii geldiii kendimii ii hissediyorumm
her anlamdaaa
artılar gelinc3e 66.3 çıktım sabah ama hiç su içmedim orada
vee wc ye çıkmadım 2 gündürrr yolculuk vs ödemdir belkiii
degilsede napalımmmm
nihalll hava attım hee kıız ama bi yere oturmaya gittim evin kızının
bana tepkisi aynenn şuu
aaaaaa bu ne yaaa banu biraz kalçan olsunn hiç kalça yok sendee
biraz kalçaaa yappppp
hayır milletin eritmek istediig yeri ben niye çıkartıyımm
yanlakrım ve göbek için dese ok diycemdee
tabi bunu diyen hatunnnn bol kalçalııı
ben geçen yıl bayramda gitmiştimm 73 kilo idim 10 kilo farkla gittimm tebii güsel tepkilerde aldımm
canım oruc tutarken ilk günler kabızlık oluyor. ben 1 hafta cektim bu aralar rahatladım ama. form çay iç bu dönemlerde. benim sürekli oldugu için hergun 1 tane içiyorum
canım oruc tutarken ilk günler kabızlık oluyor. ben 1 hafta cektim bu aralar rahatladım ama. form çay iç bu dönemlerde. benim sürekli oldugu için hergun 1 tane içiyorum
moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler
bugün yine fazla kaçırdım
menüm
sabah:1 di. çav. ekmeği, 3 zeytin,
peynir, salatalık, domatez, şekersiz çay
ara: 1 di. baklava
öğlen: bezelye yemeği ve ayran
ara:6 fındık
akşam:1 kepçe ayran aşı çorba(unsuz)
1 lahmacunsalata, ayran
ara: 1 küçük di. tavuk göğsü(tatlı)
2 yeşilçay
3 lt. su
merhabalar kızlar bugün mersindeyim merkezde
aeo
2 gündür evde yoktum ve yazamadım.
1. gün :
sahur 2 tost yağsız
bir bardak meyve suyu
bol su
iftar:
1 kepçe arpa şehriye çorba
4 köfte fırında
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık semizotu
1.5 dilim ekmek
1 dilim karpuz
2. gün
sahur: 2 tost
2 kaşık erişte
iftar:
1 kepçe arpa ş. çorba
3 kaşık köfteli patates yemeği
3 kaşık bezelye
2 kaşık pilav
1 dilim ekmek
ben bunları yedim
daha tamamen diyete girmedim size göre.
ama bana göre büyük adım attım
çünkü çok yiyen biriyim gerçekten.
şuan alıştırma dönemi diyeyim kendime
simdi kısaca kendimden bahsediyim
Cuma
iftar: 3 dilim patatesli pide ve 1 bardak ayran
Cumartesi
sahur: 2 dilim kusbasılı ve 1 dilim kasarlı pide
1 lt su ve çay
iftar: 1 parça mantarlı tavuk -imambayıldı -salata-peynir
ardından maalesef 4 top dondurma mado
2 lt su
sahur: kalkamadım maalesef uyuya kaldım
Pazar
İftar: Pastırmalı yumurta + peynir + zeytin + 1 avuc ici pide
Sahur: 2 şeftali
totalde 2 lt su
tamam cok kalorili bir menu biliyorum ama iste tok ve mutlu oldugumu soyleyebilirim
gelelim garipliklere
5 Ağustos cuma sabah tartıldığımda 87,8
6 Ağustos cumartesi öğlen tartıldığımda 86,6
7 Ağustos pazar öğlen tartıldığımda 86,0
yani boyle bir sey olabilir mi
gecen hafta reglim cuma gunu bitti tartıldıgımda son gunuydu:18: ve o gun oruclu degildim
ama haftasonu rakamlara inanamadım ama sevinemedim bile hatta
cunku inandırıcı gelmedi bana olabilir mi boyle bir sey
bu aksam eve gidip tartılmayı dort gozle bekliyorum
gercek olmasa bile bakalım ne cıkacak
tartı hep durdugu yerde duruyor
bir kac kez yeri oynadı ama dijital tartı bozulmus olabilir mi
Günaydın Kızlar
en kv kaldım haftasonu,kuaföre gittim saçlarımı dipleri karamel ve platin balyaj attırdım.tabi uzun süredir röfle yaptırmadığım için biraz uclar yıprandı.tam istediğim gibi olmadı küçük sırlar dizisindeki su'yun şuan ki şaçı çok hoşuma gidiyor aralarda kahve tonları var benim tamamen platin gibi bişey olsu sadece dipler karamel...kuaför dönüşü biranda kv rahatsızlandı (böbreklerinden)eşim ve kaynım hastaneye götürdü.idrar,kan tahlili temiz çıktı.röntgen temiz çıktı fakan ağrım var dediği için doktor serum ağrı kesici taktı.ürolojiye gözük demiş.kontrollerim 2-3 hafta sürer dedi.kuzey'e bakamıyacak.annemi aradım dönmesi için.belki annem dönene kadar kv kalabilirim.
Bugün öğleden sonra gideceğim İş görüşmesi 2-3 ay ertelendi.hamile olan bayan 3 aylıkmış" biraz daha çalışabilir onun gitmsine 15 gün kala çağralım görüşelim şuan gelse oturacağı masa yok" demiş.hakkımda kayırlısı olsun...kısmette varsa olur...%90 oldu gözüyle bakmıştım.ama kısmet gelin ata binmiş ya murat demiş.burda devam mecburen erkenden yollara dökülüp istanbulyolu mağazaya gidip geleceğim.bizim için en zoru arabasızlık olacak.şahsi arabamız gibi mazotunu alıp kullanıyorduk.
reglim biti.kısmetse bu gece niyetlenmek istiyorum.ilk etapta susuzluğa nasıl dayanacağım galiba sahurda bol bol çay içersem rahat tutarım gibi.birde oruç tutup kilo veren arkadaşların menülerine baktım.sanırım iftarda az yenildiği için kilo veriliyor.sahurla iftar arası ara yazılmış baızlarında saat kaçta ara yapıyorsunuz.walla biz 3'de kalkıp3,5-4 gibi geri yatıyoruz.
kızlar ya rabbimin gücüne gitmesin orucluyken hic canm spor yapmak istemio cok midem bulanıo tüm gün yatıorum wla ftardan sora hareket ediorum ama tüm günüm bosa gidiyor ama kolumu kaldırmaya halim yok neden bööle
günaydın kızlar herkese iyi haftalar..
haftasonum çok yoğun geçti..
c.tesi sabah kalkıp acıbademe gittim epilasyona
ordan kadıköyde çikolata kursundna bir arkadaşla buluştum
ordan pasta malzmelerimi aldım oo bir dolu şey aldım..
ordan eve geldim kayınvalidemlere dolaba koymalık şeyler sipariş etmiştim
hadii başla 10 kg domates 3 kg biber 3 kg fasulyeyi ayıkla doğra koy..menemenlik ayrı yemeklik ayrı falan işte..
sonra kurabiye malzemelerini aldım ya aklımda kalmasın hemen deneyim diye arkadaşın annesine iyi yolculuklar kurabiyesi yaptım
ordan arkadaşa gittik güle güle oturmasına...
eve geldiğmizde ben yıkılıyordum artık..
sabah 06.45 de kalkıp eğitime gittim..
ölüyorum özetle..geçmişe bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?