80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

basınız saolsun.. cok uzuldum Allah gerıde kalanlara sabır versın..

yogun mısafır dolu bır hatasonu gecırdım.. herkese hayırlı haftalar dılıyorum.. sahurda 1 bardak sut ve su ıctım dun aksamkı menum:

1 kase corba
bı parca pide
fırında 2 kucuk parca tavuk 1 yk pilav
1 sekerpare

kacırdım cok bırde kabızlık cekıyorum ne yapmam lazım kızlar yardım edın..

selammmmmmmmlar ne çok geçmiş birikmiş maşallah...
BANU hoşgeldiiiinnnnn....

ben sütle yiyorum. ama zaten kabızlık hep var. form çayı ben çok içemiyorum ama faydası oluyor. bir dene istersen canım.

moralim cok bozuk kızlar eski resmlere bakarken annemle ablam dediki burda ne kadar güzelsin daha zayıfsın smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler
derler canım derler. banada dediler çooookkk. olsun onlara kızma hakkımız yok. çok yedik ama bizde . daha da azimle vericez şimdi.sonrada ah kızım yeter artık biraz ye diyecekler...

çok üzüldüm çok. genç ölümleri ve ani ölümler çok üzer beni. Allah rahmet eylesin başınız saolsun. Rabbim sabırlar versin ailesine ve size

canım geçmiş olsun. anneciğin gelecek gözün aydın. iş içinde hayırlısı olsun. dinlenmeslisin bence bu arada bollca. ben akşam 10 11 gibi meyve falan yiyip ara yapıyorum

Son düzenleme:

ya doğru soyluyorsun bakalım bu aksam sebze ağırlıklı beslenmem lazım ki bir de kabızlık sorunu cekmiyim
o da ayrı bir dert maalesef çünkü
bol su içiyorum ama su bile yeteri gelmiyor sebze olmazsa eğer
bakalım bu aksam nasıl olacak tartı cok merak ediyorum
insallah su mübarek ramazan ayı ihityacım olan ivmeyi bana kazandırırda 85 in altını görebilirim
sonraki hedef 79-78 rüya rakamlarım :82:

Carte d'Or Müsaitseniz Fala Bekleriz

kıslar çok eğlenceli ya fala bakıyo ,bide nasıl atıyo görseniz :)) ama baştan verdiği pastayı yemeyin aman heeee

google dan aratın bari ben link veremedim (

Son düzenleme:
kızlar regl dönemim bitti sizin deyiminizle prensesim gitti.bugün oruçluyum ve acayip susadım.oruç tutmayanlara bir tavsiye: naneli sakız çiğnemek dilin üstündeki tat alma zerreciklerini etkilediği için iştah kapatıyormuş.hadi herkes naneli sakız çiğnesin. Falım dişine de bakar, falınada ayrıca kilonada bakıyor........

biz de seni çok özledik gülçincim, fırsatın oldukça gel mutlaka, Allah kolaylık versin

canım sohbetini özledim, hızlı aldığın için kolay verirs,n inşallah. buranın ne kadar faydalı olduğunu sen de biliyorsun fırsat buldukça uğra mutlaka

ben de 31 yaşındayım istedikten sonra veriliyor elifcim

kolay gelsin sehercim

başınız sağolsun ayşecim, Allah evlat acısıyla sınamasın hiçbirimizi

selam filizcim, geçenlerde bir hikaye anlatmıştın her işte bir hayır var diye. padişahla vezirin hikayesi. çok hoşuma gitti, ben de anlattım bir kaç kişiye hatta 6 yaşındaki yeğenim o kadar etkilenmiş ki söyleyip duruyor bana bu hikayedeki gibi iş için de hayırlısı olsun canım. insanın ister istemez canı sıkılıyor tabiki, ama kendimizi yıpratmaktan başka bir şey geçmiyor elimize

hoşgeldin canım, özledim seni, o kadar sıkıntılı bir dönemden sonra iyi olmuştur gezi

ben de yapamıyorum oruçluyken. en doğrusu iftardan iki üç saat sonrası diye düşünüyorum

kolay gelsin canım, ramazanda yatılı misafir çok yakının olmadıkça zor aslında, Allah kolaylığını verir inşallah

bravo bence cok iyi ve gayet sağlıklı gözüküyor

allah sabır versin canım yaa..

inşallah erkek arkadaşıyla kaza yaptığı için, etraftan konuşulup ailenin canını iyice sıkmazlar
öyle boşboğazlar çok olur artık bıyık altı konuşmalar, allahım sen ıslah et

filizcim saçlarını güle güle kullan iyi yapmışsın
değişiklik olmuştur
her zaman diyorum allahım hakkında en hayırlısını versin güzelim

banuş hoşgeldin şekerim...
iyi bir moral depolamışsındır inşallah

artılar için canını sıkma, defetmek basit sen yolu biliyorsun

kızlar hesaplama yapıyordum günlük kaç kalori almam lazım ne kalotilik spor yapmam lazım diye ama kafam karıştı . internette hesapladım kaç kalori almalıyım diye 2.122 kcal çıktı. burası tamam. sonra yılbaşına kadar 55 olmak istiyorum ya, şimdi 1 kg kayıp için 7500 kcal gerekiyorya benimde totalde 32 kilo vermek için 240.000 kcal yakmam lazım bunu güne bölersem 24 hafta* 7 günden 1428 kcal yapıyor. yuvarlak 1400 kcal desek ben bu 1400 kcalı yakmak için ne yapmam lazım. almam gereken kcaldan bir miktar düşüp üzerine kalan kcal kadar spor mu yapmam lazım anlamadım doğrusu. bugün çok yoğunum bunu da hesaplarken iyice allak bullak oldum yaa. bana yardımcı olun lütfen... aklım bir türlü almadı (

canım ben pek anlamam bu işlerden ama bildiğim kadaıyla..öncelikle senin bir metobolizma hızın var yani sen uyurken hç harket etmezken bile vücudun kalori harcıyor..öncelikle onu öğrenmen ölçtürmen lazım ki sne hiçbişey yapmadan kaç kalori veriyorsun..bunu da diyetisyenler,endokrin hocaları falan ölçüyor sana diyor ki atıyorum metobolizma hızın 1400..bunun altında kalori almalısın ki yakasın kilo veresin..diyelim 1350 lik kalori verdiyaptğın sporların da kalorisi nette falan var ordan hesaplayabilirsin...
ben bir örnek vereyim koşu bandında 5.5 hızla yürüdüğünde 20 dk da 120 kalori falan veriyorsun..
ama bence işin bu kadar matematiğine daha başlangıçta girme derim..bunalır,sıkılırsın bence..

Balıketinde misiniz?
Yere halının üstüne sırt üstü dümdüz rahat ve gevşek bir şekilde yatın. Normal nefes almaya devam edin. Biraz bekleyin. Sonra göğüs kaburga kemikleriniz ile göbeğiniz ne seviyede elinizle yoklayın. Tam aynı seviyede ise balıketindesiniz. Göbek daha yüksekse şişmansınız. Hem de çok şişman denebilir! Şimdi şişmanlığını kabul etmeyip “ben balıketindeyim” diye düşünenler bunu denesin. Ayrıca balıketinde olmak normal kilolu olmak değildir. Normal kilonun üstünde ama çok üstünde olmayan şişman demektir.

Yukardaki denemeyi yaptınız, verdiğim boy hesaplamalarına göre çok ağırsınız ama halı üstündeki denemede göbeğiniz kaburgalardan daha aşağıda.. o halde kilolu musunuz?

Cevap: Bu durumda sizin kemikleriniz ağır demektir. Dolayısıyla sorun yok. Boyun 10 rakam eksiği ile yapılan hesaplamalar çok kesin bir ölçüt değildir. Ama kabataslak değerlendirmeler yaparak en iyi sonuçlara ulaşmanız için size yol gösterecektir.
:92::92::92::92::92::92::92::92:

ben yaptım izlem valla benim aynı izada

demekki ben balık etliyim ama biraz iri bi balığım ben olsun bugün ilk spor günüm bitti hayırlı uğurlu olsun..ölçülerim değişmiş göbek 102 olmuş 100 dü en son sonra bel de 3 cm kalınlaşmış ..çok üsüldüm çokk ..ama hırsla daha yoğun tempo çalıştım 3 ay sonra kasımda yani ben bir hamsi gibi olcamm

benimkiler aynı seviyede

size bişi sorabiler miyim ?

şimdi ben;
sabah:1 dlim kepek ekmek,peynir,yumurta salamlı (elayla paylaştık azcık düştü payıma) 1 brd. ligth meyve suyu
ara:1 2 si bir arada kahve
öğle yok
ara :yani 5 gibi 3 z.yağlı biber dolma,3 kaşık yoğurt yedim
az öncede karnı yarık yapmıştım onun iç kıymalı harcı kaldı 2 kaşık onu yedim ekmeksiz..

şimdi ben başka bişi yemesem mi yoksa 1 tane karnıyarık yesem mi ...

kafam karıştı yemezsem acıkabilirim belki sonra daha kötü olmasın ..

canlarımmm cok mutluyum 94.5 kilo olmustum bi iki afta önce böleydmm smdi 90.8 im :)):) ilk hedefrm 89 olmak bebeklermm sora 79 inş wericem artık daha cok inanıorum kendmeee cok sükür .:):)

canmm oruc tutmadın anladm kadarıyla simdi ben oruc tuttuugm icin gec yiorum mecburen ama sen yemegi erken kesmelisin o yüzden bence bise yeme yani karnıyarık yeme yogurt süt meywe tercih etmelisin canm ama cok acıktıysan az bise yeip nefsini kontrol altında tutabilrsn :) afiyet olsun canmm

canımm ne desen haklısın biraz daha toparlamaya çalışıyorum allahın izniyle inşşş. Allah razı olsun inşşş. eksik olma hemde hiç eksik olma inşş.
inşşş. canım inşşş. toparlıcam sizlerin sayesinde
canım merhaba benimde tartı bozulunca saçmaladım yaaa şimdi geldi ama köydeyiz mersinde ve galiba anca okul açılınca düzene sokabileceğim ben bu işi.....
ortimmmm toparlicaz inşşş. merak etme sen yaparsın yapıcaksın emin ol bu yaşımızda bu hamallığı yapmaya mecbur etmeyelim kendimizi tamam mı ortimm
canım benimm ortimmm keşke sizlerle paylaşsaydım ama uzunca bi süre evimde degildim annemlerde kaldım bi süre. biraz kafamı toplamaya ve düşünmeye ihtiyacım vardı. şuan daha iyiyim hamd olsun toparlıcam inşşş.
canımm teşekkür ederim ilgin için inşş. başarıcam canım inşş. sende yapıcaksın allahın izniyle başarıcazz
canım benim eksik olma inşş. yüzü gibi gönlüde güzel arkadasım benim iyiki varsınızz
inşşş. canımm inşş. desteginize gercekten çok ama çok ihtiyacım varr sizler olmasanız çoktan görmüştüm 86 yı
çok gecmiş olsun inş. canım benım ilk okudugumda nazar mı oldun acaba dedim :26: oku kuzum kendini bol bol rabbim her türlü kötülükten uzak tutsun inşş. cümlemizi............
maşallahhh canımmm nasılsın iyisin inşş. eşin nasıl oldu? herşey yolundadır inşşş. çok özledik seniii
canım benimm çok teşekkür ederim bende sizlerin yoklugunu çok yasıyorum inan sanki tek tek herbirinizi tanıyorum sanki kaç senelik tanışmışlıklarımız varmış gibi tuhaf bişi anlatamadım ama sizleri çok özlüyorum hemde cok seviyorum galiba en büyük sebebi: ÇIKARSIZ SEVİYORUZ,DESTEK OLUYORUZ BİRBİRİMİZEE
canım başınız sagolsun rabbim vefat edenlerin günahlarını affetsin inşş. geride kalanlara da sabırlar ihsan etsin inşşş.
tamam ortimm unutucam böyle fikirleriii,,,,,, biliyorum canım biliyorum bırakmicanızı biliyorum o yuzden sizleri çok seviyorum
hoşgeldin canımm keyfin yerindeyse sıkıntı yokk neşen keyfin yerinde olsunda gerisi sana vız gelir tırıs giderr
canım benim bende sizlerin sohbetini çok özledim inan bi tarafımda hep bi eksiklik vardı sizlerle derdimi paylaşamadıgım için sohbetlerinize katılamadıgım için ama bu günden itibaren böyle olmicak ne sizi nede diyeti bırakmicammm
canımm biraz geç kaldım cevap vermek için ama madem ilerleyen saatlerde daha kötü şeyler yemene sebep olucak geç kalmadan ye bence. çünkü hep aynı hatayı yaptım ben yemiyim dedim gecenin köründe tuttum sacma sapan şeyler yedim ama acıksamda ben durabilirim sorun yok dıyosanda yeme karar seninn

canım benim ben seni alıntı yapmamışım meger sacını boyatmışsın güle güle kullan canım
iş meselesinide cok dert etme nolur rabbim hakkında hayırlısını nasipp etsin hayırlısını karşına çıkarsın inşşş.
kv rahatsızlandıgına göre annen gelebilecekmi canım yani aniden bi iş durumu olursa.:26:
canım benim çok düşünme dicem ama haklısın ama emin ol bundada vardır bi hayırr
rabbim hakkımızdaki tüm şerleride hayra cevirsin inşş. mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.
yok canım davetler başlamadı ne ben gittim bi yerlere nede daha kimseyi çagırabildim şu sıralar kafamı toplamaya çok ihtiyacım var önce benim kafamın saglıgı önemli misafirlik sonra kafam bu haldeyken misafir derdine yada misafirlige gitme derdine düşersem kesin gevşeyen civatalarım patır patır dökülür sonra kim toparlıcakk kuuuuuu
bol bol dua et canım bende edicem inşş. rabbim gönlündekini ama hayırlısıyla versin inşşş.

bugunkı menum

sahur
beşi bir yerde cay
1,5dılım borek
1 domotes
5 bıber
2zeytın

iftar
tarcınlı bal cay
yarım dılım ekmek
yarım kase corba
4 kasık semızotu

araogun
1 sambaba tatlısı

spor:
orucluyken
35dk aerobık
5dk twıst
5dk kalcayı duvara vurma

bırazdanda 30dk daha spor yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…