80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaw ben deryayıda alıntı yapmamışım:26:
canım nasılsın inşş. ramazan geldi tabi çok yoruluyosundur rabbim yardımcın olsun inşşş.
bu arada bi arkadasına yardımcı olucagını falan yazmışsın hakkında hayırlısı inş. canım ama insanın arkasında duran sahip çıkan onu kollayan bi dostunun olması çok ama çok güzelll bişeyyy
rabbim herkese böyle dostluklar nasip etsin inşş. bana laf düşmez ama çok iyi düşünün derimm....
bide listeden adımı siliyim falan demişsin
nedenmiş o olur mu hiç öyle şeyy bir ileri bir geri ama bu yolun sonunu görücez inşş.
bak bana 4 küsür kilo artıdayımm
saglık olsun diyorum rabbim yardım etsin inşş. diyorumm..
senide çokk öpüyorumm canımm:80::80:

merhaba ben tülin:)))) (deryaydı adınız dimi :))))

Evet tülincim adım derya, memnun oldum

Sevdacım sağolasın, izin alamadık sahura kadar duramıyoruz ama yinede ramazan yorucu oluyor, tatlı yorgunluk
Haklısın ne durumda olursak olalım buradan, listeden kopmak, her şeyi daha kötü yapıyor her zaman..İnşallah bu hafta toparlayacağız

Kızlar sabah listeyi yaptım, yayınlamadan gitmişim ya
Uykusuzluktan çıldırmıştım sabah, hemen gelsin listemiz

Son düzenleme:
Kızlar gülçinim düzgün bildirim yapamıyor işlerinden dolayı, o yüzden bu hafta 3000 diye geçmiş oldu, anlayışla karşılamanızı umuyorum

Kilo veren herkese tebrikler
Bu hafta bende aranızdayım inşallah

canım menün gayet güzel iftar az geldi bana ama sahurda yedigin börege sayıyorum.
oruçluyken zor olmuyormu spor ya. iftardan sonra yapsan. ama seni zorlamıyorsa yıldırmakta istemem. susuzluk cekme diye soyluyorum.
birde bi uyarım olacak. kalcayı duvara vurma işinin çok zararlı bişey oldugunu duymuştum. tam net hatırlamıyorum ama sanırım yumurtalıklara zararı varmış. nekadar dogru bilmem ama ihtimali bile yeter bence yapma istersen

bugünkü menüm:

sahur:
2 t.b ekmegi
1 üçgen peynir
beyaz peynir
domates
şekersiz çay

iftar:
2 kepçe kesme çorbası
biraz salata
2 çatal patates kızartması
1 tane biber kızartması

1 saat sonra bi küçük kare sütlü irmik tatlısı

1 form çay bol su​

yumurtalıklarazararı varsa ozaman yapmayım daha bekarım.Daha evlenıp cocuk yapmak ıstıyorum zarar verıyorsa bıraktım bıle artık.

o listeye bırde nescafe ekliyorum dayanamadım nezamndır ıcmıyorumda

Son düzenleme:

ya bu lıstede ben yokum ((
ben nezaman gırebılecegımm

menunu begendım ben.
birsey sorucam sahurda domates fılan bol bol yıyebılırz dımı?
bırde su tatlı ısını neyapacagız?ramaznda tatlı yapılıyor yemedende olmuyr malum 16 saat mı ne ac kalıyoruz seker dusuyor ınsanın cnı azda olsa tatlı cekıyor.
az az yesek sprda yapsak olurmu?

Bugünkü Menüm

Sabah

Form çayı

Öğle

1 kase nesfit
2 bardak yağsız süt

Ara

2 top kakaolu dondurma
1 kayısılı activia

İftar

1 büyük kase erişteli yeşil mercimek çorbası (canım çekti )
4 dilim elma dilimi patates
Bir parça fırın tavuk (göğüs eti)

Akşam

elmalı yeşil çay, narlı bitki çayı
3 litre su

Spor : 40 dk. plates

Sahurda yememeye çalışacağım ama yersem de yarın ki menümde yazarım

haklısın valla ben oyle cok tatlı aramam ama ramazanda cok canım istiyor.
orucunu hurma ile aç sekeri dengiliyor. (malum sünnet hiç bir şey sebebsiz degil)
onun dısında tarcınında duzenledigini biliyorum.
bende su ballı tarcınlı caya baslamak istiyorum üstüne düsüpte alamadım bi tarcınımı.
veya kendine sınır koy. haftada 1 veya 2 defa hafif tatlılardan ye. genelde sütlü tatlıları tercih et. ama onlarıda yemeklerden 1 2 saat sonra yemeye calış. ramazanda birazdaha zorlaşıyor herşey ama bununda üstesin geliriz inş.

ha birde domates salatalık istedigin kadar yiyebilirisin. 1 er tane zaten fazlasıyla yeter. kalorileri düşük sebzeler yerken cekinme ekmegi sınırlı tutup bunlarala doyacagız mecbur

merhabalar arkadaşlar kızı yeni uyuttum hemen menümü yazıp yatacağım

sabah
kk peynir
bir hilal şeklinde dilim karpuz
bir saat kadar sonra
peynirli bol yeşillikli salata
öğle
bi kase ekşili köfte çorbası
ve meyveler
ara da 2-3 kayısı
rezene anason çayı
ısırgan çayı
akşam bir kase ekşili köfte
1tavuk baget ve patates
ara 2 açık çay 1hurma ve deneyazıkki küçük bir dilimn dondurma ama ben emziriyorum (bahane de hazır) herkese iyi geceler

ha birde domates salatalık istedigin kadar yiyebilirisin. 1 er tane zaten fazlasıyla yeter. kalorileri düşük sebzeler yerken cekinme ekmegi sınırlı tutup bunlarala doyacagız mecbur

evet ekmegı azlatıp domatese bıbere agılrık verıyorm.karnım doysun dıye yoksa aclık cekıyorö hele 6dana sonra ıyıce acıkıyorum.

tatlıyıda hemen yemıyorum 15-30dk beklıyorum.cokda uzun beklemek ıstemıyorum zaten orucu gec acıyoruz bırde 1 -2 saat bekklersk saat 10 fılan olucak ee bbuda kotu bırdurum.
Ah tatlıyı ben yapsam ne ala ama annem yapıyor.Neyapalım artık buyay kılo veremesekde kılo almamaya calıscagız artık

Acpella soul : 2 hafta oldu dıye bılıyorum ben neyse haftaya gırmek dılegıyle.hos memleketteyım dedemlerde tartı var ama calısıyormu bılmıyorum calısıyorsa tartılcam ama herzaman tartıldıgım seyler ustumde olmadıgından fazla cıkma ıhtımalım var bu hafta cuma kılo bılddırımı yapamayabılırım..?

ya birde alıntı nasıl yapılyıor?bır mesajıma bırkac alıntı yapmak ıstıyorum ama 1den fazla yapamıyorm

Son düzenleme:

bende memnun oldum liste harika gerçekten. arka plana çook güzel ellerine sağlık. ben kendimi 5. sayıyorum yinede :87::87: bu hafta prensesim geldiği için artıda olucam kesin gibi. umarım sabit kalırım. herkesi tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…