merhaba ben tülin:)))) (deryaydı adınız dimi :))))
yaw ben deryayıda alıntı yapmamışım:26:
canım nasılsın inşş. ramazan geldi tabi çok yoruluyosundur rabbim yardımcın olsun inşşş.
bu arada bi arkadasına yardımcı olucagını falan yazmışsın hakkında hayırlısı inş. canım ama insanın arkasında duran sahip çıkan onu kollayan bi dostunun olması çok ama çok güzelll bişeyyy
rabbim herkese böyle dostluklar nasip etsin inşş. bana laf düşmez ama çok iyi düşünün derimm....
bide listeden adımı siliyim falan demişsin
nedenmiş o olur mu hiç öyle şeyy bir ileri bir geri ama bu yolun sonunu görücez inşş.
bak bana 4 küsür kilo artıdayımm
saglık olsun diyorum rabbim yardım etsin inşş. diyorumm..
senide çokk öpüyorumm canımm:80::80:
bugunkı menum
sahur
beşi bir yerde cay
1,5dılım borek
1 domotes
5 bıber
2zeytın
iftar
tarcınlı bal cay
yarım dılım ekmek
yarım kase corba
4 kasık semızotu
araogun
1 sambaba tatlısı
spor:
orucluyken
35dk aerobık
5dk twıst
5dk kalcayı duvara vurma
bırazdanda 30dk daha spor yapıcam
Kızlar gülçinim düzgün bildirim yapamıyor işlerinden dolayı, o yüzden bu hafta 3000 diye geçmiş oldu, anlayışla karşılamanızı umuyorum
Kilo veren herkese tebrikler
Bu hafta bende aranızdayım inşallah
listeye beni de koycak mıısınız :)
canım menün gayet güzel iftar az geldi bana ama sahurda yedigin börege sayıyorum.
oruçluyken zor olmuyormu spor ya. iftardan sonra yapsan. ama seni zorlamıyorsa yıldırmakta istemem. susuzluk cekme diye soyluyorum.
birde bi uyarım olacak. kalcayı duvara vurma işinin çok zararlı bişey oldugunu duymuştum. tam net hatırlamıyorum ama sanırım yumurtalıklara zararı varmış. nekadar dogru bilmem ama ihtimali bile yeter bence yapma istersen
Kızlar gülçinim düzgün bildirim yapamıyor işlerinden dolayı, o yüzden bu hafta 3000 diye geçmiş oldu, anlayışla karşılamanızı umuyorum
bugünkü menüm:
sahur:
2 t.b ekmegi
1 üçgen peynir
beyaz peynir
domates
şekersiz çay
iftar:
2 kepçe kesme çorbası
biraz salata
2 çatal patates kızartması
1 tane biber kızartması
1 saat sonra bi küçük kare sütlü irmik tatlısı
1 form çay bol su
menunu begendım ben.
birsey sorucam sahurda domates fılan bol bol yıyebılırz dımı?
bırde su tatlı ısını neyapacagız?ramaznda tatlı yapılıyor yemedende olmuyr malum 16 saat mı ne ac kalıyoruz seker dusuyor ınsanın cnı azda olsa tatlı cekıyor.
az az yesek sprda yapsak olurmu?
menunu begendım ben.
birsey sorucam sahurda domates fılan bol bol yıyebılırz dımı?
bırde su tatlı ısını neyapacagız?ramaznda tatlı yapılıyor yemedende olmuyr malum 16 saat mı ne ac kalıyoruz seker dusuyor ınsanın cnı azda olsa tatlı cekıyor.
az az yesek sprda yapsak olurmu?
ya bu lıstede ben yokum((
ben nezaman gırebılecegımm
ha birde domates salatalık istedigin kadar yiyebilirisin. 1 er tane zaten fazlasıyla yeter. kalorileri düşük sebzeler yerken cekinme ekmegi sınırlı tutup bunlarala doyacagız mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?