evet ekmegı azlatıp domatese bıbere agılrık verıyorm.karnım doysun dıye yoksa aclık cekıyorö hele 6dana sonra ıyıce acıkıyorum.
ya birde alıntı nasıl yapılyıor?bır mesajıma bırkac alıntı yapmak ıstıyorum ama 1den fazla yapamıyorm
canım her mesajın yaında alıntı ile cevapla var. eğer sadece ona basarsan tek kişiye cevap veriyorsun. onun yanında küçük bi kutu var. onu tıkladığımda ok gibi bi işaret çıkıyor. alıntı yapmak istediğin tüm msjlarda onu tıkla. tüm okudugun sayfalarda işaretledikten sonra sayfa sonundaki konuya cvp veri tıkladıpında tüm msjları göreceksin alt alta. aralarına msjlarını yazabilirsin. ben böyle yapıyorum. başka yolu varmı bilmiyorum canım
kızlar hesaplama yapıyordum günlük kaç kalori almam lazım ne kalotilik spor yapmam lazım diye ama kafam karıştı . internette hesapladım kaç kalori almalıyım diye 2.122 kcal çıktı. burası tamam. sonra yılbaşına kadar 55 olmak istiyorum ya, şimdi 1 kg kayıp için 7500 kcal gerekiyorya benimde totalde 32 kilo vermek için 240.000 kcal yakmam lazım bunu güne bölersem 24 hafta* 7 günden 1428 kcal yapıyor. yuvarlak 1400 kcal desek ben bu 1400 kcalı yakmak için ne yapmam lazım. almam gereken kcaldan bir miktar düşüp üzerine kalan kcal kadar spor mu yapmam lazım anlamadım doğrusu. bugün çok yoğunum bunu da hesaplarken iyice allak bullak oldum yaa. bana yardımcı olun lütfen... aklım bir türlü almadı(
size bişi sorabiler miyim ?
şimdi ben;
sabah:1 dlim kepek ekmek,peynir,yumurta salamlı (elayla paylaştık azcık düştü payıma) 1 brd. ligth meyve suyu
ara:1 2 si bir arada kahve
öğle yok
ara :yani 5 gibi 3 z.yağlı biber dolma,3 kaşık yoğurt yedim
az öncede karnı yarık yapmıştım onun iç kıymalı harcı kaldı 2 kaşık onu yedim ekmeksiz..
şimdi ben başka bişi yemesem mi yoksa 1 tane karnıyarık yesem mi ...
kafam karıştı yemezsem acıkabilirim belki sonra daha kötü olmasın ..
canım benim ben seni alıntı yapmamışım meger sacını boyatmışsın güle güle kullan canım
iş meselesinide cok dert etme nolur rabbim hakkında hayırlısını nasipp etsin hayırlısını karşına çıkarsın inşşş.
kv rahatsızlandıgına göre annen gelebilecekmi canım yani aniden bi iş durumu olursa.:26:
canım benim çok düşünme dicem ama haklısın ama emin ol bundada vardır bi hayırr
rabbim hakkımızdaki tüm şerleride hayra cevirsin inşş. mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.
yok canım davetler başlamadı ne ben gittim bi yerlere nede daha kimseyi çagırabildim şu sıralar kafamı toplamaya çok ihtiyacım var önce benim kafamın saglıgı önemli misafirlik sonra kafam bu haldeyken misafir derdine yada misafirlige gitme derdine düşersem kesin gevşeyen civatalarım patır patır dökülür sonra kim toparlıcakk kuuuuuu
bol bol dua et canım bende edicem inşş. rabbim gönlündekini ama hayırlısıyla versin inşşş.
Kızlar gülçinim düzgün bildirim yapamıyor işlerinden dolayı, o yüzden bu hafta 3000 diye geçmiş oldu, anlayışla karşılamanızı umuyorum
Kilo veren herkese tebrikler
Bu hafta bende aranızdayım inşallah
Bugünkü Menüm
Sabah
Form çayı
Öğle
1 kase nesfit
2 bardak yağsız süt
Ara
2 top kakaolu dondurma
1 kayısılı activia
İftar
1 büyük kase erişteli yeşil mercimek çorbası (canım çekti)
4 dilim elma dilimi patates
Bir parça fırın tavuk (göğüs eti)
Akşam
elmalı yeşil çay, narlı bitki çayı
3 litre su
Spor : 40 dk. plates
Sahurda yememeye çalışacağım ama yersem de yarın ki menümde yazarım
merhabalar arkadaşlar kızı yeni uyuttum hemen menümü yazıp yatacağım
sabah
kk peynir
bir hilal şeklinde dilim karpuz
bir saat kadar sonra
peynirli bol yeşillikli salata
öğle
bi kase ekşili köfte çorbası
ve meyveler
ara da 2-3 kayısı
rezene anason çayı
ısırgan çayı
akşam bir kase ekşili köfte
1tavuk baget ve patates
ara 2 açık çay 1hurma ve deneyazıkki küçük bir dilimn dondurma ama ben emziriyorum (bahane de hazır) herkese iyi geceler
menüm
sabah: 2 di. tam ta. ekmek, 1 zeytin
otlu peynir, 1 tat. ka. çilek re.(ev yapımı)
domatez salatalık
ara:1 şeftali
öğlen:2 lahmacun, bol yeşillik,(evde vardı canım çekti)
1 bü. bar. ayran
ara: 1 di. baklava
ara:1 kü. di. tavuk göğsü(tatlı):18:
akşam: 1 kase ayran aşı çorba, 1 kepekli galeta
ara: 1 ye. elma
3 lt.su
3 yeşilçay
kızlar bana ne oldu bilmiyorumbuaralar çok kaçırıyorum
yarına inşallah oruç tutucam bakalım, böyle giderse sonum kötü
bayrama artısız girmem lazım
hepinize iyi geceler....
Kızlar gülçinim düzgün bildirim yapamıyor işlerinden dolayı, o yüzden bu hafta 3000 diye geçmiş oldu, anlayışla karşılamanızı umuyorum
Kilo veren herkese tebrikler
Bu hafta bende aranızdayım inşallah
oleyyy anladım oolduD tesekkurler
deryacım eline sağlıkkk ama son 5 e bakarmısınız en hırslılar ne hale gelmişiz bize yaz yaramadı tatil yaramadı galiba neyse inşallah bi düzene sokarız....
selmm,sena maşallah canım
allah kolaylık versin sana
selammmmmmmmlar ne çok geçmiş birikmiş maşallah...
BANU hoşgeldiiiinnnnn....
ben sütle yiyorum. ama zaten kabızlık hep var. form çayı ben çok içemiyorum ama faydası oluyor. bir dene istersen canım.
derler canım derler. banada dediler çooookkk. olsun onlara kızma hakkımız yok. çok yedik ama bizde . daha da azimle vericez şimdi.sonrada ah kızım yeter artık biraz ye diyecekler...
çok üzüldüm çok. genç ölümleri ve ani ölümler çok üzer beni. Allah rahmet eylesin başınız saolsun. Rabbim sabırlar versin ailesine ve size
canım geçmiş olsun. anneciğin gelecek gözün aydın. iş içinde hayırlısı olsun. dinlenmeslisin bence bu arada bollca. ben akşam 10 11 gibi meyve falan yiyip ara yapıyorum
Teşekkür ederim, bana da ne mutlu ki o var hayatımda.. Ben senin adını bilmiyorum ama :26:
merhaba ben tülin:)))) (deryaydı adınız dimi :))))
ooooo çok yorucu vallahi Allah yardımcın olsun. benimde yarına misafirlerim var.çoook kalabalık olcaz. şimdi perdeler falan yıkanıyo. yemek hazırlıklarına başlıycam şimdiden. Allahtan kalmıycaklar:)))
çok saqol cnm teşekkür ederim..ilk gün kalanlar kayınvalidem görümcem ve çocuklarıydı..ikinci günde dayım geldi memleketten..onlar kaldılar..sanırım bikaç güne kadar izmirden kuzenim gelecek..bayrama kadar bizde kalıcak..sonra hep beraber safranboluya geçicez..seviyolar geliyorlar ne diyim Allah razı olsun..biz de seni çok özledik gülçincim, fırsatın oldukça gel mutlaka, Allah kolaylık versin
canım sohbetini özledim, hızlı aldığın için kolay verirs,n inşallah. buranın ne kadar faydalı olduğunu sen de biliyorsun fırsat buldukça uğra mutlaka
ben de 31 yaşındayım istedikten sonra veriliyor elifcim
kolay gelsin sehercim
başınız sağolsun ayşecim, Allah evlat acısıyla sınamasın hiçbirimizi
selam filizcim, geçenlerde bir hikaye anlatmıştın her işte bir hayır var diye. padişahla vezirin hikayesi. çok hoşuma gitti, ben de anlattım bir kaç kişiye hatta 6 yaşındaki yeğenim o kadar etkilenmiş ki söyleyip duruyor banabu hikayedeki gibi iş için de hayırlısı olsun canım. insanın ister istemez canı sıkılıyor tabiki, ama kendimizi yıpratmaktan başka bir şey geçmiyor elimize
hoşgeldin canım, özledim seni, o kadar sıkıntılı bir dönemden sonra iyi olmuştur gezi
ben de yapamıyorum oruçluyken. en doğrusu iftardan iki üç saat sonrası diye düşünüyorum
kolay gelsin canım, ramazanda yatılı misafir çok yakının olmadıkça zor aslında, Allah kolaylığını verir inşallah
canım çokk tebrik ederim ne mutlu sana...sakın ipin ucunun bırakma..ip ince olduqun günleri görücez hep birlikte inşallah...canlarımmm cok mutluyum 94.5 kilo olmustum bi iki afta önce böleydmm smdi 90.8 im :)):) ilk hedefrm 89 olmak bebeklermm sora 79 inş wericem artık daha cok inanıorum kendmeee cok sükür .:):)
canım arada vücut direnişe geçer bu çok normal..yeme sisteminin böyle durumlarda deqiştirirsen vücut direncini kırmış olursun...sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık öqlen ve akşam et ağırlıklı beslenip 3 litre su içersen direncini kırmış olursun..dene istersen cnm..günaydın canlarım;
dünkü karnıyarıktan 1 tane yedim maleseföyle güzel olmuşki dayanamadım,ama sonra bişi yemedim gari...aslında bu hafta birşeyler oldu ben artıları kafama tamıyordum ama sabitlendi galiba 77 den inemedim cuma dan beri 77 kusur çıkıyorum hep.. kötü böyle giderse bu haftada artıdayım,ama yapmıycam şimdi bi araştırayım adetim dün bitti hatta hala geliyor gibi sildikçe,ödem mi var nedir anlamadım...bi şok lazım bana ödem attırıcı...sporada başladım bak bu defa rezil olmasın verdiğim emekler,yanında sıkı bir diyette olsun en az 10 kilo vermeliyim 3 ayda ..örnek dieyet varmı bu kiloyu verebileceğim bildiğiniz ??
dün iftar öncesi tartıldım 78kiloyum tam tamına 78küsüratı yok süper bişey 600 gram daha vermişim.inşallah bayrama 75 falan olabilirim.kendimi daha mutlu ve daha güzel hissediyorum valla.eşim bile dedi.son bi hafta gözüme daha güzel gözükmeye başladın diye kilo veriyorum ondandır dedimhedefim 68 biliyo.bakalım inşallah o rakamıda görürüm.gelelim dünkü menüye iftar: bir tabak kuru fasulye,bir tabaktan az sanırım pirinç pilavı biraz yoğurt pide yediğimi hatırlamıyorum sanırım yemedim pilav yeyince ekmek türü şeyler yememeye çalışıyorum 1-2 saat sonrada tavuk göğsü yanında bir topdondurma tabi bol su içtim sahur:elimin yarısı kadar pide,biraz beyaz peynir ve bol su. gün içinde tempolu çarşıya kadar yürüyüş yaptım spor olarak o sayılabilir.bide görümcem bizde iftara yemekteydi.eşi ve kızı eşinin ailesinin yanına gittiler.görümcemde akşamları iftara bize geliyo.sağolsun o oğluışumla oynarken ben yemek hazırlığı ve evi toplamakla uğraştım.ya bi türlü popomun üstüne oturamıyorum.kadın olmak ne zormuş.bide işleri yetiştirebilsem o da yok.hep bişeyler birikiyo.akşama gidince yine çamaşır katlıcam.evi süpürmem lazım.biraz yemeğimiz var.yanına da bi çorba yaparsam süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?