80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevda seni görmek ne güzel bu arlar denk gelemiyoruz ama olsun yazılarından iyi olduğun anlaşılıyor. kendine güvenin gelmiş sevindim, bende daha önce netten arkadaşlıklara inanmazdım, fakat burda olabileceğini gördüm. karşılıksız, çıkarsız demekki olabiliyormuş, gece kuşum sen kendini birazdaha toparla canım burayı eski coşkusuna kavuştur

kendimizi iyice bıraktık böyle giderse bayrama artı olurum

derya ellerine sağlık canım, yine listen çok güzel

izlem, dediğin gibi yaptım göbek 1 cm. yukarda(tabi akşam şişliği vardı)
yani tombul balık oluyorum sanırım

canım her mesajın yaında alıntı ile cevapla var. eğer sadece ona basarsan tek kişiye cevap veriyorsun. onun yanında küçük bi kutu var. onu tıkladığımda ok gibi bi işaret çıkıyor. alıntı yapmak istediğin tüm msjlarda onu tıkla. tüm okudugun sayfalarda işaretledikten sonra sayfa sonundaki konuya cvp veri tıkladıpında tüm msjları göreceksin alt alta. aralarına msjlarını yazabilirsin. ben böyle yapıyorum. başka yolu varmı bilmiyorum canım

ve bugünkü karman çorman menüm:

sabah ( 9da uyanmama ragmen işlerimden dolayı 11 12 arası kahvaltı) 1 dilim çav ekmek. / domates / salatalık / peynir / yarım yumurta / çay

ara: 1 bardak kefir / yarım dilim revani

ara 1 şeftali / hazırladığım yemeklerini tadı tuzu derken 5 6 kaşık yemek

ara : 1 koca dilim güllaç

akşam : 7 8 kaşık mantı / yarım bardak meyve suyu

ara : 2 bardak çay / 8 10 fıstık / 1 bisküvi / 3 4 fındık
ben bile anlamadım bugün ne yediğimi. sapıttım valla iş yapıcam diye. yarında misafirlerim var. inşallah düzgün yerim. iyi gecelerrrrr

menüm
sabah: 2 di. tam ta. ekmek, 1 zeytin
otlu peynir, 1 tat. ka. çilek re.(ev yapımı)
domatez salatalık

ara:1 şeftali

öğlen:2 lahmacun, bol yeşillik,(evde vardı canım çekti)
1 bü. bar. ayran
ara: 1 di. baklava
ara:1 kü. di. tavuk göğsü(tatlı):18:

akşam: 1 kase ayran aşı çorba, 1 kepekli galeta
ara: 1 ye. elma

3 lt.su
3 yeşilçay

kızlar bana ne oldu bilmiyorum buaralar çok kaçırıyorum
yarına inşallah oruç tutucam bakalım, böyle giderse sonum kötü
bayrama artısız girmem lazım

hepinize iyi geceler....

Son düzenleme:

oleyyy anladım ooldu D tesekkurler

canım hiç anlamam bu hesaplardan.sen mümkün olduğunca dikkatli ye,spor yap ve bol su iç..

oruçlu değilsin o yüzden yemen izin yok.ama iş işten geçti tabi ben bunları yazarken.umarım yememişsindir.böyle durumlarda sadec meyve yiyin yanına 1 bardak süt için.

tatlım ne derdin var senin?iyi misin?sanki bir şey oldu..neden kafanı toplama ihtiyacı duyuyorsun?inşallah eşinle sorunlar yoktur.bu topikte bu hak sadec benim biliyorsun.yerime göz dikem (allah korusun.allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah)

paylaşmak istersen yaz canım ferahlarsın..

eski düzenine gireceğine inanıyorum.yavaş yavaş başla canım.bizler yanındayız..

canım harikasın çok güzel olmuş.gülçin için de sorun değil.o verdikçe bizz seviniyoruz.

arkadaşın nasıl?ailesi hiç arayıp sormuyor mu yav?(çok merak ettim kusura bakma...)

bizden bahsediyor musun ona :)))))

süper harikasın canım.çok özlemişim menülerini.inşallah banu da paylaşacak ama valizleri boşaltıyor herhalde :))

çok güzel canım.harikasın..

sıkma canını diyeceğim ama gidişat iyi değil canım.regl falan mı olacaksın.çok tatlı tüketiyorsun da dikkatimi çekti..

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim,benim gbi artı olanlar canımız sağolsun diyelim.inşallah veriririz haftaya..

bugünkü menüm..

sahur: 2 dilim tb ekmeği,domates,salatalık,yumurta

iftar: 2 hurma,3 kaşık bulgur pilavı,6 kaşık nohut yemeği,salata

2 lt su
1 bardak maden suyu

1 saat spor (bantta tempolu yürüme)
300 twist

menüm

sahur elim kadar pide
biraz peynir
3 zeytin
3 yaprak sarması (ne alaka ama canım çekti)
2 kaşık yoğurt

iftar 2 hurma
8 küçük ızgara köfte
2 dilim pide
2 kaşık yoğurt

ara 1 kaşık irmik helvası
yarım şeftali
1 incir
2 litre su

valla kızlar uzun bir aradan sonra ilk orucumu tuttuğum için bugün baya bir aç gözlülük yapmışım.menümü hiç beğenmedim

Ortim sonunda menünü gördük ne yersen ye yinede gel
nilgünün sayesinde öğrendiğim hurma içi fındık bu akşam misafirleri büyüledi herkes bu şekildemi satılıyor dedi güzel ve yorucu bir akşamdı nasıl iftar ettiğimi bilemiyorum servisten yemeğe fırsat kalmadı güzelde oldu
menüm
sahur
peynir
reçel
çavdar ek

iftar
islim kebabı
1 milföylü tavuk but

ara
üzüm

5i biryerde çay
1 tatlı kaşığı helva

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler eve geldik geçmiş yaptım sabah yine görümcemlere gideceğiz...
acımız çok büyük heleki annesi sesi hiç çıkmıo ağlamaktannnn
bende çok yorgunum
ben yatayım ii gecelr kib
aeo

deryacım eline sağlıkkk ama son 5 e bakarmısınız en hırslılar ne hale gelmişiz bize yaz yaramadı tatil yaramadı galiba neyse inşallah bi düzene sokarız....

oleyyy anladım ooldu D tesekkurler

yasasın en sonunda ben de yapabildim :) tesekkurler

deryacım eline sağlıkkk ama son 5 e bakarmısınız en hırslılar ne hale gelmişiz bize yaz yaramadı tatil yaramadı galiba neyse inşallah bi düzene sokarız....

ya cok uzun zamandır yapıyorsunuz gayet normal bence ilk baslayanla bir suru kiloları veren bir olur mu

gelelim bana
galiba cidden 86,0 kilodayım mucize gibi bir sey o kadar mutluyum ki dun tartılıp tartıda 86,0 gorunce tekrar tamam o zaman dedim bu da bana orucun ilk hafta armağanı oldu heralde

ya bir de 83,6 yı görebilsem o zaman tam 10 kil overmis olacağım ve bende kilo cizelgemi gururla ekleyeceğim çizelge için kendime koyduğum hedef 83,6
sevgili mübarek ay bana yardım etse de onları da gorebilsem
orucumu rabbime sukurler cok guzel tutuyorum hic bir sıkıntı yok dun eve gidince kızımı aldım parka cıktık beraber oynadık ettik sonra eve geldim yemek hazırlıgı ve ardından bir dus ve hooppp iftar

sıra geldi yemeklerime;
dun maalesef sofra zengindi bayağı allahım olmayanlara daha cok versin yazıktır gunahtır 1 gu nac kalıp sonra ziyafet sofralarına oturuyoruz oruclarımız kabul olur insallah

İftar menüsü;
3 kaşık çorba
1 kaşık taze fasulye
2 adet tava köfte ve normalde yediğimin yarısı kadar çoban salata
1 avuç içi ya da el de olabilir :2: ramazan pidesi
1 Fırın patates (bu iste biraz fazla oldu ama en cok canım onu istemisti)
1 fırında közlenmis kırmızı biber ve 2 dilim fırın kabak
1,5 litre su
Sahur
1 activia kayısılı
2 adet şeftali
1 litre su

peklik durumu orta karar
iftar da yazdım ya 3 kasık sundan 1 kasık bundan aslında kaseler tabaklar hep doluydu ama yiyemedim tamamen tıkandım ustume bir agırlık coktu hepsinden ancak azar azar yiyebildim bir de cok guzel helva geldi ortaya ama yemedim , köfte bile ozellikle 2 yazmıs degilim 4 tane vardı aslında tabağımda ama ben 2 tane yiyebildim
yemekten sonra çay falan da içmiyorum , kızımı uyutup sonra da soda alıp odamda kitabımı okuyup uykuya daliyorum , ne televizyon ne baska bir sey yoksa baska turlu sahura kalkamıyorum uykuma cok duskunum
ramazan pidesi hic yemiyecektim ama fırında tekrar ısıtılmıs her tarafı nar gibi kızarmıstı dayanamadım bende
ya bu sekilde yemeyle kilo verebilirmiyim
olabilir mi böyle bir sey
sizinle bir blogdan alıntı yaparak cok begendigim bir yazıyı paylasmak istiyorum
sevgilerimler

Butun gun ac durduktan sonra, tek bir ogunde asiri derecede besin almak, cok fazla ve cok degisik besini ayni anda tuketmek, kendini reklam filmlerinin acimasiz ve neredeyse arsizca hatta gorgusuzce hazirlanmis izlenimi veren iftar sofralarina benzer sofralari kurmaya mecbur hissetmek, hem bedeniniz hem de ruhunuz acisindan sizi yorar.
.
Ben her ramazan ayinda, televizyondaki reklamlara bakip, evine goturebildigi tek fazladan posetin icinde bir kac cesit “iftariyelik” olan, sofrasina ramazanin bereketi olarak cesitlilik katmaya calisan ama ibadetini kendini yemege bogarak odullendirmeyen insanlari dusunurum hep.. Ve dusunurum, o muhtesem sofralari televizyonda seyredip, onundeki tek tabak yemege yine de sukrederek uzanan kasiklari..

Ramazan ayinin, baska hicbir dinde bulunmayan o derin anlamini iyice dusunun ve doyurulmasi gereken acligin ne oldugunu elinizi uzattiginiz her besinde birkez daha hatirlayin..

günaydın canlarım;
dünkü karnıyarıktan 1 tane yedim malesef öyle güzel olmuşki dayanamadım,ama sonra bişi yemedim gari...aslında bu hafta birşeyler oldu ben artıları kafama tamıyordum ama sabitlendi galiba 77 den inemedim cuma dan beri 77 kusur çıkıyorum hep.. kötü böyle giderse bu haftada artıdayım,ama yapmıycam şimdi bi araştırayım adetim dün bitti hatta hala geliyor gibi sildikçe,ödem mi var nedir anlamadım...bi şok lazım bana ödem attırıcı...sporada başladım bak bu defa rezil olmasın verdiğim emekler,yanında sıkı bir diyette olsun en az 10 kilo vermeliyim 3 ayda ..örnek dieyet varmı bu kiloyu verebileceğim bildiğiniz ??

günaydın mutlu sabahlar olsun herkese ben bu gün regli oldum o yüzdende bu gün süper bir menü olacak tam diyete uygun sıfır kacamak olacak

dün iftar öncesi tartıldım 78kiloyum tam tamına 78küsüratı yok süper bişey 600 gram daha vermişim.inşallah bayrama 75 falan olabilirim.kendimi daha mutlu ve daha güzel hissediyorum valla.eşim bile dedi.son bi hafta gözüme daha güzel gözükmeye başladın diye kilo veriyorum ondandır dedim hedefim 68 biliyo.bakalım inşallah o rakamıda görürüm.gelelim dünkü menüye iftar: bir tabak kuru fasulye,bir tabaktan az sanırım pirinç pilavı biraz yoğurt pide yediğimi hatırlamıyorum sanırım yemedim pilav yeyince ekmek türü şeyler yememeye çalışıyorum 1-2 saat sonrada tavuk göğsü yanında bir topdondurma tabi bol su içtim sahur:elimin yarısı kadar pide,biraz beyaz peynir ve bol su. gün içinde tempolu çarşıya kadar yürüyüş yaptım spor olarak o sayılabilir.bide görümcem bizde iftara yemekteydi.eşi ve kızı eşinin ailesinin yanına gittiler.görümcemde akşamları iftara bize geliyo.sağolsun o oğluışumla oynarken ben yemek hazırlığı ve evi toplamakla uğraştım.ya bi türlü popomun üstüne oturamıyorum.kadın olmak ne zormuş.bide işleri yetiştirebilsem o da yok.hep bişeyler birikiyo.akşama gidince yine çamaşır katlıcam.evi süpürmem lazım.biraz yemeğimiz var.yanına da bi çorba yaparsam süper olur

günaydın kızlar. Umarım hepiniz çok iyisinizdir. regl oldum o yüzden biraz kendimi rahatsız hissediyorum. onun haricinde çok iyiyim. dün kü yediklerim ise 1 simit 2 çay, öğle kahvaltlık( bol domates çok az peynir 1 yumurta 3 zeytin 2 karper peynir 3 dilim ekmek) ara 1 magnum(burda suçluyum) akşam ise fırında köfte patates 1 tabak yarım bardak ta kola içtim. ve gün boyu 1.5 lt su. sizşimdi suya az diyeceksiniz ama ben hemen söyleyeyim ben çok su içemeyen biriyim içmesem hiç aklıma gelmez yani o derece. o yüzden bu su şimdilik bana çok iyi. bir de ben listeyi göremedim kızlar acaba gözden mi kaçırdım listenin başında sonunda ortasında kimler var ki çok merak ediyorum doğrusu .

selmm, sena maşallah canım
allah kolaylık versin sana

teşekkür ederim canım atlattım çok şükür...dün akşamüstü birde reql oldum halsizlik ve karın aqrısı devreye girince baya zorlandım..bugün akşama kadar dinlenmek istiyorum...

teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. yatılı misafir yorucu oluyor sevabıda ona göre olur tabii..hem iftar hem sahur vermiş oldum yorulsamda bu güzel ayın bereketine ve derecelerine deqer cnm...Rabbim hepimizin iftarını sahurunu kabul etsin...
çok saqol cnm teşekkür ederim..ilk gün kalanlar kayınvalidem görümcem ve çocuklarıydı..ikinci günde dayım geldi memleketten..onlar kaldılar..sanırım bikaç güne kadar izmirden kuzenim gelecek..bayrama kadar bizde kalıcak..sonra hep beraber safranboluya geçicez..seviyolar geliyorlar ne diyim Allah razı olsun..
canlarımmm cok mutluyum 94.5 kilo olmustum bi iki afta önce böleydmm smdi 90.8 im :)):) ilk hedefrm 89 olmak bebeklermm sora 79 inş wericem artık daha cok inanıorum kendmeee cok sükür .:):)
canım çokk tebrik ederim ne mutlu sana...sakın ipin ucunun bırakma..ip ince olduqun günleri görücez hep birlikte inşallah...
canım arada vücut direnişe geçer bu çok normal..yeme sisteminin böyle durumlarda deqiştirirsen vücut direncini kırmış olursun...sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık öqlen ve akşam et ağırlıklı beslenip 3 litre su içersen direncini kırmış olursun..dene istersen cnm..

enişte bey öyle dediyse seni tebrik etmekten başka dicek bişey yok...çok tebrikler cnm..isteyince azmedince oluyormuş dimi

aycan33
ayşecim başınız saq olsun canım..genç ölümü çok zor..Rabbim mekanın cennet eylesin ailesine sabır versin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…