80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sabahlar:)

oğlumun sayesınde saolsun 7 de ayaktayız sımdı kendısı uyudu bende sızlere bakayım dedım.. ınş. herkes ıyı hersey yolundadır..

günaydın hanımlar
bugun benim prenses geldi.
çok mutluyum cunku 4 aydır düzenli geliyor artık. yani ben kilo vermeye basladıgımdan beri.
birde iftar öncesi kilonun en dogrusu oldugunu bu sabah kanıtlamış oldum. dün iftar öncesi gördügüm rakamdan 100 gr eksik çıktım bu sabah. gece kalkıp irmik tatlısı yedigim halde :26:
hiç huyum degildir gece kalkıp bişeyler yemek. regl agrısından uyuyamadım dolandım durdum dolanırken de elim dolaba gitti. az bişey yedim ama o saatte hiç iyi olmadı

Son düzenleme:
ya birde alıntı nasıl yapılyıor?bır mesajıma bırkac alıntı yapmak ıstıyorum ama 1den fazla yapamıyorm

Anlatacaktım ama tülün yetişmiş

arkadaşın nasıl?ailesi hiç arayıp sormuyor mu yav?(çok merak ettim kusura bakma...)

Ne kusuru nilgünüm estağfurullah, ailesi değil de babasının umurunda sadece o arıyor soruyor zaten şimdi istanbula onunla konuşmaya gitti..Babasıda beni tanıdığı için içi rahat, burada daha mutlu olacağını o da biliyor..
Kalanların umurunda olsa bu durumda olmazdı, sormasınlar da zaten, allaha yakın bize uzak olsunlar

deryacım eline sağlıkkk ama son 5 e bakarmısınız en hırslılar ne hale gelmişiz bize yaz yaramadı tatil yaramadı galiba neyse inşallah bi düzene sokarız....

Olsun ayşecim evet devrildik bu hafta biraz, gerçi ben o bölgenin kıdemlisi oldum artık ama bak ben bile toparlamaya başlasıydam siz ilk 10 lara yükselirsiniz hemen merak etme

Günaydın fıstıklarım, pazara çıkmam lazım bugün hiç istemiyorum ya
Ya ben sahurda yedim ama öğlen 2 ye kadar hiçbir şey yemiyorum oruçlu gibi..Yani sahurda az da olsa yemek iyi oluyor.Akşam menüme yazarım ne yediğimi.
Bugün güzel bir gün olsun

sıkma canını diyeceğim ama gidişat iyi değil canım.regl falan mı olacaksın.çok tatlı tüketiyorsun da dikkatimi çekti..
hayır canım reglim yeni bitti, bugün oruca başladım inşallah oruçluyken daha fazla raydan çıkmam :18:

afiyet olsun canım, ben karnıyarık yaptığım zaman patlıcanı yağda kızartmıyorum fırınlayıp yada kızartmadan sade yapıyorum daha hafif oluyor. sarma va dolmadada iç harcını bulgurdan, veya esmer pirinçten böyle deyişiklik yapabilirsin diyetede uygun olur

seni şimdiden tebrik ederim canım, inşallh cumaya daha iyi sonuç alırsın, eşlere gelince bi bakışta anlıyorlar kilo verip vermediğimizi, maşallah çok dikkatliler benimkide buaralar aynısın diyoo

dün dışarda iftar ve sahur yaptığımız için bnm için kötü oldu.
iftarda
bi kase mercimek çorbası
ve yarım kıymalı pide yedim.

sahur ise:
mc donalds tannn tam tamına birrr menüüüü
:S :S

derya söylemeden edemiycem şimdi fotolara baktım arkadasının yuz hatları cok hosuma gitti. :26: cok dogal bi guzelligi var. allah sahıbine bagıslasın.

günaydınlarr
sacre (sevgiydi sanırım ) ramazan ile ilgili paylaşımların çok güzeldi canım keşke herkes idrakine varabilse !
kısaca bugün ben :
ne güzel uyuduk kızımla bugün çok şükür erkenden kalkmadı güzelce kahvaltısınıda yaptı ev çok dağınık toplamam süpürmem gerek
elbise almak istiyorum kendime ama 6 lı hanelere inmeden almama kararı almıştım arkadaşlarım öyle hoş giyiniyorlar ki kendimi çok kötü çirkin hissediyorum
saçlarım çok dökülüyor elimi attıkça geliyor sarımsaklı şampuanı denesem artık

derya söylemeden edemiycem şimdi fotolara baktım arkadasının yuz hatları cok hosuma gitti. :26: cok dogal bi guzelligi var. allah sahıbine bagıslasın.

al bendende okadar yüzünü gözünü fiziğini çok beğendim güzelin şansı olmaz boşuna dememişler

SELAMLAR,,,
dünkü menüm...

sabah: bir dilim kepek ekmegi, 3 ad kayısı, bir dilim peynir
ara: 5 ad ceviz
ögle: 150 gr çiğköfte 26:
ara yok:
aksam: nerdeyse 300gr nar ekşili haslanmıs tane mısır
3lt su
100 dk sabah hızlı tempoda yuruyus

3 saat gezıntı

yanlız karnım cok agrıyoo suan çigkoftemi dokundu nar ekşisimi bilemedim ve hala bişi yiyemedim su ıcıyorum rahatlamak ıcın

al bendende okadar yüzünü gözünü fiziğini çok beğendim güzelin şansı olmaz boşuna dememişler

Dostum diye demiyorum şu güne kadar gördüğüm en güzel kız o
Artık erkeklere zerre itimadı kalmadı iltifat ve birliktelik teklifi almaktan, ama büyüdüğü çevreden dolayı serttir ha, kendisine sarkanı fena yapar Aynı benim o yaştaki halim deli, agresif
Ahh kızlar cidden var böyle bir şey sanırım, neler çekti şu güne kadar
Ama bu günden sonra herşey güzel olacak inşallah

Ha birde beni gördü ya 87 kilodan sonra ilk defa ben iltifat beklerken bu göbek ne dedi, biraz daha vermen lazım sporda şart dedi direk çimdirdim eşşeği
Çok dikkat eder, bu halde spor yapar, o yanımda olsa acayip destek olur, hemen 67 olurum ben

Son düzenleme:

ohh ne güzel birbirinize destek olursunuz çok sevindim canım mutluluğunuzu görmemek için kör olmak lazım Allah bozmasın

canım biliyorsun hiç birimiz bir diyet listesi uygulamıyoruz.dikkat ederek yiyoruz.

tünaydın arkadaşlar.daha erken kalktım da ancak işleri bitirdim geldim.

keyifle iyi sanırım.inşallah bu günü de az kaloriyle atlatırız.her tarafım ağrıyor benim de .yatağımı değiştirmem lazım nedir anlamadım ya.sürekli belim ağrıyarak kalkıyorum.

deryacığım fotolarını gördüm.allah arkadaşına çirkin şansı versin diyelim.ama seni de unutmayalım canım.fotolar nefis.çok güzel çıkmışsın sen de..yüzün gözün maşallah..cildin de ne kadar güzel ya..hiç leken sivilcen yok maşallah..

yediklerine dikkat et bu haline gölge düşürme.bi de arkadaşınla yürüyüşlere gittin mi oh gitsin kilolar..

banu nerelerde niye yazmıyor sık sık?

Sağol nilgünüm, yok ben cidden karar verdim 67 olacağım inşallah, yüzümde sivilce yokta kırışmaya başlamış gözlerimin etrafı, e normal artık yavaş yavaş

Aynı şeyi düşündüm rana gelince yürüyüşlere başlarız belki, gerçi plateste var ama ramazandan sonra yürüyüşleride sıkıştırabilirim araya :87:

Banu anca toparlanıyordur nilgünüm.

selammm
nabersinizz geldim nilgüncüm ya üzerimde bir agırlık varki sorma
göbek ve yanlarım çıktıı yinee
tatile a kaldı ama benim her yer her yerde
iç bacaklarımda sarkmış durumdaaa
valla nasıl bikini giycemdiye oturup agladım akşamm
işlerim vardı biraqzda onları hallettim
kv ve görümce gelcek onları bekliyorum
tatil öncesi 70 kilo olmaktan korkuyorum

deryacım teşekkürler liste için, ben 1100 değil 1200 verdim canım. aslında söylemek istemedim çok önemli birşey değil çünkü. ama bu seferde öylesine inceleyip teşekkür etmiş gibi olacaktı

banucum sende bu kadar kuvvetli irade varken 70 falan olmazsın canım. evine geldin, eski düzenini tekrar oturtursun
nilgüncüm arkadaşlık için teşekkürler

teşekkür ederim canım bilmiyorum beni gercekten cok ama cok etkiledi
o sozler cok duygulandım
her soylenen guzel soz bir sey ifade etmiyor ama onu begendim sizlerle de paylasmak istedim, deger verdigin icin cok tesekkur ederim
insan bekliyor acaba benimle aynı duyguları paylasan varmıdır diye
bu arada ben gül ama enteresan simdi farkına vardım sacre fransızca kutsal demek , tamamen buyuk bir tesaduf oldu ramazan ayında buraya girdim falan
bakalım insallah bu nick baan ugurlu gelir sizler ugurlu gelirsiniz de bir seyler degisir en azından dramatik bir degisiklik yapabilirim
aslında hayatımla ilgili en guzel degisiklik esim her aksam güll ne zaman zayıflıycaksıınnn ben kilolu es istemiyorum diyordu bana hep ama ben hic umursamıyordum artık en azından 1 haziranda basladım diyetime
aslında diyet de degil yedikelrime dikkat ediyorum sadece simdi o bana kızıyor az yiyorsun diye trajik komik bir durum
neyse ben de boyle monolog seklinde yazıyorum ama buraya yazmak bir cesit terapi gibi cok cok iyi
allaha sukur arkadaslarımız dostlarımız dolu ama sonucta bu derdi paylasmıyorlar ve o insancıklara her gun aynı seylerdne bahsetmek onlar icin sıkıcı olur diye genelde bu konuları kendi kendime dusunurdum
ama simdi burada paylasıyorum
aklıma gelenleri yazıyorum ve cok rahatlıyorum

merhaba:))))))
bugun 3 aile misafirim var kızlar. çoluk çocuk bakalım akşam nasıl olacak. hazırlıklarıma devam ederken çok özledim hemen bi bakayım dedim sizlere. şimdi kaçıyorum herkese bereketli , huzurlu , sağlıklı günler diliyoruuummm. nilgüncüm aynı dert bendede var insan yataktan ağrıyla kalkarmı. ama ben yatakta sorun oldugunu kocama anlatamadım yıllardır. gel alalım bir viskolex yatakkk. birde resimler diyorsunuz ya ben hiç resim falan göremedim. nasıl bakıyoruz geçmişide okuyorum hep ama :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…