ya birde alıntı nasıl yapılyıor?bır mesajıma bırkac alıntı yapmak ıstıyorum ama 1den fazla yapamıyorm
arkadaşın nasıl?ailesi hiç arayıp sormuyor mu yav?(çok merak ettim kusura bakma...)
deryacım eline sağlıkkk ama son 5 e bakarmısınız en hırslılar ne hale gelmişiz bize yaz yaramadı tatil yaramadı galiba neyse inşallah bi düzene sokarız....
hayır canım reglim yeni bitti, bugün oruca başladım inşallah oruçluyken daha fazla raydan çıkmam :18:sıkma canını diyeceğim ama gidişat iyi değil canım.regl falan mı olacaksın.çok tatlı tüketiyorsun da dikkatimi çekti..
günaydın canlarım;
dünkü karnıyarıktan 1 tane yedim maleseföyle güzel olmuşki dayanamadım,ama sonra bişi yemedim gari...aslında bu hafta birşeyler oldu ben artıları kafama tamıyordum ama sabitlendi galiba 77 den inemedim cuma dan beri 77 kusur çıkıyorum hep.. kötü böyle giderse bu haftada artıdayım,ama yapmıycam şimdi bi araştırayım adetim dün bitti hatta hala geliyor gibi sildikçe,ödem mi var nedir anlamadım...bi şok lazım bana ödem attırıcı...sporada başladım bak bu defa rezil olmasın verdiğim emekler,yanında sıkı bir diyette olsun en az 10 kilo vermeliyim 3 ayda ..örnek dieyet varmı bu kiloyu verebileceğim bildiğiniz ??
seni şimdiden tebrik ederim canım, inşallh cumaya daha iyi sonuç alırsın, eşlere gelincedün iftar öncesi tartıldım 78kiloyum tam tamına 78küsüratı yok süper bişey 600 gram daha vermişim.inşallah bayrama 75 falan olabilirim.kendimi daha mutlu ve daha güzel hissediyorum valla.eşim bile dedi.son bi hafta gözüme daha güzel gözükmeye başladın diye kilo veriyorum ondandır dedimhedefim 68 biliyo.bakalım inşallah o rakamıda görürüm.gelelim dünkü menüye iftar: bir tabak kuru fasulye,bir tabaktan az sanırım pirinç pilavı biraz yoğurt pide yediğimi hatırlamıyorum sanırım yemedim pilav yeyince ekmek türü şeyler yememeye çalışıyorum 1-2 saat sonrada tavuk göğsü yanında bir topdondurma tabi bol su içtim sahur:elimin yarısı kadar pide,biraz beyaz peynir ve bol su. gün içinde tempolu çarşıya kadar yürüyüş yaptım spor olarak o sayılabilir.bide görümcem bizde iftara yemekteydi.eşi ve kızı eşinin ailesinin yanına gittiler.görümcemde akşamları iftara bize geliyo.sağolsun o oğluışumla oynarken ben yemek hazırlığı ve evi toplamakla uğraştım.ya bi türlü popomun üstüne oturamıyorum.kadın olmak ne zormuş.bide işleri yetiştirebilsem o da yok.hep bişeyler birikiyo.akşama gidince yine çamaşır katlıcam.evi süpürmem lazım.biraz yemeğimiz var.yanına da bi çorba yaparsam süper olur
derya söylemeden edemiycem şimdi fotolara baktım arkadasının yuz hatları cok hosuma gitti. :26: cok dogal bi guzelligi var. allah sahıbine bagıslasın.
derya söylemeden edemiycem şimdi fotolara baktım arkadasının yuz hatları cok hosuma gitti. :26: cok dogal bi guzelligi var. allah sahıbine bagıslasın.
al bendende okadar yüzünü gözünü fiziğini çok beğendim güzelin şansı olmaz boşuna dememişler
Dostum diye demiyorum şu güne kadar gördüğüm en güzel kız o
Artık erkeklere zerre itimadı kalmadı iltifat ve birliktelik teklifi almaktan, ama büyüdüğü çevreden dolayı serttir ha, kendisine sarkanı fena yaparAynı benim o yaştaki halim deli, agresif
Ahh kızlar cidden var böyle bir şey sanırım, neler çekti şu güne kadar
Ama bu günden sonra herşey güzel olacak inşallah
Ha birde beni gördü ya 87 kilodan sonra ilk defa ben iltifat beklerken bu göbek ne dedi, biraz daha vermen lazım sporda şart dedi direk çimdirdim eşşeği
Çok dikkat eder, bu halde spor yapar, o yanımda olsa acayip destek olur, hemen 67 olurum ben
günaydın canlarım;
dünkü karnıyarıktan 1 tane yedim maleseföyle güzel olmuşki dayanamadım,ama sonra bişi yemedim gari...aslında bu hafta birşeyler oldu ben artıları kafama tamıyordum ama sabitlendi galiba 77 den inemedim cuma dan beri 77 kusur çıkıyorum hep.. kötü böyle giderse bu haftada artıdayım,ama yapmıycam şimdi bi araştırayım adetim dün bitti hatta hala geliyor gibi sildikçe,ödem mi var nedir anlamadım...bi şok lazım bana ödem attırıcı...sporada başladım bak bu defa rezil olmasın verdiğim emekler,yanında sıkı bir diyette olsun en az 10 kilo vermeliyim 3 ayda ..örnek dieyet varmı bu kiloyu verebileceğim bildiğiniz ??
deryacığım fotolarını gördüm.allah arkadaşına çirkin şansı versin diyelim.ama seni de unutmayalım canım.fotolar nefis.çok güzel çıkmışsın sen de..yüzün gözün maşallah..cildin de ne kadar güzel ya..hiç leken sivilcen yok maşallah..
yediklerine dikkat et bu haline gölge düşürme.bi de arkadaşınla yürüyüşlere gittin mi oh gitsin kilolar..
banu nerelerde niye yazmıyor sık sık?
Kızlar gülçinim düzgün bildirim yapamıyor işlerinden dolayı, o yüzden bu hafta 3000 diye geçmiş oldu, anlayışla karşılamanızı umuyorum
Kilo veren herkese tebrikler
Bu hafta bende aranızdayım inşallah
günaydınlarr
sacre (sevgiydi sanırım ) ramazan ile ilgili paylaşımların çok güzeldi canım keşke herkes idrakine varabilse !
kısaca bugün ben :
ne güzel uyuduk kızımla bugün çok şükür erkenden kalkmadı güzelce kahvaltısınıda yaptı ev çok dağınık toplamam süpürmem gerek
elbise almak istiyorum kendime ama 6 lı hanelere inmeden almama kararı almıştım arkadaşlarım öyle hoş giyiniyorlar ki kendimi çok kötü çirkin hissediyorum
saçlarım çok dökülüyor elimi attıkça geliyor sarımsaklı şampuanı denesem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?