80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arzucum ne kadar kontrol etsemde bazen böyle hatalar yapıyorum, kusura bakma canım

Banucum sen eve geldin artık kilolar korksun sen neden korkuyorsun azimli hatunum?

bu arada bence mutlaka al ne almak istiyorsan o kadar iyi geliyor ki
bende hicbir sey almıyor ve is yerinde cok paspal gorunuyordum bu da insanı cok depresi yapıyor
tatilde bol bol alısveris yaptım ozellikle de bir suru ust kıyafet aldım biraz da darca hem de zaten giiyndikce eskiyor
simdi hergun susleniyorum babetlerimi giyiyorum isgunum cok daha keyifli geciyor kendimi iyi hissediyorum arkadaslarım kıyafetlerime iltifatlar ediyor
bunla cok guzel seyler cok uzun zamandır yasamadıgım seylerdi
sen de git hic 6 yı bekleme 7 liler de cok guzel al istedigin elbiseyi
bende arkadaslarımın kıyafetlerini cok begeniyorudm simdi de onlar bana iltifat ediyorlar sagolsunlar
hayatın tadına varalım yavas yavas
hazır indirimler de var değerlendirmek lazım

hani resim nerde ben niye görmedim yaa. azıcık benimde gözüm gönlüm açılsın... bu haksızlık ama

bu arada niye kimse bana kızmıyo. dün koskoca magnum ve yarım bardak kola içtim dedim kimsenin ruhu duymadı ayol... kendi kendime kızıyorum ama olmuyor bir türlü suçluluk duyamıyorum ben yaaaa. olsa yine yerim yani...

bende seher canım memnun oldum
buranın engüzel yanıda o düşüncelerimizi sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı paylaşıp samimi sohbetler kurmak diyet bahane
Kıyafet konusunda ise çalışırken çok daha dikkatliydim evde olunca rahat ne bulursam giyiyorum öyle saatlerce dolaşıym nerde ne var merakımda yoktur birde benim yapımda var fazla kokoş değilim eşimde tam tersi herzaman bakımlı olmamı şık giyinmemi bekler aslında kilolu olmak bunlara engel olmasada işte fıtratım paspal ama kendime çeki düzen vermeliyim farkındayım dünkü misafirlerim mesela restoranta gidermiş gibi giyinmişler ben bi tshırt bi etek çok basit kaldım yanlarında buradaki kızlarda modayı sıkı takip ediyorlar öğreniorum birşeyler işte

ben size yazacaktım ama bır oncekı gunkı menunuzde henuz tam dyette degılım dıye belırtmıs oldugunuız ıcın yazmadım :)

nediyeyim ben şimdi ki pişman olmadığın belli oluyor tekrar yerim diyorsun menünde kaçamakları hep görüyorum ne yapman gerektiğini biliyorsun biz ancak duraklama devrinde devreye giriyoruz daha diyete başlayalı nekadar olmuş ki

Son düzenleme:
ben size yazacaktım ama bır oncekı gunkı menunuzde henuz tam dyette degılım dıye belırtmıs oldugunuız ıcın yazmadım :)

olsun fıstık sen kız yinede ... yoksa iflah olmam ben. tam olarak başlıyorum yarın. ben biraz takıntılıyımdır yani ara zamanlarda hiçbir işe başlayamam. örn. ayın 1 i yada 5 ya da 10 u gibi yada saat 1 , 1:30, 2 gibi olması gerekiyor yokse yarım kalıyor herşeyim.saçma ama öyle şartlanmışım hep. yarında 10 ya o zaman tam başlıyorum ama 3 ünden bu yana ısınma turları atıyorun :)

merhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik

neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....

olsa yine yerim demişsinya bende bu ara o moddayım işte her lokmada nefret ediom kendimden ama beynim bi daha ye diooo anlamsız ve kendime yakıştıramadığım bir durum ama öyleee....

canım hepimiz onun için burdayız ne olursa ne hissedersek onu yazıyoruz ve bu bizi rahatlatıyor....

ama oldu mu balım yaa. madem görüyon niye bişey demiyon yaa bende yaramaz çocuklar gibi kaçamak yapıyorum hep. işin şaka yanı bir yana bile bile lades yapıyorum farkındayım. suçluluk dersen var ama yeme duygusunun önüne geçemiyor işte. o yüzden kzın bana diyorum işte alın elimden şekerlerimi misketlerimi.....

ama oldu mu balım yaa. madem görüyon niye bişey demiyon yaa bende yaramaz çocuklar gibi kaçamak yapıyorum hep. işin şaka yanı bir yana bile bile lades yapıyorum farkındayım. suçluluk dersen var ama yeme duygusunun önüne geçemiyor işte. o yüzden kzın bana diyorum işte alın elimden şekerlerimi misketlerimi.....

inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım. kilo olayına gelince de bunlar kilo değil bence ödem olabilir... o yüzden sıkılma bence...

canım çok geçmiş olsun inş kötü bir şey yoktur aman dikkat et klimayı gerekirse kullanma sıcaktan birşey olmaz ne gelrğise soğuktan gelir
Allah sabır versin okudum ama mesaj yazamamıştım kelimelere sığdırılmıyor ki bu sene okadar çok genç ölüm olduki etrafımda artık uykularıma girer oldu
bu arada diyete başlamadan önce herkesin guatır hormon kan şeker ne varsa işte testlerini yaptırmasını tavsiye ederim kilo veremememi hep bünyeme bağlardım amatek engel benmişim
sen bir baktır ki belki hormonsal bişey vardır yoksada için rahat olur metobolizmana yüklenirsin

--SESİ-- sana çok kızdım, sen nasıl magnum yersin.........hemde bensiz. dondurmayı çok severim. kalorili olduğu için uzun zamandır yemedim.sana benim yaptığım bişiyi tavsiye edecem gerçekten etkili oluyor.buzdolabının üstüne zayıf olan bir fotoğrafını yapıştır.buzdolabını her açtğında resmi görüp yemiyorsun ama kesinlikle yememelisin.
ben 60 kilo olduğum resmimi koydum.orda ne kadar güzelim. göbek, meme, kalça diye bir şey yok, beni motive ediyor.hadi bakalım kaçamaksız 1 gün dileğiyle

oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

selamlar muhabbetinizz bol olsun hanımlar

bugün sahura son anda kalktım, dolabı açtım ezan başladı
bitinceye kadar ekmek üstü krem peynir sürdüm
2 tanede mercimek köftesi tıktım ağzıma, biraz su hallettim allahtan

yarın iftara eşimin ortağını ailesini alıcam
geçen gün oktay usta bi tatlı yapmış, onu kek kalıbına koymuş süper görünüyordu tesadüfen gördüm

yarın için sütlü irmik tatlısı yapıp kek kalıbında soğutucam, ortaya koyarım o şekilde

resmini çekerim alternatif olur kızlar sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…