deryacım teşekkürler liste için, ben 1100 değil 1200 verdim canım. aslında söylemek istemedim çok önemli birşey değil çünkü. ama bu seferde öylesine inceleyip teşekkür etmiş gibi olacaktı
banucum sende bu kadar kuvvetli irade varken 70 falan olmazsın canım. evine geldin, eski düzenini tekrar oturtursun
nilgüncüm arkadaşlık için teşekkürler
günaydınlarr
sacre (sevgiydi sanırım ) ramazan ile ilgili paylaşımların çok güzeldi canım keşke herkes idrakine varabilse !
kısaca bugün ben :
ne güzel uyuduk kızımla bugün çok şükür erkenden kalkmadı güzelce kahvaltısınıda yaptı ev çok dağınık toplamam süpürmem gerek
elbise almak istiyorum kendime ama 6 lı hanelere inmeden almama kararı almıştım arkadaşlarım öyle hoş giyiniyorlar ki kendimi çok kötü çirkin hissediyorum
saçlarım çok dökülüyor elimi attıkça geliyor sarımsaklı şampuanı denesem artık
Sağol nilgünüm, yok ben cidden karar verdim 67 olacağım inşallah, yüzümde sivilce yokta kırışmaya başlamış gözlerimin etrafı, e normal artık yavaş yavaş
Aynı şeyi düşündüm rana gelince yürüyüşlere başlarız belki, gerçi plateste var ama ramazandan sonra yürüyüşleride sıkıştırabilirim araya :87:
Banu anca toparlanıyordur nilgünüm.
hani resim nerde ben niye görmedim yaa.azıcık benimde gözüm gönlüm açılsın... bu haksızlık ama
teşekkür ederim canım bilmiyorum beni gercekten cok ama cok etkiledi
o sozler cok duygulandım
her soylenen guzel soz bir sey ifade etmiyor ama onu begendim sizlerle de paylasmak istedim, deger verdigin icin cok tesekkur ederim
insan bekliyor acaba benimle aynı duyguları paylasan varmıdır diye
bu arada ben gül ama enteresan simdi farkına vardım sacre fransızca kutsal demek , tamamen buyuk bir tesaduf oldu ramazan ayında buraya girdim falan
bakalım insallah bu nick baan ugurlu gelir sizler ugurlu gelirsiniz de bir seyler degisir en azından dramatik bir degisiklik yapabilirim
aslında hayatımla ilgili en guzel degisiklik esim her aksam güll ne zaman zayıflıycaksıınnn ben kilolu es istemiyorum diyordu bana hep ama ben hic umursamıyordum artık en azından 1 haziranda basladım diyetime
aslında diyet de degil yedikelrime dikkat ediyorum sadece simdi o bana kızıyor az yiyorsun diye trajik komik bir durum
neyse ben de boyle monolog seklinde yazıyorum ama buraya yazmak bir cesit terapi gibi cok cok iyi
allaha sukur arkadaslarımız dostlarımız dolu ama sonucta bu derdi paylasmıyorlar ve o insancıklara her gun aynı seylerdne bahsetmek onlar icin sıkıcı olur diye genelde bu konuları kendi kendime dusunurdum
ama simdi burada paylasıyorum
aklıma gelenleri yazıyorum ve cok rahatlıyorum
bu arada niye kimse bana kızmıyo. dün koskoca magnum ve yarım bardak kola içtim dedim kimsenin ruhu duymadı ayol... kendi kendime kızıyorum ama olmuyor bir türlü suçluluk duyamıyorum ben yaaaa. olsa yine yerim yani...
bu arada niye kimse bana kızmıyo. dün koskoca magnum ve yarım bardak kola içtim dedim kimsenin ruhu duymadı ayol... kendi kendime kızıyorum ama olmuyor bir türlü suçluluk duyamıyorum ben yaaaa. olsa yine yerim yani...
ben size yazacaktım ama bır oncekı gunkı menunuzde henuz tam dyette degılım dıye belırtmıs oldugunuız ıcın yazmadım :)
nediyeyim ben şimdi ki pişman olmadığın belli oluyor tekrar yerim diyorsun menünde kaçamakları hep görüyorum ne yapman gerektiğini biliyorsun biz ancak duraklama devrinde devreye giriyoruz daha diyete başlayalı nekadar olmuş ki
teşekkür ederim canım bilmiyorum beni gercekten cok ama cok etkiledi
o sozler cok duygulandım
her soylenen guzel soz bir sey ifade etmiyor ama onu begendim sizlerle de paylasmak istedim, deger verdigin icin cok tesekkur ederim
insan bekliyor acaba benimle aynı duyguları paylasan varmıdır diye
bu arada ben gül ama enteresan simdi farkına vardım sacre fransızca kutsal demek , tamamen buyuk bir tesaduf oldu ramazan ayında buraya girdim falan
bakalım insallah bu nick baan ugurlu gelir sizler ugurlu gelirsiniz de bir seyler degisir en azından dramatik bir degisiklik yapabilirim
aslında hayatımla ilgili en guzel degisiklik esim her aksam güll ne zaman zayıflıycaksıınnn ben kilolu es istemiyorum diyordu bana hep ama ben hic umursamıyordum artık en azından 1 haziranda basladım diyetime
aslında diyet de degil yedikelrime dikkat ediyorum sadece simdi o bana kızıyor az yiyorsun diye trajik komik bir durum
neyse ben de boyle monolog seklinde yazıyorum ama buraya yazmak bir cesit terapi gibi cok cok iyi
allaha sukur arkadaslarımız dostlarımız dolu ama sonucta bu derdi paylasmıyorlar ve o insancıklara her gun aynı seylerdne bahsetmek onlar icin sıkıcı olur diye genelde bu konuları kendi kendime dusunurdum
ama simdi burada paylasıyorum
aklıma gelenleri yazıyorum ve cok rahatlıyorum
nediyeyim ben şimdi ki pişman olmadığın belli oluyor tekrar yerim diyorsun menünde kaçamakları hep görüyorum ne yapman gerektiğini biliyorsun biz ancak duraklama devrinde devreye giriyoruz daha diyete başlayalı nekadar olmuş ki
merhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik
neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....
merhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik
neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....
ama oldu mu balım yaa. madem görüyon niye bişey demiyon yaa bende yaramaz çocuklar gibi kaçamak yapıyorum hep. işin şaka yanı bir yana bile bile lades yapıyorum farkındayım. suçluluk dersen var ama yeme duygusunun önüne geçemiyor işte. o yüzden kzın bana diyorum işte alın elimden şekerlerimi misketlerimi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?