topik fıkır fıkır kaynıyo ama görüntü var ses yok heeeeey napıyonuz
darkolive+
arwen10_19
MrsWigy
aycan33
gambino
Esmer Gülcin
zeynepduru4269
AcapellaSoul+
BurCuumm
olsa yine yerim demişsinya bende bu ara o moddayım işte her lokmada nefret ediom kendimden ama beynim bi daha ye diooo anlamsız ve kendime yakıştıramadığım bir durum ama öyleee....
millet geçmişi okuyordur kuuu
sen anlat bakam milföylü, tavuğun iç harcını naal yaptın
peynirli yapıcaktım ama belki seninkinden yaparım
topik fıkır fıkır kaynıyo ama görüntü var ses yok heeeeey napıyonuz
darkolive+
arwen10_19
MrsWigy
aycan33
gambino
Esmer Gülcin
zeynepduru4269
AcapellaSoul+
BurCuumm
merhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik
neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....
kilolarını ne kadar zaman içinde verdiğini soracaktım:44:
Ayşecim geçmiş olsun, böyle bir dönemde, hele ki bizim gibi sıkıntıdan yiyen insanlar iyice sapıtıyor ama yapma etme lütfen, emeklerini ve kilo verdiğin zaman cuma günleri tartının üzerindeki o mutluluğu düşün..Kilolar çok nanakör verildiği kadar zor alınmıyor maalesef..Bak bende ne olduğunu anlamadan 75 oldum..72 ye kadar inmiştim ne güzel..Ama hiç üzülmeden devam etmemiz lazım yolumuza başka çare yok, baştan başlamalar her zaman olacak hayatımızda sıkma canını, sadece daha da geç olmadan dur de kendine..
Merhaba, geçen sene 92 den 87'ye düştüm 5 ay içinde..87 kilo iken bu topikle tanıştım ve 6 ayda 13 kilo vererek 74 oldum şu anda. Kısmetse 67 hedefim..Aslında baştaki azmim olsaydı şu an çoktan görmüştüm 67'yi. Buradaki kızların bazıları benim gibi 6 aydır bırakmadan devam ettiler ve 20-25 kilo verenler oldu..
Sana da bol şanslar :)
topikte zaman çabuk geçiyor allah kabul etsin canım çok şükür ben fazla etkilenmedim sadece susuzluk yeşil çay yada beşibiryerde içme su kalmıyormuş vucuttaahh bacım açlıktan halmi kaldı bizde.enerjim bitti valla susadım.Allah kabul etsin bu sene oruç beni mahvetti.dermanım yok
Okadar cok okudumki basim dondu resmen ama yinede sona gelemedim.
Su siralar cok yogunum persembe gun yola cikiyoruz turkiyeye. Babam kardeslerimle gidiyoruz arabayla. Annem haftaya esim ise 10 gun sonra gelecek.
Bi turkiyedeki ilk bayramim olacak ins. Netim olamayabilir tarti hic bulamam... Bildirimi gitmeden once yaparim ins.
Sizleri cok seviyoruuum
bu ara benimde biraz canım sıkkın kızlar ev tadilata girdi bir sürü masraf hem çalışıp hem oruçlu olup hemde seramikçi mutfakçı gezmek biraz zor oluyor ama sonuç inşallah güzel olacak.tahmin ettiğimizden daha fazla masraf çıktı maalesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah
herkes çok beğendi canım peynirlisi nasıl oluyo ki ilk duydum :90: iç harca soğan,domates, sarımsak ve yeşilbiber, salça karabiber ve istediğim baharatla hazırladım görüntüsü ise
Eki Görüntüle 237790
kızlar arkadaşım söyledi tv de izlemiş bi doktor söylemiş oruçluyken susuzluk çekmemek için sahurda ayran içilecekmiş bende her gece 1 bardak içmeye çalışıyorum.tafsiye ederimmm
sehercim, bagetleri haşlıyormusun, haşlayıp sonra bu malzemelerle kavuruyormusun...
penirlisi nasıl olcak kuu
kaşar loru ile güzel oluyor içine baharat koy, ince ince maydonoz kıy, üçgen kapat
üstüne yumurta susam fırına
milföyün kendi lezzetli olduğu için içine ne koyarsan yeniyor yani
evet ayran susuzluğu gideriyor büyük ölçüde
ahh susuzluk değide,
hergün 4 ile 5 arası bir mide kazınması bende
acayip bir açlık çekiyorum, 5ten sonra o his bitiyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?