80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

topik fıkır fıkır kaynıyo ama görüntü var ses yok heeeeey napıyonuz
darkolive+
arwen10_19
MrsWigy
aycan33
gambino
Esmer Gülcin
zeynepduru4269
AcapellaSoul+
BurCuumm

Son düzenleme:
ayşe geçmiş olsun kuzum yaaa
ne oldu bebeğe, şehir değişikliği çok etkiler çocuğu kıyamam birde mersin acayip nemli
nefes alınmıyor resmen allah kolaylık versin tatlım dikkat edin
inşallah temiz çıkar

81 mi çıktınnn, offfff
böyle hızlı kilo alınıyor işte tatlım, ruhun duymuyor tartılmasan
5leri gördüm görücem derken, cuma günü 61 çıktım

iftarda dondurma karpuz soğuk bişeyler derken, gidiyoruz
bakalım bu hafta neler olucak, lütfen dikkat et
1 şişe su al yanına, mideni şişir, emin ol çok işe yarıyor kendine yazık etme canım yaa

darkolive+
arwen10_19
MrsWigy
aycan33
gambino
Esmer Gülcin
zeynepduru4269
AcapellaSoul+
BurCuumm

millet geçmişi okuyordur kuuu

sen anlat bakam milföylü, tavuğun iç harcını naal yaptın
peynirli yapıcaktım ama belki seninkinden yaparım

olsa yine yerim demişsinya bende bu ara o moddayım işte her lokmada nefret ediom kendimden ama beynim bi daha ye diooo anlamsız ve kendime yakıştıramadığım bir durum ama öyleee....

Ayşeeeeeeeeeeeeeee yapma canım bak kaç kilo verdin kendindeki gelişmeleri düşün kilo verdikçe naısl mutlu olduğunu hatıla bir dakikalık zevk için değermi hadi çokmu canın çekti çiğne tükür yuttun say

millet geçmişi okuyordur kuuu

sen anlat bakam milföylü, tavuğun iç harcını naal yaptın
peynirli yapıcaktım ama belki seninkinden yaparım

herkes çok beğendi canım peynirlisi nasıl oluyo ki ilk duydum :90: iç harca soğan,domates, sarımsak ve yeşilbiber, salça karabiber ve istediğim baharatla hazırladım görüntüsü ise

Son düzenleme:
darkolive+
arwen10_19
MrsWigy
aycan33
gambino
Esmer Gülcin
zeynepduru4269
AcapellaSoul+
BurCuumm

ahh bacım açlıktan halmi kaldı bizde.enerjim bitti valla susadım.Allah kabul etsin bu sene oruç beni mahvetti.dermanım yok

Ayşecim geçmiş olsun, böyle bir dönemde, hele ki bizim gibi sıkıntıdan yiyen insanlar iyice sapıtıyor ama yapma etme lütfen, emeklerini ve kilo verdiğin zaman cuma günleri tartının üzerindeki o mutluluğu düşün..Kilolar çok nanakör verildiği kadar zor alınmıyor maalesef..Bak bende ne olduğunu anlamadan 75 oldum..72 ye kadar inmiştim ne güzel..Ama hiç üzülmeden devam etmemiz lazım yolumuza başka çare yok, baştan başlamalar her zaman olacak hayatımızda sıkma canını, sadece daha da geç olmadan dur de kendine..

kilolarını ne kadar zaman içinde verdiğini soracaktım:44:

Merhaba, geçen sene 92 den 87'ye düştüm 5 ay içinde..87 kilo iken bu topikle tanıştım ve 6 ayda 13 kilo vererek 74 oldum şu anda. Kısmetse 67 hedefim..Aslında baştaki azmim olsaydı şu an çoktan görmüştüm 67'yi. Buradaki kızların bazıları benim gibi 6 aydır bırakmadan devam ettiler ve 20-25 kilo verenler oldu..
Sana da bol şanslar :)

selam fıstıklar yogunluktan pek giremiyorum girsemde geçmişi okurken tam yorum yazacakken bişey çıkıyor yaamadan çıkmak zorunda kalıyorum

deryacım ellerine saglık tatlım yine süper bi liste ve arka manzara tamda ramazana uygun olmuş

ayşecim çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir bebişin

sehercim çok lezzetli görünüyor milföylerin ellerine saglık

teşekkür ederim ve de tebrik ederim bence gayet iyi vermişsin.darısı başıma inşallah :97:

Okadar cok okudumki basim dondu resmen ama yinede sona gelemedim.
Su siralar cok yogunum persembe gun yola cikiyoruz turkiyeye. Babam kardeslerimle gidiyoruz arabayla. Annem haftaya esim ise 10 gun sonra gelecek.
Bi turkiyedeki ilk bayramim olacak ins. Netim olamayabilir tarti hic bulamam... Bildirimi gitmeden once yaparim ins.
Sizleri cok seviyoruuum

bu ara benimde biraz canım sıkkın kızlar ev tadilata girdi bir sürü masraf hem çalışıp hem oruçlu olup hemde seramikçi mutfakçı gezmek biraz zor oluyor ama sonuç inşallah güzel olacak.tahmin ettiğimizden daha fazla masraf çıktı maalesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah

ahh bacım açlıktan halmi kaldı bizde.enerjim bitti valla susadım.Allah kabul etsin bu sene oruç beni mahvetti.dermanım yok
topikte zaman çabuk geçiyor allah kabul etsin canım çok şükür ben fazla etkilenmedim sadece susuzluk yeşil çay yada beşibiryerde içme su kalmıyormuş vucutta
derya okadar oldu dimi 6 ay 1 yılı dolduralım parti yaparuz

Hoşgeliyorsun canım keyfine bak bayramda napacan baskülü hiç arama bile

Denizcim allah kolaylık versin tadilattan sonra evinin fotosunuda eklersin dimi zahmetsiz olmuyor hiçbirşey huzurla iyi günlerde otur inş.

kızlar arkadaşım söyledi tv de izlemiş bi doktor söylemiş oruçluyken susuzluk çekmemek için sahurda ayran içilecekmiş bende her gece 1 bardak içmeye çalışıyorum.tafsiye ederimmm

sehercim, bagetleri haşlıyormusun, haşlayıp sonra bu malzemelerle kavuruyormusun...

penirlisi nasıl olcak kuu

kaşar loru ile güzel oluyor içine baharat koy, ince ince maydonoz kıy, üçgen kapat
üstüne yumurta susam fırına
milföyün kendi lezzetli olduğu için içine ne koyarsan yeniyor yani

kızlar arkadaşım söyledi tv de izlemiş bi doktor söylemiş oruçluyken susuzluk çekmemek için sahurda ayran içilecekmiş bende her gece 1 bardak içmeye çalışıyorum.tafsiye ederimmm

evet ayran susuzluğu gideriyor büyük ölçüde

ahh susuzluk değide,
hergün 4 ile 5 arası bir mide kazınması bende
acayip bir açlık çekiyorum, 5ten sonra o his bitiyor nedense

önce tavukları az yağda kızartıyorum
başka tencerede soğan salça domates biber sarımsak ne kullnacaksak hazırladım
içine kızarttığım butu atıp üzeri aşacak kadar su ilave ettim sos içinde 45 dakika kadar pişirdim
butları içinden aldım harcının suyudu ayrı bir yere süzdüm
milföyün içine but ve harç koyup bohça şeklince kapattıpüzerine yurmurta sarısı sürüp fırına verdim. servis sırasında harçtan süzdüğüm 1 kaşık sosu üzerine döküp patates püresi yanında servis ettim
umarım anlatabildim
milföyü yemeyip iç malzemesini yiyenler oldu börekten ziyade yemek oldu

face koydum buraya da koyayımda gülün biraz

geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden

evet ayran susuzluğu gideriyor büyük ölçüde

ahh susuzluk değide,
hergün 4 ile 5 arası bir mide kazınması bende
acayip bir açlık çekiyorum, 5ten sonra o his bitiyor nedense

açlık hissi gelince bana kendimi ev işine yada yemek hazırlamaya atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…