80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa süpermiş, tamam canım yarına bundan yapim ben...
hiç denemedim bu şekilde saolasın

face koydum buraya da koyayımda gülün biraz

Eki Görüntüle 237811

geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden

Eki Görüntüle 237827
çıtırım diyosunnn çok güzel olmuşun yaaaaaaaaa parmak arası giyebilsem aynını bulurdum manyak güzel
merterde bir kot elbiseler var izlem 30 tl bayıldım ama boyları kısa 52 bedene kadar vardı
birde tshırtundeki kadının memişlerinde ne var

Son düzenleme:

çıtır mı kıtır mı bilemem gari
evet parmak arası hem şık hemde çok rahat oluyor
dışarda tesettürlüyüm diye giymiyorsan, al evde giy kuu

deichmandan aldım, denk gelirse bakarsın

mertere o yarışma sırasında hayran olmuştum zaten, doğrudur, zayıflayınca al al evde salına salına giy kuu
senin yerinde olsam 40 bedeni kapardım hemen

hakaten ya insan evde giyinmeye alır yok yok ben iflah olmam paspallıkta
40 benden mi ağzın bal yesin emiiiiiiiiiiiiii maksi etek vardı totoma güvenip almadım çok güzeldi rengide
kilolu olunca aklında kalıyor adamın böyle işteeeeee

Son düzenleme:

ya güzelim niye bu kadar stres yapıyorsun?bi de ağlamışsın kızacağım şimdi ya..sen kaç kilodan indin buralara.ya aynı kilo ile tatile gitmek zorunda kalsaydın daha mı iyi olurdu?

lütfen kendine eziyet etme.bikini mi aldın kendine.güzel giy işte.oram buram çıkıyor diye düşünürsen benim 54 kilo kardeşim de şikayet ediyor.yok biraz göbeği çıkmış yok simitleri çıkmış.manyak diyorum ben o kiloda olsam düşünmem bile diyorum ama nafile.her zman tailde havuz ve denzi kenerlarında muhteşem vücutlu bayanlar göreceğiz.yani zayıf demek güzel mi demek allah aşkına..Allahım yarattı haşa tövbe ama yani bakıyorum kıza zayıf ama yüzü gözü bir şeye benzemiyor.allahım çok şükür diyorum bari yüzüm güzel(tabi kendime göre)

sen çok hoş bir kadınsın.eminimki tatile de gittiğinde millet seni önce ikiz çocuk annesi ve ne kadar zayıf diye görecekler.kimse orana burana bakmayacak.eğer beraber gideceğin ailelerdeki bayanlar daha zayıfsa o zmaanda kendi kendini telkin et.keyfini çıkar.insanlar senin pozitifliğini ve eğlenceli halini gördükçe kimse vücudunla ilgilenmez.

bu tatili ne kadar bekledin ya..ne yapalım azcık kilon varsa..ne senin için önemli karar ver.tatil sonrası oh iyi ki gittim,eğlendim,yüzdüm demek için lütfen daha olumlu ol ve vücudunu sev tatlım.bizi de üzme..

canım facebook tan bakmıştım.sana kolay gelsin.en güzel şekilde misafirlerini ağırlıyacağına eminim..

duyma sen duyma.ondan sonra 4-5 kilo daha gelince aklın başına gelir.yani hem yerim hem laf söyleyin ha..olmaz güzelim.biz azimli,yiyince pişman olan ama bunu telafi etmeye çalışan diyetdaşlar istiyoruz.

şaka bir yana yemek sadece kilo vermek için daha çok uğraşmana neden olacak.şimdi bahane ramazan.ama sonra neyi bahane edeceksin..eve magnum almanı yasaklıyorum

sinir oluyom size ya..ben dün kızlarıma dondurma koydum sadec nefsim körelsin diye kaşığı yaladım.içim gitti yememek için.kızım dondurmasını bitirmemiş erimiş o da ,eşim görmeden bari kaşık kaşık çorba gibi içeyim dedim.ama tuttum kendimi.ki bu kadar dondurma sevmeme rağmen..hemen lavaboya döktüm suyla çalkaladım kaseyi.

ben şimdi dondurmaya karşı bu kadar savaş verirken sizin löp löp dondurma yemeniz reva mı ya

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bak seni anlıyorum arkadaşım.kızın hasta (çok geçmiş olsun),cenazeniz var..ama ne demek pantolon sıkılaştı,eşin bile şaşırmış.canım bu düzensiz uyuma,üzüntü kaynaklı ödemdir ama yine de dikkat etmiyorsun sanırım yemene.biz herkes gibi yiyip içemeyiz daha zamanımız var.onu unut.ya tatili yiyerek geçireceksin gelip üzülmeyeceksin yada dikkatli yiyeceksin sonra gelip o az aldığın kiloyu vermeye çalışacaksın.lütfen artık bi dur de şu gidişe.sen üzüldükçe ben daha çok üzülüyorum.

misafire gittiğimizde yada evde ailelrimizin yanında yemek yerken millet boğazımıza mı dayıyor ye ye diye..ekmek yeme,pilav yeme,ama tutup da sadece pide varsa atıyorum onu yiyeceksin mecburen alternatifin yok.daya suya kendini.menü de yazmıyorsun ki bilmiyoruz ne yediğini.belki haklı olarak kızıyoruz sana (gerçi bi ben kızıyom) belki de haksızız durum bu.menü yazmayı denesen bebeğim..

izlem kız ezan bitene kadar nasıl yedin hemen süpersin.ama köfte susatmaz mı güzelim ya..yeterli su da içememişsindir kıyamam...
sütlü irmik sunumu da güzel olur.ellerine sağlık şimdiden..

ahh bacım açlıktan halmi kaldı bizde.enerjim bitti valla susadım.Allah kabul etsin bu sene oruç beni mahvetti.dermanım yok

orucun sevabını ve güzelliklerini düşün dayanmaya çalış canım.Allah kabul etsin inşallah..

inşallah her şey gönlüne göre olur.kolay gelsin..

Eki Görüntüle 237811

Eki Görüntüle 237827

ege lolipop mu uzatıyor kediye ben yanlış mı görüyorum..amannn inşallah ağzına almamıştır arada siz görmeden..duyarlı çocuk herkesi düşünüyor kendi yerken..

kıyafetin de çok tatlı canım.güle güle giy.

gülçin nerelerdesin canım ya..bi girdin yakalayamamışım seni.eşin nasıl oldu?alyadua nasıl?dikkat et kendine.kilonu da tebrik ederim.

seyhan sana da iyi yolculuklar canım.sağ salim varırsınız inşallah...

pekala ıns guzel kılolar verırsın takıp ederız :)

haa banuya yazacaktım yaa
nilgün yazınca aklıma geldi
kız sen tatile kafa dinlemek huzur bulmak için gitmiyormusun, neden kendine eziyet ediyorsun kii
daha geç değil hiçbirşey için
iftarda hafif geçir, ya salata, yada patlıcan biber közle
yoğurtla karıştırıp onu ye
ara üğünde 1 dilim karpuz filan yee
şu an için dondurma filan hiç yeme, suyu bol bol iç, sen zaten hepsini biliyorsun da
ben tekrar aklına getiriyorum

yok nilgüncüm uzattığı andan itibaren kontrol altındaydı
birde yalamıyor diye bi ayağını yere vuruyor sinirleniyor
pastanedekiler dahil herkes yarıldı gülmekten

en sonunda külahla ikna edip yürüyüşe gidebildik

deryacaann ellerine sağlık kuzumm
çok güzel olmuş, son 5te olsamda
ramazanda çok onu yemiyim bunu yemiyim yapamıyorum kendi adıma
ama rolentide tutmaya çalışıcam, ortalara bari gelim cumaya kadar

gülçüüüüüünnn kız aynı kilodayız ya bizz
maşallah sana güzel yüzlüm tatlı dillim
resim isteriz en kısa zamanda

ayyyy izlem hayatta en korktugum şey kedidir ne zaman kabus görsem kedinin bana yapıştıgını görürüm ama age cok tatlı

bende regli oldum sayılır tam olmasada oldum acayip atrtıdayım :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hoşgeldin canım bizde seni özledik. yogunluk gecmedimi daha kuzum ya. esin nasıl oldu.

Yok balim ne gecmesi tirlatmak üzereyim..

Rabbim rahmet eylesin insaAllah..
Allah'im geride kalanlara sabir nasip eylesin..
Basin sagolasun canim...

Nen Derya canimsin canim
Estahufurullah tatlim benim, biz bu yola seninle beraber cikdik sen benden bir yada yanlisim yoksa 2 hafta önce gelmisdin topigimize.
Ama, aksilikler diyelim seni yildiran.
Azim etmesem inan o zikkim kilolar yine gelir yapisir bana yüzsüzler

Hosgeldin canim benim, senin adina cok mutlu oldum.
Azicik kafa dinlemissindir, yada dinlemeye calismissindir diyim :86:
O artilarda gider senden gider...
Hic tasa yok benden yana senin konunda :76:

Güüüllllcccüüüüüünn yesin seni esmer tatlisi
Ama senden ilk önce yemem gereken yakisikli bi firlama var
Yerim ku onuda, sekerini de, kediyi de
Allah'im size bagislasin kuzumu..

Hee ku ayni kilodayiz
Aldigim jeanslar, kumas pantolonlar yine belimden düsüyorlar.
Kemer taksan bi sekil igrenc duruyor, önü kirisiyor böyle ( kumasin) kiii nefreet ederim.
Yeni kiyafetler alma zamani degmmi
Dün dar paca lacivert 40 beden jeans denedim beli bol geldi
ilk önce böle oldum ardindan da
Cok sukur Rabbim'e cook

Ku zayiflamama ragmen bi türlü resim cektirmiyorum adam gibi..
Ama söz cekilicem, burayi da resim bombardimanina koyucam önümüzdeki günlerde..

Ya kizlar aslinda demek istemiyordum ama,
Annem daha bugün sabah 10:10'da ameliyata girdi yeni cikdi ve suan yogun bakimda.
Ne olur dualarinizda annemi de bugünlük unutmazsaniz
Rabbim'de bir ömür sizi unutmasin insaAllah diyorum.
Sabahdan beri pc acik, kk' ya giripde bisy yazamadim..

Siziiii cooook öpüyorum, hersey gönlünüzce olsun hatunlar.
Azimsiz olmaz diyorum ve simdiden hayirli iftarlar

slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar iyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir

gelemedim yine geçmişide okuyamadım

menümü yazıyorum hemen

sabah
1 domates
1 kk peynir
2 dilim kepek ekmegi (tost ekmegi kare)

ara 1 fincan şekersiz nescafe ve 2-3 çubuk kraker

öğlen

1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salaata

ara yarım bardak süt

akşam

1 orta boy karnıyarık
salata
1 dilim ekmek

gece
1 bardak süt
1 adet meyve

kızlar dün kontrolüm vardı endokrinde kaç haf tadır kilom sabit hep sütle idare ediyodum yiyemiyodum dr hanım bi haşladı beni hem aç kalmışsın hem kio vermemişsin mustahaktır sana demezmi

bu gün yemeye başladım :)

yorumlarınızı bekliyorum

Selam Kizlar Iyi Ak$amlar Nasilsiniz ..

Topik Eski Hareketligini Yava$ Yava$ Geri Kazaniyor Bakiyorumda ..

Gülcinim Seni Tebrik Ediyorum Tatlim Ya .. Türkiyeye Gitmeden Önce 7'li Rakamlarin Sonundaydin Daha 2.Ay Bile Olmadan 10.Kilo Verdin
Ayakta Alki$lanmayi Hakkediyorsun Vallaha :81:

Azminden Azucuk Bizede Ver Kuuuuu Gördügün Gübüüü Hala 7'li Rakamlarla Dans Etmeklerdeyiz

Bu Arada Gecmi$ olsun ve Allahim Annecigine $ifa Versin Tatlim,
Dualarimin Arasinda Olacak Annen

******************************************************************************************************************
Ve Bugünkü Menüm ..

Kahvalti:
2.Dilim Kizarmi$ Kepek Ekmegi
3.Dilim Sucuk
1.tk Bal
1.Kupa Siyah Cay

Ara:
1.Bardak Taze SIKILMI$ Portakal/Greyfurt Suyu

Öglen:
1.Tabak Yagsiz Tuzsuz Ha$lanmi$ Brokoli
ve Birkac catal Makarna

Ara:
2.Kupa Ye$il Cay

Spor: 60 dk

Ak$am:
2.Dilim Kavun

Bugün Seneler Sonra Ilk Defa Yine Solaryuma Gittim
Aslinda Sagliksiz Oldugunu Biliyorum Ama Türkiyeye Gidemedigim Icin Ve Naturell Esmerle$emedigim Icin Fena
Halde Komplexlere Girmi$ Durumdaydim Ekimde Kuzenimin Dügünü Var Oraya Kadar Hedefim 70 Kilo Olmak Malum
Ve Güzel Bir Elbise Giyinecegim ee Esmer Olmak $art Bu Durumda , BeyaZ Peynir Gibi Durmak Istemiyorum
Türkiyeden gelenlerin Yaninda :86:
O Yüzden Sagliksiz Maliksiz Ama Gidiyorum I$te

sahur

1 kase tarhana corbası
1domates
5 biber
yarım salatalık
1dılım pıde

ıftar
ballı tarcınlı cay
1kase tarhana corbası
2kasık semız otu
2,5kasık pilav
2kasık yesıl fasulye
1 kase yogurt

Ekmek yemedımmmmm oleyyyy

ara
1bardak sekersız cay
1,5 haslanmıs patates (ishal olmusda soylemesı ayıp)

spor:
oglen 40 dk evde step
saat18: 30dk step
100 twist

bırazdan 30 dk daha spor yapıcam

Son düzenleme:
elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorum download dedıgımde ındırmıyor :S

teşekkür ederim ve de tebrik ederim bence gayet iyi vermişsin.darısı başıma inşallah :97:

İnşallah, neden olmasın

Canım allah kolaylık versin, gezmek bakmak bir yana birde karar verme stresi var, umarım kısa sürede biter koşuşturmacanız.

Sorma ortim ya 6 ay olmuş bende başarı öykümü yazarken baktım ne zaman gelmişim diye şok oldum ya ocakta gelmişim, 7 ay olacak neredeyse
1 yılı doldurunca buluşmamız lazım

Tam tarif soruyordum ki vermişsin bile
Benim de çok hoşuma gitti deneyeyim bakalım inşallah güzel olur (yani ben becerebilirsem )
Ramazanda topiğimiz yemek tarifi topiğide oldu ha, bir sürü tarif aldım

Eki Görüntüle 237811

Eki Görüntüle 237827

Ben ennn çok terliklerini beğendim
Egeye öldüm bittim zaten, ne güzel küçükten hayvan sevgisiyle tanışıyor

Yavrum alsaydın keşke ya, hatta ufak beden alsaydın hırslanırdın

Allahım annene tez zamanda şifa versin, bu zor zamanları ağrısız acısız en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin gülçinim, dualarımız hep seninle..
Evet ben senden de önce gelmiştim, bir sana bak aldın yürüdün bir de bana

Burcumm ben de hiç sevmiyorum bronz teni ya, eylülde düğünü var arkadaşımın yanşmalıyım diye deliriyor dedim o gelinlik kapkara giyilir mi
Ama zevk meselesi sanırım

Son düzenleme:
elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorum download dedıgımde ındırmıyor :S

Canım aşağıda sağda free downoad yazar ona tıkla ve bekle o süre saymaya başlayacak yaklaşık 1 dakika..Ondan sonra free download butonu yeşil olacak, o zaman tıklarsan inmeye başlar..Sana verdiğim linkler çalışıyordu, kontrol etmiştim çünkü :44:

Derya Ablacim Ben Genelde Esmerim Zaten .. Beyaz Ten Bana Yaki$miyor ..
Ama Malum Almanyada Güne$ Namina Bi$ey Yok .. O Yüzdende Peynir Gibi Beyazla$iyorum Yaz Gelene kadar ..
Bide Bana 10 dk Güne$ Yetiyor Hemencik Bronzla$iyorum

Bende Kendimi Beyaz Tenle Sevmiyorum .. Azicikta Olsa Renk Namina Bronzla$mak Lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…