önce tavukları az yağda kızartıyorum
başka tencerede soğan salça domates biber sarımsak ne kullnacaksak hazırladım
içine kızarttığım butu atıp üzeri aşacak kadar su ilave ettim sos içinde 45 dakika kadar pişirdim
butları içinden aldım harcının suyudu ayrı bir yere süzdüm
milföyün içine but ve harç koyup bohça şeklince kapattıpüzerine yurmurta sarısı sürüp fırına verdim. servis sırasında harçtan süzdüğüm 1 kaşık sosu üzerine döküp patates püresi yanında servis ettim
umarım anlatabildim
milföyü yemeyip iç malzemesini yiyenler oldu börekten ziyade yemek oldu
çıtırım diyosunnnface koydum buraya da koyayımda gülün biraz
Eki Görüntüle 237811
geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden
Eki Görüntüle 237827
çıtırım diyosunnnçok güzel olmuşun yaaaaaaaaa parmak arası giyebilsem aynını bulurdum manyak güzel
merterde bir kot elbiseler var izlem 30 tl bayıldım ama boyları kısa tesettürlü olmak zor bea 52 bedene kadar vardı
çıtır mı kıtır mı bilemem gari
evet parmak arası hem şık hemde çok rahat oluyor
dışarda tesettürlüyüm diye giymiyorsan, al evde giy kuu
deichmandan aldım, denk gelirse bakarsın
mertere o yarışma sırasında hayran olmuştum zaten, doğrudur, zayıflayınca al al evde salına salına giy kuu
senin yerinde olsam 40 bedeni kapardım hemen
selammm
nabersinizz geldim nilgüncüm ya üzerimde bir agırlık varki sorma
göbek ve yanlarım çıktıı yinee
tatile a kaldı ama benim her yer her yerde
iç bacaklarımda sarkmış durumdaaa
valla nasıl bikini giycemdiye oturup agladım akşamm
işlerim vardı biraqzda onları hallettim
kv ve görümce gelcek onları bekliyorum
tatil öncesi 70 kilo olmaktan korkuyorum
merhaba:))))))
bugun 3 aile misafirim var kızlar. çoluk çocukbakalım akşam nasıl olacak. hazırlıklarıma devam ederken çok özledim hemen bi bakayım dedim sizlere. şimdi kaçıyorum herkese bereketli , huzurlu , sağlıklı günler diliyoruuummm. nilgüncüm aynı dert bendede var insan yataktan ağrıyla kalkarmı. ama ben yatakta sorun oldugunu kocama anlatamadım yıllardır. gel alalım bir viskolex yatakkk. birde resimler diyorsunuz ya ben hiç resim falan göremedim. nasıl bakıyoruz geçmişide okuyorum hep ama :44::44:
bu arada niye kimse bana kızmıyo. dün koskoca magnum ve yarım bardak kola içtim dedim kimsenin ruhu duymadı ayol... kendi kendime kızıyorum ama olmuyor bir türlü suçluluk duyamıyorum ben yaaaa. olsa yine yerim yani...
merhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik
neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....
selamlar muhabbetinizz bol olsun hanımlar
bugün sahura son anda kalktım, dolabı açtım ezan başladı
bitinceye kadar ekmek üstü krem peynir sürdüm
2 tanede mercimek köftesi tıktım ağzıma, biraz su hallettim allahtan
yarın iftara eşimin ortağını ailesini alıcam
geçen gün oktay usta bi tatlı yapmış, onu kek kalıbına koymuş süper görünüyordu tesadüfen gördüm
yarın için sütlü irmik tatlısı yapıp kek kalıbında soğutucam, ortaya koyarım o şekilde
resmini çekerim alternatif olur kızlar sizede
ahh bacım açlıktan halmi kaldı bizde.enerjim bitti valla susadım.Allah kabul etsin bu sene oruç beni mahvetti.dermanım yok
bu ara benimde biraz canım sıkkın kızlar ev tadilata girdi bir sürü masraf hem çalışıp hem oruçlu olup hemde seramikçi mutfakçı gezmek biraz zor oluyor ama sonuç inşallah güzel olacak.tahmin ettiğimizden daha fazla masraf çıktı maalesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah
face koydum buraya da koyayımda gülün biraz
Eki Görüntüle 237811
Eki Görüntüle 237827
olsun fıstık sen kız yinede ... yoksa iflah olmam ben. tam olarak başlıyorum yarın. ben biraz takıntılıyımdır yani ara zamanlarda hiçbir işe başlayamam. örn. ayın 1 i yada 5 ya da 10 u gibi yada saat 1 , 1:30, 2 gibi olması gerekiyor yokse yarım kalıyor herşeyim.saçma ama öyle şartlanmışım hep. yarında 10 ya o zaman tam başlıyorum ama 3 ünden bu yana ısınma turları atıyorun :)
ayyyy izlem hayatta en korktugum şey kedidir ne zaman kabus görsem kedinin bana yapıştıgını görürüm ama age cok tatlı
hoşgeldin canım bizde seni özledik. yogunluk gecmedimi daha kuzum ya. esin nasıl oldu.
merhabalar kızlar bugün mersindeyim merkezde
sabah acı bir haberle uyandık görümcemin kızı kazada vefat etmiş sabah 6.30 da haber geldi hemen geldik mersine ve tüm gün ordaydık galiba 3-5 gün de onlarda olurus devamlı...
canım daha 22 yaşındaydı ve erkek arkadaşıyla arabada aşırı süratten orta refüje ordan palmiye ağacını devirmişler ordan da beton elektrik direğini....
nasıl hayat doluydu anlatamam... ama herşey bitti allahım günahlarını affetsin mekanı cennet olsun...
annesini görmeniz lazımdı tüm gün ciğeri yandı yazık...
aman arkadaşlar özellikle kız anneleri yavrulara sahip çıkalım allaha emanet tabikiii.
allahım kimseyi evladıyla denemesinnn
ben anca akşamları girerim çünkü akşama kadar ordayız kib
aeo
sevdiklerimizin kıymetini bilelimmm..........
Teşekkür ederim, bana da ne mutlu ki o var hayatımda.. Ben senin adını bilmiyorum ama :26:
Nilgünüm aynen öyle, bazen kaçıp gitmek istesede insan yapacak gücü olmuyor, ve o da bile bile çekiyor işte dediğin gibi
Canı sıkılana kadar yanımda kalsın, başımın üstünde yeri var, mesut abiside aynı benim gibi biliyor bunu...Bir odayı yaparım ona olur biter ne olacak..Ha isterse, ben artık ayrı ev istiyorum derse onu da yaparız uygun fiyatlı bir ev bulur yerleştiririz zor şeyler değil bunlar..
Ben de zamanında bana destek olacak birini çok aradım ama bulamadım nilgünüm, o yüzden bunun değerini çok iyi bilirim.
Haklısın izlemcim çok büyük sorumluluk ama biliyorum ki rolleri değişseydik aynı şeyi o da benim için yapardı adım gibi eminim buna..
Onunla saatlerce konuştum, istanbuldan sonra burada yaşamanın zorluklarını, benim 2 sene boyunca ne bunalımlar atlattığımı anlattım..Karacabeyi gezdirdim gösterdim, çevreden dolayı istanbul kadar rahat olamayacağını yani kısaca her detayı anlattım..
İnan o kadar huzursuz ki o sadece huzur arıyor artık, aynı bir zamanlar benim aradığım gibi....
Herşey biraz fedakarlıkla daha güzel olacak eminim..
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 23.9 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
İdeal Kilonuz: 68 kg
75 ile hesapladım, 67 tammış demek ki düşündüğüm gibi
Gülçinim kızmak ne kelime, sadece seni burada görmeyi özlüyorum artık
Umarım o en kısa zamanda ferahlarsın...Başka bir şey diyemiyoruym, sadece eski gülçini istiyorum ben...
Neeee
Vallahi yerin dibine giriyorum okudukça gülçin :84::84:
Başında hastalık var, sıkıntı var, oruç var ve sen hala bozmayıp vermeye devam ediyorsun..İzlemi seni ve banuyu çok benzetiyorum bu irade konusunda..Benim gibi ağlanmadan sızlanmadan tıkır tıkır veriyorsunuz ya nasıl özeniyorum
Severek yapıyorsunuz resmen ne güzel bir şey bu..Allahım azmimi bana geri ver yalvarırım
Tebrik ederim gülçinim, artık sen başımızdaki kıdemlilerden birisin
İnşallah ortim
günaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarr ben geldim
nasılsınız bakalımmm geçmişi okumaya zamanım yokkkk herşey yolu8ndadır umarım
ben artılarlaa döndüm tabikiiii
güzel bir hafta geçirdim çorum amasyaaa gezdim geldim
deryacaann ellerine sağlık kuzumm
çok güzel olmuş, son 5te olsamda
ramazanda çok onu yemiyim bunu yemiyim yapamıyorum kendi adıma
ama rolentide tutmaya çalışıcam, ortalara bari gelim cumaya kadar
gülçüüüüüünnn kız aynı kilodayız ya bizz
maşallah sana güzel yüzlüm tatlı dillim
resim isteriz en kısa zamanda
teşekkür ederim ve de tebrik ederimbence gayet iyi vermişsin.darısı başıma inşallah :97:
bu ara benimde biraz canım sıkkın kızlar ev tadilata girdi bir sürü masraf hem çalışıp hem oruçlu olup hemde seramikçi mutfakçı gezmek biraz zor oluyor ama sonuç inşallah güzel olacak.tahmin ettiğimizden daha fazla masraf çıktı maalesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah
topikte zaman çabuk geçiyor allah kabul etsin canım çok şükür ben fazla etkilenmedim sadece susuzluk yeşil çay yada beşibiryerde içme su kalmıyormuş vucutta
derya okadar oldu dimi 6 ay 1 yılı dolduralım parti yaparuz
önce tavukları az yağda kızartıyorum
başka tencerede soğan salça domates biber sarımsak ne kullnacaksak hazırladım
içine kızarttığım butu atıp üzeri aşacak kadar su ilave ettim sos içinde 45 dakika kadar pişirdim
butları içinden aldım harcının suyudu ayrı bir yere süzdüm
milföyün içine but ve harç koyup bohça şeklince kapattıpüzerine yurmurta sarısı sürüp fırına verdim. servis sırasında harçtan süzdüğüm 1 kaşık sosu üzerine döküp patates püresi yanında servis ettim
umarım anlatabildim
milföyü yemeyip iç malzemesini yiyenler oldu börekten ziyade yemek oldu
face koydum buraya da koyayımda gülün biraz
Eki Görüntüle 237811
Eki Görüntüle 237827
hakaten ya insan evde giyinmeye alır yok yok ben iflah olmam paspallıkta
40 benden miağzın bal yesin emiiiiiiiiiiiiii maksi etek vardı totoma güvenip almadım çok güzeldi rengide
kilolu olunca aklında kalıyor adamın böyle işteeeeee
Ya kizlar aslinda demek istemiyordum ama,
Annem daha bugün sabah 10:10'da ameliyata girdi yeni cikdi ve suan yogun bakimda.
Ne olur dualarinizda annemi de bugünlük unutmazsaniz
Rabbim'de bir ömür sizi unutmasin insaAllah diyorum.
Sabahdan beri pc acik, kk' ya giripde bisy yazamadim..
Siziiii cooook öpüyorum, hersey gönlünüzce olsun hatunlar.
Azimsiz olmaz diyorum ve simdiden hayirli iftarlar
Bugün Seneler Sonra Ilk Defa Yine Solaryuma Gittim
Aslinda Sagliksiz Oldugunu Biliyorum Ama Türkiyeye Gidemedigim Icin Ve Naturell Esmerle$emedigim Icin Fena
Halde Komplexlere Girmi$ DurumdaydimEkimde Kuzenimin Dügünü Var Oraya Kadar Hedefim 70 Kilo Olmak Malum
Ve Güzel Bir Elbise Giyinecegim ee Esmer Olmak $art Bu Durumda , BeyaZ Peynir Gibi Durmak Istemiyorum
Türkiyeden gelenlerin Yaninda :86:
O Yüzden Sagliksiz Maliksiz Ama Gidiyorum I$te
elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorumdownload dedıgımde ındırmıyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?