80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar dün kayınvalidemler tatilden geldi dün bizdelerdi bugün biz onlara gittik yemeyi abarttım bugün
sabah kflex süt kızdan zaman olmayınca yine güzel kvaltı yapamadım
ara kiraz
öğle ekşili köfte
ara nbir dilim dondurma
bol tarçınlı su
akşam çorba bir parça et 2k püre salata 1k yeşil fasulye
ara yarım fırın sütlaç 1 maden suyu
bol su içiyorum
dün 1saat bebek arabasıyla yürümüştüm
çok kalori yaktırmasa da hareket olsun ama leslieye başlayacağım inşallah faydalı olur
iyi geceler herkese

Burcum fotolarından ben seni hep benden bile beyaz görüyordum, yanlış görmüşüm demek
Sen nasıl seviyorsan öyle ol böcüğüm

Bugünkü Menüm

Dün gece sahurda ;

1 sandviç ekmeği arası patatesli yumurta (Kızlar sahur benim en çok yediğim öğün zaten sabah 2ye 3 e kadar yemiyorum, e oruç tutmadığım için özel menüde yapmıyorum o yüzden böyle biraz yasaklı oluyor, yanlış mı sizce? )

Sabah

Form çayı

Öğle

yok

Ara

5 tane çiğ köfte
1 bardak ayran
1 top kakaolu dondurma
1 nektarin

Akşam

1 kase erişteli mercimek çorbası
Bir kaç çatal yoğurtlu semizotu salatası

Bergamotlu yeşil çay, yabanmersini çayı.
3 litre su

Spor : yok
Çok geç gittim eve

Kızlar bugün eve 4 de girdim, midem bulanıyor ve kazınıyordu o çiğ köfteler kaçtı arada.
Artık kaçamaklı da olsa yazıyorum menümü ortim için

Son düzenleme:

onceden bende oyle yapıyordum ama sımdı oyle degıl
oyuzdende ındıremıyorum o verdıgın sıteden 2 tane ındırdm sonra agustos basında ındıreyım dedım olmadı o free dwnload yazısı cıkmıyor.

kızlar ramazan da gece istanbulda nereye gidelim sultanahmet mi beyazıt mı eyüpsultan mı ya da başka fikri olan var mı

canım sultanahmet beyazıtın uzantısı zaten..2-3 durak arası var...sultanahmet her yönüyle mükemmel biyer...iftarda yapabilirsiniz orda..çok güzel menüler hazırlanıyor...çimlerin üzerinde bile piknik tarzı iftar edenler var..akşamda teravih namazı sultanahmette bi başka güzeldir..her yıl deqişik etkinliklerde düzenleniyor sultanahmette...
eyüpsultana gelince; çok başkadır bu mübarek yer bnm içimde...bir rüya görmüştüm eyüp sultan han hazretleri bir derdin bir sıkıntın olduqunda buraya gel evladım demişti...bence vaktin varsa mutlaka ziyaret et cnm...ziyaretçisi akın akın olan biyer..bir defasında ramazanda sabah namazına gitmiştik millet kucaqında bebekleriyle gelmiş o saatte..kocaman bahçesinde namaz kılmak için zor yer bulmuştuk..inşallah gidemeyenlerede nasip olur mübarek yer...

bugün öqleden sonra arkadaşım geldi...saat 7ye geliyordu gittiqinde...bolbol sohbet ettik özlemişim...tatil bi hayli uzak tuttu bizi...akşam iftardan sonra kızımı camiye bıraktım teravih namazı için..(ben reqliyim kılamıyorum)..yürüyüş parkurunda 2 tur attım arkadaşım tel açtı parka gelmiş...kızım teravihden çıkana kadar beraber takıldık..kızımı alıp 1 saatte hep beraber gezip dolaştık...daha yeni geldik eve...hava serin serin çok iyi geldi..rahat uyurum bugece...hepinize iyigecelerr...

bugünkü menüm

sahur 1 kk kadar peynir
elim kadar pide
domates salatalık
yoğurt

iftar 1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1 tabak yaprak sarması

yarım şeftali
2 incir
1 erik
yarım muz ( tatlı krizimi meyveyle bastırdım)

Şimdi baktım, rapid değiştirmiş sistemi bak ortada yeşil bir ok var aşağı yukarı oynayıp duruyor, onun altında download yazıyor ona tıkla direk iniyor zaten

Kızlar tartım bozuldu ya 2 gündür tartılamıyorum :84::84:
Netten tartı bakacağım şimdi ama cumaya kadar gelmezse analogla yapacağım bildirimi, o da beni fazla gösteriyor

nehirciğim merhaba nasılsın?özlettin kendini..dr un verdiği listemi bu?eğer öylyse bize yorum düşmez.bence fena değil..

elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorum download dedıgımde ındırmıyor :S

tatlım inan aklımdasın ama bugün hep benim harici belleği aradım.eşim iş yerine götürmüş meğer.ondaydı leslie.elime geçince yüklerim.kusura bakma..

canım mesut oruç tutuyor biliyorum peki arkadaşın da tutuyor mu?yani eğer tutmuyorsa mesuta hazırla bir şeyler,sen de k-flakes ye ona eşlik ederken.şimdi sahurda yiyorsun sonra sabah yok.ama öğle neden yok?ne kadar yanlış bence.o zaman iyice acıkıyorsun daha yükleniyorsun.hayır çiğ köfte çok kalorili falan değil bence ekmekle yenmediği sürece.bence öğlene de bir şey koy.mümkünse sahurda yeme.sabah ve öğlen k ye.akşam da iftarda dikkatli ye.

bitki çaylarını içiyorsun ne güzel.spor arada aksar oluyor bize de.benim de eşim dışarı çıktı.ufak kız da tepemde nereye gitsem.daha yeni uyuyacak.o yatacak da ben spor yapacağım.sanrım yine sahura kadar uyumayacağım..

Derya'min dedigi gibi Lalalalla alalalaala Burcum :90:
Allah razi olsun tatlim, Rabbim seninde annene sifa nasip eylesin tüm sifa bekleyen herkese..

Ahahahahahahaha anlatis seklini seviyim senin ben emi,
Hala 7'li sayilarda takili kalisini
Rabbim seninde, burdaki tüm arkadaslariminda insaAllah gönlüne göre olmasini nasip eylesin.
Böyle güzel güzel kilolarinizi verdikden sonra burda boy boy resimlerinize bakmakdan bana gina gelsin emiiiii

Bende hic günes yüzünü görmemis beyaz peynirgillerdenim kuuuuu:90:
Solaryumu severim de, gitmeyenlerdenim.
Ama ni hikmettir evimin karsisinda solaryum cenneti olmasina ragmen bir kere dahi kapilarini aralamadim.
Ordaki esmer hatunlarin bana bakisini görmen lazim
Iyyyyyy yürüyen hortalaaagaaa bak dercesine :76::76::76::76::76:

Derya'm gönlü güzel hatunum....
Sende pesimden gelipde beni gecen hatun olasin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gülçin canım annene çok geçmiş olsun.Allah şifa versin..

izlem ve tülin..kızlar nasıl geçti iftarınız?eminim ki misafirleriniz çok memnun kalmışlardır.

bugünkü menüm..

sahur: k-flakes ve süt

iftar: çorba,tavuklu salata

ara: dondurma

2.5 lt su
1 saat spor (daha yapmadım ama kız uyudu birazdn yapacağım)
1 form çayı

bu sefer dayanamdım yedim.keşke yemeseydim.spor öncesi iyi olmadı.şu ramazanda bir ileri bir geri gitmekten sıkıldım ve yoruldum ya..tam veriyorum diyorsun sonra iftarda her şey mahvoluyor.yada bir iki gün iftarda çok ölçülü gidiyorum bugünkü gibi sonra dondurmayla işi bozdum.birinin ahını mı aldım ne..(dondurma yediği için kızdıklarımdan :26: )

Nilgünüm arkadaşım gitti dün bizimle değil yani. Sabah millet oruçluyken dükkanda bir şey yemek istemiyorum. E normalde öğlen 2 de evde oluyorum ama bugün çok işlerim vardı onları hallettim eve gelişim 4 ü buldu..Normalde bu akdar aç bırakmıyorum kendimi yani nilgünüm, yoksa zararlı tabi ki..
Normalde dediğin gibi öğlen k alıyorum ara meyve dondurma filan, akşamda iftarı hafif geçiriyorum.
Ama sahurda yemek konusunda bir şey diyemiyorum işte, öğlen ikiye kadar acıkıyorum o yüzden yiyorum aslında ama daha az yemeye çalışacağım

Nilgünüm sen çiğ köfte için dedin, ben de dondurma için aynısını düşünüyorum
Bence o kaçamakların en masumu, ölçüyü kaçırmadığımız sürece yiyebiliriz bence..Bak algidanın kupta maraş dondurması var, 1 kup 110 kalori. Arada canın çektiğinde yiyebilirsin. Gerçi ben tam k menüsü yaparken her gün yiyordum yine de veriyordum :44:

Gülçin hoşgeldin ve tebrik ediyorum burada olmamana rağmen çok güzel kilo vermişsin
Allah'tan annene acil şifalar diliyorum inş tez zamanda sağlığına kavuşur

elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorum download dedıgımde ındırmıyor :S

rapıdshare indirdikten sonra ard arda indirilmiyor süresi var bir kaç saat sonra tekrar dene bak olacaktır
Deryam bütün kızlar toplanalım yıldönümümüzde olsun ben uyarım herşeye siz kendinizi ayarlayın gari
tarifi beğenmene sevindim dene mutlaka eminim ki çok lezzetli olacak
ve aklımı çeldiniz hafta sonuna gidip kendime 40 beden olmasada 42 beden alacağım okadar güvenemiyorum kendime malum çok ağır veriyorum
bi daha ve menün çok güzel beni kırmayıp paylaştığın için bu sanaaaaaaa çiğ köfteden ve bir kaşık dondurmadan(nilgün) kaçamak mı olur sizde heeeeeeeeeeee masum kaçamaklar olmasa budiyet çekilirmi ama yazın yazın ki lop lop dondurmaları tatlıları götürenler utansın

kızlar ramazan da gece istanbulda nereye gidelim sultanahmet mi beyazıt mı eyüpsultan mı ya da başka fikri olan var mı
hepsiii illede tek yer diyorsan sultanahmet

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ben ramazanda iyice düzenimi şaşırdım sahura kadar oturup sabah saat 09:00 kalkıp işe gidiyorum inşallah yakında vücudum isyan etmez.saat 1 e kadar oturunca sahura kalkamamaktan korkuyorum bende 3 e kadar oturup yiyip yatıyorum bu seferde sabah namazına kalkamıyorum bi düzene sokamadım kendimi dövesim varrrrr valllaa

gülçincim annene geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah annenein ve tüm diger hasta insanların

izlem yerim ben o tatlı oğluşunu yavrum benim yaa çok tatlı maşallah sende süper gözüküyorsun herzamnaki gibi

Son düzenleme:
Ortim seni burda gördüm şükür ya kankinde gitti artık bizimlesin Kıskanıyorum heeeeeeeeeeeeeee
beşibiryerdemi içiyorum mis gibi aktardan karışık aldığım ne zahmetli oluyormuş bu poşeti hem daha lezzetli hem daha etkili geldi bana
baskülünde bozulacak zamanı buldu yeni basküle alışmak çok zor hepsi birbirinden farklı tartıyo dedimde bugün baskülüm bana ne gösterdi biliyon mu 70.9 inanamadım artık cumaay kadar çıkmam 71 i görme korkusuyla bende menümü yazıym
sahur
ayran
kaşarlı omlet

iftar
5 fındık
çorba
yeşil biber
kısır bugünkü iftar menüm çay saati gibiydi

ara
üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…