Derya Ablacim Ben Genelde Esmerim Zaten .. Beyaz Ten Bana Yaki$miyor ..
Ama Malum Almanyada Güne$ Namina Bi$ey Yok .. O Yüzdende Peynir Gibi Beyazla$iyorum Yaz Gelene kadar ..
Bide Bana 10 dk Güne$ Yetiyor Hemencik Bronzla$iyorum
Bende Kendimi Beyaz Tenle Sevmiyorum .. Azicikta Olsa Renk Namina Bronzla$mak Lazim
Canım aşağıda sağda free downoad yazar ona tıkla ve bekle o süre saymaya başlayacak yaklaşık 1 dakika..Ondan sonra free download butonu yeşil olacak, o zaman tıklarsan inmeye başlar..Sana verdiğim linkler çalışıyordu, kontrol etmiştim çünkü :44:
kızlar ramazan da gece istanbulda nereye gidelim sultanahmet mi beyazıt mı eyüpsultan mı ya da başka fikri olan var mı
onceden bende oyle yapıyordum ama sımdı oyle degıl
oyuzdende ındıremıyorum o verdıgın sıteden 2 tane ındırdm sonra agustos basında ındıreyım dedım olmadı o free dwnload yazısı cıkmıyor.
slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar iyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir
gelemedim yinegeçmişide okuyamadım
menümü yazıyorum hemen
sabah
1 domates
1 kk peynir
2 dilim kepek ekmegi (tost ekmegi kare)
ara 1 fincan şekersiz nescafe ve 2-3 çubuk kraker
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salaata
ara yarım bardak süt
akşam
1 orta boy karnıyarık
salata
1 dilim ekmek
gece
1 bardak süt
1 adet meyve
kızlar dün kontrolüm vardı endokrinde kaç haf tadır kilom sabit hep sütle idare ediyodum yiyemiyodum dr hanım bi haşladı beni hem aç kalmışsın hem kio vermemişsin mustahaktır sana demezmi
bu gün yemeye başladım :)
yorumlarınızı bekliyorum
elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorumdownload dedıgımde ındırmıyor :S
Bugünkü Menüm
Dün gece sahurda ;
1 sandviç ekmeği arası patatesli yumurta (Kızlar sahur benim en çok yediğim öğün zaten sabah 2ye 3 e kadar yemiyorum, e oruç tutmadığım için özel menüde yapmıyorum o yüzden böyle biraz yasaklı oluyor, yanlış mı sizce? )
Sabah
Form çayı
Öğle
yok
Ara
5 tane çiğ köfte
1 bardak ayran
1 top kakaolu dondurma
1 nektarin
Akşam
1 kase erişteli mercimek çorbası
Bir kaç çatal yoğurtlu semizotu salatası
Bergamotlu yeşil çay, yabanmersini çayı.
3 litre su
Spor : yok
Çok geç gittim eve
Kızlar bugün eve 4 de girdim, midem bulanıyor ve kazınıyordu o çiğ köfteler kaçtı arada.
Artık kaçamaklı da olsa yazıyorum menümü ortim için
Selam Kizlar Iyi Ak$amlar Nasilsiniz ..
Topik Eski Hareketligini Yava$ Yava$ Geri Kazaniyor Bakiyorumda ..
Gülcinim Seni Tebrik Ediyorum Tatlim Ya .. Türkiyeye Gitmeden Önce 7'li Rakamlarin Sonundaydin Daha 2.Ay Bile Olmadan 10.Kilo Verdin
Ayakta Alki$lanmayi Hakkediyorsun Vallaha :81:
Azminden Azucuk Bizede Ver KuuuuuGördügün Gübüüü Hala 7'li Rakamlarla Dans Etmeklerdeyiz
Bu Arada Gecmi$ olsun ve Allahim Annecigine $ifa Versin Tatlim,
Dualarimin Arasinda Olacak Annen
******************************************************************************************************************
Ve Bugünkü Menüm ..
Kahvalti:
2.Dilim Kizarmi$ Kepek Ekmegi
3.Dilim Sucuk
1.tk Bal
1.Kupa Siyah Cay
Ara:
1.Bardak Taze SIKILMI$ Portakal/Greyfurt Suyu
Öglen:
1.Tabak Yagsiz Tuzsuz Ha$lanmi$ Brokoli
ve Birkac catal Makarna
Ara:
2.Kupa Ye$il Cay
Spor: 60 dk
Ak$am:
2.Dilim Kavun
Bugün Seneler Sonra Ilk Defa Yine Solaryuma Gittim
Aslinda Sagliksiz Oldugunu Biliyorum Ama Türkiyeye Gidemedigim Icin Ve Naturell Esmerle$emedigim Icin Fena
Halde Komplexlere Girmi$ DurumdaydimEkimde Kuzenimin Dügünü Var Oraya Kadar Hedefim 70 Kilo Olmak Malum
Ve Güzel Bir Elbise Giyinecegim ee Esmer Olmak $art Bu Durumda , BeyaZ Peynir Gibi Durmak Istemiyorum
Türkiyeden gelenlerin Yaninda :86:
O Yüzden Sagliksiz Maliksiz Ama Gidiyorum I$te
İnşallah, neden olmasın
Canım allah kolaylık versin, gezmek bakmak bir yana birde karar verme stresi var, umarım kısa sürede biter koşuşturmacanız.
Sorma ortim ya 6 ay olmuş bende başarı öykümü yazarken baktım ne zaman gelmişim diye şok oldum ya ocakta gelmişim, 7 ay olacak neredeyse
1 yılı doldurunca buluşmamız lazım
Tam tarif soruyordum ki vermişsin bile
Benim de çok hoşuma gitti deneyeyim bakalım inşallah güzel olur (yani ben becerebilirsem)
Ramazanda topiğimiz yemek tarifi topiğide oldu ha, bir sürü tarif aldım
Ben ennn çok terliklerini beğendim
Egeye öldüm bittim zaten, ne güzel küçükten hayvan sevgisiyle tanışıyor
Yavrum alsaydın keşke ya, hatta ufak beden alsaydın hırslanırdın
Allahım annene tez zamanda şifa versin, bu zor zamanları ağrısız acısız en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin gülçinim, dualarımız hep seninle..
Evet ben senden de önce gelmiştim, bir sana bak aldın yürüdün bir de bana
Burcumm ben de hiç sevmiyorum bronz teni ya, eylülde düğünü var arkadaşımın yanşmalıyım diye deliriyor dedim o gelinlik kapkara giyilir mi
Ama zevk meselesi sanırım
canım mesut oruç tutuyor biliyorum peki arkadaşın da tutuyor mu?yani eğer tutmuyorsa mesuta hazırla bir şeyler,sen de k-flakes ye ona eşlik ederken.şimdi sahurda yiyorsun sonra sabah yok.ama öğle neden yok?ne kadar yanlış bence.o zaman iyice acıkıyorsun daha yükleniyorsun.hayır çiğ köfte çok kalorili falan değil bence ekmekle yenmediği sürece.bence öğlene de bir şey koy.mümkünse sahurda yeme.sabah ve öğlen k ye.akşam da iftarda dikkatli ye.
bitki çaylarını içiyorsun ne güzel.spor arada aksar oluyor bize de.benim de eşim dışarı çıktı.ufak kız da tepemde nereye gitsem.daha yeni uyuyacak.o yatacak da ben spor yapacağım.sanrım yine sahura kadar uyumayacağım..
bu sefer dayanamdım yedim.keşke yemeseydim.spor öncesi iyi olmadı.şu ramazanda bir ileri bir geri gitmekten sıkıldım ve yoruldum ya..tam veriyorum diyorsun sonra iftarda her şey mahvoluyor.yada bir iki gün iftarda çok ölçülü gidiyorum bugünkü gibi sonra dondurmayla işi bozdum.birinin ahını mı aldım ne..(dondurma yediği için kızdıklarımdan :26: )
elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorumdownload dedıgımde ındırmıyor :S
hepsiii illede tek yer diyorsan sultanahmetkızlar ramazan da gece istanbulda nereye gidelim sultanahmet mi beyazıt mı eyüpsultan mı ya da başka fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?