80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yiyip yatsan eşimide alıştırdım oda yiyor artık gece su içer yatarız

sehercim yatsamda uyuyamıyorum uyku düzenim çok bozuldu eşimde sabaha kadar geziyor salondu balkondu nerde yattıgı belli değil kafa rahat olmadımı uyku muyku hak getire canım yaa bi düzene sokmam lazım
kızlar içinizde kortizon kullanan varmı cildimdeki lekeler için doktor igne verdi tek doz bişey kortizonmuş arkadaşımda dikkat et çok su iç tuzu azalt şişersin dedi bi kerecşk kortizon hemen şişirirmi ki yaa:44:

canım benim kuzenim kullanıyor iltihaplı romatizması var ama o çok kullanıyor ve çok şişiyor birkezden bişey olacağını sanmıyorum geçmiş olsun

sagol sehercim evet tek doz azıcık dikkatle bi etkisi olmaz diye düşünüyorum bende sanada iyi geceler tatlım

günaydın arkadaşlarımmmm

dün sabah 9 dan 12 ye kadar ütü yaptım bu sıcakta gebercedim valla sonrada arkadaşa gittim eve 7 di geldim şöyle bir bakıyım dedim ama kalamadım fazla malum yemek derdi falan ,sabahta kalkıyım erkencikten hemen bakıyım dedim ,ben gidip bi geçmişi okıyım sonra dönerim bu arada menümü yazıyım hemen...
sabah:1 küçük dilim kepek ekmek yarım yumurta,şekersiz sade kahveyle
saat12:yarım patlıcan karnıyarık ekmeksiz
13 türk kahvesi
15:00 gibi yarım kase (elayın tarhana çorbasından )ekmeksiz
16:00 1 adet baklava ,1 adet lor tatlısı geldi önüme yarım yarım elayla paylaştık
19:30 ton balıklı marul salatası(domates-salatalık)
ara 1 top dondurma (bu kötüydü kabul)

ama yinede çok sayılmaz tatlı ve dondurma olmasa aç bile kaldım diyebilirim demi

günaydın kızlar ben çok fenyım yaaaa
yiyorum yiyorum yiyorum 70 e dogru gidiyorum
allahım sanki ben degilim onca kiloyu veren hiç ii gelmedi bu ara benim için tamda tatil öncesi
beynime hükmedemiyorum ya
herşeyi seridm
pc bozk plateste yapamıyorum dün yürüdüm bugün yürüyemed,mde
üzerimde acaip bir yorgunluk vra uyuyorum ama doyamıyoru uykuyaaa
ne halt yiycem şaşırdım bugün akşam pc yapılcak plateismi yapayım yürüyüşüde ihmal etmezsme belki toparlarım diye düşünüyorum
bana bir liste olması laızm anladım artık ben bunu
netten bakıcma şimdi 1000 veya 1100 cal diyetlereee
allahım kabus gibi yeniden 70 leri görmek

günaydın canım
sen ütüleri yapıp bitirmişsin ben biraz sonra başlıcam..bu aralar gelen giden çok olduqundan elim deqmedi..normalde hiç biriktirmem...birazını bugün birazını yarın yapmayı düşünüyorum...öqleden sonra arkadaşıma gidicem ozamana kadar nekadar yapabilirsem...
menün bence az deqil cnm bu menüyle aç kalmazsın..ana öqünlerde az yesende baklava lor tatlısı ve dondurma üçlüsü diyet açızından fazla olmuş..bir tanesini yemeliydin..akşamki ton balıklı salata iyi bir seçim olmuş hem doyurucu hemde hafif

biliyomusun canım bende senin gibi yer yer biri bana kızsı diye beklerdim,kızmayınca hurraa devam ..ama yok anacım işler öyle gitmiyor,bak gözden kaçabiliyor,ama kaçmayıncada vay haline ..gördüm mü neler yazdı kızlar sana .ama sen hakettin bunu neyse bi daha yapma bak gözüm üstünde

canım geçmiş olsun sonuçlar nasıl merak ettim,umarım yoktur bişi hava değişimidir sadece:26:ege de sıcak ama mersin tarafı bi başka ben ilk gittiğimde nefes alamıcam sanmıştım hamileydim bide 7 aylık.hemen otele dönüp odadan çıkmamıştım uzun süre... bu arada aman güzelim verdiğin emeklere acı nolur yemene dikkat et ,çok acı çekerek veriyoz hemen alıyoz .Kolaylıklar canım
zor bişi evin içindeyken tadilat ama sonrası mükkemmel olucak eminim..fotolarını bekliyoruz bak,ben yapamıyorum sen yap da gözüm gönlüm açılsın canım ..
bayıldım ziyadesiyle nefis görünüyorlar.ellerine sağlık ..
face koydum buraya da koyayımda gülün biraz

Eki Görüntüle 237811

geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden

Eki Görüntüle 237827

ya izlem nasıl güzel oldu vucudun,ilk fotolarını düşündükçe şaşıyorum ..Ama azimle ..... duvar delermiş dimi Egecik çok tatlı maşallah bu çocukların art nieytsiz paylaşım güdüleri beni öldürcek.illa oda yesin demi şirinim yaa .Allah ömür versin

bu arada Gülçincim ÇokÇok geçmiş olsun,Tez zamanda ayağa kalksın anneciğin:26:

evet aslında onlar tam asılmalık şeyler yememeliydim ama olmadı yaaa bugün telafi ederim artık hem akşam da salatayla geçiştirdim ilk defa .Öyle bir alıştırmışki annem -çorba-ana yemek-pilav(makarna,bulgurvb...) bu üçlüyle büyüdüm yıllardır ,şimdi tek çeşit yada salatayla akşam yemeği garip geliyor..Hem ANNEMIN suçu ama ya bu Gülay'ı suçu ne ??

neyse sabah sabah tuttu çenem sana kolay gelsin canım,ütü mü 10 gün görmek istemiyorum :18:

evet canım geleneksel türk mutfaqımız bu şekilde..kilolu bir millet oluşumuzun nedenide açıkça ortaya çıkıyor..oruçluyken bnm vücudum ödem yaptı suyu tutuyor...geçen yılda böyle olmuştu..iftarla sahur arası 3 litre su içtiqim halde boşaltım bukadar fazla olmuyor..karnım büyüdü gibi...hazır reqliyken fazla ödemi atayım diyorum..bugün çok dikkatli beslenicem..sabah 2 d.buqdaydan tost yedim..öqleni haşlanmış yumurta domates salatalık tarzında akşamıda müsliyle geçiricem..aralardada kavun ve maden suyu içmeyi düşünüyorum...3-4 gün dikkat edersem bihayli atmış olurum ödemi..cumartesi pazar iftara gidicez bu iftarlar bu hale getiriyor bizi yoksa herkes kendi evinde diyetle gayet barışık yaşıyor...iftar sofrasına Allahım mübarek ay yediklerim kilo yapmasın diyerek oturuyorum inanki...

hepinize güünaayydıııınnnnn........

dünkü menüm
sahur:
2 di. tam ta.ekmek, 1 haş.yumurta,
3 zeytin, peynir, domatez, salatalık,
1 ku. çay, 1 yeşilçay yaklaşık 1 lt.su

iftar:
1 hurma, 1 kase. çorba,
2 ka. türlü, 1 ka. pirinç pi.(esmer)
salata, ayran

5 i biyerde çay
ara: yarım ye.elma, yarım şeftali,
3 kayısı

2 lt. su

Son düzenleme:

canım teşekkürler biz bir de hsonu gideceğiz inş iyice kalabalık olur rüyandan çok etkilendim ben de oranın ve aziz mahmut hüdayinin ortamını çok seviyorum inş oralara da gidebiliriz
bu arada halam da aziz m hüdayiye hep gider gitmediği bi ara rüyasında bi adam görmüş ben kop şehidi niye beni ziyarete gelmiyorsun demiş halam oraya gitmiş mezarlıklara bakarken görmüşki kop şehidi orda yatıyor ondan da çok etkilenmiştim neyse çok saol sultanahmete gidelim ozaman

canım çok geçmiş olsun. rabim acil şlifa versin inşallah.

herkese kozaman kocamn günaydın biraz önce bi dünya yazı yazdım netim durakladı hepsi gitti o yüzden. neyse tekrar yazmaya üşeniyorum. bugün tam anlamıyla diyete başladım artık ne dondurma ne bişey. sevdiğim herşeyi önüme yığsanız yine de bakmam yüzüne. çok pis diyetteyim anlayacağınız. iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum can kuzular. yıl sonuna kadar vereceğim bu fazlalıkları :))

yao oyanıp zıplayan oka tıkladım free download cıkmıyor 1-2 kere cktı free dedım butun sayfanın guvenlıgını atıcak sayfayı goruntulemek ıstermısınız dıyor evet dıyorm tık yok ındırmıyor .ilkini indirdikrten sonra 30dk fılan beklemek lazım bılıyorumda ben 1 tane bıel ındıremedı.valal sınır geldı. yapmıcym leslı fılan daha da ındıremezsem
5 gundur bunla ugrasıyorum ya bunaldım

Ortim gördüğün rakam harika
Vallahi tam zamanını buldu ya tam yeniden azimlenmişken
Bilmiyorum artık bugün bir tamire götüreceğiz eskisini olmazsa yenisini alana kadar analogda tartılacağım...O da biliyorum fazla gösterecek :84:
Yok ama ben akıllandım artık ucuz bir elektronik eşya alırsam ne olsun, ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor işte

Ranam gitti, gelecek gibi de durmuyor
Diyete motive olmak için buradan ayrılmamam lazım
Ortim yediklerin çok az geldi bana ya, bilmiyorum sen bilirsin ama, bir de iftarla dsahur arası hiçbir şey yemiyor musunuz siz :26:

Denizcim ben bel fıtığı iken 15 iğne vermişlerdi, biz de gittik yaptırdık ablamla, sonradan öğrendim ki kortizon iğnesiymiş, başımızda soracak adam yoktu tabi o yaşta!!
Ben de o dönem aşırı kilo almamın sebebini yatmaktan zannediyordum..Öğrenince anlamıştım kortizonun şişirdiğini..
Ama seninki tek doz olduğu için etki edeceğini sanmıyorum, için rahat olsun

Bak aşağıda fotoğrafını koyduğum yerdeki free download yazan yere tıklayacaksın, sol altta gördüğün üzere direk indirmeye başladı ve iptal ettim, başka nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum :26:

Resmin üzerine tıklarsan büyür.

Son düzenleme:
"Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı".
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…