iyi geceler kızlar ben ramazanda iyice düzenimi şaşırdım sahura kadar oturup sabah saat 09:00 kalkıp işe gidiyorum inşallah yakında vücudum isyan etmez.saat 1 e kadar oturunca sahura kalkamamaktan korkuyorum bende 3 e kadar oturup yiyip yatıyorum bu seferde sabah namazına kalkamıyorum bi düzene sokamadım kendimi dövesim varrrrr valllaa
sehercim yatsamda uyuyamıyorum uyku düzenim çok bozuldu eşimde sabaha kadar geziyor salondu balkondu nerde yattıgı belli değil kafa rahat olmadımı uyku muyku hak getire canım yaa bi düzene sokmam lazım
kızlar içinizde kortizon kullanan varmı cildimdeki lekeler için doktor igne verdi tek doz bişey kortizonmuş arkadaşımda dikkat et çok su iç tuzu azalt şişersin dedi bi kerecşk kortizon hemen şişirirmi ki yaa:44:
günaydın arkadaşlarımmmm
dün sabah 9 dan 12 ye kadar ütü yaptım bu sıcakta gebercedim valla sonrada arkadaşa gittim eve 7 di geldim şöyle bir bakıyım dedim ama kalamadım fazla malum yemek derdi falan ,sabahta kalkıyım erkencikten hemen bakıyım dedim ,ben gidip bi geçmişi okıyım sonra dönerimbu arada menümü yazıyım hemen...
sabah:1 küçük dilim kepek ekmek yarım yumurta,şekersiz sade kahveyle
saat12:yarım patlıcan karnıyarık ekmeksiz
13türk kahvesi
15:00 gibi yarım kase (elayın tarhana çorbasından )ekmeksiz
16:00 1 adet baklava ,1 adet lor tatlısı geldi önüme yarım yarım elayla paylaştık
19:30 ton balıklı marul salatası(domates-salatalık)
ara 1 top dondurma (bu kötüydü kabul)
ama yinede çok sayılmaz tatlı ve dondurma olmasa aç bile kaldım diyebilirim demi
biliyomusun canım bende senin gibi yer yer biri bana kızsı diye beklerdim,kızmayınca hurraa devam ..ama yok anacım işler öyle gitmiyor,bak gözden kaçabiliyor,ama kaçmayıncada vay haline ..gördüm mü neler yazdı kızlar sana .ama sen hakettin bunubu arada niye kimse bana kızmıyo. dün koskoca magnum ve yarım bardak kola içtim dedim kimsenin ruhu duymadı ayol... kendi kendime kızıyorum ama olmuyor bir türlü suçluluk duyamıyorum ben yaaaa. olsa yine yerim yani...
canım geçmiş olsun sonuçlar nasıl merak ettim,umarım yoktur bişi hava değişimidir sadece:26:ege de sıcak ama mersin tarafı bi başka ben ilk gittiğimde nefes alamıcam sanmıştım hamileydim bide 7 aylık.hemen otele dönüp odadan çıkmamıştım uzun süre... bu arada aman güzelim verdiğin emeklere acı nolur yemene dikkat et ,çok acı çekerek veriyoz hemen alıyoz .Kolaylıklar canımmerhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik
neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....
zor bişi evin içindeyken tadilat ama sonrası mükkemmel olucak eminim..fotolarını bekliyoruz bak,ben yapamıyorum sen yap da gözüm gönlüm açılsın canım ..bu ara benimde biraz canım sıkkın kızlar ev tadilata girdi bir sürü masraf hem çalışıp hem oruçlu olup hemde seramikçi mutfakçı gezmek biraz zor oluyor ama sonuç inşallah güzel olacak.tahmin ettiğimizden daha fazla masraf çıktı maalesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah
bayıldım ziyadesiyle nefis görünüyorlar.ellerine sağlık ..
önce tavukları az yağda kızartıyorum
başka tencerede soğan salça domates biber sarımsak ne kullnacaksak hazırladım
içine kızarttığım butu atıp üzeri aşacak kadar su ilave ettim sos içinde 45 dakika kadar pişirdim
butları içinden aldım harcının suyudu ayrı bir yere süzdüm
milföyün içine but ve harç koyup bohça şeklince kapattıpüzerine yurmurta sarısı sürüp fırına verdim. servis sırasında harçtan süzdüğüm 1 kaşık sosu üzerine döküp patates püresi yanında servis ettim
umarım anlatabildim
milföyü yemeyip iç malzemesini yiyenler oldu börekten ziyade yemek oldu
face koydum buraya da koyayımda gülün biraz
Eki Görüntüle 237811
geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden
Eki Görüntüle 237827
günaydın canım
sen ütüleri yapıp bitirmişsinben biraz sonra başlıcam..bu aralar gelen giden çok olduqundan elim deqmedi..normalde hiç biriktirmem...birazını bugün birazını yarın yapmayı düşünüyorum...öqleden sonra arkadaşıma gidicem ozamana kadar nekadar yapabilirsem...
menün bence az deqil cnm bu menüyle aç kalmazsın..ana öqünlerde az yesende baklava lor tatlısı ve dondurma üçlüsü diyet açızından fazla olmuş..bir tanesini yemeliydin..akşamki ton balıklı salata iyi bir seçim olmuş hem doyurucu hemde hafif
evet aslında onlar tam asılmalık şeyler yememeliydim ama olmadı yaaabugün telafi ederim artık hem akşam da salatayla geçiştirdim ilk defa .Öyle bir alıştırmışki annem -çorba-ana yemek-pilav(makarna,bulgurvb...) bu üçlüyle büyüdüm yıllardır ,şimdi tek çeşit yada salatayla akşam yemeği garip geliyor..Hem ANNEMIN suçu ama ya bu Gülay'ı suçu ne ??
neyse sabah sabah tuttu çenem sana kolay gelsin canım,ütü mü 10 gün görmek istemiyorum :18:
canım sultanahmet beyazıtın uzantısı zaten..2-3 durak arası var...sultanahmet her yönüyle mükemmel biyer...iftarda yapabilirsiniz orda..çok güzel menüler hazırlanıyor...çimlerin üzerinde bile piknik tarzı iftar edenler var..akşamda teravih namazı sultanahmette bi başka güzeldir..her yıl deqişik etkinliklerde düzenleniyor sultanahmette...
eyüpsultana gelince; çok başkadır bu mübarek yer bnm içimde...bir rüya görmüştüm eyüp sultan han hazretleri bir derdin bir sıkıntın olduqunda buraya gel evladım demişti...bence vaktin varsa mutlaka ziyaret et cnm...ziyaretçisi akın akın olan biyer..bir defasında ramazanda sabah namazına gitmiştik millet kucaqında bebekleriyle gelmiş o saatte..kocaman bahçesinde namaz kılmak için zor yer bulmuştuk..inşallah gidemeyenlerede nasip olur mübarek yer...
Yok balim ne gecmesi tirlatmak üzereyim..
Rabbim rahmet eylesin insaAllah..
Allah'im geride kalanlara sabir nasip eylesin..
Basin sagolasun canim...
Nen Derya canimsin canim
Estahufurullah tatlim benim, biz bu yola seninle beraber cikdik sen benden bir yada yanlisim yoksa 2 hafta önce gelmisdin topigimize.
Ama, aksilikler diyelim seni yildiran.
Azim etmesem inan o zikkim kilolar yine gelir yapisir bana yüzsüzler
Hosgeldin canim benim, senin adina cok mutlu oldum.
Azicik kafa dinlemissindir, yada dinlemeye calismissindir diyim :86:
O artilarda gider senden gider...
Hic tasa yok benden yana senin konunda :76:
Güüüllllcccüüüüüünn yesin seni esmer tatlisi
Ama senden ilk önce yemem gereken yakisikli bi firlama var
Yerim ku onuda, sekerini de, kediyi de
Allah'im size bagislasin kuzumu..
Hee ku ayni kilodayiz
Aldigim jeanslar, kumas pantolonlar yine belimden düsüyorlar.
Kemer taksan bi sekil igrenc duruyor, önü kirisiyor böyle ( kumasin) kiii nefreet ederim.
Yeni kiyafetler alma zamani degmmi
Dün dar paca lacivert 40 beden jeans denedim beli bol geldi
ilk önce böleoldum ardindan da
Cok sukur Rabbim'e cook
Ku zayiflamama ragmen bi türlü resim cektirmiyorum adam gibi..
Ama söz cekilicem, burayi da resim bombardimanina koyucam önümüzdeki günlerde..
Ya kizlar aslinda demek istemiyordum ama,
Annem daha bugün sabah 10:10'da ameliyata girdi yeni cikdi ve suan yogun bakimda.
Ne olur dualarinizda annemi de bugünlük unutmazsaniz
Rabbim'de bir ömür sizi unutmasin insaAllah diyorum.
Sabahdan beri pc acik, kk' ya giripde bisy yazamadim..
Siziiii cooook öpüyorum, hersey gönlünüzce olsun hatunlar.
Azimsiz olmaz diyorum ve simdiden hayirli iftarlar
Ortim seni burda gördüm şükür ya kankinde gitti artık bizimlesinKıskanıyorum heeeeeeeeeeeeeee
beşibiryerdemi içiyorum mis gibi aktardan karışık aldığım ne zahmetli oluyormuş bu poşeti hem daha lezzetli hem daha etkili geldi bana
baskülünde bozulacak zamanı buldu yeni basküle alışmak çok zor hepsi birbirinden farklı tartıyo dedimde bugün baskülüm bana ne gösterdi biliyon mu 70.9 inanamadımartık cumaay kadar çıkmam 71 i görme korkusuyla bende menümü yazıym
sahur
ayran
kaşarlı omlet
iftar
5 fındık
çorba
yeşil biber
kısırbugünkü iftar menüm çay saati gibiydi
ara
üzüm
sehercim yatsamda uyuyamıyorum uyku düzenim çok bozuldu eşimde sabaha kadar geziyor salondu balkondu nerde yattıgı belli değil kafa rahat olmadımı uyku muyku hak getire canım yaa bi düzene sokmam lazım
kızlar içinizde kortizon kullanan varmı cildimdeki lekeler için doktor igne verdi tek doz bişey kortizonmuş arkadaşımda dikkat et çok su iç tuzu azalt şişersin dedi bi kerecşk kortizon hemen şişirirmi ki yaa:44:
yao oyanıp zıplayan oka tıkladım free download cıkmıyor 1-2 kere cktı free dedım butun sayfanın guvenlıgını atıcak sayfayı goruntulemek ıstermısınız dıyor evet dıyorm tık yok ındırmıyor .ilkini indirdikrten sonra 30dk fılan beklemek lazım bılıyorumda ben 1 tane bıel ındıremedı.valal sınır geldı. yapmıcym leslı fılan daha da ındıremezsem
5 gundur bunla ugrasıyorum ya bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?