80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amasya domates seraları ve ben

Banuu sen bu kadar inceldin ve hala üzülüyorsun öyle mi
Delisin sen vallahi delisin artık başka bir şey demiyorum

Son eklediğin fotoya göre gene fark var ya sen platesi belli ki hakkıyla yapıyorsun, bende de böyle incelme olur mu acaba ya 1 ayda
Yanların bitti resmen bir şey kalmadı
Domateslerde harika

Son düzenleme:

deryaa gerçekten oturunca flan çıkıyor yne her yerm ve resmen kilo almışım y,ne 65 lerdeyim nasıl cnm sıkılmasın ki
başka fotolar var yanlarım bi fırlamış görmen lazım bu ince çıkan rsim

ohh süper banucum valla çok sevindim canım adına..kalça yap ne demek ya kurabiye mi bu..insanlar bişi söylemeden duramıyorlar mı ben anlamıyorum..neden başaran insanlara illa bir köstek takılmaya çalışılıyor...?Sen bakma tatlım onlara..aynada nereni beğenmiyorsan onun üzerine git..benim de popm düzdür mesela kalçam yok..keşke olsaydı ama yok..belim de kalın napayım şimdi ben 20 küsur kilo vercem de biri de bana ya nihal ya şu belini incelt bir de kalça yap hiç kalmamış derse bir uçarım üzerine ilk uçan kadın diye literatüre geçerim haaa

Ellerine sağlık Deryacım sana deryuşum diyebilir miyim??çok severim de böyle hitap etmeyi deryalarakızlar liste süper..başta gülçin olmak üzere herkesi tebrik ediyorum..

benim de saçlarım çok dökülüyordu canım bende kan,demir folik asit d vitamini falan eksik çıkmıştı..onları almaya başladım şimdi saç dökülmelerim azaldı..hem de bayağı azaldı..bir baktır istersen..

ben de faceden bakcam olay soğudu sanırım ama çok merak ettim ne geldi canım arkadaşının başına aldatılma falan mı?
saçmalama banucum ya olur mu öyle şey..kesinlikle öyle bişi olmayacak moralini bozma..bu kadar kilolyu vermedne 85 kiloyla denize gitsen daha mı iyi olcaktı bak ben tatile 87 ile falan gittim hiç de takmadım napim tüm yıl çalışmışım yorulmuşum bak çük güzel eğlendim şimdi tam gaz devam edebiliyorum diyetime ordan aldığım enerjiyle..sakın tatilini kendine haram etme banuşum..ne kadar htiyacın var ne zamandır bekliyordun bunu düşün..mutlu mesut git..başarının keyfini çıkar canım..

yazmaya paylaşmaya ve rahatlamaya devam et canım..hepimiz yapıyoruz ve faydasını görüyoruz..bu nedenle burdayız..

eğer suçluluk duymuyorsan beyninde tam hazır değilsin sanırım canım..aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek çok da mantıklı bir hareket olmayacağındna yemeye devam edeceksen kilo erme işini unut derim..daha işin başında bu kararlılığı gösteremezsen kendini hazır hissedince başla diyete derim..beni yanlış anlama lütfen ben de senin gibiydim kendimi diyette sanıyordum ama değildim aslında hemen cozutuyordum ki seninkinden beter..sonra ver al ver al 2 kilo 3 kg tabi öyle 10 kg falan da dğeil..sonra da oturur ağlardım aaa diyet de yapıyorum niye veremiyorum diye..sonra anladım hazır olmadığımı..kendime zaman verdim...hazırken başladım şimdi yavaş da olsa veriyorum ..mutluyum canım..üstüne düşün derim..yoksa kendini yıpratırsın..ben kendimden nefret etme boyutuna gelmiştim artık..aman ha..

çok geçmiş olsun ayşecim kuzucuğuna..hemen kendine gel verdiğin emekleri düşün..herkes gibi yiyip içtiğin zamanlara daha var...o icecik bayanlar senin yanında yiyor içiyor belki ama ya akşamları aç yatıyor ya da sporunu eksik etmiyor yoksa yiyip içip zayıf kalan çok az insan var onlar da doğumda falan çok alıyolar..yok öle bişi yani hep dikkat etmek zorundayız bunun için canını sıkma Ayşecim..

ahh sorma canım ben de troidlerde falan bişi var sanıyorduk hiçbişiciğim çıkmadı valla..metbolizmam biraz ağır çalışıyormuş ama çok kötü de değil..benimki bildiğinn harketsizlik ve boğazmış..teşhis kondu şimdi tedavi süreci başladı

Denizcim şimdi yorucu olur ama sefasını da yine siz süreceksiniz..Allah ödemeye de kolaylık versin canım..Hayırlısı olsun hakkınızda..

face koydum buraya da koyayımda gülün biraz

Eki Görüntüle 237811

geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden

Eki Görüntüle 237827
izlem ben yerim şu egeyi..ne duyarlı çocuk maşallah..senin de eteğine bayıldım tam çıtır olmuşsun canım..maşallah sana

kızlar ramazan da gece istanbulda nereye gidelim sultanahmet mi beyazıt mı eyüpsultan mı ya da başka fikri olan var mı
bu sene standlar sultanahmette değil canım beyazıttaymış bilgin olsun..eyüp sultan da ramazanda dolup taşıyor oraya da gidebilirsiniz canım...
ben kalabalıklara giremiyorum fenalık geçiriyorum gidersen benim için de sağlıklı bir evlat için dua eder misin?
Kızlar tartım bozuldu ya 2 gündür tartılamıyorum :84::84:
Netten tartı bakacağım şimdi ama cumaya kadar gelmezse analogla yapacağım bildirimi, o da beni fazla gösteriyor
bence seni sabit geçelim nedne analoğa göre tartılasın ki canım..fazla göstercek moralin bozulcak..ama benim bildiğim digitaller daha fazla gösteriyor..en azındna bizimkiler öleydi..

hiç moralini bozma nilgüncüm arada olur böyle insanız..kızma kenine oruçla birlikte dikkat etmek çok zor..sen telafi edersin azimli hatun..
Gülçincim anneciğine çok geçmiş olsun..İyi haberlerini bekliyoruz..
Ayy kızlar valla 2 saattir geçmişe daldım çıkamadım bir daha ara vermicem dün iş inanılmaz yoğundu hiç giremedim..

banu şimdi atlıyorum otobüse geliyorum yanına seni bir temiz dövüyorum ..dur Nihal diyeceksein daha vurmaya devam edicem var mı izin..Deli misin gülüm sen ya...takma kafana artık şu kilolarını..eski hallerini unutuyorsun galiba..lütfen haksızlık etme artık kendine..yanların mı var iç bacak mı her neyse ohh sefam olsun bak ne haldeydim diyip dönüşte son hızla spora sarıalacaksın..bir daha duymuycam bak atlar gelirim..deliyimdir..haberin ola haaaa...

olsa yine yerim demişsinya bende bu ara o moddayım işte her lokmada nefret ediom kendimden ama beynim bi daha ye diooo anlamsız ve kendime yakıştıramadığım bir durum ama öyleee....
ayşecim çok geçmiş olsun canım, malesef çukurova havası hasta ediyor insanı dikkat etmek lazım. inşallah önemli bişeyi yoktur.
ayşecim yapma böyle, belki sıkıntılardan ve üzüntüten şişlik oluşmuştur, kendini hemen bırakma canıma yaa, 1 kiloyu verebilmek için ne kadar dikkat edip 1 haftada bile veremiyoruz, malesef çok nankör oluyor 1 ayda verdiğini 2 günde alabiliyorsun, unutma kendimize verdiğimiz sözler var kendimize verdiğimiz sözü tutalım, hersıkıntıda kendimizi bırakırsak tüm emekler boşa gidecek, şu sıralar biraz dikat ederek en azından sabit kalabilirsin

kolay gelsin, inşallah herşey gönlünce olur

face koydum buraya da koyayımda gülün biraz

Eki Görüntüle 237811

geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden

Eki Görüntüle 237827
izlem sen olayı bitirmişsin terliklerine bayıldım, kıyafetinde çok hoş güle güle giy
egede canım ya ne paylaşımcı bi çocuk, hayvan sevgiside bi başka ikiside çok sevimli görünüyor

selamm hoşgeldin, biz daha önce tanışmamıştık ben filiz, annenede çok geçmiş olsun, inşallah bian önce sağlığına kavuşur

nilgün shurda k-fılakex ve süt acıktırmıyormu :44:
canım afiyet olsun benim ahımı almadığın kesin ben söyliğimde

herkez dondurmaya taktı ama arkadaşlar bi merakımı dile getireyim,bazı arkadaşların menüsünde fırın makarna gördüm soracaktm unuttum aklıma gelmişken sorayım sizcede fırın makarna ağır deyilmi, yoksa bildiğiniz başka tarifimi var banada söyleyin
bana kalırsa dondurma bunun yanında çoook masuuuum kalır

banu canım sen buhalde bunları söylüyorsan pes yani, kızım sen bi (önce sonra) foto eklesen çok iyi olacak belki unutmuşsundur bi hatırla. o halinle tatile gitseydin dahamı iyi olacaktı, belki hedeflediğin kiloda olmayabilirsin, amma eski banuda deyilsin kendine haksızlık edip tatilini işkenceye dönüştürme

canım benim bildigim baska bi tarif yok acıkcası. ben yedim gecen hafta 2 gün. aslında bu benim fikrim tabi: hersey yenebilir olmalı bi diyette. mesela fırın makarna yiyceksek az yemeyi göze almalıyız ben 1 küçük kare yedim canım cok istemişti ve uzun zamndır yemiyordum. bu hafta patates kızartması yedim 2 çatal aldım bukadar yani ana yemegim 2 çatal patates kızartması oldu. tabi ki en mantıklısı hafif yemekler yiyip karın doyurmak. yani ya 2 çatal patates kızartmasını sececegiz yada 1 porsiyon sebze yemegini veya ızgara haslama et türü bi yemegi. buna göre cok cok canımız isterse ancak bu sekilde kırk yılda bir tüketmeliyiz. tamamen hayatımızdan cıkarmak imkansız nefis bu ister arada köreltmek iyi gelir

banu hoşgeldin. gercektende cok hoş görünüyorsun. bu fotonda inan göze batan bi fazlalıgın yok. ama senin bu huyunu cok seviyorum. herseye ragmen durmadan kendinde eksik arayıp bulup onun üstüne gidiyorsun.

zekiyecim haklısın canım ben zaten çok katı diyetlere karşıyım ara sıra kendimizi ödüllendirmeliyiz dimi ama, yoksa çekilmez olur. bi kaç arkadaşta görünce acaba farklımı yapılıyor diye düşündüm
olsa ne iyi olurdu

elimphiacım dua edicem inş hatta aklıma geldikçe dua ederim canım adın neydi ben özlem Allah herkese özlemini çektiği şeyleri hayırlısıyla ve hayırlısıysa nasip etsin..

canımmmm ben 2 gündür okuyamıyordum. 1 kocammaaaannnn magnumu yedinmi ben 1 top yiyip kızıyorum kendime. bide üstüne colaaa.. yeme canım yeme. kenarından köşesinden bak tadına sadece. canım çekiyor elbetteeee. ama yazık bizede al ver al ver. sen şimdi benim saçma menüme bak bide

ilkkk fırsatta deneyceğim canım. ben soslusunu bilmiyorsum. sadece haşladıktan sonra milföye sarıyordum. ellerine sağlık
Rabbim şifalar versin annenize ve tüm şifa bekleyenlere çook geçmiş olsun.

elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorum download dedıgımde ındırmıyor :S

canım yükleyemediysen hala bende bi siteye yükleyip vereyim linkini. 4 mü 5 mi

çok teşekkür ederim hatırladıgın için. misafirler bitirdi beni. ama coşkulu muhabbet dolu bir geceydi. ev perişan geçmişi okudum şimdi menümü yazacağım. felakeettt.. dondurma 1 top nedirki canım afiyet olsun..

günaydın kızlar ben çok fenyım yaaaa
yiyorum yiyorum yiyorum 70 e dogru gidiyorum
yeniden 70 leri görmek
canım resmini gördüm maşallah çıtır çıtır fıstık gibisin. hiç bir fazlalığın yok maşallah. ne diye kendine eziyet ediyorsun. olabilir 3 kilo almışsındır bumu sıkıntı. senki 20 kiloları vermişssin bumu korkutacak seni. sefam olsun oh de. nasıl olsa verirsin sen. kendine yazık etme arkadaşım. önemli olan senin psikolojin öncelikle. sana güveniyorum sen bunuda başarırsın.

"Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı".
.

ooooo ne söz amaaaa. bayıldııımmmm.

veee boooolll kızılacak dünkü menümmmm:

sabah: 1 çav ekmek/ domates /peynir

ara . kefir

öğleden sonra : 1 kase yoğurtlu kabak yemeği

akşam iftarda : 1 kepçe mercimek çorbası
1 hasan paşa köfte
1 dilim pide
1 kaşık pilav / 1 kaşık barbunya / 1 kaşık rus salata
2 3 çatal şakşuka

ara : revani / ekmek kadayıfı / şeker pare tatlılarının yarımları

ara : 2 3 kavun karpuz
misafirler gidince : hoopp 1 köfte daha
sonraki ara : eşimin tabağında kalan ve atmaya kıyamadığım tatlılar

ve en acısı ben eşiminkileri yerken kendimi eski tülin hissettim aman yazık çöpe atmayayım bisürü emek verdim dedim ve yedim. peki ya benim midem çöplükmü?
nasıl kendimi kontrol edemedim ben ya. nasıl bişeyim ben. yıllarca yemek için yaşamışım. şimdi yaşamak için yemek istiyorum. ama bu krizler bu saçmalıklarım neler ya. zaten kabızlık sorunum var. bu tatlı isteği ne. yorgunluktan sapıttım yaaaa

elimphiacım dua edicem inş hatta aklıma geldikçe dua ederim canım adın neydi ben özlem Allah herkese özlemini çektiği şeyleri hayırlısıyla ve hayırlısıysa nasip etsin..

özlemcim ben filiz, acaba benim içinde dua edebilirmisin bende aynı şey için çaba gösteriyorum.
belki bu mübarek günlerin hatrına dualarımız kabul olur inşallah....

Son düzenleme:

canım şimdi yüklüyorum 4 mili bi kaç dakika beklermisin

allah kahretsin o kadar yazdığım boşa gitti.sinir oldum aklımda kalanları yazayım..

deryacığım arkadaşından bi haber var mı?allah kavuştursun sizi...dondurma için söylediklerini okudum haklısın aslında çok abartmamak lazım ama alışkanlık da yapmamalıyım..

filizciğim k-falkes tabi ki acıktırıyor.o gün şekerpare yedim,spor yaptım ve çok su içtim diye canım yemek istemedi.hafif olsun istedim..ama pişman oldum sonra.çünkü iftarda dah çok yememe neden oluyor.

banu çok iyi görünüyorsun.evde dvd varsa internet kafeden istediğin tarihli pilatesleri kaydettir,dvd den yap.

izlem aklıma senin bisiklet geldi.kullanmıyor musun onu?çok eğleniyordun onu yaparken.

koşu bandı harika bir şey.iyiki almışım artık koşmaya başladım.yani 1 ssaat koşmuyorum tabiki ama gün geçtikçe koştuğum süre daha artıyor.bacaklarım da inceliyor sanki.15 temmuzdan beri 2 gün fire dışında hep 1 saat yürüdüm.ama sanki vücut alıştı gibime geliyor.2 program var ben de onu yapayım diyorum değişik olsun diye..

ne marifetlisin maşallah..aslında her zman böyle sofralar kurmuyoruz bi de yorgunluk olunca insan yiyor.aslında menün çok kötü değildi çünkü hep 1 er kaşık almışsın.eziyet etmeyelim kendimize.bazen yapalım kaçamak.ama bunu ölçülü yapalım.

fakat araların oku oku bitmedi.her şeyi berbat etmişsin belli.ama insan anlamıyor bazen yaptığını.o gün yazmıştım ya buzdolabına bir şey koyarken hop bir tane atttım ağzıma.ne zman oldu nasıl oldu anlamadım.bazen şuursuzca davranabiliyoruz.

yani tam dayaklıksın diyeceğim ama pişmn olmuşsun .çektiğin vicdan azabı yeter sana.midemiz de ne kadar nankör.kaç gündür dikkat ediyorsun azcık küçükür değil mi?mübarek ilk fırsatta hemen genişliyor.hiç ay tıkandım ay yer kalmadı falan da olmuyor..

ne marifetlisin maşallah..aslında her zman böyle sofralar kurmuyoruz bi de yorgunluk olunca insan yiyor.aslında menün çok kötü değildi çünkü hep 1 er kaşık almışsın.eziyet etmeyelim kendimize.bazen yapalım kaçamak.ama bunu ölçülü yapalım.

fakat araların oku oku bitmedi.her şeyi berbat etmişsin belli.ama insan anlamıyor bazen yaptığını.o gün yazmıştım ya buzdolabına bir şey koyarken hop bir tane atttım ağzıma.ne zman oldu nasıl oldu anlamadım.bazen şuursuzca davranabiliyoruz.

yani tam dayaklıksın diyeceğim ama pişmn olmuşsun .çektiğin vicdan azabı yeter sana.midemiz de ne kadar nankör.kaç gündür dikkat ediyorsun azcık küçükür değil mi?mübarek ilk fırsatta hemen genişliyor.hiç ay tıkandım ay yer kalmadı falan da olmuyor..

ah canım ya. tammmmm dayaklık dediğin gibi.zaten akşama kadar iyiydi.sonradan coştum. aralarda yedimde yedim ya. tatlılara çok sıkıldım hemde. şimdi mutfakta yükseğe koydum çok kızdım onlara. hiç tıkanma falan yok canım ya dediğin gibi. ne geniş midem varmış. bi doymadı. vallahi oruç tutmak en güzeli. susuzluk sadece yorucu olan. suyu içincede tıkanıyordum güzelce. az önce ağlıyacaktım tam tlf çaldı.kötü oldum ya okadar emek ver. 2 tatlı gözünü döndürsün. saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…