Banuu sen bu kadar inceldin ve hala üzülüyorsun öyle mi
Delisin sen vallahi delisin artık başka bir şey demiyorum
Son eklediğin fotoya göre gene fark var ya sen platesi belli ki hakkıyla yapıyorsun, bende de böyle incelme olur mu acaba ya 1 ayda
Yanların bitti resmen bir şey kalmadı
Domateslerde harika
ohh süper banucum valla çok sevindim canım adına..kalça yap ne demek ya kurabiye mi bu..insanlar bişi söylemeden duramıyorlar mı ben anlamıyorum..neden başaran insanlara illa bir köstek takılmaya çalışılıyor...?Sen bakma tatlım onlara..aynada nereni beğenmiyorsan onun üzerine git..benim de popm düzdür mesela kalçam yok..keşke olsaydı ama yok..belim de kalın napayım şimdi ben 20 küsur kilo vercem de biri de bana ya nihal ya şu belini incelt bir de kalça yap hiç kalmamış derse bir uçarım üzerine ilk uçan kadın diye literatüre geçerim haaahoşbulduk kızlarrr
evet tatil çok ii geldiii kendimii ii hissediyorumm
her anlamdaaa
artılar gelinc3e 66.3 çıktım sabah ama hiç su içmedim orada
vee wc ye çıkmadım 2 gündürrr yolculuk vs ödemdir belkiii
degilsede napalımmmm
nihalll hava attım hee kıız ama bi yere oturmaya gittim evin kızının
bana tepkisi aynenn şuu
aaaaaa bu ne yaaa banu biraz kalçan olsunn hiç kalça yok sendee
biraz kalçaaa yappppp
hayır milletin eritmek istediig yeri ben niye çıkartıyımm
yanlakrım ve göbek için dese ok diycemdee
tabi bunu diyen hatunnnn bol kalçalııı
ben geçen yıl bayramda gitmiştimm 73 kilo idim 10 kilo farkla gittimm tebii güsel tepkilerde aldımm
Ellerine sağlık Deryacım sana deryuşum diyebilir miyim??çok severim de böyle hitap etmeyi deryalaraKızlar gülçinim düzgün bildirim yapamıyor işlerinden dolayı, o yüzden bu hafta 3000 diye geçmiş oldu, anlayışla karşılamanızı umuyorum
Kilo veren herkese tebrikler
Bu hafta bende aranızdayım inşallah
Ellerine sağlık Deryacım sana deryuşum diyebilir miyim??çok severim de böyle hitap etmeyi deryalarakızlar liste süper..başta gülçin olmak üzere herkesi tebrik ediyorum..
benim de saçlarım çok dökülüyordu canım bende kan,demir folik asit d vitamini falan eksik çıkmıştı..onları almaya başladım şimdi saç dökülmelerim azaldı..hem de bayağı azaldı..bir baktır istersen..günaydınlarr
sacre (sevgiydi sanırım ) ramazan ile ilgili paylaşımların çok güzeldi canım keşke herkes idrakine varabilse !
kısaca bugün ben :
ne güzel uyuduk kızımla bugün çok şükür erkenden kalkmadı güzelce kahvaltısınıda yaptı ev çok dağınık toplamam süpürmem gerek
elbise almak istiyorum kendime ama 6 lı hanelere inmeden almama kararı almıştım arkadaşlarım öyle hoş giyiniyorlar ki kendimi çok kötü çirkin hissediyorum
saçlarım çok dökülüyor elimi attıkça geliyor sarımsaklı şampuanı denesem artık
ben de faceden bakcam olay soğudu sanırım ama çok merak ettim ne geldi canım arkadaşının başına aldatılma falan mı?Dostum diye demiyorum şu güne kadar gördüğüm en güzel kız o
Artık erkeklere zerre itimadı kalmadı iltifat ve birliktelik teklifi almaktan, ama büyüdüğü çevreden dolayı serttir ha, kendisine sarkanı fena yaparAynı benim o yaştaki halim deli, agresif
Ahh kızlar cidden var böyle bir şey sanırım, neler çekti şu güne kadar
Ama bu günden sonra herşey güzel olacak inşallah
Ha birde beni gördü ya 87 kilodan sonra ilk defa ben iltifat beklerken bu göbek ne dedi, biraz daha vermen lazım sporda şart dedi direk çimdirdim eşşeği
Çok dikkat eder, bu halde spor yapar, o yanımda olsa acayip destek olur, hemen 67 olurum ben
saçmalama banucum ya olur mu öyle şey..kesinlikle öyle bişi olmayacak moralini bozma..bu kadar kilolyu vermedne 85 kiloyla denize gitsen daha mı iyi olcaktı bak ben tatile 87 ile falan gittim hiç de takmadım napim tüm yıl çalışmışım yorulmuşum bak çük güzel eğlendim şimdi tam gaz devam edebiliyorum diyetime ordan aldığım enerjiyle..sakın tatilini kendine haram etme banuşum..ne kadar htiyacın var ne zamandır bekliyordun bunu düşün..mutlu mesut git..başarının keyfini çıkar canım..selammm
nabersinizz geldim nilgüncüm ya üzerimde bir agırlık varki sorma
göbek ve yanlarım çıktıı yinee
tatile a kaldı ama benim her yer her yerde
iç bacaklarımda sarkmış durumdaaa
valla nasıl bikini giycemdiye oturup agladım akşamm
işlerim vardı biraqzda onları hallettim
kv ve görümce gelcek onları bekliyorum
tatil öncesi 70 kilo olmaktan korkuyorum
yazmaya paylaşmaya ve rahatlamaya devam et canım..hepimiz yapıyoruz ve faydasını görüyoruz..bu nedenle burdayız..teşekkür ederim canım bilmiyorum beni gercekten cok ama cok etkiledi
o sozler cok duygulandım
her soylenen guzel soz bir sey ifade etmiyor ama onu begendim sizlerle de paylasmak istedim, deger verdigin icin cok tesekkur ederim
insan bekliyor acaba benimle aynı duyguları paylasan varmıdır diye
bu arada ben gül ama enteresan simdi farkına vardım sacre fransızca kutsal demek , tamamen buyuk bir tesaduf oldu ramazan ayında buraya girdim falan
bakalım insallah bu nick baan ugurlu gelir sizler ugurlu gelirsiniz de bir seyler degisir en azından dramatik bir degisiklik yapabilirim
aslında hayatımla ilgili en guzel degisiklik esim her aksam güll ne zaman zayıflıycaksıınnn ben kilolu es istemiyorum diyordu bana hep ama ben hic umursamıyordum artık en azından 1 haziranda basladım diyetime
aslında diyet de degil yedikelrime dikkat ediyorum sadece simdi o bana kızıyor az yiyorsun diye trajik komik bir durum
neyse ben de boyle monolog seklinde yazıyorum ama buraya yazmak bir cesit terapi gibi cok cok iyi
allaha sukur arkadaslarımız dostlarımız dolu ama sonucta bu derdi paylasmıyorlar ve o insancıklara her gun aynı seylerdne bahsetmek onlar icin sıkıcı olur diye genelde bu konuları kendi kendime dusunurdum
ama simdi burada paylasıyorum
aklıma gelenleri yazıyorum ve cok rahatlıyorum
eğer suçluluk duymuyorsan beyninde tam hazır değilsin sanırım canım..aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek çok da mantıklı bir hareket olmayacağındna yemeye devam edeceksen kilo erme işini unut derim..daha işin başında bu kararlılığı gösteremezsen kendini hazır hissedince başla diyete derim..beni yanlış anlama lütfen ben de senin gibiydim kendimi diyette sanıyordum ama değildim aslında hemen cozutuyordum ki seninkinden beter..sonra ver al ver al 2 kilo 3 kg tabi öyle 10 kg falan da dğeil..sonra da oturur ağlardım aaa diyet de yapıyorum niye veremiyorum diye..sonra anladım hazır olmadığımı..kendime zaman verdim...hazırken başladım şimdi yavaş da olsa veriyorum ..mutluyum canım..üstüne düşün derim..yoksa kendini yıpratırsın..ben kendimden nefret etme boyutuna gelmiştim artık..aman ha..bu arada niye kimse bana kızmıyo. dün koskoca magnum ve yarım bardak kola içtim dedim kimsenin ruhu duymadı ayol... kendi kendime kızıyorum ama olmuyor bir türlü suçluluk duyamıyorum ben yaaaa. olsa yine yerim yani...
çok geçmiş olsun ayşecim kuzucuğuna..hemen kendine gel verdiğin emekleri düşün..herkes gibi yiyip içtiğin zamanlara daha var...o icecik bayanlar senin yanında yiyor içiyor belki ama ya akşamları aç yatıyor ya da sporunu eksik etmiyor yoksa yiyip içip zayıf kalan çok az insan var onlar da doğumda falan çok alıyolar..yok öle bişi yani hep dikkat etmek zorundayız bunun için canını sıkma Ayşecim..merhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik
neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....
ahh sorma canım ben de troidlerde falan bişi var sanıyorduk hiçbişiciğim çıkmadı valla..metbolizmam biraz ağır çalışıyormuş ama çok kötü de değil..benimki bildiğinn harketsizlik ve boğazmış..teşhis kondu şimdi tedavi süreci başladıcanım çok geçmiş olsun inş kötü bir şey yoktur aman dikkat et klimayı gerekirse kullanma sıcaktan birşey olmaz ne gelrğise soğuktan gelir
Allah sabır versin okudum ama mesaj yazamamıştım kelimelere sığdırılmıyor ki bu sene okadar çok genç ölüm olduki etrafımda artık uykularıma girer oldu
bu arada diyete başlamadan önce herkesin guatır hormon kan şeker ne varsa işte testlerini yaptırmasını tavsiye ederim kilo veremememi hep bünyeme bağlardım amatek engel benmişim
sen bir baktır ki belki hormonsal bişey vardır yoksada için rahat olur metobolizmana yüklenirsin
Denizcim şimdi yorucu olur ama sefasını da yine siz süreceksiniz..Allah ödemeye de kolaylık versin canım..Hayırlısı olsun hakkınızda..bu ara benimde biraz canım sıkkın kızlar ev tadilata girdi bir sürü masraf hem çalışıp hem oruçlu olup hemde seramikçi mutfakçı gezmek biraz zor oluyor ama sonuç inşallah güzel olacak.tahmin ettiğimizden daha fazla masraf çıktı maalesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah
izlem ben yerim şu egeyi..ne duyarlı çocuk maşallah..senin de eteğine bayıldım tam çıtır olmuşsun canım..maşallah sanaface koydum buraya da koyayımda gülün biraz
Eki Görüntüle 237811
geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden
Eki Görüntüle 237827
bu sene standlar sultanahmette değil canım beyazıttaymış bilgin olsun..eyüp sultan da ramazanda dolup taşıyor oraya da gidebilirsiniz canım...kızlar ramazan da gece istanbulda nereye gidelim sultanahmet mi beyazıt mı eyüpsultan mı ya da başka fikri olan var mı
bence seni sabit geçelim nedne analoğa göre tartılasın ki canım..fazla göstercek moralin bozulcak..ama benim bildiğim digitaller daha fazla gösteriyor..en azındna bizimkiler öleydi..Kızlar tartım bozuldu ya 2 gündür tartılamıyorum :84::84:
Netten tartı bakacağım şimdi ama cumaya kadar gelmezse analogla yapacağım bildirimi, o da beni fazla gösteriyor
gülçin canım annene çok geçmiş olsun.Allah şifa versin..
izlem ve tülin..kızlar nasıl geçti iftarınız?eminim ki misafirleriniz çok memnun kalmışlardır.
bugünkü menüm..
sahur: k-flakes ve süt
iftar: çorba,tavuklu salata
ara: dondurma
2.5 lt su
1 saat spor (daha yapmadım ama kız uyudu birazdn yapacağım)
1 form çayı
bu sefer dayanamdım yedim.keşke yemeseydim.spor öncesi iyi olmadı.şu ramazanda bir ileri bir geri gitmekten sıkıldım ve yoruldum ya..tam veriyorum diyorsun sonra iftarda her şey mahvoluyor.yada bir iki gün iftarda çok ölçülü gidiyorum bugünkü gibi sonra dondurmayla işi bozdum.birinin ahını mı aldım ne..(dondurma yediği için kızdıklarımdan :26: )
merhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik
neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....
ayşecim çok geçmiş olsun canım, malesef çukurova havası hasta ediyor insanı dikkat etmek lazım. inşallah önemli bişeyi yoktur.olsa yine yerim demişsinya bende bu ara o moddayım işte her lokmada nefret ediom kendimden ama beynim bi daha ye diooo anlamsız ve kendime yakıştıramadığım bir durum ama öyleee....
kolay gelsin, inşallah herşey gönlünce olurbu ara benimde biraz canım sıkkın kızlar ev tadilata girdi bir sürü masraf hem çalışıp hem oruçlu olup hemde seramikçi mutfakçı gezmek biraz zor oluyor ama sonuç inşallah güzel olacak.tahmin ettiğimizden daha fazla masraf çıktı maalesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah
izlem sen olayı bitirmişsinface koydum buraya da koyayımda gülün biraz
Eki Görüntüle 237811
geçen aldığım tshirti giydim, sizede gösterim dedim kombini
pazar günü iftar yemeğinden
Eki Görüntüle 237827
selamm hoşgeldin, biz daha önce tanışmamıştık ben filiz, annenede çok geçmiş olsun, inşallah bian önce sağlığına kavuşur
Ya kizlar aslinda demek istemiyordum ama,
Annem daha bugün sabah 10:10'da ameliyata girdi yeni cikdi ve suan yogun bakimda.
Ne olur dualarinizda annemi de bugünlük unutmazsaniz
Rabbim'de bir ömür sizi unutmasin insaAllah diyorum.
Sabahdan beri pc acik, kk' ya giripde bisy yazamadim..
Siziiii cooook öpüyorum, hersey gönlünüzce olsun hatunlar.
Azimsiz olmaz diyorum ve simdiden hayirli iftarlar
nilgün shurda k-fılakex ve süt acıktırmıyormu :44:bugünkü menüm..
sahur: k-flakes ve süt
iftar: çorba,tavuklu salata
2.5 lt su
1 saat spor (daha yapmadım ama kız uyudu birazdn yapacağım)
1 form çayı
bu sefer dayanamdım yedim.keşke yemeseydim.spor öncesi iyi olmadı.şu ramazanda bir ileri bir geri gitmekten sıkıldım ve yoruldum ya..tam veriyorum diyorsun sonra iftarda her şey mahvoluyor.yada bir iki gün iftarda çok ölçülü gidiyorum bugünkü gibi sonra dondurmayla işi bozdum.birinin ahını mı aldım ne..(dondurma yediği için kızdıklarımdan :26: )
banu canım sen buhalde bunları söylüyorsan pes yani, kızım sen bi (önce sonra) foto eklesen çok iyi olacak belki unutmuşsundur
ayşecim çok geçmiş olsun canım, malesef çukurova havası hasta ediyor insanı dikkat etmek lazım. inşallah önemli bişeyi yoktur.
ayşecim yapma böyle, belki sıkıntılardan ve üzüntüten şişlik oluşmuştur, kendini hemen bırakma canıma yaa, 1 kiloyu verebilmek için ne kadar dikkat edip 1 haftada bile veremiyoruz, malesef çok nankör oluyor 1 ayda verdiğini 2 günde alabiliyorsun, unutma kendimize verdiğimiz sözler var kendimize verdiğimiz sözü tutalım, hersıkıntıda kendimizi bırakırsak tüm emekler boşa gidecek, şu sıralar biraz dikat ederek en azından sabit kalabilirsin
kolay gelsin, inşallah herşey gönlünce olur
izlem sen olayı bitirmişsinterliklerine bayıldım, kıyafetinde çok hoş güle güle giy
egede canım ya ne paylaşımcı bi çocuk, hayvan sevgiside bi başka ikiside çok sevimli görünüyor
selamm hoşgeldin, biz daha önce tanışmamıştık ben filiz, annenede çok geçmiş olsun, inşallah bian önce sağlığına kavuşur
nilgün shurda k-fılakex ve süt acıktırmıyormu :44:
canım afiyet olsun benim ahımı almadığın kesinben söyliğimde
herkez dondurmaya taktı ama arkadaşlar bi merakımı dile getireyim,bazı arkadaşların menüsünde fırın makarnagördüm soracaktm unuttum aklıma gelmişken sorayım sizcede fırın makarna ağır deyilmi, yoksa bildiğiniz başka tarifimi var banada söyleyin
bana kalırsa dondurma bunun yanında çoook masuuuum kalır
canım benim bildigim baska bi tarif yok acıkcası. ben yedim gecen hafta 2 gün. aslında bu benim fikrim tabi: hersey yenebilir olmalı bi diyette. mesela fırın makarna yiyceksek az yemeyi göze almalıyız ben 1 küçük kare yedim canım cok istemişti ve uzun zamndır yemiyordum. bu hafta patates kızartması yedim 2 çatal aldım bukadar yani ana yemegim 2 çatal patates kızartması oldu. tabi ki en mantıklısı hafif yemekler yiyip karın doyurmak. yani ya 2 çatal patates kızartmasını sececegiz yada 1 porsiyon sebze yemegini veya ızgara haslama et türü bi yemegi. buna göre cok cok canımız isterse ancak bu sekilde kırk yılda bir tüketmeliyiz. tamamen hayatımızdan cıkarmak imkansız nefis bu ister arada köreltmek iyi gelir
canımmmm ben 2 gündür okuyamıyordum. 1 kocammaaaannnn magnumu yedinmibu arada niye kimse bana kızmıyo. dün koskoca magnum ve yarım bardak kola içtim dedim kimsenin ruhu duymadı ayol... kendi kendime kızıyorum ama olmuyor bir türlü suçluluk duyamıyorum ben yaaaa. olsa yine yerim yani...
ilkkk fırsatta deneyceğim canım. ben soslusunu bilmiyorsum. sadece haşladıktan sonra milföye sarıyordum. ellerine sağlıkherkes çok beğendi canım peynirlisi nasıl oluyo ki ilk duydum :90: iç harca soğan,domates, sarımsak ve yeşilbiber, salça karabiber ve istediğim baharatla hazırladım görüntüsü ise
Eki Görüntüle 237790
Rabbim şifalar versin annenize ve tüm şifa bekleyenlere çook geçmiş olsun.
Yok balim ne gecmesi tirlatmak üzereyim..
Annem daha bugün sabah 10:10'da ameliyata girdi yeni cikdi ve suan yogun bakimda.
Ne olur dualarinizda annemi de bugünlük unutmazsaniz
Rabbim'de bir ömür sizi unutmasin insaAllah diyorum.
Sabahdan beri pc acik, kk' ya giripde bisy yazamadim..
Siziiii cooook öpüyorum, hersey gönlünüzce olsun hatunlar.
Azimsiz olmaz diyorum ve simdiden hayirli iftarlar
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
elinde leslinenın 4 mil yada 5 mil videosu olan varsa rapıdshare dısında bır sıteye yukleyıp lınkını verebılrımı?rapıdden ındırme yapamıyorumdownload dedıgımde ındırmıyor :S
gülçin canım annene çok geçmiş olsun.Allah şifa versin..
izlem ve tülin..kızlar nasıl geçti iftarınız?eminim ki misafirleriniz çok memnun kalmışlardır.
dondurma yediği için kızdıklarımdan :26: )
canım resmini gördüm maşallah çıtır çıtır fıstık gibisin. hiç bir fazlalığın yok maşallah. ne diye kendine eziyet ediyorsun. olabilir 3 kilo almışsındır bumu sıkıntı. senki 20 kiloları vermişssin bumu korkutacak seni. sefam olsun oh de. nasıl olsa verirsin sen. kendine yazık etme arkadaşım. önemli olan senin psikolojin öncelikle. sana güveniyorum sen bunuda başarırsın.günaydın kızlar ben çok fenyım yaaaa
yiyorum yiyorum yiyorum 70 e dogru gidiyorum
yeniden 70 leri görmek
"Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı".
.
elimphiacım dua edicem inş hatta aklıma geldikçe dua ederim canım adın neydi ben özlem Allah herkese özlemini çektiği şeyleri hayırlısıyla ve hayırlısıysa nasip etsin..
yao oyanıp zıplayan oka tıkladım free download cıkmıyor 1-2 kere cktı free dedım butun sayfanın guvenlıgını atıcak sayfayı goruntulemek ıstermısınız dıyor evet dıyorm tık yok ındırmıyor .ilkini indirdikrten sonra 30dk fılan beklemek lazım bılıyorumda ben 1 tane bıel ındıremedı.valal sınır geldı. yapmıcym leslı fılan daha da ındıremezsem
5 gundur bunla ugrasıyorum ya bunaldım
veee boooolll kızılacak dünkü menümmmm:
sabah: 1 çav ekmek/ domates /peynir
ara . kefir
öğleden sonra : 1 kase yoğurtlu kabak yemeği
akşam iftarda : 1 kepçe mercimek çorbası
1 hasan paşa köfte
1 dilim pide
1 kaşık pilav / 1 kaşık barbunya / 1 kaşık rus salata
2 3 çatal şakşuka
ara : revani / ekmek kadayıfı / şeker pare tatlılarının yarımları
ara : 2 3 kavun karpuz
misafirler gidince : hoopp 1 köfte daha
sonraki ara : eşimin tabağında kalan ve atmaya kıyamadığım tatlılar
ve en acısı ben eşiminkileri yerken kendimi eski tülin hissettim aman yazık çöpe atmayayım bisürü emek verdim dedim ve yedim. peki ya benim midem çöplükmü?
nasıl kendimi kontrol edemedim ben ya. nasıl bişeyim ben. yıllarca yemek için yaşamışım. şimdi yaşamak için yemek istiyorum. ama bu krizler bu saçmalıklarım neler ya. zaten kabızlık sorunum var. bu tatlı isteği ne. yorgunluktan sapıttım yaaaa
veee boooolll kızılacak dünkü menümmmm:
sabah: 1 çav ekmek/ domates /peynir
ara . kefir
öğleden sonra : 1 kase yoğurtlu kabak yemeği
akşam iftarda : 1 kepçe mercimek çorbası
1 hasan paşa köfte
1 dilim pide
1 kaşık pilav / 1 kaşık barbunya / 1 kaşık rus salata
2 3 çatal şakşuka
ara : revani / ekmek kadayıfı / şeker pare tatlılarının yarımları
ara : 2 3 kavun karpuz
misafirler gidince : hoopp 1 köfte daha
sonraki ara : eşimin tabağında kalan ve atmaya kıyamadığım tatlılar
ve en acısı ben eşiminkileri yerken kendimi eski tülin hissettim aman yazık çöpe atmayayım bisürü emek verdim dedim ve yedim. peki ya benim midem çöplükmü?
nasıl kendimi kontrol edemedim ben ya. nasıl bişeyim ben. yıllarca yemek için yaşamışım. şimdi yaşamak için yemek istiyorum. ama bu krizler bu saçmalıklarım neler ya. zaten kabızlık sorunum var. bu tatlı isteği ne. yorgunluktan sapıttım yaaaa
ne marifetlisin maşallah..aslında her zman böyle sofralar kurmuyoruz bi de yorgunluk olunca insan yiyor.aslında menün çok kötü değildi çünkü hep 1 er kaşık almışsın.eziyet etmeyelim kendimize.bazen yapalım kaçamak.ama bunu ölçülü yapalım.
fakat araların oku oku bitmedi.her şeyi berbat etmişsin belli.ama insan anlamıyor bazen yaptığını.o gün yazmıştım ya buzdolabına bir şey koyarken hop bir tane atttım ağzıma.ne zman oldu nasıl oldu anlamadım.bazen şuursuzca davranabiliyoruz.
yani tam dayaklıksın diyeceğim ama pişmn olmuşsun .çektiğin vicdan azabı yeter sana.midemiz de ne kadar nankör.kaç gündür dikkat ediyorsun azcık küçükür değil mi?mübarek ilk fırsatta hemen genişliyor.hiç ay tıkandım ay yer kalmadı falan da olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?