yao oyanıp zıplayan oka tıkladım free download cıkmıyor 1-2 kere cktı free dedım butun sayfanın guvenlıgını atıcak sayfayı goruntulemek ıstermısınız dıyor evet dıyorm tık yok ındırmıyor .ilkini indirdikrten sonra 30dk fılan beklemek lazım bılıyorumda ben 1 tane bıel ındıremedı.valal sınır geldı. yapmıcym leslı fılan daha da ındıremezsem
5 gundur bunla ugrasıyorum ya bunaldım
ah canım ya. tammmmm dayaklık dediğin gibi.zaten akşama kadar iyiydi.sonradan coştum. aralarda yedimde yedim ya. tatlılara çok sıkıldım hemde. şimdi mutfakta yükseğe koydum çok kızdım onlara. hiç tıkanma falan yok canım ya dediğin gibi. ne geniş midem varmış. bi doymadı. vallahi oruç tutmak en güzeli. susuzluk sadece yorucu olan. suyu içincede tıkanıyordum güzelce. az önce ağlıyacaktım tam tlf çaldı.kötü oldum ya okadar emek ver. 2 tatlı gözünü döndürsün. saol canım
ya artık olan oldu
bosver diyesim geliyor
ne yapalım
ama bence de o kadar da korkunc degil sadece yarım kalan tatlılar extra olmus
bence kronik değil bir de bugun dikkat edince hic anlamı kalmaz dun yediklerinin
bende bu hafta 85i gormek istiyoru mbakalım olacakmı su anda 86,0 dayım ama bende dun kacırdım bakalım bu aksam 6 da tartı ne gosterecek surekli tartılmak yanlıs biliyorum ama surekli tartılmak istiyorum
sanki artıs gorunce hemen onlemi alıyorum gibime geliyor
iftar
4 dilim börek ve 2 köfte ile
peynir -zeytin -
domates - salatalık -
3 çatal ucu ile reçel
sahur
2 dilim börek ve 1 activia kayısılı
bol su içiyorum ama dun tuvalete cıkamadım hic
ne yapmam lazım ?
özlemcim ben filiz, acaba benim içinde dua edebilirmisinbende aynı şey için çaba gösteriyorum.
belki bu mübarek günlerin hatrına dualarımız kabul olur inşallah....
canım geçmiş olsun ya ben özlem bu arada[/FONT][/B]
özlemcim ben filiz, acaba benim içinde dua edebilirmisinbende aynı şey için çaba gösteriyorum.
izlemcim oğlun ve sen çok tatlı gözüküyorsunuz canım.Allah hiç ayırmasın sizi.
gülçin Allah annene şifa versin bi an önce iyileşsin inşallah
banu fotoda çok hoş gözüküyorsun canım ama belki rahatsız olduğun kısımlar var. sen onları en kısa zamanda halledersin zaten hepimiz biliyoruz
ve ben kızlar bu gece sahurda kaynar çay döküldü bacağıma acile gittik ezan vakti .şimdi sarılı bacağım ve ağrım azaldı şükür ama gece çok canım yandı kızlar çok..doktor 3gün rapor verdi işe gitmicem. hiç istemedim raporu işyeirnde tatsızlık olmasın diye ama bu şekilde birşey giyemessin dedi. umarım bi an önce iyileşirim.
bu ara üstümden gitmiyo bu tip tatsızlıklar. uçuk çıkar,gözüm şişer bacağım yanar...Allah dert verip derman aratmasın tabi bunlar küçük şeyler ama üst üste gelince moral bozuyo ya..
Arzucum ne kadar kontrol etsemde bazen böyle hatalar yapıyorum, kusura bakma canım
Banucum sen eve geldin artık kilolar korksun sen neden korkuyorsun azimli hatunum?
merhabalar kızlar
bugün demiştimya kızımda öksürüyor diye kalkınca onu doktora götürdük akciğer filmi çekildi birde kan alındı sonuçlar 4 gibi alınacak inşallah sıkıntılı bişi çıkmaz geniz yapısı biraz sorunlu dedi doktor hırıltı var sırtında inşallah kolaylıkla atlatırız merin sıcak klima açmasan oluo uyunmuo alışık değiliz yaniii denizlide bu kadar sıcak olmaz hava değişik su değişik
neysee ordan da cenaze evine gideriz akşam gelince açarım artık
bu arada sabah aç karna 81.7 geldim inanılır gibi değil benim acilen bişiler yapmam lazım insan bu kadar hızlı kilo alırmı yaaa eşim bile şaşırdı git bi tahlil yaptır diyor ....herkes gibi yiyip içmek istiom artık düşündükçe saçmaladım geneeee bu aralar.. şu anda üstümdeki kapri bile darlaşmışş belliiiii...
78e kadar düşüp tekrardan bu rakamları gördüm ki hedefim yaz sonunda 70 idi nolcak gidişatım bilmiyorummm....
Okadar cok okudumki basim dondu resmen ama yinede sona gelemedim.
Su siralar cok yogunum persembe gun yola cikiyoruz turkiyeye. Babam kardeslerimle gidiyoruz arabayla. Annem haftaya esim ise 10 gun sonra gelecek.
Bi turkiyedeki ilk bayramim olacak ins. Netim olamayabilir tarti hic bulamam... Bildirimi gitmeden once yaparim ins.
Sizleri cok seviyoruuum
[FONT=ve ben kızlar bu gece sahurda kaynar çay döküldü bacağıma acile gittik ezan vakti .şimdi sarılı bacağım ve ağrım azaldı şükür ama gece çok canım yandı kızlar çok..doktor 3gün rapor verdi işe gitmicem. hiç istemedim raporu işyeirnde tatsızlık olmasın diye ama bu şekilde birşey giyemessin dedi. umarım bi an önce iyileşirim.
bu ara üstümden gitmiyo bu tip tatsızlıklar. uçuk çıkar,gözüm şişer bacağım yanar...Allah dert verip derman aratmasın tabi bunlar küçük şeyler ama üst üste gelince moral bozuyo ya..
[/COLOR][/FONT]
canım geçmiş olsun ya ben özlem bu arada
bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim
ben hep bu duayı okuyorum 3 kere tavsiye ederimm.. bir de üstünü kapatıyormusun yaranın açık kalırsa daha çabuk geçer
izlemcim oğlun ve sen çok tatlı gözüküyorsunuz canım.Allah hiç ayırmasın sizi.
banu fotoda çok hoş gözüküyorsun canım ama belki rahatsız olduğun kısımlar var. sen onları en kısa zamanda halledersin zaten hepimiz biliyoruz
ve ben kızlar bu gece sahurda kaynar çay döküldü bacağıma acile gittik ezan vakti .şimdi sarılı bacağım ve ağrım azaldı şükür ama gece çok canım yandı kızlar çok..doktor 3gün rapor verdi işe gitmicem. hiç istemedim raporu işyeirnde tatsızlık olmasın diye ama bu şekilde birşey giyemessin dedi. umarım bi an önce iyileşirim.
merhabacanım çok güzelsin bence hiç şikayet etme. fıstık gibi hatunsun valla... önce halinin fotosu var mı acaba onuda bir görmek isterim doğrusu...
canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
canım yükleyemediysen hala bende bi siteye yükleyip vereyim linkini. 4 mü 5 mi
.
canım yükleyemediysen hala bende bi siteye yükleyip vereyim linkini. 4 mü 5 mi
.
merhaba hanımlar umarım aranızda banada yer vardır.desteğe çok ihtiyacım var
kısaca hikayemi anlatıyım
3 sene önce hamileliğimde tam 40 kilo almayı başarabildim ben doğumdan sonra tartıda 96rakamını gördüm zor bela 80 kadar düştüm ve ardından tekrar bi kilo alış süreci 87 yim şu an ve eski günlerime tekrar dönmek istiyorum o 60 larda gezindiğim günlere
bunun içintam 3 senedir uğraşıyorum ama -sanki labirentin içinde dolanıp duruyorum bir türlü çıkıi bulamıyorum....
[/COLOR]
3 sene önce hamileliğimde tam 40 kilo almayı başarabildim ben doğumdan sonra tartıda 96rakamını gördüm zor bela 80 kadar düştüm ve ardından tekrar bi kilo alış süreci 87 yim şu an ve eski günlerime tekrar dönmek istiyorum o 60 larda gezindiğim günlere
bunun içintam 3 senedir uğraşıyorum ama -sanki labirentin içinde dolanıp duruyorum bir türlü çıkıi bulamıyorum....
canım tşk ederim ben daha işin niyetine girmedim öyle olmuyor falan değil de içimden geldi ondan canım..çok tşk ederim..Ben de Nihal bu arada...elimphiacım dua edicem inş hatta aklıma geldikçe dua ederim canım adın neydi ben özlem Allah herkese özlemini çektiği şeyleri hayırlısıyla ve hayırlısıysa nasip etsin..
Ben de dua edicem sana..ne kadar zamandır çalışıyorsunuz çocuk için..özlemcim ben filiz, acaba benim içinde dua edebilirmisinbende aynı şey için çaba gösteriyorum.
ayyyyy çok geçmiş olsun canım inan içim cızzzzz etti..İaşşah tez vakitte iyileşir..izlemcim oğlun ve sen çok tatlı gözüküyorsunuz canım.Allah hiç ayırmasın sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?