80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım linki burdan verebiliyormuyuz bilmiyorum. ben kendim yükledim ama. yardım edermisiniz link veriliyormu

ya artık olan oldu
bosver diyesim geliyor
ne yapalım
ama bence de o kadar da korkunc degil sadece yarım kalan tatlılar extra olmus
bence kronik değil bir de bugun dikkat edince hic anlamı kalmaz dun yediklerinin
bende bu hafta 85i gormek istiyoru mbakalım olacakmı su anda 86,0 dayım ama bende dun kacırdım bakalım bu aksam 6 da tartı ne gosterecek surekli tartılmak yanlıs biliyorum ama surekli tartılmak istiyorum
sanki artıs gorunce hemen onlemi alıyorum gibime geliyor

iftar
4 dilim börek ve 2 köfte ile
peynir -zeytin -
domates - salatalık -
3 çatal ucu ile reçel

sahur
2 dilim börek ve 1 activia kayısılı

bol su içiyorum ama dun tuvalete cıkamadım hic
ne yapmam lazım ?

izlemcim oğlun ve sen çok tatlı gözüküyorsunuz canım.Allah hiç ayırmasın sizi.
gülçin Allah annene şifa versin bi an önce iyileşsin inşallah
banu fotoda çok hoş gözüküyorsun canım ama belki rahatsız olduğun kısımlar var. sen onları en kısa zamanda halledersin zaten hepimiz biliyoruz

ve ben kızlar bu gece sahurda kaynar çay döküldü bacağıma acile gittik ezan vakti .şimdi sarılı bacağım ve ağrım azaldı şükür ama gece çok canım yandı kızlar çok..doktor 3gün rapor verdi işe gitmicem. hiç istemedim raporu işyeirnde tatsızlık olmasın diye ama bu şekilde birşey giyemessin dedi. umarım bi an önce iyileşirim.
bu ara üstümden gitmiyo bu tip tatsızlıklar. uçuk çıkar,gözüm şişer bacağım yanar...Allah dert verip derman aratmasın tabi bunlar küçük şeyler ama üst üste gelince moral bozuyo ya..

canım teşekkür ederim. bende sürekli tartılırım tarının yanından geçtikçe sende çok kaçırmışsın börekleri c
anım ya. ama ekmeğin pilavın falan yok o yüzden idare eder kabızlık bendede var. yıllaaardır hemde. su kayısı activia incir çaylar....hiçbiri işe yaramıyor bende.

özlemcim ben filiz, acaba benim içinde dua edebilirmisin bende aynı şey için çaba gösteriyorum.
belki bu mübarek günlerin hatrına dualarımız kabul olur inşallah....

canımm ya bebek özlemi nedir bilirim benim annenmin de 18 sene bebeği olmamış ozamanın tüm tedavilerini doktor hacı hoca şehir şehir gezmişler kaç ameliyat olmuş yok.. sonunda vazgeçmişler o sene hamile kalmış bir de erkek kardeşim var 40 yaşındaykenn doğdu.. Rabbimin hazinesinde neler var inşallah sizinde olur.. kafanı takma takarsan olmuyor annem bunun bir örneği bence gerçi hikayeni bilmiyorum filizim ama bunları söylemek istedim.. bana hamile kalınca da dr ur var demiş 14 tane iğne vermiş almamız lazım demiş ultrasonla bakıp.. o iğneleri yaptırmış.. tüm evi boyamış temizlemiş.. ama düşmemişim çok şükür..
anem benim de olmayacak diye çok korkuyordu ben de de pko vardı kilo fazla regl düzensiz.. ama oldu çok şükür Allah size de nasip etsin canımm

özlemcim ben filiz, acaba benim içinde dua edebilirmisin bende aynı şey için çaba gösteriyorum.

banada banada dua edin bu aralar korkusu sarmaya basladı benide. acabalarla yasıyorum.

çok çok geçmiş olsun canım ya. valla yanık zordur ama allahım acil şifa versin kısa sürede bacagın iyleşir inş.

ahhh kızlar dışı seni yakar içi beni misali
evet ince görünüyor olabilirim ama
inanınki takıntı boyutunda oldugum için degilde gerçekten iç bacaklarım var vede alt göbegim varr
yani biesm eklesme şok olursunuzz

ama tabiki ii eski halimde dgeilm diyorum
bu ara saldım zaten yarın sabahtan itibaren bismillah diyip başlıyorum yeniden 63 lede gitsem tatile kabulüm artık napayımm

Arzucum ne kadar kontrol etsemde bazen böyle hatalar yapıyorum, kusura bakma canım

Banucum sen eve geldin artık kilolar korksun sen neden korkuyorsun azimli hatunum?

önemli bişey değil canım benim ne kusuru

ayşecim geçmiş olsun, hava değişimi çok etkilyor. ayrıca tioid değerlerine baktır mutlaka canım.

şimdiden hoşgeldin hemşom, dilediğince bir bayram tatil geçirirsin inşallah

daha bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsini sildim yanlışlıkla
aklımda kalanları yazayım.
deryacım tartının bozulması bizim gibi sık tartılanlar için çok kötü bir durum. senin analog iki kilo fazla gösteriyormuş. benimki daha kötü olmuştu. önceden 27 kilo verdiğim diyetimde analogla tartılmıştım hep. sonra kendime bir dijital aldım.analogta hep 72 gösteriyordu. 6 lara az kaldı diye o kadar seviniyordumki. dijitalde tartıldığımda gözlerime inanamadım 79 dum:26::26::26::26::26::26::26: yani 6 lara yaklaştığımı düşünürken aslında 8 lerden yeni kurtuluyordum. tam 7 kilo fark. ondan sonrada en fazla 77 ye inebildim.

nurancım geçmiş olsun canım, senin elinde olan birşey değilki, üzme kendini.

canım çok geçmiş olsun. acaba nazar mı değiyor sana. özlemcim bende bi dua yazmak istedim senin duanı okuyunca. Allah kabul etsin bu arada. nazar için bolca "Euzü bi-kelimatillahittammeti min şerri külli şeytanin ve hammetin ve min şerri külli aynin lammetin" okurum bende. tekrar geçmiş olsun.

amasya domates seraları ve ben

canım çok güzelsin bence hiç şikayet etme. fıstık gibi hatunsun valla... önce halinin fotosu var mı acaba onuda bir görmek isterim doğrusu...

canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.

canım çok güzelsin bence hiç şikayet etme. fıstık gibi hatunsun valla... önce halinin fotosu var mı acaba onuda bir görmek isterim doğrusu...

canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
merhaba
tşk ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/455029-pko-inadina-28-kilo-verdimmm.html
başarı hikeyemde var cnm resimlerim

canım yükleyemediysen hala bende bi siteye yükleyip vereyim linkini. 4 mü 5 mi

.

yok canım ya neerde ındıremedım hala sınır krızı gecırıyorum suan:2: inmiyor free download da cıkmıyor ben tıklayınca :S
eger rapıdshare dısında bır sıtye 5 i yüklersen sevınırm ( 150 MB filan olması lazım) tabi zahmet olmazsa canım

canım yükleyemediysen hala bende bi siteye yükleyip vereyim linkini. 4 mü 5 mi

.

yok canım ya neerde ındıremedım hala sınır krızı gecırıyorum suan:2: inmiyor free download da cıkmıyor ben tıklayınca :S
eger rapıdshare dısında bır sıtye 5 i yüklersen sevınırm ( 150 MB filan olması lazım) tabi zahmet olmazsa canım

masummm nekadar zayıflamıssın yaaa.Hikayende cok guzel.Ay darısı bana olsun zayıflamanın.Senı gormek benı dahada gaza getırdı.
Bugun dısarı cıkarken yenı aldıgım yuksek berllı kotumu gıydım gobek mıde bırden gorunmez oldu cok guzel hıssettım kendımı
ay sen boyle gormek ustunede kendımı zayıf hıssetmem cok hosuma gıttı artık daha azımle spor yapıcam

merhaba hanımlar umarım aranızda banada yer vardır.desteğe çok ihtiyacım var
kısaca hikayemi anlatıyım
3 sene önce hamileliğimde tam 40 kilo almayı başarabildim ben doğumdan sonra tartıda 96 rakamını gördüm zor bela 80 kadar düştüm ve ardından tekrar bi kilo alış süreci 87 yim şu an ve eski günlerime tekrar dönmek istiyorum o 60 larda gezindiğim günlere
bunun içintam 3 senedir uğraşıyorum ama -sanki labirentin içinde dolanıp duruyorum bir türlü çıkıi bulamıyorum....

merhaba canım ben özlem aynı durumdayız desene.. evlilik hamilelil süt olsun ye ve iştah patlaması sonucu bu hallere geldik çoğumuz umarım başarırsın... burayı takip etmek insanı çok motive ediyor canını sıkma hoşgeldinn..

çok çok geçmiş olsun.Allah daha beterinden esirgesin.

hoş geldin ben nilgün.

bugün 10. gün değil mi orucumuzda.ne kadar çabuk geçiyor zaman...

elimphiacım dua edicem inş hatta aklıma geldikçe dua ederim canım adın neydi ben özlem Allah herkese özlemini çektiği şeyleri hayırlısıyla ve hayırlısıysa nasip etsin..
canım tşk ederim ben daha işin niyetine girmedim öyle olmuyor falan değil de içimden geldi ondan canım..çok tşk ederim..Ben de Nihal bu arada...

Ben de dua edicem sana..ne kadar zamandır çalışıyorsunuz çocuk için..
ayyyyy çok geçmiş olsun canım inan içim cızzzzz etti..İaşşah tez vakitte iyileşir..

aramıza hoşgeldin canım...ben nihal..merak etme hepimiz o labirantn içinden geliyoruz başarıcaz...önce inan gerisi kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…