80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arzucum amin canım inşşş.
Rabbim herkesin gönlündekini versin inşş.

kızlar resim yorumlaır için teşekür ederim
ama insan biraz doyumsuz oluyor sanırım birde dedigim gibi alt göbek ve içbacaklar hala mevcut bnde
göbek deligim bile yayvan duruyor yagdan(
bi arkadaş sormuş nasıl erittin göbegi diye plates yııyor cnm ama daha eriycek inşş

gamboni( yanlış yazmış olabilirim)
benim hdefimde 65 ti iann ama beni mutlu etmiyor 65 şimdi

yeni gelen arkadaşlar var hoş geldinizz.....

nihalcim
ne güsle bir karar buu hayırlısı olsun bakalım
tez zmanda önce göbüşte sonraa kucakta olsun yavrucak

sevdacım nasılsın cnmmm görüşemiyoruzzzzz.... send ebendensin bu aralar ne oldi bize yaaa

bime gitik çocuklarla çikolatalı gofret aldılar bend ebitteirni aldım
parka oturduk açtım elleirne verdim kendimde açtım oturdum yiyorum ohhh
bi ısırdım 2 ısırdım 3. de midme ve ynlaırm gözüme battıı
zaten bi şişlik var üzeirmde düzgn yemediigm için

ve çikolatayı alıp çöpe attım direk
eskisi gibi olmak istemiyorum kilo almak istemiyorum ben yaaa

canım benim iyiyim güzelim sagol ahhhh keşke senden olsam maşallah sana bide ben insem o kiloya da dert yansam benim manyak tartım meger bozulmuş ben 73 _74 lerdeyim derken bi baktım ki 78 kıloyum meger çok üzdü beni bu durum amA olsun saglık olsun ama şu kocaaa karnımdan nefret ediyorum artık ... senin neyin varki canım fıstık gibisin maşallahh ..... bak bide şöyle düşün evlatların yanında eşin yanında mutlusun (rabbim hiç bozmasın inşş. totonu kaşı :) bak ne güzel zayıfladın, inceldin çok hoş oldun artık kapı kapı dolanmıyosun büyük beden var mı diye üç beş kilo fazlam diye kendini üzmeye deger mi kuzum ya . nolmuş iç bacagın varsa benim bacaklar düzgün popo düzgün ama bir göbekk varki sormaa hem kocamann hem çatlaktan yüzüne bakılmıyoo insan üzülüyo ama napıcan heleki sen plates yapıyosun eminim cok daha düzgün ve derli topludur vücudun .... unutma canım sen gercekten güzel bi kadınsın ..........

amasya domates seraları ve ben
bayıldım sana harika,müthiş ...ben o ilk resmine bakıyorum ara sıra şimdi bunu görünce sanki 2 farklı insan var karşımda ...aferin arkadaşım,ayrıca o bitter mitter iyiki attın o gofreti
bana gel nihal bana gel gel bana,gel bana,bana,gel ...benimde canım yokmu bende isterim dayak aklımı başıma getirsin azcık
sen naptın arkadaşım ,bugün yeme bişi bak hani hedef,azim,destek... at çöpe hayvanlar yesin yada aç sokaklarda ..sen toksun hala yiiyiyosun,yada koy 1 tabak komşuna götür ,ikram olsun...Ama bi daha yeme
aman canım yaa yanık hiç bişeye benzemez derler,gece gece canın yanmış,çok çok geçmiş olsun..

nihal çok sevindim,gerçekten çok hemde ..inşallah rabbim verirde ozaman anlarsın bak neden bu kadar geç kalmışım diye....çok mutlu oldum eşin ve senin hakkında hayırlı neyse o olsun..ben korunmayı bıraktım o ay kaldım,inşallah sende hemencik kalırsında mayısa bebiş severiz

SABAH:bir dilim beyaz ekmek arası yumurta ,1 bard.light süt
ARA:5 orta dilim karpızzzz
ARA:2 form bisküvi,1 bardak ıce tea şeftali light
AKSAM:1 adetorta boy patates kızartması (4-5 elma dilim ediyo)peynirli marul salata
Ara:bilmiyorum yemem hehalde dondurmada bitti zaten evde

ayrıca bugünüm çok kötü geçti kızlar aslında anlatıcaktım o hırsla eve geldim ama bi baş ağrısı ki sormayın üzerinizden uzak,şimdi uzanıcam biraz ,yarın erken kalkar yazarım ..hepiniziii boöl boöl öpüyorummm

Nilgüncüm çok tşk ederim iyi dileklerin için canım..benim folik asitim eksik çıkmıştı ondan vermişti 5 aydır falan içiyorum zaten canım..Folik asit oranım da yükselmiş geçenlerde ölçtürmüştüm normal hale gelmiş..ben bir ara yapmaya niyetlenip dr a gitmiştim hiçbir sorun yok dedi dr 2 ay falan oluyor...sonra vazgeçtim kalmıştı...demir,kan,d vitaminim eksikti onları düzenlemek için de iğne ilaç falan verdi onları kullanıyorum işte..12 yaşından beri de adetlerim düzenli...dr kilo da verirsen süper olur gayet hazırsın bebeğe demişti..Hatta ben dişlerimi falan da yaptırdım dolgusu vs sonra hamile kalırsam olmaz diye..Şimdi son işim kaldı ben tatilde düştüm ya bileğimin üzerine çok acıyor film mr falan isterlerse diye hazır adetten gideyim diyorum..bu c.tesi onu halledicem..Ama sen diyince aklıma geldi yumurtlama döneminde dr a gidip kontrol ettirsme mi acaba bakarsın bana da iğne falan verir..Tabi eşimde bişey var mı bilemeyiz bakalım nasip..Seninkileri de Allah bağışlasın canım..Duru ismini de çok severim..

Çoook tşk ederim Sevgicim..ben de duygulandım canım ya..Allah bağışlasın senin kızını da Mayıs doğumu her anlamda ban auyar da Allahın işine karışılmaz tabi ki:)Yazdıklarınızı okuyunca ben de çok heyecanlandım bakalım hayırlısı kızlar yaaa...

31 yaşındayım canım, aslında bu sene öğrtemenlik için kpss yi de son kez deneyim diyorum. bu ay düşünelim beraber kararımız verelim dedim :97::97:
sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun canım
Kızlaaaar çok teşekkür ederim hiç bu kadar güsel karşılancağımı ummuyodum
süpersiniz valla gaza geldim sizin sayenizde içim sevinçle doldu heheyyyyttt
burası zayıflama gazını almak için doğru yer cANIM TEKRAR HOŞGELDİN..

AMİNNNN CANIM ÇOK TŞK EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN..

banucum çok tşk ederim canım bakalım kısmetse..

aminnn canım işallah yaa açok tşk ederim...

çok geçmiş olsun canımmm baş ağrısı çok fena işallah tez zamanda geçer...

kızlarrr filizz nuran nihall:80::80::80:
(içimden geldi aaşam aaşam hayırdır inş.)

bugunkı menum

sahur
malesefkı ezana 10 dk kala uyanınca aceleye ve dalgınlıkla 4 kucuk patateslı boregı yedım :18::84::84::84:

iftar
ballı tarcınlı cay
yarım kase tutmac corba
4 ızgara kofte
bıraz fırında yapılmıs patates
1 fırında pısırılmıs bıber
5kasıkmakarna

spor:
tulımsemm ın bana leslı 4 mile linkını vermesı uzerıne 50dk onu yaptım(sonuna kadar yapamadım cunku oruclu olunca 50dkdan sonrası zorladı)

aksam yıne yapıcam

nurancım çok geçmiş olsun canım, yanık gerçekten çok zor, bi kaç güne geçer kendine iyi bak. allah kimseye dermansız dert vermesin....

canım teşekkürler, allah isteyen herkeze nasip etsin. bendede pko var malum kilo, inşallah busefer olur

banada banada dua edin bu aralar korkusu sarmaya basladı benide. acabalarla yasıyorum.

.
tabiki senin içinde gelsin dualar, sen neyin korkusunu yaşıyorsun zekiyecim :44:

selamm hoşgeldin canım ben filiz, hepimizde aynı şekilde yolumuzu bulmaya çalışıyoruz, belki hep birlikte çıkışı daha kolay buluruz :13:

Ben de dua edicem sana..ne kadar zamandır çalışıyorsunuz çocuk için..
.
canım daha öncede anlatmıştım, galiba gözden kaçmış, benim uzun zaman oldu şimdiye kadar 3 aşılama ve 3 tüp denedik olmadı. tüpte 2 inci denemem tuttu fakat 1 ayylıkken düştü. o kadar uğraştan sonra çok kilo aldım dr. zayıflamamı söyledi, aslında geçen ay başlayalım dedi. şimdide biz bekliyoruz kısmetse bayramdan sonra başlarız, tedaviye kadar 6 lara düşsem çok iyi olcak bakalım. hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

nihalcim senin adına çok sevindim ve okurken çok duygulandım, ben bazı şeyleri ertelemenin pişmanlığını yaşıyorum inanki zaman geçtimi geri dönüşü olmuyor ve sende daha fazla erteleme, sana yazacaktım nilgün sana anlatmış dr. gitsen daha iyi olur ve mutlaka folikasit al. allah hayırlısıyla önce göbişte sonra kucağına almayı nasip etsin....

sevdacım seni gördüğüme sevindim, ve iyi dileklerin için teşekkürler canım...

kızlar arkadas yollamış sagolsun linkleri ama bişi sorcam acıldı ya iki seçenek var bitanesi birlikte aç(b5 player ön tanımlı
digeri
sabit diske kaydet
ben hangisini seçicemmmm????

canımmm bende seni gördüğüme sevindim tatlım. rabbim herkesin gönlüne göre versin inşş.

kızlar arkadas yollamış sagolsun linkleri ama bişi sorcam acıldı ya iki seçenek var bitanesi birlikte aç(b5 player ön tanımlı
digeri
sabit diske kaydet
ben hangisini seçicemmmm????

canım kaydet de herzaman pcnden ızler yaparsın cnm

unuttuklarım affedin nolur

affedelim bakalım

ne oldu hayrola,neden kötü geçti günün?
b-fite başladın mı nasıl gidiyor?

sporumu da yapayım menümü yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…