80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

e yazdıklarını okuyunca noleyyo dedim bi an bi bakam bizim hatun kişisine didim :)

canım 8 aydır falan korunmuyoruz. bebiş yok daha. aslında diyorum iyice vereym su kiloları. ama bi yandanda olmadıkca korkmaya basladım. oyuzden dedim banada dua edin.
canım kendini rahat bırakman gerekir, düşünmemeye çalış, en azından bir yıl olmasını bekle inş. ozamana kadar olur, kendine sıkıntı yapıyorsan dr. gidebilirsin. bencede biraz daha kilo verip ondan sonra düşünmen. bakarsın yakın zamanda güzel haberleri alırız

filizcim ve zekiyecim, Allah hepimize tattırsın annelik duygusunu inşallah. ben de daha korunuyorum ama dediğiniz gibi olsun deyince de olmayabiliyor hemen. ben de o yüzden korunmayı bırakıcam sanırım:97::97::97:
amin arzucum inşallah hep birlikte tadarız bu duyguyu. malesef canım ha deyince olmuyor bu işler, zaman istiyor hepimiz için hayırlısı olsun........
kendimi bian bebek isteyen topiğinde sandım

nilgün canım sen 7 leri görmeyi çoktan hakettin :82: çok sevindim senin adına..

menüm
sahur:2 di.tam ta.ekmek arası peynir tost,
1 yu. haş. 3 zeytin, domatez, salatalık,
1 ku. çay, 1 beşiryerde, yaklaşık 1 lt. su

iftar: 1 hurma, 1 kase çorba,
1 biber, 1 patlıcan dolma(iç harcı bulgur ve esmer pi.)
cacık

ara: 5 fındık, çok az ku. üzüm
ara:1 şeftali, 3 kayısı

beşibiryerde çay
2 lt. su

Son düzenleme:
maşallah canım hemen başladın sporuna. keşke daha önce okusaydım daha erken yardımcı olsaydım. kolay gelsin....

yaaa bende link istiyom biri banada link versinnn:84::84:

sevdaya link yollayan arkadaş banada yollarmısın
acık konu dışı kalmışım da kim yolladı bilmiyorum
sizlere mavikelebek yollamış sanırım kolay gelsin...
nilgün harikasın bak bedenin 1 gün dinlendi ve -700 maşallahhhhh

bugunkü menüm:
sabah: 1 çav ekmek / 1 yumurta / domates / peynir / çay

ara : 1 bardak kefir

öğle : 1 tb yoğurtlu kabak yemeği / 3 kaşık barbunya

ara : 2 3 çatal makarna

akşam: 1 kepçe mercimek çorba / 1 hasanpaşa köfte / boool salata

ara: 3 parça kavun

30 dak spor + dışarda hafif yürüyüş

tülincim duayı yazdım okurum kızıma inşallah nazar duasıydı bu sanki biraz hatırlıyorum sanki.. teşekkür ederimm..
evet canım nazar için duam benimde. rica ederim. Allah kabul etsin.

Üç kuruşluk insanlara, beş kuruşluk değer verirsen
aradaki iki kuruş için seni satarlar .......

çok sevdim bu sözü. bende o 2 kuruşluklukları çooook yaşadım :)))

selamm ayşe nasılsın canım :80: adnı gördüm sevindim gelmene bi sorun yoktur inş. kızın nasıl canım merak ettim..

Son düzenleme:
kimseden ses çıkmıyor, kızlar derinleremi daldınız :44:
ben gidiyorum arkadaşlar allah rahatlık versin hepinize

menüm

sabah
melemen 1 yumurtal
1dilim ekmekı
1kk peynir

ara 1 armut 1 fincan nescafe

öğlen
3 köfte
3 dilim patates
2 kaşık pilav

ara
1 şeftali
1 fincan çay

akşam
2 dilim kavun
1 salkım üzüm(aç değildim yemek yemedim)

gece 1 bardak süt

iyi geceler kızlar

selamlarrrr tam iki saattir geçmiş yapıom dün giremedim biraz canım sıkkıındı bide eve geç geldik die girmedim malum çok sayfa olmuşşş
kızım inanılmaz dercede alerjik bir çocukmuş 0-60 olması gereken değer 109 çıktı çok canım sıkıldı ve ciğerlerde de biraz sıkıntı varmış bir sürü şurup iğne verdi 1 hafta sonunda görüşelim dedi doktor.... ama alerjik şurubunu hemen içirdim ve bi daha öksürmedi şükürler olsunnn.... bakalım inşallah düzelirrr yoksa astıma meyilli bir yapısı varmışşş
şimdi alıntılarımı cevaplayayımmmmm

Kızlar tartım bozuldu ya 2 gündür tartılamıyorum :84::84:
Netten tartı bakacağım şimdi ama cumaya kadar gelmezse analogla yapacağım bildirimi, o da beni fazla gösteriyor

deryacım benim tartı bozulduğunda tam 1 ay tartısız kalmıştım ve şükürler olsun sabit kalmıştım hiç tartılmadan ama yarın mersine geleli 1 hafta olacak gün gün artıyor ama bugün sebebi belli oldu regl oldum sana tavsiyem arzom sottile die modeli süper benceee 5o kere tartıl hep aynıııı30 lira....

banucum sıkma canını sen nereerden gelmişsin bana da tatil hiç yaramadı eve döneceğim günü sayıyorummm

nurancım çok geçmiş olsun kesin nazara geldin walla

hoşgeldin canım ben de ayşeee hepimiz aynı amaç için burdayız bol bol geçmişi oku

allahım nasıl duygulandım
allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

Ayşecim tartım tamir edilemezse sizden tartı önerisi isteyecektim zaten, artık düzgün bir şey almak istiyorum, dediğin modeli araştırırım canım teşekkür ederim
Kızın içinde geçmiş olsun, allah korusun astımdan

nilgünnnnn canımsın yaaaa sana söz dedim aklımdasın ve birlikte eriyeceğiz inşallah......

Allahım yarabbim bir bardak suyu içemedim üstüme başıma döktüm geçmişi okuyayım derken ıslak ıslak geldim böyle

çok geçmiş olsun canım sürekli felak ve nas sürelerini oku

keşke çöpe atıp yemeseydin söylenecek herşeyi söylemişsin :59 :

Hoşgeldin canım genelde çevremde hamileliğinde bukadar kilo alanlar emzirme döneminde veriyorlardı olsun üzülme bende 96 dan 70 e düştüm 6 ay önce bana söylesen şaka gelirdi başla hele gerisi gelir KK deki başarı hikayelerini okumanı öneririm

Sonunda yaaaaa
canlar ramazanda okadar yüklenmemeyi öneriyor doktorlar heleki yeni spora başlayanlar 2 millikten başlayın bu hırs böyle gitmiyor sporu yapamadığında napacaksın alışıyor bünye

Nilgünüm programı indirdim gebe kalasım geldi erkek ve kız günlerini bile yazmış hoş birşey
menümüde yazıym
sahur
melemen
çavdar ek
çay

iftar
çorba
taze fasulye
salata
çiğ köfte kendimi kaybettim nekadar yedim bilmiyorum 70 i görünce bana bi haller oldu cezamı verdim leslinin çenesi bana müstehak bu akşam

he arada 2 kurabiye
5i biryerde
3 lt en azından su
şimdi kalklıp üstümü değişiym de spor yapıym

bugünkü menü

sahurda 1lavaş ekmek
1 yumurta
biraz peynir
çay

iftar 1 kase çorba
2 sigara böreği
1 kaşık pilav---2 kaşık tavuk sote
2 kaşık havuç salatası

yarım şekerpare tatlısı
2 incir
biraz üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…