amiim canım cümlemizin inşş.. sen ne durumdasınne kaydetmeye çalışıyosun
gülme arkadasına gelir başınabeceremiyom kuu napimmm
benim durum vahim belki leslie abla bana bi el atar dedim onu indirmeye çalışıyom kuşum.
ne kadar doğru söylemişler :26:desene bu güne kadar iki kuruş için satılmışımÜç kuruşluk insanlara, beş kuruşluk değer verirsen
aradaki iki kuruş için seni satarlar .......
ahh kızlar yaa tatil öncesi gerim gerim gerildim valla
sürekli gittigim agdacıda taşınmış 2 aydır gidememiştim o arda gitmiş
yıllardır aynı yerdeydi oysaki
şimdi kaldım mı sap gibiii
kendim halletmeye çalışıcam atıkkk
haftyada da gidip bakıcam şu myo bikini olayına
etekli bikini giymek istemiyorum amaa bu gidişler giyicemmm
tabiki senin içinde gelsin dualar, sen neyin korkusunu yaşıyorsun zekiyecim :44:
canım 8 aydır falan korunmuyoruz. bebiş yok daha. aslında diyorum iyice vereym su kiloları. ama bi yandanda olmadıkca korkmaya basladım. oyuzden dedim banada dua edin.
SABAH:bir dilim beyaz ekmek arası yumurta ,1 bard.light süt
ARA:5 orta dilim karpızzzz
ARA:2 form bisküvi,1 bardak ıce tea şeftali light
AKSAM:1 adetorta boy patates kızartması (4-5 elma dilim ediyo)peynirli marul salata
Ara:bilmiyorum yemem hehalde dondurmada bitti zaten evde
ayrıca bugünüm çok kötü geçti kızlar aslında anlatıcaktım o hırsla eve geldim ama bi baş ağrısı ki sormayın üzerinizden uzak,şimdi uzanıcam biraz ,yarın erken kalkar yazarım ..hepiniziii boöl boöl öpüyorummm
memnun oldum canım benim adım nazlı.su içmediğimiz için halsizlik oluyor
tabiki senin içinde gelsin dualar, sen neyin korkusunu yaşıyorsun zekiyecim :44:
canım 8 aydır falan korunmuyoruz. bebiş yok daha. aslında diyorum iyice vereym su kiloları. ama bi yandanda olmadıkca korkmaya basladım. oyuzden dedim banada dua edin.
filizcim ve zekiyecim, Allah hepimize tattırsın annelik duygusunu inşallah. ben de daha korunuyorum ama dediğiniz gibi olsun deyince de olmayabiliyor hemen. ben de o yüzden korunmayı bırakıcam sanırım:97::97::97:
sevdaya link yollayan arkadaş banada yollarmısın
acık konu dışı kalmışım da kim yolladı bilmiyorum
ahh kızlar yaa tatil öncesi gerim gerim gerildim valla
sürekli gittigim agdacıda taşınmış 2 aydır gidememiştim o arda gitmiş
yıllardır aynı yerdeydi oysaki
şimdi kaldım mı sap gibiii
kendim halletmeye çalışıcam atıkkk
haftyada da gidip bakıcam şu myo bikini olayına
etekli bikini giymek istemiyorum amaa bu gidişler giyicemmm
canım yüreğini ferah tut.inşallah sağlıklı bir bebeğin olur.dualarımız seninle..
seni arıyordum :))))
monti topiğinden misafirimiz var.hoş geldiniz.oğlunuz nasıl oldu?ensesinde 2 tane beze vardı.ilaç verdi mi dr?tekrar geçmiş olsun..
bugünkü menüm
sahur: 2 dilim tb ekmeği,yumurta,domates,salatalık
iftar: 1 kase çorba
taze fasülye kavurması(1 kase),üzerine sarımsaklı yoğurt
bi avuç ceviz,fındık,kayısı kurusu(toplamda 1 avuç)
2 lt su
1 saat spor (şimdi yapmaya gidiyorum.spor ayakkabımı giydim)
bu arada 80.4 üm.yani -700 görünüyor.
inşallah cuma da böyle olur.hafiften göz ucuyla da olsa tartıda 7 leri göreceğimi bilmek çok güzel..
eşim de sağolsun gitmiş maraş dondurması almış.tabi yemeyeceğim.kızlara eşlime verdim ben de sporumu yapacağım.
spor sonrası görüşürüz..
canım ya senin adına ben heyecanlandım yahu.. kendim yapamadığım şeyleri söyleyeyim gerçi sen baya halletmişsin dişlerinde bir tane bile çürük olmasın kilo ver multi vitanmin kullan sigarayı bırak ve mutlu ol mutlu hamilelik mutlu bebek mutlu insan demektir hiç birşeye kendini üzme üzüleceğin şeyleri hallet halledemiyorsan da kabullen çok güzel bir duygu bir de kollarına kas yap :) bebişi taşımakta zorlanmamak için..kızlar size benden bir bomba...
biliyorsunuz çocuğu ertelemiştim bir türlü cesaret edemiyordum eşimle tatile gidince de ay ne güzel böyle hayat ya yiyelim içelim gezelim seneye yaparız demiştik..
hiçbişi yok dün bir ara tek başıma dışarda sigara içerken içime ateş gibi bir sıcaklık yayıldı..
içimden bir ses nihal geldin 33 yaşına..
bak kg vermeye de başladın..
ne zamandır bayılmıyorsun..
antidepresanı kestin bak iyi de hissediyorsun..
eski mutlu neşeli enerjik nihal geri döndü...
çok şükür eşindne memnunsun...
maddi bir sorunun da yok..
eeee hadi herşeyi planla nereye kadar..
rahat bırak kendini...
hemen başla çocuk çalışmalarına ne zaman olursa diye konuştu..
bu düşünce bile içimin huzurla dolmasını sağladı..
akşam eşimle de konuştum ne dersin diye..
sen hazır hissediyorsan ben hep hazırım tamam o zaman dedi..
şu anda reglim..bakalım hayırlısı bitince korunmuycam..
benim için dua edin kızlar..
ağustosta hamile kalıp mayısta doğurmak en çok istediğim şeydi seneye bırakmıştık artık ama bakalım kısmet tabi ki..
ay okurken bile heyecanlandım.canım mutlaka tatmalısın bu duyguyu.yani anlatılmaz yaşanır.bak benim 2 tane var ve her gün iyi ki doğurmuşum diyorum.
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir inşallah...
o halde hemen dr a gidiyprsun ve folik asit yazdırıyorsun. o seni yönlendirir zaten.hatta bak, reglin bitsin bi kadın doğumcuya git.böyle böyle çocuk istiyorum falan de.rahmime bi baktırmak istiyorum herhangi bir hastalık vs var mı?hamile kalmama bi engel var mı diye..ben 2. kızımda gittim aynı konuşmayı yaptım.baktı her şey yolunda hatta şu an 1 tane yumurtanız var dedi.isterseniz size çatlatma iğnesi vuralım ve işimizi garantiye alalım dedi.ben de benim hastalığım yokki niye iğne vuruluyorum dedim.o da bu sadece süreci hızlandırmak için,istemezseniz iğne vurmayız dedi.
işin sonrası çok komik.iğneyi vuruldum gece 11 de.sonra 3 gece aynı saatte malum iş olacakmış.gerçi kural böyle ama biz saate bakmadık.insan strese giriyor ya.hiç saatle olur mu o iş.gece yaptık yani..
ve sonuç kızım duru doğdu.hadi hayırlısı bakalım..
aminn..canım ya çok etkilendim annelik zaten baştan başa bir duygu işi.. hamilelik başladığı andan itibaren insanda merhamet duyguları coşuyor..ay okuyunca bile çok heyecanlandım. bende 21 ağustosta hamile kalmıştım ve 14 mayısta da meleğimi dünyaya getirdim. ve benim hamile kalmam çok ilginçtir. evleniğimizden hamile kaldığım zaman kadar hep d.kontrol ilacı kullandım hiç ara vermeden düşünün. 2009 temmuzdu bıraktım eşiminde doktora tezi olduğu için 2 ay evde olmayacaktı. hatta dedimki sen nasılsa yoksun zaten hemende hamile kalamam(arakadşlarım ve doktorum hemen kalmazsın demişlerdi ilaçlarda hiç ara vermedğim için) bir iki ay bırakıyorum dedim. hatta nasılsa o yok diye soğan kaynatıp içtim sabahları zayıflamaya yardımcı olur diye.(kokusundan nefret ediyorda) meğersem aynı zamanda rahimide temizliyormuş ve gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. neyse soğana başladım kürü bitirdim. sonra eşim geldi ağustos 15 gibi. tekrar tez çalışmalarına 22 ağustosta geri döndü. ve ben annemlere gittim bayrama kadar orda kaldım. anneme gittiğim akşam üstüsü (ev bahçeli) kapının önünde serçe yavrusu vardı yenidoğmuştu sanırım yuvadan düşmüş görünce onu yerde öylesine gözlerim doldu çok kötü hissettim kendimi hemen aldım nazikçe ağzına biraz su damlattım düşünün daha tüyleri bile yoktu üşümesin diye yün sardım üstüne elimde saatlerce tuttum kendine geldi çok sevindim sonra evde minik bir sepetim vardı ona koydum belki annesi gelir alır diye balkona koydum ama yok gelmedi gece baktım olmuyor aldım içeri yanı başıma koydum. ve sabah kaltığımda ölmüştü çok ağladım ardından ama hiç olmazsa kedilere yem olmadıdiye de sevindim açıkçası ve bahçeye gömdüm. sonra hamile olduğumu bilmeden o kadr çok ağır şeyler kaldırıp indirdim ki anneme yardım ettim temizlikte falan ve ara ara kanamalarım oldu ama ben regl yaklaşıyor diye düşünüyorum ve hiç yormuyorum hamileliğe. günüm geçti ve ben ilaçlardan oldu diye yine düşündüm. o kadar inanmışım ki hamile kalamayacağıma ihtimal vermiyorum açıkçası. gel zamangit zaman adetim 12 gün geçti ve tahlil yaptırdım ki ne göreyim 5 haftalık gebeyim çok mutlu oldum çok gururlandım ve çok şükrettim. o kadar ağır işe rağmen meleğim bana sıkıca tutunmuş rabbim rahmet göstermişti bana. minik kuşa bakmamın karşılığı yavrum oldu diye düşünüyorum. bu yüzden ilginç dedim. belki çok alakasız oldu ama paylaşmak istedim hoş görün çok duygulandım çünkü.
ve inşallah arkadaşım rabbim sana peygamberimiz gibi ahlaklı ilimli irfanlı, hz. yusuf gibi güzel ve hz. ali gibi cesur bir evlat versin. eli ayağı tüm uzuvları eksiksiz olsun kader bahtı güzel olsun inşallah....
Leslienin linklerini yolluyorum canım.
niye kendin uğraşıyorsun ki git başkasına,belki memnun kalırsın.
bu arada sakın etekli bikini giyem.hiç güzel değil ve daha çok dikkat çekiyor.izleminki gibi alsana.hem toparlar.harika da durur.taktın bikiniye ya..sakın alma etekli.
canım yüreğini ferah tut.inşallah sağlıklı bir bebeğin olur.dualarımız seninle..
monti topiğinden misafirimiz var.hoş geldiniz.oğlunuz nasıl oldu?ensesinde 2 tane beze vardı.ilaç verdi mi dr?tekrar geçmiş olsun..
bugünkü menüm
sahur: 2 dilim tb ekmeği,yumurta,domates,salatalık
iftar: 1 kase çorba
taze fasülye kavurması(1 kase),üzerine sarımsaklı yoğurt
bi avuç ceviz,fındık,kayısı kurusu(toplamda 1 avuç)
2 lt su
1 saat spor (şimdi yapmaya gidiyorum.spor ayakkabımı giydim)
bu arada 80.4 üm.yani -700 görünüyor.
inşallah cuma da böyle olur.hafiften göz ucuyla da olsa tartıda 7 leri göreceğimi bilmek çok güzel..
eşim de sağolsun gitmiş maraş dondurması almış.tabi yemeyeceğim.kızlara eşlime verdim ben de sporumu yapacağım.
spor sonrası görüşürüz..
sagol nilguncugum. aslında diyorum nasipte nezamn varsa ozaman olur. ama olmadıkçada işte insan stres yapıyor. hayırlısı ama.
-700 görmenede cok sevindim fazlasıyla hakettin cunku
cok cok tşkr ettim canım. sen baya ugrasmıstın degilmi indirmek için. biz oyle hazıra konduk sayende allah razı olsun
6:
Ellerine sağlık Deryacım sana deryuşum diyebilir miyim??çok severim de böyle hitap etmeyi deryalarakızlar liste süper..başta gülçin olmak üzere herkesi tebrik ediyorum..
ben de faceden bakcam olay soğudu sanırım ama çok merak ettim ne geldi canım arkadaşının başına aldatılma falan mı?
deryacığım arkadaşından bi haber var mı?allah kavuştursun sizi...
ve ben kızlar bu gece sahurda kaynar çay döküldü bacağıma acile gittik ezan vakti .şimdi sarılı bacağım ve ağrım azaldı şükür ama gece çok canım yandı kızlar çok..doktor 3gün rapor verdi işe gitmicem. hiç istemedim raporu işyeirnde tatsızlık olmasın diye ama bu şekilde birşey giyemessin dedi. umarım bi an önce iyileşirim.
bu ara üstümden gitmiyo bu tip tatsızlıklar. uçuk çıkar,gözüm şişer bacağım yanar...Allah dert verip derman aratmasın tabi bunlar küçük şeyler ama üst üste gelince moral bozuyo ya..
deryacım tartının bozulması bizim gibi sık tartılanlar için çok kötü bir durum. senin analog iki kilo fazla gösteriyormuş. benimki daha kötü olmuştu. önceden 27 kilo verdiğim diyetimde analogla tartılmıştım hep. sonra kendime bir dijital aldım.analogta hep 72 gösteriyordu. 6 lara az kaldı diye o kadar seviniyordumki. dijitalde tartıldığımda gözlerime inanamadım 79 dum:26::26::26::26::26::26::26: yani 6 lara yaklaştığımı düşünürken aslında 8 lerden yeni kurtuluyordum. tam 7 kilo fark. ondan sonrada en fazla 77 ye inebildim.
nurancım geçmiş olsun canım, senin elinde olan birşey değilki, üzme kendini.
merhaba hanımlar umarım aranızda banada yer vardır.desteğe çok ihtiyacım var
kısaca hikayemi anlatıyım
3 sene önce hamileliğimde tam 40 kilo almayı başarabildim ben doğumdan sonra tartıda 96rakamını gördüm zor bela 80 kadar düştüm ve ardından tekrar bi kilo alış süreci 87 yim şu an ve eski günlerime tekrar dönmek istiyorum o 60 larda gezindiğim günlere
bunun içintam 3 senedir uğraşıyorum ama -sanki labirentin içinde dolanıp duruyorum bir türlü çıkıi bulamıyorum....
kızlar size benden bir bomba...
biliyorsunuz çocuğu ertelemiştim bir türlü cesaret edemiyordum eşimle tatile gidince de ay ne güzel böyle hayat ya yiyelim içelim gezelim seneye yaparız demiştik..
hiçbişi yok dün bir ara tek başıma dışarda sigara içerken içime ateş gibi bir sıcaklık yayıldı..
içimden bir ses nihal geldin 33 yaşına..
bak kg vermeye de başladın..
ne zamandır bayılmıyorsun..
antidepresanı kestin bak iyi de hissediyorsun..
eski mutlu neşeli enerjik nihal geri döndü...
çok şükür eşindne memnunsun...
maddi bir sorunun da yok..
eeee hadi herşeyi planla nereye kadar..
rahat bırak kendini...
hemen başla çocuk çalışmalarına ne zaman olursa diye konuştu..
bu düşünce bile içimin huzurla dolmasını sağladı..
akşam eşimle de konuştum ne dersin diye..
sen hazır hissediyorsan ben hep hazırım tamam o zaman dedi..
şu anda reglim..bakalım hayırlısı bitince korunmuycam..
benim için dua edin kızlar..
ağustosta hamile kalıp mayısta doğurmak en çok istediğim şeydi seneye bırakmıştık artık ama bakalım kısmet tabi ki..
DERYAMMM tartın bozulmuş kuzum boşver yenisini al madem analog seni fazla gösteriyosa moralin bozulur canım.
Deryam neden gelmiyor arkadaşın :44: birde menümü az buldun ya kısır 2 porsiyonluk yediydim :26: su içmekten de yer kalmıyor çok şişiyorum ramazan yaza denk geldi ben zayıflıyorum işin sırrı bol suda spor namına hiçbirşey yapmıyorum sadece akşamları yürüyoruz fırsat oldukça bugünde bir kaç gram vermişimramazan bitene kadar umarım 69 u görürüm 65 e inince plates yapacam
azminide hiç bozma baskülün az çok nekadar fazla tarttığını biliyorsun ona göre ortalarsın bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?