80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr geçenlerde dolaşırken bi yazı gördüm bi dükkanda çok hoşuma gitti alakasız olucak ama yazıyım mi?

amiim canım cümlemizin inşş.. sen ne durumdasın ne kaydetmeye çalışıyosun

gülme arkadasına gelir başına beceremiyom kuu napimmm
benim durum vahim belki leslie abla bana bi el atar dedim onu indirmeye çalışıyom kuşum.

Üç kuruşluk insanlara, beş kuruşluk değer verirsen
aradaki iki kuruş için seni satarlar .......

gülme arkadasına gelir başına beceremiyom kuu napimmm
benim durum vahim belki leslie abla bana bi el atar dedim onu indirmeye çalışıyom kuşum.

allah iyiliğini versin heeç gülesim yoktu, allahta seni güldürsün
nerden indiriyorsun bilmiyorum ben ( leslie sansone küçültülmüş tek linkler ) den indirdim hiç bi sorunda yaşamadım
sana kolay gelsin başka nediğim

nihalcigim çok güzel bi hbr hayırlısı olsun canım.
bana önceden derlerdi hemen olmaz basla sen bi yandan calışmalara diye
adet düzensizligim baslıyınca korkumdan korunmayı bıraktım. zaten okulum bitsin oyle diyordum bitirmiştimde. 8 ay falan olacak dedikleri gibi hemen olmuyormuş
ama bunların hepsi boş canım ya nasip sadece. demem o ki bence yerinde bi karar almışsın. olup olasıya sen kilo veririsin birazdaha tam olur. allahım kimseye aratmasın. bende hiç dert tasa yokken olmadıkca dertleniyorum yeni yeni. allahım herkesin kucagını doldursun inş

ahh kızlar yaa tatil öncesi gerim gerim gerildim valla
sürekli gittigim agdacıda taşınmış 2 aydır gidememiştim o arda gitmiş
yıllardır aynı yerdeydi oysaki
şimdi kaldım mı sap gibiii
kendim halletmeye çalışıcam atıkkk

haftyada da gidip bakıcam şu myo bikini olayına
etekli bikini giymek istemiyorum amaa bu gidişler giyicemmm

seni arıyordum :))))

sevdaya link yollayan arkadaş banada yollarmısın
acık konu dışı kalmışım da kim yolladı bilmiyorum

Son düzenleme:

geçmiş olsun elaycım, baş ağrısı çok yaşayan biri olduğum için anlıyorum seni

memnun oldum canım benim adım nazlı.su içmediğimiz için halsizlik oluyor

ben de memnun oldum nazlıcım. suyu yeterince içtim canım. sanırım öğle saatlerinde çıkmam etkili oldu. dinlenip ütü yaptım, inan o kadar yorulmadım.

Son düzenleme:

niye kendin uğraşıyorsun ki git başkasına,belki memnun kalırsın.
bu arada sakın etekli bikini giyem.hiç güzel değil ve daha çok dikkat çekiyor.izleminki gibi alsana.hem toparlar.harika da durur.taktın bikiniye ya..sakın alma etekli.

canım ya senin adına ben heyecanlandım yahu.. kendim yapamadığım şeyleri söyleyeyim gerçi sen baya halletmişsin dişlerinde bir tane bile çürük olmasın kilo ver multi vitanmin kullan sigarayı bırak ve mutlu ol mutlu hamilelik mutlu bebek mutlu insan demektir hiç birşeye kendini üzme üzüleceğin şeyleri hallet halledemiyorsan da kabullen çok güzel bir duygu bir de kollarına kas yap :) bebişi taşımakta zorlanmamak için..

benim kızım da zeynep duru nülgünüm zevklerimiz benziyor demek birbirine..:)

aminn..canım ya çok etkilendim annelik zaten baştan başa bir duygu işi.. hamilelik başladığı andan itibaren insanda merhamet duyguları coşuyor..

Leslienin linklerini yolluyorum canım.

cok cok tşkr ettim canım. sen baya ugrasmıstın degilmi indirmek için. biz oyle hazıra konduk sayende allah razı olsun

cok cok tşkr ettim canım. sen baya ugrasmıstın degilmi indirmek için. biz oyle hazıra konduk sayende allah razı olsun

6:

evet cnm ugrastım bayaga ındrmek ıcın ama olsun cnm siz rahata ındrdnz ya cnm onemlı olan o.yardımlasıyoruz cnm burada.rıca ederım cnm bol sporlar.

tülincim duayı yazdım okurum kızıma inşallah nazar duasıydı bu sanki biraz hatırlıyorum sanki.. teşekkür ederimm..
yeşilsiyahcım Allah herşeyi gönlüne göre versin canım inşallah bursa seninle bebek muhabbeti de yaparız ilerde
bu arada işlerden zaman bulamıyorum ama aklım sizde bağımlılık yapıyorsunuz yahu.. çok güzel bir arkadaşlık ortamı
var benim istanbulda bulamadığım şey.. karşılıksızca yardım etme duygusu ne güzel.. herkesden Allah razı olsun
bugünkü menüme gelince
sabah
kfex süt 1tk bal 2ceviz
ara
1dilim dondurma
öğle
kısır ve sizin domatesli 1k yağlı kızartma ve yoğurt
3bardak açık çay
ara
tarçınlı karanfilli iksir
2k kısır
akşam
kısır ve yoğurtlu kızartma
ara
iksir
kiraz
bol su
sabah bir saat bebek arabalı yürüyüş
herkese iyi geceler

De nihalim de En büyük ablam deryoşum der hep bana o geldi aklıma
Yok canım arkadaşım bekar, ailesinden dertli sadece ailede şiddet küfür, ve daha niceleri ne ararsan var

deryacığım arkadaşından bi haber var mı?allah kavuştursun sizi...

İstanbulda işte babası kızım gitme demiş, abilerinin de abilikleri şimdi akıllarına gelmiş ne işin var kız başına gidemezsin bir yere demişler bilmem ne yıllardır aynı terane..Yıllardır annesinden boşanıp babasının ayrı eve çıkmasını bekliyorlar ama yok elalem ne der korkusuyla çocuklarına çektiriyor adam yıllardır..Şimdi yine demiş işte bu sefer ayrı ev açacağız söz veriyorum diye.. Bizimkide yufka yürekli tabi deryam bir deneyeceğim ama baktım olmuyor gene beni tutamazlar dedi..Şimdilik askıya alındı yani buraya gelme işi

Aynı acıları yaşayacaksın gene farkındasın değil mi dedim, farkındayım dedi ama kıyamıyor işte, sinir oluyorum bu kadar iyi olmasına

Nurancım çok geçmiş olsun
Gece gece yorgunluk, uykusuzluk bu kazalar için daha açık bir ortam hazırlıyor çok dikkat etmek lazım.İyi olmuş rapor aldığın, umarım düzelirsin bir an önce

Arzucum herkes aynısını diyor ama bende durum hep tam tersi oldu, diyetimin ilk 1 ayında analogta tartıldım, dijitale geçiş yaptığım anda hep daha az tarttı bilmiyorum neden :44:

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Nihalim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

DERYAMMM tartın bozulmuş kuzum boşver yenisini al madem analog seni fazla gösteriyosa moralin bozulur canım.

Sevdacım tamire verdim bakalım tamir olmazsa yenisi alınacak mecbur..

Ortim bak yukarıda nihale anlattım sebeplerini, en azından o beş para etmez erkek arkadaşından kurtardım diye seviniyorum, onunla avunuyorum

Bakalım cumaya ne olacak :18:
Öyle çok fark olursa sabit geçeriz bu hafta zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…