80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşecim fıstığa geçmiş olsun, allahım hangi arada derede o kadar artmış yahuu
nem mi iyi gelmiyor acaba çocuğa :26::26::26:

nihalll toprağım
çok sevindim tatlım yaa, kilolu hamile kalmak hiç iyi değil ama
dikkat edersen çok sağlıklı bir hamilelik geçirebilirsin
erteleme artık, o işler o kadar kolay olmuyor

nilgün kuzum, misafirim bu akşamaydı, atlattık hayırlısıyla allah kabul etsin

derya
hemen bir tartı edin kendine tatlım, kontrolsüz olmaz

banuşş vallahi çok iyi duruyorsun resimde
bilmiyorum açıdan mı ama, bu kadar takma kafana yaa,
tatilde sen kafa dinleyeceksin gereksiz stres yapma
bende 2 hafta önce gittiğimde vallahi millet sere serpe göbek çatlaklarıyla çok mutlu güneşleniyordu
kimsenin umrunda değil
sende takma gitsin kyver gitsin kuşumm

kimler vardı başka

tekrardan merhaba kızlar
bugün sizlerle birlikte ilk günüm ve ilk defa zayıflamak istiyormuş gibi yeniden başlamak istiyorum herşeye...
başarısızlıkları ve mutsuzlukları atmak istiyorum kafamdan...
çok mutlu oldum bugün beni böle güsel karşıladınız ya ....
evet geleyim iftar menüme
mercimek çorbası,2 tane istavrit,3 kaşık tavuk sote bi kase cacık ve bir bardak ayran
ara 3 tane incir kurusu,8 tane badem
su şimdilik 1 litre...
bu kadar sporu eylül gelene kadar yapmam çok zor çünkü kendi evimde olamıcam il dışındayım ama fırsat buldukça yaparım inşallah...

izlem son fotonda eteğin ve ayakkabına bayıldımmmm çok tatlısın valla tam çıtır modundasınnnn
walla çok hızlı alıom izlem ama galiba birazda regl şişliği evdeki wc düzeni yok form çayı içmiom çünkü evde değiliz cenaze evinde de sorun olur die....
ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım artık....

en son 78.3 görmüştüm derya taki tartım bozulana kadar beni o aradaki motivasyon eksikliği bitirdi ben her gün defalarca tartılırdım ve bu beni kontrol ediyordu o 1 ayda almadım da vermedim de ama asında 3 kilo versem o 1 ayda 75 leri rahat görürdüm maalesef diyorum birde çok yatılı gelen misafirim oldu sporu bıraktım yürürüm diyordum yürümeye hiç vaktim olmadı ve sonrasında mersin o da ayrı bir telaşşşş
şu an nasıl yorgunum kızımı ayağımda sallarken yazıyorum size bugün ilk iğnesi yapıldı uykusunda annneee yapmaaa die ağlıooo ve sizlerden ayrı kalmamak için aldım ayağıma hem sallıom hem yazıom ne diyeyim 2 ay yaz tatilim biraz beklediğim gibi geçmiooo... allah beterinden korusun artıkkk

canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına....

ayy benim misafirler beni gıcık ettii
ne iştahsız misafirlerdi yahuu
bir dolma yapmışıım söylemesi ayıp lokum lokumm birde üstünü fırınlarım biraz
minik minik biberler tek lokmalık

2şer tane yediler
yemek yemenin hakkını vereceksin kardeşim

ahh dedim yaa, bizim tayfa olaydı şimdi burda
1 kereye mahsus

tatlım çok güzel oldu sunumu filan

10 kaşık şekere 9 kaşık irmik 1lt süt

pişiriyorsun ocaktan alınca da 1 tane vanilin koyuyorsun, istersen damlasakızda koyabilirsiniz

kek kalıbına döktüm, 1 gün dolapta bekledi, ortasına şeftali doğradım, çikolata sos döktüm

sunum bu şekilde

canım teşekkür ederim...

senin alıntınla tüm kızlara teşekkür ediyorum
beğenmiş herkes

terlik değil, sandalet onlar, deichmandan aldım 49tl
denk gelirse bakın kızlar çok rahat ve şık

ayşecim kendine mukayet ol tatlım, yasaklı şeyleri yememeye çalış
ne olduğunu anlamassın yolun başında bulursun kendini, o değl yaptığın emek verdiğin spora yazık

arkadaşım sen niyeti bozdun bence burda zayıflamaya çalışıoz sen de güzel güzzel tatlıları koyuyon böle olmazkiiiii

bizim tayfaaaaaaaaaaaaaaaaa fııııfffıııuyyytttt hadi izleme yemek yemek ne komik düşünsenizeeeeee....
dolmaları kapışıozzzz tatlıları elimizle yiyosss.......

ya izlem ben marttan beri burdayım halaaaaa şu toplu alıntı olayını çözemedim bi anlatsana kuuu
bi ara çalışıp yapamamıştım tekrar deneyeyimmmm

kendin yeme kuuu, misafire yap
walla sunumu bu şekilde süper oluyor

yok yaa o kadarda değil elimzile filan yiyecek kadar
o kadar kendimizi kaybetmeyiz gibi geliyor

ayyy keşke gelebilseniz hepiniz yaaa
kocayıda postalarızz, abooww cümbüş olur resmen

ya izlem ben marttan beri burdayım halaaaaa şu toplu alıntı olayını çözemedim bi anlatsana kuuu
bi ara çalışıp yapamamıştım tekrar deneyeyimmmm

kız cevapla ile alıntı yazısının yanında artı yohhmu

ona tıklayıp geçmişi okumaya devam ediyorsun, her tıkta o alıntıyı hafızaya alıyor
en son alıntı ile cevaplaya bas, tık tık tık listelenir hepsi, 2 QUOTE NİN arasına yazacaksın, 2-3 alıntıda dene bi hemen kaparsın sen

izlem tatlına bayıldım sunumuna hayran oldum mutlaka deneyeceğim arka plandaki tabaklarında gözümden kaçmadı süperler

bunu tuttum walla çiğne tükür.......

itiraf ediyorum bu ara onu bende yapıyordum
pilav yeme isteğimin önüne geçemiyordum bir ara
allahım dayanamıyordum 2-3 lokma alıp çiğneyip çıkartıyordum, allah günah yazmasın, sonrada geçiyordu o krizim
mideme girmiş gibi düşünüyordum

ve cezamı gerçekleştirdim 3 mil lesli yaptım nekadar uzun süredir yapmıyorum bir üşendim bir bacaklarım ağrıdı ama güzel ter attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…