izlem tatlına bayıldım sunumuna hayran oldum mutlaka deneyeceğim arka plandaki tabaklarında gözümden kaçmadı süperler
seher dene kuzum, çok hoş görünüyor,
masanın ortasına koyunca, çay saatlerinde filan süper olur
bu arada bu ayaklı pasta tabağını paşabahçeden aldım 5tl
eğer ihtiyacınız varsa alın mutlaka, kek, pasta, mücver ne koyarsanız koyun şık duruyor, fiyatı da süper
ee daha ne olsun
o renkli tabaklarımı taaa üniversiteye giderken almıştım, kaldığımız yurdun karşısında porlandın fabrikası vardı
her gidip gelmemde 2-3 parça bişiy taşırdım taaaa bilecikten izmire
sanki izmirde porland yok
ama işte anısı oluyor o yüzden hep okul anılarımı hatırlatır bana
denemezsem ölürüm kesin deneyeceğim zaten akrabada adım aşçıya çıktı sayenizde ne sunumlar kaptım hea
ve tam da benim ihtiyacım ayaklı pasta tabağım yok teşekkürler canım
heryanım ağrıdı gidip uzun uzanıym iyi nöbetler
hergece 3buçukta kalkıyorum sahura
şimdi yiyip yatim barii
4 tane ramazan pidesi vardı, 1buçuğu yendi, 8 kişiydik...
dondurucuya koydum fırında ısıtıp yeriz günah yaa
biraz da pide arası krem peynir yerim
öptüm sehercim bende kapıyorum
hadi beraber sahur yapak
merhaba hanımlar umarım aranızda banada yer vardır.desteğe çok ihtiyacım var
kısaca hikayemi anlatıyım
3 sene önce hamileliğimde tam 40 kilo almayı başarabildim ben doğumdan sonra tartıda 96rakamını gördüm zor bela 80 kadar düştüm ve ardından tekrar bi kilo alış süreci 87 yim şu an ve eski günlerime tekrar dönmek istiyorum o 60 larda gezindiğim günlere
bunun içintam 3 senedir uğraşıyorum ama -sanki labirentin içinde dolanıp duruyorum bir türlü çıkıi bulamıyorum....
başladım nilgünüm başlamam mı,pazartesiden beri hergün gidiyorum,et bile kırdım ki pilatesi bırakalı sadece 20 gün olmuştu,insan ne çabuk alışıyor rahatlığa,hem hemencik kaslar gevşeyiveriyor..affedelim bakalım
ne oldu hayrola,neden kötü geçti günün?
b-fite başladın mı nasıl gidiyor?
sporumu da yapayım menümü yazarım.
canım geçmiş olsun çok çıkmış değerler dicektim ama bak bi arkadaş 500 den bahsediyor şükür yinede,ilaçlarını kullanınca inşallah bişeyciği kalmaz.selamlarrrr tam iki saattir geçmiş yapıom dün giremedim biraz canım sıkkıındı bide eve geç geldik die girmedim malum çok sayfa olmuşşş
kızım inanılmaz dercede alerjik bir çocukmuş 0-60 olması gereken değer 109 çıktı çok canım sıkıldı ve ciğerlerde de biraz sıkıntı varmış bir sürü şurup iğne verdi 1 hafta sonunda görüşelim dedi doktor.... ama alerjik şurubunu hemen içirdim ve bi daha öksürmedi şükürler olsunnn.... bakalım inşallah düzelirrr yoksa astıma meyilli bir yapısı varmışşş
şimdi alıntılarımı cevaplayayımmmmm
ya o ne parogramı gebelikmi banada bi sölesene yafrumm çok merak ettimNilgünüm programı indirdim gebe kalasım geldi erkek ve kız günlerini bile yazmışhoş birşey
menümüde yazıym
sahur
melemen
çavdar ek
çay
iftar
çorba
taze fasulye
salata
çiğ köfte kendimi kaybettim nekadar yedim bilmiyorum70 i görünce bana bi haller oldu cezamı verdim leslinin çenesi bana müstehak bu akşam
he arada 2 kurabiye
5i biryerde
3 lt en azından su
şimdi kalklıp üstümü değişiym de spor yapıym
Canım benim bende yeniyim burada gene 80 e cok iyi düsmüssün
bu demektir gene başaracaksın sen
Bu arada neyse ben cok iyi bir diyet arkadası olamayabiliirm maalesef
dünkü menümü yazıyım
iftar : iskender + diyet cola ve üzerine de maras kesme dondurma 3 dilim mado da
sahur: kalkamadım
şuanda da inanılmaz bir mide bulantım var
gece falan bir sıkıntı yoktu hos her sabah midem bulanıyor benim orucluyken ama bu sabah extra kötü dünkü yağlı salçalı iskenderden mi dir acep bilmiyorum
midem ağzımda ama
dün tartıda hala 86,0 görebiliyordum ama bakalım bu aksam ne gorecegim
muhtemelen iyi seyler değil
kac aksamdır corba falan cnm istemiyor diye icmedim ama bu aksam kesin icmeliyim galiba
günaydın canlarımmmm
dün başım ağrıdı dedim ya anlatayım kuular;
benim bi kaynanam var,bide görümcem var
ben eşimle 15 yaşımda tanıştım çok sevişerek evlendikkaynanamda o zamanlar benim için ölüp biterdi,
sonra görümcemde sevişerek evlenmek istedi, kıskanç şeyama damadı beğenmedi bunlar ..
ama nasip ya ikimizde 2 ay arayla evlendik,onların durumu(görümcemlerin) bizden kötü kocası esnaf gece 11 den aşağı tükanı kapamıyor,kız hiç biyerlere gezmeye gidemiyor .iştende çıkardı evde çocuk bakıyo..işte durum böle olunca kaynanamlar kızlarına acıyo mu artık,kıyamıyomu hep onları korur kollar ,benim eşim üvey evlat.bazen 1 ay aramayız onlarda aramaz,gitmesek zaten evimize gelmezler..kayınpeder elay 'ın doğumunda geldi en son,kaynanam geçen eylül de doğum gününde
böyle kinaye yaptığıma bakmayın çok seviyorum onları aslında istiyorum aile olalım yiyelim beraber içelim kısaca kaşınıyorum çünkü normalde gelinler kaynana sevmez ya ,ben nasıl seviyorum ,çünkü birlik beraberlik olsun isityorum ama EL KIZI GAVUR KIZI diye boşuna dememişler.
neyse görümcemin kızı elayla bir haziran 15 den beri kaynanamın yanında kalıyor yazlıkta ,elayı almıyor sözüm ona durmuyor hareketli o diyor,ama aslında benim kızım yaramaz falan değil ,olsa söyleyin şuan burada nasıl yazabilirim ,şuan uyandı kahvaltı bekliyor benden ,içerde şiir okuyo kendi kendine kuzum... gelmiş yazlıktan gittim görümcemde battaniye yıkıyorlar,temizlik yapıyorlar kızının evinde anne aşk olsun hiç aramadınız 15 gündür ,elay sizi sayıklıyor ,oda istiyor aleyna ile oynamak.. dedi siz arayın bizden beklemeyin,hem aleyna oturuyor çizgi film seyrediyor bütün gün ,elay ilgi istiyor ben bakamam ona ...
benim kızım 5 yaşında bütün gün saf gibi tv karşısında mı oturcak(gerçi görümcemin kide 6 yaşında ama neyse ),bu çocuk enerjisini atacak tabi, istiyor ki öyle sakin olsun ama yok işte ....
kısacası kızlar eşim ben ve kızım istenmeyen değil de böyle 2. plandayız ,ne var ne yok maddi manevi kendi kızları ..ben evlat ayrımı görmedim benimde kardeşim var ,ama bunlar okadar çok ayırıyor ki hangini anlatayım...toparlayamıyorum bile ...çok sıktılar canımı dün ağlamaktan gözlerim şişti,elay onlar için ağlar babaneme gitcem diye ,onlar elayı istemez ... işte böyleee arkadişler...haksızmıyım
canım teşekkürler biz bir de hsonu gideceğiz inş iyice kalabalık olur rüyandan çok etkilendim ben de oranın ve aziz mahmut hüdayinin ortamını çok seviyorum inş oralara da gidebiliriz
bu arada halam da aziz m hüdayiye hep gider gitmediği bi ara rüyasında bi adam görmüş ben kop şehidi niye beni ziyarete gelmiyorsun demiş halam oraya gitmiş mezarlıklara bakarken görmüşki kop şehidi orda yatıyor ondan da çok etkilenmiştim neyse çok saol sultanahmete gidelim ozaman
hoşgeldin cnm aramıza..tekrardan merhaba kızlar
bugün sizlerle birlikte ilk günüm ve ilk defa zayıflamak istiyormuş gibi yeniden başlamak istiyorum herşeye...
başarısızlıkları ve mutsuzlukları atmak istiyorum kafamdan...
çok mutlu oldum bugün beni böle güsel karşıladınız ya ....
evet geleyim iftar menüme
mercimek çorbası,2 tane istavrit,3 kaşık tavuk sote bi kase cacık ve bir bardak ayran
ara 3 tane incir kurusu,8 tane badem
su şimdilik 1 litre...
bu kadar sporu eylül gelene kadar yapmam çok zor çünkü kendi evimde olamıcam il dışındayım ama fırsat buldukça yaparım inşallah...
kek kalıbın teflonmu silikonmu izlem..eline saqlık çok güzel görünüyor...ayy benim misafirler beni gıcık ettii
ne iştahsız misafirlerdi yahuu
bir dolma yapmışıım söylemesi ayıp lokum lokumm birde üstünü fırınlarım biraz
minik minik biberler tek lokmalık
2şer tane yediler
yemek yemenin hakkını vereceksin kardeşim
ahh dedim yaa, bizim tayfa olaydı şimdi burda
1 kereye mahsus
tatlım çok güzel oldu sunumu filan
10 kaşık şekere 9 kaşık irmik 1lt süt
pişiriyorsun ocaktan alınca da 1 tane vanilin koyuyorsun, istersen damlasakızda koyabilirsiniz
kek kalıbına döktüm, 1 gün dolapta bekledi, ortasına şeftali doğradım, çikolata sos döktüm
sunum bu şekilde
Eki Görüntüle 238882 Eki Görüntüle 238883
canım geçen gün bende karnıyarık yaptım misafirlerime...yanınada zeytinyaqlı taze fasulye yaptım...güzel gitti..alternatif olarak düşünebilirsin..günaydın hanımlaraz geçmişi okudum şimdide cıkıcam akşama musafirim var.
bişey soracagım akşama karnıyarık, pilav, izlemin köftedenmilfoyden börek yapıcam. sulu bi yemek olsun istedim ama ne yapacagımada bilemedim bunların yanında ne giderki? yesil fasulye bamya faln yapayım dedim. ama ana yemek zaten sebzeli bi yemek ondan pek mantıklı gelmedi. fikri olan varmı
dünkü menüm:
sabah:
pide elim kadar
peynir
domates
ara:
1 karpuz
öglen:
1 kare yogurtlu patates
ara:
1 nescafe
2 biskuvi
akşam:
2 k. pilav
4 kasık türlü
2 bardak iksir
form çay
bol su
günaydın canlarımmmm
ben eşimle 15 yaşımda tanıştım çok sevişerek evlendikkaynanamda o zamanlar benim için ölüp biterdi,
sonra görümcemde sevişerek evlenmek istedi, kıskanç şeyama damadı beğenmedi bunlar ..
ama nasip ya ikimizde 2 ay arayla evlendik,onların durumu(görümcemlerin) bizden kötü kocası esnaf gece 11 den aşağı tükanı kapamıyor,kız hiç biyerlere gezmeye gidemiyor .iştende çıkardı evde çocuk bakıyo..işte durum böle olunca kaynanamlar kızlarına acıyo mu artık,kıyamıyomu hep onları korur kollar ,benim eşim üvey evlat.bazen 1 ay aramayız onlarda aramaz,gitmesek zaten evimize gelmezler..kayınpeder elay 'ın doğumunda geldi en son,kaynanam geçen eylül de doğum gününde
böyle kinaye yaptığıma bakmayın çok seviyorum onları aslında istiyorum aile olalım yiyelim beraber içelim kısaca kaşınıyorum çünkü normalde gelinler kaynana sevmez ya ,ben nasıl seviyorum ,çünkü birlik beraberlik olsun isityorum ama EL KIZI GAVUR KIZI diye boşuna dememişler.
neyse görümcemin kızı elayla bir haziran 15 den beri kaynanamın yanında kalıyor yazlıkta ,elayı almıyor sözüm ona durmuyor hareketli o diyor,ama aslında benim kızım yaramaz falan değil ,olsa söyleyin şuan burada nasıl yazabilirim ,şuan uyandı kahvaltı bekliyor benden ,içerde şiir okuyo kendi kendine kuzum... gelmiş yazlıktan gittim görümcemde battaniye yıkıyorlar,temizlik yapıyorlar kızının evinde anne aşk olsun hiç aramadınız 15 gündür ,elay sizi sayıklıyor ,oda istiyor aleyna ile oynamak.. dedi siz arayın bizden beklemeyin,hem aleyna oturuyor çizgi film seyrediyor bütün gün ,elay ilgi istiyor ben bakamam ona ...
benim kızım 5 yaşında bütün gün saf gibi tv karşısında mı oturcak(gerçi görümcemin kide 6 yaşında ama neyse ),bu çocuk enerjisini atacak tabi, istiyor ki öyle sakin olsun ama yok işte ....
kısacası kızlar eşim ben ve kızım istenmeyen değil de böyle 2. plandayız ,ne var ne yok maddi manevi kendi kızları ..ben evlat ayrımı görmedim benimde kardeşim var ,ama bunlar okadar çok ayırıyor ki hangini anlatayım...toparlayamıyorum bile ...çok sıktılar canımı dün ağlamaktan gözlerim şişti,elay onlar için ağlar babaneme gitcem diye ,onlar elayı istemez ... işte böyleee arkadişler...haksızmıyım
günaydın canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?