80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem tatlına bayıldım sunumuna hayran oldum mutlaka deneyeceğim arka plandaki tabaklarında gözümden kaçmadı süperler

seher dene kuzum, çok hoş görünüyor,
masanın ortasına koyunca, çay saatlerinde filan süper olur

bu arada bu ayaklı pasta tabağını paşabahçeden aldım 5tl
eğer ihtiyacınız varsa alın mutlaka, kek, pasta, mücver ne koyarsanız koyun şık duruyor, fiyatı da süper
ee daha ne olsun

o renkli tabaklarımı taaa üniversiteye giderken almıştım, kaldığımız yurdun karşısında porlandın fabrikası vardı
her gidip gelmemde 2-3 parça bişiy taşırdım taaaa bilecikten izmire
sanki izmirde porland yok

ama işte anısı oluyor o yüzden hep okul anılarımı hatırlatır bana

denemezsem ölürüm kesin deneyeceğim zaten akrabada adım aşçıya çıktı sayenizde ne sunumlar kaptım hea
ve tam da benim ihtiyacım ayaklı pasta tabağım yok teşekkürler canım

denemezsem ölürüm kesin deneyeceğim zaten akrabada adım aşçıya çıktı sayenizde ne sunumlar kaptım hea
ve tam da benim ihtiyacım ayaklı pasta tabağım yok teşekkürler canım

wallahi sorma seherimm
o var birde yaptıktan sonra resmini çekiyorum ya, eşim onu dolamış diline
ha bire anlatıyor, bende hee başkalarına da fikir olsun diye resimliyorum diyorum

heryanım ağrıdı gidip uzun uzanıym iyi nöbetler

hergece 3buçukta kalkıyorum sahura
şimdi yiyip yatim barii
4 tane ramazan pidesi vardı, 1buçuğu yendi, 8 kişiydik...
dondurucuya koydum fırında ısıtıp yeriz günah yaa

biraz da pide arası krem peynir yerim

öptüm sehercim bende kapıyorum
hadi beraber sahur yapak

bende çook öptüm afiyet olsun

AYŞECİM canım cok geçmiş olsun kuzucuga benim oglanında alerji testinde sizin yine 100 küsür çıkmış bizimkinin 500 küsür çıkmıştı 560 mıydı neydi. şuruplarını falan çok dikkatli kullan canım. inşş. hayırlısıyla iyileşir çabucak.

Canım benim bende yeniyim burada gene 80 e cok iyi düsmüssün
bu demektir gene başaracaksın sen

Bu arada neyse ben cok iyi bir diyet arkadası olamayabiliirm maalesef
dünkü menümü yazıyım
iftar : iskender + diyet cola ve üzerine de maras kesme dondurma 3 dilim mado da
sahur: kalkamadım
şuanda da inanılmaz bir mide bulantım var
gece falan bir sıkıntı yoktu hos her sabah midem bulanıyor benim orucluyken ama bu sabah extra kötü dünkü yağlı salçalı iskenderden mi dir acep bilmiyorum
midem ağzımda ama
dün tartıda hala 86,0 görebiliyordum ama bakalım bu aksam ne gorecegim
muhtemelen iyi seyler değil
kac aksamdır corba falan cnm istemiyor diye icmedim ama bu aksam kesin icmeliyim galiba

günaydın canlar,

güze yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
diyete tam gaz devam bir kaç güne alışırım elbet akşam biraz zorlandım ama irademe hakim oldum yemedim.
sabah kendimi çok hafif hissettim doğrusu yakında tartıyada yansıyacak ve ben bunu düşündükçe çok heyecanlanıyorum. leslie bende var ama 3 ve 4 ü. sanırım 5 en iyisi eşime söyledim indirecek bana. kendime akşam program da yaptım. ilk twıstle ısınma sonra leslie ve p 90 serisi. artık biran önce gitsin istiyorum kilolarımın.

affedelim bakalım

ne oldu hayrola,neden kötü geçti günün?
b-fite başladın mı nasıl gidiyor?

sporumu da yapayım menümü yazarım.
başladım nilgünüm başlamam mı,pazartesiden beri hergün gidiyorum,et bile kırdım ki pilatesi bırakalı sadece 20 gün olmuştu,insan ne çabuk alışıyor rahatlığa,hem hemencik kaslar gevşeyiveriyor..
canım geçmiş olsun çok çıkmış değerler dicektim ama bak bi arkadaş 500 den bahsediyor şükür yinede,ilaçlarını kullanınca inşallah bişeyciği kalmaz.
ya o ne parogramı gebelikmi banada bi sölesene yafrumm çok merak ettim

iskerndermi hemde kolayla bide 3 dilim dondurma mı

sence iyi bi dayak haketmedin mi

günaydın hanımlar az geçmişi okudum şimdide cıkıcam akşama musafirim var.
bişey soracagım akşama karnıyarık, pilav, izlemin köfteden milfoyden börek yapıcam. sulu bi yemek olsun istedim ama ne yapacagımada bilemedim bunların yanında ne giderki? yesil fasulye bamya faln yapayım dedim. ama ana yemek zaten sebzeli bi yemek ondan pek mantıklı gelmedi. fikri olan varmı

dünkü menüm:
sabah:
pide elim kadar
peynir
domates

ara:
1 karpuz

öglen:
1 kare yogurtlu patates

ara:
1 nescafe
2 biskuvi

akşam:
2 k. pilav
4 kasık türlü

2 bardak iksir
form çay
bol su

günaydın canlarımmmm

dün başım ağrıdı dedim ya anlatayım kuular;
benim bi kaynanam var,bide görümcem var
ben eşimle 15 yaşımda tanıştım çok sevişerek evlendikkaynanamda o zamanlar benim için ölüp biterdi,
sonra görümcemde sevişerek evlenmek istedi, kıskanç şey ama damadı beğenmedi bunlar ..
ama nasip ya ikimizde 2 ay arayla evlendik,onların durumu(görümcemlerin) bizden kötü kocası esnaf gece 11 den aşağı tükanı kapamıyor,kız hiç biyerlere gezmeye gidemiyor .iştende çıkardı evde çocuk bakıyo..işte durum böle olunca kaynanamlar kızlarına acıyo mu artık,kıyamıyomu hep onları korur kollar ,benim eşim üvey evlat.bazen 1 ay aramayız onlarda aramaz,gitmesek zaten evimize gelmezler..kayınpeder elay 'ın doğumunda geldi en son,kaynanam geçen eylül de doğum gününde

böyle kinaye yaptığıma bakmayın çok seviyorum onları aslında istiyorum aile olalım yiyelim beraber içelim kısaca kaşınıyorum çünkü normalde gelinler kaynana sevmez ya ,ben nasıl seviyorum ,çünkü birlik beraberlik olsun isityorum ama EL KIZI GAVUR KIZI diye boşuna dememişler.

neyse görümcemin kızı elayla bir haziran 15 den beri kaynanamın yanında kalıyor yazlıkta ,elayı almıyor sözüm ona durmuyor hareketli o diyor,ama aslında benim kızım yaramaz falan değil ,olsa söyleyin şuan burada nasıl yazabilirim ,şuan uyandı kahvaltı bekliyor benden ,içerde şiir okuyo kendi kendine kuzum... gelmiş yazlıktan gittim görümcemde battaniye yıkıyorlar,temizlik yapıyorlar kızının evinde anne aşk olsun hiç aramadınız 15 gündür ,elay sizi sayıklıyor ,oda istiyor aleyna ile oynamak.. dedi siz arayın bizden beklemeyin,hem aleyna oturuyor çizgi film seyrediyor bütün gün ,elay ilgi istiyor ben bakamam ona ...

benim kızım 5 yaşında bütün gün saf gibi tv karşısında mı oturcak(gerçi görümcemin kide 6 yaşında ama neyse ),bu çocuk enerjisini atacak tabi, istiyor ki öyle sakin olsun ama yok işte ....

kısacası kızlar eşim ben ve kızım istenmeyen değil de böyle 2. plandayız ,ne var ne yok maddi manevi kendi kızları ..ben evlat ayrımı görmedim benimde kardeşim var ,ama bunlar okadar çok ayırıyor ki hangini anlatayım...toparlayamıyorum bile ...çok sıktılar canımı dün ağlamaktan gözlerim şişti,elay onlar için ağlar babaneme gitcem diye ,onlar elayı istemez ... işte böyleee arkadişler...haksızmıyım

sıkıcı bi durum tabi. ancak bilmiyorlarki yaşlandılarmı o istemedikleri torununun yolunu gözleyecekler. küçükken çocuga verilmedimi sevgi büyüyüncede baska oluyor insan. bende anane deden görmedim sevgi. hatta ayrımcılık gördük. şimdi durman cagırıyor. laf ediyor gelmiyosunz diye ama inanın aklıma bile gelmiyor. eşimin babanesi var nasıl bi sevgi var aralarında anlatamam. eşim işe giderken ugramadan gitmez. o hergun yolunu gözler dua ede ede yollar. nasıl guzel bi duygu boyle kıskanıyorum bazen. çok sukur benide sever oyle. kısacası hersey karsıklı kendileri kaybediyorlar. bence sende uzak dur biraz. sıcak davranma bi ara. belki eksikligini hissederler. belki sen istedikce birlik olalım diye kıymetini bilmiyorlar.

canım unutmuşum yazmayı...hırka-i şerif-ide ziyaret edin..peygamber efendimizim hırkasını açık olarak ziyarete sunuyorlar...bu mükemmel görüntüden ve manevi huzurdan mahrum kalmayın tatlım..
hoşgeldin cnm aramıza..
kek kalıbın teflonmu silikonmu izlem..eline saqlık çok güzel görünüyor...
canım geçen gün bende karnıyarık yaptım misafirlerime...yanınada zeytinyaqlı taze fasulye yaptım...güzel gitti..alternatif olarak düşünebilirsin..

canım hemen hemen hepimizin hayatında bu tür şeyler olmuştur..biraz uzak dur bakalım onlardan..onlar özlesin sizi..bir kişinin üstüne düştükçe kasar kendini...kızını yaşıtı olan başka arakdaşlarına götür..aleynaya baqımlı kalmasın..yaz şimdi al kızını parka götür alışveriş merkezlerine götür..onlarsız zaman geçirmeye çalışın...zorla olmaz...gittiqin zamanda niye aramıyorsunuz niye gelmiyorsunuz falan deme...burunları zaten dik dahada havalandırma..mesafeli ol..kendinide yok yere üzme cnm..

bardaktan boşalırcasına yaqan yaqmurlu ve soquk bir istanbul sabahından günaydınlarrr
ohh serinledik ne güzel..sahurda başladı yaqmur...okadar güzel yaqıyorki özlemişim böyle yaqmurları...yaqmurun sesi bile huzur veriyor insana...
dünkü menümü yazayım..
(reqliyim)
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
bitki çayı

ara
2 dilim kavun

öqlen
haşlanmış yumurta
domates
salatalık
kaşar peyniri
1 dilim pastırma

ara
tarçınlı süt

akşam
köfte patates yemeqi

ara
1 kare bitter
1 gofret
1 porsiyon dondurma

3 litre su...

arkadaşlar kk bi sorunmu var msj lar iki defa çıkıyor

Son düzenleme:

canım benim bende kıyamam sana
diger arkadaslar gibi dusunuyorum
cekin kendinizi esine de ne dusunuyorsun bir bir anlat ne kadar uzuldugunu sonra ona bir laf carparlarsa kulagı dolu olsun senin tarafınıda bilsin
kızını da oyala kocaman olmus bu o kadar buyuk hakaret ki elay durmuyor yaramaz ona bakamam ben demek cok acı cok
bende olsam bende uzulurum
cekin elinizi eteginizi
ve de eger seni arayıp niye gelmiyorsun dediklerinde bir bir suratlarına soyle
ben boyle ayrımcılık gormedim de bundan sonra siz bize nasılsınız biz de size oyleyiz de benim yavrumu hic bir yere sıgdıramadınız yazıklar olsun size de
seni aglatacak kadar uzdulerse sen de aptal degilsin ya
acısını cıkar bir bir
guzel bir intikam planı yap
cunku onların yaptıkları o kadar ayıp ki yanlarına kalacak bir sey olmamalı

günaydın kızlarrrrr....
çok şükür özüme döndüm yahu sabah kalktım yürüdüm mis gibi
güzelde bir kahvaltı ettim
dişim agrıyor dr tati,le çıkmış 10 gü n sonra gel dedii
çok arım var deidmm antibiyotik yazmıştı ona başla gelene kadar iltahap kurusun dedi

platesimede başlıycma bugün
son 2 haftayı yapayımki 2 haftada daha çok toparlayım
umarım vucudumdaki artılar ödemdir ve hemencik giderlerrr ama nerdeeeee

nilgün
cnm benm derdim iç bacak zaten kuzum mayoda giysem aynısı olcekkk

izlem
tatlı çok güsle görünüyor gerçekten sunum harikaa
bende tabak çanak hastasıyım yaaa
şimdi idare ediyorum eskilerle ama yeni evim içinde alıyorum bişiyler
bu ayaklı tabakytan beim de var ve gerçekten hoş görünüyor
birde iki katlı kurabiye tabakları varya onlarıd açok begeniyorum ben

geçmişi okuyorum ama aklımd akalmıyor bu ara ya çok dalgınım snaırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…