80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslarrr... dün evde temizlik vardı feci yorulmuşum 4 kişi anca evi temizledik.sabahta dükkanın işlerini hallettim anca girebildim özledim sizi

ya hakettimn hakettmem mi
zaten tüm gündür midem bulanıyor
hakettiğim cezayı çekiyorum :2:
dün hamilelikten önce giydiğim kotum vardı onu giydim
tamam yukardan simitler fırladı bir tuhaf oldum ama en azından düğme güzelce kapandı
cok sevindim o sevincle iste git iskenderi ye oldu
halbuki döner yseysdim köfte yeseydim yerine iskender salçalı yağlı
mahvetti beni hic merak etmeyin
bir anlı kzevk iste sonucları

bir de benim evlenmeden once giydiğimn cok sevdigim bir mavi jeans kotum vardı
hadi onu da deneyeyim dedim
bir ümit sanki olacakmıs gibi
valla tek bacağımda kaldı dizimden yukarı cıkmadı
2. bacağı bile içine sokamadım o derece yani
ki hatırlıyorum ben o kotu giyerken bile şişmanım derdim kendimne
ben neymisim halbuki

hic boyle bir deneyiminiz oldumu ?
bacağınızdan bile gecmeyen eski kotunuzu tekrar giyebildiniz mi?

benim giymem ne kadar zaman alır sizce ?
siz ne kadar zaman sonra giyebildiniz ?

çoook geçmiş olsun canım. çocuklukta edbir alınırsa ileride hiç sorun yaşamaz merak etme. sen tedaviyi aksatma yeter. Rabbim şifa versin.

ben ayşecimin tavsiyesiyle arzum aldım. çok saolsun gerçekten güzel. ben arzum fitness aldım onun dediği model kalmamıştı vatan comp.ta. buda suyu falan ölçüyo. çok anlamı yok ama dediği gibi in çık aynı tartıyor. tavsiye ederim 58 tlye almıştım bende.

canım hayata yeniden başlıyoruz aslında. inşallah başaracağız. bende menüyü garip buldum. cacık ayran ve balık. ama ekmek pilav yok harikaaaa..

canım iskenderden 5 6 çatal alıp salataya dayansaydın. yada pidelerini yemeden sadece dönerini yeseydin. hadi kolayı anladımda 3 dilim dondurmada ne sadece 1 kaşık yemeliydin bence. ama sen hatanı anladım zaten

canım bamya herkes yemeyebilir. bencede fasülye en iyisi.

canım sıkma canını. çocuk ilgi sevgi ister . 5 yaşındaki yavrum tabiki hareketli olacak. ah sen onu bana gönderde oğlumla oynasın boollllca. ben bakarımda yediririmde gezdiririmde oynatırımda sen işlerine bak oğlum çok sever kızları çokda güzel oynarlar. ne dersin? bencede mesafe koyma zamanın gelmiş canım.ben beceremedim bari sen yap :18::18:

boşver canım takma kafana hiç bişey için üzülmeye değmez.biraz kendini geri çek hatalarını anlasınlar.nede olsa elayda torunları yokluğunda özlerler belki

canım çok geçmiş olsun dikkat etmeye çalış ilaçlarıda düzenli kullanırsan bişeyi kalmaz. inşallah astımada çevirmez allah korusun..

izlemcim, anlaşılan misafirlerin yemek yemenin nasıl bi zevk olduğunu bilmiyorlar. ellerine sağlık canım tatlının sunumu çok güzel bende yapıyorumda sunumu böyle denememiştim hemen bi slikon kalıp alsam iyi olacak..
tayfaa toplanın izleme gidiyoruz kızlar,
yemeğin hakkını vermek lazım..

sevdacım senin oğluşada geçmiş olsun canım bilmiyordum, çokta yüksek çıkmış, şimdi iyidir inşş..

gülaycım arkadaşlara katılıyorum, onlara hak etmedikleri değeri vermiceksin sonra tepene çıkarlar sizleri görmek istemiyorlarsa sizde görüşmeyin, ben olsam kızımla vakit geçirmeye çalışırım, birlikte parka, avm veya kızın neyden hoşlanıyorsa onu yap. birlikte zaman geçirirseniz kızında o eksikliği anlamicaktır. günü geldiğinde emin ol onlar pişman olacaklardır. bende görümceyle sorun yaşadım eşimde biliyor, ve dört aydır telf'da dahi konuşmuyorum, şimdi haksız olduğunu biliyor buda bana yetiyor. bazen karşındakine ders vermek istersen onu kendinden uzak tutacaksınki anlayabilsinler, sende kendini üzme kızınla zamanın tadını çıkar onları düşünerek değerli zamanını heba etme

bi ara neden olmasın izlem yaaa süper olur seneye nisan mayıs hepimiz zayıflamış oluruz ordak bi yer belirlerizzz ohhhhhhhhhhh bi otel bi eğlence anaaaa çok heyecan oldummm

70 kilodan 100 kilo ya çıkmıştım ve o kotlarım şimdi iki kişilkik yaniiiii doğumdan sonra en az 10 tane kotum o haldeydiiii

canım dün iğne yaptırmaya gittiğimde aile hekimine sordum o da öyle dedi 100 çok ta yüksek bir değer değil dedi anca 400 5000 oldumu endişelenmek lazım dedi ama ilaçları kullanınca inşallah o da kalmaz dedi
seninki nasıl şimdi sevdacımmmm

en sonunda çözdüm izlem ya allah razı olsun wallaaaa

Tünaydınlar ...

Programın özellikleri:

Hamilelik ve yumurtlama takvimi.
Kolay kullanım.
Tüm hesaplanmış veriler doğrultusunda tahminde bulunabilir.
Bebek cinsiyeti tahmin edebilir (ya da kehaneti).
Birden fazla kullanıcı için parolayla koruma mevcut.
Yazdırma desteği mevcut.
Adet dönemi, düşük doğurganlık, doğurgan olmayan günler, yumurtlama, cinsel ilişki, sıkıntı gibi günler takvim içinde gösterilebilir.
Adet döngüsü elle ya da otomatik girilebilir.
Pencere içinde 4 aylık takvim ve luteal faz gösterilebilir.
Windows başladığı anda çalışabilme durumuna göre ayar yapılabilir.
Yeni kullanıcı arayüz.
Hatırlatma ve alarm desteği.
Renkli temalar.
Masaüstü duvar kağıdı takvimi.
Aybaşı öncesi sendromu izler.
Rektal sıcaklık desteği.
Türkçe dahil çoklu dil desteği var.
ajanda olarak kullanılıyor işte ben yükledim eğleniyorum
lingi
http://www
.inndir
.com/
Advanced_Woman_Calendar-38804p.html

canım ya farzetki uzaklar yoklar kızlar çok güzel yazmış kızınla sen vakit geçir benimkide çok yalnız ben arkadaşlık ediyorum avm ye gidiyoruz oyunlar oynuyoruz çocuklu akrabalara gidiyoruz kızın seneye zaten anasınıfına gidecek birçok arkadaşı olur üzülüp ağlamaya değermi mesafeni sende koy umursamaaa yakın olsalar daha fazla dert olur eminim
benim kızımda hala kahvaltı yapmadı akıl küpü kızım bana sesleniyo anne hala işini bitirmedinmi azmı kaldı içim burkuldu kalkıym :)

canım corba turu bırsey yapmıycakmısın? corba yapabılrsın.

ay kıyamam canım ya bosver canım haklısın sen.cogu kaynananın gozunde kızları daha kıymetlı.
Benım babannemde annem herişini yapmasına ragmen pek tesekkur etmez birde herkese halam yapmıs gıbı anlatır fılan halam yanına gıtmemeyınce temızlık fılan yapmayınca-ki cgu zaman yapmaz- kızımın canı sagolsun der.
takma canım kafana.sende bıraz kendını gerı cek canım.bır laf vardır torun baldan tatlıdır dıye gıtme goturme kızını yanına bak o gelır ozaman.

nurancım çok geçmiş olsun kesin nazara geldin walla

çok geçmiş olsun canım sürekli felak ve nas sürelerini oku

[

saolun kızlar.bencede nazara geldim çünkü dün gece sahurda tekrar çay döküldü ayağıma ama bu sefer annem önceden koyduğu için çok sıcak değildi. çay görmek istemiyorum resmen ya. en korktuğum şey yanıktı başıma geldi Allah kimseye vermesin.
bu arada ayşecim çok geçmiş olsun kızına. değeri çok yüksek değil Allah tan

kızlar tartı almak isteyen varsa markafonide arzumun tartıları var. fiyatları bana uygun geldi. aklınızda bulunsun.

dün akşam misafirlerim vardı.yaptığım herşeyden bnde yedim börek hariç ve ekmek yemedim.

menüm şöleydi:
mercimek çorbası
etli patates (patates ve havucu kızarttım ) tas kebabı gibi oldu.
z. yağlı barbunya
pilav
hurma, zeytin
kıvırcık salata
pasta
paçanga böreği

börek hariç hepsinden az az yedim ve ekmek yemedim

nurancım çok geçmiş olsun tatlım,
sıcaklarda yanık zor olur tabii allah kolaylık versin...

sende öylemisin bilmiyorum, benim kardeşimde ambulans hemşiresi
az bi kendini kötü hissetsin soğuk algınlığında filan
serum takılır, kendini koyuverir, derim bende hastalara baka baka psikolojin mi bozuldu

juu ve sena

kek kalıbım, teflon orta boy kalıplardan
ama silikon kalıpla da olur, tatlıyı koymadan önce az bı ıslatmak gerekiyor, yoksa çıkmaz

zekiye terbiyeli tavuk çorbası yapsana güzelim...
sirke ve sarımsak karışımı da koyarsın masaya çok güzel olur

ben o çorbayı yaparken şehriyeleri az yağda kavuruyorum, hem tadı çok güzel oluyor hemde beyaz çorbada daha iyi hissediliyor
istersen tarif vereyim, haftada 2 kez yaparım mutlaka ben bu çorbayı ev halkının en çok sevdiği çorba

cok gecmıs olsun cnm.ya bırıne nazar duası fılan okuttur cnm.sende oku kendıne dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…