nurancım çok geçmiş olsun tatlım,
sıcaklarda yanık zor olur tabii allah kolaylık versin...
sende öylemisin bilmiyorum, benim kardeşimde ambulans hemşiresi
az bi kendini kötü hissetsin soğuk algınlığında filan
serum takılır, kendini koyuverir, derim bende hastalara baka baka psikolojin mi bozuldu
izlemmmm heyo görüşemiyoruz hiç bu ara
şinci ben plstese kaçarrrr:82:
sağol izlem. sıcakta ve ramazanda zor oldu benim için.
ben son raddeye gelene kadar birşey yaptırmam,kolay kolay ilaç içmem. bende de tam tersi etki yapıyo sürekli hastanede olmak. hayatımda bi kez serum takıldı düşün.ama dediğin gibi arkadaşlarım var. hele bi arkadaşım resmen serumseverbende öyle bişi yok.
zekiye terbiyeli tavuk çorbası yapsana güzelim...
sirke ve sarımsak karışımı da koyarsın masaya çok güzel olur
ben o çorbayı yaparken şehriyeleri az yağda kavuruyorum, hem tadı çok güzel oluyor hemde beyaz çorbada daha iyi hissediliyor
istersen tarif vereyim, haftada 2 kez yaparım mutlaka ben bu çorbayı ev halkının en çok sevdiği çorba
canım corba turu bırsey yapmıycakmısın? corba yapabılrsın.
ay kıyamam canım ya bosver canım haklısın sen.cogu kaynananın gozunde kızları daha kıymetlı.
Benım babannemde annem herişini yapmasına ragmen pek tesekkur etmez birde herkese halam yapmıs gıbı anlatır fılan halam yanına gıtmemeyınce temızlık fılan yapmayınca-ki cgu zaman yapmaz- kızımın canı sagolsun der.
takma canım kafana.sende bıraz kendını gerı cek canım.bır laf vardır torun baldan tatlıdır dıye gıtme goturme kızını yanına bak o gelır ozaman.
çorba yapıcam kızlar da bi tür daha çıkarayım dedim işte aç gözlülük illa masa dolu olacak. izlem tesadufe bak ya bende tavuk çorbası yapıyorum hasladım etleri dittim bille. ama seninki farklı sanırım benim tarifte sehriye yok. sen yaz tarifi bi kenarda dursun
kızım sana yazıyorum sen hiç görmüyorsun kii
kaç bakam
çorba yapıcam kızlar da bi tür daha çıkarayım dedim işte aç gözlülük illa masa dolu olacak. izlem tesadufe bak ya bende tavuk çorbası yapıyorum hasladım etleri dittim bille. ama seninki farklı sanırım benim tarifte sehriye yok. sen yaz tarifi bi kenarda dursun
aaaa kız görüyorum hattaa yazıyorum ya kuu:76::76::76:
tatlın güsel görünüyor didimmm tabak çok güsel dedim
bikini hakkındaki yazına yorum yaptımmmm
platesimi yaptım kızlarr özüme döndüm şükürrr
sağol canım hoşbuldum.yok dr yağ bezesi elleme hemen geçer diye bekleme dedi.boğaz enfeksiyonu geçiren çocuklarda oluyormuş.ertesi gün kk dan bi arkadaşımla telde konusurken onunda oğluşununn bogaz enfeksıyonundan sonra yumruları oldugunu ogrendım.
fakat sanırım benım bıcırıkda nazar var :) (aklıma baska bısey gelmıyor bende kendımı boyle avutuyorum) sımdıde soguk algınlıgı durumunda saat bası aglayarak uyanıyor nefes alamadıgı ıcın.
selamlarrrr tam iki saattir geçmiş yapıom dün giremedim biraz canım sıkkıındı bide eve geç geldik die girmedim malum çok sayfa olmuşşş
kızım inanılmaz dercede alerjik bir çocukmuş 0-60 olması gereken değer 109 çıktı çok canım sıkıldı ve ciğerlerde de biraz sıkıntı varmış bir sürü şurup iğne verdi 1 hafta sonunda görüşelim dedi doktor.... ama alerjik şurubunu hemen içirdim ve bi daha öksürmedi şükürler olsunnn.... bakalım inşallah düzelirrr yoksa astıma meyilli bir yapısı varmışşş
şimdi alıntılarımı cevaplayayımmmmm
arkadaşım sen niyeti bozdun bence burda zayıflamaya çalışıoz sen de güzel güzzel tatlıları koyuyon böle olmazkiiiii
bizim tayfaaaaaaaaaaaaaaaaa fııııfffıııuyyytttt hadi izleme yemek yemek ne komik düşünsenizeeeeee....
dolmaları kapışıozzzz tatlıları elimizle yiyosss.......
AYŞECİM canım cok geçmiş olsun kuzucuga benim oglanında alerji testinde sizin yine 100 küsür çıkmış bizimkinin 500 küsür çıkmıştı 560 mıydı neydi. şuruplarını falan çok dikkatli kullan canım. inşş. hayırlısıyla iyileşir çabucak.
dünkü menümü yazıyım
iftar : iskender + diyet cola ve üzerine de maras kesme dondurma 3 dilim mado da
sahur: kalkamadım
şuanda da inanılmaz bir mide bulantım var
gece falan bir sıkıntı yoktu hos her sabah midem bulanıyor benim orucluyken ama bu sabah extra kötü dünkü yağlı salçalı iskenderden mi dir acep bilmiyorum
midem ağzımda ama
dün tartıda hala 86,0 görebiliyordum ama bakalım bu aksam ne gorecegim
muhtemelen iyi seyler değil
kac aksamdır corba falan cnm istemiyor diye icmedim ama bu aksam kesin icmeliyim galiba
başladım nilgünüm başlamam mı,pazartesiden beri hergün gidiyorum,et bile kırdım ki pilatesi bırakalı sadece 20 gün olmuştu,insan ne çabuk alışıyor rahatlığa,hem hemencik kaslar gevşeyiveriyor..
ya o ne parogramı gebelikmi banada bi sölesene yafrumm çok merak ettim
günaydın canlarımmmm
dün başım ağrıdı dedim ya anlatayım kuular;
benim bi kaynanam var,bide görümcem var
ben eşimle 15 yaşımda tanıştım çok sevişerek evlendikkaynanamda o zamanlar benim için ölüp biterdi,
sonra görümcemde sevişerek evlenmek istedi, kıskanç şeyama damadı beğenmedi bunlar ..
ama nasip ya ikimizde 2 ay arayla evlendik,onların durumu(görümcemlerin) bizden kötü kocası esnaf gece 11 den aşağı tükanı kapamıyor,kız hiç biyerlere gezmeye gidemiyor .iştende çıkardı evde çocuk bakıyo..işte durum böle olunca kaynanamlar kızlarına acıyo mu artık,kıyamıyomu hep onları korur kollar ,benim eşim üvey evlat.bazen 1 ay aramayız onlarda aramaz,gitmesek zaten evimize gelmezler..kayınpeder elay 'ın doğumunda geldi en son,kaynanam geçen eylül de doğum gününde
böyle kinaye yaptığıma bakmayın çok seviyorum onları aslında istiyorum aile olalım yiyelim beraber içelim kısaca kaşınıyorum çünkü normalde gelinler kaynana sevmez ya ,ben nasıl seviyorum ,çünkü birlik beraberlik olsun isityorum ama EL KIZI GAVUR KIZI diye boşuna dememişler.
neyse görümcemin kızı elayla bir haziran 15 den beri kaynanamın yanında kalıyor yazlıkta ,elayı almıyor sözüm ona durmuyor hareketli o diyor,ama aslında benim kızım yaramaz falan değil ,olsa söyleyin şuan burada nasıl yazabilirim ,şuan uyandı kahvaltı bekliyor benden ,içerde şiir okuyo kendi kendine kuzum... gelmiş yazlıktan gittim görümcemde battaniye yıkıyorlar,temizlik yapıyorlar kızının evinde anne aşk olsun hiç aramadınız 15 gündür ,elay sizi sayıklıyor ,oda istiyor aleyna ile oynamak.. dedi siz arayın bizden beklemeyin,hem aleyna oturuyor çizgi film seyrediyor bütün gün ,elay ilgi istiyor ben bakamam ona ...
benim kızım 5 yaşında bütün gün saf gibi tv karşısında mı oturcak(gerçi görümcemin kide 6 yaşında ama neyse ),bu çocuk enerjisini atacak tabi, istiyor ki öyle sakin olsun ama yok işte ....
kısacası kızlar eşim ben ve kızım istenmeyen değil de böyle 2. plandayız ,ne var ne yok maddi manevi kendi kızları ..ben evlat ayrımı görmedim benimde kardeşim var ,ama bunlar okadar çok ayırıyor ki hangini anlatayım...toparlayamıyorum bile ...çok sıktılar canımı dün ağlamaktan gözlerim şişti,elay onlar için ağlar babaneme gitcem diye ,onlar elayı istemez ... işte böyleee arkadişler...haksızmıyım
arkadaşlar kk bi sorunmu var msj lar iki defa çıkıyor
günaydın kıslarrr... dün evde temizlik vardı feci yorulmuşum 4 kişi anca evi temizledik.sabahta dükkanın işlerini hallettim anca girebildim özledim sizi
ya hakettimn hakettmem mi
zaten tüm gündür midem bulanıyor
hakettiğim cezayı çekiyorum :2:
dün hamilelikten önce giydiğim kotum vardı onu giydim
tamam yukardan simitler fırladı bir tuhaf oldum ama en azından düğme güzelce kapandı
cok sevindim o sevincle iste git iskenderi ye oldu
halbuki döner yseysdim köfte yeseydim yerine iskender salçalı yağlı
mahvetti beni hic merak etmeyin
bir anlı kzevk iste sonucları
bir de benim evlenmeden once giydiğimn cok sevdigim bir mavi jeans kotum vardı
hadi onu da deneyeyim dedim
bir ümit sanki olacakmıs gibi
valla tek bacağımda kaldı dizimden yukarı cıkmadı
2. bacağı bile içine sokamadım o derece yani
ki hatırlıyorum ben o kotu giyerken bile şişmanım derdim kendimne
ben neymisim halbuki
hic boyle bir deneyiminiz oldumu ?
bacağınızdan bile gecmeyen eski kotunuzu tekrar giyebildiniz mi?
benim giymem ne kadar zaman alır sizce ?
siz ne kadar zaman sonra giyebildiniz ?
saolun kızlar.bencede nazara geldim çünkü dün gece sahurda tekrar çay döküldü ayağıma ama bu sefer annem önceden koyduğu için çok sıcak değildi. çay görmek istemiyorum resmen ya. en korktuğum şey yanıktı başıma geldi Allah kimseye vermesin.
bu arada ayşecim çok geçmiş olsun kızına. değeri çok yüksek değil Allah tan
tekrar geçmiş olsun..
of ya kıyamam,küçücük çocuğun çektiğine bak.keşke tüm hastalıkları biz çeksek.çok geçmiş olsun canım..
harika olur valla.aslında her ay birimize gitsek süper olur.neyse bana bak sen kafana sporu diyeti falan takma.bir yandan kızının rahatsızlığı,bir yandan cenaze,wc sorunlu her şey senin alehine yani.kendini kasma ama sonra veririm diye de ipin ucunu kaçırma.seminerler başlayınca eminim vereceksin kiloları..
ay seninki de fenaymış ya..çok geçmiş olsun.Allahım beterinden esirgesin..
beter ol emi
ah güzeli ya biz napacağız seninle..kızmamızı istiyordun al kızıyoruz işte.çorba içseydin bu kadar yemezdin.bi de iskender yani.hadi salçasını yağını geç alttaki pidelerden ne haber?ben dışarda yediğimde hep salata bardan alırım,tavuklu salata falan alırım.canım et mi istedi söylerim ızgara etimi yanına da salata alırım.değer mi yaşadığın mide bulantısına ha..
inan kendimi çok kısıtlıyorum.ağzımın tadı gitti.en son ne zaman kendime zehir etmeden bir şey yediğimi hatırlayamıyorum.artık canım yemek yapmak da istemiyor.mutfaktan nefret ediyorum.keşke eşim yemekleri yapsa..yada çok param olsa hep dışardan söylesem..ama ne yapalım katlanıyoruz işte..
demem o ki lütfen çorba iç sonra da yemeğini ye:bi de diyet kola..o da az da olsa şeker içeriyor yine.neden 3 dilim dondurma? 1 dilim ye..yada sütlü bir tatlı ye..
böyle yersen ya yerinde sayarsın ya da kilo alırsın.yedikleriniz zehir ettim kusura bakma ama bunları duya duya ben de akıllandım.
oh ne güzel devamını getir sporun ve milleti çatlat..
programı seher yazmış ben de adını vereyim indir google dan.
" advanced woman calendar" yaz ilk çıkan linke tıkla..
aslında senin bu kadar kv le görüşmek istemene mennun oldum.çünkü onlar beğenmesen de hep hayatın da olacaklar.çocukken hatırlarım bayramlarda 3 kardeş babamla dedemlere/babannnemlere giderdik.sonra bir yerde buluşurduk annemle babam eve dönerdi biz 3 kardeş anneannemlere giderdik.2 yerde de çok güzel vakit geçirirdik ama ne annem ne babam karşı aileye gitmezdi.çok üzülürdüm.şimdi benim de başımda benzer sıkıntı var.istiyorum ki çocuğum babaannesi anneannesi ile büyüsün.neyse benim konu uzun sonra yazarım.
benzer ifadeyi kendi annem o zaman küçük kızım 3 yaşındayken kurdu ve ben 1 sene gitmedim.neymiş yaramazmış çocuğum.ben de kızdım sen anneannesin kızım salonun ortasına (afedersiniz) etse içinden üzül dıştan belli etme demiştim.eşek değiliz ya tabiki çocuğumuzun peşinden koşar temizleriz.yani o sene gitmeyince ve bana tel de neden gelmiyorsun diyince ettiğin laflar hala aklımda çocuğum büyüyünce gelirim dedim.ki öyle oldu.şimdi ne kadar çocuklarla ilgileniyor sorma..
kimsenin snaa böyle davranmaya hakkı yok.eşine anlat durumu.biri bir şey deyince hazırlıksız yakalanmasın.ama deki durum bu.elay büyüsün biraz milleti rahatsız etmeyelim de..kızınıa da pembe bir yalan söyle.tatile gitmişler de evde yoklar de..başka ortamlara sok..inşallah hayırlı bir çözüm bulunur.ama içinde kalmasın,söyle düşüncelerini birazda kv kafa yorsun..
benim mesajı söylüyorsan benim hatam 2 defa basmıştım ondan çıktı 2 tane..
ellerine sağlık.anam evi ne kadar kirletmişsiniz 4 kişiyle nereyi temizlediniz bu kadar..ev mi büyük yoksa?
aslında o sevinçle daha çok iltahın azalmalıydı neyse sen de tam tersi olmuş.ben salak gibi olmuyor diye tüm kıyafetlerimi dağıttım.şu an deneyeceğim eski birt şey yok..
kızım bu nazar değil düpedüz sakarlık
şaka şaka .ama dikkatli ol ya..kıyamam çok acır şimdi.Allah şifa versin canım..
kızlar size benden bir bomba...
biliyorsunuz çocuğu ertelemiştim bir türlü cesaret edemiyordum eşimle tatile gidince de ay ne güzel böyle hayat ya yiyelim içelim gezelim seneye yaparız demiştik..
hiçbişi yok dün bir ara tek başıma dışarda sigara içerken içime ateş gibi bir sıcaklık yayıldı..
içimden bir ses nihal geldin 33 yaşına..
bak kg vermeye de başladın..
ne zamandır bayılmıyorsun..
antidepresanı kestin bak iyi de hissediyorsun..
eski mutlu neşeli enerjik nihal geri döndü...
çok şükür eşindne memnunsun...
maddi bir sorunun da yok..
eeee hadi herşeyi planla nereye kadar..
rahat bırak kendini...
hemen başla çocuk çalışmalarına ne zaman olursa diye konuştu..
bu düşünce bile içimin huzurla dolmasını sağladı..
akşam eşimle de konuştum ne dersin diye..
sen hazır hissediyorsan ben hep hazırım tamam o zaman dedi..
şu anda reglim..bakalım hayırlısı bitince korunmuycam..
benim için dua edin kızlar..
ağustosta hamile kalıp mayısta doğurmak en çok istediğim şeydi seneye bırakmıştık artık ama bakalım kısmet tabi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?