80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihal bebek konusunda bence tam zamanı canım fazla gec kalma derim beni dinlersen cocuk dogurmak sorun degil sonra hayatın cocuk oluyor o yüzden biran önce yola koyul canım

bende kardeşime öyle sesleneyim bundan sonra

hay sen çok yaşa

serumsever
güzel oldu bencede bu serumsever dersin beni anarsın

ne güzel anlatmışsın canım..
Allah mutluluğunuzu bozmasın,ömür boyu böyle sürsün inşallah. balıktada rastgele canım

izlem bloğu inceledim hatuna bak ya ne güzel üşenmyip giyip çıkarıp duruyor..
para da var belli..güzel incelmiş ama iyi olmuş darısı başımıza..
hiç üşenmemiş gerçekten ne çok kıyafet giymiş o öyle..

allah mutlulugunuzu bozmasın

nihalim çok sevindim melahat ben...seni böyle umutlu ve sağlıklı görmek çok çok çok güzel cnm...hadi bakalım belinize kuvvet:))

meloşumm sağol tatlım ya bakalım niyetine girdim ama kısmet bu işler biliyorsun..
sen ne yaptın kilo meselesini ya face den bakıyorum .ok kilollu görünmüyorsun.. elvin de maşallah çok tatlı ya missss

Rabbim mutluluqunuzu daim etsin cnm..bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllaraa

bugün 2 yere daha cv bıraktım..bişey çıkmıcak biliyorum

izlem bloğu inceledim hatuna bak ya ne güzel üşenmyip giyip çıkarıp duruyor..
para da var belli..güzel incelmiş ama iyi olmuş darısı başımıza..

parayla da alakası var tabiki ama
hergün işe gidiyor hayatım tabiki giyecek, giydiğinide yakıştırıyor maşallah
bu birazda insanın içinden gelmesiyle alakalı

nihalcim bebek yapmaya karar vermişsin canım Rabbim saglıcakla hayırlı bir evlat nasip etsin ve inşallah çok saglıklı rahat ve keyifli bir hamilelik geçirirsin

zum canım maşallah Allah agzınızın tadını bozmasın inşallah daha nice nice seneleri birlikte mutlu bişekilde sevdiklerinizle yaşarsınız canım

izlem yiterrrrr yaaa tarifleri okurken burda midem kazınıyor şaka bi yana bende hemen not alıyorum canım teşekkürler paylaşımların için ellerine saglık becerikli hatunsun maşallah

nilgün senin başkalarına yazdıgın yorumları okumak bile çok keyifli iyiki burda bizimlesin canım

canımmm işallah hep böyle mutlu olursunuz..Böyle mutluluk haberleri aldıkça çok seviniyorum ben..evdeki huzur işte mutluluk budur...aman çok dillendirme insnaın en çok kendine nazarı değiiyor valla..ben ne zaman kocamı yere göğe sığdıramasam lafını etsem akşamına kavga ederiz..İşallah hep birbirinize aşkla bakar hep böyle mutlu olursunuz..Bak ne güzel eşin seni dinlemiş istediğini yapmış seninle daha çok vakit geçirmek için..değerini bil..ne kocalar var..

meloşum hoşgeldin balım
9 kilo haa, vaayy be demek istiyorum

oooo adam çalışmaktan ölmemiş bu seferde gezmeden ölecek kuu
allah korusunn, şaka bi yana, mutluluğunuz daim olsun tatlım
çok sevindim senin adına vallahii
kebab salonu haa, sen nerde oturuyordun kuu

afiyet olsun denizcim,
bende görünce not alıyorum hemen iyi oluyor

melocum gelmiş gitmiş iyi olmana sevindim canım 9 kilo gitmiş maşallah dahada gider enkısa zamanda eminimki azimli hatunsun sen ne de olsa

banu canım 10 gün önce antalyadaydık o turistler o kadınlar ne haldeki vücutlarına giymişlerdi bikinileri bi görsen ve hepside halinden son derece memnun mutlu mesut keyfini çıkarıyorlardı tatilin.zayıf fit vücutlu bayanların bile mutlaka çatlagı patlagı vardı herkeste var bi kusur lütfen sıkma kendini bukadar keyfini kaçırma bu sebeplerle

kızlar iki gündür cok yiyorum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ye sen yeee ortim ye de seni geçeyim arayı açtın zaten gıcık ediyon beni yemeye devam et canım yeeeeeeee
nihal bebek konusunda bence tam zamanı canım fazla gec kalma derim beni dinlersen cocuk dogurmak sorun degil sonra hayatın cocuk oluyor o yüzden biran önce yola koyul canım

ya rahatlık nereye kadar diyorum selmacım..keşke 30 yaşında olsaydım o zaman beklerdim daha..Biz kocamla geç bulduk birbirimizi ikimizin hayatında da daha öncesinde adam gibi bir ilişki olmamış derken doyamıyoruz birbirimize vakit ayırmaya...daha yeni flört eder gibiyiz..ondan bu ilgi sevgi kendi çocuğum için bile olsa bölünsün istemiyordum bir süre daha ilk kez bu kadar seviliyorum ilgi görüyorum..ondandı sanırım bunu daha çok yaşama isteği ama yok işte yaş geçiyor...işallah çok aramayız..

kızlar sabah annemden azar işittim dedim bir iki kilo daha vereyim ozaman alışveriş yapacagım kızdı bana dahada verirsen yaşlı görünür yüzün yeter artık taktın kafaya daha neler neler dedim anne nerde taktım herşeyden yiyorum görüyorsun olsun yeter verme artık diyor gerçekten zayıflayınca yüzüm yaşlımı görünecek yaaaa

nihalcim inş hep ilk günün sevgisi ve mutlulugu olsun hayatında nere gitsen yapacaksın sen bu cocugu en iyisi yap gitsin kotümü olur bir kuzu hayatınızda bak ben 37 yaşındayım kocaman cocuklarım var iyikide dogurmuşum büyütmüşüm gerci büyüyünce cok gıcık oluyorlar ama ne yapacaksın yinede cok seviyoruz halen benim için kırk günlük bebekler

Sizi tatlı kılacak kadar mutluluğunuz olsun, güçlü kılacak kadar acınız ve sizi kullanmalarına fırsat vermeyecek kadar umudunuz.

gbende de aynı dert var.gerçi sabah erken kalkıp işe gitmiyorum ama kızlar erken kalkıyor.mecburen kalkıyorum ben de .ama uykuyu yeterince almayınca sarhoş gibi sürünüyorum işte..hava da bozuk bugün burada.o da etkiliyor tabiki.

canım nasılsın?elvin nasıl?çok özledik seni.başlayacak mısın seminerde okula?kıza bakacak birini ayarladın mı?
oh ne güzel 9 kiloda gitmiş.hayranım sana ya...

böyle mutlu çiftler görünce çok seviniyorum.Allah sizi nazardan esirgesin.birbirinize sevginizi saygınızı daim etsin .

bir şey anlatayım da kocanın kıymetini daha da bil.

elektrik faturası gelmiş.çok değil az da değil.eşime sordum koşu bandı her gün kullanılıyor ya etkiler mi diye.yok dedi fazla etkilemez.ama bakıyorum da yaktığın elektrik kadar kilo verdiğin yok.hala aynısın.

anam bu adam elimde kalacak bigün..:84::84::84:

sağol tatlım.ben de sizin yorumlarınızı keyifle okuyorum.

olur mu ya.insan kilo verince daha genç görünür..

Ben Geldimmm
Nasılsınız Bakımmm
Ben İyiyim Çok Şükür Her Ne Kadar Kilo Vermesemde
Yaarın Belli Olcak Halim Bakalım Bu Akşam Ne Kadar Toparlayabilirsem Artık
Bildirimi Yarın 1 2 Gibi Yaparım Ancak Normal Kilom Çıkar Benim
Sanırım 76 Görcem Ama Çok Heycanlıyım Bu Yüzden Yeni Bir Rakam Görcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…