nilgünüm senin yediklerim çok az gibi geliyor bana yaa.. kaç zamandır söylemek istiyorum ama siz daha tecrübelisiniz ayıp olur diyorum bir yandan.. ama daha vermen gereken çok kilo var hedefine ulaşmak için.. az yemek iyice metabolizmanı yavaşlatmaz mı
bu gün ki yediklerim
sabah sütsüz sade kflex 2 ceviz su
öğle domatesli makarna 1k yoğurt
ara 3k kısır
akşam çorba 2k tavuk sote 1k pilav 1 parça pide yarım kk peynir
ara maden suyu
biraz saçma bir menü olmuş neyse herkese iyi geceler
tabiki çektir işini ne,taş mı taşıyor sanki sırtında..bak domates bahçesindeki resmin harikaydı pozun da güzeldi.pilatesin verdiği dik duruşu ve içe çekilen karnı göster bize bacım.hadi bekliyorum..
kıyamam ya hala unutmamışsın.halt etti sanki o lafları söylemekle.bak o senden beter olmuş.sen de dalga geç onunla da anlasın.gerçi işe de yaramaz sanırım.erkekler pek takmıyor kiloyu...
kızlar eve geldim kustum ağzımdan burnumdan acı su çıktı..safra..sanırım üşüttüm..bir yandan da tüm gün regl sancısı çektim..kocam da yok kingde tarçın çayımı içeyim de yatıcam hiç keyfim yok..bu ara k ya ara vercem ya çok yedim midemi bulandırdı..bugün öğlen işyerinde yemekhanede yedim rosto,püre,2 çatal erişte ve 2 çatal da güllaç yedim.ayy yemez olaydım gülsuyunu nocalamışlar o midemi bulandırdı..ama mutlu oldum öncedne çorbası ana yemeğiğ pilavı meyvesi tatlısını yer ayy dordum derdim şimdi hepsinden ucunda aldım yine de çok rahatsız oldum benim mide iyice küçülmüş..artık işyerinde ne yiyeceğim derdindne bıktım valla..k o anlamda iyi oluyordu ama tilksindim..yarım lt süt almıştım bugün bitiremeyince onu da içtim derkez fazla geldi..zaten eve gelince tartıldım artıdayım...regl olduğum için en kötü ihtimalle sabit çıkmam gerekiyordu olmadı nihal otur sıfır..şu leslie nin 5 mile ne bir bakıcam akşamları ona başlayım bari bu hafta spor yapamadım hemen tartıda gösterdi kendini..
slm kıslar hepiniz iyisinizdir umarm
banucum elbiseni güle gülegiy canımm
izlem tarifleri döktürmüşsün yine öle gözüme takıldınız
menüm
sabah
1 kk peynir
1 yumurta
yarım domates
ara 1tane armut
öğlen
3 kaşk etli türlü yemeği
2 kaşık pilav
2kaşık yogurt
ara 1 armut
akşam
1 tane karnıyarık
salata
1dilim ekmek
1 fincan nescafe sütlüara
1 salkım üzüm
yatarken 1 bardak süt
a
bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz koskaca 9 seneee ama iyiki sevmişim iyiki aşık olmuşum iyiki hayatıma giren ilk ve tek erkek o olmuş iyiki benim olmuş çok seviyorum ömrümüüü
(her ne kadar beni gıcık etsede,kıskançlık krizlerinden tımarhanelik etsede,napimm çok seviyorum)
rabbim herkesin yuvasına agız tadı versin,huzur versin,bolluk bereket,güzel geçimler nasip etsin inşşşş.
kafanızı agrıttım ama mutlulugumuda paylaşmadan edemedim sizleri çok seviyorummmmm
Sizi tatlı kılacak kadar mutluluğunuz olsun, güçlü kılacak kadar acınız ve sizi kullanmalarına fırsat vermeyecek kadar umudunuz.
gbende de aynı dert var.gerçi sabah erken kalkıp işe gitmiyorum ama kızlar erken kalkıyor.mecburen kalkıyorum ben de .ama uykuyu yeterince almayınca sarhoş gibi sürünüyorum işte..hava da bozuk bugün burada.o da etkiliyor tabiki.
bir şey anlatayım da kocanın kıymetini daha da bil.
elektrik faturası gelmiş.çok değil az da değil.eşime sordum koşu bandı her gün kullanılıyor ya etkiler mi diye.yok dedi fazla etkilemez.ama bakıyorum da yaktığın elektrik kadar kilo verdiğin yok.hala aynısın.
anam bu adam elimde kalacak bigün..:84::84::84:
.
canım seni üzmek istemem ama daha sevgiliyken böyle diyen evlenince neler der. ya dediğini yap sağlıkla zayıfla yapsın hokkabazlığını yada yol yakınken.....neyse kafanı karıştırmayayaımHanımlar felaket gaza geldımzayıflamam lazım.
Erkek arkadasımla konustum ıste bana dedıkı zayıfla artık. Bende zayıflayacam dedım.İnanmıyorum senın zayoflayaccagına dedı.2 senedır bırbırımız tanıyoruz 2 senedır zayıflayacam dedın bak aynısın dedı.2012 de kıyamet kopcagına ınanırım senın zayıflayacagına ınanmam dedı.(bunu gulerek benı gaza getırıp zayıflamam ıcın dedı ama olsun saka maka gaza geldım verıcemmmm )Sakada olsa erkek arkadasımın oyle demesı guruma dokundu.
Vermem lazım bunları.Siz tecrubelı ve bılgılı hanımlar lutfen bana yol gosterın.Hıc bukadar ısteklı olmadım
ah canım ya bende eş yanında söylenen hertürlü kötü söze karşıyım. hemde kendi ailenden gelince hiç katlanılır gibi olmuyor. çok yaşamışımdır benzer olaylarıcanım bende hep oldum olası balık etliydim yani tartılmazdım bile eşim hiç bir zaman bu konuda şaka bile yapmadı bi kere erkek kardeşim eşimin yanında 1 lokma ekmek aldım nefsim körelsin bari dedim o da sende ne körelmez bir nefis varmış dedi öyle bozuldum ki kardeşime ki eşimin yanımda olması beni mahvetmişti tuvalete gittim dakikalarca ağlamıştım ama ii gaza getirdiği de bir gerçekkkk
tatlım evet karnın şiş görünüyor.mutlaka ödemin de etkisidir ama yanlış da poz vermişsin.bi de fotoyu çeken de alttan almış.biraz daha karşıdan alsaydı daha iyi olurdu.deryacığım sanırım daha iyi anlatırsın sen.
bana mı öyle geldi yoksa...elbisen çok güzel.güle güle giy..
ayşecim benim de kardeşimden var bombalar ki o zamanlar çok daha iyiydim şimdiden 15 kg falan zayıftım...
elekrikler kesilir bizimli alır eline ışıldağı açar kamera gibi ışığını üzerime tutar yayına başlardı"evet sayın seyirciler miss lod ayı lod yarışmasının favori ismi nihal var şimdi karşınızda...."
sonra tv nişn önüne geçtiğimde abla ya çekilsene maşallah 52 ekran toton var ...
dışardayız bana sesleniyor:ablaaa..yanıt yok..nihalll..ses yok..dombidiiiiii...sonra ben bakınca bakın gördünüz mü naısl biliyor kendini...
yanında dolaşırken (kardeşim o zamanlar çok yakışıklıydı şimdi o dombidi)abla ya yanımda dolaşmasana git uzaktan yürü şimdi kızlar bakacak vay be çocuğa bak ne hoş ama gitmiş bir dombidi bulmuş diyecekler karizmamı bozuyorsun deri..ben de nee öyle mi der sokak ortasında öperdim onu..gel bak nasıl çiziliyormuş karizma diye..
yıllarca kardeşimin tacizlerine maruz kaldı..babamın da keza öle..
yaaa nihal bizim köyde köğün vardı...
eee baba napayım...
o ne biliyor musun?
bilmiyorum..
koca ekmeklerin konulduğu kocaman bir sepet..
eee napayım baba..
aaa kızım napayım olur mu senin toton da aynı onun kadar...
ben negatif motşvasyona innamıyorum..bende hiçbir işe yaramadı valla..ama annem şimdi olumlu motive etmeye çalışıyor sağolsun..kurbanda izmire gidicem nasipse..kızım o zaman akadar 10 kg ver...çizmenden kabanına eteğinden elbisendne iç çamaşırlarına bikinine ayakkabı çantana kadar ne istiyorsan alacam diyor...bende daha çok işe yarıyor valla...
unutmadım tabi ya nilgüncüm ne büytük travmalar yaratmış bende..kardeşimin boyu 1.88 karısı hamileyken o da kilo almaya başladı hatta karısı 13 kg ile doğuma gitti kız hiç çatlamadı kardeşimin karnında 2 kocaman çatlak var berbat görünüyor..nolduu hala doğum kilollarını verememişsin diyorum o kadar...utanmaz bir de subay olacak..totosunu kaldırmıyor hiç herşeyi habercisine yaptırıyor bize de iş buyuruyor..eşek..yok ya ben çok ççektim kimseyle dalga geçmem..
kızlar eve geldim kustum ağzımdan burnumdan acı su çıktı..safra..sanırım üşüttüm..bir yandan da tüm gün regl sancısı çektim..kocam da yok kingde tarçın çayımı içeyim de yatıcam hiç keyfim yok..bu ara k ya ara vercem ya çok yedim midemi bulandırdı..bugün öğlen işyerinde yemekhanede yedim rosto,püre,2 çatal erişte ve 2 çatal da güllaç yedim.ayy yemez olaydım gülsuyunu nocalamışlar o midemi bulandırdı..ama mutlu oldum öncedne çorbası ana yemeğiğ pilavı meyvesi tatlısını yer ayy dordum derdim şimdi hepsinden ucunda aldım yine de çok rahatsız oldum benim mide iyice küçülmüş..artık işyerinde ne yiyeceğim derdindne bıktım valla..k o anlamda iyi oluyordu ama tilksindim..yarım lt süt almıştım bugün bitiremeyince onu da içtim derkez fazla geldi..zaten eve gelince tartıldım artıdayım...regl olduğum için en kötü ihtimalle sabit çıkmam gerekiyordu olmadı nihal otur sıfır..şu leslie nin 5 mile ne bir bakıcam akşamları ona başlayım bari bu hafta spor yapamadım hemen tartıda gösterdi kendini..
evet ya kendi ailenden biri yaptımı daha kötü oluyor benim bide halamın eşi var böle arada bir canımı sıkarrrcanım daha nice 39 ,49 ,59 lu yıllar geçirin..mutlulukla, huzurla ,sağlıkla evlatlarınla birlikte inşallah...
buda çook güzel bir söz. umudumuz hiç bitmesinnnnn...
canım bende 12 1 arası yatıyorum. uykuya geç dalarım hep.2 gibi uyuyup 3 e doğru sahura uyanıyorum. 4 4:30 gibi yatıyorum uyumam sabah bazen 6 yı buluyor. derken 8 9da uyanıyor oğlum. en fazla 5 saatlik uyuyorum. Allah sabırlar versin.
erkek milletide böyle işte hazır seninkini ele almışken benimkinide bi elden geçirmek lazım
canım seni üzmek istemem ama daha sevgiliyken böyle diyen evlenince neler der. ya dediğini yap sağlıkla zayıfla yapsın hokkabazlığını yada yol yakınken.....neyse kafanı karıştırmayayaım
ah canım ya bende eş yanında söylenen hertürlü kötü söze karşıyım. hemde kendi ailenden gelince hiç katlanılır gibi olmuyor. çok yaşamışımdır benzer olayları
bakma dilimiz söylüyor da biz yapamayız kimseyle dalga geçemeyiz.eşim sigarayı bırakmayı denedi,2 gün içmedi sonra tekrar başladı.geçen gün bi sahur programında hoca peygamber efendimiz de sigara içmezdi.siz de peygamber aşkına içmeyin bırakın sigarayı dedi.o da peygamber adını duyunca kötü oldum bırakacağım sigarayı dedi.
geçen balkona çıktı ben de çayını koyayım diye bi baktım ki rengi attı beni görünce.sigarayı saklamaya çalışıyor.hiç bir şey demedim.dalga geçmedim.ama o olsa lafın alasını söylerdi..
bugünkü menüm:
sabah: (11 gibi geç kahvaltı) 1 çav ekmek / domates / salatalık / peynir / çay
ara : 1 bardak kefir
ara: 1 şeftali / 2 erik
akşam: 1 tabak tavuk sote / yoğurt / salata
ara . 4 parça kavun
veee 45 dak leslie + 20 dak aletli spor + 200 twist
eee daha ne olsun dimitatlıları affettirdimmi :80::80:
bakma dilimiz söylüyor da biz yapamayız kimseyle dalga geçemeyiz.eşim sigarayı bırakmayı denedi,2 gün içmedi sonra tekrar başladı.geçen gün bi sahur programında hoca peygamber efendimiz de sigara içmezdi.siz de peygamber aşkına içmeyin bırakın sigarayı dedi.o da peygamber adını duyunca kötü oldum bırakacağım sigarayı dedi.
geçen balkona çıktı ben de çayını koyayım diye bi baktım ki rengi attı beni görünce.sigarayı saklamaya çalışıyor.hiç bir şey demedim.dalga geçmedim.ama o olsa lafın alasını söylerdi..
geçmiş olsun nihalcimmm
evet ya kendi ailenden biri yaptımı daha kötü oluyor benim bide halamın eşi var böle arada bir canımı sıkarrr
nilgüüşşş kuzum dün misafirlere senin atıştımalıklarından yaptım
2 bölmeli bir tabağım var bi tarafına hurma bi tarafına kuru kayısı koydum ortalarına fındık koydum
hiçç dikkatlerini çekmedi, kimi hurma yemez kimi fındık yemez
hepsini eşim ben kardeşim yedik, birde misafirin biri yedi
haayy allahım hayatımda böyle misafir ağırlamadım
allahtan tatlılar bitti
nilgüncüm hele o konuyu açma o meret bende de var eşimde de inanın zayıflamak ki ne kadar zor hepimiz biliyoruz bana onu bırakmaktan daha kolay geliyor önce bi zayıflayayım onu da halledicem diom ama kendime hiç güvenim yok sigara konusunda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?