80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eve geldim kustum ağzımdan burnumdan acı su çıktı..safra..sanırım üşüttüm..bir yandan da tüm gün regl sancısı çektim..kocam da yok kingde tarçın çayımı içeyim de yatıcam hiç keyfim yok..bu ara k ya ara vercem ya çok yedim midemi bulandırdı..bugün öğlen işyerinde yemekhanede yedim rosto,püre,2 çatal erişte ve 2 çatal da güllaç yedim.ayy yemez olaydım gülsuyunu nocalamışlar o midemi bulandırdı..ama mutlu oldum öncedne çorbası ana yemeğiğ pilavı meyvesi tatlısını yer ayy dordum derdim şimdi hepsinden ucunda aldım yine de çok rahatsız oldum benim mide iyice küçülmüş..artık işyerinde ne yiyeceğim derdindne bıktım valla..k o anlamda iyi oluyordu ama tilksindim..yarım lt süt almıştım bugün bitiremeyince onu da içtim derkez fazla geldi..zaten eve gelince tartıldım artıdayım...regl olduğum için en kötü ihtimalle sabit çıkmam gerekiyordu olmadı nihal otur sıfır..şu leslie nin 5 mile ne bir bakıcam akşamları ona başlayım bari bu hafta spor yapamadım hemen tartıda gösterdi kendini..

slm kıslar hepiniz iyisinizdir umarm

banucum elbiseni güle gülegiy canımm
izlem tarifleri döktürmüşsün yine öle gözüme takıldınız

menüm

sabah
1 kk peynir
1 yumurta
yarım domates

ara 1tane armut

öğlen
3 kaşk etli türlü yemeği
2 kaşık pilav
2kaşık yogurt

ara 1 armut

akşam
1 tane karnıyarık
salata
1dilim ekmek

1 fincan nescafe sütlüara
1 salkım üzüm

yatarken 1 bardak süt

tatlım haklısın az gibi ama iftarı geç yapıyoruz ya,e 16 saatte oruç olunca çabuk şişiyor midem.tam buğday ekmeği çok doyurucu.çökelek salatası ve çay da mideyi şişiriyor.üzerine de su..
normal zamanda bu kadar az olur mu bilemem.regl oldum olacağım.kesin yarın olurum.bildirim yapacağım ya..-700 iken kesin bu şaşkın vücudum bana oyun oynar..

menün harika..neden k yı sütsüz yedin.sevmiyor musun sütü?

unutmadım tabi ya nilgüncüm ne büytük travmalar yaratmış bende..kardeşimin boyu 1.88 karısı hamileyken o da kilo almaya başladı hatta karısı 13 kg ile doğuma gitti kız hiç çatlamadı kardeşimin karnında 2 kocaman çatlak var berbat görünüyor..nolduu hala doğum kilollarını verememişsin diyorum o kadar...utanmaz bir de subay olacak..totosunu kaldırmıyor hiç herşeyi habercisine yaptırıyor bize de iş buyuruyor..eşek..yok ya ben çok ççektim kimseyle dalga geçmem..

çok geçmiş olsun.bence midem küçüldü ve sen de çok yüklendin.ucundan da alsan k dan sonra böyle oluyor.gül suyu zaten rahatsız etmiş,üzerine de süt son noktayı koymuş.bence tarçın çayından çok nane limon iç de midem rahatlasın canım.çok geçmiş olsun..

sporu da regl sonrası yap istersen.yani reglin son zamanlarında.

slm canım nasılsın?menün güzel yemeyerek veremiyordun.kaç gün oldu böyle besleneli?tartıda oynama var mı?

canım daha nice 39 ,49 ,59 lu yıllar geçirin..mutlulukla, huzurla ,sağlıkla evlatlarınla birlikte inşallah...

Sizi tatlı kılacak kadar mutluluğunuz olsun, güçlü kılacak kadar acınız ve sizi kullanmalarına fırsat vermeyecek kadar umudunuz.

buda çook güzel bir söz. umudumuz hiç bitmesinnnnn...

canım bende 12 1 arası yatıyorum. uykuya geç dalarım hep.2 gibi uyuyup 3 e doğru sahura uyanıyorum. 4 4:30 gibi yatıyorum uyumam sabah bazen 6 yı buluyor. derken 8 9da uyanıyor oğlum. en fazla 5 saatlik uyuyorum. Allah sabırlar versin.
erkek milletide böyle işte hazır seninkini ele almışken benimkinide bi elden geçirmek lazım

canım seni üzmek istemem ama daha sevgiliyken böyle diyen evlenince neler der. ya dediğini yap sağlıkla zayıfla yapsın hokkabazlığını yada yol yakınken.....neyse kafanı karıştırmayayaım

ah canım ya bende eş yanında söylenen hertürlü kötü söze karşıyım. hemde kendi ailenden gelince hiç katlanılır gibi olmuyor. çok yaşamışımdır benzer olayları

banuşş, nilgüne katılıyorum, resim çekerken o açıyı ayarlamak lazım...

elbisenin rengi filan çok güzelmiş, modelide senin vücuda uygun canım güle güle giy

yuuhhh babaya bak hele...

aşmış vallahi
babamda bize derdi de, insanların içinde benim bunların üçüde pehlivan olucak derdi,
o kadar çok üzülür kızardık kii...kardeşlerime halaa diyor da
şimdi aman yeter bu kadar fazla zayıflama yav diyor

bakma dilimiz söylüyor da biz yapamayız kimseyle dalga geçemeyiz.eşim sigarayı bırakmayı denedi,2 gün içmedi sonra tekrar başladı.geçen gün bi sahur programında hoca peygamber efendimiz de sigara içmezdi.siz de peygamber aşkına içmeyin bırakın sigarayı dedi.o da peygamber adını duyunca kötü oldum bırakacağım sigarayı dedi.

geçen balkona çıktı ben de çayını koyayım diye bi baktım ki rengi attı beni görünce.sigarayı saklamaya çalışıyor.hiç bir şey demedim.dalga geçmedim.ama o olsa lafın alasını söylerdi..

bugünkü menüm:
sabah: (11 gibi geç kahvaltı) 1 çav ekmek / domates / salatalık / peynir / çay

ara : 1 bardak kefir

ara: 1 şeftali / 2 erik

akşam: 1 tabak tavuk sote / yoğurt / salata

ara . 4 parça kavun

veee 45 dak leslie + 20 dak aletli spor + 200 twist

eee daha ne olsun dimi tatlıları affettirdimmi :80::80:

menüm

sahur 1 domates salatalık 1 yumurta
1 tane milföy börek
çay

iftar
1 kepçe çorba
2 minik biber dolması
yarım porsiyon patlıcan salatası

suyu 2lt ye tamamlarım
şekersiz çay içiyorum şimdi 1 avuç da fındığım var yanımda

geçmiş olsun nihalcimmm

evet ya kendi ailenden biri yaptımı daha kötü oluyor benim bide halamın eşi var böle arada bir canımı sıkarrr

ben söylüyorum vallahii
canım göbeğn çok kötü görünüyor ne olur biraz dikkat et de ver şu çıkıntıyı diyorum
o da tamam canım söz vericem diyor

canım bakıom hergün twister çalışıon bi faydası oluomu farkettinmi bende eve gidince başlarım artıkkk

nilgüncüm hele o konuyu açma o meret bende de var eşimde de inanın zayıflamak ki ne kadar zor hepimiz biliyoruz bana onu bırakmaktan daha kolay geliyor önce bi zayıflayayım onu da halledicem diom ama kendime hiç güvenim yok sigara konusunda.....

nilgüüşşş kuzum dün misafirlere senin atıştımalıklarından yaptım
2 bölmeli bir tabağım var bi tarafına hurma bi tarafına kuru kayısı koydum ortalarına fındık koydum

hiçç dikkatlerini çekmedi , kimi hurma yemez kimi fındık yemez

hepsini eşim ben kardeşim yedik, birde misafirin biri yedi

haayy allahım hayatımda böyle misafir ağırlamadım

allahtan tatlılar bitti

herkes diyet modunda bakıyorum kaçamaklar azalmış menüler süper bende tam tersi he tam kaçamaklı günümdü bugün napıym yazıcam gene menümü :26:
sahur
avuç içi kadar pideyi yağsız tost yaptım (izlem soktu aklıma)
yoğurt

iftar
2 kaşık çorba
2 kaşık patates püresi
2 ızgara köfte
1 lokma pide
2 kaşık makarna(sosunun tadına bakıym derken )

ara karpuz
kızımın bonibonlarından 7 adet

şimdi 1 avuç fındık 5i biryerde çay
yatana kadar su içmeliyim hava serinleyince suyu az içiyorum yemeğe hurraaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun nihalcimmm

evet ya kendi ailenden biri yaptımı daha kötü oluyor benim bide halamın eşi var böle arada bir canımı sıkarrr

geçen kurban bayramında eşimin ailesi tarafındaydık Ankarada..halalarına gittik..ben de en çok kilo aldığım ve heryere çeinerek gittiğim bir dönemdi..zaten sıkkınım ..halası illa yemek yiyeceksiniz diyor M<alatyalı ya bizimkiler yöresel birsürü şey hazırlamışlar biz yok oturmayalım falan diyoruz benim kayınvalidem 59 kg kayınpeder de çok fittir eşim de şimdi kilo aldı ama o zamanlar daha iyiydi neyse biz tam sofraya yönlendik dur ya dedi ne ısrar ediyorsun baksana zamanında birsürü yemişler zaten yemeyiversinler..ve bunu bakarak söylüyor..adam da Yargıtay üyeliğinden emekli birsürü kitap yazmış falan bir adam..ayy kızlar valla o an ağlamamak için kendimi çok zor tuttum..hayatımda birsürü laf yedim ama hiçbiri bu kadar çok koymamıştı..buz gibi bir hava esti..oturduk sofraya ..ben lokma alamıyorum herkes ban abakcak gibime geliyor..bu gelini 2. kez görüyorsun bu kızın psikoljisi bozuk ilaç kullanmış şişmiş zatne kiloluymuş morali de çok bozuk bu kadar insnaın içinde kızı rencide etmeyim bilmediğim şeyler vardır demedi adam ya..bir de baksan kültürlü..çok gururum kırıldı ..çok kırgınım o enişteye..görcek gözüm yok..ama ordan geldikten sonra zayıflamak için bişiler yapmaya karar vermiştim hoş hala çok yol alamadım ama birgün onun karşısına dal gibi geçicem..ahtım var...

ayy hiç sevmem böyle ilgisiz ve boğazsız misafiri...bana gelseler deli olurdum ha toprağım..kardeşim yemiyorsan bile farkedeceksin takdir edeceksin ilgi gösterecksin biz böyle gördük..

benim de o derdim var canım..1 sene bırakmıştım ne güzel sonra yine başladım..şimdi de hiç hazır dğeilim anca hamile kalınca bırakıcam...sonra da işallah başlamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…