80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar leslie 5 mile i indiremedim ya birsürü şey çıktı yükleme tamamlandı falan dedi ama yok ya bişi çıkmıyor..şimdi pimpirik kocam gelince de kızcak naptın neler yükledin diye offf ya şu leslieyi indirmek de iş yani..

inşallah canım birgün olacak mutlaka... neden olmasın ama şu var özellikle erkekler bu konuda odunnn ne kültürlüsü ne genci ne yaşlısı ne çocuğuuuu hepsi benzer hataları yapıyor heleki üstüne vazife olmadan boş boş laf olsun die konuşanlar yokmuuuuuu

benim de o derdim var canım..1 sene bırakmıştım ne güzel sonra yine başladım..şimdi de hiç hazır dğeilim anca hamile kalınca bırakıcam...sonra da işallah başlamam..

canım bence hiç bekleme bırak bende derdim öğrenince bırakırım die ama resmen aş erdim onaaa...
en yaralı olduğum konudur
neyse daha da canımı sıkmayayım ama sana tavsiyem hemen bırak ...
2. hamileliğimde o hataya düşmek istemiyom allah nasip ederse...

öyle valla doğru söylüyorsun sonra halası ağzına etti o da özür diledi ama nafile..
ay ne çok içimde şey varmış kafanızı şişirdim bir de şu ynei başlayan anneler ile kızları dizisini izledim ay izlemez olaydım ağlaya ağlaya içim şişti...hadi ben kçaar kızlar size doyum olmaz..iyi geceler..

Benimde benimdeeeee.

Acikca konusmak gerekirse hic de birakmak istemiyorum

Hep olur öyle misafirler olur..

Gecen hafta iki halam birden geldi bayaaaa kalabalikdik yemekde 24 kisi kadar.

Hersey gercekden mükemmeldi ama, ne hikmettir o kadar cok sey artti ki..

Kimisinin alerjisi, kiminin damak tadi derken baya bi üzüldüm..

Bende ortaya salatanin yanina farklilik olsun die kirmizi biber rulolari yapmisdim, yesil soganla da baglayarak

guzel bir renk cümbüsü yakalamisdim halbuki kirmizi ve yesille..( icine beyaz peynir, ceviz, krem peynir, maydonoz ve azicik sarimsak tozu kullandim)

Tadi gercekden o kadar güzeldi ki.. Ama sadece 10 taneye yakin yenmisdi,

Ayni senin hurmalara döndü bu olay

Kizlar annemin amelliyati icin verdiginiz destekden ötürü hepinize ayri ayri

Cok tesekkür ediyorum, sagolasiniz!

Son 1 senedir kalbim agriyor, ama son 1- 1.5 aydir SIKLASAN ve

Sol kolumun dermani alacak sekilde halsizlik geliyor üstüme.

Ev doktorunu aradim, yarin icin ac gelmemi kan vermem gerektigini ve kalp dr na nakil vermesi gerektigini söyledi bugün telde..

Bakalim bi aksilik cikmaz ise yarin dr'a gidecegim..

Bende menümü yaziyim, özledim

4 Kasik Mercimek Corbasi

Tavuk gögsü ile yapilmis karni yarik ( ceyrek)

2 kasik yogurt.

Booooll boool su..

Midem bulaniyor yine, yemek yedigim icin istifra etmemek icin beynimi oyaliyorum resmen

Son düzenleme:

İtirazım var bu zalim kadere
İtirazım var bu sonsuz kedere
Feleğin sillesine , hayatın cilvesine
Dertlerin cümlesine
iTİRAZIM VAR

Seni böyle okuyunca benimde dertlerim depreşti aynı konular olduğu için..
Sevdam nasıl sevindim bilemezsin bu kararına..Keşke adam gibi kazandırsa da sürünüyoruz ama geleceğimiz için deyip sabredebilsem...Sevdiğimden ayrı kaldıktan sonra parayı ne yapayım sen de haklısın ama en azından sabretmesi daha kolay olurdu, az da olsa sineye çekerdi insan..ama böylesi...

Her iki durumda da en iyi kararı vermişsin, ah o balık tutma kısmına mest oldum zaten
En çok sevdiğim aktivitelerden biridir.
Allahım şu günden sonra mutluluğunuzu daim etsin, kafan rahat olsun ki diyetine daha iyi adapte ol

Yani öyle bir sinirlendim ki bir sürü şey yazacaktım ama vazgeçtim, kızım sen öyle bir zayıfla geç karşılarına böööyle baksınlar başka da bir şey diyemiyorum

Geçen sene akrabalarla sofradayız, 7-8 kişiyiz. Ankaranın yöresel bir yemeği var özel bir ekmekten yapılıyor baya kilo aldıran bir yemek..Ben de 87 kiloyum. Bu yemek çok kilo aldırır dedi eniştem, abartmıyorum 8 kişide bana bakmıştı ya
Zaten yemeğin sonlarıydı ben doydum kalktım sofradan, annem kızım az yedin yesene dedi yok anne doydum dedim..Yeğenlerden birisi de e bu kadar kilo kilo derseniz o da alınır kalkar tabi dedi..Yani normal bir hareketin bile yanlış yorumlanır kiloluyken...Of yani of.....

Kızlar markafonide arzum var diyen kimse tişkür ederim hemen sipariş verdim ayın 20 sinde gelecekmiş
Söyleyen kişiyi unuttum :26:

İzloşum çorba tarifini kaptım, tatlında tam yemek kitabı görseli olmuş, müthiş valla
Banum elbisen benlik değil ama sana yakışmış, ayrıca alttan çekim çooook zayıf olmadıkça herkesi kilolu gösterir, keza yukarıdan çekimde daha zayıf..O yüzden hilal cebeci yukarıdan çekiyor hep
O yüzden en güzeli boy hizası, sakın bu fotonla değerlendirme görüntünü..Ben özellikle çekinirim alttan çekimden
Ayşecim bu sıkıntılı günlerinde keşke elimizden bir şey gelse, tez zamanda ferahlarsın umarım...

Ha bu arada bugün patlayana kadar yedim....

Son düzenleme:

kızlar ikinize de aferin süpersiniz

yaaaaaaaaaaaaaaaaa.sende mi brütüs.hayal kırıklığına uğradım.hiç beklemezdim senden.yakışmadı gül yüzüne

bacım bakar körler o zaman.yemeyecektiniz niye geldiniz o zman?yani hepsini yalayıp yutsunlar demiyoruz da insan nihalin dediği gibi bi taktir eder ya..eşek hoşaftan ne anlar misali..kusura bakma ayıp olmasın da ..emeğine yazık olmuş gülüm ya..oruçlu oruçlu uğraştın o kadar..

bacım avuç içi deyip de sıyrılamazsınız işin içinden.sanki avuç içi diyince pide yenmemiş oluyor.bal gibi yemişsin işte..alsana gülüm tb ekmeği yada tahıllı ekmek..

iftarın da bol kalorili.bonibon yemiş bi de.seni neyine bonibon yemek kız?nerden aklına geldi onları yemek..bi çay tabağına koysaydın bari yemediklerini..

suyu ben de az içiyorum.şimdi kızıma dondurma koydum.ben de yanıma elma ve su aldım.soğuk havada içilmiyor su fazla..

ay yarın da bildirim günü çok heyecanlıyım..

boğasım geldi o adamı.canım sen de çok nazik davranmışsın.ben çok çektiğim için hemen cevap veriyorum.ben olsam kimseye zayıf olma sözü vermedim derdim.

bunu demişken aklıma geldi.kv ler köyde ya.ben de duruyu doğurmuşum.köylü kadının biri gelmişti oturmaya.neyse bebği hayırladı kız mı erkek mi dedi.ben de kız dedim.aa ikisi de kız mı üzülme belki üçüncü erkek olur dedi.ben de kadına aynen şunu dedim..

" ben halimdem memnunum.çok erkek çocuk istiyorsanız buyrun doğurun ben mani olmayayım"

tabi kadın mosmor,kv lafı toparlamaya çalışıyor öyle söylenir mi diye.ben de yanlış bir şey söylemedim bana şehirli gelin demiyor musunuz şehirde böyle cevap verilir dedim.oh olsun densiz kadın...

benim de o derdim var canım..1 sene bırakmıştım ne güzel sonra yine başladım..şimdi de hiç hazır dğeilim anca hamile kalınca bırakıcam...sonra da işallah başlamam..

sana da teesüf ederim.

ha bi de gülçin'e...

ay hiç yakışmadı güzel yüzlerinize ellerinize ya (((((

Son düzenleme:

Iyi halt yedin balimm

canım geçmiş olsun ama çok ihmal etmişsin kendini.umarım ciddi bir şey yoktur..

Kızlar markafonide arzum var diyen kimse tişkür ederim hemen sipariş verdim ayın 20 sinde gelecekmiş
Söyleyen kişiyi unuttum :26:

Ha bu arada bugün patlayana kadar yedim....

iyi halt ettin şekerim.mutlu musun bari çatlayana kadar yemekten

keşke yemeseydin neyse oldu bitti artık.

tartıyı da söyleyen ayşe idi.

merhaba canım evet oynama var şişliklerim gidiyo inş. gider kilolarda yiyerek sen nasılsın nasıl gidiyo?

beeennnn gellldimmmmm (sanki çok lazımdın dermişsiniz şimdi )

geçmişe cideyrum haçan ayrulmayın daaa
yok yok benim kesin psikiyatrı bi görmem gerek bu aralar yine balatayı sıyırdım

Sen hep mutlu ol, böyle ol emi !!!!

Sen birden böyle gelince bizim Lalala Burcu geldi aklima hemen Onunda girisi böyle neseli deli dolu ya

banu elbise sana çok yakışmış, renklerde çok güzel güle güle giy, fakat arkadaşların dediği gibi çekim hatasına uğramışsın.

nihalcim geçmiş olsun, regl döneminde spor yapmazsan daha iyi olur sen bilirsin....

ayşe inanamıyorum sana inanki kilo vermekten daha kolay başlarda evet insanı çok zorluyor, bende yapamam diyordum ama çok şükür bir yıl oldu bırakalı, kendini düşünmüyorsan kızını düşün

nihalcim hele sana çok kızdım şimdi sen bide bebek yapmayı planlıyorsun bende daha önce sizin gibi düşünüyordum ve inanki şimdi içtiğime okadar pişmanımki, canım senin hemen bırakman gerekir gerçekten çok etkiliyor sağlıklı bi bebeğin olsun istemezmisin onu düşünerek bırak....

ayşe ve nihal sizin yazdıklarınızı okudum, bende size söylenenlere benzer sigara konusunda eşim ve ailemden çok laf yedim bana inanmazlardı sürekli başkasıyla kıyaslama yaparlardı, irademin olmadığını söylerlerdi bırakmaya karar verdiğimi söylediğimde güldüler, veee şimdi tam tersi onlara güçlü, iradeli ve yapabildiğimi kanıtladım, eminimki sizde bigün başaracaksınız

Son düzenleme:
ay oku oku bitmez bu geçmiş
ha sonu ha gelir diye diye okudum ama yok yarın sabah kaldıgım yerden devam ederim artıkın.
malum bugun müsafirlerim vardı. yorgunum biraz. ama yemeklerimin begenilmesi. müsafirlerimin memnun ayrılması bı yorgunluga degiyor. bugunkaçırdım biraz ben. artık alışmıştım az yemeye ve doyuyordum yediklerimle yetiyordu yani. bugun o kalabalıkta iştahım mı acıldı ne. bi anda dur zekiye artık dedim. ben yazayımda menüyü yorum size kalsın.

sabah:
1 kepek ekmegi
1 peynir
yarım domates
yarım yumurta

ara:
2 kemal paşa tatlısı (pişmişmi diye bakyım dedim 2 . side anladım pişdigini )

öglen:
2 kasık pilav
3-4 kasık türlü
1 bardak ayran

ara:
1 dilim karpuz

akşam
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 karnıyarık
2 kasık bamya
2 mercimek köftesi
1 bardak ayran
bi kaç çatal salata
1 tane kemal paşa tatlısı

Suan esim ve kaynim arkamdaki koltukda oturmus deliler gibi

Cekirdek citliyorlar

Birileri su ikiliyi sustursun,

Inadina ' Aman askim taptaze gel gel mis gibi gel ye bisy olmaz diyen' esimi kiniyoooorrrrrr veeee

Dayanamayipda yerim die cildiriyorrrrum

geçmiş olsun

canım hoşgeldin sefa getirdin
tabikii bize lazımsın kuu :89:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…