geçen kurban bayramında eşimin ailesi tarafındaydık Ankarada..halalarına gittik..ben de en çok kilo aldığım ve heryere çeinerek gittiğim bir dönemdi..zaten sıkkınım ..halası illa yemek yiyeceksiniz diyor M<alatyalı ya bizimkiler yöresel birsürü şey hazırlamışlar biz yok oturmayalım falan diyoruz benim kayınvalidem 59 kg kayınpeder de çok fittir eşim de şimdi kilo aldı ama o zamanlar daha iyiydi neyse biz tam sofraya yönlendik dur ya dedi ne ısrar ediyorsun baksana zamanında birsürü yemişler zaten yemeyiversinler..ve bunu bakarak söylüyor..adam da Yargıtay üyeliğinden emekli birsürü kitap yazmış falan bir adam..ayy kızlar valla o an ağlamamak için kendimi çok zor tuttum..hayatımda birsürü laf yedim ama hiçbiri bu kadar çok koymamıştı..buz gibi bir hava esti..oturduk sofraya ..ben lokma alamıyorum herkes ban abakcak gibime geliyor..bu gelini 2. kez görüyorsun bu kızın psikoljisi bozuk ilaç kullanmış şişmiş zatne kiloluymuş morali de çok bozuk bu kadar insnaın içinde kızı rencide etmeyim bilmediğim şeyler vardır demedi adam ya..bir de baksan kültürlü..çok gururum kırıldı ..çok kırgınım o enişteye..görcek gözüm yok..ama ordan geldikten sonra zayıflamak için bişiler yapmaya karar vermiştim hoş hala çok yol alamadım ama birgün onun karşısına dal gibi geçicem..ahtım var...
benim de o derdim var canım..1 sene bırakmıştım ne güzel sonra yine başladım..şimdi de hiç hazır dğeilim anca hamile kalınca bırakıcam...sonra da işallah başlamam..
inşallah canım birgün olacak mutlaka... neden olmasın ama şu var özellikle erkekler bu konuda odunnn ne kültürlüsü ne genci ne yaşlısı ne çocuğuuuu hepsi benzer hataları yapıyor heleki üstüne vazife olmadan boş boş laf olsun die konuşanlar yokmuuuuuu
nilgüncüm hele o konuyu açma o meret bende de var eşimde de inanın zayıflamak ki ne kadar zor hepimiz biliyoruz bana onu bırakmaktan daha kolay geliyor önce bi zayıflayayım onu da halledicem diom ama kendime hiç güvenim yok sigara konusunda.....
nilgüüşşş kuzum dün misafirlere senin atıştımalıklarından yaptım
2 bölmeli bir tabağım var bi tarafına hurma bi tarafına kuru kayısı koydum ortalarına fındık koydum
hiçç dikkatlerini çekmedi, kimi hurma yemez kimi fındık yemez
hepsini eşim ben kardeşim yedik, birde misafirin biri yedi
haayy allahım hayatımda böyle misafir ağırlamadım
allahtan tatlılar bitti
ayyyy bugün salak gibiyim ben yaa her yanım agrıyo.. bi çogunuz biliyosunuz kızlar benim eşimin kendi dükkanı var (lahmacun pide ve kebap salonu)dükkan yetmiyomuş gibi bide ocakbaşı ve kokoreç açmıştı ve evden öglene kadar uyuyup öglen iş yerine gidip gece 3te 4 te eve geliyodu haa hakkını yiyemem her hafta bi yerlere gideriz gezeriz yeriz içeriz kendi restoranımız oldugu halde yemeklere çıkarız falann ama artık çok dolmuştum çünkü hep yanlızdım ona sorsanız zaten her dakka dükkandasın her yere götürüyorum her istediginizi alıyorum daha napıyım diyoduben ona derdimi anlatamamıştım (gerçi sizler beni çok iyi anlamıştınız eksik olmayın) ben beraber oturup sohbet etmek ne biliyim bi demlik çay demleyip bi yandan film izleyip oturmak ne biliyim yani birbirimize daha fazla zaman ayırmak istedik hep olmadı gerçi oda haklı çünkü bigün çok iyi paralar kazanırken öbür gün hiç iş yok hiç belli olmuyo yani ve bu işlerin başında olmak zorunda ama dedimki senin eve bu kadar geç gelmene tek sebep ne? kokoreç bırak yahu dedim istemiyorum bi şeyleri eksik alırız bi şeyleri eksik yeriz yaşar gideriz ama ben sen yokken daha fazla katlanmicam bunlara dedim ve bayagı bi bozuşmuştuk....evettt tatilden geldigimden beri dogru dürüst yokum biliyosunuz ama ramazanla beraber kokoreçi kapattık ve bi dahada açmicak inş. ve her akşam saat 10 da dükkanı kapatıyo ve her akşam bizz el ele kol kola orası senin burası benim fuarıydı sahiliydi derken sürekli geziyoruz ....
vee her gece saat 1 de balık tutmaya gidiyoruz gece 3.30 - 4.00 de eve geliyoruz kuş kadar bişi yiyo zaten sonra yatıyoruz şimdi diceksinizki eeee niye anlattın bunları ?dedigim gibi bir çogunuz biliyosunuz ben artık çok bunalmıştım iki çocuk eş sürekli işte falan artık daha huzurluyum daha mutluyum çok şükür rabbime
mutlulugumuda paylaşmak istedim dostlarımla(bu arada kaç günden beri dün gece balık tuttu ilk defa ama kocaman Allahım dün geceden beri ölüyo sevincinden çocuk gibii
bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz koskaca 9 seneee ama iyiki sevmişim iyiki aşık olmuşum iyiki hayatıma giren ilk ve tek erkek o olmuş iyiki benim olmuş çok seviyorum ömrümüüü
(her ne kadar beni gıcık etsede,kıskançlık krizlerinden tımarhanelik etsede,napimm çok seviyorum)
rabbim herkesin yuvasına agız tadı versin,huzur versin,bolluk bereket,güzel geçimler nasip etsin inşşşş.
kafanızı agrıttım ama mutlulugumuda paylaşmadan edemedim sizleri çok seviyorummmmm
geçen kurban bayramında eşimin ailesi tarafındaydık Ankarada..halalarına gittik..ben de en çok kilo aldığım ve heryere çeinerek gittiğim bir dönemdi..zaten sıkkınım ..halası illa yemek yiyeceksiniz diyor M<alatyalı ya bizimkiler yöresel birsürü şey hazırlamışlar biz yok oturmayalım falan diyoruz benim kayınvalidem 59 kg kayınpeder de çok fittir eşim de şimdi kilo aldı ama o zamanlar daha iyiydi neyse biz tam sofraya yönlendik dur ya dedi ne ısrar ediyorsun baksana zamanında birsürü yemişler zaten yemeyiversinler..ve bunu bakarak söylüyor..adam da Yargıtay üyeliğinden emekli birsürü kitap yazmış falan bir adam..ayy kızlar valla o an ağlamamak için kendimi çok zor tuttum..hayatımda birsürü laf yedim ama hiçbiri bu kadar çok koymamıştı..buz gibi bir hava esti..oturduk sofraya ..ben lokma alamıyorum herkes ban abakcak gibime geliyor..bu gelini 2. kez görüyorsun bu kızın psikoljisi bozuk ilaç kullanmış şişmiş zatne kiloluymuş morali de çok bozuk bu kadar insnaın içinde kızı rencide etmeyim bilmediğim şeyler vardır demedi adam ya..bir de baksan kültürlü..çok gururum kırıldı ..çok kırgınım o enişteye..görcek gözüm yok..ama ordan geldikten sonra zayıflamak için bişiler yapmaya karar vermiştim hoş hala çok yol alamadım ama birgün onun karşısına dal gibi geçicem..ahtım var...
bugünkü menüm:
sabah: (11 gibi geç kahvaltı) 1 çav ekmek / domates / salatalık / peynir / çay
ara : 1 bardak kefir
ara: 1 şeftali / 2 erik
akşam: 1 tabak tavuk sote / yoğurt / salata
ara . 4 parça kavun
veee 45 dak leslie + 20 dak aletli spor + 200 twist
eee daha ne olsun dimitatlıları affettirdimmi :80::80:
menüm
sahur 1 domates salatalık 1 yumurta
1 tane milföy börek
çay
iftar
1 kepçe çorba
2 minik biber dolması
yarım porsiyon patlıcan salatası
suyu 2lt ye tamamlarım
şekersiz çay içiyorum şimdi 1 avuç da fındığım var yanımda
yaaaaaaaaaaaaaaaaa.sende mi brütüs.hayal kırıklığına uğradım.hiç beklemezdim senden.yakışmadı gül yüzünenilgüncüm hele o konuyu açma o meret bende de var eşimde de inanın zayıflamak ki ne kadar zor hepimiz biliyoruz bana onu bırakmaktan daha kolay geliyor önce bi zayıflayayım onu da halledicem diom ama kendime hiç güvenim yok sigara konusunda.....
nilgüüşşş kuzum dün misafirlere senin atıştımalıklarından yaptım
2 bölmeli bir tabağım var bi tarafına hurma bi tarafına kuru kayısı koydum ortalarına fındık koydum
hiçç dikkatlerini çekmedi, kimi hurma yemez kimi fındık yemez
hepsini eşim ben kardeşim yedik, birde misafirin biri yedi
haayy allahım hayatımda böyle misafir ağırlamadım
allahtan tatlılar bitti
herkes diyet modunda bakıyorum kaçamaklar azalmış menüler süper bende tam tersi he tam kaçamaklı günümdü bugün napıym yazıcam gene menümü :26:
sahur
avuç içi kadar pideyi yağsız tost yaptım (izlem soktu aklıma)
yoğurt
iftar
2 kaşık çorba
2 kaşık patates püresi
2 ızgara köfte
1 lokma pide
2 kaşık makarna(sosunun tadına bakıym derken )
ara karpuz
kızımın bonibonlarından 7 adet
şimdi 1 avuç fındık 5i biryerde çay
yatana kadar su içmeliyim hava serinleyince suyu az içiyorum yemeğe hurraaaaaaaaaaaaa
benim de o derdim var canım..1 sene bırakmıştım ne güzel sonra yine başladım..şimdi de hiç hazır dğeilim anca hamile kalınca bırakıcam...sonra da işallah başlamam..
İtirazım var bu zalim kadere
İtirazım var bu sonsuz kedere
Feleğin sillesine , hayatın cilvesine
Dertlerin cümlesine
iTİRAZIM VAR
Seni böyle okuyunca benimde dertlerim depreşti aynı konular olduğu için..
Sevdam nasıl sevindim bilemezsin bu kararına..Keşke adam gibi kazandırsa da sürünüyoruz ama geleceğimiz için deyip sabredebilsem...Sevdiğimden ayrı kaldıktan sonra parayı ne yapayım sen de haklısın ama en azından sabretmesi daha kolay olurdu, az da olsa sineye çekerdi insan..ama böylesi...
Her iki durumda da en iyi kararı vermişsin, ah o balık tutma kısmına mest oldum zaten
En çok sevdiğim aktivitelerden biridir.
Allahım şu günden sonra mutluluğunuzu daim etsin, kafan rahat olsun ki diyetine daha iyi adapte ol
Yani öyle bir sinirlendim ki bir sürü şey yazacaktım ama vazgeçtim, kızım sen öyle bir zayıfla geç karşılarına böööyle baksınlar başka da bir şey diyemiyorum
Geçen sene akrabalarla sofradayız, 7-8 kişiyiz. Ankaranın yöresel bir yemeği var özel bir ekmekten yapılıyor baya kilo aldıran bir yemek..Ben de 87 kiloyum. Bu yemek çok kilo aldırır dedi eniştem, abartmıyorum 8 kişide bana bakmıştı ya
Zaten yemeğin sonlarıydı ben doydum kalktım sofradan, annem kızım az yedin yesene dedi yok anne doydum dedim..Yeğenlerden birisi de e bu kadar kilo kilo derseniz o da alınır kalkar tabi dedi..Yani normal bir hareketin bile yanlış yorumlanır kiloluyken...Of yani of.....
Kızlar markafonide arzum var diyen kimse tişkür ederim hemen sipariş verdim ayın 20 sinde gelecekmiş
Söyleyen kişiyi unuttum :26:
İzloşum çorba tarifini kaptım, tatlında tam yemek kitabı görseli olmuş, müthiş valla
Banum elbisen benlik değil ama sana yakışmış, ayrıca alttan çekim çooook zayıf olmadıkça herkesi kilolu gösterir, keza yukarıdan çekimde daha zayıf..O yüzden hilal cebeci yukarıdan çekiyor hep
O yüzden en güzeli boy hizası, sakın bu fotonla değerlendirme görüntünü..Ben özellikle çekinirim alttan çekimden
Ayşecim bu sıkıntılı günlerinde keşke elimizden bir şey gelse, tez zamanda ferahlarsın umarım...
Ha bu arada bugün patlayana kadar yedim....
sana da teesüf ederim.
ha bi de gülçin'e...
ay hiç yakışmadı güzel yüzlerinize ellerinize ya(((((
Son 1 senedir kalbim agriyor, ama son 1- 1.5 aydir SIKLASAN ve
Sol kolumun dermani alacak sekilde halsizlik geliyor üstüme.
Ev doktorunu aradim, yarin icin ac gelmemi kan vermem gerektigini ve kalp dr na nakil vermesi gerektigini söyledi bugün telde..
Bakalim bi aksilik cikmaz ise yarin dr'a gidecegim..
Bende menümü yaziyim, özledim
4 Kasik Mercimek Corbasi
Tavuk gögsü ile yapilmis karni yarik ( ceyrek)
2 kasik yogurt.
Booooll boool su..
Midem bulaniyor yine, yemek yedigim icin istifra etmemek icin beynimi oyaliyorum resmen
Kızlar markafonide arzum var diyen kimse tişkür ederim hemen sipariş verdim ayın 20 sinde gelecekmiş
Söyleyen kişiyi unuttum :26:
Ha bu arada bugün patlayana kadar yedim....
çok geçmiş olsun.bence midem küçüldü ve sen de çok yüklendin.ucundan da alsan k dan sonra böyle oluyor.gül suyu zaten rahatsız etmiş,üzerine de süt son noktayı koymuş.bence tarçın çayından çok nane limon iç de midem rahatlasın canım.çok geçmiş olsun..
sporu da regl sonrası yap istersen.yani reglin son zamanlarında.
slm canım nasılsın?menün güzel yemeyerek veremiyordun.kaç gün oldu böyle besleneli?tartıda oynama var mı?
canım geçmiş olsun ama çok ihmal etmişsin kendini.umarım ciddi bir şey yoktur..
Biliyorum ablam, biliyorum....
şekerler iyi geceler.hepinizi öpüyorum..
Iyigeceler canim, Allah rahatlik versin..
beeennnn gellldimmmmm (sanki çok lazımdın dermişsiniz şimdi)
geçmişe cideyrum haçan ayrulmayın daaa
yok yok benim kesin psikiyatrı bi görmem gerek bu aralar yine balatayı sıyırdım
banu elbise sana çok yakışmış, renklerde çok güzel güle güle giy, fakat arkadaşların dediği gibi çekim hatasına uğramışsın.elbise aldım kızlar bugünnn ama yüzümde yorgunluga ve mutsuzluga bakın yaaa
valla gözleirmi zor açıyorum sırf sie göstereyim die giydim elbiseyi
birde karnımdaki şişlik beni mutsuz ediyor ve aldıgım kilollarr
nihalcim geçmiş olsun, regl döneminde spor yapmazsan daha iyi olur sen bilirsin....kızlar eve geldim kustum ağzımdan burnumdan acı su çıktı..safra..sanırım üşüttüm..bir yandan da tüm gün regl sancısı çektim..kocam da yok kingde tarçın çayımı içeyim de yatıcam hiç keyfim yok..bu ara k ya ara vercem ya çok yedim midemi bulandırdı..bugün öğlen işyerinde yemekhanede yedim rosto,püre,2 çatal erişte ve 2 çatal da güllaç yedim.ayy yemez olaydım gülsuyunu nocalamışlar o midemi bulandırdı..ama mutlu oldum öncedne çorbası ana yemeğiğ pilavı meyvesi tatlısını yer ayy dordum derdim şimdi hepsinden ucunda aldım yine de çok rahatsız oldum benim mide iyice küçülmüş..artık işyerinde ne yiyeceğim derdindne bıktım valla..k o anlamda iyi oluyordu ama tilksindim..yarım lt süt almıştım bugün bitiremeyince onu da içtim derkez fazla geldi..zaten eve gelince tartıldım artıdayım...regl olduğum için en kötü ihtimalle sabit çıkmam gerekiyordu olmadı nihal otur sıfır..şu leslie nin 5 mile ne bir bakıcam akşamları ona başlayım bari bu hafta spor yapamadım hemen tartıda gösterdi kendini..
ayşe inanamıyorum sananilgüncüm hele o konuyu açma o meret bende de var eşimde de inanın zayıflamak ki ne kadar zor hepimiz biliyoruz bana onu bırakmaktan daha kolay geliyor önce bi zayıflayayım onu da halledicem diom ama kendime hiç güvenim yok sigara konusunda.....
nihalcim hele sana çok kızdım şimdibenim de o derdim var canım..1 sene bırakmıştım ne güzel sonra yine başladım..şimdi de hiç hazır dğeilim anca hamile kalınca bırakıcam...sonra da işallah başlamam..
geçmiş olsun
Son 1 senedir kalbim agriyor, ama son 1- 1.5 aydir SIKLASAN ve
Sol kolumun dermani alacak sekilde halsizlik geliyor üstüme.
Ev doktorunu aradim, yarin icin ac gelmemi kan vermem gerektigini ve kalp dr na nakil vermesi gerektigini söyledi bugün telde..
Bakalim bi aksilik cikmaz ise yarin dr'a gidecegim..
canım hoşgeldin sefa getirdinbeeennnn gellldimmmmm (sanki çok lazımdın dermişsiniz şimdi)
geçmişe cideyrum haçan ayrulmayın daaa
yok yok benim kesin psikiyatrı bi görmem gerek bu aralar yine balatayı sıyırdım
geçmiş olsun
Allah razi olsun canim, cok tesekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?