ay gelişini seveyim senin ortim benim inan lazımsın bu topiğeeebeeennnn gellldimmmmm (sanki çok lazımdın dermişsiniz şimdi)
geçmişe cideyrum haçan ayrulmayın daaa
yok yok benim kesin psikiyatrı bi görmem gerek bu aralar yine balatayı sıyırdım
banu elbise sana çok yakışmış, renklerde çok güzel güle güle giy, fakat arkadaşların dediği gibi çekim hatasına uğramışsın.
nihalcim geçmiş olsun, regl döneminde spor yapmazsan daha iyi olur sen bilirsin....
ayşe inanamıyorum sanainanki kilo vermekten daha kolay başlarda evet insanı çok zorluyor, bende yapamam diyordum ama çok şükür bir yıl oldu bırakalı, kendini düşünmüyorsan kızını düşün
nihalcim hele sana çok kızdım şimdisen bide bebek yapmayı planlıyorsun bende daha önce sizin gibi düşünüyordum ve inanki şimdi içtiğime okadar pişmanımki, canım senin hemen bırakman gerekir gerçekten çok etkiliyor sağlıklı bi bebeğin olsun istemezmisin onu düşünerek bırak....
ayşe ve nihal sizin yazdıklarınızı okudum, bende size söylenenlere benzer sigara konusunda eşim ve ailemden çok laf yedim bana inanmazlardı sürekli başkasıyla kıyaslama yaparlardı, irademin olmadığını söylerlerdi bırakmaya karar verdiğimi söylediğimde güldüler, veee şimdi tam tersi onlara güçlü, iradeli ve yapabildiğimi kanıtladım, eminimki sizde bigün başaracaksınız
gülçinnn geçmiş olsun canım inşallah bi sorun yoktur ii haberlerini bekliyoruz....
inşallah canım bian önce bırakırsıncanım o konuda herkes çok şaşırıyor bana hiç de yakıştıramazlar nedense sigarayı ve cildim şükürler olsun düzgün ve inanmazlar yok sen bakım yapıondur die kiii ben makyajını bile temizlemeden yatan biriyim neredeyse... yani kendime pek bakmammm
( izlem duymasın en kokoşumuz o ya nasıl yaparsın bunu kendine dieee)
nilgün de güzin abla misaliii kızar banaaa
hamilelikte bile bırakamadım o mereti doğumdan sonra 3 gün içmedimmm kendime şaşırdımm aaa bırakıyorum galiba dedim oysa kiiii 3. gün ayağa kaltığım ilk anda sigara içtim meğersem ayağa kalkamıyomuşummm ama kararlıyım 2. hamilelikte bu iş bitecek yoksa 9 ay zehir oluyor hem manevi yönden hem de insanların yapma etmelerinden ki herkesden ii siz biliyorsunuz gerçeğiiii..............
neyse umarım bi gün bıraktım die de yazarımmm
nurannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım yazmıştım ama görmedin galiba senin dediğin gibi ieg total yazıo değeri de 109 sence ne buuu.....
hiç markafoni olayına girmedim şimdiye kadar ama bugün baktım biraz çok güzel şeyler var yaaaa
http://www.markafoni.com/campaign/harem-istanbul-02/all/
linkteki takılar süperrrr
bu arada deryacıııım tartın hayırlı olsun sevindim doğru kararrrrr....
ayy hiç sevmem böyle ilgisiz ve boğazsız misafiri...bana gelseler deli olurdum ha toprağım..kardeşim yemiyorsan bile farkedeceksin takdir edeceksin ilgi gösterecksin biz böyle gördük..
ne güzel anlatmışsın canım..
Allah mutluluğunuzu bozmasın,ömür boyu böyle sürsün inşallah. balıktada rastgele canım
çok teşekkür ederim nurancımmmAllah herkese huzur versin inş.
.
sagol selma ablacım cümlemizin inşşşş.allah mutlulugunuzu bozmasın
çok teşekkür ederim canım sagolasın seninde hakkında hayırlısı inşş. canımRabbim mutluluqunuzu daim etsin cnm..bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllaraa
bugün 2 yere daha cv bıraktım..bişey çıkmıcak biliyorum
denizcim çok teşekkür ederim canım amin cümlemizin inşşşş.zum canım maşallah Allah agzınızın tadını bozmasıninşallah daha nice nice seneleri birlikte mutlu bişekilde sevdiklerinizle yaşarsınız canım
nihalcimmm sagol kuzum çok teşekkür ederim aynen bizde öyle ne zaman övsem kesin kavga ederiz..haklısın ne kocalar var gerçi benimkide dört dörtlük degil ama napacan garantisi doldu degiştirmezler artıkıncanımmm işallah hep böyle mutlu olursunuz..Böyle mutluluk haberleri aldıkça çok seviniyorum ben..evdeki huzur işte mutluluk budur...aman çok dillendirme insnaın en çok kendine nazarı değiiyor valla..ben ne zaman kocamı yere göğe sığdıramasam lafını etsem akşamına kavga ederiz.. İşallah hep birbirinize aşkla bakar hep böyle mutlu olursunuz..Bak ne güzel eşin seni dinlemiş istediğini yapmış seninle daha çok vakit geçirmek için..değerini bil..ne kocalar var..
aman izlemm atın ölümü arpadan olsun kuuuumeloşum hoşgeldin balım
9 kilo haa, vaayy be demek istiyorum
oooo adam çalışmaktan ölmemiş bu seferde gezmeden ölecek kuu
allah korusunn, şaka bi yana, mutluluğunuz daim olsun tatlım
çok sevindim senin adına vallahii
kebab salonu haa, sen nerde oturuyordun kuu
afiyet olsun denizcim,
bende görünce not alıyorum hemen iyi oluyor :
sagol nilgüncüm amin cümlemizin inşşşş. boşver yavrum ya kocan nihayetinde allah huzur versin inşşş.böyle mutlu çiftler görünce çok seviniyorum.Allah sizi nazardan esirgesin.birbirinize sevginizi saygınızı daim etsin .
bir şey anlatayım da kocanın kıymetini daha da bil.
elektrik faturası gelmiş.çok değil az da değil.eşime sordum koşu bandı her gün kullanılıyor ya etkiler mi diye.yok dedi fazla etkilemez.ama bakıyorum da yaktığın elektrik kadar kilo verdiğin yok.hala aynısın.
anam bu adam elimde kalacak bigün.
aminn ayşecim amin cümlemize inşşş.tabiki yaşıyoruz zaten tekdüzelikte sıkar bi süre sonra herşeyi kararında yaşamak gerek rabbim herkese huzur versin inşş.canım hepimiz dönem dönem böle gelgitler yaşıyoruz ama şöyle sakin kafayla düşününce evet diyoruz değilmiii
allah mutluluğumuzu artırsın hepimizin
sagol filizcimmmm amin canım aminnn cümlemizin inşşşş.sevdacım çok sevindim canım, evinden ve gönlünden mutluluk, huzur, sevinç, sağlık, neşe ve aşk hiç birzaman eksilmesin ve hep taze kalsınevlilik yıldönümünde kutlu olsun eşin ve çocuklarınla uzuuun yıllara olur inşallah.......
inşallh bizde öyle incelirizbende baktımda bakarken yoruldum, kız sanki fotomodel galiba kendine sponsör bulmuş o kadar kıyafete paramı dayanır canım
erkek arkadaşın çok büyük ayıp etmiş, söylememesi gerekirdi seni gaza getirmesi açısından iyi olmuş. senin önce kendin için çaba göstermen gerekiyor. ilaçta kullanıyormuşsun dr. yardımıyla denesen daha iyi olur, yanlış yönlendirmelerle sağlığın bozulabilir. tabi sen bilirsin yürüş yapabilirsin kilo vermeye fazlasıyla yardımcı olur. suyu çok içmeye çalış ve tabi yeşilçay. zayıfladığında arkadaşın şaklabanlık yaparken resmini çek ona ders olsun
canımm çok sagollll banucumm mutluyum şükür bide sana ne diyim bilemedim kuuu sen bi göz doktoruna git bence kurum kurum kurumuşsunn halada takıntı yapıyon bacumm elbisenide güle güle giy inşş. iyi günlerde inşş. canımselam kızlarrr
kv gitmiştim görümcem orada bebegiyle birlite allahım ymiyor bebek ya ne meme alıyor nede biberon
veee dedim ki bugün ben nasıl büyütmüşüm iki bebegi birdne yaa ne sabır neee kuvvet varmış bende
çevremd eki herkes söylerdi de bunu bugün kendimi ilk kez taktir ettim.
çok yorgunum gözleirmden uyku akıyor yaa a
bird ekarnım çok şiş ödem var keisn bende birde wc ye çıkamıyorum form çay çmeme ragmen
bir kaç gün içmiycem form çayı bekunis içip boşaltmam lazım bagırskarımı karnım 3 aylık gibin oldu vallahi :26::26::26::26:
sevdaa
çok sevindim cnm snei mutlu gördüm evet haklısın herşey para degil yaaa
ne güsel şinci daha mutlusunnnn
denizz
evet haklısınn insanlrın umrunda degilde ben bu ara biraz depresifim
kendimeee mutsuz olmak için bi pay çıkartıyorum herşeyden
çok haklısınnn canımm çokk gerçekten insan yaşının beş katını hissediyodur hayattan zevk alasım gelmiyo bir başıma kalmışım gibi inşşş. herkesin yuvasında hep huzuru daim olurrrZUM canım çok sevindim seni tanımasam da mutlu olmana gerçekten sana snonuna kadar hak verdim para kazanılıyor da ömür de geçip gidiyor.. kocanla iki lafın belini kıramadıktan sonra neye yarar daha fazla paran olmuş.. çiftlerin birbirine zaman ayırması kesinlikle çok önemli bence..benim eşim de sabah 7de gidip akşam 8.30da geliyor 10da da yatıyor o aradaki zamanda da yemek spor haberleri falan filan.. kaliteli zaman geçirmek çok önemli
aminnnnn inşşş. ölmezde sag kalırsak bir ömür yakasından düşmicem geçen gün dedim cefanı ben çektim sefanı millet mi sürsün bırakırmıyım ben seni hiç dedim oda heeee sanki ben seni bıraktım da ölürüm yine bırakmam diyocanım daha nice 39 ,49 ,59 lu yıllar geçirin..mutlulukla, huzurla ,sağlıkla evlatlarınla birlikte inşallah...
buda çook güzel bir söz. umudumuz hiç bitmesinnnnn...
canım bende 12 1 arası yatıyorum. uykuya geç dalarım hep.2 gibi uyuyup 3 e doğru sahura uyanıyorum. 4 4:30 gibi yatıyorum uyumam sabah bazen 6 yı buluyor. derken 8 9da uyanıyor oğlum. en fazla 5 saatlik uyuyorum. Allah sabırlar versin.
erkek milletide böyle işte hazır seninkini ele almışken benimkinide bi elden geçirmek lazım
canım seni üzmek istemem ama daha sevgiliyken böyle diyen evlenince neler der. ya dediğini yap sağlıkla zayıfla yapsın hokkabazlığını yada yol yakınken.....neyse kafanı karıştırmayayaım
ah canım ya bende eş yanında söylenen hertürlü kötü söze karşıyım. hemde kendi ailenden gelince hiç katlanılır gibi olmuyor. çok yaşamışımdır benzer olayları
canımmmmm deryacımmmm sagol melegim eksik olma inşş. çok haklısın canım vallahi inan kafam daha dinç daha rahat rabbim sanada istedigin her huzuru her mutlulugu versin inşşşş.İtirazım var bu zalim kadere
İtirazım var bu sonsuz kedere
Feleğin sillesine , hayatın cilvesine
Dertlerin cümlesine
iTİRAZIM VAR
Seni böyle okuyunca benimde dertlerim depreşti aynı konular olduğu için..
Sevdam nasıl sevindim bilemezsin bu kararına..Keşke adam gibi kazandırsa da sürünüyoruz ama geleceğimiz için deyip sabredebilsem...Sevdiğimden ayrı kaldıktan sonra parayı ne yapayım sen de haklısın ama en azından sabretmesi daha kolay olurdu, az da olsa sineye çekerdi insan..ama böylesi...
Her iki durumda da en iyi kararı vermişsin, ah o balık tutma kısmına mest oldum zaten
En çok sevdiğim aktivitelerden biridir.
Allahım şu günden sonra mutluluğunuzu daim etsin, kafan rahat olsun ki diyetine daha iyi adapte ol
Yani öyle bir sinirlendim ki bir sürü şey yazacaktım ama vazgeçtim, kızım sen öyle bir zayıfla geç karşılarına böööyle baksınlar başka da bir şey diyemiyorum
Geçen sene akrabalarla sofradayız, 7-8 kişiyiz. Ankaranın yöresel bir yemeği var özel bir ekmekten yapılıyor baya kilo aldıran bir yemek..Ben de 87 kiloyum. Bu yemek çok kilo aldırır dedi eniştem, abartmıyorum 8 kişide bana bakmıştı ya
Zaten yemeğin sonlarıydı ben doydum kalktım sofradan, annem kızım az yedin yesene dedi yok anne doydum dedim..Yeğenlerden birisi de e bu kadar kilo kilo derseniz o da alınır kalkar tabi dedi..Yani normal bir hareketin bile yanlış yorumlanır kiloluyken...Of yani of.....
Kızlar markafonide arzum var diyen kimse tişkür ederim hemen sipariş verdim ayın 20 sinde gelecekmiş
Söyleyen kişiyi unuttum :26:
İzloşum çorba tarifini kaptım, tatlında tam yemek kitabı görseli olmuş, müthiş valla
Banum elbisen benlik değil ama sana yakışmış, ayrıca alttan çekim çooook zayıf olmadıkça herkesi kilolu gösterir, keza yukarıdan çekimde daha zayıf..O yüzden hilal cebeci yukarıdan çekiyor hep
O yüzden en güzeli boy hizası, sakın bu fotonla değerlendirme görüntünü..Ben özellikle çekinirim alttan çekimden
Ayşecim bu sıkıntılı günlerinde keşke elimizden bir şey gelse, tez zamanda ferahlarsın umarım...
Ha bu arada bugün patlayana kadar yedim....
gülçinimmm yiter artıkın sık sık gel yahu çok özletiyon anam kendini.. annecigin nasılll,,eşin nasıll oldu? sen iyisin inşş. kuzumm ? aminnn canım sende hepp mutlu oll inşşş.rabbim her daim huzur versin inşş. yuvanaSen hep mutlu ol, böyle ol emi !!!!
Sen birden böyle gelince bizim Lalala Burcu geldi aklima hemen Onunda girisi böyle neseli deli dolu ya
s
gülçinimmm yiter artıkın sık sık gel yahu çok özletiyon anam kendini.. annecigin nasılll,,eşin nasıll oldu? sen iyisin inşş. kuzumm ? aminnn canım sende hepp mutlu oll inşşş.rabbim her daim huzur versin inşş. yuvana
Hep aklim burdada balim, iste bazen hicbsy istedigim gibi olmuo.
Annem yogun bakimdan cikti elhamdülillah, ama cok sancilari agrilari var.. Aklim, yüregim, dularim sadece suan onun yaninda.. Ben olamasam da yaninda..
Esimde iyi sayilir canim, tüm ramazani evde gecirecek sanirim yeni yeni yürümeye basladi evde degneklerini birakarak
Cok sukur yani..
Bende iyiyim demeye alismisim sanirim, ama dolu icim disim.
Ama hersey gecicek canisi.
Allah'im kimin ne derdi varsa, dermancisi olsun kuzum..
Hepimize insaAllah !!!
bu öncesi resmini yeni buldum
unutmuştum ben bunu, diyete yeni başlamıştım o zaman
basenlere tikat
Eki Görüntüle 239505
buda 3 gün öncesinden 61cm'lik bacak
Eki Görüntüle 239503
allah anneciğini size bağışlasın canım...
daha görecek çok güzel günleriniz olsun inşallah...
allah başımızdan eksik etmesin, düşünmesi bile kötü....
acil şifalar diliyorum ay yüzlüm...
ortimmm benimmmgeçmiş olsun
canım hoşgeldin sefa getirdin
tabikii bize lazımsın kuu :89:
kuşummm canım ortim bende senin güzel yüzünü seveyimm sen hele hamile kalıpta bide sigara içte bak napıyoz seniiay gelişini seveyim senin ortim benim inan lazımsın bu topiğeee
canım o konuda herkes çok şaşırıyor bana hiç de yakıştıramazlar nedense sigarayı ve cildim şükürler olsun düzgün ve inanmazlar yok sen bakım yapıondur die kiii ben makyajını bile temizlemeden yatan biriyim neredeyse... yani kendime pek bakmammm
( izlem duymasın en kokoşumuz o ya nasıl yaparsın bunu kendine dieee)
nilgün de güzin abla misaliii kızar banaaa
hamilelikte bile bırakamadım o mereti doğumdan sonra 3 gün içmedimmm kendime şaşırdımm aaa bırakıyorum galiba dedim oysa kiiii 3. gün ayağa kaltığım ilk anda sigara içtim meğersem ayağa kalkamıyomuşummm ama kararlıyım 2. hamilelikte bu iş bitecek yoksa 9 ay zehir oluyor hem manevi yönden hem de insanların yapma etmelerinden ki herkesden ii siz biliyorsunuz gerçeğiiii..............
neyse umarım bi gün bıraktım die de yazarımmm
canım yazmıştım ama görmedin galiba senin dediğin gibi ieg total yazıo değeri de 109 sence ne buuu.....
hiç markafoni olayına girmedim şimdiye kadar ama bugün baktım biraz çok güzel şeyler var yaaaa
http://www.markafoni.com/campaign/harem-istanbul-02/all/
linkteki takılar süperrrr
bu arada deryacıııım tartın hayırlı olsun sevindim doğru kararrrrr....
bu öncesi resmini yeni buldum
basenlere tikat
Eki Görüntüle 239505
Eki Görüntüle 239503
canım benim Rabbim senin o güler yüzünün tatlı dilinin güzel gönlünün hürmetine sana eşine evladına anneciğine sevdiklerine saglık sıhhat huzur mutluluk versin inşşş. çok yoruldun sende farkındayım ama rabbim içinden çıkılmıcak dert tasa vermesin inşş. o kalbinide kolunuda ihmal etmiyosun iyice anlat derdini sıkıntını Allah korusun kuzum Allaha emanetsin inşşş.
Hep aklim burdada balim, iste bazen hicbsy istedigim gibi olmuo.
Annem yogun bakimdan cikti elhamdülillah, ama cok sancilari agrilari var.. Aklim, yüregim, dularim sadece suan onun yaninda.. Ben olamasam da yaninda..
Esimde iyi sayilir canim, tüm ramazani evde gecirecek sanirim yeni yeni yürümeye basladi evde degneklerini birakarak
Cok sukur yani..
Bende iyiyim demeye alismisim sanirim, ama dolu icim disim.
Ama hersey gecicek canisi.
Allah'im kimin ne derdi varsa, dermancisi olsun kuzum..
Hepimize insaAllah !!!
a
böyle mutlu çiftler görünce çok seviniyorum.Allah sizi nazardan esirgesin.birbirinize sevginizi saygınızı daim etsin .bir şey anlatayım da kocanın kıymetini daha da bil.
elektrik faturası gelmiş.çok değil az da değil.eşime sordum koşu bandı her gün kullanılıyor ya etkiler mi diye.yok dedi fazla etkilemez.ama bakıyorum da yaktığın elektrik kadar kilo verdiğin yok.hala aynısın.
anam bu adam elimde kalacak bigün..:84::84::84:
cok cok güldm buna süper bir espriymis ama hakkını vermek lazım :)
hiçbir şekilde kilo açısından şakayı kabul edemiyorum.illa gaza getirmek için kırıcı olmak mı gerekiyor.
ayşeciğim senin kardeşin afedersin herkesin içinde densizlik yapacağına bir köşeye seni çekip abla yanlış anlama ama kilo versen iyi olur.bak güzel kadınsın önce sağlığın için ver dese bu da gaza getirmezmiydi seni..
mavikelebek senin de erkek arkadaşın 90-60-90 istiyorsa ayrılın başka birini bulsun yani.zayıfla artık ne demek ya..bi de kıyametin kopacağına inanıyormuş senin zayıflayacağına inanmıyormuş.azimlendirdi falan geç bunları.için nasıl parçalanıyordur senin..kendini kandırma.
gaza gelmen güzel ayrı bir şey.hep böyle motivasyon dolu ol bizi de motive et ama yani konu açılır dersin diyet yapıyorum.o da derki(inanmasa da) sana güveniyorum,zaten güzelsin daha da güzel olacağına inanıyorum.
şimdi böyle dese daha güzel olmaz mı?
daha bir kadının kilo yüzünden eşini aşağıladığını yada kötü söz söyledi görmedim,duymadım.ama erkekler hep böyle konuşuyor...
neyse benimki de laf söyledi ya..yaralı ceylanım şimdi laf yazar dururum erkekler hakkında..
menüm
sahur: 2 dilim tb ekmeği,domates,yumurta,peynir
iftar: 2 dilim tb ekmeği,hurma,çökelek salatası,çay
bol su
1 şişe soda
1 saat spor
ya bende babamdan cok laflar isitmisimdir, elbise giyerdim baba olmus mu derdim babam da olmamıs derdi
neresi olmamıs baba
orasını da annene sor :76:
gibi
veya evlenip kilo almaya baslayınca " zayıflamadan bu eve gelmeyin " gibi
ya da hep birlikte yemek yerken cok ekmek yiyorsun artık yeme gibi
babanemin tombisleri hele
tombis kızım benim
kız gelmis 30 yasına hala tombis kızmı mı denir kızdım artık da bir iki senedir demiyor
hele benim gibi hayatı kilo takıntısı olan bir aileniz varsa sürekli kilo almak ve vermekten bahsediliyorsa hersyeden ve kilo vermektende nefret ediyorsunuz sinir oluyorsunuz
ayşecim benim de kardeşimden var bombalar ki o zamanlar çok daha iyiydim şimdiden 15 kg falan zayıftım...
elekrikler kesilir bizimli alır eline ışıldağı açar kamera gibi ışığını üzerime tutar yayına başlardı"evet sayın seyirciler miss lod ayı lod yarışmasının favori ismi nihal var şimdi karşınızda...."
sonra tv nişn önüne geçtiğimde abla ya çekilsene maşallah 52 ekran toton var ...
dışardayız bana sesleniyor:ablaaa..yanıt yok..nihalll..ses yok..dombidiiiiii...sonra ben bakınca bakın gördünüz mü naısl biliyor kendini...
yanında dolaşırken (kardeşim o zamanlar çok yakışıklıydı şimdi o dombidi)abla ya yanımda dolaşmasana git uzaktan yürü şimdi kızlar bakacak vay be çocuğa bak ne hoş ama gitmiş bir dombidi bulmuş diyecekler karizmamı bozuyorsun deri..ben de nee öyle mi der sokak ortasında öperdim onu..gel bak nasıl çiziliyormuş karizma diye..
yıllarca kardeşimin tacizlerine maruz kaldı..babamın da keza öle..
yaaa nihal bizim köyde köğün vardı...
eee baba napayım...
o ne biliyor musun?
bilmiyorum..
koca ekmeklerin konulduğu kocaman bir sepet..
eee napayım baba..
aaa kızım napayım olur mu senin toton da aynı onun kadar...
ben negatif motşvasyona innamıyorum..bende hiçbir işe yaramadı valla..ama annem şimdi olumlu motive etmeye çalışıyor sağolsun..kurbanda izmire gidicem nasipse..kızım o zaman akadar 10 kg ver...çizmenden kabanına eteğinden elbisendne iç çamaşırlarına bikinine ayakkabı çantana kadar ne istiyorsan alacam diyor...bende daha çok işe yarıyor valla...
maalesef hic ise yaramadı bende annem ben kendimi bildim bileli vaat eder hatta esim bile
hos benim onalra ihtiyacım yok sitesem kendim de gider alırım ama gene de bana vaat ustune vaat
bakalım bu sefer burada basarılı olabilirsem bu vaatleri değerlendirmeyi hayal ediyorum
geçen kurban bayramında eşimin ailesi tarafındaydık Ankarada..halalarına gittik..ben de en çok kilo aldığım ve heryere çeinerek gittiğim bir dönemdi..zaten sıkkınım ..halası illa yemek yiyeceksiniz diyor M<alatyalı ya bizimkiler yöresel birsürü şey hazırlamışlar biz yok oturmayalım falan diyoruz benim kayınvalidem 59 kg kayınpeder de çok fittir eşim de şimdi kilo aldı ama o zamanlar daha iyiydi neyse biz tam sofraya yönlendik dur ya dedi ne ısrar ediyorsun baksana zamanında birsürü yemişler zaten yemeyiversinler..ve bunu bakarak söylüyor..adam da Yargıtay üyeliğinden emekli birsürü kitap yazmış falan bir adam..ayy kızlar valla o an ağlamamak için kendimi çok zor tuttum..hayatımda birsürü laf yedim ama hiçbiri bu kadar çok koymamıştı..buz gibi bir hava esti..oturduk sofraya ..ben lokma alamıyorum herkes ban abakcak gibime geliyor..bu gelini 2. kez görüyorsun bu kızın psikoljisi bozuk ilaç kullanmış şişmiş zatne kiloluymuş morali de çok bozuk bu kadar insnaın içinde kızı rencide etmeyim bilmediğim şeyler vardır demedi adam ya..bir de baksan kültürlü..çok gururum kırıldı ..çok kırgınım o enişteye..görcek gözüm yok..ama ordan geldikten sonra zayıflamak için bişiler yapmaya karar vermiştim hoş hala çok yol alamadım ama birgün onun karşısına dal gibi geçicem..ahtım var...
yaaa o adamı allah kahretsin diyesim geliyor ne terbiyesizzlk ya hadi ailelerimizi anlıyorum kendilerinde o hakkı görüyor olabilirler ama koca adam ya ki burda icimdne aslında baska sıfatlar geciyor da neyse
B]bu öncesi resmini yeni buldum
basenlere tikat[/B]
Eki Görüntüle 239505
ya o nasıl guzel bir donusum ipek boceginin kelebege donusmesi gibi ne kadar buyuk basarı nasıl degismis hersey tarz tavır bambaska bir insan durus bu dönüşüm ne kadar zamanda gerceklesit diye sorsam ????
tekrar tebrik ederim
Amin balim aminn Allah'im hepimizinkini korusun insaAllah !!!
Aklim Istanbul die sizim sizim sizliyorken, birde annemin destek cigligi...
Iyi olucak, bugünlerde gecicek hayirlisi ile..
Bu arada senin sarkini dinliyorum kuzum,
Soner Sarikabadayi Itiraz ..
size de cok cok gecmiş olsun kzınızla ne güzel bir resminiz var bende ona bayılıyorum
ailenize de acil sifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?