80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beeennnn gellldimmmmm (sanki çok lazımdın dermişsiniz şimdi )

geçmişe cideyrum haçan ayrulmayın daaa
yok yok benim kesin psikiyatrı bi görmem gerek bu aralar yine balatayı sıyırdım
ay gelişini seveyim senin ortim benim inan lazımsın bu topiğeee

canım o konuda herkes çok şaşırıyor bana hiç de yakıştıramazlar nedense sigarayı ve cildim şükürler olsun düzgün ve inanmazlar yok sen bakım yapıondur die kiii ben makyajını bile temizlemeden yatan biriyim neredeyse... yani kendime pek bakmammm
( izlem duymasın en kokoşumuz o ya nasıl yaparsın bunu kendine dieee)
nilgün de güzin abla misaliii kızar banaaa
hamilelikte bile bırakamadım o mereti doğumdan sonra 3 gün içmedimmm kendime şaşırdımm aaa bırakıyorum galiba dedim oysa kiiii 3. gün ayağa kaltığım ilk anda sigara içtim meğersem ayağa kalkamıyomuşummm ama kararlıyım 2. hamilelikte bu iş bitecek yoksa 9 ay zehir oluyor hem manevi yönden hem de insanların yapma etmelerinden ki herkesden ii siz biliyorsunuz gerçeğiiii..............

neyse umarım bi gün bıraktım die de yazarımmm

nurannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım yazmıştım ama görmedin galiba senin dediğin gibi ieg total yazıo değeri de 109 sence ne buuu.....

hiç markafoni olayına girmedim şimdiye kadar ama bugün baktım biraz çok güzel şeyler var yaaaa

http://www.markafoni.com/campaign/harem-istanbul-02/all/

linkteki takılar süperrrr

bu arada deryacıııım tartın hayırlı olsun sevindim doğru kararrrrr....

menüm
sahur: 2 di.tam ta. ekmek,
1 yu. yağsız ta. 1 zeytin, peynir,
1 tat. ka. bal, domatez, salatalık
1 ku. çay, 1 yeşilçay, yaklaşık 1 lt. su

iftar: 1 hurma, 1 kase çorba
cevizli kabak salata

ara: 1 ye. elma, 4 kayısı

1 be.biryerde çay
2 lt. su

inşallah canım bian önce bırakırsın

arkadaşlar ben kaçıyom iki saat sonra sahura kalkıcam resmen uyku gözümden akıyor
sizlere iyi geceler

güzeller ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrr

saat 1 olmuş benim cadı 8 gibi kalkıoo günlerdir hep geç yattım bugün biraz uyuyayım bariii

hepinizi öptüm cocamannnnn

bugünü hafif atlattım günlerdir ilk defa
kahvaltı tam gönlüme göre olmasada fena değildi
ara 1 dilim karpuz
öğle meyveli k
akşam yoğurtlu biber patlıcan közleme
4-5 patates kızartama
ama akşam yemeği 5 gibi oldu

ara 1 şeftali
1 ısırık muz

2 form çayıı ilk defa yaptım böle çünkü problem büyükk
1 yeşil çay
en az 3 litre suu
bol bol terleme mersin sıcağında ve kızımın arkasında koşma
gün boyunca 3 kuru kayısı

ve şu anda açım yatayım yoksa elim gidecek bişilereeee...

ii gecelerrrrrr

ne güzel anlatmışsın canım..
Allah mutluluğunuzu bozmasın,ömür boyu böyle sürsün inşallah. balıktada rastgele canım

çok teşekkür ederim nurancımmm Allah herkese huzur versin inş.
.

allah mutlulugunuzu bozmasın
sagol selma ablacım cümlemizin inşşşş.
Rabbim mutluluqunuzu daim etsin cnm..bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllaraa

bugün 2 yere daha cv bıraktım..bişey çıkmıcak biliyorum

çok teşekkür ederim canım sagolasın seninde hakkında hayırlısı inşş. canım
zum canım maşallah Allah agzınızın tadını bozmasın inşallah daha nice nice seneleri birlikte mutlu bişekilde sevdiklerinizle yaşarsınız canım
denizcim çok teşekkür ederim canım amin cümlemizin inşşşş.
nihalcimmm sagol kuzum çok teşekkür ederim aynen bizde öyle ne zaman övsem kesin kavga ederiz..haklısın ne kocalar var gerçi benimkide dört dörtlük degil ama napacan garantisi doldu degiştirmezler artıkın
aman izlemm atın ölümü arpadan olsun kuuuu gezerken ölsün (ay allah korusun) ben kocaeli deyim canım. buyur gel kuzum başımın üstünde yeriniz varrr
sagol nilgüncüm amin cümlemizin inşşşş. boşver yavrum ya kocan nihayetinde allah huzur versin inşşş.
canım hepimiz dönem dönem böle gelgitler yaşıyoruz ama şöyle sakin kafayla düşününce evet diyoruz değilmiii
allah mutluluğumuzu artırsın hepimizin
aminn ayşecim amin cümlemize inşşş.tabiki yaşıyoruz zaten tekdüzelikte sıkar bi süre sonra herşeyi kararında yaşamak gerek rabbim herkese huzur versin inşş.
sagol filizcimmmm amin canım aminnn cümlemizin inşşşş.
canımm çok sagollll banucumm mutluyum şükür bide sana ne diyim bilemedim kuuu sen bi göz doktoruna git bence kurum kurum kurumuşsunn halada takıntı yapıyon bacumm elbisenide güle güle giy inşş. iyi günlerde inşş. canım
çok haklısınnn canımm çokk gerçekten insan yaşının beş katını hissediyodur hayattan zevk alasım gelmiyo bir başıma kalmışım gibi inşşş. herkesin yuvasında hep huzuru daim olurrrbu arada ben sevda:87:
aminnnnn inşşş. ölmezde sag kalırsak bir ömür yakasından düşmicem geçen gün dedim cefanı ben çektim sefanı millet mi sürsün bırakırmıyım ben seni hiç dedim oda heeee sanki ben seni bıraktım da ölürüm yine bırakmam diyo (sankim bende bırakdıydım
canımmmmm deryacımmmm sagol melegim eksik olma inşş. çok haklısın canım vallahi inan kafam daha dinç daha rahat rabbim sanada istedigin her huzuru her mutlulugu versin inşşşş.
Sen hep mutlu ol, böyle ol emi !!!!

Sen birden böyle gelince bizim Lalala Burcu geldi aklima hemen Onunda girisi böyle neseli deli dolu ya
gülçinimmm yiter artıkın sık sık gel yahu çok özletiyon anam kendini.. annecigin nasılll,,eşin nasıll oldu? sen iyisin inşş. kuzumm ? aminnn canım sende hepp mutlu oll inşşş.rabbim her daim huzur versin inşş. yuvana

bu öncesi resmini yeni buldum
unutmuştum ben bunu, diyete yeni başlamıştım o zaman
basenlere tikat

buda 3 gün öncesinden 61cm'lik bacak

Son düzenleme:

Hep aklim burdada balim, iste bazen hicbsy istedigim gibi olmuo.

Annem yogun bakimdan cikti elhamdülillah, ama cok sancilari agrilari var.. Aklim, yüregim, dularim sadece suan onun yaninda.. Ben olamasam da yaninda..

Esimde iyi sayilir canim, tüm ramazani evde gecirecek sanirim yeni yeni yürümeye basladi evde degneklerini birakarak

Cok sukur yani..

Bende iyiyim demeye alismisim sanirim, ama dolu icim disim.

Ama hersey gecicek canisi.

Allah'im kimin ne derdi varsa, dermancisi olsun kuzum..

Hepimize insaAllah !!!

allah anneciğini size bağışlasın canım...
daha görecek çok güzel günleriniz olsun inşallah...
allah başımızdan eksik etmesin, düşünmesi bile kötü....
acil şifalar diliyorum ay yüzlüm...

bende 1 top dondurma arası vereyim
sahura kadar uzanayım biraz

benim oğlan halaa ayakta, halının altına oyuncakları doldurmakla meşgül, çok işi var bu gece mesaide

Amin balim aminn Allah'im hepimizinkini korusun insaAllah !!!

Aklim Istanbul die sizim sizim sizliyorken, birde annemin destek cigligi...

Iyi olucak, bugünlerde gecicek hayirlisi ile..

Bu arada senin sarkini dinliyorum kuzum,

Soner Sarikabadayi Itiraz ..

geçmiş olsun

canım hoşgeldin sefa getirdin
tabikii bize lazımsın kuu :89:
ortimmm benimmm
kuşummm canım ortim bende senin güzel yüzünü seveyimm sen hele hamile kalıpta bide sigara içte bak napıyoz senii hadi bakalım artıkın girişelim şu işe bu böyle gitmezz az yicez anam başka yolu yok
bu öncesi resmini yeni buldum
unutmuştum ben bunu, diyete yeni başlamıştım o zaman
basenlere tikat

Eki Görüntüle 239505

buda 3 gün öncesinden 61cm'lik bacak

Eki Görüntüle 239503
hayyy maşşşşaallahhhh
canım benim Rabbim senin o güler yüzünün tatlı dilinin güzel gönlünün hürmetine sana eşine evladına anneciğine sevdiklerine saglık sıhhat huzur mutluluk versin inşşş. çok yoruldun sende farkındayım ama rabbim içinden çıkılmıcak dert tasa vermesin inşş. o kalbinide kolunuda ihmal etmiyosun iyice anlat derdini sıkıntını Allah korusun kuzum Allaha emanetsin inşşş.

SAHUR (12 AGUSTOS CUMA) :
1 kase tavuk suyuna şehriyeli çorba
1 tabak nohut yemegi
biraz peynir, 5-6 tane zeytin
yarım dilim tam bugday ekmegi
2 tane taze kayısı
1 bardak portakal suyu

a
nurannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım yazmıştım ama görmedin galiba senin dediğin gibi ieg total yazıo değeri de 109 sence ne buuu.....

canım total ıge alerji durumlarında yükselen bir test seninde belirttiğin gibi ama çok yüksek değil bence 109.tabi doktorlar daha iyisini bilir ama telaşa kapılma. çok geçmiş olsun. elimden bişi gelirse sor bende işe dönünce dr. arkadaşlara sorarım.

dünkü menüm

sahur 3 sigara böreği
2 kaşık havuç salata
kahvaltılıklardan 1 er çatal

iftar 1 kase corba
4 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
kavun

2 top dondurma
2 incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…