dünkü menüm
sahur 3 sigara böreği
2 kaşık havuç salata
kahvaltılıklardan 1 er çatal
iftar 1 kase corba
4 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
kavun
2 top dondurma
2 incir
Herkese Merhabalarrrr :)
Ben Nunu.20 yaşındayım.173 boyunda ve 88 kiloyummBu topiki uzun zamandır takip ediyodum misafir olarak artık üye oluyum ve bi yerden başlıyım dedim :) boyuma uygun kilo olan 64 kiloya ulaşmak hedefim 1 yılda.her ay 2 kilo vermeye alışarak 24 kiloya ulaşmış olacağım.Hayatımda hiç diyet yapmadım.Denemedim bile Ama sınırı iyiden iyiye aşmaya başlayınca dur dedim kendime.Okul başlayınca bfite yazılmayı düşünüyorum geçen sene 1 ay gidip 30 cm incelmiştim ve 2 kg vermiştim hemde yağdan kaybederek.ama sonra okul açılmıştı devam edememiştim.Şimdi okul zamanı boyunca ne olursa olsun gideceğim çok kararlıyım.insanın hayatında dönüm noktaları olur ya sanki benim dönüm noktamda buymuş gibi.Sizinle birlikte olursam daha keyifli vereceğimi düşünüyorum.Beslenme planıma gelecek olursak iç mimarlıkta okuyorum gecem gündüzüm karışır hazır yemeğe çok alışkınım bu yüzden bide boğa burcuyum boğazıma düşkünüm hazır yemeyi bilimuma düşürmeyi planlıyorum hatta okula gitmeden dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.öğrenci halimle nasıl olur yürütebilir miyim bilmiyorum onu zaman gösterecek.Bana bol şans dilemenizi istiyorummm
not:ramazan boyunca kendimi bu tempoya alıştırmak için hergün koşu bandında tempolu yürümeyi planlıyorum hatta 3 günü geride bıraktım bile :) bide yediklerime dikkat edeceğim okul açılana kadar ki hedefim (yani ekim1) 4 kilo.sonra 2 2 gidecek inş :)
merhaba canım hoşgeldin aramızamaşallah çok kararlı gördüm seni..bu kararlılık seni istediqin hedefe en kısa zamanda götürecektir..yaknız dukan diyeti gibi diyetler geçici diyetlerdir..bence dengeli beslenerek kilo vermelisin...birgün et ye birgün sebze ye metoyu mahvedersin..herşyeden dengeli bir şekilde yiyerek daha çok seveceksin kilo vermeyi..çok heyecanlı bir maratona başlıyorsun..bol şanslar ve bol iradeler tatlım
kilo bildirimi de yapıyım bari ama beni gene listeye almıyorsunuz değil mi
3. haftada mı alınıyor du ????
başlangıç 93,6
geçen hafta 87,8
bu hafta 86,0 (p.tesidendün aksama dek tartı hep aynı rakamı gösterdi değişmedi)
ilk hedefim 78,0 olmak
beden üst 44 alt 46
boy 163
Ben Nunu.20 yaşındayım.173 boyunda ve 88 kiloyummBu topiki uzun zamandır takip ediyodum misafir olarak artık üye oluyum ve bi yerden başlıyım dedim :) boyuma uygun kilo olan 64 kiloya ulaşmak hedefim 1 yılda.her ay 2 kilo vermeye alışarak 24 kiloya ulaşmış olacağım.Hayatımda hiç diyet yapmadım.Denemedim bile Ama sınırı iyiden iyiye aşmaya başlayınca dur dedim kendime.Okul başlayınca bfite yazılmayı düşünüyorum geçen sene 1 ay gidip 30 cm incelmiştim ve 2 kg vermiştim hemde yağdan kaybederek.ama sonra okul açılmıştı devam edememiştim.Şimdi okul zamanı boyunca ne olursa olsun gideceğim çok kararlıyım.insanın hayatında dönüm noktaları olur ya sanki benim dönüm noktamda buymuş gibi.Sizinle birlikte olursam daha keyifli vereceğimi düşünüyorum.Beslenme planıma gelecek olursak iç mimarlıkta okuyorum gecem gündüzüm karışır hazır yemeğe çok alışkınım bu yüzden bide boğa burcuyum boğazıma düşkünüm hazır yemeyi bilimuma düşürmeyi planlıyorum hatta okula gitmeden dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.öğrenci halimle nasıl olur yürütebilir miyim bilmiyorum onu zaman gösterecek.Bana bol şans dilemenizi istiyorummm
not:ramazan boyunca kendimi bu tempoya alıştırmak için hergün koşu bandında tempolu yürümeyi planlıyorum hatta 3 günü geride bıraktım bile :) bide yediklerime dikkat edeceğim okul açılana kadar ki hedefim (yani ekim1) 4 kilo.sonra 2 2 gidecek inş :)
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun..
Zayıflamada bazı altın kurallar var, inan katı listelere ya da yöntemlere ihtiyacın yok, bunlara uy yeter..
Gündü en az 2,5 litre su içmek, akşam en geç 7 den sonra bir şey yememek, günde 1 saat yürüyüş tarzı hafif kardiyo bir egzersiz yapmak hepsi bu..
Ve tabi ki beyaz ekmeği, pirinci, hamur işini hayatından çıkartmak..Şekeri ve tuzu azaltmak..Bu altın kurallar sana zaten emeğinin karşılığını verecektir..
Bir de başta menülerini aşırı kısma ki ileride azaltacak durumda olsun..Diyetisyenlerin yolun başında verdiği listeleri çoğu insan yiyemiyor o derece
Ama hepsi bol bol yeşillik ve yoğurtla dolu tabi..Başarılar..
pişşt selam topğimin fıstık hatunları..nasıl keyifler?
başlangıç:95.6
geçen hafta:86.9
bu hafta:87.4
gelen:500 gr
toplamda giden:8.2
hedef:79
regl de olsam en az 500 gr vermem gerekiyordu..otur nihal..sıfır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?