80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben buı alıntı islerini hala duzgunce yapamıyorum birseyleri siliyorum yanlıslıkla nerden neyi aldıgım belli olmuyor

gelelim menüme
bahanem hazır dün cok midem ağrıdı aksam soyle mideme guzel bir çorba girsin demiştim ammmma

iftar
yayla çorbası
3 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 köfte
4 kaşık menemen
domates-peynir
2 dilim kızarmıs ekmek
1 saat sonra da 2 tane şekerpare işte bu beni bitirdi midem de gene cok rahatsız oldu

sahur
2 dilim aslında dilimler ince uzun 4 yerine de gecebilir bilemiyorum
peynirli börek
çilek reçeli
zeytin 4-5 tane

kilo bildirimi de yapıyım bari ama beni gene listeye almıyorsunuz değil mi
3. haftada mı alınıyor du ????

başlangıç 93,6
geçen hafta 87,8
bu hafta 86,0 (p.tesidendün aksama dek tartı hep aynı rakamı gösterdi değişmedi)
ilk hedefim 78,0 olmak
beden üst 44 alt 46
boy 163

kızlar günaydın. Sabahlar şen olsun yine...
sabah tartıdım 86 çıktım ve regl olduğum halde...
çok mutlu oldum. bu arada neden ölçülerimizide yazmıyoruz en azından 15 günlük yada aylık olarak yazarsak bence dahada motive oluruz gibime geliyor yine kara sizlerin amaç sadece fikrimi beyan etmekti. bu arada darkolivecim benimde bacaklar 62 cm ama senin ki gibi fit durmuyoooo ....
benim ölçüler
gögüs 104
bel 95
göbek 99
kalça 114
bacak 62
kol 30 cm
ben kendime tablo hazırladım excelde 15 günde bir ölçüleride ekleyeceğim her ay da tartılacağım tanitada yağ kas oranımı göreyim diye. sizlerdlede paylaşırım...

Herkese Merhabalarrrr :)

Ben Nunu.20 yaşındayım.173 boyunda ve 88 kiloyumm Bu topiki uzun zamandır takip ediyodum misafir olarak artık üye oluyum ve bi yerden başlıyım dedim :) boyuma uygun kilo olan 64 kiloya ulaşmak hedefim 1 yılda.her ay 2 kilo vermeye alışarak 24 kiloya ulaşmış olacağım.Hayatımda hiç diyet yapmadım.Denemedim bile Ama sınırı iyiden iyiye aşmaya başlayınca dur dedim kendime.Okul başlayınca bfite yazılmayı düşünüyorum geçen sene 1 ay gidip 30 cm incelmiştim ve 2 kg vermiştim hemde yağdan kaybederek.ama sonra okul açılmıştı devam edememiştim.Şimdi okul zamanı boyunca ne olursa olsun gideceğim çok kararlıyım.insanın hayatında dönüm noktaları olur ya sanki benim dönüm noktamda buymuş gibi.Sizinle birlikte olursam daha keyifli vereceğimi düşünüyorum.Beslenme planıma gelecek olursak iç mimarlıkta okuyorum gecem gündüzüm karışır hazır yemeğe çok alışkınım bu yüzden bide boğa burcuyum boğazıma düşkünüm hazır yemeyi bilimuma düşürmeyi planlıyorum hatta okula gitmeden dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.öğrenci halimle nasıl olur yürütebilir miyim bilmiyorum onu zaman gösterecek.Bana bol şans dilemenizi istiyorummm

not:ramazan boyunca kendimi bu tempoya alıştırmak için hergün koşu bandında tempolu yürümeyi planlıyorum hatta 3 günü geride bıraktım bile :) bide yediklerime dikkat edeceğim okul açılana kadar ki hedefim (yani ekim1) 4 kilo.sonra 2 2 gidecek inş :)

merhaba canım hoşgeldin aramıza maşallah çok kararlı gördüm seni..bu kararlılık seni istediqin hedefe en kısa zamanda götürecektir..yaknız dukan diyeti gibi diyetler geçici diyetlerdir..bence dengeli beslenerek kilo vermelisin...birgün et ye birgün sebze ye metoyu mahvedersin..herşyeden dengeli bir şekilde yiyerek daha çok seveceksin kilo vermeyi..çok heyecanlı bir maratona başlıyorsun..bol şanslar ve bol iradeler tatlım

günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalarrr hayırlı bildirimlerr
bende artık 2-3 haftadır ara verdiqim bildirimlerimi yapayım..rahatsız oluyorum...birden aldıqım kiloyu birden verip haksız bir birincilik almak istemediqim için çizelgemdeki kiloma gelene kadar kendimi sabit geçicektim ama ramazan dolayısıyla vücudum ödem yaptı kiloyu tutuyor...bende bu nedenden dolayı bildirim yapmaya karar verdim..aslında geçen haftadan beri 2.5 kilo verdim ama çizelgemdeki rakamı baz alacaqım için artıda görünüyorum..

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 62
bu hafta 64.3
gelen 2.300
toplamda giden 25.7
hedef 60..

Çok ama çokkk teşekkür ederimm 20 yılın sonunda aldım bu kararı diyebilirim :) Dukan konusuda hiç içimden gelmiyo diyebilirim ama araştırdığım diyetler konusunda en mantıklısı bu gelmişti:26:ama haklısınız zaten yaşım genç sporumu yaptıktan dengeli beslendikten sonra önümde hiçbir engel olamazzz :)

Günaydın kızlar

Uzun süredir giremiyorum buaralar kafam çok karışık artık düşünmüyor herşeyi olacağına bırakıyorum allah hakkımda hayırlısını versin...bu sabah tartıldım çok çıktım,fakat sahur sonrası tartılmıyorduk galiba en son iftardan 1 saat önce demiştiniz diye hatırlıyorum kilo bildirimini fırsat bulursam,akşam evden yoksa yarın sabah yaparım....

nurancım çok geçmiş olsun.inş.tez zamand iyileşirsin iz kalmaz...

gülçincim çok geçmiş olsun tatım annene acil şifalar allah büyüklerimiz başımızdan eksik etmesin...birde maşallah 61 kiloya düştün, tebrikler yaptığın bişeyler var mı bizimle menülerini paylaşsan kopya çeksek ben çok yavaş ilerliyorum.

ayşecim kızın için geçmiş olsun.inş.astıma dönüşmez.kuzey'de de öyle bir risk vardı şuan için çok şükür ii.

filiz,nihal,zekiye bebek düşünüyorlar sanırım yada öyle anladım allah isteyen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.dünyanın tadı.hayat onlarla başka güzel...

deryacım facebooktaki resimlerinize bayıldım süper çıkmışsınız.sana turkuaz çok yakışıyor. ve arkadaşının bakışları çok manalı,gözleri konuşuyor.

banucum çorum'da eğlenmene çok sevindim.resimlerde fazlalığın yok gibi ama en iyi sen bilirsin.umarım tatile gidene kadar artılardan kurtulursun...

izlem canım kot etekli,sandaletli resmin çok güzel çıkmış.birden bugün gördüm basenlere tikat :)biran kendimi gördüm.keşke ayakta bende çektirseydim.ama şuan fıstık gibisin.benimde en çok istediğim şey tayt,şort,etek giymek eskisi gibi.bu bacaklarla asla tayt,şort yakışmaz etek diz altı oluyor ama diz üstü hi. yakışmıyor.bacak üst kıkmlarım yapışık dize kadar altlar ayrık duruyor tombulluktam iğrenç....o da ancak 58-55 kiloda oluyor hatta boyuma göre 54 olmam gerekiyormuş bekli ileride bende hedefimi 54'e çekerim:)

sesi bende bu diyete başladım başlayalı her ayın 18'inde ölçülerimi not alıyorum ilk ölçümve son ölçümü yazıyım:)
kolu ölçmek hiç aklıma gelmedi....benim gibi ölçüp yazan arkadaşlarlar var bazen yazıp kıyaslıyoruz..
göğüs-->105-90
bel --> 93-80
göbek--> 105-90
basen--> 120-107
baldır --> 79-61

sevdacım hoşgeldin bayadır yoktun.artılardan kurtuluyor musun?nasıl gidiyor?

Nilgün canım bize önceki sonraki diye resimlerini eklesene bakalım.

Gülçin canım uygun olduğunda senden de resim bekliyorum.çok merak ediyorum 26 kilo fark nasıl duruyor...

kızlar aklımda kalanları yazdım.umarım herkes iyidir keyfi yerindedir.bayrama inşallah istediğimiz kilolarla gireriz.

günaydın hayırlı cumalar şimdiden ki,lo verenleri kutluyorum veremeyenler ve benim gibi artılarıda inş haftaya veririz diyorum

günaydınlaaarrrr.....
hayırlı sabahhlaarrr.....
hayırlı cumaalaaarrr.....
olsun hepinizeee..

geçen gün iftar öncesi tartıldım 77.7 idim.dün iftar öncesi 78.1 :44: regl olucam ondandır umarım başlangıç 87.5
geçen hafta 78.6
bu hafta78.1
giden500
toplamda giden 9.4
hedef 68
boy:1.68

pişşt selam topğimin fıstık hatunları..nasıl keyifler?

başlangıç:95.6
geçen hafta:86.9
bu hafta:87.4
gelen:500 gr
toplamda giden:8.2
hedef:79
spor:45 dk
regl de olsam en az 500 gr vermem gerekiyordu..otur nihal..sıfır...

Son düzenleme:

Bu hafta ikinci haftan ise alırız canım

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun..
Zayıflamada bazı altın kurallar var, inan katı listelere ya da yöntemlere ihtiyacın yok, bunlara uy yeter..
Günde en az 2,5 litre su içmek, akşam en geç 7 den sonra bir şey yememek, günde 1 saat yürüyüş tarzı hafif kardiyo bir egzersiz yapmak hepsi bu..
Ve tabi ki beyaz ekmeği, pirinci, hamur işini hayatından çıkartmak..Şekeri ve tuzu azaltmak..Bu altın kurallar sana zaten emeğinin karşılığını verecektir..
Bir de başta menülerini aşırı kısma ki ileride azaltacak durumda olsun..Diyetisyenlerin yolun başında verdiği listeleri çoğu insan yiyemiyor o derece
Ama hepsi bol bol yeşillik ve yoğurtla dolu tabi..Başarılar..

Son düzenleme:
Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 74.7
Gelen giden yok
Toplamda giden 12.3
Hedef 68
Toplam spor 140 dk. plates
Boy 1.77
Beden 44

Canlarım analog beni 76 gösterdi ki imkanı yok biliyorum :26:
Bu hafta sabit geçelim, haftaya da tartım olmayacak , 20 sinde gelecekmiş

hepsini not aldımm çok teşekkür ederimm :) yeni hayatım sizlerle daha güzel olacakk :)

inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.hedefin çok güzel.hemen değil yavaş yavaş vermek istiyosun o da çok güzel.hoşgeldin aramıza

verirsin nihalcim.regl baya sarsıyo bizi.bitince kilo vermiş olucağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…