80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu öncesi resmini yeni buldum
unutmuştum ben bunu, diyete yeni başlamıştım o zaman
basenlere tikat

Eki Görüntüle 239505

buda 3 gün öncesinden 61cm'lik bacak

Eki Görüntüle 239503

canım hoşgeldin ben filiz çok güzel bi enerjiyle giriş yaptın, azmin daim olsun. derya sana gerekli bilgileri aktarmış uygularsan kısa sürede karşılığını alırsın, dukan diyetine gelince yaşın daha çok genç ağır diyetlerle bedenini yorma sonra ters tepebilir....

selamm canım, sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun. evet canım hazırlanıyoruz bakalım hayırlısıyla olur inşallah, dua edin lütfen busefer olsunda sonunda 90 kiloya razıyım, çünkü çok bekledim...

Son düzenleme:
İzlemcim seni unuttum yav, bak çok şanslısın dikkat edersen kilolu halinde öyle kat kat bir durumun yok vücudun hala sıkı..Doğuştan taşsın sen

İkinci fotodaki tayttan bende istiyorum, iyice zayıflayayım alacağım, aslında şimdide olur evde tayt giyince yakıştırıyorum bacaklarım ince olduğu için ama ne bileyim göbekten de gitmesi lazım rahat taşımak için.

Üzerindeki tişörtle çok salaş, hoş bir hava yaratmış..

HAYIIRR kesinlikle regl durumları bence de o kadar dikkat ettin sen b bir de pazartesi tartıl canım + gidecek ve süper bir de eksi göreceksin

selam nihall, ilahi kendine sıfırmı verdin ödem olmuştur haftaya güzel rakam göreceğine eminim

deryacım sen istediğini yapabilirsin canım sabit geçmen daha mantıklı, canını sıkma

merhaba hanımlar
gunaydın herkese.
bugun kılo bıldırımı yapamıyorum Malesef Evde degılım Dedemlerdeyım ve oradakı tartıda herzaman taertıldıgım gıyafetlerle tartılamıyorum uzerımdekı gıyafetlerlede tartılınca agır gelıyorum tartıda bırde tartının ayarında sorun mu var bılemedım her tartıldıgımda ayrı sonuc cıkıyor
oyuzden kılo bıldırmı yapamıycam bır sure.yanı bayram sonuna kadar.
Dunde belırttıgım gıbı felaket gaza geldım zayıflayacagım.Dun ıftardan sorna arkadasımın annesıne annemle gıttık gıderken hemen yesıl cay aldım.Malum kılo yaktırıyor demıstınız hemen aldım.
Yanlız sade yesıl cay yoktu.Bergamot aromalı aldım.Bir sorun olmaz dımı?

Sımdı yesıl cay ,5i biryerde cay,ballı tarcınlı cay bunları nasıl ve nesıklıkta ıcmem gerekır bana yol gosterırsenız bende o sekılde ıceyım.
ayrıca bunlar dısında dıyet ıcın ne onerırsınız hanımlar?
lutfen bana yardım edın hanımlar.Erkek arkadasımın o lafları sakada olsa cok agrıma gıttı ınadına zayıflayacagım verecegım kıloları.

merhaba hanımlar
gunaydın herkese.
bugun kılo bıldırımı yapamıyorum Malesef Evde degılım Dedemlerdeyım ve oradakı tartıda herzaman taertıldıgım gıyafetlerle tartılamıyorum uzerımdekı gıyafetlerlede tartılınca agır gelıyorum tartıda bırde tartının ayarında sorun mu var bılemedım her tartıldıgımda ayrı sonuc cıkıyor
oyuzden kılo bıldırmı yapamıycam bır sure.yanı bayram sonuna kadar.
Dunde belırttıgım gıbı felaket gaza geldım zayıflayacagım.Dun ıftardan sorna arkadasımın annesıne annemle gıttık gıderken hemen yesıl cay aldım.Malum kılo yaktırıyor demıstınız hemen aldım.
Yanlız sade yesıl cay yoktu.Bergamot aromalı aldım.Bir sorun olmaz dımı?

Sımdı yesıl cay ,5i biryerde cay,ballı tarcınlı cay bunları nasıl ve nesıklıkta ıcmem gerekır bana yol gosterırsenız bende o sekılde ıceyım.
ayrıca bunlar dısında dıyet ıcın ne onerırsınız hanımlar?
lutfen bana yardım edın hanımlar.Erkek arkadasımın o lafları sakada olsa cok agrıma gıttı ınadına zayıflayacagım verecegım kıloları.

canım bakıom hergün twister çalışıon bi faydası oluomu farkettinmi bende eve gidince başlarım artıkkk

canım ben ilkdefa saydım twistimi. bi arkadaşm yazıyordu sürekli 400 500 diye mavikelebekti sanırım. ona özendim bende yazayım dedim:90::90:ama bende 4 aydır düzenli olmasada yapıyorum. ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim. benim üst kalın zaten. bel oyuntumu çıkardı

dengeeessssiiizzz adam.kusura bakma abkaraba falan ama sofrada denirmi bu laf. takma şekerim takma. zayıflayıncada mutlaka hatırlat bu lafını ona

ben başka bi siteye yüklemiştim. istersen özelden msj atayım linkini canım

canım ekmek ve şekerpare olmasaydı daha iyi olurdu tabi..ama maşallah çok güzel kilo vermişsin

canım hoşgeldin ben tülin. arkadaşlarımın dedikleri gibi sağlıklı diyetler yap. az ve sık ye. suyu ve sporu unutma. gerisi gelir zaten

darkolive yani izleeemmmm maşalaaahhhhhh. fıstık gibisin

Günaydin Kizlar

Kilo Bildirimi :

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 74.5
Bu Hafta 74
Giden: 500 gr.
Toplam Giden: 14
Hedef: 65
Boy: 1.68
Beden: 40 :87:

Spor: 180 dk

selam nihall, ilahi kendine sıfırmı verdin ödem olmuştur haftaya güzel rakam göreceğine eminim

deryacım sen istediğini yapabilirsin canım sabit geçmen daha mantıklı, canını sıkma

valla öyle yaptım canım kendime notum çok kıttır..başkalarına dağıtırım valla..napim serde var vadaaa lık
kızlar size bişi danışcam..
bayrama kadar dukan mı yapsam diyorum..ne dersiniz..?
ya da karbonhidrat ne bileyim..dün de yazınca iyice dellendim o eniştenin karşısına iyi çıkmak istiyorum..

gelelim kilo bildirimime bu hafta prensesimde vardı ve malasef artıdayım + 600

başlangıç : 93

geçen hafta : 78.1

bu hafta : 78.7

gelen: 600 gr

toplamda giden 14.3

hedef : 55
boy : 168
beden alt 40-42 üst 42
spor : 100 dak.

canım ben hiç dukan veya karbon yapmadım sanırım yapan arkadaşlar sana bilgi verir, bunları yaparda bayramda daha fazla kilo alırsan çok daha zor olur senin için. yada sonrasında çok dikkat ederek sabitte kalabilirsin tabiki
bana nedense zor geliyor katı diyetler

Son düzenleme:

dukanı hiç denemedim sadece çevremden onun bunun tanıdığı çok verdi diye duyuyorum..
karbonla ben de verdim ama sonrasında bozunca aldım ama neyi bozsan alırsın zaten de hızlı verilince tabi daha çok dikkat etmek gerek..
yumurta peynir süt severim köfte balıkla da aram iyidir ..
meyve sebze yememek lazım..şu sıralar da salatayla besleniyorum ama ayy bilemedim..
k dan sıkıldım onu biliyorum..
bir süre sonra akşam salata olayından da sıkılcam o da Allahın emri..
Filiz sen yapmıştın değil mi canım..nasıldı tavsiye ediyor musun..çok etmiyorsun diye okmuştum sanki..

Son düzenleme:
canım dediğim gibi ben denemedim, sanırım adaşım filizkuzey denemişti, yanlışta hatırlıyor olabilirim

Canım bak alıntı yaptıktan sonra iki QUOTE arasına yazacaksın istediklerini..QUOTE kişileri mesajlarının başında ve sonunda görünür..Sen onları siliyorsun yanlışlıkla

Filizcim teşekkürler, bakalım tartım gelince belli olacak ak koyun kara koyun

Nihalim karbon tam kış diyeti, yazın hiiiiç çekilmiyor
Ama havalar hazır serinken bir 3 günlük kür yapabilirsin. Bunu tavsiye etmeyecek kişi olduğunu sanmıyorum çünkü gördüğüm en mucize sonuçları hep bu diyetle aldım ben..Kesinlikle tavsiye ederim :13:

Son düzenleme:
dukan diyetini ben denedim fakat sürdürmedim.10 günde 2 kilo verdim ve bıraktım geri almadım.ben atak evresini yaptım 10 gün sonra bıraktım.çok zor ağır bir diyet meyve-sebze yiyemiyorsum.ekmek yiyemiyorsun.sadece kırmızı et yada tavuk-hindi yağsız balık yumurta süt,peynir,yoğurt ve yulaf kepeği...ikinci evre 1 gün saf protein diğer gün protein+sebze istediğin kiloyu verene kadar 2.evre devam ediyor sonra.istedğin kiloyu verdin 10 kilo diğerlim onu bir çarpanı var şuan unuttum onunla çarpıp koruma evresi yapıyorsun.100 gün gibi bişey olmalı.koruma evresinde sınırlı listeye meyve ve kh giriyor.son olarak 4.evre hayatın boyunca sadece perşembe günleri saf protein yapıyorsun.buarada her gün 45 dk.yürüyüş....eltim 2.evrede 15 kilo verdi.5 kilo daha verip koruma evresine geçecek.acayip fark etti walla yemiyor nasıl duruyor anlamıyorum hergün et tavuk yumurta ağır geliyor.bana ağır geldi yarım bıraktım ama eltim tam gaz devam ve onun bünyede işe yaradı ilk 10 günde 5 kilo verdi hergün 300-500 gram düşüyor.ben ancak 2 kilo verdim sonra sıkılıp bıraktım.ayy ne çok yazdım kim sorduysa pişman olmuştur:)

tülincim sağolasın öncelikle bu hafta inanılmaz oldu 87,8 den sonra tartıda 86,0 görmek benim içinde mucizeydi
senin ki de tamamen regl ile ilgilidir çünkü benim min + 800g daha fazla cıkarım
uzme kendini hic
pazartesi tartılıp tekrar bir bak bakalım sonuc nasıl olacak

bende bir 78 olabilsem benim rüya kilom , bende senin gibi 93le başladım hatta 93,6 yani birazcık ta 94 sayılır
maalesef cok sıkı bir sey yapamıyorum biraz sosyal yiyiciyim
yiyelim guzelleselim seklinde ama tam tersi maalesef
aslında normal dogru duzgun bir diyet yapsam belki bayrama 78 le girebilirdim ama su saatten sonra olmz tabii ki
ben 2,5 ayda 8 kilo vermis oluyorum sen nasıl verdin peki
ne zaman basladın ne kadar da kac kilo verdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…