80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben geçen yaz 35 yaşında 90 kiloyla başladım..ve artık 50li rakamlara çok yakınım..ben bu yaşta bukadar kiloyu verebildiysem sen çok çok kolay verirsin..daha 20 yaşındasın..sakın saçma sapan diyetlerle metobolizmanı bozma cnm..önünde kocaman bir hayat var..saqlıqından kesinlikle ödün verme..benden sana nacizane bir abla tavsiyesi..

canım benim ben kilo verdiysem herkes verir bende hem yemeyi hem yapmayı sevenlerdenim çünkü. 1 ay yapar 2 3 kg verir bırakırdım hep. ama bu son dedim kendime . nisan sonlarında başladım sayılır diyetime. yaklaşık 4 ay kadar oldu.bende 93 küsürlerdeydim başladığımda. 14.3 kilo verdim şimdiye kadar. spor aletleri aldım eve. kendime gaz vermek için. az sık yemek ve suyla başladım. 86 ya indiğimde bir arkadaşımla aynı diyeti yaptım. 15 gün boyunca süt yoğurt , ekmek , baklagil , pilav, makarna , ekmek kesinlikle yoktu. sonra az az eklendi. bununla 4 kg verdim 1 ayda. sonra şok diyet ve detoks yaptım 2 şer günlük. ama artık yapmıyorum. yine az sık yemelere döndüm.. menüleri paylaşıyorum hergün. bayrama kadar 78 çooook bence. 8 kilo 20 günde çok zararlı bedenine. 2 3 kilo yap hedefini ki geri almayasın canım. bide adını unuttum:26::26: özür dilerim. istediğini sorabilirsin. elimden geldiğince yardım ederim.

herkese merhabalar
İzlem ilk resimdede gayet taşsın maşallah birşey sorcam ya memişlerde oldumu bi kendinden geçme hali benimkiler pörtledi :18: özel egzersiz varmı önereceğiniz
Filiz havalar öyle serinlediki dukan mı yapsam diye düşünüyorum ama meyvasızlık ramazanda çok zor olur düşünme modundayım kilo veririm durunca meyvadan fedakarlık edeceğim artık .

selam kızlar herkesin cuması mübarek olsunnnn

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıyla verirler Rabbim azmimizi daim etsin inşallah sonuç er yada geç mutlaka başarı olacaktır

ben kilo bildirimimi akşam eve gidince yapacagım kızlar dün anneme iftara davetliydim tartılamadım rakamı bilmiyorum ahhh zaten anneme gitmekle yaptım en büyük hatayı neler yedim neler birde ramazanda ben kabızlık sorunu yaşıyorum sık sık sizede oluyormu arkadaşlar

izlemcim herzamanki gibi çok hoş görünüyorsun tatlım.kimimiz basenlerden kimimiz göbekten bitmez kadınların kendiyle derdi

sehercim benimde çok fena haldeler yaa içi boşalmış balon gibi nasıl düzelirler bilmiyorum

Son düzenleme:
canım dediğim gibi ben denemedim, sanırım adaşım filizkuzey denemişti, yanlışta hatırlıyor olabilirim

yaaa canım fena yakalndım ne zamandır senin ismini sorcam utanıyorum ya diyorum kız bana sürekli ismimle hitap ediyor ne aypıp...şimdi filiz olduğunu anladım ben zaten filizkuzeyi kastederek filiz demiştim kusura bakma ama artık unutmam valla aklıma kazındı

selam hanımlar ben 22 yaşımdayım 89 kiloyum ve 1 sene de 63 ten 89 a yükseldi kilom çok üzülüyorum rahatsız oluyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum sizce ben de verir miyim bu kiloları....

sizler ne kadar zamanda kilolarınızı verdiniz?

sıkıntı işte vardır bizim kızların bir yöntemi bilirkişiler bişiler söyler merakla bekliyorum gereken ne varsa yapacam artık

kilo bildirimi:
baslangıc: 80,2
gecen hafta:79,9
bu hafta:79
giden:900gr
toplamda giden:11,2
hedef:70
boy:178
beden:42
spor: yok​

hoşgeldin canım
sağlık problemin yoksa geldiği gibi giderler hiç üzülme yeterki sağlıklı beslen ve azimli ol
ben 6 ayda verdim

hoşgeldin canım
sağlık problemin yoksa geldiği gibi giderler hiç üzülme yeterki sağlıklı beslen ve azimli ol
ben 6 ayda verdim

hb yok cnım çok şükür bir sağlık problemim yok ama bu sene kendimden vazgeçmiş durumdayım ve kilom beni rahatsız ediyor hiç bir elbisem bana olmuyor nasıl vercem benn..
sen çook güzeel vermişsin uyguladığınız bir diyet var mı?

normal kalori diyeti yapıyorum günlük 1000 i aşmamaya gayret ediyorum ilk başladığımda 1200 dü
en az 2 litse su içiyorum
beyaz ekmeğin yerini tam tahıllı ekmek ve çavdar ekmeği aldı
gün içinde yeşil çay ve beşi biryerde içiyorum
tatlı krizlerinde tarçınlı çayı içiyorum
spor ile diyeti destekliyorum veeeeee buradan kopmuyorum
ben neyim burada çok güzel kilo verenler var
diyet hikayelerini oku kilo verdikçe kendine inancın artacak işte bizim topiğimizin çıtırının öyküsüyle başlayabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu.html

banucum güle güle giy elbiseni inşallah en kısa zamanda atarsın artılarını çabuk gelen çabuk gider sıkma lütfen canını tatlım

evett imzanızda görmüştümm ne kadar imrendim anlatamamm :) ya zaten öyle sıkı diyetler yapabilecek bi irade yok bende :) aç kalıyım olayı hiç yok hele yemek candır benim için :) ama kolayı cipsi fastfoodu bıraksam çok su içsem bide spor yapsam kendiliğinden gidermiş gibime geliyo ha bide ekmekk onu nasıl unuturumm :) siz neler yaptınız bu kiloya ulaşmak için ??

bu arada bana "yeni bir ben" maratonumun başlangıç enerjisini veren herkese kocaman teşekkürler :)

darkolive tebrikler okurken bile heyecanlandım ne güzel insanın kendini güzel ve özel hissetmesi senin azmin bana umut oldu ben de senin gibi vermek istiyorum bu fazlalıkları.....

nihalcim önemli deyil canım sanırım ikimizde aynı hataya düştük, bende bana sölediğini sandım artık unutmicanada eminim

canım hoşgeldin ben filiz
tabiki verebilirsin, ben yaklaşık 5 ayda verdim

kilo bildirimi:
baslangıc: 80,2
gecen hafta:79,9
bu hafta:79
giden:900gr
toplamda giden:11,2
hedef:70
boy:178
beden:42
spor: yok​
zekiye tebrikler canım

canım size platesi önerirm ebrunun son haftalarda yaptığı meme kaldırma operasyonu gerçekten çok işe yarıyuor ramazan sonrası tekrar başlarım. resmen memeler top sekiyoo yapmanızı öneririm

yok Deryuşum ben de iyi verdim de Filizkuzey dukanı tavsiye etmiyor diye hatırlıyordum aşağıda açılmaış onu kastetmiştim ben...
ben sordum canım olur mu öle şey çok tşk ederim kuzenimin eşi de 11 kg vermiş ve acayip incelmiş ben de şimdi ani kararla bebiş düşünmeye başladım ya 79 u hamile kalıncaya dek göreyim istiyorum canım..araştırayım yine de..çok tşk ederim Filizcim..

hb canım burda sizin başarı öykülerinizle kendime geldim ben de vericem azar azar da olsa vericem acelem yok dimi ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…