Çok ama çokkk teşekkür ederimm20 yılın sonunda aldım bu kararı diyebilirim :) Dukan konusuda hiç içimden gelmiyo diyebilirim ama araştırdığım diyetler konusunda en mantıklısı bu gelmişti:26:ama haklısınız zaten yaşım genç sporumu yaptıktan dengeli beslendikten sonra önümde hiçbir engel olamazzz :)
tülincim sağolasın öncelikle bu hafta inanılmaz oldu 87,8 den sonra tartıda 86,0 görmek benim içinde mucizeydi
senin ki de tamamen regl ile ilgilidir çünkü benim min + 800g daha fazla cıkarım
uzme kendini hic
pazartesi tartılıp tekrar bir bak bakalım sonuc nasıl olacak
bende bir 78 olabilsem benim rüya kilom , bende senin gibi 93le başladım hatta 93,6 yani birazcık ta 94 sayılır
maalesef cok sıkı bir sey yapamıyorum biraz sosyal yiyiciyim
yiyelim guzelleselim seklinde ama tam tersi maalesef
aslında normal dogru duzgun bir diyet yapsam belki bayrama 78 le girebilirdim ama su saatten sonra olmz tabii ki
ben 2,5 ayda 8 kilo vermis oluyorum sen nasıl verdin peki
ne zaman basladın ne kadar da kac kilo verdin ?
canım dediğim gibi ben denemedim, sanırım adaşım filizkuzey denemişti, yanlışta hatırlıyor olabilirim
izlemcim herzamanki gibi çok hoş görünüyorsun tatlım.kimimiz basenlerden kimimiz göbekten bitmez kadınların kendiyle derdi
sehercim benimde çok fena haldeler yaa içi boşalmış balon gibi nasıl düzelirler bilmiyorum
selam hanımlar ben 22 yaşımdayım 89 kiloyum ve 1 sene de 63 ten 89 a yükseldi kilom çok üzülüyorum rahatsız oluyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum sizce ben de verir miyim bu kiloları....
sizler ne kadar zamanda kilolarınızı verdiniz?
kilo bildirimi:
baslangıc: 80,2
gecen hafta:79,9
bu hafta:79
giden:900gr
toplamda giden:11,2
hedef:70
boy:178
beden:42
spor: yok
hoşgeldin canım
sağlık problemin yoksa geldiği gibi giderler hiç üzülme yeterki sağlıklı beslen ve azimli ol
ben 6 ayda verdim
hb yok cnım çok şükür bir sağlık problemim yok ama bu sene kendimden vazgeçmiş durumdayım ve kilom beni rahatsız ediyor hiç bir elbisem bana olmuyor nasıl vercem benn..
sen çook güzeel vermişsin uyguladığınız bir diyet var mı?
canım ben geçen yaz 35 yaşında 90 kiloyla başladım..ve artık 50li rakamlara çok yakınım..ben bu yaşta bukadar kiloyu verebildiysem sen çok çok kolay verirsin..daha 20 yaşındasın..sakın saçma sapan diyetlerle metobolizmanı bozma cnm..önünde kocaman bir hayat var..saqlıqından kesinlikle ödün verme..benden sana nacizane bir abla tavsiyesi..
nihalcim önemli deyil canım sanırım ikimizde aynı hataya düştük, bende bana sölediğini sandımyaaa canım fena yakalndım ne zamandır senin ismini sorcam utanıyorum ya diyorum kız bana sürekli ismimle hitap ediyor ne aypıp...şimdi filiz olduğunu anladım ben zaten filizkuzeyi kastederek filiz demiştim kusura bakma ama artık unutmam valla aklıma kazındı
canım hoşgeldin ben filizselam hanımlar ben 22 yaşımdayım 89 kiloyum ve 1 sene de 63 ten 89 a yükseldi kilom çok üzülüyorum rahatsız oluyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum sizce ben de verir miyim bu kiloları....
sizler ne kadar zamanda kilolarınızı verdiniz?
zekiye tebrikler canımkilo bildirimi:
baslangıc: 80,2
gecen hafta:79,9
bu hafta:79
giden:900gr
toplamda giden:11,2
hedef:70
boy:178
beden:42
spor: yok
herkese merhabalar
İzlem ilk resimdede gayet taşsın maşallah birşey sorcam ya memişlerde oldumu bi kendinden geçme hali benimkiler pörtledi :18: özel egzersiz varmı önereceğiniz
Filiz havalar öyle serinlediki dukan mı yapsam diye düşünüyorum ama meyvasızlık ramazanda çok zor olur düşünme modundayım kilo veririm durunca meyvadan fedakarlık edeceğim artık .
canım size platesi önerirm ebrunun son haftalarda yaptığı meme kaldırma operasyonuizlemcim herzamanki gibi çok hoş görünüyorsun tatlım.kimimiz basenlerden kimimiz göbekten bitmez kadınların kendiyle derdi
sehercim benimde çok fena haldeler yaa içi boşalmış balon gibi nasıl düzelirler bilmiyorum
yok Deryuşum ben de iyi verdim de Filizkuzey dukanı tavsiye etmiyor diye hatırlıyordum aşağıda açılmaış onu kastetmiştim ben...Canım bak alıntı yaptıktan sonra iki QUOTE arasına yazacaksın istediklerini..QUOTE kişileri mesajlarının başında ve sonunda görünür..Sen onları siliyorsun yanlışlıkla
Filizcim teşekkürler, bakalım tartım gelince belli olacak ak koyun kara koyun
Nihalim karbon tam kış diyeti, yazın hiiiiç çekilmiyor
Ama havalar hazır serinken bir 3 günlük kür yapabilirsin. Bunu tavsiye etmeyecek kişi olduğunu sanmıyorum çünkü gördüğüm en mucize sonuçları hep bu diyetle aldım ben..Kesinlikle tavsiye ederim :13:
ben sordum canım olur mu öle şey çok tşk ederim kuzenimin eşi de 11 kg vermiş ve acayip incelmiş ben de şimdi ani kararla bebiş düşünmeye başladım ya 79 u hamile kalıncaya dek göreyim istiyorum canım..araştırayım yine de..çok tşk ederim Filizcim..dukan diyetini ben denedim fakat sürdürmedim.10 günde 2 kilo verdim ve bıraktım geri almadım.ben atak evresini yaptım 10 gün sonra bıraktım.çok zor ağır bir diyet meyve-sebze yiyemiyorsum.ekmek yiyemiyorsun.sadece kırmızı et yada tavuk-hindi yağsız balık yumurta süt,peynir,yoğurt ve yulaf kepeği...ikinci evre 1 gün saf protein diğer gün protein+sebze istediğin kiloyu verene kadar 2.evre devam ediyor sonra.istedğin kiloyu verdin 10 kilo diğerlim onu bir çarpanı var şuan unuttum onunla çarpıp koruma evresi yapıyorsun.100 gün gibi bişey olmalı.koruma evresinde sınırlı listeye meyve ve kh giriyor.son olarak 4.evre hayatın boyunca sadece perşembe günleri saf protein yapıyorsun.buarada her gün 45 dk.yürüyüş....eltim 2.evrede 15 kilo verdi.5 kilo daha verip koruma evresine geçecek.acayip fark etti walla yemiyor nasıl duruyor anlamıyorum hergün et tavuk yumurta ağır geliyor.bana ağır geldi yarım bıraktım ama eltim tam gaz devam ve onun bünyede işe yaradı ilk 10 günde 5 kilo verdi hergün 300-500 gram düşüyor.ben ancak 2 kilo verdim sonra sıkılıp bıraktım.ayy ne çok yazdım kim sorduysa pişman olmuştur:)
nihalcim önemli deyil canım sanırım ikimizde aynı hataya düştük, bende bana sölediğini sandımartık unutmicanada eminim
canım hoşgeldin ben filiztabiki verebilirsin, ben yaklaşık 5 ayda verdim
zekiye tebrikler canım
canım size platesi önerirm ebrunun son haftalarda yaptığı meme kaldırma operasyonugerçekten çok işe yarıyuor ramazan sonrası tekrar başlarım. resmen memeler top sekiyoo yapmanızı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?