nihalcim önemli deyil canım sanırım ikimizde aynı hataya düştük, bende bana sölediğini sandımartık unutmicanada eminim
canım hoşgeldin ben filiztabiki verebilirsin, ben yaklaşık 5 ayda verdim
zekiye tebrikler canım
canım size platesi önerirm ebrunun son haftalarda yaptığı meme kaldırma operasyonugerçekten çok işe yarıyuor ramazan sonrası tekrar başlarım. resmen memeler top sekiyoo yapmanızı öneririm
kendine gelmene sevindim prenses,hb canım burda sizin başarı öykülerinizle kendime geldim ben de vericem azar azar da olsa vericem acelem yok dimi ya....
Günaydın kızlarr
Canım Çok Sıkkın Sorunumsa Bacaklarımın Arkasında Çatlaklar Kafama Çok Takıyorum Onları
Ne Giyeceğime Ben Değil Onlar Karar Veriyor
Ten Rengi Çorap Giysem İyice Göze Batıyor
Düşünmekten Sıkıldım Artık Ben Kısa Diz Üstü Elbiseler Etekler Giymek İstiyorum Ama Giyemiyorum
Dikkat Çekiyor Ağlıyıcam Artık Şimdiden 1 Yıl Sonra Olan Mezuniyet Balosunu Düşünüyorum Lise İçin
Herkes Giycek Minileri Diz Altı Elbiseleri Ben Giycem Uzun
Kesin Çözümüde Yok Sanırıım Çok Araştırıyorum
Artık Cilt Doktorunamı Gitsem Bilmiyorum Gidincede Utanıyorum Bana Bunun İçinmi Geldin Demesinden
Püffffff Biraz Önce Bir Elbise Gördüm Mesela Sitenin Birinde Ama Giyememki Diz Üstü :84:
Sizdede Varmı Varsa Bir Şeyler Falan Sürüyomusunuzz
merhaba canım evet oynama var şişliklerim gidiyo inş. gider kilolarda yiyerek sen nasılsın nasıl gidiyo?
ay oku oku bitmez bu geçmiş
ha sonu ha gelir diye diye okudum ama yok yarın sabah kaldıgım yerden devam ederim artıkın.
malum bugun müsafirlerim vardı. yorgunum biraz. ama yemeklerimin begenilmesi. müsafirlerimin memnun ayrılması bı yorgunluga degiyor. bugunkaçırdım biraz ben. artık alışmıştım az yemeye ve doyuyordum yediklerimle yetiyordu yani. bugun o kalabalıkta iştahım mı acıldı ne. bi anda dur zekiye artık dedim. ben yazayımda menüyü yorum size kalsın.
sabah:
1 kepek ekmegi
1 peynir
yarım domates
yarım yumurta
ara:
2 kemal paşa tatlısı (pişmişmi diye bakyım dedim 2 . side anladım pişdigini)
öglen:
2 kasık pilav
3-4 kasık türlü
1 bardak ayran
ara:
1 dilim karpuz
akşam
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 karnıyarık
2 kasık bamya
2 mercimek köftesi
1 bardak ayran
bi kaç çatal salata
1 tane kemal paşa tatlısı
cok cok güldm buna süper bir espriymis ama hakkını vermek lazım :)
hele benim gibi hayatı kilo takıntısı olan bir aileniz varsa sürekli kilo almak ve vermekten bahsediliyorsa hersyeden ve kilo vermektende nefret ediyorsunuz sinir oluyorsunuz
Herkese Merhabalarrrr :)
Ben Nunu.20 yaşındayım.173 boyunda ve 88 kiloyummBu topiki uzun zamandır takip ediyodum misafir olarak artık üye oluyum ve bi yerden başlıyım dedim :) boyuma uygun kilo olan 64 kiloya ulaşmak hedefim 1 yılda.her ay 2 kilo vermeye alışarak 24 kiloya ulaşmış olacağım.Hayatımda hiç diyet yapmadım.Denemedim bile Ama sınırı iyiden iyiye aşmaya başlayınca dur dedim kendime.Okul başlayınca bfite yazılmayı düşünüyorum geçen sene 1 ay gidip 30 cm incelmiştim ve 2 kg vermiştim hemde yağdan kaybederek.ama sonra okul açılmıştı devam edememiştim.Şimdi okul zamanı boyunca ne olursa olsun gideceğim çok kararlıyım.insanın hayatında dönüm noktaları olur ya sanki benim dönüm noktamda buymuş gibi.Sizinle birlikte olursam daha keyifli vereceğimi düşünüyorum.Beslenme planıma gelecek olursak iç mimarlıkta okuyorum gecem gündüzüm karışır hazır yemeğe çok alışkınım bu yüzden bide boğa burcuyum boğazıma düşkünüm hazır yemeyi bilimuma düşürmeyi planlıyorum hatta okula gitmeden dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.öğrenci halimle nasıl olur yürütebilir miyim bilmiyorum onu zaman gösterecek.Bana bol şans dilemenizi istiyorummm
not:ramazan boyunca kendimi bu tempoya alıştırmak için hergün koşu bandında tempolu yürümeyi planlıyorum hatta 3 günü geride bıraktım bile :) bide yediklerime dikkat edeceğim okul açılana kadar ki hedefim (yani ekim1) 4 kilo.sonra 2 2 gidecek inş :)
kilo bildirimi
başlangıç 86
geçen hafta 79
bu hafta78.2
gelen yok
giden800
toplamda giden8
hedef 65
göğüs-->105-90
bel --> 93-80
göbek--> 105-90
basen--> 120-107
baldır --> 79-61
Nilgün canım bize önceki sonraki diye resimlerini eklesene bakalım.
acayip artıyım kızlar
başlangıc 90
gecen hafta 84900
bu hafta 86800
gelen 1900
merhaba hanımlar
gunaydın herkese.
bugun kılo bıldırımı yapamıyorum MalesefEvde degılım Dedemlerdeyım ve oradakı tartıda herzaman taertıldıgım gıyafetlerle tartılamıyorum uzerımdekı gıyafetlerlede tartılınca agır gelıyorum tartıda bırde tartının ayarında sorun mu var bılemedım her tartıldıgımda ayrı sonuc cıkıyor
oyuzden kılo bıldırmı yapamıycam bır sure.yanı bayram sonuna kadar.
Dunde belırttıgım gıbı felaket gaza geldım zayıflayacagım.Dun ıftardan sorna arkadasımın annesıne annemle gıttık gıderken hemen yesıl cay aldım.Malum kılo yaktırıyor demıstınız hemen aldım.
Yanlız sade yesıl cay yoktu.Bergamot aromalı aldım.Bir sorun olmaz dımı?
Sımdı yesıl cay ,5i biryerde cay,ballı tarcınlı cay bunları nasıl ve nesıklıkta ıcmem gerekır bana yol gosterırsenız bende o sekılde ıceyım.
ayrıca bunlar dısında dıyet ıcın ne onerırsınız hanımlar?
lutfen bana yardım edın hanımlar.Erkek arkadasımın o lafları sakada olsa cok agrıma gıttı ınadına zayıflayacagım verecegım kıloları.
gelelim kilo bildirimime bu hafta prensesimde vardı ve malasef artıdayım + 600
başlangıç : 93
geçen hafta : 78.1
bu hafta : 78.7
gelen: 600 gr
toplamda giden 14.3
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40-42 üst 42
spor : 100 dak.
selam kızlar herkesin cuması mübarek olsunnnn
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıyla verirler Rabbim azmimizi daim etsin inşallah sonuç er yada geç mutlaka başarı olacaktır
ben kilo bildirimimi akşam eve gidince yapacagım kızlar dün anneme iftara davetliydim tartılamadım rakamı bilmiyorum ahhh zaten anneme gitmekle yaptım en büyük hatayı neler yedim neler birde ramazanda ben kabızlık sorunu yaşıyorum sık sık sizede oluyormu arkadaşlar
selam hanımlar ben 22 yaşımdayım 89 kiloyum ve 1 sene de 63 ten 89 a yükseldi kilom çok üzülüyorum rahatsız oluyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum sizce ben de verir miyim bu kiloları....
sizler ne kadar zamanda kilolarınızı verdiniz?
sıkıntı işte vardır bizim kızların bir yöntemi bilirkişiler bişiler söyler merakla bekliyorum gereken ne varsa yapacam artık
evett imzanızda görmüştümm ne kadar imrendim anlatamamm :) ya zaten öyle sıkı diyetler yapabilecek bi irade yok bende :) aç kalıyım olayı hiç yok hele yemek candır benim için :) ama kolayı cipsi fastfoodu bıraksam çok su içsem bide spor yapsam kendiliğinden gidermiş gibime geliyo ha bide ekmekk onu nasıl unuturumm :) siz neler yaptınız bu kiloya ulaşmak için ??
bu arada bana "yeni bir ben" maratonumun başlangıç enerjisini veren herkese kocaman teşekkürler :)
bu plateste heryerden çıkıyo gelde yapma başlıyorum beaaaaaaanihalcim önemli deyil canım sanırım ikimizde aynı hataya düştük, bende bana sölediğini sandımartık unutmicanada eminim
canım hoşgeldin ben filiztabiki verebilirsin, ben yaklaşık 5 ayda verdim
zekiye tebrikler canım
canım size platesi önerirm ebrunun son haftalarda yaptığı meme kaldırma operasyonugerçekten çok işe yarıyuor ramazan sonrası tekrar başlarım. resmen memeler top sekiyoo yapmanızı öneririm
nuran tebrikler
bildirimim
başlangıç 90.8
geçen hafta 82
bu hafta 80.7
giden 1300 gram
toplamda giden 10.1
hedef 65
beden 44-46
boy 1.64
spor yok
evet canım bende başta inanmadım ama yapıncafiliz top sekiyo ha
kızlar cok mutluyum nerdeyese bir buçuk aydır 80 lerde gidip geliyordum. önceki düzen kilo verdirmiyordu bana. bi kaç k.h diyeti yapıp 1 2 verdim falan ama normal sekilde gitmiyordu. gitgide hevesimde kırılmaya baslamaştı. bilenler hep soruyordu ne kadardaha verdin faln ben aynıyım diyordum hep. çünkü onlarda alışmıştı su kadar oldum bu kadar gitti faln dememe. bugun tam olarak 79 u görünce sevindim. bi yandanda bi yanlışlıkmı varki diyorum. ama çıktım kaç kez birde giyindimde cıktım. 79,4 dedi. demkki dogru ama gittine inanamıyorum hala. neyse ne benim güvenim arttı yeniden. bi hevesle dahada iyi sarılacagımdan eminim artık. işte böyle.
ben 90 kiloluk halimle simdiki kilom arasında fark göremiyorum kızlar. dün esimle bi plan yapıp yaptık. eşimin amcası vardı bizde. gecen yıl ayagı yanmıştı. butun iznini o sekilde gecirmişti. ne zamn cay falan koycak olsam cekinir böyle. her izin beni buluyor bunlar diye. bende bos caydanlıgı aldım esimde yandan videoya cekiyor. devirdim boyle üstüne nasıl korktu anlatamam. garip olan esinede 2 gun once aynı sakayı yaptım ama oda korktu tekrar. neyse baya gulduk. hııh ben konuya geleyim. videoda kendimi görünce oyle hosuma gittitiki. dedim esime yaa ben zayıflamışım üstümde bol gömlek var birde. oyle şişko gözükmüyorum artık dedim. oda sen daha yenimi farkına vardın diyor. neyse görünce cok mutlu oldum anlayacıgınız. ay cok konuştum.
sizleri seviyorum
Günaydın kızlarr
Canım Çok Sıkkın Sorunumsa Bacaklarımın Arkasında Çatlaklar Kafama Çok Takıyorum Onları
Düşünmekten Sıkıldım Artık Ben Kısa Diz Üstü Elbiseler Etekler Giymek İstiyorum Ama Giyemiyorum
Dikkat Çekiyor Ağlıyıcam Artık Şimdiden 1 Yıl Sonra Olan Mezuniyet Balosunu Düşünüyorum Lise İçin
Artık Cilt Doktorunamı Gitsem Bilmiyorum Gidincede Utanıyorum Bana Bunun İçinmi Geldin Demesinden
Püffffff Biraz Önce Bir Elbise Gördüm Mesela Sitenin Birinde Ama Giyememki Diz Üstü :84:
eskisinden çok çok kararlı ve azimli şekilde gidiyorum ama az az gidiyor.bu kadar çabaya daha çabuk gitmesini beklerdim.sanırım ramazanın dezavantajı.geç yemek,16 saatlik oruçtan sonra yemek,sahur.. hepsi etkiliyor sanırım..
canım ben de sıkıntılıyım bu konuda.sanırım dumble alsak yada 1,5 luk su şişeleriyle düzenli çalışsak hallederiz sanırım.çünkü göğüsler kas ve yağdan oluşmuyor mu?araştıralım mutlaka göğüs için hareketler vardır.ha bir de duştan çıkarken dayanabildiğin kadar soğuk suya tutacaksın onları..
bilmem anlatabildim mi?
canım neden bukadar üzüyorsun kendini, niye dr. utanacaksınki onun işi bu kimbilir nelerle karşılaşıyor üstelik bu tip şeyler sağlık sorunu, ertelemeye gelmez. ben kullanmadım ama krem veya spry olarak bacağa sürülen ürünler var. zekiye öneride bulunmuş araştırabilirsin...Günaydın kızlarr
10 kg verdikten sonra bi duruyor bünye sanırım ama hiç sıkılma aynen devam vermeye başladımı tıkırtıkır gidecek
nasıl 90 ile şimdiki arasında fark olmaz kendine haksızlık etme resim istiyoruz aradaki 20 farkı sana sergileriz
çatlaklar varis sarkma ne çilemiz var çatlaklar için bir öneride bulunabilirim KK de okudum ve denedim işe yarıyor
işte okuduğum yazı
Çatlak da Neymiş Torunum?
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın 0 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
çokta güzel anlattııııııııın ifadene bayılıyorum
soğuk suyu uyguluyorum canım ama spor şart anlaşılan ebrunun şu hoplatan videolarını bulmalıyım
son videoları dediniz ya hiç plates yapmayan biri direk yapabilecekmi orası kafamı karıştırıyor
seher çatlak için teşekkürler linke baktımda gerçekten mucize sana önerim hemen ağır hareketlere başlamaman bende baya oldu yapmadım linki bulursam yazarım..canım lingini verebilrimisin ben aradım ama sapık zihniyetler ebrunun göğüs ucu firikikleri çıkıp duruyor bulamadım ya
Da$$$$$$$$ gibi hatun vesselam
Amin balim aminn Allah'im hepimizinkini korusun insaAllah !!!
Aklim Istanbul die sizim sizim sizliyorken, birde annemin destek cigligi...
Iyi olucak, bugünlerde gecicek hayirlisi ile..
Bu arada senin sarkini dinliyorum kuzum,
Soner Sarikabadayi Itiraz ..
ya o nasıl guzel bir donusum ipek boceginin kelebege donusmesi gibi ne kadar buyuk basarı nasıl degismis hersey tarz tavır bambaska bir insan durus bu dönüşüm ne kadar zamanda gerceklesit diye sorsam ????
tekrar tebrik ederim
ahh canım yaa
1.5 senedir diyetteyim, böyle bir tanımlama ilk defa duyuyorum çok da hoşuma gitti
allah razı olsunipek böceğinin kelebeğe dönmesi kaçamak yaparken hep bu aklıma gelsin bundan sonra
çok teşekkürler
kızlar günaydın. Sabahlar şen olsun yine...
sabah tartıdım 86 çıktım ve regl olduğum halde...
çok mutlu oldum. bu arada neden ölçülerimizide yazmıyoruz en azından 15 günlük yada aylık olarak yazarsak bence dahada motive oluruz gibime geliyor yine kara sizlerin amaç sadece fikrimi beyan etmekti. bu arada darkolivecim benimde bacaklar 62 cm ama senin ki gibi fit durmuyoooo....
benim ölçüler
gögüs 104
bel 95
göbek 99
kalça 114
bacak 62
kol 30 cm
ben kendime tablo hazırladım excelde 15 günde bir ölçüleride ekleyeceğim her ay da tartılacağım tanitada yağ kas oranımı göreyim diye. sizlerdlede paylaşırım...
canım benim en sorunlu yerim bacağımın üst kısmı
popo filan yok,sadece basen bölgesinde çıkıntı var
en kalın yeri 60-61 gibi geliyor, benim 73
o yüzden sanırım, birde tayttan öyle görünüyor olabilir
kilo bildirimi
başlangıç 86
geçen hafta 79
bu hafta78.2
gelen yok
giden800
toplamda giden8
hedef 65
tebrikler canım
nerelerdesin uğramıyorsun artık
Günaydın kızlar
izlem canım kot etekli,sandaletli resmin çok güzel çıkmış.birden bugün gördüm basenlere tikat :)biran kendimi gördüm.keşke ayakta bende çektirseydim.ama şuan fıstık gibisin.benimde en çok istediğim şey tayt,şort,etek giymek eskisi gibi.bu bacaklarla asla tayt,şort yakışmaz etek diz altı oluyor ama diz üstü hi. yakışmıyor.bacak üst kıkmlarım yapışık dize kadar altlar ayrık duruyor tombulluktam iğrenç....o da ancak 58-55 kiloda oluyor hatta boyuma göre 54 olmam gerekiyormuş bekli ileride bende hedefimi 54'e çekerim:)
.
filizim teşekkürler güzel yorumun için...
benim dizüstü filan çok sorunlu değil de
biliyorsun işte benim pofidik yeri
kesivercem orayı
ilk resmim işte diyete yeni başladığım zamanki basenim
kız 53-54 çok zayıf olur bee, yüzün şöyle oldu böyle oldu başlar artık herkes
pişşt selam topğimin fıstık hatunları..nasıl keyifler?
başlangıç:95.6
geçen hafta:86.9
bu hafta:87.4
gelen:500 gr
toplamda giden:8.2
hedef:79
spor:45 dk
regl de olsam en az 500 gr vermem gerekiyordu..otur nihal..sıfır...
nihaallllll, ölürüm laa senin kendini cezalandırmana
seninle karşılaşacağım günü iple çekiyorum toprağım
hepsini not aldımm çok teşekkür ederimm :) yeni hayatım sizlerle daha güzel olacakk :)
hoşgeldin aramıza
bayılırım böyle, tavsiyeleri dinleyip ona göre yola çıkanlara
inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım
beniii nasılll unutursuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnİzlemcim seni unuttum yav, bak çok şanslısın dikkat edersen kilolu halinde öyle kat kat bir durumun yok vücudun hala sıkı..Doğuştan taşsın sen
İkinci fotodaki tayttan bende istiyorum, iyice zayıflayayım alacağım, aslında şimdide olur evde tayt giyince yakıştırıyorum bacaklarım ince olduğu için ama ne bileyim göbekten de gitmesi lazım rahat taşımak için.
Üzerindeki tişörtle çok salaş, hoş bir hava yaratmış..şaka şaka
ilk resmim işte göbek filan çıkmaz bende kıyafetlerde, sırtım da ince olduğundan orası göze batıyordu
ama şimdi biraz iyi gibi 61cm de olsa
baksana yeni başlayan elma tipli bayanlarla aynı ölçüde bacağım :26:
taytı daha önce de demiştim, nbb korsajlı tayt
çok şık duruyor, üstüne salaş bir bluz tam koca kolda dolaşmalık
süper gözüküyosun seni görünce hedefimi yükseltmeye karar verdim valla.68 değilde 62-63 olayım diye düşünüyorum ama önce 68 kiloya düşiyimde ondan sonra daha çok yolum var çok
herkese merhabalar
İzlem ilk resimdede gayet taşsın maşallah birşey sorcam ya memişlerde oldumu bi kendinden geçme hali benimkiler pörtledi :18: özel egzersiz varmı önereceğiniz
Filiz havalar öyle serinlediki dukan mı yapsam diye düşünüyorum ama meyvasızlık ramazanda çok zor olur düşünme modundayım kilo veririm durunca meyvadan fedakarlık edeceğim artık .
ahhhh börtlemez mi kuşum, 95lerden taşan memiş, 1 avuç kaldı yaa
izlemcim herzamanki gibi çok hoş görünüyorsun tatlım.kimimiz basenlerden kimimiz göbekten bitmez kadınların kendiyle derdi
sehercim benimde çok fena haldeler yaa içi boşalmış balon gibi nasıl düzelirler bilmiyorum
evet denizcim, kimi alt kimi üstü sorunlu...
filiz top sekiyo ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?