80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selm kızlarr
sabah çok yogundum günaydın bile demeden çıkmışımm
nasılsınız bkalımmm benden 600 gr gimtiş ama wc ye çıkamadımm öyle tartıldım
bi şişlik vardı biliyorum bugün biraz daha indi bakalım tatile kadar 63 olurum yine inşallah
600 gr inmiş ama wc ye çıksam dahada gitmiş olurdu sanırım
bugün akşam bekunis içcem 1 tane umaırm şişlikleirm gider

elbise için tşk edeirm kızla rbuügn yine giyinip resim çekticem
bu daha farklı olcka eminim küü
dizleirmi sormuşsun biraz esmerlik var dizleirmde dogumdna kalma
ama çok dgeil fotoda daha çok çıkmış sanırım

izlemmmm
cnm yaızcma unuyorum hep geçenki kot eteign modleini çok begenidm çok severim o modelleir
taytınd asüper sanırım saten gibin ben asla giyemem öle bişiy
bend ebi tayt aldım yazmaya zmanım olmadı
leopar hiç sevmem ama leopar desenli bir tryt aldım çok belli degil am aleopar oldugu

yeni gelen arkadaşlar var snaırım hoşgeldiniz hepiniz....
bol iradeler hızlı kilo vermelerr

denizcim
slm tatlımmm kilo için canımı sıksma da olmuyor yaaaa
napalım bizim bünyemizd eböle işte hemen alıp zor veiryor
allahtan pltes varrrr :))))

hergün plateismi yapıyorum kşamda karın çalışıyorum topun üzeirnde tatile çıkana kadar
böyle olcak ve kışında devam eidcme plateseeeee
ve ve ve eeeeee ben karar verdim 55 kilo olucammmm
vallaaa 58 olamazken naısl olcak bilmiyorum amaaaa
çünkü benim gibi st kısmı iri olanlar çok zayıf olmaları laızm fit görünmesi içinnn :82::82::82::82:

58 oldumda 55 kaldı muhahahaa

filiz aklımd abişiy var diyordum evet buydu bende yazıcaktım kızlar
bütün sorunlarını pltesle halledebilirisniz keisnlikle bend eşuanda son 2 haftayı yapıyorum
ve tatile kadar hergün yapıcma sektirmeden eminim ki 15 günd ebile degişimler olacaktır.
memeler içinde tavsiye eidyorum bend eplatesi

bildirim
başlanıç: 85

geçen hafta: 72.9
bu hafta: 71.9

giden: 1000

toplam giden: 13.1
hedef: 65 (
şimdilik)
beden: 44
spor: yok

kızlar cok mutluyum nerdeyese bir buçuk aydır 80 lerde gidip geliyordum. önceki düzen kilo verdirmiyordu bana. bi kaç k.h diyeti yapıp 1 2 verdim falan ama normal sekilde gitmiyordu. gitgide hevesimde kırılmaya baslamaştı. bilenler hep soruyordu ne kadardaha verdin faln ben aynıyım diyordum hep. çünkü onlarda alışmıştı su kadar oldum bu kadar gitti faln dememe. bugun tam olarak 79 u görünce sevindim. bi yandanda bi yanlışlıkmı varki diyorum. ama çıktım kaç kez birde giyindimde cıktım. 79,4 dedi. demkki dogru ama gittine inanamıyorum hala. neyse ne benim güvenim arttı yeniden. bi hevesle dahada iyi sarılacagımdan eminim artık. işte böyle.

ben 90 kiloluk halimle simdiki kilom arasında fark göremiyorum kızlar. dün esimle bi plan yapıp yaptık. eşimin amcası vardı bizde. gecen yıl ayagı yanmıştı. butun iznini o sekilde gecirmişti. ne zamn cay falan koycak olsam cekinir böyle. her izin beni buluyor bunlar diye. bende bos caydanlıgı aldım esimde yandan videoya cekiyor. devirdim boyle üstüne nasıl korktu anlatamam. garip olan esinede 2 gun once aynı sakayı yaptım ama oda korktu tekrar. neyse baya gulduk. hııh ben konuya geleyim. videoda kendimi görünce oyle hosuma gittitiki. dedim esime yaa ben zayıflamışım üstümde bol gömlek var birde. oyle şişko gözükmüyorum artık dedim. oda sen daha yenimi farkına vardın diyor. neyse görünce cok mutlu oldum anlayacıgınız. ay cok konuştum.
sizleri seviyorum

Günaydın kızlarr

Canım Çok Sıkkın Sorunumsa Bacaklarımın Arkasında Çatlaklar Kafama Çok Takıyorum Onları
Ne Giyeceğime Ben Değil Onlar Karar Veriyor
Ten Rengi Çorap Giysem İyice Göze Batıyor
Düşünmekten Sıkıldım Artık Ben Kısa Diz Üstü Elbiseler Etekler Giymek İstiyorum Ama Giyemiyorum
Dikkat Çekiyor Ağlıyıcam Artık Şimdiden 1 Yıl Sonra Olan Mezuniyet Balosunu Düşünüyorum Lise İçin
Herkes Giycek Minileri Diz Altı Elbiseleri Ben Giycem Uzun
Kesin Çözümüde Yok Sanırıım Çok Araştırıyorum
Artık Cilt Doktorunamı Gitsem Bilmiyorum Gidincede Utanıyorum Bana Bunun İçinmi Geldin Demesinden
Püffffff Biraz Önce Bir Elbise Gördüm Mesela Sitenin Birinde Ama Giyememki Diz Üstü :84:
Sizdede Varmı Varsa Bir Şeyler Falan Sürüyomusunuzz

Sabitim Bide Bi Çıkıyorum 76 Çıkıyo Sonra Hemen 77.9 Çıkıyorum Ne Yapcağımı Bilemedim :44:
En İyisi 77.9 Demek Olucak Yanlış Bilgide Vermek İstemem

Son düzenleyen: Moderatör:
hb canım burda sizin başarı öykülerinizle kendime geldim ben de vericem azar azar da olsa vericem acelem yok dimi ya....
kendine gelmene sevindim prenses,
yannllıııız ben daha başarı öykümü yazmadım canım belkide allah söyletti bakarsın bende bi kaç aya yazarım ama benim daha çoook yolum var öykülerini yazanar kadaşlar darkolivee, masuumm kaptanımız

canım kesin cözümünü arastır muhakkak vardır. doktorada git niye cekiniyorsun gayet normal bi şikayetle gideceksin. ancak benim aklıma idarelik bi çözüm geldi. bacaklar için kremler oluyor. sürdügünde bacagı pürüzsüz gösteren. böyle bişey bak sor al. yani bacakta ki sivilceleri bile gizliyormuş bu kremler çatlagı hayli gizler. ama iyisini almaya bak. cevrende dore satan temsilci varsa ben dorenin kremini öneririm metini çok duydum

merhaba canım evet oynama var şişliklerim gidiyo inş. gider kilolarda yiyerek sen nasılsın nasıl gidiyo?

eskisinden çok çok kararlı ve azimli şekilde gidiyorum ama az az gidiyor.bu kadar çabaya daha çabuk gitmesini beklerdim.sanırım ramazanın dezavantajı.geç yemek,16 saatlik oruçtan sonra yemek,sahur.. hepsi etkiliyor sanırım..

ne çok şey yapmışsın maşallah ..ellerine sağlık.misafir ağırlayana kızmıyoruz merak etme.o kadar uğraştın,yemek de ödülün olsun..

espriyi beğendin demek.sen hakkını ver şekerim benim hiç öyle bir niyetim yok...

ailen açısından zor bir durumdasın.en iyisi zayıflaman.kolay gelsin.inşallah istediğin kiloya inersin.

hoş geldin ben nilgün.inşallah beraber kiloları vereceğiz.tüm gün mü okulun?bence bir diyet listesi uygulama.ama belli noktalara dikkat et.3 lt su,1 saat spor.sahurda iyice beslen iftarda yüklenme.okul başlayınca hazırlıklı olman lazım.kahvaltıyı evde yapacaksan sorun yok.ki evde yapmaya çalış yokda tosta ve poğaçaya talim edersin.öğle yemeklerin yemekhanede mi yiyorsun.ye çıknaları ama pilava ekmeğe dokunma.çantanda mutlaka ara öğünün olsun.

bu noktada gülçinnnnnnnnnnn canım hatırlıyor musun bir arkadaşının ara öğün poşetlerinin resimlerini koymuştun.yine koyar mısın tekrar hatırlayalım.bi de yine bahsedersen onun yaptıklarından iyi olur.biz okuduk ama arkadaşlar da faydalansın..sana zahmet bebeğim..

neyse arkadaşım vaktin varsa başarı hikayelerini oku.bi süre sonra dikkat edeceksin ki kimsenin zayıflamak için özel bir formülü yok.sadece yapılması gerekenleri bıkmadan,usanmadan,pes etmeden yaptılar.inaşallh bhepimiz bu şekilde kararlı oluruz.

kolay gelsin yine yazarız.menülerini paylaş bizimle..

kilo bildirimi

başlangıç 86
geçen hafta 79
bu hafta78.2
gelen yok
giden800
toplamda giden8
hedef 65

canım nerelerdesin kapattın mı dükkanı?ne yapıyorsun?özlettin kendini..

göğüs-->105-90
bel --> 93-80
göbek--> 105-90
basen--> 120-107
baldır --> 79-61

Nilgün canım bize önceki sonraki diye resimlerini eklesene bakalım.

tatlım nasılsın?nasıl gidiyor işe gidip gelmeler alışabildin mi tempoya?

kv nasıl oldu?annen geldi mi?

eşinle konuşuyor musunuz ,var mı ortak düşünceler?

Allahım inşallah dualarını kabul eder de şu mübarek ramazan ayında,her şey gönlünce olur inşallah..
ölçülerine baktım da ne kadar incelmişsin ya..benden resim bekliyorsun da sen de koysana güzelim bariz fark ettin zayıflamada..

ben niye resim koyayım eşimin lafından dolayı mı diyorsun?daha 6 kilo verdim canım ya.çok bir şey farkettiğini zannetmiyorum.

acayip artıyım kızlar

başlangıc 90

gecen hafta 84900

bu hafta 86800

gelen 1900

ay üzülme diyeceğim de ben bile üzüldüm.regl falan mısın?ödem mi?inşallah kurtulursun haftaya..

senin o erkek arkadaşın ağzıyla kuş tutsa ne olur gıcık şey..aman banane..senin erkek arkadaşın

bitki çaylarına gelince gün içerisinde belli saatleri olsun.mesela sabah yeşilçay iç öğlen 5 i 1 yerde iç,akşamda yatmadan ballı tarçınlı suyu iç.hatta ballı tarçınlı suyu sabah kalkar kalmaz da içebilirsin.

her zaman senin yanındayız.ama biz ne yazarsak yazalım her şey sen de bitiyor.başaracağına inan.

canın sağolsun canım.inşalah haftaya verirsin.

senin de cuman mübarek olsun canım..ben de kabızlık spoara kadar oluyor.yani her akşam sporumu bitirdikten sonra hatta bazen bölüyorum sporu wc ye gidşyorum.boşuna dememişler nerede hareket orada bereket

hoş geldin ben nilgün.hepimiz veremiyorduk çünkü sadece söyleniyorduk,mızmızlanıyorduk,hayata küsmüştük ve kıyafet almıyorduk.sonra artık dur dedik.bir yerdeb başlamalısın.hem söylen hem ye olmaz dedik.ve başladık bir yerlerden.evdekilere pilav koyarken biz yemedik.onlara tatlı koyarken biz su içtik.günde 1 saat spor yapıyoruz.iftar diye abartmıyoruz.bol su içiyoruz.canımız istemese de elimizden geleni yapıyoruz.

bunu uzun süredir yapanlar ciddi kilolar verdi.benim gibi yeni başlayanlar da yavaş yavaş vermeye başladı.bu iş kolAY OLMAYACAK AMA BERABER YAPINCA KEYİFLİ OLACAK O KESİN....

sıkıntı işte vardır bizim kızların bir yöntemi bilirkişiler bişiler söyler merakla bekliyorum gereken ne varsa yapacam artık

canım ben de sıkıntılıyım bu konuda.sanırım dumble alsak yada 1,5 luk su şişeleriyle düzenli çalışsak hallederiz sanırım.çünkü göğüsler kas ve yağdan oluşmuyor mu?araştıralım mutlaka göğüs için hareketler vardır.ha bir de duştan çıkarken dayanabildiğin kadar soğuk suya tutacaksın onları..

şöyle söyleyeyim tatlımn.yemek artık "can" olmaktan çıkacak.3 lokmaya kendini feda etme bu kadar.kola,cips,fast food yemezsen,bol su içersen,bi de spor yaparsan fıstık gibi olursun.

bu arada farkettin mi senin cümlelerini yazdım tatlım.sen aslında ne yapacağını biliyorsun sadece uygulamada sıkıntın var.ama merak etme biz adamı o moda sokarız bu şekilde :

bilmem anlatabildim mi?

bildirimim

başlangıç 90.8
geçen hafta 82
bu hafta 80.7
giden 1300 gram
toplamda giden 10.1
hedef 65
beden 44-46
boy 1.64
spor yok

bu plateste heryerden çıkıyo gelde yapma başlıyorum beaaaaaaa

Son düzenleme:

10 kg verdikten sonra bi duruyor bünye sanırım ama hiç sıkılma aynen devam vermeye başladımı tıkırtıkır gidecek
nasıl 90 ile şimdiki arasında fark olmaz kendine haksızlık etme resim istiyoruz aradaki 20 farkı sana sergileriz

çatlaklar varis sarkma ne çilemiz var çatlaklar için bir öneride bulunabilirim KK de okudum ve denedim işe yarıyor
işte okuduğum yazı

Çatlak da Neymiş Torunum?

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html

çokta güzel anlattııııııııın ifadene bayılıyorum
soğuk suyu uyguluyorum canım ama spor şart anlaşılan ebrunun şu hoplatan videolarını bulmalıyım
son videoları dediniz ya hiç plates yapmayan biri direk yapabilecekmi orası kafamı karıştırıyor

canım neden bukadar üzüyorsun kendini, niye dr. utanacaksınki onun işi bu kimbilir nelerle karşılaşıyor üstelik bu tip şeyler sağlık sorunu, ertelemeye gelmez. ben kullanmadım ama krem veya spry olarak bacağa sürülen ürünler var. zekiye öneride bulunmuş araştırabilirsin...

canım lingini verebilrimisin ben aradım ama sapık zihniyetler ebrunun göğüs ucu firikikleri çıkıp duruyor bulamadım ya

canım lingini verebilrimisin ben aradım ama sapık zihniyetler ebrunun göğüs ucu firikikleri çıkıp duruyor bulamadım ya
seher çatlak için teşekkürler linke baktımda gerçekten mucize sana önerim hemen ağır hareketlere başlamaman bende baya oldu yapmadım linki bulursam yazarım..

Da$$$$$$$$ gibi hatun vesselam

kız ne daşlığı allasen, bacak 61cm diyorum, daşş diyorsunuz...

herşey güzel olacak,
yeterki sen herşeye pozitif bak
secret secret

sonerrrrrrr bayılıyorum o adamın cool tavırlarına kocam duymasın ben ondan daha yakışıklıyım bi kere kaşım gözüm daha güzel diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…