Pilates 1 Temmuz 2011 Cuma - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyoncanım lingini verebilrimisin ben aradım ama sapık zihniyetler ebrunun göğüs ucu firikikleri çıkıp duruyor bulamadım ya
izlemmm
ege kaçta kalkıyo sabah kuu gece 2 de ayakta dmeişsin ya merak ettim
aslınd auykud aolsaya o saatte yavrucakk
büyüme hormonlaır daha çok gece salgınanıyor ya o açıdan dedim
Pilates 1 Temmuz 2011 Cuma - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon
Pilates 22 Haziran 2011 Çarşamba - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon
Pilates 28 Haziran 2011 Salı - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon
sehercim burdan bakabilirsin ilki göğüs, ikinci ve üçüncü kol ve göğüs. unutmadan 30. dk.dan sonra başlıyor. başlangıçtaki nefes çalışmalarını yaparsan daha iyi olurkolay gelsin
banuşş tayt saten değil canım
zaten bu spor salaş bluzun altına saten tayt giyilmez, yani ben giymem
flaştan bu kadar parlamış sanırım
demiştim tekrar diyim
almak isteyen varsa NBB nin korsajlı taytları var
çok güzel bişiy, hem çok şık hemde çok toparlıyor insanı tavsiye ederim
mutlaka denk geldiğinizde deneyin fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 15-17 arası bişiydi
ben bilekle diz arası ara boy aldım, diz altı olanlarda çok şık duruyor
sıkıcı bi durum tabi. ancak bilmiyorlarki yaşlandılarmı o istemedikleri torununun yolunu gözleyecekler. küçükken çocuga verilmedimi sevgi büyüyüncede baska oluyor insan. bende anane deden görmedim sevgi. hatta ayrımcılık gördük. şimdi durman cagırıyor. laf ediyor gelmiyosunz diye ama inanın aklıma bile gelmiyor. eşimin babanesi var nasıl bi sevgi var aralarında anlatamam. eşim işe giderken ugramadan gitmez. o hergun yolunu gözler dua ede ede yollar. nasıl guzel bi duygu boyle kıskanıyorum bazen. çok sukur benide sever oyle. kısacası hersey karsıklı kendileri kaybediyorlar. bence sende uzak dur biraz. sıcak davranma bi ara. belki eksikligini hissederler. belki sen istedikce birlik olalım diye kıymetini bilmiyorlar.
canım unutmuşum yazmayı...hırka-i şerif-ide ziyaret edin..peygamber efendimizim hırkasını açık olarak ziyarete sunuyorlar...bu mükemmel görüntüden ve manevi huzurdan mahrum kalmayın tatlım..
hoşgeldin cnm aramıza..
kek kalıbın teflonmu silikonmu izlem..eline saqlık çok güzel görünüyor...
canım geçen gün bende karnıyarık yaptım misafirlerime...yanınada zeytinyaqlı taze fasulye yaptım...güzel gitti..alternatif olarak düşünebilirsin..
canım hemen hemen hepimizin hayatında bu tür şeyler olmuştur..biraz uzak dur bakalım onlardan..onlar özlesin sizi..bir kişinin üstüne düştükçe kasar kendini...kızını yaşıtı olan başka arakdaşlarına götür..aleynaya baqımlı kalmasın..yaz şimdi al kızını parka götür alışveriş merkezlerine götür..onlarsız zaman geçirmeye çalışın...zorla olmaz...gittiqin zamanda niye aramıyorsunuz niye gelmiyorsunuz falan deme...burunları zaten dik dahada havalandırma..mesafeli ol..kendinide yok yere üzme cnm..
canım benim bende kıyamam sana
diger arkadaslar gibi dusunuyorum
cekin kendinizi esine de ne dusunuyorsun bir bir anlat ne kadar uzuldugunu sonra ona bir laf carparlarsa kulagı dolu olsun senin tarafınıda bilsin
kızını da oyala kocaman olmus bu o kadar buyuk hakaret ki elay durmuyor yaramaz ona bakamam ben demek cok acı cok
bende olsam bende uzulurum
cekin elinizi eteginizi
ve de eger seni arayıp niye gelmiyorsun dediklerinde bir bir suratlarına soyle
ben boyle ayrımcılık gormedim de bundan sonra siz bize nasılsınız biz de size oyleyiz de benim yavrumu hic bir yere sıgdıramadınız yazıklar olsun size de
seni aglatacak kadar uzdulerse sen de aptal degilsin ya
acısını cıkar bir bir
guzel bir intikam planı yap
cunku onların yaptıkları o kadar ayıp ki yanlarına kalacak bir sey olmamalı
çoook geçmiş olsun canım. çocuklukta edbir alınırsa ileride hiç sorun yaşamaz merak etme. sen tedaviyi aksatma yeter. Rabbim şifa versin.
ben ayşecimin tavsiyesiyle arzum aldım. çok saolsun gerçekten güzel. ben arzum fitness aldım onun dediği model kalmamıştı vatan comp.ta. buda suyu falan ölçüyo. çok anlamı yok ama dediği gibi in çık aynı tartıyor. tavsiye ederim 58 tlye almıştım bende.
canım hayata yeniden başlıyoruz aslında. inşallah başaracağız. bende menüyü garip buldum. cacık ayran ve balık. ama ekmek pilav yok harikaaaa..
canım iskenderden 5 6 çatal alıp salataya dayansaydın. yada pidelerini yemeden sadece dönerini yeseydin. hadi kolayı anladımda 3 dilim dondurmada nesadece 1 kaşık yemeliydin bence. ama sen hatanı anladım zaten
canım bamya herkes yemeyebilir. bencede fasülye en iyisi.
canım sıkma canını. çocuk ilgi sevgi ister . 5 yaşındaki yavrum tabiki hareketli olacak. ah sen onu bana gönderde oğlumla oynasın boollllca. ben bakarımda yediririmde gezdiririmde oynatırımda sen işlerine bakoğlum çok sever kızları çokda güzel oynarlar. ne dersin? bencede mesafe koyma zamanın gelmiş canım.ben beceremedim bari sen yap :18::18:
boşver canım takma kafana hiç bişey için üzülmeye değmez.biraz kendini geri çek hatalarını anlasınlar.nede olsa elayda torunları yokluğunda özlerler belki
canım çok geçmiş olsundikkat etmeye çalış ilaçlarıda düzenli kullanırsan bişeyi kalmaz. inşallah astımada çevirmez allah korusun..
izlemcim, anlaşılan misafirlerin yemek yemenin nasıl bi zevk olduğunu bilmiyorlar. ellerine sağlık canım tatlının sunumu çok güzel bende yapıyorumda sunumu böyle denememiştim hemen bi slikon kalıp alsam iyi olacak..
tayfaa toplanın izlemegidiyoruz kızlar,
yemeğin hakkını vermek lazım..
sevdacım senin oğluşada geçmiş olsun canımbilmiyordum, çokta yüksek çıkmış, şimdi iyidir inşş..
gülaycım arkadaşlara katılıyorum, onlara hak etmedikleri değeri vermiceksin sonra tepene çıkarlar sizleri görmek istemiyorlarsasizde görüşmeyin, ben olsam kızımla vakit geçirmeye çalışırım, birlikte parka, avm veya kızın neyden hoşlanıyorsa onu yap. birlikte zaman geçirirseniz kızında o eksikliği anlamicaktır. günü geldiğinde emin ol onlar pişman olacaklardır. bende görümceyle sorun yaşadım eşimde biliyor, ve dört aydır telf'da dahi konuşmuyorum, şimdi haksız olduğunu biliyor buda bana yetiyor. bazen karşındakine ders vermek istersen onu kendinden uzak tutacaksınki anlayabilsinler, sende kendini üzme kızınla zamanın tadını çıkar onları düşünerek değerli zamanını heba etme
Tünaydınlar ...
Programın özellikleri:
Hamilelik ve yumurtlama takvimi.
Kolay kullanım.
Tüm hesaplanmış veriler doğrultusunda tahminde bulunabilir.
Bebek cinsiyeti tahmin edebilir (ya da kehaneti).
Birden fazla kullanıcı için parolayla koruma mevcut.
Yazdırma desteği mevcut.
Adet dönemi, düşük doğurganlık, doğurgan olmayan günler, yumurtlama, cinsel ilişki, sıkıntı gibi günler takvim içinde gösterilebilir.
Adet döngüsü elle ya da otomatik girilebilir.
Pencere içinde 4 aylık takvim ve luteal faz gösterilebilir.
Windows başladığı anda çalışabilme durumuna göre ayar yapılabilir.
Yeni kullanıcı arayüz.
Hatırlatma ve alarm desteği.
Renkli temalar.
Masaüstü duvar kağıdı takvimi.
Aybaşı öncesi sendromu izler.
Rektal sıcaklık desteği.
Türkçe dahil çoklu dil desteği var.
ajanda olarak kullanılıyor işte ben yükledim eğleniyorum
lingi
http://www
.inndir
.com/
Advanced_Woman_Calendar-38804p.html
canım ya farzetki uzaklar yoklar kızlar çok güzel yazmış kızınla sen vakit geçir benimkide çok yalnız ben arkadaşlık ediyorum avm ye gidiyoruz oyunlar oynuyoruz çocuklu akrabalara gidiyoruz kızın seneye zaten anasınıfına gidecek birçok arkadaşı olur üzülüp ağlamaya değermi mesafeni sende koy umursamaaa yakın olsalar daha fazla dert olur eminim
benim kızımda hala kahvaltı yapmadı akıl küpü kızım bana sesleniyo anne hala işini bitirmedinmi azmı kaldı içim burkuldu kalkıym :)
canım corba turu bırsey yapmıycakmısın? corba yapabılrsın.
ay kıyamam canım ya bosver canım haklısın sen.cogu kaynananın gozunde kızları daha kıymetlı.
Benım babannemde annem herişini yapmasına ragmen pek tesekkur etmez birde herkese halam yapmıs gıbı anlatır fılan halam yanına gıtmemeyınce temızlık fılan yapmayınca-ki cgu zaman yapmaz- kızımın canı sagolsun der.
takma canım kafana.sende bıraz kendını gerı cek canım.bır laf vardır torun baldan tatlıdır dıye gıtme goturme kızını yanına bak o gelır ozaman.
Bareup, göğüslerinizi dilediginiz gibi şekillendirebilirsiniz
memişleri yukarı kaldırmaya alternatif sistem
saol ortim inşallah dediğin gibi ilerlemez .....canım total ıge alerji durumlarında yükselen bir test seninde belirttiğin gibi ama çok yüksek değil bence 109.tabi doktorlar daha iyisini bilir ama telaşa kapılma. çok geçmiş olsun. elimden bişi gelirse sor bende işe dönünce dr. arkadaşlara sorarım.
hoşgeldin nunu burdan ayrılma gerisi gelir ama enerjin çok güzel bu işi kafanda bitirdinmi gerisi geliooooHerkese Merhabalarrrr :)
Ben Nunu.20 yaşındayım.173 boyunda ve 88 kiloyummBu topiki uzun zamandır takip ediyodum misafir olarak artık üye oluyum ve bi yerden başlıyım dedim :) boyuma uygun kilo olan 64 kiloya ulaşmak hedefim 1 yılda.her ay 2 kilo vermeye alışarak 24 kiloya ulaşmış olacağım.Hayatımda hiç diyet yapmadım.Denemedim bile Ama sınırı iyiden iyiye aşmaya başlayınca dur dedim kendime.Okul başlayınca bfite yazılmayı düşünüyorum geçen sene 1 ay gidip 30 cm incelmiştim ve 2 kg vermiştim hemde yağdan kaybederek.ama sonra okul açılmıştı devam edememiştim.Şimdi okul zamanı boyunca ne olursa olsun gideceğim çok kararlıyım.insanın hayatında dönüm noktaları olur ya sanki benim dönüm noktamda buymuş gibi.Sizinle birlikte olursam daha keyifli vereceğimi düşünüyorum.Beslenme planıma gelecek olursak iç mimarlıkta okuyorum gecem gündüzüm karışır hazır yemeğe çok alışkınım bu yüzden bide boğa burcuyum boğazıma düşkünüm hazır yemeyi bilimuma düşürmeyi planlıyorum hatta okula gitmeden dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.öğrenci halimle nasıl olur yürütebilir miyim bilmiyorum onu zaman gösterecek.Bana bol şans dilemenizi istiyorummm
not:ramazan boyunca kendimi bu tempoya alıştırmak için hergün koşu bandında tempolu yürümeyi planlıyorum hatta 3 günü geride bıraktım bile :) bide yediklerime dikkat edeceğim okul açılana kadar ki hedefim (yani ekim1) 4 kilo.sonra 2 2 gidecek inş :)
Günaydın kızlar
Uzun süredir giremiyorum buaralar kafam çok karışık artık düşünmüyor herşeyi olacağına bırakıyorum allah hakkımda hayırlısını versin...bu sabah tartıldım çok çıktım,fakat sahur sonrası tartılmıyorduk galiba en son iftardan 1 saat önce demiştiniz diye hatırlıyorum kilo bildirimini fırsat bulursam,akşam evden yoksa yarın sabah yaparım....
nurancım çok geçmiş olsun.inş.tez zamand iyileşirsin iz kalmaz...
gülçincim çok geçmiş olsun tatım annene acil şifalar allah büyüklerimiz başımızdan eksik etmesin...birde maşallah 61 kiloya düştün, tebrikler yaptığın bişeyler var mı bizimle menülerini paylaşsan kopya çeksek ben çok yavaş ilerliyorum.
ayşecim kızın için geçmiş olsun.inş.astıma dönüşmez.kuzey'de de öyle bir risk vardı şuan için çok şükür ii.
filiz,nihal,zekiye bebek düşünüyorlar sanırım yada öyle anladım allah isteyen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.dünyanın tadı.hayat onlarla başka güzel...
deryacım facebooktaki resimlerinize bayıldım süper çıkmışsınız.sana turkuaz çok yakışıyor. ve arkadaşının bakışları çok manalı,gözleri konuşuyor.
banucum çorum'da eğlenmene çok sevindim.resimlerde fazlalığın yok gibi ama en iyi sen bilirsin.umarım tatile gidene kadar artılardan kurtulursun...
izlem canım kot etekli,sandaletli resmin çok güzel çıkmış.birden bugün gördüm basenlere tikat :)biran kendimi gördüm.keşke ayakta bende çektirseydim.ama şuan fıstık gibisin.benimde en çok istediğim şey tayt,şort,etek giymek eskisi gibi.bu bacaklarla asla tayt,şort yakışmaz etek diz altı oluyor ama diz üstü hi. yakışmıyor.bacak üst kıkmlarım yapışık dize kadar altlar ayrık duruyor tombulluktam iğrenç....o da ancak 58-55 kiloda oluyor hatta boyuma göre 54 olmam gerekiyormuş bekli ileride bende hedefimi 54'e çekerim:)
sesi bende bu diyete başladım başlayalı her ayın 18'inde ölçülerimi not alıyorum ilk ölçümve son ölçümü yazıyım:)
kolu ölçmek hiç aklıma gelmedi....benim gibi ölçüp yazan arkadaşlarlar var bazen yazıp kıyaslıyoruz..
göğüs-->105-90
bel --> 93-80
göbek--> 105-90
basen--> 120-107
baldır --> 79-61
sevdacım hoşgeldin bayadır yoktun.artılardan kurtuluyor musun?nasıl gidiyor?
Nilgün canım bize önceki sonraki diye resimlerini eklesene bakalım.
Gülçin canım uygun olduğunda senden de resim bekliyorum.çok merak ediyorum 26 kilo fark nasıl duruyor...
kızlar aklımda kalanları yazdım.umarım herkes iyidir keyfi yerindedir.bayrama inşallah istediğimiz kilolarla gireriz.
canım ben ilkdefa saydım twistimi. bi arkadaşm yazıyordu sürekli 400 500 diye mavikelebekti sanırım. ona özendim bende yazayım dedim:90::90:ama bende 4 aydır düzenli olmasada yapıyorum. ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim. benim üst kalın zaten. bel oyuntumu çıkardı
dengeeessssiiizzz adam.kusura bakma abkaraba falan ama sofrada denirmi bu laf.takma şekerim takma. zayıflayıncada mutlaka hatırlat bu lafını ona
ben başka bi siteye yüklemiştim. istersen özelden msj atayım linkini canım
canım ekmek ve şekerpare olmasaydı daha iyi olurdu tabi..ama maşallah çok güzel kilo vermişsin
canım hoşgeldin ben tülin. arkadaşlarımın dedikleri gibi sağlıklı diyetler yap. az ve sık ye. suyu ve sporu unutma. gerisi gelir zaten
darkolive yani izleeemmmm maşalaaahhhhhh. fıstık gibisin
dukan diyetini ben denedim fakat sürdürmedim.10 günde 2 kilo verdim ve bıraktım geri almadım.ben atak evresini yaptım 10 gün sonra bıraktım.çok zor ağır bir diyet meyve-sebze yiyemiyorsum.ekmek yiyemiyorsun.sadece kırmızı et yada tavuk-hindi yağsız balık yumurta süt,peynir,yoğurt ve yulaf kepeği...ikinci evre 1 gün saf protein diğer gün protein+sebze istediğin kiloyu verene kadar 2.evre devam ediyor sonra.istedğin kiloyu verdin 10 kilo diğerlim onu bir çarpanı var şuan unuttum onunla çarpıp koruma evresi yapıyorsun.100 gün gibi bişey olmalı.koruma evresinde sınırlı listeye meyve ve kh giriyor.son olarak 4.evre hayatın boyunca sadece perşembe günleri saf protein yapıyorsun.buarada her gün 45 dk.yürüyüş....eltim 2.evrede 15 kilo verdi.5 kilo daha verip koruma evresine geçecek.acayip fark etti walla yemiyor nasıl duruyor anlamıyorum hergün et tavuk yumurta ağır geliyor.bana ağır geldi yarım bıraktım ama eltim tam gaz devam ve onun bünyede işe yaradı ilk 10 günde 5 kilo verdi hergün 300-500 gram düşüyor.ben ancak 2 kilo verdim sonra sıkılıp bıraktım.ayy ne çok yazdım kim sorduysa pişman olmuştur:)
hoşgeldinnnnnnn çıtır çıtır kızlar doldu burası yawwwwwwwselam hanımlar ben 22 yaşımdayım 89 kiloyum ve 1 sene de 63 ten 89 a yükseldi kilom çok üzülüyorum rahatsız oluyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum sizce ben de verir miyim bu kiloları....
sizler ne kadar zamanda kilolarınızı verdiniz?
nihalcim önemli deyil canım sanırım ikimizde aynı hataya düştük, bende bana sölediğini sandımartık unutmicanada eminim
canım hoşgeldin ben filiztabiki verebilirsin, ben yaklaşık 5 ayda verdim
zekiye tebrikler canım
canım size platesi önerirm ebrunun son haftalarda yaptığı meme kaldırma operasyonugerçekten çok işe yarıyuor ramazan sonrası tekrar başlarım. resmen memeler top sekiyoo yapmanızı öneririm
banuş walla süper olur nie olmasın 58 yapan 55 de olurrrselm kızlarr
sabah çok yogundum günaydın bile demeden çıkmışımm
nasılsınız bkalımmm benden 600 gr gimtiş ama wc ye çıkamadımm öyle tartıldım
bi şişlik vardı biliyorum bugün biraz daha indi bakalım tatile kadar 63 olurum yine inşallah
600 gr inmiş ama wc ye çıksam dahada gitmiş olurdu sanırım
bugün akşam bekunis içcem 1 tane umaırm şişlikleirm gider
elbise için tşk edeirm kızla rbuügn yine giyinip resim çekticem
bu daha farklı olcka eminim küü
dizleirmi sormuşsun biraz esmerlik var dizleirmde dogumdna kalma
ama çok dgeil fotoda daha çok çıkmış sanırım
izlemmmm
cnm yaızcma unuyorum hep geçenki kot eteign modleini çok begenidm çok severim o modelleir
taytınd asüper sanırım saten gibin ben asla giyemem öle bişiy
bend ebi tayt aldım yazmaya zmanım olmadı
leopar hiç sevmem ama leopar desenli bir tryt aldım çok belli degil am aleopar oldugu
yeni gelen arkadaşlar var snaırım hoşgeldiniz hepiniz....
bol iradeler hızlı kilo vermelerr
denizcim
slm tatlımmm kilo için canımı sıksma da olmuyor yaaaa
napalım bizim bünyemizd eböle işte hemen alıp zor veiryor
allahtan pltes varrrr :))))
hergün plateismi yapıyorum kşamda karın çalışıyorum topun üzeirnde tatile çıkana kadar
böyle olcak ve kışında devam eidcme plateseeeee
ve ve ve eeeeee ben karar verdim 55 kilo olucammmm
vallaaa 58 olamazken naısl olcak bilmiyorum amaaaa
çünkü benim gibi st kısmı iri olanlar çok zayıf olmaları laızm fit görünmesi içinnn :82::82::82::82:
58 oldumda 55 kaldı muhahahaa
bildirim
başlanıç: 85
geçen hafta: 72.9
bu hafta: 71.9
giden: 1000
toplam giden: 13.1
hedef: 65(şimdilik)
beden: 44
spor: yok
canım ya her cevabın güldürüo beni özene özene yazıooonnn bu kış bizden korksun nilgün bomba gibi geliozzz inşallah birlikte gidecek bu kilocuklarr....eskisinden çok çok kararlı ve azimli şekilde gidiyorum ama az az gidiyor.bu kadar çabaya daha çabuk gitmesini beklerdim.sanırım ramazanın dezavantajı.geç yemek,16 saatlik oruçtan sonra yemek,sahur.. hepsi etkiliyor sanırım..
ne çok şey yapmışsın maşallah ..ellerine sağlık.misafir ağırlayana kızmıyoruz merak etme.o kadar uğraştın,yemek de ödülün olsun..
espriyi beğendin demek.sen hakkını ver şekerim benim hiç öyle bir niyetim yok...
ailen açısından zor bir durumdasın.en iyisi zayıflaman.kolay gelsin.inşallah istediğin kiloya inersin.
hoş geldin ben nilgün.inşallah beraber kiloları vereceğiz.tüm gün mü okulun?bence bir diyet listesi uygulama.ama belli noktalara dikkat et.3 lt su,1 saat spor.sahurda iyice beslen iftarda yüklenme.okul başlayınca hazırlıklı olman lazım.kahvaltıyı evde yapacaksan sorun yok.ki evde yapmaya çalış yokda tosta ve poğaçaya talim edersin.öğle yemeklerin yemekhanede mi yiyorsun.ye çıknaları ama pilava ekmeğe dokunma.çantanda mutlaka ara öğünün olsun.
bu noktada gülçinnnnnnnnnnn canım hatırlıyor musun bir arkadaşının ara öğün poşetlerinin resimlerini koymuştun.yine koyar mısın tekrar hatırlayalım.bi de yine bahsedersen onun yaptıklarından iyi olur.biz okuduk ama arkadaşlar da faydalansın..sana zahmet bebeğim..
neyse arkadaşım vaktin varsa başarı hikayelerini oku.bi süre sonra dikkat edeceksin ki kimsenin zayıflamak için özel bir formülü yok.sadece yapılması gerekenleri bıkmadan,usanmadan,pes etmeden yaptılar.inaşallh bhepimiz bu şekilde kararlı oluruz.
kolay gelsin yine yazarız.menülerini paylaş bizimle..
canım nerelerdesin kapattın mı dükkanı?ne yapıyorsun?özlettin kendini..
tatlım nasılsın?nasıl gidiyor işe gidip gelmeler alışabildin mi tempoya?
kv nasıl oldu?annen geldi mi?
eşinle konuşuyor musunuz ,var mı ortak düşünceler?
Allahım inşallah dualarını kabul eder de şu mübarek ramazan ayında,her şey gönlünce olur inşallah..
ölçülerine baktım da ne kadar incelmişsin ya..benden resim bekliyorsun da sen de koysana güzelim bariz fark ettin zayıflamada..
ben niye resim koyayım eşimin lafından dolayı mı diyorsun?daha 6 kilo verdim canım ya.çok bir şey farkettiğini zannetmiyorum.
ay üzülme diyeceğim de ben bile üzüldüm.regl falan mısın?ödem mi?inşallah kurtulursun haftaya..
senin o erkek arkadaşın ağzıyla kuş tutsa ne olur gıcık şey..aman banane..senin erkek arkadaşın
bitki çaylarına gelince gün içerisinde belli saatleri olsun.mesela sabah yeşilçay iç öğlen 5 i 1 yerde iç,akşamda yatmadan ballı tarçınlı suyu iç.hatta ballı tarçınlı suyu sabah kalkar kalmaz da içebilirsin.
her zaman senin yanındayız.ama biz ne yazarsak yazalım her şey sen de bitiyor.başaracağına inan.
canın sağolsun canım.inşalah haftaya verirsin.
senin de cuman mübarek olsun canım..ben de kabızlık spoara kadar oluyor.yani her akşam sporumu bitirdikten sonra hatta bazen bölüyorum sporu wc ye gidşyorum.boşuna dememişler nerede hareket orada bereket
hoş geldin ben nilgün.hepimiz veremiyorduk çünkü sadece söyleniyorduk,mızmızlanıyorduk,hayata küsmüştük ve kıyafet almıyorduk.sonra artık dur dedik.bir yerdeb başlamalısın.hem söylen hem ye olmaz dedik.ve başladık bir yerlerden.evdekilere pilav koyarken biz yemedik.onlara tatlı koyarken biz su içtik.günde 1 saat spor yapıyoruz.iftar diye abartmıyoruz.bol su içiyoruz.canımız istemese de elimizden geleni yapıyoruz.
bunu uzun süredir yapanlar ciddi kilolar verdi.benim gibi yeni başlayanlar da yavaş yavaş vermeye başladı.bu iş kolAY OLMAYACAK AMA BERABER YAPINCA KEYİFLİ OLACAK O KESİN....
canım ben de sıkıntılıyım bu konuda.sanırım dumble alsak yada 1,5 luk su şişeleriyle düzenli çalışsak hallederiz sanırım.çünkü göğüsler kas ve yağdan oluşmuyor mu?araştıralım mutlaka göğüs için hareketler vardır.ha bir de duştan çıkarken dayanabildiğin kadar soğuk suya tutacaksın onları..
şöyle söyleyeyim tatlımn.yemek artık "can" olmaktan çıkacak.3 lokmaya kendini feda etme bu kadar.kola,cips,fast food yemezsen,bol su içersen,bi de spor yaparsan fıstık gibi olursun.
bu arada farkettin mi senin cümlelerini yazdım tatlım.sen aslında ne yapacağını biliyorsun sadece uygulamada sıkıntın var.ama merak etme biz adamı o moda sokarız bu şekilde :
bilmem anlatabildim mi?
bildirimim
başlangıç 90.8
geçen hafta 82
bu hafta 80.7
giden 1300 gram
toplamda giden 10.1
hedef 65
beden 44-46
boy 1.64
spor yok
aaaaayyy bu daha güzel, demek hunin eksik
zevkdaşım bi hunim eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?