kızzzlar dün canım sıkıldı ve peynirli pohaça yaptım,
margarinsiz ve tam tahıllı ekmek unundan sahurdada yedim :125:
hafif ve güzel oldu tavsiye ederim....
oku oku bitmedi yaaaa naptınız öle bacılarrrrr
o operasyondan bende istiyommmm iyice içi boşaldı sönmüş balon gibi wallaaa
tebriklerrrrrrrrrr
sehercim ben 1 yu. akı, 1 çay. bar. fındık yağı, 1 çay bar. yoğurdu ve 1 çay ka. şekeri (hamuru yumuşatsın) diye kattım tuzda un karışımında var zaten. 1 pa. kabartma tozu hepsini karıştırdım aldığı kadr tam tahıllı un ekledim. iç harcı peynir, maydanoz karışımı pohaçayı yaptım güzelde oldu.. bundan sonra çay saatlerine yaparım.margarin yerine ne koydun içine tam tarifini verirmisin canım bende canı sıkılınca kendimi mutfağa atanlardanım
neden kimse konuşmuyor hadi ben artıdayım susma hakkımı kullanıyorum ya siz
evet cnm ya bu ara çok geçmiş okumuyorum okuyamıyorum öle girip ilk sayfaya bakıp çıkıyorum hem yogunum hemd eruhani bir yorgunluk var üzeirmdeyaw günaydın demek için girmiştim iyi akşamlar deyip çıkıcam nerdeyse bi türlü yazamadım yahu.
kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorummmm
yanlız Zekiyecim yanlış yazmışsın kilo bildiriminde başlangıç kilonu.
Filizcimm hoşgeldin canım sende görünmüyorsun durumlar nasıl? inşş. herşey gönlünce olur güzelimmmm
İzlemm kuu bende yorum yaptım resmine herkesin yorumunu almışın benimkini almamışın
neyse bi yazıyım bari
hayyyyyy maşşşalllahhhh
BANUU zaten heçççç okumuyo ona yaptıgım yorumları sana dedim ki banu didim saga didim kurum kurum kurumuşsun allah aşkına bi göz toktoruna bi görün didim.elbiseni güle güle iyi günlerde giy inşş. didimm.....
ımmm DERYACIM tartını güle güle kullan canım inşş. hep senin istedigin dogrultuda gerilesin o rakamlarrr.....
sabit geç tabi kuuu sen en dogrusunu bilirsinnn
ayşe filizz nilgünn özledimmm kuuuu sizii
bide biri daha yanlışlık yapmıştı kilo bildirimimiydi çizelgemiydi hatırlayamadım bak şinci,
yeni gelenler hoşgelmişler sefalar getirmişlerrr
evet cnm ya bu ara çok geçmiş okumuyorum okuyamıyorum öle girip ilk sayfaya bakıp çıkıyorum hem yogunum hemd eruhani bir yorgunluk var üzeirmde
şimdi gidip bi duş alcma saçlaırmı düzleştircemmmm akşama bi yere ev görmeye giidcez
agzıyla çgırdılar ayıp olur gitmek lazım:) şöle saçlarımı filan bi düzleştiriyip resim çekineyim aynı elbise ile bakalım farklı olcekmi
teşekkürler, canım sen yeterki iste :89: gör bak içi nasıl dolacak balonların
Pilates 1 Temmuz 2011 Cuma - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon
Pilates 22 Haziran 2011 Çarşamba - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon
Pilates 28 Haziran 2011 Salı - Ebruli Videoları - tv8 İyi Televizyon
sehercim ben 1 yu. akı, 1 çay. bar. fındık yağı, 1 çay bar. yoğurdu ve 1 çay ka. şekeri (hamuru yumuşatsın) diye kattım tuzda un karışımında var zaten. 1 pa. kabartma tozu hepsini karıştırdım aldığı kadr tam tahıllı un ekledim. iç harcı peynir, maydanoz karışımı pohaçayı yaptım güzelde oldu.. bundan sonra çay saatlerine yaparım.
ayşecimbildirimim
başlangıç 93
geçen hafta 80
bu hafta 79.5
giden 500 gram
toplamda giden 13.5
hedef 58
beden 42
boy 1.67
spor yok
prensesin bugün 3. günü ilk gün 81.9u bile gördüm bu bir mucizeydi yani bugünkü rakammm artık dönüş yok 8 lereee
yaw günaydın demek için girmiştim iyi akşamlar deyip çıkıcam nerdeyse bi türlü yazamadım yahu.
kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorummmm
yanlız Zekiyecim yanlış yazmışsın kilo bildiriminde başlangıç kilonu.
Filizcimm hoşgeldin canım sende görünmüyorsun durumlar nasıl? inşş. herşey gönlünce olur güzelimmmm
İzlemm kuu bende yorum yaptım resmine herkesin yorumunu almışın benimkini almamışın
neyse bi yazıyım bari
hayyyyyy maşşşalllahhhh
BANUU zaten heçççç okumuyo ona yaptıgım yorumları sana dedim ki banu didim saga didim kurum kurum kurumuşsun allah aşkına bi göz toktoruna bi görün didim.elbiseni güle güle iyi günlerde giy inşş. didimm.....
ımmm DERYACIM tartını güle güle kullan canım inşş. hep senin istedigin dogrultuda gerilesin o rakamlarrr.....
sabit geç tabi kuuu sen en dogrusunu bilirsinnn
ayşe filizz nilgünn özledimmm kuuuu sizii
bide biri daha yanlışlık yapmıştı kilo bildirimimiydi çizelgemiydi hatırlayamadım bak şinci,
yeni gelenler hoşgelmişler sefalar getirmişlerrr
ORTİMMMM senin kg bildirimini aradım bulamadım ..ben de artıdayım 500 gr bozma moralini..toparlarız..
selma ablacım üzülme saglık olsun eminim ki haftaya verirsinn sen diyetisyene gitmiyormuydun? verdigi liste işe yaramadımı yada uygulamıyosun? çünkü bi ara maşşallahhh çok güzell kilo veriyordunnn....ya ben tam tamına 2 kg artıyım haftanın zencisi
dusa gırmeden soyununca tartıldım 83 cıktım
gecen hafta 82,4 dum buhafta 83 olmusum.bız bogazım yersem okadar tatlıları alırsın bu kıloyu(((((
yok bana tatlı matlı bundan sonra olursada kucuk tatlı
baslangıc:85
gecen hafta 82,4
bu hafta 83
gelen : 600 gramm :84: :84:
dusa gırmeden soyununca tartıldım 83 cıktım
gecen hafta 82,4 dum buhafta 83 olmusum.bız bogazım yersem okadar tatlıları alırsın bu kıloyu(((((
yok bana tatlı matlı bundan sonra olursada kucuk tatlı
baslangıc:85
gecen hafta 82,4
bu hafta 83
gelen : 600 gramm :84: :84:
nihal sen en azından 500 gr artısın ya ben tam tamına 2 kg artıyım haftanın zencisi
ayyyy bugün salak gibiyim ben yaa her yanım agrıyo.. bi çogunuz biliyosunuz kızlar benim eşimin kendi dükkanı var (lahmacun pide ve kebap salonu)dükkan yetmiyomuş gibi bide ocakbaşı ve kokoreç açmıştı ve evden öglene kadar uyuyup öglen iş yerine gidip gece 3te 4 te eve geliyodu haa hakkını yiyemem her hafta bi yerlere gideriz gezeriz yeriz içeriz kendi restoranımız oldugu halde yemeklere çıkarız falann ama artık çok dolmuştum çünkü hep yanlızdım ona sorsanız zaten her dakka dükkandasın her yere götürüyorum her istediginizi alıyorum daha napıyım diyoduben ona derdimi anlatamamıştım (gerçi sizler beni çok iyi anlamıştınız eksik olmayın) ben beraber oturup sohbet etmek ne biliyim bi demlik çay demleyip bi yandan film izleyip oturmak ne biliyim yani birbirimize daha fazla zaman ayırmak istedik hep olmadı gerçi oda haklı çünkü bigün çok iyi paralar kazanırken öbür gün hiç iş yok hiç belli olmuyo yani ve bu işlerin başında olmak zorunda ama dedimki senin eve bu kadar geç gelmene tek sebep ne? kokoreç bırak yahu dedim istemiyorum bi şeyleri eksik alırız bi şeyleri eksik yeriz yaşar gideriz ama ben sen yokken daha fazla katlanmicam bunlara dedim ve bayagı bi bozuşmuştuk....evettt tatilden geldigimden beri dogru dürüst yokum biliyosunuz ama ramazanla beraber kokoreçi kapattık ve bi dahada açmicak inş. ve her akşam saat 10 da dükkanı kapatıyo ve her akşam bizz el ele kol kola orası senin burası benim fuarıydı sahiliydi derken sürekli geziyoruz ....
vee her gece saat 1 de balık tutmaya gidiyoruz gece 3.30 - 4.00 de eve geliyoruz kuş kadar bişi yiyo zaten sonra yatıyoruz şimdi diceksinizki eeee niye anlattın bunları ?dedigim gibi bir çogunuz biliyosunuz ben artık çok bunalmıştım iki çocuk eş sürekli işte falan artık daha huzurluyum daha mutluyum çok şükür rabbime
mutlulugumuda paylaşmak istedim dostlarımla(bu arada kaç günden beri dün gece balık tuttu ilk defa ama kocaman Allahım dün geceden beri ölüyo sevincinden çocuk gibii
bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz koskaca 9 seneee ama iyiki sevmişim iyiki aşık olmuşum iyiki hayatıma giren ilk ve tek erkek o olmuş iyiki benim olmuş çok seviyorum ömrümüüü
(her ne kadar beni gıcık etsede,kıskançlık krizlerinden tımarhanelik etsede,napimm çok seviyorum)
rabbim herkesin yuvasına agız tadı versin,huzur versin,bolluk bereket,güzel geçimler nasip etsin inşşşş.
kafanızı agrıttım ama mutlulugumuda paylaşmadan edemedim sizleri çok seviyorummmmm
Benimde benimdeeeee.
Acikca konusmak gerekirse hic de birakmak istemiyorum
Hep olur öyle misafirler olur..
Gecen hafta iki halam birden geldi bayaaaa kalabalikdik yemekde 24 kisi kadar.
Hersey gercekden mükemmeldi ama, ne hikmettir o kadar cok sey artti ki..
Kimisinin alerjisi, kiminin damak tadi derken baya bi üzüldüm..
Bende ortaya salatanin yanina farklilik olsun die kirmizi biber rulolari yapmisdim, yesil soganla da baglayarak
guzel bir renk cümbüsü yakalamisdim halbuki kirmizi ve yesille..( icine beyaz peynir, ceviz, krem peynir, maydonoz ve azicik sarimsak tozu kullandim)
Tadi gercekden o kadar güzeldi ki.. Ama sadece 10 taneye yakin yenmisdi,
Ayni senin hurmalara döndü bu olay
Kizlar annemin amelliyati icin verdiginiz destekden ötürü hepinize ayri ayri
Cok tesekkür ediyorum, sagolasiniz!
Son 1 senedir kalbim agriyor, ama son 1- 1.5 aydir SIKLASAN ve
Sol kolumun dermani alacak sekilde halsizlik geliyor üstüme.
Ev doktorunu aradim, yarin icin ac gelmemi kan vermem gerektigini ve kalp dr na nakil vermesi gerektigini söyledi bugün telde..
Bakalim bi aksilik cikmaz ise yarin dr'a gidecegim..
Bende menümü yaziyim, özledim
4 Kasik Mercimek Corbasi
Tavuk gögsü ile yapilmis karni yarik ( ceyrek)
2 kasik yogurt.
Booooll boool su..
Midem bulaniyor yine, yemek yedigim icin istifra etmemek icin beynimi oyaliyorum resmen
bu öncesi resmini yeni buldum
unutmuştum ben bunu, diyete yeni başlamıştım o zaman
basenlere tikat
Eki Görüntüle 239505
buda 3 gün öncesinden 61cm'lik bacak
Eki Görüntüle 239503
Herkese Merhabalarrrr :)
Ben Nunu.20 yaşındayım.173 boyunda ve 88 kiloyummBu topiki uzun zamandır takip ediyodum misafir olarak artık üye oluyum ve bi yerden başlıyım dedim :) boyuma uygun kilo olan 64 kiloya ulaşmak hedefim 1 yılda.her ay 2 kilo vermeye alışarak 24 kiloya ulaşmış olacağım.Hayatımda hiç diyet yapmadım.Denemedim bile Ama sınırı iyiden iyiye aşmaya başlayınca dur dedim kendime.Okul başlayınca bfite yazılmayı düşünüyorum geçen sene 1 ay gidip 30 cm incelmiştim ve 2 kg vermiştim hemde yağdan kaybederek.ama sonra okul açılmıştı devam edememiştim.Şimdi okul zamanı boyunca ne olursa olsun gideceğim çok kararlıyım.insanın hayatında dönüm noktaları olur ya sanki benim dönüm noktamda buymuş gibi.Sizinle birlikte olursam daha keyifli vereceğimi düşünüyorum.Beslenme planıma gelecek olursak iç mimarlıkta okuyorum gecem gündüzüm karışır hazır yemeğe çok alışkınım bu yüzden bide boğa burcuyum boğazıma düşkünüm hazır yemeyi bilimuma düşürmeyi planlıyorum hatta okula gitmeden dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.öğrenci halimle nasıl olur yürütebilir miyim bilmiyorum onu zaman gösterecek.Bana bol şans dilemenizi istiyorummm
not:ramazan boyunca kendimi bu tempoya alıştırmak için hergün koşu bandında tempolu yürümeyi planlıyorum hatta 3 günü geride bıraktım bile :) bide yediklerime dikkat edeceğim okul açılana kadar ki hedefim (yani ekim1) 4 kilo.sonra 2 2 gidecek inş :)
Günaydın kızlar
Uzun süredir giremiyorum buaralar kafam çok karışık artık düşünmüyor herşeyi olacağına bırakıyorum allah hakkımda hayırlısını versin...bu sabah tartıldım çok çıktım,fakat sahur sonrası tartılmıyorduk galiba en son iftardan 1 saat önce demiştiniz diye hatırlıyorum kilo bildirimini fırsat bulursam,akşam evden yoksa yarın sabah yaparım....
nurancım çok geçmiş olsun.inş.tez zamand iyileşirsin iz kalmaz...
gülçincim çok geçmiş olsun tatım annene acil şifalar allah büyüklerimiz başımızdan eksik etmesin...birde maşallah 61 kiloya düştün, tebrikler yaptığın bişeyler var mı bizimle menülerini paylaşsan kopya çeksek ben çok yavaş ilerliyorum.
ayşecim kızın için geçmiş olsun.inş.astıma dönüşmez.kuzey'de de öyle bir risk vardı şuan için çok şükür ii.
filiz,nihal,zekiye bebek düşünüyorlar sanırım yada öyle anladım allah isteyen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.dünyanın tadı.hayat onlarla başka güzel...
deryacım facebooktaki resimlerinize bayıldım süper çıkmışsınız.sana turkuaz çok yakışıyor. ve arkadaşının bakışları çok manalı,gözleri konuşuyor.
banucum çorum'da eğlenmene çok sevindim.resimlerde fazlalığın yok gibi ama en iyi sen bilirsin.umarım tatile gidene kadar artılardan kurtulursun...
izlem canım kot etekli,sandaletli resmin çok güzel çıkmış.birden bugün gördüm basenlere tikat :)biran kendimi gördüm.keşke ayakta bende çektirseydim.ama şuan fıstık gibisin.benimde en çok istediğim şey tayt,şort,etek giymek eskisi gibi.bu bacaklarla asla tayt,şort yakışmaz etek diz altı oluyor ama diz üstü hi. yakışmıyor.bacak üst kıkmlarım yapışık dize kadar altlar ayrık duruyor tombulluktam iğrenç....o da ancak 58-55 kiloda oluyor hatta boyuma göre 54 olmam gerekiyormuş bekli ileride bende hedefimi 54'e çekerim:)
sesi bende bu diyete başladım başlayalı her ayın 18'inde ölçülerimi not alıyorum ilk ölçümve son ölçümü yazıyım:)
kolu ölçmek hiç aklıma gelmedi....benim gibi ölçüp yazan arkadaşlarlar var bazen yazıp kıyaslıyoruz..
göğüs-->105-90
bel --> 93-80
göbek--> 105-90
basen--> 120-107
baldır --> 79-61
sevdacım hoşgeldin bayadır yoktun.artılardan kurtuluyor musun?nasıl gidiyor?
Nilgün canım bize önceki sonraki diye resimlerini eklesene bakalım.
Gülçin canım uygun olduğunda senden de resim bekliyorum.çok merak ediyorum 26 kilo fark nasıl duruyor...
kızlar aklımda kalanları yazdım.umarım herkes iyidir keyfi yerindedir.bayrama inşallah istediğimiz kilolarla gireriz.
kızlar bu kilo takip çizelgelerini nasıl yapıyosunuz bir türlü beceremedim.....
kızzzlar dün canım sıkıldı ve peynirli pohaça yaptım,
margarinsiz ve tam tahıllı ekmek unundan sahurdada yedim :125:
hafif ve güzel oldu tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?