80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar gözden kaçırdığım bişeyler varsa uyarın,liste güncelll!

çok güzel olmuş canım

sen her hafta böyle düzenli bir liste yaparsan...

bizde gayet iyi motive olmuş oluruz...

ne yaptığımızı görürüz...

ne kadar yol almışız,ne yapmışız herkezde birbirini takip eder...

emeğine sağlık canım...

70leri görürsek ayrılmak zor olacak valla...kaydirigubbakcemile5

arkadaşım ellerine sağlık.kiloların en kısa zamanda gitsin inşallaaaaaaaahhhhhkaydirigubbakcemile5
çOk emek sarfetmişsin.

Birde alttaki kilo çizelgesini nasıl oluşturuyorsunuz.

canım kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bir bölüm var.orada çok güzel aıklamış arkadaşlar.oradan bakabilirsin.
bir de azmini yitirme..tam bittim dediğin anda aynaya bak ve hayal kur..giyeceğin cicileri düşün..çok güzel kilo vermişsin.sakın pes etme.asıl zor günler ileride.ideal kilona yaklaştıkça zorlaşacak bu iş.başarılar...süprizzzzz

sagol canım evet bu lahanayı bende deniyim birde ben emziriyorum hala oglumu bir buçuk ama daha emiyor belki ondan çok acıkıyorumdur ben birde ben limonlu çayı çok içiyorum şekersiz limon olunca şeker aramıyom.

Handeryacım ellerine sağlık. Liste muhteşem olmuş :)
Kızlar herkese günaydın bu arada.
Bu sabah tartıldığımda 81,3 kiloydum, gözlerime inanamadım. Sanırım vücudumda ödem vardı o gitti.
Ayrıca doktorun verdiği glucopahge da çok işe yarıyor, hem iştah kesiyor, hem de bağırsakları çalıştırıyor. Bu gidişle bu ay 6-8 kilo arası veririm kaydirigubbakcemile2.
Bu günkü yemek listemde kahvaltı dünle aynıydı, öğlen ıspanak sapı yemeği ve susuz cacık, ara öğünlerde bir ayran ve bir armut, akşam bol yeşil salata (içinde bir bardak haşlanmış kepekli makarna ile) ve bir kase mercimek çorbası var.
Sizler neler yaptınız? Ne durumasınız?
Hepimize keyifli günler...

günaydın kızlar ben de yediklerimi yazıyim

sabah; 1 haşlanmış yumurta, beyez peynir ,1 dilim çok tahıllı ekmek yedim sabah 82,5 olmuştum bir kaç hafta boşlayıp 84 e çıkmıştım toparlanmaya başladım sayenizde:lepi:

hoşgeldin halimesaka umarım istediğin kiloya ulaşırsın burda herkez birbrine destek olur sanada oluruz canım,

bu arada ben şu geçen gün bahsettiğim diyeti uyguluyorum kızlar 3 günlük olan dün sabahtan öğlene kadar elma kompostosu öğlenden gece yatana kadarda lahana çorbası içtim ve aralarda bol bol yeşil çay sabah uyandım bir kilo gitmiş bile hihoyyyt tartılmıyacaktım ama merak ettim bakalım cumaya neler olacak bugün sabah elma ve salatalık yedim bugün çiğ sebze meyve var listede cuma günü ne kadar gitmiş göreceğiz merakla bekliyorumdelikafadulden

selam kızlar. İşler yüzünden dün öğlenden beri bakamıyordum. Gündemi kaçırmayalım demi. Handerya'cım ellerine sağlık.Ayrıca eklediğin için tesekkur ederim. Bu arada dünkü moral bozukluğunun üstüne bugün superim. Herkese inat kendim için varım. Veriyorum bu kiloları veriyoruz. Kıskananlar çatlasın.. Bütün tombişler toplandık.. toplandık..toplandık.. sorduk niye zayıflayamadık zayıflayamadık. Karar verdik zayıflayacağız zayıflayacağız. Pek uymadı ama bugün içimde yaramaz bir çocuk var. İdare edin artık kızlar uysada yazdım.. Uymasada yazdımmmmm..

aklıma birşey takıldı. ben şu an 80 kiloyum. Cuma tartıldığımda 79 çıkarsam grup mu değiştireceğim. 70-79 kilo arasında zayıflamak isteyenlere mı katılacağım. Yoksa burda başladık. Zayıflayıncaya kadar burda mıyız? Biri beni aydınlatabilir mi?

slm kızlarbende dün giremedim handeryacım çok teşekkürler emek verdin bu arada bende iyi gidiyo syılır aradaki kaçamakları saymazsak neyse canımolur okadar dimi
bu arada yumukum bir gündemi verdin birkiloyu korbonnhidrat diyetimi yaptın zararlı değilmi bilgi verirsen sevinirim canım herkesi öpüyorum ha gayret kızlarr az kaldııı

canım o senin tercihin bildiğim kadarıyla neyse siz terketmeyin bende gitmemm tamam canım kanaldasın heralde

evet serradeniz burdayım. Nasılsın? Yok gitmek istediğimden değil.. Alıştım ben buraya.. Ama öyle bir kural mı var acaba diye merak ettim ondan danıştım? bilgin için tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…