Birde alttaki kilo çizelgesini nasıl oluşturuyorsunuz.
canım haklısın benim ki şimdi 4 yaşında küçükken ben de evde hapistim şimdi yuvaya falan gidiyo biraz rahatladım.
evet canım beyaz lahanadan yapıyorum karbonhidrat diyetine özgü değil sık sık yapmaya çalışıyorum lahanayı ince ince doğruyorum salata kasesine alıyorum biraz zeytinyağı ve tuz ekleyip üzerini örtüyorum 1 gece bekletiyorum yumuşacık oluyo yanında bugün tavuk yedim mesela uzun süre tok tuttu yanında protein yiynce, evde sürekli konserve ton balığı bulunduruyorum taze soğan turp marulla salata yapıyorum o da doyurucu oluyo karnabahar brokoliyi haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt mis gibi oluyo açlık krizlerine gelince işte en zoru o süreci atlatmak 2 gündür peynirle etimekle falan geçiştirdim , 1 çay bardağı süt içtim bol bol yeşil çay içiyorum karbonhidrat diyeti diye sucuğa , salama ,sosise saldırmıyorum. sosisi salamı hiç yemiyorum zaten dengelemeye çalışıyorum umarım fikir olur sana çok uzatmışım.
Kızlar gözden kaçırdığım bişeyler varsa uyarın,liste güncelll!
canım o senin tercihin bildiğim kadarıyla neyse siz terketmeyin bende gitmemm tamam canım kanaldasın heraldeaklıma birşey takıldı. ben şu an 80 kiloyum. Cuma tartıldığımda 79 çıkarsam grup mu değiştireceğim. 70-79 kilo arasında zayıflamak isteyenlere mı katılacağım. Yoksa burda başladık. Zayıflayıncaya kadar burda mıyız? Biri beni aydınlatabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?