80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Off kızlar ya dayanamadım biraz çikolata yedim... Tam anlamıyla yarın diyete başlayacağım fakat çok üzülüyorum bu kadar iradesiz olduğum için!

selam kızlar ben direkt daldım ama

canım iradesizim deme sakın kendine çok güven ve sabırlı ol bu yol uzun bi yol ben 13 aydır diyetteyim ve cizelgeme bak 1 beden küçük kıyafete girebilmek bir paket cikolatayı yemekten inan çok daha mutluluk verici bende asla başaramam diyodum ama başarmak üzereyim hepinize bol sabırlar azimlerr

teşekkürler canım,hergün spor yapmadım 2-3günde bir, ben şekeri tuzu tamamen kestim
ayrıca kendime ayrı yemek pişiriyorum yağsız ve tuzsuz,makarna ve pilavı kesinlikle yemiyorum bol bol yeşil çay ılık su ve yeşillik yiyorum bunların dışında özel birşey yapmadım ama yarından itibaren bi diyet uygulayacağım 3 günlük bişey,burayada yazayım uygulamak isteyen arkadaşlar olur belki;

3 günlük şok diyet Vücuttan toksinleri ve ödemi atmak için çok etkilidir. Ancak kesinlikle üç günden fazla yapılmamalı. Bu diyet birkaç kilo kaybetmek ve şekle girmek için ideal .

1.GÜN:

*Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu

Hazırlanışı: Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma

- 3-4 adet kabuk tarçın

- 5-6 adet karanfil

- 10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blender dan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek

*Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası

Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana

- 1 baş soğan

- 3–4 diş sarımsak

- 1 demet maydanoz

- Birkaç adet sivribiber

- 1 çay kaşığı kimyon

- 1 çay kaşığı zerdeçal

- 1 tatlı kaşığı zencefil

- 2–3 tatlı kaşığı zeytinyağı

*Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak. Rezene çayı, yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.

2.GÜN:

Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek

*Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık

*Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)

6-7 kaşık yağsız yoğurt

*iki saatte bir yeşil elma ve salatalık yenecek

*Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak

2-3 kaşık yağsız yoğurt

*Yatmadan önce: yeşil elma

3.GÜN:

*Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt

2–3 adet ceviz içi

*Ara: Yeşil elma

*Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak

6–7 kaşık yağsız yoğurt

*Ara: 2–3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir

*Akşam: Soğan-sarımsakla pişirilmiş taze fasulye, brokoli ya da ıspanak gibi yeşil bir sebze

*Yatmadan önce: 2-3 adet kivi

Not: günlük diyet sürecinde bol ılık sıvı ( yeşil çay ,rezene çayı gibi ) almayı unutmayın!
Ender Saraç'ın bir diyeti bu arkadaşlar..
3 gün bunu yapacağım bakalım nekadar etkili olacak benim ünyem biraz yavaş çalışıyor eh yaşımda 31 20li yaşlardaki kadar hızlı olmuyor elbette umarım uygulamak isteyen arkadaşlarada yararı olur,iyi geceler kızlara.s.

canım benim evet bende o karbonhidrat diyetini gördüm ama nezaman uygulasam diye düşünüyodum bakalım sen bana yazarsın gün içinde ne yedigini bende ona göre başlıyım

bende başlıyacam allah nasip ederse sen uygulada bana da haber ver bakalım haftada kaç kilo verecen arkandan ben gelecem:1hug:

bende başlıyacam allah nasip ederse sen uygulada bana da haber ver bakalım haftada kaç kilo verecen arkandan ben gelecem:1hug:

tamam canım bugün yediklerimi yazıyim beraber yapınca daha iyi oluyo

sabah: 1 tane haşlanmış yumurta 0 puan
biraz peynir ,2 zeytin 1 puan

öğlen: havuçlu taze soğanlı ton balıklı salata 9 p
1 dilim ekmek 12 p

ara: 1 çay bardağı süt 3 p

akşam: lahana salatası 7 puan
1 dilim etimek 5 puan
biraz peynir 1 p (aslında peynirin 100 gramı 1 puan ben gün boyu o kadar tüketmedim bile)

toplam 41 puan yarın tartılıcam ilk gün nasıl geçti bakalımCADIARZU

arkadaşlar takım süper toparlandı inşallah bu azimle yaza incecik gireriz sabır

slm kızlar bu gün tardıldım 1 kilo vermişim çok sevinçliyim inş haftaya yine devamı gelir hepimize allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile5

Güzelresim çok güzel vermişsin canım fark bariz ortada.. Tombişlik kimseye yakışmıyorrr! Kilo veren herkesi kutluyorum ve bunları duydukça insan kesinlikle daha bir gaza geliyor gerçi ben sizler kadar katı dietler yapamıyorum( bana göre çok katı ) emziriyorum zaten yapmamam da gerekiyor. Sabahları aç karnına ballı,sirkeli ve çörekotlu ılık suyumu içiyorum ve gerçekten iştahımı kesiyor ahh bide şu beşi bir yerdeyi bırakmasaydımmm o da çok güzel tok tutuyordu

yorumlar için teşekkür ederim.

handerya bende emziriyorum canım o yüzden çok katı diyet yapmıyorum.ama bolca hareket.zaten oğlum 10 aylık olduğu için oturmaya bile izin vermiyor. onun haricinde çok yürüyorum.her fırsatta yürüyüş yapıyorum.mesela bugün 3saat yürüdüm.

Evet canım okudum ve hayran kaldım sana.. Ben dışarı çıkma özürlüyüm sanırım bir de bebekle!!! havalar malüm hasta oluruz diye çıkamıyorum,ben çıksam eşim çocuğu hasta ediceksin diye dırdırlanır anlayacağın baharı bekleyen kumrular gibiyim :roflol:

Bu arada kıslar bizim liste çok beğenilmiş 90 grubundaki arkadaşlar da benzerini yapmışlar,cicili bicili olunca insan daha iştahlanıyor kilo vermek konusunda..

günaydın kızlar dün karbonhidrat diyetine başlamıştım sabah 700 gitmiş düne göre :sm_cool:

sabah; 2 dilim etimek, sahanda yağsız yumurta ve beyaz peynir yedim.

siz ne yediniz içtiniz yazın gari...

selam eylülce, teşekkürler hoşgeldin dileklerin için.
ben bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği, bir domates, bir salatalık, ince bir dilim az yağlı beyaz peynir ve bir ince dilim salam yedim.
şimdi de saat 11:00 gibi bir kutu ayran içicem.
öğlen bir kabak dolması ve bir kase yoğurt, ara öğünde bir elma ve yeşil çay, akşam da salata ve haşlanmış tavuk göğsü yiycem inşallah.

bu arada ben de karbonhidrat rejimi uygulamıştım bi zamanlar, hızlı verdirir ama başta çok su kaybettirir, o nedenle bol su içmeni öneririm.

herkese keyifli günler.

yumukum sen denedin yani bu karbonhidrat diyetini 50 yi geçsende faydası oldu mu?

günaydın kızlar,eylülce canım ben diyeti uygulamadım ama 2-3 gün yediklerimin hesabını yaptım ve hep 50 yi geçtiğimi görünce bundan da az yersem rejimi bırakırım diye korktum yapmadımkaydirigubbakcemile3çünkü doyurucu şeyler yemem lazımki açlık hissedip sağa sola açım diye saldırmıyımcokacimcoookben doyurucu fakat kalori değeri düşük şeyler yiyorum,mesela karbonhidrat diyetinde yumurta 0 puan ben yumurtayı haftada bir kez yiyorum çünkü yumurta bana dokunuyor hemen kaşınmaya başlıyorumkaydirigubbakcemile2doyurucu olan seçeneklerim az anlıcan,ben bugün dün bahsettiğim diyete başladım şuan elma kompostomu içiyorum bakalım cuma günü ne kadar zayıflamış olacağım.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…