Off kızlar ya dayanamadım biraz çikolata yedim... Tam anlamıyla yarın diyete başlayacağım fakat çok üzülüyorum bu kadar iradesiz olduğum için!
Off kızlar ya dayanamadım biraz çikolata yedim... Tam anlamıyla yarın diyete başlayacağım fakat çok üzülüyorum bu kadar iradesiz olduğum için!
yumukum sen ne güzel vermişsin 3 haftada 5 kiloyu hergün spor yaptın mı extra birşeyler yapiyomusun anlatır mısın biraz ben 1 hafta dikkat ediyorum 1 hafta kaçırıyorum bir türlü istikrarı sağlayamadım tebrik ediyorum seni arkadaşım
yumukum kolay gelsin sonucu merak ettim yazarsın artık, bende 2 hafta karbonhidrat diyetini deniycem bakalım
sevilaycım bence çok dert etme kaldığın yerden devam et dün kaçırdım diye bugünde boşlama ben hep o hatayı yapıyorum dün yedim nasılsa bugünde yiyim sonra arkası geliyo herşey tepetaklak oluyo
bende karbonhidrat diyetini uygulamaya çalışıyorum sabah başladım diyet yöntemleri sayfasından aldım kafama yattı yadiklerinin karbonhidrat değeri gün içinde 50 yi geçmeyince haftada 2 3 kilo veriyomuşun bakalım sonucu bildiririm
bende başlıyacam allah nasip ederse sen uygulada bana da haber ver bakalım haftada kaç kilo verecen arkandan ben gelecem:1hug:
yorumlar için teşekkür ederim.
handerya bende emziriyorum canım o yüzden çok katı diyet yapmıyorum.ama bolca hareket.zaten oğlum 10 aylık olduğu için oturmaya bile izin vermiyor. onun haricinde çok yürüyorum.her fırsatta yürüyüş yapıyorum.mesela bugün 3saat yürüdüm.
yumukum sen denedin yani bu karbonhidrat diyetini 50 yi geçsende faydası oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?